ζυγος-προβλεψεις

Ζυγός

Ζυγός – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει σημαντικά κοινωνικά γεγονότα, παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε μεγάλη ανησυχία. Μπορεί να διαφωνείτε για τις βασικές αξίες, αλλά είστε πολύ ευγενικοί για να το πείτε.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Καθώς ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα, οι υπολειπόμενες εντάσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους υποχωρούν και είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε τη δική σας ατζέντα χωρίς λογομαχίες. Αυτό που σας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο είναι να εργαστείτε δημιουργικά προς όφελος των άλλων. Θα θέλατε να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους με αυτό που κάνετε και να κάνετε πράγματα με νέους και πρωτότυπους τρόπους. Ίσως είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε πόσα είστε έτοιμοι να κάνετε για τους άλλους, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να σας εκμεταλλευτούν. Ένα στενόχωρο οικογενειακό ζήτημα επιλύεται προς το τέλος της εβδομάδας μέσω αποφασιστικής επικοινωνίας, αφήνοντας το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσετε με παιδιά ή με κάποιον που αγαπάτε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Οι εργασιακές σχέσεις είναι λίγο πάνω κάτω καθώς ξεκινά ο Φεβρουάριος. Έχετε κίνητρο να βοηθάτε τους άλλους ανιδιοτελώς και αναδεικνύεται η φροντίδα σας. Ωστόσο, είναι πιθανό να σας εκμεταλλεύονται ακριβώς για αυτόν τον λόγο, επομένως είναι σημαντικό να μην είστε αφελείς ή να πιστεύετε όλα όσα σας λένε οι άνθρωποι. Πρέπει να λάβετε υπόψη την πιθανότητα ότι ορισμένες σχέσεις είναι αναξιόπιστες. Τα πράγματα αλλάζουν ριζικά κατά το τελευταίο μέρος του Φεβρουαρίου, όταν ο κυβερνήτης του ζώδιού σας η Αφροδίτη μετακινείται από τους Ιχθείς και στο δυναμικό ζώδιο του Κριού. Σε αυτό το σημείο εντοπίζετε και εξαλείφετε δραστηριότητες όπου αισθάνεστε ότι χρησιμοποιείτε και διεκδικείτε περισσότερη ανεξαρτησία. Αυτό φέρνει μια εξαιρετική περίοδο για σχέσεις και μια γενική διεύρυνση των οριζόντων σας. Τα τέλη Φεβρουαρίου είναι μια εποχή που συναντάτε συναρπαστικά άτομα που θέλουν να σας δείξουν τον κόσμο και να σας διαφωτίσουν για όλες τις δυνατότητες που φέρνει η ζωή. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ταξίδια και για εκπαιδευτικά έργα. Είστε πρόθυμοι να ρισκάρετε και να πηδήξετε στο άγνωστο και έχετε μεγάλη πίστη ότι θα προσγειωθείτε σε ένα καλό μέρος. Οι πιθανοί συνεργάτες που μπορεί να ήταν απόμακροι γίνονται πιο προσβάσιμοι και η επικοινωνία ανθίζει. Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν θα είστε εσείς που θα καλέσετε τους πυροβολισμούς – θα είναι άλλοι.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να φανερώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Τώρα είναι η στιγμή να δείξετε τις ικανότητές σας και να σχεδιάσετε ένα ανώτερο προφίλ. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας στο κέντρο της προσοχής όλων, πιθανώς με κάποια αξιότητα δασκάλου, ή λόγω κοινωνικών πιέσεων για διασκέδαση ή για επίδειξη των ταλέντων σας. Σε αυτή την περίοδο σημασία δεν έχει τι ακριβώς γνωρίζετε, αλλά ποιόν γνωρίζετε. Οι ερωτικές περιπέτειες, η δημιουργική επιτυχία ή η γέννηση παιδιών μπορούν να είναι παράγοντες που σας δίνουν ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σας και της ταυτότητάς σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου 2023 μπορείτε να συνεχίσετε μια πολύ θετική περίοδο σχέσεων λόγω της επιρροής πολυταξιδεμένων, σοφών και ενεργητικών ανθρώπων που αποτελούν πηγή έμπνευσης για εσάς. Και καθώς ξεκινά η χρονιά, αυτό προκαλεί μια ανανεωμένη αισιοδοξία για τις ρομαντικές πιθανότητες. Καθώς οι πιθανοί σύντροφοι έχουν δύο απόψεις για το τι θέλουν, και μπορεί επίσης να έλειπαν στον δικό τους κόσμο, τότε μια αλλαγή στις αρχές Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να σφυρηλατήσετε ξανά έναν δεσμό αγάπης, ίσως με ένα ρομαντικό ταξίδι. Το 2023 θα είναι σίγουρα μια βασική περίοδος για σχέσεις, και το αποκορύφωμα θα είναι την καλοκαιρινή περίοδο (στο βόρειο ημισφαίριο). Μια βασική στιγμή είναι όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα (ο οποίος μόλις άλλαξε ζώδιο για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια) στις 5 Ιουνίου. Ενώ αυτό μπορεί να επηρεάσει βαθιά την ερωτική σας ζωή – και ένας ξαφνικός απαγορευμένος έρωτας μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη – η κύρια επίδραση αυτής της αντίθεσης είναι στην κοινωνική σας ζωή. Η περίοδος από τον Ιούνιο έως τις αρχές Οκτωβρίου θα είναι μια ξέφρενη βόλτα και είναι μια βόλτα που θα κάνετε παρέα με έναν στενό φίλο ή ρομαντικό σύντροφο. Είναι επίσης πιθανό να είναι μια ακριβή διαδρομή, καθώς έχετε υπερβολική διάθεση και θέλετε να καμαρώσετε όλα όσα έχετε, και αν δεν τα έχετε, υπάρχει πάντα η τράπεζα. Σε ελκύει η υψηλή κοινωνία κατά κάποιο τρόπο. Όσον αφορά την αγάπη και τον ρομαντισμό, μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε κάτι και μετά να αλλάξετε γνώμη. Τότε μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε κάτι και να αλλάξετε γνώμη ξανά. Το γούστο σας είναι πιθανό να είναι προκλητικό και δεν θα σας πειράζει να σπάσετε μερικά ταμπού. Ίσως η καλύτερη περίοδος για σχέσεις είναι προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι μια στιγμή που οι πιθανοί συνεργάτες είναι έτοιμοι να συνδυάσουν ό,τι θέλετε. Ωστόσο, μπορεί να μην ξέρετε ακόμα τι θέλετε – αλλά σίγουρα θέλετε την ελευθερία να επιλέγετε τους φίλους σας και να έχετε μια ενεργή κοινωνική ζωή.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Υπευθυνότητα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Είστε "δοσμένοι" στους άλλους, και ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω των σχέσεών σας με αυτούς. Κοινωνικότητα και επιθυμία να γίνετε κάτι σημαντικό μέσα στην ζωή. Οι σχέσεις για σας, είναι κάτι σημαντικό. 

  • Λέξεις κλειδιά : Στοργικοί, ανεκτικοί, συχνά αναποφάσιστοι, τους αρέσει η ισορροπία, η ηρεμία και οι δημόσιες σχέσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΣ = 7ος

Γενικά ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Το ζώδιο του Ζυγού κυβερνά η Αφροδίτη. Σωματικά συνδέεται με τα νεφρά. Λέγεται ότι έχει φύση αρσενική και γι' αυτό εκδηλώνεται με εξωστρέφεια. Σαν ζώδιο του Αέρα συνδέεται με την νοοτροπία και τους κοινωνικούς δεσμούς ενώ σαν κυρίαρχο ζώδιο η ενέργειά του εκδηλώνεται με δυναμισμό. Ωθείται για την επίτευξη κοινωνικών ή σχετικών με τους δεσμούς στόχων. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την διπλωματία του και την αγάπη του για αρμονία. Οι πλανητικές ενέργειες στον Ζυγό εστιάζονται στη επίτευξη ισορροπιών. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις αρχές αμεροληψίας και δικαιοσύνης και άλλο τόσο ενδιαφέρον για την αρμονική συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων. Οι πλανήτες εδώ προκαλούν τάσεις συνεργασίας και συμβιβασμών για χάρη της αρμονικής συνύπαρξης. Θα ήταν πολύ καλό αν η συναίσθηση των αναγκών των άλλων ισορροπούσε με μια μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτό-επιβολή.