διδυμοι-προβλεψεις

Δίδυμοι

Διδυμοι – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό είναι ένα σούπερ Σαββατοκύριακο για να επισκεφθείτε ανθρώπους στη γειτονιά ή να αλληλεπιδράσετε με φίλους και συγγενείς. Ίσως κρατάτε το κλειδί για την επίλυση των διαφορών των ανθρώπων.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής κινείται ανάδρομα και άμεσος στον Αιγόκερω τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά αυτή την εβδομάδα περνά στον Υδροχόο, κάτι που φέρνει μια δραματική αλλαγή στη διάθεση και μια πολύ πιο αισιόδοξη στάση. Πριν το κάνει, ωστόσο, ενώνει τον θεό του κάτω κόσμου, τον Πλούτωνα, την Παρασκευή, και αυτό αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα εβδομάδων ανάλυσης, που τώρα οδηγεί σε συναισθηματική κάθαρση και ανοίγει το δρόμο για το μέλλον. Μια πραγματικά θετική περίοδος ξεκινά το Σαββατοκύριακο, η οποία φέρνει αρμονία με φίλους και συνεργάτες, και ίσως κάποιες διεθνείς επαφές.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Αυτήν τη στιγμή, ο πλανήτης που κυβερνά τους Διδύμους –ο Ερμής– διαμένει πολύ στον Αιγόκερω, όπου πρόσφατα ήταν ανάδρομος. Αυτό φέρνει μια αρκετά σοβαρή εστίαση στη ζωή σας, καθώς εμβαθύνετε σε παλιές αναμνήσεις και ψυχολογικούς παράγοντες που μπορούν να ξεκαθαρίσουν ορισμένες από τις ανασφάλειες που νιώθετε όταν εμπλέκεστε συναισθηματικά. Αυτή η διαδικασία έρευνας και επανεκτίμησης ολοκληρώνεται στις 11 Φεβρουαρίου, όταν ο Ερμής μεταβαίνει στον Υδροχόο. Αυτή η κίνηση αντιπροσωπεύει μια χαρούμενη μετάβαση για εσάς και η διάθεσή σας ελαφρύνει, ενώ όλα φαίνονται πιο αισιόδοξα και γεμάτα υποσχέσεις. Τα μέσα Φεβρουαρίου είναι μια φανταστική περίοδος για να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες μέσω σπουδών, πολιτιστικών ανταλλαγών και ταξιδιών. Είναι επίσης η τέλεια στιγμή για να συνδεθείτε με έναν πραγματικά καλό φίλο ή συνεργάτη, ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη, για αμοιβαία έμπνευση και εξερεύνηση. Το τελευταίο μέρος του Φεβρουαρίου είναι μια περίοδος που τα πράγματα πάνε πραγματικά ομαλά. Οι φιλίες ανθίζουν και η σύνδεσή σας με έναν ιδιαίτερο φίλο που μπαίνει και βγαίνει από τη ζωή σας τους τελευταίους μήνες πηγαίνει ιδιαίτερα καλά. Όλα τα ομαδικά εγχειρήματα ευημερούν τώρα. Οι ιδέες σας –ακόμα και οι πιο αμφιλεγόμενες ιδέες σας– προκαλούν ενθουσιασμό στους άλλους και δημιουργούν το σκηνικό για συναρπαστική πνευματική ανάπτυξη.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Έγνοιες σχετικές με την οικονομική επιβίωση μυστηριωδώς εξαφανίζονται την περίοδο αυτή, ανοίγοντας το δρόμο για την ευτυχία που αφορά τις δυνατότητες του μέλλοντος. Υπάρχει μια έντονη πιθανότητα ταξιδιών και ανάπτυξης  ενδιαφερόντων σε ξένους πολιτισμούς. Τώρα είναι η εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αυξάνοντας την κατανόησή σας. Για το σκοπό αυτό είναι φρόνιμο να παρακολουθήσετε μαθήματα και να ανταλλάσσετε ιδέες με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Η χρονιά ξεκινά με τον κυβερνήτη του ζώδιού σας Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω και η περίοδος μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου αναδεικνύει μια έντονη ψυχικά περίοδο, όταν κάνετε ανακαλύψεις για πολλά κρυμμένα συναισθηματικά και ψυχολογικά ζητήματα. Είναι μια νευρική περίοδος, αλλά μπορείτε να μάθετε πολλά για τα παιχνίδια δύναμης που παίζουν οι άνθρωποι, ειδικά στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ο Ερμής συναντά τον θεό του Κάτω Κόσμου - τον Πλούτωνα. Υπάρχει σημαντική εστίαση στις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή τον Μάρτιο. Είστε πάντα ανοιχτοί σε ευφάνταστες πρωτοβουλίες σταδιοδρομίας και καταλαβαίνετε πώς να συνδεθείτε με τις συλλογικές τάσεις, και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να διοχετεύσετε τη φαντασία σας, αλλά να είστε προσεκτικοί, καθώς η λανθασμένη εκτίμηση και η εξαπάτηση είναι επίσης στον αέρα. Αυτή τη στιγμή προκύπτουν προκλήσεις, πιθανώς λόγω της βαριάς ηγεσίας, ή ίσως απλώς επειδή είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Αυτό προαναγγέλλει μια περίοδο δύο ετών ή περισσότερο, όταν έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την καριέρα σας. Η περίοδος από τον Απρίλιο έως τις αρχές Ιουνίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για την ανάπτυξη της εσωτερικής, πνευματικής σας ζωής – αυτή είναι μια τάση που μπορεί να συνεχιστεί για ολόκληρο το 2023 στην πραγματικότητα – και μπορεί να έλθετε σε ομάδες ανθρώπων που βρίσκονται στην ανάπτυξη της συνείδησης. Είναι μια από εκείνες τις φορές που η εσωτερική σας ζωή μπορεί να σημαίνει περισσότερα για εσάς από αυτό που συμβαίνει στον εξωτερικό κόσμο, επομένως μια πνευματική υποχώρηση ή απομόνωση μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη. Η βασική περίοδος για σχέσεις το 2023 είναι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος, που είναι μια περίοδος που είστε πολύ απασχολημένοι με οικογενειακά θέματα, οργανώνοντας πολλά και διαφορετικά έργα. Οι πιθανοί συνεργάτες σε αυτήν την περίοδο μπορεί να λείπουν πολύ ή κάπως απομακρυσμένοι, αλλά είναι ακόμα και εξαιρετική ώρα για να συνδεθείτε. Συμμετοχές που στην αρχή φαίνονται απλές ή φευγαλέες αποδεικνύονται ότι έχουν κολλητική δύναμη, έτσι ώστε να υπάρχουν επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες σύνδεσης και επανασύνδεσης. Οι σχέσεις αυτή την περίοδο ενώνουν το πρακτικό ή σωματικό, με το πνευματικό.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αναζητάτε, ερευνάτε. Επίσης πολύ κοινωνικοί με το περιβάλλον σας και με ολες τις μορφές. Αλληλογραφία, τηλέφωνο, ταξίδια, συχνές συναντήσεις. Είστε ευτυχισμένοι από την ποικιλία και πολύπλοκότητα της ζωής.
  • Λέξεις κλειδιά : Περίεργοι, πνευματώδεις, ευαίσθητοι, ευπροσάρμοστοι και πάνω απ' όλα τους αρέσει η ενημέρωση.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 3ος Γενικά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ζώδιο των Διδύμων κυβερνά ο Ερμής. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέονται με τα χέρια και τους πνεύμονες. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και γι' αυτό εκφράζει την ενέργειά του με έναν πιο εξωστρεφή τρόπο. Είναι ζώδιο του Αέρα και γι' αυτό συνδέεται με την επικοινωνία, τις πνευματικές επαφές και τις κοινωνικές αρχές. Είναι επίσης ένα ευμετάβλητο ζώδιο που προσφέρει περισσότερη ευλυγισία και προσαρμοστικότητα. Οι πλανήτες που εισέρχονται σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλώνται στην προσωπική ευφυία, προκαλώντας τρομερή περιέργεια και ανάγκη για ανταλλαγή ιδεών με άλλους ανθρώπου σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Τα αρνητικά στοιχεία των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα, η αξιοπιστία και η τάση να εμπλέκονται με πολλά πράγματα συγχρόνως. Είναι άνθρωποι των ιδεών αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να τις εφαρμόζουν. Παρόλα αυτά αυτή η επιρροή παρέχει μεγάλη πνευματική οξυδέρκεια παρόλο που συχνά υπάρχει ένα είδος διάσπασης σχετικά με τους εισερχόμενου σε αυτό το ζώδιο πλανήτες. Οι πλανήτες εδώ εκφράζουν σημαντική ευστροφία και πνευματικές ικανότητες σχετικά με κάθε μορφή επικοινωνίας.