ernhs

Ερμής

Ο Ερμής στους Διδύμους

Ο Ερμής από 04 Ιουνίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Διδύμων Τοξότη στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένου Ιχθύων (μεταβλητό) και θα βρίσκεται μέχρι 18 Ιουνίου 2024 όπου περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου.

ΚΡΙΟΣ

Περίοδος που θα έχετε σημαντικές επιρροές από τα αδέλφια σας. Τώρα διψάτε τρομερά για πληροφόρηση και πιθανόν να σας αρέσει κάθε μορφή πνευματικής ασχολίας, το διάβασμα, ο κινηματογράφος και ίσως περισσότερο οι ειδήσεις και τα ΜΜΕ. Έχετε την ικανότητα να μπορείτε να τελειοποιείτε πολλές πνευματικές ικανότητες και συνεχώς θα μάθετε όλο και κάτι κάπου. Εποχή όπου η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική για εσάς και πολλές καθοριστικές εμπειρίες τώρα είναι αποτέλεσμα εξελίξεων σε αυτόν τον τομέα. Ο τομέας αυτός για εσάς πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται. Κάποιες αλλαγές στη ζωή αμφιθαλών αδελφών σας που ίσως έχετε μπορεί επίσης να επηρεάσουν τις απόψεις σας. Θα σας αρέσουν πολύ τα ταξίδια και ίσως να θέλετε να κάνετε πολλά τολμηρά ταξίδια τώρα. Μπορεί να έχετε προτίμηση στους δύο τροχούς από τους τέσσερις. Η συνεχής επιθυμία σας για μάθηση, ανοίγει τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και την δυνατότητα επικοινωνίας με τους ανθρώπους και σε κατευθύνει σε ένα επάγγελμα όπου οι επαφές, η επικοινωνία, η διδασκαλία, τα ταξίδια και ένα κοινωνικό δίκτυο είναι πράγματα απαραίτητα. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε φυσικό ταλέντο για γραμματέας. Ίσως σας απασχολήσει ιδιαίτερα για το πως γίνονται δεκτές οι απόψεις σας και θα πετύχετε επαγγελματικά αν εκμεταλλευτείτε το κρυφό σας ταλέντο για επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα έχετε ισχυρές πεποιθήσεις, που συχνά στηρίζονται σε αποδεδειγμένες αλήθειες της αγοράς. Σπάνια θα δείξετε ενδιαφέρον για γνώσεις που δεν μπορούν να έχουν πρακτικό όφελος. Παρόλα αυτά κάποιες σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας μπορεί να σας κάνουν να αποκτήσετε πνευματικά και ψυχολογικά ενδιαφέροντα. Μπορεί να σας προκύψουν οικονομικά προβλήματα σε σχέση με τα αδέλφια σας και τους γείτονες. Εποχή όπου τείνετε να ανησυχείτε πολύ για την υλική πλευρά της ζωής και συνεχώς κατεβάζετε νέες ιδέες για την διαχείριση των οικονομικών σας. Η ικανότητά σας για επικοινωνία και πληροφόρηση και ίσως ένα ταλέντο για να γυρνάτε και να συναλλάσσεστε και είναι τα μεγάλα επαγγελματικά σας προσόντα. Μπορείτε τώρα να εκτιμάτε την αξία των υλικών αγαθών και να πετύχετε σε μια δουλειά όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν η γνώση σας κι τρόπος που χειρίζεστε τις πληροφορίες καθώς κι η ικανότητά σας να φτιάχνετε ένα δίκτυο επαφών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εποχή όπου μπορεί να έχετε μια κάπως σκανταλιάρικη προσωπικότητα που χαροποιεί την ατμόσφαιρα σε κάθε κοινωνική περίσταση. Καθώς είσαστε ευκρινής και ενημερωτικοί σας αρέσει να παρέχετε πληροφορίες για το τι γίνεται γύρω σας. Μερικοί μπορεί να θεωρούν ότι έχετε ασυμμάζευτη γλώσσα αλλά για εσάς η γνώση και η κουβέντα κάνουν τον κόσμο να γυρνά. Είσαστε συναρπαστικοί, γνωρίζετε πράγματα κι έχετε ευμετάβλητο χαρακτήρα. Θα είσαστε πάντοτε σε κίνηση και μοιάζετε να βρίσκεστε σε δύο μέρη συγχρόνως. Λόγω της ασυγκράτητης περιέργειάς σας τώρα η προσοχή σας αποσπάται από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Την περίοδο αυτή κεντρικό ρόλο στην επαγγελματική σας ανάπτυξη παίζει η καλλιέργεια των μαθησιακών και επικοινωνιακών ικανοτήτων σας. Αυτό θα είναι η βασική προτεραιότητα σας και πιθανόν θα ταξιδέψετε και θα μελετήσετε με σκοπό να αποκτήσετε περισσότερη γνώση του κόσμου. Αξιοποίησε τις μεγάλες επαγγελματικές ικανότητες στην επικοινωνία και αυτές μπορεί να εκδηλωθούν στον εκπαιδευτικό τομέα η στην βιομηχανία της πληροφόρησης. Η πειθώ σας και η ικανότητά σας να κάνετε κατανοητές τις θέσεις σας, είναι μεγάλο προσόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα ο κόσμος του μυαλού σας και των σκέψεων σας είναι πράγματα σημαντικά για εσάς. Περίοδος που μπορεί να είσαστε αρκετά ευτυχής με την δική σας συντροφιά. Είσαστε ο τύπος του ανθρώπου που βαστά ημερολόγιο για να επικοινωνεί με τον εαυτό του. Σε ότι αφορά τις σχέσεις είναι σημαντικό ο άνθρωπος που αγαπάτε να σας αφήνει κάποιες στιγμές μόνο - αλλά την ίδια στιγμή θα υπάρχουν και παρεξηγήσεις - και ίσως εξελισσόμενη
απομόνωση αν δεν κάνετε τον κόπο να αποκαλύψετε κάτι από αυτά που διαπερνούν το μυαλό σας. Θα βγάλετε προς τα έξω πλήθος ψυχικών χαρισμάτων - η πνευματική δεκτικότητα σας σημαίνει ότι μπορείτε να ωφεληθείτε από μοναχικούς περιπάτους στην εξοχή και ότι μπορεί ίσως να έχετε ικανότητα για κάποιας μορφής πνευματική επικοινωνία. Η ποίηση, η μουσική και τα εικαστικά μπορούν επίσης να λειτουργήσουν θαυμάσια σαν καταφύγιο για εσάς. Ίσως να έχετε κάποιες ασυνήθιστες πνευματικές ικανότητες γιατί έχετε την δύναμη να συγκρατείτε την διαίσθησή σας και να συντονίζεστε με τις ιδέες και τα μηνύματα στα οποία οι άλλοι δεν είναι ευαίσθητοι. Λειτουργείτε σε καταστάσεις όπου δεν χρειάζεται να φαίνεστε πολύ σε πνευματικό επίπεδο και όπου μπορείτε να δράτε με τις ιδέες σας στο παρασκήνιο.

ΛΕΩΝ

Την περίοδο αυτή οι φιλίες είναι πολύ σημαντικές για εσάς και μερικές από τις πι καθοριστικές πνευματικά εμπειρίες προέρχονται από εμπνευσμένες συζητήσεις με ανθρώπους που εκτιμάτε για το πνεύμα τους. Το να ανήκετε σε κάποιο φιλικό κύκλο ή μια κοινωνική ομάδα με ασυνήθιστα ενδιαφέροντα είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Χρειάζεστε μεγάλο ακροατήριο για τις ιδέες σας και τα πας καλά με ομάδες που έχουν ανάγκη να ακούν αυτά που έχετε να πείτε. Επίσης ωφελείστε πολύ από μαθήματα πειραματικά με ομαδικό πνεύμα. Η πνευματική επαφή με τους άλλους είναι τόσο σημαντική για εσάς τώρα. Στις σχέσεις σας θα έχετε την απαίτηση να τρέχετε έξω και να γυρνάτε με τους φίλους σας. Θα νιώσετε ότι είσαστε πολύ ενδιαφέρον άτομο στην παρέα και η ικανότητά σας να εμπνέετε τους άλλους μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην δουλειά σας. Έχετε πολλές ιδέες σχετικά με το πως οι ομάδες και η κοινωνία γενικότερα θα έπρεπε να λειτουργούν κι αυτό μπορεί να σας φέρει επιτυχία στους τομείς των κοινωνικών υπηρεσιών, την εκπαίδευση η σε οποιονδήποτε τομέα όπου μπορείτε να μεταδίδετε τις ιδέες σας σε ένα μεγάλο κοινό. Το κοινωνικό δίκτυο που μπορεί να φτιάξετε μπορεί να σας βοηθήσει στις επαγγελματικές σας γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαστε πολυάσχολο άτομο και η ασταμάτητη αναζήτησή σας για την καλή επαγγελματική ευκαιρία σας αποσπά την προσοχή από τα προσωπικά και συναισθηματικά την περίοδο αυτή. Καθώς αισθάνεστε ότι το πεπρωμένο σας είναι να επικοινωνείτε, νιώθετε ότι οι σχέσεις σας κάνουν να παρεκκλίνετε από τον δρόμο σας - εκτός κι αν έχετε ένα σύντροφο που να μπορεί να μοιρασθεί τα ίδια με εσάς επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Οι επαγγελματικές ανησυχίες και μια έντονη τάση να καταστρώνετε σχέδια προκαταβολικά σημαίνουν ότι δεν αφήνετε περιθώρια για τις χαρές του σπιτιού. Ένας σύντροφος με αγάπη για δράση στον χώρο του σπιτιού είναι ίσως το ιδανικό αντίβαρο για εσάς γιατί όταν έρχεστε στο σπίτι από την δουλειά χρειάζεστε μια ατμόσφαιρα που να σας προσφέρει ξεκούραση. Θα διαπιστώσετε ότι τώρα έχετε ορισμένα επαγγελματικά χαρίσματα που θα σας δώσουν την δυνατότητα να εργασθείτε σε αρκετούς διαφορετικούς τομείς τώρα. Βασικά όμως το μεγαλύτερο προσόν σας είναι οι πνευματικές σας δυνατότητες και οι ιδιαίτερες επικοινωνιακές σας ικανότητες. Οι επαφές με μια ποικιλία ανθρώπων, εδώ και στο εξωτερικό και μια αίσθηση ότι επικοινωνείτε με τους άλλους - είτε με ενημέρωση για το τι συμβαίνει μέσα στο γραφείο η με την ηλεκτρονική επικοινωνία με τον έξω κόσμο - είναι απαραίτητα συστατικά της επαγγελματικής επιτυχίας σας και ικανοποίησης. Οι συνεχείς πνευματικές προκλήσεις είναι αναγκαίες για την καλή σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Την περίοδο αυτή έχετε μια ακόρεστη δίψα και μια επιθυμία να αντιληφθείτε πράγματα και καταστάσεις. Είσαστε ένα κινούμενο ερωτηματικό, συνεχώς αναζητάτε να βρείτε το βαθύτερο νόημα και στα πιο ασήμαντα γεγονότα που βρίσκονται στον δρόμο σας. Πιθανόν να σας έχουν επηρεάσει έντονα κάποια αδέλφια ή κάποιος καθηγητής. Τώρα είσαστε ο αιώνιος μαθητής που τον έλκει η γνώση και η δύναμη της εκπαίδευσης. Μιλάτε έξυπνα πάνω σε διαφορετικά θέματα και γενικά εκφράζετε γνώμη για τα πάντα. Οι συζητήσεις για εσάς είναι κάπως απογοητευτικές γιατί έχετε την τάση να αλλάζετε συνεχώς άποψη. Κατά την γνώμη σας αυτό είναι εντάξει γιατί ξέρετε ότι η αλήθεια είναι κάτι το σχετικό κι ότι μόνο η αναζήτηση για διαφώτιση και γνώση είναι πράγματα χωρίς τέλος. Γράψτε τις ιδέες σας σε ένα χαρτί. Είναι εποχή όπου η εξυπνάδα, η περιέργεια και επιθυμία σας να αντιλαμβάνεστε είναι μεγάλα επαγγελματικά προσόντα. Μπορείτε να παίζετε θαυμάσια με τις ιδέες και να είσαστε πειστικοί όταν τις μεταδίδετε. Θα μπορούσατε να πετύχετε στον εκδοτικό τομέα. Θα προσέξετε ότι έχετε την ικανότητα να μιλάτε στους άλλους στο δικό τους πνευματικό επίπεδο και τα καταφέρνετε καλά στις συναλλαγές σας με ανθρώπους από το εξωτερικό λόγω αυτού του ταλέντου. Τέλος μπορεί να σημειώσετε επιτυχία σε περιοχές όπου είναι σημαντικό να μπορείτε να μεταδώσετε ένα μήνυμα στο κοινό, ίσως στα Μ.Μ.Ε., στην διαφήμιση η στην διδασκαλία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι περίοδος που η επικοινωνία είναι ένας τομέας όπου έχετε μεγάλα χαρίσματα αλλά και όπου αντιμετωπίζετε έντονα προβλήματα. Μπορεί να υπάρχει μια ατμόσφαιρα μυστικότητας. Κάποιες κινήσεις από άλλα πρόσωπα πιθανόν να αναπτύξουν την ανησυχία μέσα σας σχετικά με το αν είσαστε κατανοητοί, με την ησυχία και με την διαφωνία. Αυτή η ανησυχία μπορεί να εκδηλωθεί με μακριές συζητήσεις με τον σύντροφό σας για παράδειγμα ή με αμοιβαίες υποψίες λόγω ζητημάτων που ποτέ δεν έχουν θιχτεί. Μερικές φορές ίσως έχετε την αίσθηση ότι ο σύντροφός σας κρύβει κάτι κι έχετε την τάση να τον ανακρίνετε. Αυτές οι συνήθειες ίσως στην πραγματικότητα καλλιεργήσουν ένα περιβάλλον για μυστικοπάθεια και σιωπή. Με υπομονή ίσως μάθετε πώς να χειρίζεστε αυτούς τους μηχανισμούς ψυχολογικά και πώς να επικοινωνείτε με έναν άνετο τρόπο. Ο αναλυτικός και μάλλον μυστικοπαθή χαρακτήρα που βγαίνει από εσάς θα σας κάνει να μπορείτε να κρατάτε μυστικά αλλά και να τα ανακαλύπτετε. Τώρα έχετε ένα ανακριτικό πνεύμα που μπορεί να είναι μεγάλο προσόν στην εργασία σας. Μπορείς να χειρισθείτε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική η υλική ασφάλεια, τις συντάξεις την φορολογία κλπ. Έχεις ταλέντο στην ψυχολογία και τα σχετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πιο σημαντικό πράγμα την περίοδο αυτή σε μια σχέση για εσάς είναι η επικοινωνία. Η ερωτική έλξη και οι υλικές ανέσεις μπορεί να έχουν ενδιαφέρον αλλά πάνω απ' όλα χρειάζεστε πνευματική διέγερση. Η χαρά της αγάπης περνά μέσα από την ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων και υποφέρετε όταν αισθάνεστε ότι σας έχουν παρεξηγήσει και παραμελήσει. Τείνετε να επιλέγετε συντρόφους που εκτιμάτε για την εξυπνάδα τους, και αν υπάρχουν και άλλες παρόμοιες επιρροές, σας συγκινεί η νεανικότητα του χαρακτήρα ενός συντρόφου. Θα σας αρέσει να πηγαίνετε σε διάφορα μέρη και να περνάτε καλά. Ίσως να εξαρτάστε πολύ από τον σύντροφο σε ότι έχει να κάνει με την πνευματική συνεισφορά μέσα στην σχέση και ο δεσμός σας να ωφελείται από τις αναζητήσεις σας για πνευματική ποικιλία μέσω των επαφών με άλλους ανθρώπους. Το μεγαλύτερο προσόν σας τώρα στην επαγγελματική σας καριέρα είναι η ικανότητά σας να κάνετε επαφές με άλλους ανθρώπους και να επικοινωνείτε με αυτούς. Είσαστε απλά περίεργοι και θέλετε να μαθαίνετε τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων και το πως λειτουργεί το μυαλό τους. Την περίοδο αυτή επαγγελματικά σας ταιριάζει μια θέση όπου μπορείτε να έχετε καθημερινές επαφές με τους ανθρώπους και τις ιδέες τους και να εκφράζετε τις δικές σας. Είσαστε καλοί συνέταιροι γιατί ανταποκρίνεστε στις ιδέες των άλλων και είσαι πρόθυμοι να ακούτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια περίοδος που είσαστε πολυάσχολο άτομο και σας αρέσει να χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας σε μια ποικιλία σπιτικών καθηκόντων. Μπορεί να είσαστε ειδήμων σε πολλούς τομείς - στην μαγειρική, στον κήπο, στις επισκευές του σπιτιού κλπ. Γενικά μιλώντας είσαστε καλοί στην διαχείριση του σπιτιού. Ο σύντροφός σας εκτιμά την ικανότητά σας να κάνετε όλες αυτές τις δουλειές, παρόλα αυτά μπορεί να είστε κάπως περισσότερο πολυάσχολοι, λίγο περισσότερο οργανωτικοί και να ασκείτε περισσότερη κριτική από όση είναι αναγκαία. Τώρα θα εκφράσετε πολλά ταλέντα και αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν κι ένα ενδιαφέρον για την λειτουργία του σώματος και την σημασία της διατροφής. Μπορείτε να γίνετε ειδήμων σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Με τον ένα η τον άλλο τρόπο είσαστε πολύ οργανωτικοί και γεμάτοι από ιδέες σχετικά με το πως να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν αποδοτικά στην δουλειά. Έχετε ικανότητες για γραμματέας και τα πας καλά όταν ασχοληθείτε με τις επικοινωνίες η με την βελτίωση της αποδοτικότητας ενός δικτύου επαγγελματικών επαφών, όμως χρειάζεστε συνεχή πνευματική ενθάρρυνση και μια ποικιλία καθηκόντων έτσι ώστε να μην βαρεθείτε. Ένα από τα ελαττώματα σας μπορεί να είναι το ότι μπορεί να επηρεάζεστε πολύ από τα συναδελφικά κουτσομπολιά, παράλληλα θα είσαστε καλοί σε θέματα υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε σκανταλιάρικο χαρακτήρα, αίσθηση του χιούμορ και μπορείτε να εξελιχθείτε σε μεγάλους παραμυθάδες. Το χιούμορ και το πνεύμα και η ικανότητά σας να επικοινωνείτε με χαριτωμένο τρόπο και θα έχετε την τάση να κάνετε σχετικά ανώδυνες ερωτικές σχέσεις. Τώρα οι ερωτικές ανάγκες δεν είναι τόσο σημαντικές σε μια σχέση όσο το να είσαστε στο ίδιο πνευματικό μήκος κύματος με τον άλλον. Ο σύντροφός σας εκτιμά την παιχνιδιάρα φύση σας και τα παιδιά νιώθουν ότι μιλάτε στην δική τους πνευματική γλώσσα. Το ελάττωμα σας είναι ότι φλερτάρετε. Η ανάγκη σας να έχετε ακροατήριο ικανοποιείται καλύτερα από την δημιουργική εργασία. Περίοδος όπου έχετε μια δημιουργική διάθεση προς το επάγγελμά σας και ταλέντο να βγάλετε κάποια χρήματα παραπάνω. Γενικά έχετε αρκετή εμπιστοσύνη για να ρισκάρετε με σκοπό την άνοδό σας. Ξέρετε να επικοινωνείτε με χάρισμα και γλυκύτητα, έτσι μπορεί να βρεθείτε να διδάσκετε η να επικοινωνείτε. Σίγουρα έχετε τον τρόπο σας με τα παιδιά και καλή αίσθηση της φαντασίας και της περιπέτειας. Προσοχή λόγω ότι την εποχή αυτή είσαστε ευαίσθητοι σχετικά με την ευφυΐα σας και είναι σημαντικό για εσάς να έχετε την δύναμη να εντυπωσιάζετε τους άλλους με την ικανότητά σας και την τάση σας να πιάνετε τις λεπτομέρειες.

ΙΧΘΕΙΣ

Τώρα οι επικοινωνίες ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας της ζωής σας λόγω των ενθαρρυντικών για γνώσεις σχέσεων με αμφιθαλή αδέλφια είτε λόγω ωραίων συζητήσεων μεταξύ των γονιών σας. Αυτό σας κάνει να έχετε ανάγκη από πνευματική διέγερση έτσι επιθυμείτε και την ανάπτυξη ισχυρών πνευματικών δεσμών με τον σύντροφό σας. Περίοδος όπου χρειάζεστε μεγάλη δραστηριότητα στο σπίτι και τα παιδιά όπου μπορεί να είναι ο σημαντικός παράγοντας σε αυτήν την περίπτωση. Είσαστε καλοί στη δημιουργία επαφών με τα παιδιά και έχετε την τάση να επιδιώξετε την σωστή εκπαίδευση για αυτά. Σας αρέσει να είσαστε σε κίνηση, ίσως ή πιθανόν να μετακομίσετε τώρα. Χρειάζεστε ένα πνευματικά ενθαρρυντικό περιβάλλον στην εργασία και εκτιμάτε την δημιουργία μιας θετικής πνευματικής επαφής με τους συναδέλφους σας. Τώρα θα είσαστε πολύ πιστοί προς τους εργοδότες σας και να περιμένετε τους άλλους να είναι πιστοί σε εσάς. Περίοδος που έχετε ιδιαίτερο ταλέντο στα κτηματικά και τις επιχειρήσεις τις σχετικές με αυτόν τον τομέα. Οι δεσμοί με τα αδέλφια μπορεί να είναι σημαντικοί στην κατοπινή σας καριέρα - το οικογενειακό δίκτυο μπορεί να φανεί χρήσιμο στην επαγγελματική σας πρόοδο. Παρόλα αυτά οι οικογενειακές ανησυχίες μπορεί να σας τραβήξουν από τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα, και θα πετύχετε επαγγελματικά αν εκμεταλλευτείτε το κρυφό σας ταλέντο για επικοινωνία.