υδροχοος-προβλεψεις

Υδροχόος

Υδροχόος – Προβλέψεις

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Μπορεί να ξυπνήσετε λίγο συναισθηματικά αποπροσανατολισμένοι, αλλά αργότερα αυτή τη Δευτέρα θα πάρετε μια μυρωδιά του τι θα φέρει το μέλλον. Ίσως υπάρχει κάτι να γιορτάσουμε απόψε. 

Από 29 Μαΐου έως 04  Ιουνίου 2023

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο πλανήτης της αγάπης και της έλξης, η Αφροδίτη, μετακινείται στο αντίθετο ζώδιό σας Λέοντα και αμέσως αντιτίθεται στον Πλούτωνα στο ζώδιό σας Υδροχόος. Αυτό είναι ένα ισχυρό κοκτέιλ σχέσης, και θα έρθουν περισσότερα τους επόμενους τέσσερις μήνες καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα και άμεσα σε στενή σύνδεση με αυτόν τον άλλο παραδεισένιο εραστή, τον Άρη. Σαφώς, για τον αδέσμευτο Υδροχόο, αυτή είναι μια ρομαντική και ερωτική περίοδος, που μπορεί να δημιουργήσει κάποια αναστάτωση και να σημαίνει βαριές δαπάνες. Ωστόσο, εισέρχεστε σε μια περίοδο σταθεροποίησης τόσο σε οικονομικό όσο και σε εγχώριο επίπεδο… εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνετε.

ΜΑΪΟΣ 2023

Οι αρχές Μαΐου είναι μια σημαντική περίοδος τόσο για οικιακά όσο και για επαγγελματικά ζητήματα, με συναρπαστικές εξελίξεις να συμβαίνουν που συνδέονται με αλλαγές στο οικογενειακό σκηνικό. Είναι μια εποικοδομητική περίοδος για δουλειά και καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να βελτιώσετε την οικονομική σταθερότητα. Οι αφοσιωμένοι συνάδελφοι μπορούν να βοηθήσουν στην ευημερία. Τα πάντα επισκιάζει αυτή τη στιγμή το γεγονός ότι ο Πλούτωνας έχει μπει στο ζώδιο του Υδροχόου. Στην πραγματικότητα θα πάει ανάδρομη και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω σε μερικούς μήνες, για να επιστρέψει για 20 χρόνια προς τα τέλη του 2023. Αλλά η νέα σελήνη στις 20 Μαΐου σηματοδοτεί μια βασική περίοδο μεταμόρφωσης για εσάς, γιατί αυτή τη στιγμή τόσο ο Άρης όσο και Ο Δίας αλλάζει ζώδια και συγχωνεύει τις ενέργειές τους με τον Πλούτωνα. Αυτό προαναγγέλλει την πρώτη σημαντική μεταμόρφωση αυτής της νέας εποχής στη ζωή σας. Αυτή είναι μια περίοδος αποφασιστικών αλλαγών στο οικιακό περιβάλλον, που μπορεί να είναι ευνοϊκό μακροπρόθεσμα, αλλά πολύ έντονες βραχυπρόθεσμα. Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον που υιοθετεί έναν εκφοβιστικό και αυταρχικό τόνο, κάτι με το οποίο δεν είστε ψύχραιμοι. Φαίνεται ότι υπάρχουν εχθροί στον ορίζοντα. Ίσως ο τρόπος για να το αντιμετωπίσουμε αυτό είναι να κατανοήσουμε το αναπόφευκτο της αλλαγής. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να βρίσκονται σε κρίση, ειδικά στην επαγγελματική σκηνή, επομένως παρακινούνται από τις ανάγκες επιβίωσης. Μόλις τελειώσει αυτό, δημιουργείτε μια σταθερή και ευημερούσα βάση.

Η Νέα Σελήνη  19 Μαΐου 2023

Στην 28ο 25΄  του Ταύρου στις 18:59 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 19 Μαΐου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Κατά την έναρξη της φάσης αυτής, θα υπάρξουν αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, για παράδειγμα μια μετακόμιση, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την καριέρα σας. Μπορεί να είναι σημαντικότερο για εσάς να βρείτε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον, από ότι να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που έρχονται πραγματικά στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, και θα παρακινείστε ισχυρά προς τη δημιουργία των πιο ασφαλών καταστάσεων σε ότι έχει σχέση με την οικιακή σου ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια στον τομέα αυτό.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας για δύο χρόνια, καθώς ξεκινάει το 2023, και λόγω της σύγκρουσης μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, μια φορά στα 45 χρόνια, αυτή την περίοδο υπήρξαν πολλές αλλαγές και αναδιαρθρώσεις στην προσωπική σας ζωή και στο σπίτι. Ωστόσο, στις αρχές Μαρτίου ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιο του Υδροχόου και δεν θα επιστρέψει για σχεδόν τρεις δεκαετίες, και αυτό αντιπροσωπεύει μια μετάβαση, η οποία δίνει πολύ μεγαλύτερη έμφαση στη σταθερότητα και την ασφάλεια. Θα θέλετε να δημιουργήσετε μια σταθερή οικονομία και οι τάσεις είναι καλές γι' αυτό, ειδικά στα μέσα Ιουνίου φέτος και τους πρώτους δύο μήνες του 2024. Το τέλος Μαρτίου φέρνει νέες θέσεις εργασίας, σκληρή δουλειά και σταθεροποίηση του εισοδήματος. Αλλά το πραγματικά μεγάλο γεγονός το 2023 είναι η άφιξη του Πλούτωνα στο ζώδιό σας για πρώτη φορά από τον 18ο αιώνα. Αυτό γίνεται στα τέλη Μαρτίου, μετά ο Πλούτωνας πηγαίνει ανάδρομος και επιστρέφει στο προηγούμενο ζώδιο Αιγόκερως στις αρχές Ιουνίου - ένα παράθυρο λίγο περισσότερο από δύο μήνες. Θα έχετε μια αίσθηση του τι θα φέρει ο Πλούτωνας τα επόμενα 20 χρόνια αυτή τη στιγμή. Στα τέλη Μαΐου, ο Άρης αντιτίθεται στον Πλούτωνα, στη συνέχεια, στις αρχές Ιουνίου η Αφροδίτη το κάνει επίσης, και αυτό θα αντικατοπτρίζεται στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Για τον ελεύθερο Υδροχόο, το καλοκαίρι (στο βόρειο ημισφαίριο) είναι πιθανό να είναι μια έντονα ρομαντική περίοδος και μπορεί κάλλιστα να είστε διατεθειμένοι να πετάξετε μερικά ταμπού για να ζήσετε τη ζωή πιο αυθεντικά. Αυτή η επιρροή μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως συναρπαστικές εξελίξεις στην οικογένεια - για παράδειγμα, υπερβολικές και ασυνήθιστες καλοκαιρινές διακοπές. Οι σύντροφοι τείνουν να είναι πολύ πρόθυμοι αυτή τη στιγμή – αλλά τότε το ίδιο και εσείς. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους του 2023 μπορεί να έχετε μερικές τύψεις και να κάνετε πίσω, ίσως νομίζοντας ότι θα είστε πιο ασφαλείς σε μια προηγούμενη, πιο οικεία κατάσταση. Δεν θα το κάνετε, οπότε θα καταλήξετε σε έναν νέο ρόλο μέχρι το τέλος του χρόνου. Η εστίαση στην ασφάλεια, το σπίτι και την οικογένεια δυναμώνει και το έδαφος προετοιμάζεται για νέες συναρπαστικές εξελίξεις στην οικογένεια την άνοιξη του 2024.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Ανοικτά μυαλά και δημοκρατικοί. Ενθουσιάζεστε εύκολα με κάποιο σκοπό, και ιδιαίτερα όταν έχει να κάνει με προοδευτικές ιδέες. Ανοικτοί στις σχέσεις με τους άλλους είστε πάντα πρόθυμοι να δώσετε την βοήθειά σας όταν και όπου χρειαστεί.  

  • Λέξεις κλειδιά : Προοδευτικοί, επαναστατικοί, ιδεαλιστές, ανθρωπιστές, εφευρετικοί, αλλοπρόσαλλοι, ζητούν την ανεξαρτησία.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΟΥΡΑΝΟΣ  ΟΙΚΟΣ = 11ος

Γενικά ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ Το ζώδιο του Υδροχόου κυβερνούσε παραδοσιακά ο Κρόνος μέχρι το 1781 που ανακαλύφθηκε ο Ουρανός ο οποίος έκτοτε είναι κυβερνήτης αυτού του ζωδίου. Σωματικά έχει σχέση με τις κνήμες, τους αστραγάλους και το κυκλοφοριακό σύστημα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και για αυτό είναι περισσότερο εξωστρεφές σε ότι αφορά τον τρόπο που εκδηλώνεται η ενέργειά του. Σαν ζώδιο του Αέρα είναι πολύ κοινωνικό και εμφανίζεται σε ομάδες και κοινωνικά ιδρύματα. Σαν Σταθερό ζώδιο έχει αποφασιστικότητα και σταθερότητα καθώς και ιδεολογικές πεποιθήσεις. Η επιρροή του Υδροχόου εκδηλώνεται με ένα μάλλον με ένα μάλλον επίμονο τρόπο σε ότι αφορά τις απόψεις αλλά επίσης χαρακτηρίζεται και από κοινωνικά και ανθρωπιστικά ιδεώδη. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκφράζονται με ένα μοναδικό και ασυνήθιστο τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αποξένωση ή κοινωνική απομόνωση. Παρόλα αυτά η ενέργεια του Υδροχόου είναι στην πραγματικότητα φιλική και εκφράζεται στις κοινωνικές σχέσεις όπου τα κοινά ιδανικά παίζουν μεγαλύτερο ρόλο από τα συναισθήματα. Η ενέργεια του Υδροχόου είναι ψυχρή και απόμακρη και θα μπορούσε να υπάρξει περισσότερη ισορροπία αν ο χαρακτήρας εκδήλωνε περισσότερη από την ζεστασιά και την προσωπικότητά του.