υδροχοος-προβλεψεις

Υδροχόος

Υδροχόος – Προβλέψεις

Τρίτη 05 Μαρτίου 2024

Προτιμάτε να κάνετε χαμηλούς τόνους και να εργαστείτε ανενόχλητοι αυτή την Τρίτη. Εστιάζοντας σε αυτό που λειτουργεί καλά και οργανώνοντας ό,τι δεν είναι δομημένο, αποκτάτε ψυχική ηρεμία. 

Από 04 έως 10 Μαρτίου 2024

Καθώς ο Άρης στο ζώδιό σας συγκρούστηκε με τον Ουρανό το περασμένο Σαββατοκύριακο, μπορεί να αισθάνεστε κάπως πιεσμένοι. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε οικογενειακή ή επαγγελματική αναστάτωση ή λόγω εκρηκτικής ιδιοσυγκρασίας. Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, οι σκέψεις σας αποκτούν πολύ μεγαλύτερη διαύγεια και υιοθετείτε μια πιο ενεργή στάση, για παράδειγμα εκφράζοντας τις σκέψεις και τις ιδέες σας πολύ πιο δυναμικά. Αρχίζετε να νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και πιο σίγουροι για την αυτοεκτίμησή σας. Στο οικονομικό μέτωπο, όπου επικρατεί σημαντική σύγχυση τον τελευταίο καιρό, αρχίζουν εξαιρετικά θετικές τάσεις, που αυξάνουν τη ροή χρήματος.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάρτιος, τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Άρης είναι μαζί στο ζώδιό σας – μαζί με τον Πλούτωνα που έφτασε στα τέλη Ιανουαρίου. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει εστίαση στις φιλίες και τις οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες επί του παρόντος υπόκεινται σε σημαντική αναστάτωση. Καθώς τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη συγκρούονται με τον Ουρανό στις αρχές Μαρτίου, τα άτομα με τα οποία συνδέεστε είναι εξαιρετικά απρόβλεπτα ή προκλητικά και ίσως και εσείς δεν ενδιαφέρεστε να κάνετε ειρήνη αυτή τη στιγμή. Ο άλλος τομέας εστίασης καθώς ξεκινά ο Μάρτιος είναι η οικονομία σας, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση ρευστότητας. Μπορεί να υπάρξουν κάποια καλά νέα από τους συνεργάτες, τα οποία μπορούν να φέρουν επαγγελματική ανάπτυξη. Ταυτόχρονα μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο να αποκτήσετε μια αντικειμενική εικόνα της κατάστασης. Γενικά όμως, αυτή είναι μια εποχή θετικών λύσεων στις οικονομικές προκλήσεις. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Μαρτίου, υπάρχουν εξαιρετικές τάσεις επικοινωνίας, καθώς εσείς ή/και ένας συνεργάτης συντονιστείτε σε νέες τάσεις που ανοίγουν νέους νοητικούς ορίζοντες, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Αυτή η περίοδος είναι επίσης καλή για τα προσωπικά οικονομικά και την οικογενειακή αρμονία μετά από μια αρκετά αγχωτική περίοδο. Είναι πολύ πιθανό να έρθουν χρήματα ή άλλη καλή τύχη αυτή τη στιγμή.

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024

Στην 05ο 22’ της Παρθένου στις 14:28 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος  από 24 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα της Παρθένου Ιχθύων στο σταυρό Παρθένος Ιχθείς, Δίδυμοι Τοξότης (μεταβλητά).

Κατά την περίοδο αυτή θα βιώσετε αρκετές κρίσεις λόγω του ότι η ασφάλειά σας εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες. Η προσοχή σας μπορεί να απορροφάτε από ό,τι νομίζετε ότι σας χρωστούν οι άλλοι. Την ίδια στιγμή μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι λόγω αυτών που σας χρωστάνε. Μπορεί να είναι εποικοδομητικό για εσάς να διαγράψετε κάποιους πόρους με τους οποίους είστε εξαιρετικά προσκολλημένοι. Είναι καλύτερα να βιώσετε μια απώλεια από το να πετάξετε καλές επενδύσεις και να κρατήσετε κακές. Οι συντάξεις, ασφάλειες και κληρονομιές μπορεί να φανούν χρήσιμες την περίοδο αυτή.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Πιθανότατα έχετε ακούσει ότι ο πλανήτης Πλούτωνας μετακόμισε στο ζώδιό σας Υδροχόος για δύο σύντομους μήνες στα μέσα του 2023. Τώρα, στα τέλη Ιανουαρίου 2024, ο Πλούτωνας επιστρέφει στο ζώδιό σας και η μεταμόρφωση στην προσωπική σας ζωή που αυτό υπόσχεται, αρχίζει να διαμορφώνεται. Ο Πλούτωνας θα είναι στον Υδροχόο για 20 χρόνια και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα περάσετε από διαφορετικές διαδικασίες, αποβάλλοντας πρόσωπα που δεν ταιριάζουν με το πραγματικό σας πεπρωμένο. Τα μέσα Φεβρουαρίου είναι μια απολύτως βασική περίοδος, γιατί αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας ενώνονται στις 0 μοίρες του Υδροχόου, κάτι που προκαλεί ενδιαφέρον τη σύνδεση του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο που αλλάζει τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2020. Με άλλα λόγια, βρίσκετε τον εαυτό σας στην πρώτη γραμμή των πλανητικών κύκλων που δεν έχουν συμβεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να αγκαλιάσετε σημαντικές νέες τάσεις που διαμορφώνουν τον κόσμο, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, ο ηλεκτρισμός και ο αυτοματισμός. Όμως τα μέσα Φεβρουαρίου είναι πιο συγκεκριμένα, γιατί αυτό δείχνει βασικές εξελίξεις στις οικογενειακές σχέσεις και την καριέρα. Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να ενωθούμε με σημαντικούς άλλους για να επιβάλουμε μια ατζέντα για αλλαγή και μετασχηματισμό, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει γνώση που αλλάζει τη ζωή ή διεθνείς επιρροές. Αυτή η διαδικασία υπερτροφοδοτείται στις αρχές Νοεμβρίου, με μάχες ισχύος σε ορισμένες σχέσεις, όπου ο συμβιβασμός μπορεί να είναι δύσκολος. Στα τέλη Μαΐου 2024 λαμβάνει χώρα ένας σούπερ αρμονικός συνδυασμός Ήλιου, Αφροδίτης και Δία καθώς κινούνται στους Διδύμους – εναρμονίζοντας με τον Πλούτωνα τώρα στο ζώδιό σας. Αυτό είναι μια θαυμάσια επιρροή για δημιουργικά ή εκπαιδευτικά έργα με μεγάλες ομάδες, και είναι καλό για τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους επίσης. Για τον Υδροχόο που έχει ρομαντική τάση, η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι στην ημερήσια διάταξη. Λάβετε υπόψη ότι το 2024 είναι μια εποχή όπου οι οικονομικές προκλήσεις είναι πάντα παρούσες. Η οικονομία σας έχει διαρροή και πρέπει να οργανωθεί. Επομένως, αποφύγετε να αφήσετε το ξέπλυμα του ρομαντισμού να εξαντλήσει τους πόρους σας.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ανοικτά μυαλά και δημοκρατικοί. Ενθουσιάζεστε εύκολα με κάποιο σκοπό, και ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με προοδευτικές ιδέες. Ανοικτοί στις σχέσεις με τους άλλους είστε πάντα πρόθυμοι να δώσετε την βοήθειά σας όταν και όπου χρειαστεί.  

  • Λέξεις κλειδιά : Προοδευτικοί, επαναστατικοί, ιδεαλιστές, ανθρωπιστές, εφευρετικοί, αλλοπρόσαλλοι, ζητούν την ανεξαρτησία.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΟΥΡΑΝΟΣ  ΟΙΚΟΣ = 11ος

Γενικά ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ Το ζώδιο του Υδροχόου κυβερνούσε παραδοσιακά ο Κρόνος μέχρι το 1781 που ανακαλύφθηκε ο Ουρανός ο οποίος έκτοτε είναι κυβερνήτης αυτού του ζωδίου. Σωματικά έχει σχέση με τις κνήμες, τους αστραγάλους και το κυκλοφοριακό σύστημα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και για αυτό είναι περισσότερο εξωστρεφές σε ότι αφορά τον τρόπο που εκδηλώνεται η ενέργειά του. Σαν ζώδιο του Αέρα είναι πολύ κοινωνικό και εμφανίζεται σε ομάδες και κοινωνικά ιδρύματα. Σαν Σταθερό ζώδιο έχει αποφασιστικότητα και σταθερότητα καθώς και ιδεολογικές πεποιθήσεις. Η επιρροή του Υδροχόου εκδηλώνεται με ένα μάλλον με ένα μάλλον επίμονο τρόπο σε ότι αφορά τις απόψεις αλλά επίσης χαρακτηρίζεται και από κοινωνικά και ανθρωπιστικά ιδεώδη. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκφράζονται με ένα μοναδικό και ασυνήθιστο τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποξένωση ή κοινωνική απομόνωση. Παρόλα αυτά η ενέργεια του Υδροχόου είναι στην πραγματικότητα φιλική και εκφράζεται στις κοινωνικές σχέσεις όπου τα κοινά ιδανικά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από τα συναισθήματα. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι ψυχρή και απόμακρη και θα μπορούσε να υπάρξει περισσότερη ισορροπία αν ο χαρακτήρας εκδήλωνε περισσότερη από την ζεστασιά και την προσωπικότητά του.