υδροχοος-προβλεψεις

Υδροχόος

Υδροχόος – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Η πανσέληνος στο αντίπαλό σας ζώδιο Λέων το Σαββατοκύριακο υπογραμμίζει τις εντάσεις λόγω διαφορετικών αναγκών. Οι σύντροφοι μπορεί να είναι ξεροκέφαλοι και απρόβλεπτοι. Μείνε ψύχραιμος.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Μπορεί να έχετε κάποιο ακαθόριστο άγχος στις αρχές αυτής της εβδομάδας, πιθανότατα να προέρχεται από καταστάσεις που είναι εκτός του ελέγχου σας, αλλά μέχρι το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας εξαιρετικά θετικές τάσεις καθοδηγούν τις σκέψεις σας αλλού. Το Σαββατοκύριακο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε με παιδιά και ανθρώπους που αγαπάτε, που φέρνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δυνατοτήτων στη ζωή σας. Τις επόμενες εβδομάδες, οι σχέσεις εδραιώνονται και πολλοί από τους στόχους που έχετε θέσει στον εαυτό σας εκπληρώνονται. Σε ένα μήνα περίπου, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και να εδραιώσετε τα κέρδη που έχετε ήδη πετύχει.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Σε μόλις δύο μήνες ο Κρόνος, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σας Υδροχόος για πάνω από δύο χρόνια, περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό σας δίνει ένα μικρό παράθυρο ευκαιρίας να ολοκληρώσετε μακροπρόθεσμες πρωτοβουλίες που τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα νέο όραμα και νέα ζωή. Τα μέσα Φεβρουαρίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για σχέσεις, όταν φίλοι και πιθανοί σύντροφοι ενώνουν τις δυνάμεις σας μαζί σας και όταν κάνετε τα πράγματα με τους δικούς σας όρους. Υπήρχε μια τάση να ανησυχείτε άσκοπα στο παρελθόν, σαν να μπορούσε να συμβεί κάποιο είδος καταστροφής, και αυτές οι παράλογες σκέψεις είναι ισχυρές στις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά υποχωρούν αργότερα μέσα στον μήνα, επειδή υπάρχει τόση καλή τύχη στη ζωή σας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της σύνδεσης, ο Ερμής, μπαίνει στο ζώδιό σας στις 11 και αυτό προαναγγέλλει την έναρξη μιας υπέροχης περιόδου για σύνδεση με επιχειρηματικούς φίλους από τους οποίους μπορείτε να μάθετε πολλά. Αυτές οι εξαιρετικές τάσεις επικοινωνίας παίρνουν μια επιπλέον ώθηση προς το τέλος του μήνα, όταν βρεθείτε στην παρέα χαρισματικών ανθρώπων. Υπάρχουν χαρούμενες αλληλεπιδράσεις με γείτονες, αδέρφια, δασκάλους και συνταξιδιώτες. Μια περίοδος μεταμόρφωσης πλησιάζει σύντομα, όταν θα ρίξετε τα τελευταία απομεινάρια από τις ανησυχίες του παρελθόντος και θα πάρετε τον πλήρη έλεγχο της ζωής σας.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Η φάση αυτή σας βρίσκει να ανέρχεστε από παλιές καταστάσεις απομόνωσης και να ασχολείστε πάρα πολύ προσωπικά με την επανεξέταση της κατεύθυνσης που επιθυμείτε να πάρει η ζωή σας. Τώρα είναι η στιγμή κατά την οποία μετράνε οι εντυπώσεις, έτσι τώρα μπορείτε να κάνετε εντύπωση στους ανθρώπους που συναντάτε. Είναι αποδεκτό να είστε λίγο απορροφημένοι με τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Αυτή είναι η δική σας εποχή οπότε καταναλώστε τη σε ανάπτυξη του εαυτού σας. Η αυτογνωσία σας οδηγεί στο να γνωρίσετε τι σας κάνει να διεγείρεστε συναισθηματικά.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας για δύο χρόνια, καθώς ξεκινάει το 2023, και λόγω της σύγκρουσης μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, μια φορά στα 45 χρόνια, αυτή την περίοδο υπήρξαν πολλές αλλαγές και αναδιαρθρώσεις στην προσωπική σας ζωή και στο σπίτι. Ωστόσο, στις αρχές Μαρτίου ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιο του Υδροχόου και δεν θα επιστρέψει για σχεδόν τρεις δεκαετίες, και αυτό αντιπροσωπεύει μια μετάβαση, η οποία δίνει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στη σταθερότητα και την ασφάλεια. Θα θέλετε να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομία και οι τάσεις είναι καλές γι' αυτό, ειδικά στα μέσα Ιουνίου φέτος και τους πρώτους δύο μήνες του 2024. Το τέλος Μαρτίου φέρνει νέες θέσεις εργασίας, σκληρή δουλειά και σταθεροποίηση του εισοδήματος. Αλλά το πραγματικά μεγάλο γεγονός το 2023 είναι η άφιξη του Πλούτωνα στο ζώδιό σας για πρώτη φορά από τον 18ο αιώνα. Αυτό γίνεται στα τέλη Μαρτίου, μετά ο Πλούτωνας πηγαίνει ανάδρομος και επιστρέφει στο προηγούμενο ζώδιο Αιγόκερως στις αρχές Ιουνίου - ένα παράθυρο λίγο περισσότερο από δύο μήνες. Θα έχετε μια αίσθηση του τι θα φέρει ο Πλούτωνας τα επόμενα 20 χρόνια αυτή τη στιγμή. Στα τέλη Μαΐου, ο Άρης αντιτίθεται στον Πλούτωνα, στη συνέχεια, στις αρχές Ιουνίου η Αφροδίτη το κάνει επίσης, και αυτό θα αντικατοπτρίζεται στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Για τον ελεύθερο Υδροχόο, το καλοκαίρι (στο βόρειο ημισφαίριο) είναι πιθανό να είναι μια έντονα ρομαντική περίοδος και μπορεί κάλλιστα να είστε διατεθειμένοι να πετάξετε μερικά ταμπού για να ζήσετε τη ζωή πιο αυθεντικά. Αυτή η επιρροή μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως συναρπαστικές εξελίξεις στην οικογένεια - για παράδειγμα, υπερβολικές και ασυνήθιστες καλοκαιρινές διακοπές. Οι σύντροφοι τείνουν να είναι πολύ πρόθυμοι αυτή τη στιγμή – αλλά τότε το ίδιο και εσείς. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους του 2023 μπορεί να έχετε μερικές τύψεις και να κάνετε πίσω, ίσως νομίζοντας ότι θα είστε πιο ασφαλείς σε μια προηγούμενη, πιο οικεία κατάσταση. Δεν θα το κάνετε, οπότε θα καταλήξετε σε έναν νέο ρόλο μέχρι το τέλος του χρόνου. Η εστίαση στην ασφάλεια, το σπίτι και την οικογένεια δυναμώνει και το έδαφος προετοιμάζεται για νέες συναρπαστικές εξελίξεις στην οικογένεια την άνοιξη του 2024.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ανοικτά μυαλά και δημοκρατικοί. Ενθουσιάζεστε εύκολα με κάποιο σκοπό, και ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με προοδευτικές ιδέες. Ανοικτοί στις σχέσεις με τους άλλους είστε πάντα πρόθυμοι να δώσετε την βοήθειά σας όταν και όπου χρειαστεί.  

  • Λέξεις κλειδιά : Προοδευτικοί, επαναστατικοί, ιδεαλιστές, ανθρωπιστές, εφευρετικοί, αλλοπρόσαλλοι, ζητούν την ανεξαρτησία.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΟΥΡΑΝΟΣ  ΟΙΚΟΣ = 11ος

Γενικά ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ Το ζώδιο του Υδροχόου κυβερνούσε παραδοσιακά ο Κρόνος μέχρι το 1781 που ανακαλύφθηκε ο Ουρανός ο οποίος έκτοτε είναι κυβερνήτης αυτού του ζωδίου. Σωματικά έχει σχέση με τις κνήμες, τους αστραγάλους και το κυκλοφοριακό σύστημα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και για αυτό είναι περισσότερο εξωστρεφές σε ότι αφορά τον τρόπο που εκδηλώνεται η ενέργειά του. Σαν ζώδιο του Αέρα είναι πολύ κοινωνικό και εμφανίζεται σε ομάδες και κοινωνικά ιδρύματα. Σαν Σταθερό ζώδιο έχει αποφασιστικότητα και σταθερότητα καθώς και ιδεολογικές πεποιθήσεις. Η επιρροή του Υδροχόου εκδηλώνεται με ένα μάλλον με ένα μάλλον επίμονο τρόπο σε ότι αφορά τις απόψεις αλλά επίσης χαρακτηρίζεται και από κοινωνικά και ανθρωπιστικά ιδεώδη. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκφράζονται με ένα μοναδικό και ασυνήθιστο τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποξένωση ή κοινωνική απομόνωση. Παρόλα αυτά η ενέργεια του Υδροχόου είναι στην πραγματικότητα φιλική και εκφράζεται στις κοινωνικές σχέσεις όπου τα κοινά ιδανικά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από τα συναισθήματα. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι ψυχρή και απόμακρη και θα μπορούσε να υπάρξει περισσότερη ισορροπία αν ο χαρακτήρας εκδήλωνε περισσότερη από την ζεστασιά και την προσωπικότητά του.