ζυγος-προβλεψεις

Ζυγός

Ζυγός – Προβλέψεις

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη μετακομίζει στους Διδύμους σήμερα, προαναγγέλλοντας μια περίοδο που διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω ταξιδιών, σπουδών και αυξημένου ενδιαφέροντος για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή/και ραντεβού.

Από 20 έως 26  Μαΐου 2024

Μια εξαιρετικά εξωστρεφής και αισιόδοξη περίοδος έχει ξεκινήσει τώρα, η οποία θα διευρύνει δραματικά τους ορίζοντές σας μέσα από ταξίδια και σπουδές τον επόμενο χρόνο. Νέες ιδέες βουίζουν και βρίσκεστε παρέα με άλλους που είναι συντονισμένοι με τον τρόπο σκέψης σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να μεταδώσετε το μήνυμά σας σε ένα ευρύ κοινό. Είναι αυτή τη στιγμή που μπορείτε να ανακαλύψετε τις λανθάνουσες δυνατότητές σας, ίσως με τη βοήθεια σοφών ανθρώπων που μπορούν να μοιραστούν τις ιδέες τους μαζί σας. Καθώς πλησιάζει η περίοδος των γιορτών, αυτή την εβδομάδα είναι η ώρα να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που γνωρίζετε στο εξωτερικό.

Μάϊος 2024

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος, ο Άρης - ο πλανήτης που μπορεί να κυβερνά τόσο τους συντρόφους όσο και τους αντιπάλους - μετακομίζει στο αντίθετο ζώδιό σας στον Κριό. Το πιθανότερο είναι ότι θα συναντήσετε νέους και ενθουσιώδεις (και ίσως κάπως αφελείς) ανθρώπους αυτή τη στιγμή, οι οποίοι μπορεί να είναι πολύ δυνατοί και επικεντρωμένοι στη δική τους ατζέντα. Αυτό μπορεί να μην είναι κακό, καθώς ένας δυνατός σύντροφος είναι καλύτερος από έναν αδύναμο. Ωστόσο, οι αρχές Μαΐου δείχνουν επίσης να τραβάτε το βάρος σας και να επιμένετε δυναμικά στην εξάλειψη της εξάρτησης, οπότε το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι οι υπάρχουσες σχέσεις γίνονται έντονες ή, αν συναντήσετε κάποιον, μπορεί να υπάρξει σύγκρουση θελήσεων, τουλάχιστον αρχικά . Η συναισθηματική και οικεία ζωή σας είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς εδώ τον Μάιο και θα είστε αδιάλλακτοι στην απαίτησή σας για αυθεντικότητα και ικανοποίηση. Σε ψυχολογικό επίπεδο, αυτή είναι μια περίοδος προσωπικής ανακάλυψης και δραματικής ανάπτυξης, ειδικά την περίοδο από τα μέσα έως τα τέλη Μαΐου. Καθώς ο Μάιος πλησιάζει στο τέλος του, υπάρχουν πολλές, πάρα πολλές αλλαγές που συμβαίνουν, που προαναγγέλλονται από τη μετακίνηση του κυβερνήτη της Αφροδίτης από τον Ταύρο στους Διδύμους στις 23 Μαΐου. Ξαφνικά ανοίγονται για εσάς τεράστιοι νέοι ορίζοντες. Η ερχόμενη περίοδος θα φέρει ταξίδια και περιπέτειες και ρομαντικά μπορεί να έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Ξεκινά μια σημαντική περίοδος πνευματικής ανάπτυξης και πολιτισμικής αλληλεπίδρασης.

Πανσέληνος 23 Μαΐου 2024

Στην 02ο 57΄ του Τοξότη στις 16:53 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 23 Μαΐου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Διδύμων Τοξότη στο σταυρό Διδύμων Τοξότη, Παρθένου Ιχθύων (μεταβλητό).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με ασχολίες που αφορούν τη μόρφωσή, την εκπαίδευση και τη στέρεη χρήση των προσωπικών σας ικανοτήτων. Θα εστιάσετε στα ταξίδια, και στη χώρα σας και σε διπλανές χώρες. Ξυπνούν ζητήματα σχετικά με γείτονες, και μπορεί να αναμειχθείτε με τοπικά προγράμματα. Θα πρέπει να δώσετε κάποιες εξετάσεις, και να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικές με την ικανότητά σας να διδάσκετε, να γράφετε ή και να μεταδίδετε πληροφορίες. Η φάση αυτή της ζωής σας θα σας κάνει να ασχολείστε με μια αρμαθιά κοινωνικών επαφών και συναντήσεων.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Καθώς ο Δίας θα μετακινηθεί στους Διδύμους το 2024 και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο –και τα δύο Ζώδια του Αέρα– θα εναρμονιστούν με τον Ζυγό του Αέρα, φέρνοντας μια εξαιρετική ώθηση κοινωνικά, ρομαντικά και διανοητικά. Οι πινακίδες αέρα φιλτράρουν την εμπειρία ορθολογικά, σταθμίζοντας τα πράγματα στο μυαλό και ανταποκρίνονται με σαφή και φιλικό τρόπο. Έτσι, αυτή θα είναι μια καλή χρονιά για να συναντήσετε ανθρώπους, να ανταλλάξετε ιδέες και να συμμετάσχετε σε δημιουργικά έργα με ομάδες – ειδικά με άτομα που έχουν διεθνείς διασυνδέσεις. Επειδή οι Κόμβοι της Σελήνης κινούνται μέσα από την πολικότητα Κριού-Ζυγού, οι εκλείψεις φέτος ενεργοποιούν όλες το ζώδιό σας, τονίζοντας εμπειρίες σχέσης που έχουν καρμικό στοιχείο – να έλκονται ή να αφήνουν άτομα με τα οποία έχετε καρμική σχέση. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 Μαρτίου πέφτει στο ζώδιό σας, η οποία θα μπορούσε να προαναγγέλλει μια περίοδο καλής τύχης με οικονομικά απροσδόκητα κέρδη. Η έκλειψη Ηλίου στις αρχές Οκτωβρίου αναδεικνύει τις ευκαιρίες για διεύρυνση των οριζόντων σας πνευματικά και μέσω ταξιδιών. Για τους Ζυγούς, η αλληλεπίδραση μεταξύ Αφροδίτης και Άρη συχνά αντανακλά ρομαντικά σκαμπανεβάσματα και το 2024 υπόσχεται να είναι ιδιαίτερα έντονο. Τα μέσα Φεβρουαρίου είναι εξαιρετικά από αυτή την άποψη, επειδή η Αφροδίτη φτάνει με τον Άρη για να ενωθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στις αρχές Φεβρουαρίου - ακριβώς στον Πλούτωνα. Αυτή η τριπλή σύνοδος δεν έχει συμβεί εδώ και 250 χρόνια. Αυτό μπορεί να δείξει πολλά πράγματα: θα μπορούσε να υπάρξει εστίαση σε νέες εξελίξεις με τα παιδιά (όχι απαραίτητα τις δικές σας). Μπορεί να υπάρξει μια ρομαντική συνάντηση με εξωτικούς τόνους που χαρακτηρίζεται από μια πλήρη ρήξη με την παράδοση. μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με μια ομάδα σε ένα δημιουργικό έργο. Όποιες και αν είναι οι κοινωνικές ή αισθηματικές εξελίξεις στις αρχές του 2024 γίνονται πολύ πιο περίπλοκες τον Δεκέμβριο, όταν η Αφροδίτη επιστρέφει για να συναντήσει ξανά τον Πλούτωνα, αυτή τη φορά σε αντίθεση με τον Άρη, ο οποίος είναι ανάδρομος στον Λέοντα. Αυτή την εποχή τα αξιοθέατα είναι εξαιρετικά έντονα, αλλά υπάρχουν και παράγοντες που δημιουργούν απόσταση. Οι πιθανοί σύντροφοι τείνουν να εμπλέκονται σε μάχες εξουσίας, επομένως θα χρειαστεί να διατηρήσετε μια λογική προσέγγιση και να μην παρασυρθείτε σε μια συναισθηματική δίνη.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Υπευθυνότητα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Είστε "δοσμένοι" στους άλλους, και ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω των σχέσεών σας με αυτούς. Κοινωνικότητα και επιθυμία να γίνετε κάτι σημαντικό μέσα στην ζωή. Οι σχέσεις για σας, είναι κάτι σημαντικό. 

  • Λέξεις κλειδιά : Στοργικοί, ανεκτικοί, συχνά αναποφάσιστοι, τους αρέσει η ισορροπία, η ηρεμία και οι δημόσιες σχέσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΣ = 7ος

Γενικά ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Το ζώδιο του Ζυγού κυβερνά η Αφροδίτη. Σωματικά συνδέεται με τα νεφρά. Λέγεται ότι έχει φύση αρσενική και γι' αυτό εκδηλώνεται με εξωστρέφεια. Σαν ζώδιο του Αέρα συνδέεται με την νοοτροπία και τους κοινωνικούς δεσμούς ενώ σαν κυρίαρχο ζώδιο η ενέργειά του εκδηλώνεται με δυναμισμό. Ωθείται για την επίτευξη κοινωνικών ή σχετικών με τους δεσμούς στόχων. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την διπλωματία του και την αγάπη του για αρμονία. Οι πλανητικές ενέργειες στον Ζυγό εστιάζονται στη επίτευξη ισορροπιών. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις αρχές αμεροληψίας και δικαιοσύνης και άλλο τόσο ενδιαφέρον για την αρμονική συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων. Οι πλανήτες εδώ προκαλούν τάσεις συνεργασίας και συμβιβασμών για χάρη της αρμονικής συνύπαρξης. Θα ήταν πολύ καλό αν η συναίσθηση των αναγκών των άλλων ισορροπούσε με μια μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτό-επιβολή.