ζυγος-προβλεψεις

Ζυγός

Ζυγός – Προβλέψεις

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023

Αυτή την Τρίτη μπορείτε να συνεργαστείτε στενά με συναδέλφους για να ανακαλύψετε πώς μπορούν να γίνουν τα πράγματα πιο αποτελεσματικά και οικονομικά. Βεβαιωθείτε ότι δεν ενοχλείστε πολύ. 

Από 04 έως 10 Δεκεμβρίου 2023

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, μια ισχυρή επαφή μεταξύ του Ερμή και του κυβερνήτη της Αφροδίτης του ζωδίου σας φέρνει ενθαρρυντικές εξελίξεις σε αυτήν την αρκετά δύσκολη περίοδο οικονομικά και συναισθηματικά. Μπορείτε να περιμένετε πολλή υποστήριξη από προσγειωμένα άτομα που μπορούν να δουν έναν τρόπο βελτίωσης της αρμονίας και της ασφάλειας. Παράλληλα, μια νέα σελήνη την Τρίτη αναδεικνύει συνεργασίες και φιλίες. Οι άνθρωποι έχουν μια επεκτατική διάθεση, γεμάτος απόψεις και φιλόδοξες ιδέες. Πολλές από αυτές τις ιδέες απλώς θα διαλυθούν όταν πρόκειται να τις πραγματοποιήσουμε πραγματικά, επομένως είναι εντάξει να είμαστε λίγο δύσπιστοι.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους του περασμένου μήνα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη ήταν στον Ζυγό, κάτι που ήταν πολύ ευνοϊκό και ενδυναμωτικό, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ορίσετε τη δική σας ατζέντα χωρίς παρεμβάσεις από άλλους. Στις 4 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη μεταβαίνει στον Σκορπιό, και αυτό δίνει πολύ μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα αυτοεκτίμησης. Αρχικά υπάρχει ανάγκη να κάνετε πρακτικά βήματα για να ενισχύσετε την οικονομία σας, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ανάληψη περισσότερης δουλειάς ή μεγαλύτερης ευθύνης. Στις 10 Δεκεμβρίου, καθώς η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Δία που κάνει μεγάλες δαπάνες, μπορείτε να περιμένετε υψηλά κόστη και μια τάση να είστε υπερβολικοί – αλλά είναι επίσης πιθανό να έρθουν πολλά χρήματα στο δρόμο σας. Ο Δεκέμβριος είναι ένας πολυάσχολος μήνας για ταξίδια και επικοινωνία, και μπορείτε να περιμένετε από συνεργάτες ή φίλους να ταξιδεύουν ή να σας μεταφέρουν μέρη. Όσον αφορά τις σχέσεις, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να συνεχίσετε χωρίς να περιμένετε πολλά από άτομα των οποίων τα μάτια είναι καρφωμένα σε μακρινούς ορίζοντες. Τα Χριστούγεννα τείνουν να είναι χαοτικά, με πολλούς περισπασμούς λόγω ημιτελών θεμάτων από το παρελθόν. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους είστε κοντά δεν έχουν κατεύθυνση ή έχουν αμφίβολη ηθική πυξίδα, όλα αυτά μπορεί να σας κάνουν κάπως ανασφαλείς. Το διορθώνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν παίρνετε σταθερές αποφάσεις για τη δική σας κατεύθυνση.

Πανσέληνος 27 Νοεμβρίου 2023

Στην 04ο 51΄  των Διδύμων στις 11:14 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 27 Νοεμβρίου 2023  λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).

Έγνοιες σχετικές με την οικονομική επιβίωση μυστηριωδώς εξαφανίζονται την περίοδο αυτή, ανοίγοντας το δρόμο για την ευτυχία που αφορά τις δυνατότητες του μέλλοντος. Υπάρχει μια έντονη πιθανότητα ταξιδιών και ανάπτυξης  ενδιαφερόντων σε ξένους πολιτισμούς. Τώρα είναι η εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αυξάνοντας την κατανόησή σας. Για το σκοπό αυτό είναι φρόνιμο να παρακολουθήσετε μαθήματα και να ανταλλάσσετε ιδέες με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου 2023 μπορείτε να συνεχίσετε μια πολύ θετική περίοδο σχέσεων λόγω της επιρροής πολυταξιδεμένων, σοφών και ενεργητικών ανθρώπων που αποτελούν πηγή έμπνευσης για εσάς. Και καθώς ξεκινά η χρονιά, αυτό προκαλεί μια ανανεωμένη αισιοδοξία για τις ρομαντικές πιθανότητες. Καθώς οι πιθανοί σύντροφοι έχουν δύο απόψεις για το τι θέλουν, και μπορεί επίσης να έλειπαν στον δικό τους κόσμο, τότε μια αλλαγή στις αρχές Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να σφυρηλατήσετε ξανά έναν δεσμό αγάπης, ίσως με ένα ρομαντικό ταξίδι. Το 2023 θα είναι σίγουρα μια βασική περίοδος για σχέσεις, και το αποκορύφωμα θα είναι την καλοκαιρινή περίοδο (στο βόρειο ημισφαίριο). Μια βασική στιγμή είναι όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα (ο οποίος μόλις άλλαξε ζώδιο για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια) στις 5 Ιουνίου. Ενώ αυτό μπορεί να επηρεάσει βαθιά την ερωτική σας ζωή – και ένας ξαφνικός απαγορευμένος έρωτας μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη – η κύρια επίδραση αυτής της αντίθεσης είναι στην κοινωνική σας ζωή. Η περίοδος από τον Ιούνιο έως τις αρχές Οκτωβρίου θα είναι μια ξέφρενη βόλτα και είναι μια βόλτα που θα κάνετε παρέα με έναν στενό φίλο ή ρομαντικό σύντροφο. Είναι επίσης πιθανό να είναι μια ακριβή διαδρομή, καθώς έχετε υπερβολική διάθεση και θέλετε να καμαρώσετε όλα όσα έχετε, και αν δεν τα έχετε, υπάρχει πάντα η τράπεζα. Σε ελκύει η υψηλή κοινωνία κατά κάποιο τρόπο. Όσον αφορά την αγάπη και τον ρομαντισμό, μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε κάτι και μετά να αλλάξετε γνώμη. Τότε μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε κάτι και να αλλάξετε γνώμη ξανά. Το γούστο σας είναι πιθανό να είναι προκλητικό και δεν θα σας πειράζει να σπάσετε μερικά ταμπού. Ίσως η καλύτερη περίοδος για σχέσεις είναι προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι μια στιγμή που οι πιθανοί συνεργάτες είναι έτοιμοι να συνδυάσουν ό,τι θέλετε. Ωστόσο, μπορεί να μην ξέρετε ακόμα τι θέλετε – αλλά σίγουρα θέλετε την ελευθερία να επιλέγετε τους φίλους σας και να έχετε μια ενεργή κοινωνική ζωή.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Υπευθυνότητα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Είστε "δοσμένοι" στους άλλους, και ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω των σχέσεών σας με αυτούς. Κοινωνικότητα και επιθυμία να γίνετε κάτι σημαντικό μέσα στην ζωή. Οι σχέσεις για σας, είναι κάτι σημαντικό. 

  • Λέξεις κλειδιά : Στοργικοί, ανεκτικοί, συχνά αναποφάσιστοι, τους αρέσει η ισορροπία, η ηρεμία και οι δημόσιες σχέσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΣ = 7ος

Γενικά ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Το ζώδιο του Ζυγού κυβερνά η Αφροδίτη. Σωματικά συνδέεται με τα νεφρά. Λέγεται ότι έχει φύση αρσενική και γι' αυτό εκδηλώνεται με εξωστρέφεια. Σαν ζώδιο του Αέρα συνδέεται με την νοοτροπία και τους κοινωνικούς δεσμούς ενώ σαν κυρίαρχο ζώδιο η ενέργειά του εκδηλώνεται με δυναμισμό. Ωθείται για την επίτευξη κοινωνικών ή σχετικών με τους δεσμούς στόχων. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την διπλωματία του και την αγάπη του για αρμονία. Οι πλανητικές ενέργειες στον Ζυγό εστιάζονται στη επίτευξη ισορροπιών. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις αρχές αμεροληψίας και δικαιοσύνης και άλλο τόσο ενδιαφέρον για την αρμονική συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων. Οι πλανήτες εδώ προκαλούν τάσεις συνεργασίας και συμβιβασμών για χάρη της αρμονικής συνύπαρξης. Θα ήταν πολύ καλό αν η συναίσθηση των αναγκών των άλλων ισορροπούσε με μια μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτό-επιβολή.