διδυμοι-προβλεψεις

Δίδυμοι

Διδυμοι – Προβλέψεις

Τρίτη 05 Μαρτίου 2024

Χρειάζεστε έμπνευση για να λειτουργήσετε δημιουργικά στην καριέρα σας, αλλά χρειάζεστε επίσης υποστήριξη και υποστήριξη για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αυτό σημαίνει προσαρμογή στις πραγματικότητες των άλλων.

Από 04 έως 10 Μαρτίου 2024

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο κυβερνήτης των ζωδίων σας Ερμής μετακόμισε από τους Ιχθύς, όπου υπήρχε μεγάλη σύγχυση σχετικά με τους στόχους και τον τρόπο επίτευξής τους, και στον Κριό. Ο Ερμής θα είναι στον Κριό για μερικούς μήνες, επειδή πηγαίνει ανάδρομος στα τέλη Μαρτίου, και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει μια μακρά και πολύπλοκη σειρά γεγονότων που θα επηρεάσουν τις φιλίες και τις ομαδικές σχέσεις. Αυτή είναι η στιγμή να αναλάβετε την πρωτοβουλία και να προχωρήσετε με σχέδια όπου η ηγετική σας ικανότητα έρχεται στο προσκήνιο. Κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα όσο το δυνατόν γρηγορότερα – μπορείτε πάντα να επιστρέψετε αργότερα για να δέσετε χαλαρά άκρα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάρτιος, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής βρίσκεται μαζί με τον Ήλιο και τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων και αυτό δίνει μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά σας όνειρα και φιλοδοξίες. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες, έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε στόχους που σχετίζονται με ισχυρές συνεργασίες, δημιουργικά εγχειρήματα και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα μέσα. Όταν ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής μετακομίσει στον Κριό στις 10 Μαρτίου, εστιάζετε περισσότερο στις φιλίες και την κοινωνική σας κατάσταση και αυτός ο τομέας θα είναι σημαντικός για μερικούς μήνες. Αναπτύσσετε νέα ενδιαφέροντα και πεποιθήσεις και είστε ανοιχτοί σε ψυχολογικές και φιλοσοφικές ιδέες που μπορούν να μεταμορφώσουν τη σκέψη σας τα επόμενα χρόνια. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ομαδικά εγχειρήματα που διευρύνουν τους ορίζοντές σας κοινωνικά, πνευματικά και μέσω ταξιδιών. Στα τέλη Μαρτίου, ο Ερμής κινείται ανάδρομα, επομένως είναι πολύ πιθανό οι πρωτοβουλίες που δρομολογήθηκαν νωρίτερα μέσα στον μήνα να απαιτήσουν πολύ περισσότερο χρόνο και προσοχή τον Απρίλιο. Το τελευταίο 10ήμερο του Μαρτίου επικεντρώνεται εκ νέου στις εξελίξεις επαγγελματικά, όπου υπάρχουν πολλές προκλήσεις που σε μεγάλο βαθμό επιλύονται με επιτυχία.

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024

Στην 05ο 22’ της Παρθένου στις 14:28 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος  από 24 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα της Παρθένου Ιχθύων στο σταυρό Παρθένος Ιχθείς, Δίδυμοι Τοξότης (μεταβλητά).

Κατά την έναρξη της φάσης αυτής, θα υπάρξουν αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, για παράδειγμα μια μετακόμιση, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την καριέρα σας. Μπορεί να είναι σημαντικότερο για εσάς να βρείτε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον, από ότι να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που έρχονται πραγματικά στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, και θα παρακινείστε ισχυρά προς τη δημιουργία των πιο ασφαλών καταστάσεων σε ότι έχει σχέση με την οικιακή σου ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια στον τομέα αυτό.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Το μεγάλο γεγονός για τους Διδύμους εδώ το 2024 είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας στις 26 Μαΐου. Ο Δίας βρίσκεται σε κάθε ζώδιο για ένα χρόνο και γενικά φέρνει επέκταση και τύχη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τις συνεργασίες και οι πιθανοί σύντροφοι μετά τον Μάιο τείνουν να είναι τόσο γνώστες όσο και ομιλητικοί και πολύ πρόθυμοι να συμμορφωθούν με τον τρόπο που θέλετε να είναι τα πράγματα. Οι αρχές Ιουνίου είναι η ιδανική εποχή για συνεργασία. Μια πραγματικά θετική μεταμόρφωση μπορεί να συμβεί στη ζωή σας, όχι μόνο ρομαντικά. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετικά καλή περίοδος για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από τη μελέτη, τα ταξίδια και τη διάδοση των σκέψεων και των ιδεών σας. Φιλοσοφικά, το 2024 είναι μια χρονιά κατά την οποία είστε ανοιχτοί στην εξερεύνηση νέων ιδεών. Η τεχνητή νοημοσύνη και οι δυνατότητες που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να φέρουν μια εντελώς νέα άποψη για τις μελλοντικές δυνατότητες. Θα ήταν ανταποδοτικό να συγκεντρωθείτε με συνεργάτες και άλλους για να σχηματίσετε μια ομάδα για την προώθηση της ατζέντας σας, ιδιαίτερα τον Μάιο και τον Ιούνιο. Οι επαγγελματικές συνεργασίες είναι επίσης στην ατζέντα φέτος, αλλά υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Ακόμα κι αν θέλετε να επεκταθείτε, υπάρχουν κανόνες και κανονισμοί που μπορούν να περιορίσουν την ανάπτυξη ή διευθυντές που χρειάζονται πολλή πειθώ πριν έρθουν στην άποψή σας. Φαίνεται ότι υπάρχει ένας αγώνας για να χτιστεί κάτι που συνεχίζει να παρασύρεται, όπως η προσπάθεια να χτίσετε ένα κάστρο με άμμο όταν έρχεται η παλίρροια. Ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι μήνες με συναρπαστικές ευκαιρίες. Αυτή τη στιγμή δίνεται μεγάλη έμφαση στα τοπικά ταξίδια και μπορεί να υπάρχουν ενδιαφέροντα άτομα που το επισκέπτονται. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. τόσοι πολλοί άνθρωποι για να μιλήσετε και να συναντήσετε. Τα άτομα με τα οποία συνδέεστε αυτή τη στιγμή μπορεί να προέρχονται από άλλους πολιτισμούς ή να μιλούν άλλες γλώσσες και αρχίζετε να εργάζεστε με αμφιλεγόμενες ιδέες. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος προσφέρουν πολλά ταξίδια ή διεθνείς αλληλεπιδράσεις. Οι συνεργασίες ανθίζουν, αλλά μπορεί να υπάρχουν παράγοντες που δημιουργούν απόσταση μεταξύ σας.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αναζητάτε, ερευνάτε. Επίσης πολύ κοινωνικοί με το περιβάλλον σας και με ολες τις μορφές. Αλληλογραφία, τηλέφωνο, ταξίδια, συχνές συναντήσεις. Είστε ευτυχισμένοι από την ποικιλία και πολύπλοκότητα της ζωής.
  • Λέξεις κλειδιά : Περίεργοι, πνευματώδεις, ευαίσθητοι, ευπροσάρμοστοι και πάνω απ' όλα τους αρέσει η ενημέρωση.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 3ος Γενικά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ζώδιο των Διδύμων κυβερνά ο Ερμής. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέονται με τα χέρια και τους πνεύμονες. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και γι' αυτό εκφράζει την ενέργειά του με έναν πιο εξωστρεφή τρόπο. Είναι ζώδιο του Αέρα και γι' αυτό συνδέεται με την επικοινωνία, τις πνευματικές επαφές και τις κοινωνικές αρχές. Είναι επίσης ένα ευμετάβλητο ζώδιο που προσφέρει περισσότερη ευλυγισία και προσαρμοστικότητα. Οι πλανήτες που εισέρχονται σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλώνται στην προσωπική ευφυία, προκαλώντας τρομερή περιέργεια και ανάγκη για ανταλλαγή ιδεών με άλλους ανθρώπου σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Τα αρνητικά στοιχεία των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα, η αξιοπιστία και η τάση να εμπλέκονται με πολλά πράγματα συγχρόνως. Είναι άνθρωποι των ιδεών αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να τις εφαρμόζουν. Παρόλα αυτά αυτή η επιρροή παρέχει μεγάλη πνευματική οξυδέρκεια παρόλο που συχνά υπάρχει ένα είδος διάσπασης σχετικά με τους εισερχόμενου σε αυτό το ζώδιο πλανήτες. Οι πλανήτες εδώ εκφράζουν σημαντική ευστροφία και πνευματικές ικανότητες σχετικά με κάθε μορφή επικοινωνίας.