διδυμοι-προβλεψεις

Δίδυμοι

Διδυμοι – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Νωρίς την Κυριακή είναι η ιδανική ώρα για διαλογιστικές δραστηριότητες, βόλτες στη φύση κ.λπ. Η ομορφιά και η γαλήνη ηρεμούν το μυαλό και σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλύσετε ένα παλιό θέμα.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Η εβδομάδα ξεκινά με την ετήσια νέα σελήνη στο ζώδιό σας στους Διδύμους, που αναδεικνύει έντονα τις κοινωνικές πρωτοβουλίες την επόμενη περίοδο. Τα εξαιρετικά δυναμικά άτομα έχουν ένα ισχυρό μήνυμα που θέλουν να περάσουν και υπάρχει μια ατμόσφαιρα υψηλής ενέργειας στις ομαδικές εκδηλώσεις. Οι συζητήσεις με φίλους μπορεί να γίνουν θερμές, αλλά γενικά έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Οι φίλοι μπορεί να είναι πιεστικοί, αλλά η καρδιά τους βρίσκεται στη σωστή θέση. Πιθανότατα θα αποσπαστείτε από κάποιες παλιές ανησυχίες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ασχοληθείτε πλήρως αυτή τη στιγμή. Τα προβλήματα που φοβάσαι εξαφανίζονται πριν γίνουν σοβαρά.

ΜΑΙΟΣ 2022

Υπάρχουν πολλές μεταβατικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα τον Μάιο. Καθώς ξεκινά ο μήνας, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής μετακινείται στους Διδύμους και αυτό σας βγάζει από μια μάλλον παθητική κατάσταση και ξαφνικά πολύ πιο πρόθυμοι να προσεγγίσετε τους άλλους. Στις 10 Μαΐου, ωστόσο, ο Ερμής πηγαίνει ανάδρομος, επομένως είναι πολύ πιθανό η αρχική σας προθυμία να ματαιωθεί από συνθήκες που σας αναγκάζουν να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας. Ως εκ τούτου, τα μέσα Μαΐου μπορεί να είναι μια μάλλον χαοτική περίοδος, ειδικά σε σχέση με σχέδια και φιλοδοξίες. Οι φίλοι και οι συνεργάτες μπορεί να προσπαθούν να επιτύχουν απρόσιτους στόχους ή υπάρχει η αίσθηση ότι τα γκολπόστ μετακινούνται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να επιτευχθούν συναντήσεις ή συμφωνίες. Αν και είναι πολύ καλή στιγμή για δημιουργικότητα και αλτρουισμό, δεν είναι καλή στιγμή για υλική επιτυχία. Οι μέρες γύρω στις 20 Μαΐου είναι μια περίοδος κλειδί για εσάς, γιατί αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε να επανασυνδεθείτε με κάποιον με επιρροή και να ανοίξουν ευνοϊκές νέες προοπτικές στην κοινωνική σας ζωή. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερο να υιοθετήσετε ένα χαμηλό προφίλ και να αφήσετε άλλους να αναλάβουν το προβάδισμα, ειδικά σε ομαδικές καταστάσεις. Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι και να κολλάτε έξω για να στεγνώσετε, αλλά θα πρέπει να κλωτσάτε τα τακούνια σας για λίγο και να περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί μια καμπή τον Ιούνιο.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Η φάση αυτή σας βρίσκει να ανέρχεστε από παλιές καταστάσεις απομόνωσης και να ασχολείστε πάρα πολύ προσωπικά με την επανεξέταση της κατεύθυνσης που επιθυμείτε να πάρει η ζωή σας. Τώρα είναι η στιγμή κατά την οποία μετράνε οι εντυπώσεις, έτσι τώρα μπορείτε να κάνετε εντύπωση στους ανθρώπους που συναντάτε. Είναι αποδεκτό να είστε λίγο απορροφημένοι με τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Αυτή είναι η δική σας εποχή οπότε καταναλώστε τη σε ανάπτυξη του εαυτού σας. Η αυτογνωσία σας οδηγεί στο να γνωρίσετε τι σας κάνει να διεγείρεστε συναισθηματικά.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Συνολικά το 2022 θα εστιάσετε σε μια διαδικασία μετασχηματισμού, η οποία έχει ξεκινήσει καλά εδώ και αρκετά χρόνια, που περιλαμβάνει την εμβάθυνση σε συναισθηματικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες τείνουν να παραμένουν θαμμένα. Αυτό μπορεί για παράδειγμα να οδηγήσει σε ενδιαφέρον ή εμπειρία με τη θεραπεία. Οι σχέσεις τείνουν να γίνονται πιο έντονες και βαθύτερες, και πρέπει να φροντίσετε να μην έχετε εμμονή στο να ανακαλύπτετε πληροφορίες ή να ανακρίνετε αγαπημένα πρόσωπα. Οι βασικές περίοδοι έντασης για αυτήν την απαιτητική συναισθηματική διαδικασία είναι τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου, τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Ιουνίου και τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Αυτές οι περίοδοι αντιπροσωπεύουν επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψετε στο παρελθόν και να επιλύσετε παλιά ζητήματα, καθώς και να εξαλείψετε το χρέος. Όταν δεν ξεθάβεις το παρελθόν, τότε διανύεις μια δραματική περίοδο επέκτασης, που ανοίγει νέους ορίζοντες μέσα από συνεργασίες, σπουδές και ταξίδια. Οι βασικές περίοδοι για αυτό είναι ο Μάιος και ειδικά ο Σεπτέμβριος, ο τελευταίος μήνας είναι πραγματικά υπέροχος για ρομαντισμούς, παιδιά και φιλίες. Ευκαιρίες που μπορεί να πιστεύετε ότι χάθηκαν επανεμφανίζονται αυτή τη στιγμή, και μπορεί ακόμη και να χαθούν ξανά και να βρεθούν ξανά. Λες και πρέπει να βρίσκεσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα, να δένεις χαλαρά άκρα σε ένα μέρος, για να ξεκινήσεις κάτι νέο σε άλλο. Το 2022 είναι μια χρονιά εξαιρετικών εξελίξεων στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς συνεργάζεστε με συνεργάτιδες ή συνεργάτες και προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρο. Τα ιδανικά είναι πρωταρχικής σημασίας αυτή τη στιγμή και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις, είναι σημαντικό να παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι. Τα τέλη Απριλίου είναι μια εποχή που αυτές οι προσδοκίες είναι στο υψηλότερο σημείο τους και μπορεί να διοχετευθούν σε ένα κοινωνικό ή αλτρουιστικό έργο, ή ακόμα καλύτερα ίσως, σε ένα καταπληκτικό δημιουργικό εγχείρημα σχεδιασμένο να προσεγγίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ομάδα. Το κύριο πρόβλημα είναι η παραπλάνηση από αναξιόπιστους ανθρώπους και από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο, πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά τι κάνουν οι άλλοι για λογαριασμό σας.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αναζητάτε, ερευνάτε. Επίσης πολύ κοινωνικοί με το περιβάλλον σας και με ολες τις μορφές. Αλληλογραφία, τηλέφωνο, ταξίδια, συχνές συναντήσεις. Είστε ευτυχισμένοι από την ποικιλία και πολύπλοκότητα της ζωής.
  • Λέξεις κλειδιά : Περίεργοι, πνευματώδεις, ευαίσθητοι, ευπροσάρμοστοι και πάνω απ' όλα τους αρέσει η ενημέρωση.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 3ος Γενικά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ζώδιο των Διδύμων κυβερνά ο Ερμής. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέονται με τα χέρια και τους πνεύμονες. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και γι' αυτό εκφράζει την ενέργειά του με έναν πιο εξωστρεφή τρόπο. Είναι ζώδιο του Αέρα και γι' αυτό συνδέεται με την επικοινωνία, τις πνευματικές επαφές και τις κοινωνικές αρχές. Είναι επίσης ένα ευμετάβλητο ζώδιο που προσφέρει περισσότερη ευλυγισία και προσαρμοστικότητα. Οι πλανήτες που εισέρχονται σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλώνται στην προσωπική ευφυία, προκαλώντας τρομερή περιέργεια και ανάγκη για ανταλλαγή ιδεών με άλλους ανθρώπου σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Τα αρνητικά στοιχεία των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα, η αξιοπιστία και η τάση να εμπλέκονται με πολλά πράγματα συγχρόνως. Είναι άνθρωποι των ιδεών αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να τις εφαρμόζουν. Παρόλα αυτά αυτή η επιρροή παρέχει μεγάλη πνευματική οξυδέρκεια παρόλο που συχνά υπάρχει ένα είδος διάσπασης σχετικά με τους εισερχόμενου σε αυτό το ζώδιο πλανήτες. Οι πλανήτες εδώ εκφράζουν σημαντική ευστροφία και πνευματικές ικανότητες σχετικά με κάθε μορφή επικοινωνίας.