υδροχοος-προβλεψεις

Υδροχόος

Υδροχόος – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Μια σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στο ζώδιό σας σήμερα δείχνει ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που εκτιμούν αυτό που πρεσβεύετε. Μπορεί να υπάρξει κάποια οικιακή αναστάτωση.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα, που σημαίνει ότι είστε ένα άτομο με ιδέες που ευδοκιμεί στην αλληλεπίδραση με τους άλλους. Τώρα με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη να δημιουργούν ένα χαρούμενο τρίγωνο στον Αέρα, τα πράγματα είναι πραγματικά καλά για εσάς. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδανικές για αρμονικές συνδέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτιστικές δραστηριότητες, τα ταξίδια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ιδανικό και για ρομαντισμό. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι ιδιαίτερα καλές για να συνεργαστείτε με συναδέλφους και συνεργάτες που συμφωνούν απόλυτα σχετικά με τη σωστή πορεία δράσης. Δίνεις τη μέγιστη απόδοση σου.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Κοιτάζοντας πίσω τα τελευταία δύο χρόνια, έχετε κάνει πολλές αλλαγές και αναδιαρθρώσεις, που έχουν επηρεάσει την προσωπική και οικιακή σας ζωή. Ένα μέρος σας είναι ευτυχισμένο να επωμιστεί την ευθύνη, ένα μέρος σας θα ήθελε η ζωή να είναι λιγότερο δομημένη. Εδώ, τον Οκτώβριο, αυτό το δίλημμα κορυφώνεται, αλλά στη συνέχεια υποχωρεί και σιγά-σιγά γίνεται άσχετο, και αυτό είναι ένα σημείο καμπής για εσάς, καθώς νιώθετε ότι έχετε πολύ πιο σταθερή λαβή στη ζωή σας. Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για εσάς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για έρωτες και σχέσεις, και είναι επίσης εξαιρετική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω σπουδών ή ταξιδιών. Για τον ελεύθερο Υδροχόο, ο ρομαντισμός είναι στον αέρα και τα μέσα Οκτωβρίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για να επωφεληθείτε από τις ευνοϊκές τάσεις για να συναντήσετε ανθρώπους, ειδικά εάν περιλαμβάνει την κίνηση. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος για σχέσεις με παιδιά, που θα θέλουν να κάνουν ισχυρές συμμαχίες μαζί σας τους επόμενους πολλούς μήνες. Ένα νέο σύνολο τάσεων ξεκινά την ώρα της έκλειψης ηλίου στις 25 Οκτωβρίου, το οποίο υπογραμμίζει τις έντονες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή που εκτείνονται μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Θα δεχθείτε πίεση, ειδικά από άτομα σε ηγετική θέση, και μπορεί να υπάρξει σύγκρουση θελήσεων. Μπορείτε σίγουρα να κρατήσετε τη δική σας, αλλά οι διαφωνίες μπορεί να είναι δύσκολο να επιλυθούν.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Έγνοιες σχετικές με την οικονομική επιβίωση μυστηριωδώς εξαφανίζονται την περίοδο αυτή, ανοίγοντας το δρόμο για την ευτυχία που αφορά τις δυνατότητες του μέλλοντος. Υπάρχει μια έντονη πιθανότητα ταξιδιών και ανάπτυξης  ενδιαφερόντων σε ξένους πολιτισμούς. Τώρα είναι η εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αυξάνοντας την κατανόησή σας. Για το σκοπό αυτό είναι φρόνιμο να παρακολουθήσετε μαθήματα και να ανταλλάσσετε ιδέες με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Είστε σε μια περίοδο που ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο. Θα είναι στο ζώδιό σας για δυόμισι χρόνια, μετά τον επόμενο χρόνο θα μετακομίσει στους Ιχθύες. Εν τω μεταξύ, το 2022 είναι μια χρονιά όπου υπάρχουν συνεχείς αλλαγές και ανατροπές, αν και ίσως όχι τόσο έντονες όσο το 2021. Υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω σου αυτή τη στιγμή, εν μέρει λόγω αλλαγών στο οικιακό περιβάλλον και εν μέρει λόγω της πίεσης αναλαμβάνετε πρόθυμα τον εαυτό σας, γιατί αυτή είναι η ώρα σας - μια στιγμή που σχεδιάζετε και δημιουργείτε ένα νέο μέλλον. Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι μήνες αιχμής για οποιαδήποτε περαιτέρω αναδιάρθρωση στη ζωή σας, αλλά βασικά το πλαίσιο για το μέλλον σας έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή. Καθώς ο κύκλος της έκλειψης κινείται μέσα από τα ζώδια, το 2022 είναι μια εποχή όπου υπάρχει αυξημένη εστίαση στο σπίτι και την οικογένεια από τη μία πλευρά και στην καριέρα από την άλλη. Η έκλειψη Ηλίου που ενώνει τον Ουρανό - η οποία σχετίζεται με το ζώδιό σας - την 1η Μαΐου προαναγγέλλει αλλαγές στο σπίτι. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε έκτακτες οικονομικές εξελίξεις τον Απρίλιο που χαρακτηρίζονται -ελπίζουμε- από απλή καλή τύχη. Σε αυτήν την τρέχουσα περίοδο της ζωής σας υπάρχει σημαντική σύγχυση σχετικά με την οικονομία σας, η οποία τείνει να είναι αδόμητη και υπόκειται στις ιδιοτροπίες της μοίρας. Ή τα χρήματα ρέουν, ή δεν ρέουν. Ο Μάιος του 2022 θα πρέπει να είναι μια εποχή με ροές, αλλά προσέξτε πολύ - είναι εύκολο να εξαπατήσετε τον εαυτό σας ή να εξαπατηθείτε, γι' αυτό λάβετε συμβουλές, ελέγξτε τα στοιχεία και κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε πριν από οποιαδήποτε μεγάλη δαπάνη. Η εστίαση στην προσεκτική διαχείριση των πόρων είναι ιδιαίτερα έντονη από τον Οκτώβριο έως το τέλος του έτους, ειδικά σε σχέση με το ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε. Γενικά δεν πρέπει να ακούτε υποσχέσεις από άλλους ή να τους δανείζετε χρήματα αυτή τη στιγμή, γιατί η εξαπάτηση είναι στον αέρα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τους αγαπημένους σας με τα περισσότερα πράγματα, απλώς αποφύγετε τις οικονομικές επιπλοκές.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ανοικτά μυαλά και δημοκρατικοί. Ενθουσιάζεστε εύκολα με κάποιο σκοπό, και ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με προοδευτικές ιδέες. Ανοικτοί στις σχέσεις με τους άλλους είστε πάντα πρόθυμοι να δώσετε την βοήθειά σας όταν και όπου χρειαστεί.  

  • Λέξεις κλειδιά : Προοδευτικοί, επαναστατικοί, ιδεαλιστές, ανθρωπιστές, εφευρετικοί, αλλοπρόσαλλοι, ζητούν την ανεξαρτησία.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΟΥΡΑΝΟΣ  ΟΙΚΟΣ = 11ος

Γενικά ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ Το ζώδιο του Υδροχόου κυβερνούσε παραδοσιακά ο Κρόνος μέχρι το 1781 που ανακαλύφθηκε ο Ουρανός ο οποίος έκτοτε είναι κυβερνήτης αυτού του ζωδίου. Σωματικά έχει σχέση με τις κνήμες, τους αστραγάλους και το κυκλοφοριακό σύστημα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και για αυτό είναι περισσότερο εξωστρεφές σε ότι αφορά τον τρόπο που εκδηλώνεται η ενέργειά του. Σαν ζώδιο του Αέρα είναι πολύ κοινωνικό και εμφανίζεται σε ομάδες και κοινωνικά ιδρύματα. Σαν Σταθερό ζώδιο έχει αποφασιστικότητα και σταθερότητα καθώς και ιδεολογικές πεποιθήσεις. Η επιρροή του Υδροχόου εκδηλώνεται με ένα μάλλον με ένα μάλλον επίμονο τρόπο σε ότι αφορά τις απόψεις αλλά επίσης χαρακτηρίζεται και από κοινωνικά και ανθρωπιστικά ιδεώδη. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκφράζονται με ένα μοναδικό και ασυνήθιστο τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποξένωση ή κοινωνική απομόνωση. Παρόλα αυτά η ενέργεια του Υδροχόου είναι στην πραγματικότητα φιλική και εκφράζεται στις κοινωνικές σχέσεις όπου τα κοινά ιδανικά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από τα συναισθήματα. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι ψυχρή και απόμακρη και θα μπορούσε να υπάρξει περισσότερη ισορροπία αν ο χαρακτήρας εκδήλωνε περισσότερη από την ζεστασιά και την προσωπικότητά του.