υδροχοος-προβλεψεις

Υδροχόος

Υδροχόος – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Το πρωί της Κυριακής φέρνει έντονη εστίαση στην οικογενειακή ζωή. Ξεθάβετε παλιά ζητήματα που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Η συζήτηση τώρα είναι ευρεία, ανοιχτή και ειλικρινής.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Αυτήν τη στιγμή, με τον αργοκίνητο Κρόνο στο ζώδιό σας, υπάρχουν αναρίθμητες προκλήσεις τις οποίες έχετε μεγάλο κίνητρο να ξεπεράσετε καθώς θέτετε τις βάσεις για ένα βιώσιμο και ευημερούν μέλλον. Αυτή την εβδομάδα μπορεί κάλλιστα να αισθάνεστε ότι τα πράγματα έχουν σταματήσει, αλλά έχετε ήδη προχωρήσει πολύ φέτος και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εδραιώσετε τη θέση σας αντί να προχωρήσετε. Μπορεί επίσης να υπάρχουν οικογενειακά ζητήματα που με την πρώτη ματιά είναι ανησυχητικά, αλλά σε πιο προσεκτική ανάλυση αποδεικνύεται ότι δεν απαιτούν προσπάθεια από την πλευρά σας. Σε αυτή την περίοδο παύσης, υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να γνωρίσετε κόσμο και να διασκεδάσετε.

ΜΑΙΟΣ 2022

Η νέα σελήνη την 1η Μαΐου που συνδέει τον πλανήτη Ουρανό – ο οποίος έχει ισχυρή συγγένεια με το ζώδιό σας τον Υδροχόο – υποδηλώνει ότι ο μήνας ξεκινά με ξαφνικές αλλαγές, είτε αναμενόμενες είτε απροσδόκητες, που πρόκειται να επηρεάσουν το σπίτι, την οικογένεια και την κοινότητα. Η ενασχόληση με σημαντική αναδιάρθρωση στον κόσμο γύρω σας είναι κάτι στο οποίο ίσως έχετε συνηθίσει και ο Μάιος είναι ο μήνας που πραγματοποιούνται πολλές από τις αλλαγές που περιμένατε, ιδίως στη σεληνιακή έκλειψη στις 16, που είναι μια περίοδος μεγάλη πίεση τόσο σε εγχώριο όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο μήνας μπορεί κάλλιστα να ξεκινήσει με μια καλή οικονομική τύχη, με απροσδόκητα κέρδη, αλλά γενικά θα χρειαστεί να προσέχετε πολύ τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε συνεργάτες που μπορεί να έχουν μη ρεαλιστικές ιδέες που μπορούν να διαρροή οικονομικών. Κοιτάζοντας πίσω τον τελευταίο χρόνο περίπου, κάνατε εκπληκτική πρόοδο, ανακτώντας την εστίαση σε αυτό που θέλετε και πού θέλετε να καταλήξετε, αλλά τώρα είναι η ώρα να πατήσετε τα φρένα και να εργαστείτε για να ενισχύσετε τα θεμέλια αυτού που έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα. Τώρα εναπόκειται στους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση, και θα κάνουν, κάτι που θα φέρει ευτυχισμένα αποτελέσματα σε σχέση με αγαπημένα πρόσωπα τους επόμενους δύο μήνες.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να φανερώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Τώρα είναι η στιγμή να δείξετε τις ικανότητές σας και να σχεδιάσετε ένα ανώτερο προφίλ. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας στο κέντρο της προσοχής όλων, πιθανώς με κάποια αξιότητα δασκάλου, ή λόγω κοινωνικών πιέσεων για διασκέδαση ή για επίδειξη των ταλέντων σας. Σε αυτή την περίοδο σημασία δεν έχει τι ακριβώς γνωρίζετε, αλλά ποιόν γνωρίζετε. Οι ερωτικές περιπέτειες, η δημιουργική επιτυχία ή η γέννηση παιδιών μπορούν να είναι παράγοντες που σας δίνουν ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σας και της ταυτότητάς σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Είστε σε μια περίοδο που ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο. Θα είναι στο ζώδιό σας για δυόμισι χρόνια, μετά τον επόμενο χρόνο θα μετακομίσει στους Ιχθύες. Εν τω μεταξύ, το 2022 είναι μια χρονιά όπου υπάρχουν συνεχείς αλλαγές και ανατροπές, αν και ίσως όχι τόσο έντονες όσο το 2021. Υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω σου αυτή τη στιγμή, εν μέρει λόγω αλλαγών στο οικιακό περιβάλλον και εν μέρει λόγω της πίεσης αναλαμβάνετε πρόθυμα τον εαυτό σας, γιατί αυτή είναι η ώρα σας - μια στιγμή που σχεδιάζετε και δημιουργείτε ένα νέο μέλλον. Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι μήνες αιχμής για οποιαδήποτε περαιτέρω αναδιάρθρωση στη ζωή σας, αλλά βασικά το πλαίσιο για το μέλλον σας έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή. Καθώς ο κύκλος της έκλειψης κινείται μέσα από τα ζώδια, το 2022 είναι μια εποχή όπου υπάρχει αυξημένη εστίαση στο σπίτι και την οικογένεια από τη μία πλευρά και στην καριέρα από την άλλη. Η έκλειψη Ηλίου που ενώνει τον Ουρανό - η οποία σχετίζεται με το ζώδιό σας - την 1η Μαΐου προαναγγέλλει αλλαγές στο σπίτι. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε έκτακτες οικονομικές εξελίξεις τον Απρίλιο που χαρακτηρίζονται -ελπίζουμε- από απλή καλή τύχη. Σε αυτήν την τρέχουσα περίοδο της ζωής σας υπάρχει σημαντική σύγχυση σχετικά με την οικονομία σας, η οποία τείνει να είναι αδόμητη και υπόκειται στις ιδιοτροπίες της μοίρας. Ή τα χρήματα ρέουν, ή δεν ρέουν. Ο Μάιος του 2022 θα πρέπει να είναι μια εποχή με ροές, αλλά προσέξτε πολύ - είναι εύκολο να εξαπατήσετε τον εαυτό σας ή να εξαπατηθείτε, γι' αυτό λάβετε συμβουλές, ελέγξτε τα στοιχεία και κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε πριν από οποιαδήποτε μεγάλη δαπάνη. Η εστίαση στην προσεκτική διαχείριση των πόρων είναι ιδιαίτερα έντονη από τον Οκτώβριο έως το τέλος του έτους, ειδικά σε σχέση με το ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε. Γενικά δεν πρέπει να ακούτε υποσχέσεις από άλλους ή να τους δανείζετε χρήματα αυτή τη στιγμή, γιατί η εξαπάτηση είναι στον αέρα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τους αγαπημένους σας με τα περισσότερα πράγματα, απλώς αποφύγετε τις οικονομικές επιπλοκές.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ανοικτά μυαλά και δημοκρατικοί. Ενθουσιάζεστε εύκολα με κάποιο σκοπό, και ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με προοδευτικές ιδέες. Ανοικτοί στις σχέσεις με τους άλλους είστε πάντα πρόθυμοι να δώσετε την βοήθειά σας όταν και όπου χρειαστεί.  

  • Λέξεις κλειδιά : Προοδευτικοί, επαναστατικοί, ιδεαλιστές, ανθρωπιστές, εφευρετικοί, αλλοπρόσαλλοι, ζητούν την ανεξαρτησία.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΟΥΡΑΝΟΣ  ΟΙΚΟΣ = 11ος

Γενικά ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ Το ζώδιο του Υδροχόου κυβερνούσε παραδοσιακά ο Κρόνος μέχρι το 1781 που ανακαλύφθηκε ο Ουρανός ο οποίος έκτοτε είναι κυβερνήτης αυτού του ζωδίου. Σωματικά έχει σχέση με τις κνήμες, τους αστραγάλους και το κυκλοφοριακό σύστημα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και για αυτό είναι περισσότερο εξωστρεφές σε ότι αφορά τον τρόπο που εκδηλώνεται η ενέργειά του. Σαν ζώδιο του Αέρα είναι πολύ κοινωνικό και εμφανίζεται σε ομάδες και κοινωνικά ιδρύματα. Σαν Σταθερό ζώδιο έχει αποφασιστικότητα και σταθερότητα καθώς και ιδεολογικές πεποιθήσεις. Η επιρροή του Υδροχόου εκδηλώνεται με ένα μάλλον με ένα μάλλον επίμονο τρόπο σε ότι αφορά τις απόψεις αλλά επίσης χαρακτηρίζεται και από κοινωνικά και ανθρωπιστικά ιδεώδη. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκφράζονται με ένα μοναδικό και ασυνήθιστο τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποξένωση ή κοινωνική απομόνωση. Παρόλα αυτά η ενέργεια του Υδροχόου είναι στην πραγματικότητα φιλική και εκφράζεται στις κοινωνικές σχέσεις όπου τα κοινά ιδανικά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από τα συναισθήματα. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι ψυχρή και απόμακρη και θα μπορούσε να υπάρξει περισσότερη ισορροπία αν ο χαρακτήρας εκδήλωνε περισσότερη από την ζεστασιά και την προσωπικότητά του.