ζυγος-προβλεψεις

Ζυγός

Ζυγός – Προβλέψεις

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας αργότερα σήμερα και είναι μια στιγμή ενδυνάμωσης για σχέσεις, φιλίες, ταξίδια και γενικά απόλαυση διεγερτικής παρέας. 

Από 29 Μαΐου έως 04  Ιουνίου 2023

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη μεταβαίνει από τον απαλό και ευαίσθητο Καρκίνο στον Λέοντα και τότε αρχίζει η διασκέδαση. Ίσως όχι αρχικά, καθώς η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα, ο οποίος ήταν διάσημος στον μύθο για την απαγωγή της Αφροδίτης στον Κάτω Κόσμο και τη γοητεία της. Αν υποθέσουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιμένετε ότι η κοινωνική σας ζωή θα γίνει μάλλον συναρπαστική και πιθανότατα θα προσκληθείτε σε πάρτι υψηλής ποιότητας. Μπορεί να είναι ακριβό, οπότε θα χρειαστείτε έναν ευεργέτη. Οι εβδομάδες, και οι μήνες που έρχονται, είναι απίστευτα κοινωνικές και ο ανύπαντρος Ζυγός θα χάσει την καρδιά του σε πολλούς χαρισματικούς φίλους/συντρόφους. Τα ταμπού αμφισβητούνται και οι κανόνες παραβιάζονται.

ΜΑΪΟΣ 2023

Η πρώτη εβδομάδα του Μαΐου είναι αρκετά έντονη περίοδος για εσάς, καθώς σταθμίζετε διάφορες επιλογές με βάση πληροφορίες που ήταν κρυμμένες αλλά τώρα βγαίνουν στο φως. Η ψυχική σας κατάσταση μπορεί να είναι κάπως μπερδεμένη και ιδιαίτερα στη δουλειά τα πράγματα φαίνονται λίγο χαοτικά. Αυτό μπορεί να διευθετηθεί μέσω διορθωτικών μέτρων και ακούγοντας τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι συνάδελφοι. Αμέσως μετά την πανσέληνο στις 6 Μαΐου, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας, η Αφροδίτη, μετακινείται από τους Διδύμους και στο ζώδιο του Καρκίνου, και αυτό δίνει μια νέα έμφαση στις προτεραιότητες της καριέρας σας, όπου η ικανότητά σας να νοιάζεστε. Λόγω των αλλαγών που λαμβάνουν χώρα στην εργασία, υπάρχουν περισσότερες ευθύνες που πρέπει να αναλάβετε για να βοηθήσετε άτομα σε δύσκολες συνθήκες. Γίνονται θεραπευτικές συνομιλίες. Μεγάλες αλλαγές γίνονται γύρω σας μετά τις 20 και αυτή την περίοδο υπάρχει μια αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων, ειδικά για τους συντρόφους και ειδικά στην κοινωνική σκηνή ή με τα παιδιά. Αυτή είναι μια εποχή που προκύπτουν μάχες εξουσίας που βασίζονται σε ακραίες ιδέες για το τι είναι σωστό και τι λάθος. Οι ιδεολογικές βεβαιότητες παίρνουν τη θέση της λογικής συζήτησης και αυτό μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μια ατμόσφαιρα κρίσης. Ρίχνεις λάδι σε ταραγμένα νερά, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις τα ξεροκέφαλα άτομα να αυτοπυρπολούνται.

Η Νέα Σελήνη  19 Μαΐου 2023

Στην 28ο 25΄  του Ταύρου στις 18:59 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 19 Μαΐου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Κατά την περίοδο αυτή θα βιώσετε αρκετές κρίσεις λόγω του ότι η ασφάλειά σας εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες. Η προσοχή σας μπορεί να απορροφάται από ό,τι νομίζετε ότι σας χρωστούν οι άλλοι. Την ίδια στιγμή μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι λόγω αυτών που σας χρωστάνε. Μπορεί να είναι εποικοδομητικό για εσάς να διαγράψετε κάποιους πόρους με τους οποίους είστε εξαιρετικά προσκολλημένοι. Είναι καλύτερα να βιώσετε μια απώλεια από το να πετάξετε καλές επενδύσεις και να κρατήσετε κακές. Οι συντάξεις, ασφάλειες και κληρονομιές μπορεί να φανούν χρήσιμες την περίοδο αυτή.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου 2023 μπορείτε να συνεχίσετε μια πολύ θετική περίοδο σχέσεων λόγω της επιρροής πολυταξιδεμένων, σοφών και ενεργητικών ανθρώπων που αποτελούν πηγή έμπνευσης για εσάς. Και καθώς ξεκινά η χρονιά, αυτό προκαλεί μια ανανεωμένη αισιοδοξία για τις ρομαντικές πιθανότητες. Καθώς οι πιθανοί σύντροφοι έχουν δύο απόψεις για το τι θέλουν, και μπορεί επίσης να έλειπαν στον δικό τους κόσμο, τότε μια αλλαγή στις αρχές Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να σφυρηλατήσετε ξανά έναν δεσμό αγάπης, ίσως με ένα ρομαντικό ταξίδι. Το 2023 θα είναι σίγουρα μια βασική περίοδος για σχέσεις, και το αποκορύφωμα θα είναι την καλοκαιρινή περίοδο (στο βόρειο ημισφαίριο). Μια βασική στιγμή είναι όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα (ο οποίος μόλις άλλαξε ζώδιο για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια) στις 5 Ιουνίου. Ενώ αυτό μπορεί να επηρεάσει βαθιά την ερωτική σας ζωή – και ένας ξαφνικός απαγορευμένος έρωτας μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη – η κύρια επίδραση αυτής της αντίθεσης είναι στην κοινωνική σας ζωή. Η περίοδος από τον Ιούνιο έως τις αρχές Οκτωβρίου θα είναι μια ξέφρενη βόλτα και είναι μια βόλτα που θα κάνετε παρέα με έναν στενό φίλο ή ρομαντικό σύντροφο. Είναι επίσης πιθανό να είναι μια ακριβή διαδρομή, καθώς έχετε υπερβολική διάθεση και θέλετε να καμαρώσετε όλα όσα έχετε, και αν δεν τα έχετε, υπάρχει πάντα η τράπεζα. Σε ελκύει η υψηλή κοινωνία κατά κάποιο τρόπο. Όσον αφορά την αγάπη και τον ρομαντισμό, μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε κάτι και μετά να αλλάξετε γνώμη. Τότε μπορεί να νομίζετε ότι θέλετε κάτι και να αλλάξετε γνώμη ξανά. Το γούστο σας είναι πιθανό να είναι προκλητικό και δεν θα σας πειράζει να σπάσετε μερικά ταμπού. Ίσως η καλύτερη περίοδος για σχέσεις είναι προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Αυτή είναι μια στιγμή που οι πιθανοί συνεργάτες είναι έτοιμοι να συνδυάσουν ό,τι θέλετε. Ωστόσο, μπορεί να μην ξέρετε ακόμα τι θέλετε – αλλά σίγουρα θέλετε την ελευθερία να επιλέγετε τους φίλους σας και να έχετε μια ενεργή κοινωνική ζωή.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Υπευθυνότητα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Είστε "δοσμένοι" στους άλλους, και ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω των σχέσεών σας με αυτούς. Κοινωνικότητα και επιθυμία να γίνετε κάτι σημαντικό μέσα στην ζωή. Οι σχέσεις για σας, είναι κάτι σημαντικό. 

  • Λέξεις κλειδιά : Στοργικοί, ανεκτικοί, συχνά αναποφάσιστοι, τους αρέσει η ισορροπία, η ηρεμία και οι δημόσιες σχέσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΣ = 7ος

Γενικά ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Το ζώδιο του Ζυγού κυβερνά η Αφροδίτη. Σωματικά συνδέεται με τα νεφρά. Λέγεται ότι έχει φύση αρσενική και γι' αυτό εκδηλώνεται με εξωστρέφεια. Σαν ζώδιο του Αέρα συνδέεται με την νοοτροπία και τους κοινωνικούς δεσμούς ενώ σαν κυρίαρχο ζώδιο η ενέργειά του εκδηλώνεται με δυναμισμό. Ωθείται για την επίτευξη κοινωνικών ή σχετικών με τους δεσμούς στόχων. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την διπλωματία του και την αγάπη του για αρμονία. Οι πλανητικές ενέργειες στον Ζυγό εστιάζονται στη επίτευξη ισορροπιών. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις αρχές αμεροληψίας και δικαιοσύνης και άλλο τόσο ενδιαφέρον για την αρμονική συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων. Οι πλανήτες εδώ προκαλούν τάσεις συνεργασίας και συμβιβασμών για χάρη της αρμονικής συνύπαρξης. Θα ήταν πολύ καλό αν η συναίσθηση των αναγκών των άλλων ισορροπούσε με μια μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτό-επιβολή.