υδροχοος-προβλεψεις

Υδροχόος

Υδροχόος – Προβλέψεις

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Οι φαντασιώσεις σας τείνουν να σας εκνευρίζουν αυτήν την Παρασκευή, αλλά το βράδυ είναι πολλά υποσχόμενο για πολιτιστικές εκδηλώσεις, ταξίδια και βαθύτερες γνώσεις για τις σχέσεις.

Από 10 έως 16 Ιουνίου 2024

Η ατμόσφαιρα αλλάζει αυτή την εβδομάδα και η μεγάλη πίεση που νιώθετε, ειδικά σε σχέση με τη δημιουργικότητα, τον ρομαντισμό ή τα παιδιά, μειώνεται. Δίνεται μια νέα έμφαση στον εμπλουτισμό της καθημερινότητάς σας και έχετε κίνητρο να νοιάζεστε και να αγαπάτε τους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδράτε. Οι έντονες εμπειρίες που έχετε νιώσει στην οικογενειακή ζωή δίνουν τη θέση τους σε περισσότερη ευελιξία και ανεκτικότητα, καθώς το γενικό κίνητρο είναι να βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Αυτή η έμφαση στη βελτίωση της ποιότητας της εργασίας και της ζωής γενικότερα τονίζεται το Σαββατοκύριακο, όταν υπάρχει έντονη δέσμευση να είναι βοηθητικός και υποστηρικτικός.

Ιούνιος 2024

Καθώς ξεκινά ο μήνας Ιούνιος, υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις που μεταμορφώνουν μια περίοδο αναταραχής σε κάτι πολύ πιο θετικό και δημιουργικό. Αυτή είναι μια σπάνια ευκαιρία να αλλάξετε καρδιές και μυαλά και να χρησιμοποιήσετε τις πειστικές σας δυνάμεις για να πουλήσετε ιδέες που θα αλλάξουν τη ζωή. Η εστίαση είναι στην εκπαίδευση και στη διεύρυνση των ορίων του δυνατού. Πράγματι, αυτό που ήταν αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό. Υπάρχει επίσης ισχυρή εστίαση στην αγάπη και την επικοινωνία, κυρίως σε σχέση με τα παιδιά. Το πρώτο μισό του Ιουνίου είναι αρκετά καλό για ρομαντισμούς και φιλίες, αλλά μπορεί να αισθάνεστε άβολα με κάποια πτυχή αυτής της εξέλιξης. Ίσως αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ταιριάξετε με την αισιοδοξία των άλλων λόγω ζητημάτων αυτοεκτίμησης ή επειδή τα χρήματα είναι χαμηλά. Η εύρεση μιας ισορροπίας μεταξύ της δημιουργικής επέκτασης και της υλικής σταθερότητας είναι μια πρόκληση για ολόκληρο το έτος, οπότε πάρτε τα πράγματα αργά και σταθερά. Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Πλούτωνας μπήκε πρόσφατα στο ζώδιό σας και θα βρίσκεται στον Υδροχόο για 20 χρόνια. Περιοδικά, άλλοι πλανήτες ενεργοποιούν τον Πλούτωνα και γύρω στις 11 Ιουνίου, μια σύγκρουση μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα είναι πιθανό να φέρει μια κρίση στο σπίτι. Μπορεί να νιώθετε σαν κάποιος να καταλαμβάνει αδέξια τον χώρο σας αυτή τη στιγμή, κάτι που μπορεί να είναι αρκετά άβολο για λίγες μέρες.

Νέα Σελήνη 06 Ιουνίου 2024

Στην 16ο 17΄ των Διδύμων στις 15:36 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 06 Ιουνίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να φανερώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Τώρα είναι η στιγμή να δείξετε τις ικανότητές σας και να σχεδιάσετε ένα ανώτερο προφίλ. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας στο κέντρο της προσοχής όλων, πιθανώς με κάποια αξιότητα δασκάλου, ή λόγω κοινωνικών πιέσεων για διασκέδαση ή για επίδειξη των ταλέντων σας. Σε αυτή την περίοδο σημασία δεν έχει τι ακριβώς γνωρίζετε, αλλά ποιόν γνωρίζετε. Οι ερωτικές περιπέτειες, η δημιουργική επιτυχία ή η γέννηση παιδιών μπορούν να είναι παράγοντες που σας δίνουν ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σας και της ταυτότητάς σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Πιθανότατα έχετε ακούσει ότι ο πλανήτης Πλούτωνας μετακόμισε στο ζώδιό σας Υδροχόος για δύο σύντομους μήνες στα μέσα του 2023. Τώρα, στα τέλη Ιανουαρίου 2024, ο Πλούτωνας επιστρέφει στο ζώδιό σας και η μεταμόρφωση στην προσωπική σας ζωή που αυτό υπόσχεται, αρχίζει να διαμορφώνεται. Ο Πλούτωνας θα είναι στον Υδροχόο για 20 χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα περάσετε από διαφορετικές διαδικασίες, αποβάλλοντας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν με το πραγματικό σας πεπρωμένο. Τα μέσα Φεβρουαρίου είναι μια απολύτως βασική περίοδος, γιατί αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας ενώνονται στις 0 μοίρες του Υδροχόου, κάτι που προκαλεί ενδιαφέρον τη σύνδεση του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο που αλλάζει τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2020. Με άλλα λόγια, βρίσκετε τον εαυτό σας στην πρώτη γραμμή των πλανητικών κύκλων που δεν έχουν συμβεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αγκαλιάσετε σημαντικές νέες τάσεις που διαμορφώνουν τον κόσμο, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, ο ηλεκτρισμός και ο αυτοματισμός. Όμως τα μέσα Φεβρουαρίου είναι πιο συγκεκριμένα, γιατί αυτό δείχνει βασικές εξελίξεις στις οικογενειακές σχέσεις και την καριέρα. Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ενωθούμε με σημαντικούς άλλους για να επιβάλουμε μια ατζέντα για αλλαγή και μετασχηματισμό, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει γνώση που αλλάζει τη ζωή ή διεθνείς επιρροές. Αυτή η διαδικασία υπερτροφοδοτείται στις αρχές Νοεμβρίου, με μάχες ισχύος σε ορισμένες σχέσεις, όπου ο συμβιβασμός μπορεί να είναι δύσκολος. Στα τέλη Μαΐου 2024 λαμβάνει χώρα ένας σούπερ αρμονικός συνδυασμός Ήλιου, Αφροδίτης και Δία καθώς κινούνται στους Διδύμους – εναρμονίζοντας με τον Πλούτωνα τώρα στο ζώδιό σας. Αυτό είναι μια θαυμάσια επιρροή για δημιουργικά ή εκπαιδευτικά έργα με μεγάλες ομάδες, και είναι καλό για τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους επίσης. Για τον Υδροχόο που έχει ρομαντική τάση, η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι στην ημερήσια διάταξη. Λάβετε υπόψη ότι το 2024 είναι μια εποχή όπου οι οικονομικές προκλήσεις είναι πάντα παρούσες. Η οικονομία σας έχει διαρροή και πρέπει να οργανωθεί. Επομένως, αποφύγετε να αφήσετε το ξέπλυμα του ρομαντισμού να εξαντλήσει τους πόρους σας.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ανοικτά μυαλά και δημοκρατικοί. Ενθουσιάζεστε εύκολα με κάποιο σκοπό, και ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με προοδευτικές ιδέες. Ανοικτοί στις σχέσεις με τους άλλους είστε πάντα πρόθυμοι να δώσετε την βοήθειά σας όταν και όπου χρειαστεί.  

  • Λέξεις κλειδιά : Προοδευτικοί, επαναστατικοί, ιδεαλιστές, ανθρωπιστές, εφευρετικοί, αλλοπρόσαλλοι, ζητούν την ανεξαρτησία.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΟΥΡΑΝΟΣ  ΟΙΚΟΣ = 11ος

Γενικά ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ Το ζώδιο του Υδροχόου κυβερνούσε παραδοσιακά ο Κρόνος μέχρι το 1781 που ανακαλύφθηκε ο Ουρανός ο οποίος έκτοτε είναι κυβερνήτης αυτού του ζωδίου. Σωματικά έχει σχέση με τις κνήμες, τους αστραγάλους και το κυκλοφοριακό σύστημα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και για αυτό είναι περισσότερο εξωστρεφές σε ότι αφορά τον τρόπο που εκδηλώνεται η ενέργειά του. Σαν ζώδιο του Αέρα είναι πολύ κοινωνικό και εμφανίζεται σε ομάδες και κοινωνικά ιδρύματα. Σαν Σταθερό ζώδιο έχει αποφασιστικότητα και σταθερότητα καθώς και ιδεολογικές πεποιθήσεις. Η επιρροή του Υδροχόου εκδηλώνεται με ένα μάλλον με ένα μάλλον επίμονο τρόπο σε ότι αφορά τις απόψεις αλλά επίσης χαρακτηρίζεται και από κοινωνικά και ανθρωπιστικά ιδεώδη. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκφράζονται με ένα μοναδικό και ασυνήθιστο τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποξένωση ή κοινωνική απομόνωση. Παρόλα αυτά η ενέργεια του Υδροχόου είναι στην πραγματικότητα φιλική και εκφράζεται στις κοινωνικές σχέσεις όπου τα κοινά ιδανικά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από τα συναισθήματα. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι ψυχρή και απόμακρη και θα μπορούσε να υπάρξει περισσότερη ισορροπία αν ο χαρακτήρας εκδήλωνε περισσότερη από την ζεστασιά και την προσωπικότητά του.