ζυγος-προβλεψεις

Ζυγός

Ζυγός – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ξεκινά τώρα μια περίοδος όπου εστιάζεις σε κρυφά ή οικεία ζητήματα, τα οποία περιλαμβάνουν άλυτα ή ανείπωτα ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Πας βαθιά.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Έχετε εισέλθει σε μια περίοδο όπου η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι σημαντικές και έχετε αφήσει μια περίοδο που ήσασταν μάλλον εκτεθειμένοι και ευάλωτοι. Η απόκτηση ασφάλειας είναι μια μικρή πρόκληση, καθώς οι συνεργάτες και άλλοι με τους οποίους αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά πρόθυμοι να ολοκληρώσουν τα πράγματα. Όταν είναι ανυπόμονοι, πρέπει να αποφύγετε να βιαστείτε και να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει γερή βάση για οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες. Ωστόσο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι άνθρωποι θα πετύχουν αυτό στο οποίο έχουν βάλει στόχο, όπως και εσείς. Δίνεται έμφαση στην ταχεία διεύρυνση των οριζόντων μέσω ταξιδιού ή μέσω μελέτης.

ΜΑΙΟΣ 2022

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη μετακινείται από τους Ιχθύς και στο αντίθετο ζώδιό σας στον Κριό, κάτι που εστιάζει σημαντικά στις σχέσεις τον επόμενο μήνα. Επιπλέον, ο Δίας μετακινείται επίσης στον Κριό στις 10, προαναγγέλλοντας μια περίοδο ενός έτους κατά την οποία επηρεάζεστε έντονα από σχέσεις με επιρροή. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 2010-2011. Αυτή η εστίαση στις σχέσεις φέρνει μια πολύ πιο εξωστρεφή περίοδο, όταν μπορείτε να ταξιδέψετε περισσότερο ή να συναντήσετε πολυταξιδεμένους ανθρώπους που ζουν μια συναρπαστική ζωή. Είστε πρόθυμοι να ξεφύγετε από τη δική σας ζώνη άνεσης για να γευτείτε την περιπέτεια τώρα, και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο συναρπαστικά στα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου. Ο ελεύθερος Ζυγός μπορεί να περιμένει να συναντήσει έναν πραγματικά δυναμικό σύντροφο αυτή τη στιγμή, ο οποίος έχει ένα ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον. Ταυτόχρονα, καθώς είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε περισσότερους κινδύνους, υπάρχει έντονη εστίαση σε θέματα χρημάτων και ασφάλειας. Ο μήνας ξεκινά με απρόβλεπτες εξελίξεις που μπορεί να είναι μάλλον αποσταθεροποιητικές και στη σεληνιακή έκλειψη στα μέσα Μαΐου μπορεί να υπάρχει κάποιο άγχος, είτε για συναισθηματική αλληλεπίδραση σε στενές σχέσεις είτε για οικονομικές εξελίξεις που απαιτούν περικοπές. Θα έχετε πολύ περισσότερο έλεγχο αυτών των ζητημάτων μέχρι το τέλος του μήνα.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Έγνοιες σχετικές με την οικονομική επιβίωση μυστηριωδώς εξαφανίζονται την περίοδο αυτή, ανοίγοντας το δρόμο για την ευτυχία που αφορά τις δυνατότητες του μέλλοντος. Υπάρχει μια έντονη πιθανότητα ταξιδιών και ανάπτυξης  ενδιαφερόντων σε ξένους πολιτισμούς. Τώρα είναι η εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αυξάνοντας την κατανόησή σας. Για το σκοπό αυτό είναι φρόνιμο να παρακολουθήσετε μαθήματα και να ανταλλάσσετε ιδέες με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Καθώς ξεκινά το 2022, εμπλέκεστε έντονα σε οικογενειακές συνθήκες που εμφανίστηκαν τα Χριστούγεννα και υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουν. Τα οικογενειακά θέματα και η εξέταση των συναισθηματικών σας θεμελίων, έχουν απορροφήσει πολλή ενέργεια τα τελευταία χρόνια και τον Ιανουάριο του 2022 είστε αποφασισμένοι να εγκαταλείψετε χαμένες αιτίες για να απελευθερώσετε την ενέργειά σας για να κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Σε ψυχολογικό επίπεδο, αυτή είναι μια περίοδος που αντιμετωπίζετε οικογενειακούς δαίμονες και κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου αποκτάτε επαναστατικές και καθαρτικές γνώσεις για τη συμπεριφορά σας. Στις αρχές Μαρτίου μια αργή σύνοδος του ζωδίου σας κυβερνήτη Αφροδίτης με τον φυσικό της σύντροφο Άρη αναδεικνύει τις σχέσεις. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα μια ισχυρή μεταμόρφωση, υποκινούμενη από έναν αποφασιστικό σύντροφο που θέλει να αφήσει ό,τι δεν λειτούργησε και να ξεκινήσει εκ νέου. Αυτό μπορεί να σημαίνει μετακόμιση ή μετεγκατάσταση ή το οριστικό αντίο σε κάποιους παλιούς οικογενειακούς δεσμούς. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, νέες συνθήκες έχουν ξεκινήσει και υπάρχει περισσότερος χώρος και ανεξαρτησία. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι μήνες που προσπαθείτε να εκφράσετε τον μοναδικό σας εαυτό σε ένα δημιουργικά προκλητικό ομαδικό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να είναι στη δουλειά, μπορεί να είναι με παιδιά ή μπορεί να είναι με κάποιον που αγαπάς. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστες περιστάσεις όταν αμφισβητείτε ορισμένα ταμπού και ακολουθείτε έναν αντισυμβατικό δρόμο. Η εξισορρόπηση της ανάγκης να ξεχωρίσεις με την ανάγκη να ενσωματωθείς σε μια ομάδα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Η πιο ικανοποιητική περίοδος για εσάς φέτος ξεκινάει τον Οκτώβριο, που είναι ένας μήνας που υπάρχουν μεγάλα επιτεύγματα, τόσο δημιουργικά με τα παιδιά όσο και σε ομαδικό περιβάλλον. Τα μέσα έως τα τέλη του 2022 είναι μια καταπληκτική περίοδος για σχέσεις, ξεκινώντας με δυναμικές εξελίξεις στα τέλη Μαΐου, που μπορεί να φέρουν ταξίδια ή συναντήσεις με ανθρώπους από μακρινά μέρη. Τα μέσα Οκτωβρίου είναι εξαιρετικά για να αναπτύξετε μια σχέση με κάποιον που βρίσκεται σε κάποια απόσταση από εσάς, αλλά σε ερωτικά θέματα είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τη δική σας κρίση, αντί να πιστεύετε όλα όσα ακούτε από πιθανούς συντρόφους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Υπευθυνότητα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Είστε "δοσμένοι" στους άλλους, και ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω των σχέσεών σας με αυτούς. Κοινωνικότητα και επιθυμία να γίνετε κάτι σημαντικό μέσα στην ζωή. Οι σχέσεις για σας, είναι κάτι σημαντικό. 

  • Λέξεις κλειδιά : Στοργικοί, ανεκτικοί, συχνά αναποφάσιστοι, τους αρέσει η ισορροπία, η ηρεμία και οι δημόσιες σχέσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΣ = 7ος

Γενικά ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Το ζώδιο του Ζυγού κυβερνά η Αφροδίτη. Σωματικά συνδέεται με τα νεφρά. Λέγεται ότι έχει φύση αρσενική και γι' αυτό εκδηλώνεται με εξωστρέφεια. Σαν ζώδιο του Αέρα συνδέεται με την νοοτροπία και τους κοινωνικούς δεσμούς ενώ σαν κυρίαρχο ζώδιο η ενέργειά του εκδηλώνεται με δυναμισμό. Ωθείται για την επίτευξη κοινωνικών ή σχετικών με τους δεσμούς στόχων. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την διπλωματία του και την αγάπη του για αρμονία. Οι πλανητικές ενέργειες στον Ζυγό εστιάζονται στη επίτευξη ισορροπιών. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις αρχές αμεροληψίας και δικαιοσύνης και άλλο τόσο ενδιαφέρον για την αρμονική συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων. Οι πλανήτες εδώ προκαλούν τάσεις συνεργασίας και συμβιβασμών για χάρη της αρμονικής συνύπαρξης. Θα ήταν πολύ καλό αν η συναίσθηση των αναγκών των άλλων ισορροπούσε με μια μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτό-επιβολή.