ζυγος-προβλεψεις

Ζυγός

Ζυγός – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Αυτή είναι μια πολύ θετική μέρα για εργασία με παιδιά, εραστή ή ίσως μια δημιουργική ομάδα. Τις επόμενες μέρες τα πράγματα θα πάνε εξαιρετικά καλά σε αυτούς τους τομείς.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Αυτή είναι μια αισιόδοξη εβδομάδα και τα πράγματα εξελίσσονται σε πολλούς τομείς. Είστε πολύ υπεύθυνος για τις δικές σας υποθέσεις τώρα και έχετε φίλους που είναι εκεί για να σας βοηθήσουν με την προσωπική σας ατζέντα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορείτε να περιμένετε πραγματικά θετικές εξελίξεις σε σχέση με τα παιδιά, δημιουργικά έργα, ρομαντισμό και μελέτη – όλα μπαίνουν στη θέση τους. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι πιθανοί συνεργάτες ή οι διεθνείς διασυνδέσεις μπορεί να ακολουθήσουν λάθος δρόμο και μπορείτε εύκολα να καταλήξετε να εξαπατηθείτε. Απλά εμπιστευτείτε τη δική σας κρίση.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Καθώς ξεκινά ο μήνας Οκτώβριος, ο κυβερνήτης σας πλανήτης Αφροδίτη μετακινείται στον Ζυγό, προαναγγέλλοντας μια πραγματικά θετική περίοδο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Βγαίνετε από την αυτοεπιβαλλόμενη απομόνωση και συνδέεστε με πραγματικά ενδιαφέροντα άτομα που ανοίγουν νέους και συναρπαστικούς ορίζοντες. Είναι μια περίοδος που είστε ιδιαίτερα ορατοί και λαμβάνετε πολλή εκτίμηση, άρα η αυτοπεποίθηση είναι υψηλή. Ο Οκτώβριος είναι επίσης ένας μήνας που οι σχέσεις μπορούν να ανθίσουν, εν μέρει λόγω της νέας αυτοπεποίθησής σας, και ίσως επειδή ένας καλός φίλος μπορεί να διευκολύνει μια σύνδεση. Οι πιθανοί συνεργάτες μπορεί να είναι μακριά, ίσως λόγω απαιτητικών εργασιακών έργων. Παρά τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο, μπορεί να είναι συνυφασμένες σε μια σύνθετη σειρά γεγονότων που τους εμποδίζει να ακολουθήσουν τις συμφωνίες μαζί σας. Τα πράγματα γίνονται πιο έντονα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ίσως επειδή ασχολείστε τόσο πολύ με έναν φίλο που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Μια μικρή κρίση γύρω στις 22 μπορεί να σημαίνει ότι κάποια πράγματα ανατρέπονται και η έκλειψη Ηλίου στις 25 εστιάζει στις οικονομικές εξελίξεις. Δεν θέλετε οι πόροι να εξαφανιστούν σε μια τρύπα, επομένως πρέπει να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Η φάση αυτή σας βρίσκει να ανέρχεστε από παλιές καταστάσεις απομόνωσης και να ασχολείστε πάρα πολύ προσωπικά με την επανεξέταση της κατεύθυνσης που επιθυμείτε να πάρει η ζωή σας. Τώρα είναι η στιγμή κατά την οποία μετράνε οι εντυπώσεις, έτσι τώρα μπορείτε να κάνετε εντύπωση στους ανθρώπους που συναντάτε. Είναι αποδεκτό να είστε λίγο απορροφημένοι με τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Αυτή είναι η δική σας εποχή οπότε καταναλώστε τη σε ανάπτυξη του εαυτού σας. Η αυτογνωσία σας οδηγεί στο να γνωρίσετε τι σας κάνει να διεγείρεστε συναισθηματικά.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Καθώς ξεκινά το 2022, εμπλέκεστε έντονα σε οικογενειακές συνθήκες που εμφανίστηκαν τα Χριστούγεννα και υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουν. Τα οικογενειακά θέματα και η εξέταση των συναισθηματικών σας θεμελίων, έχουν απορροφήσει πολλή ενέργεια τα τελευταία χρόνια και τον Ιανουάριο του 2022 είστε αποφασισμένοι να εγκαταλείψετε χαμένες αιτίες για να απελευθερώσετε την ενέργειά σας για να κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Σε ψυχολογικό επίπεδο, αυτή είναι μια περίοδος που αντιμετωπίζετε οικογενειακούς δαίμονες και κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου αποκτάτε επαναστατικές και καθαρτικές γνώσεις για τη συμπεριφορά σας. Στις αρχές Μαρτίου μια αργή σύνοδος του ζωδίου σας κυβερνήτη Αφροδίτης με τον φυσικό της σύντροφο Άρη αναδεικνύει τις σχέσεις. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα μια ισχυρή μεταμόρφωση, υποκινούμενη από έναν αποφασιστικό σύντροφο που θέλει να αφήσει ό,τι δεν λειτούργησε και να ξεκινήσει εκ νέου. Αυτό μπορεί να σημαίνει μετακόμιση ή μετεγκατάσταση ή το οριστικό αντίο σε κάποιους παλιούς οικογενειακούς δεσμούς. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, νέες συνθήκες έχουν ξεκινήσει και υπάρχει περισσότερος χώρος και ανεξαρτησία. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι μήνες που προσπαθείτε να εκφράσετε τον μοναδικό σας εαυτό σε ένα δημιουργικά προκλητικό ομαδικό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να είναι στη δουλειά, μπορεί να είναι με παιδιά ή μπορεί να είναι με κάποιον που αγαπάς. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστες περιστάσεις όταν αμφισβητείτε ορισμένα ταμπού και ακολουθείτε έναν αντισυμβατικό δρόμο. Η εξισορρόπηση της ανάγκης να ξεχωρίσεις με την ανάγκη να ενσωματωθείς σε μια ομάδα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Η πιο ικανοποιητική περίοδος για εσάς φέτος ξεκινάει τον Οκτώβριο, που είναι ένας μήνας που υπάρχουν μεγάλα επιτεύγματα, τόσο δημιουργικά με τα παιδιά όσο και σε ομαδικό περιβάλλον. Τα μέσα έως τα τέλη του 2022 είναι μια καταπληκτική περίοδος για σχέσεις, ξεκινώντας με δυναμικές εξελίξεις στα τέλη Μαΐου, που μπορεί να φέρουν ταξίδια ή συναντήσεις με ανθρώπους από μακρινά μέρη. Τα μέσα Οκτωβρίου είναι εξαιρετικά για να αναπτύξετε μια σχέση με κάποιον που βρίσκεται σε κάποια απόσταση από εσάς, αλλά σε ερωτικά θέματα είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τη δική σας κρίση, αντί να πιστεύετε όλα όσα ακούτε από πιθανούς συντρόφους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Υπευθυνότητα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Είστε "δοσμένοι" στους άλλους, και ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω των σχέσεών σας με αυτούς. Κοινωνικότητα και επιθυμία να γίνετε κάτι σημαντικό μέσα στην ζωή. Οι σχέσεις για σας, είναι κάτι σημαντικό. 

  • Λέξεις κλειδιά : Στοργικοί, ανεκτικοί, συχνά αναποφάσιστοι, τους αρέσει η ισορροπία, η ηρεμία και οι δημόσιες σχέσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΣ = 7ος

Γενικά ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Το ζώδιο του Ζυγού κυβερνά η Αφροδίτη. Σωματικά συνδέεται με τα νεφρά. Λέγεται ότι έχει φύση αρσενική και γι' αυτό εκδηλώνεται με εξωστρέφεια. Σαν ζώδιο του Αέρα συνδέεται με την νοοτροπία και τους κοινωνικούς δεσμούς ενώ σαν κυρίαρχο ζώδιο η ενέργειά του εκδηλώνεται με δυναμισμό. Ωθείται για την επίτευξη κοινωνικών ή σχετικών με τους δεσμούς στόχων. Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για την διπλωματία του και την αγάπη του για αρμονία. Οι πλανητικές ενέργειες στον Ζυγό εστιάζονται στη επίτευξη ισορροπιών. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις αρχές αμεροληψίας και δικαιοσύνης και άλλο τόσο ενδιαφέρον για την αρμονική συνεργασία μεταξύ των ανθρώπων. Οι πλανήτες εδώ προκαλούν τάσεις συνεργασίας και συμβιβασμών για χάρη της αρμονικής συνύπαρξης. Θα ήταν πολύ καλό αν η συναίσθηση των αναγκών των άλλων ισορροπούσε με μια μεγαλύτερη αυτογνωσία και αυτό-επιβολή.