διδυμοι-προβλεψεις

Δίδυμοι

Διδυμοι – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Ξεσκονίζετε τον εαυτό σας μετά από μια ανατροπή που σας δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε την εστίασή σας. Είναι μια θετική στιγμή για παιδιά και δημιουργικές ομάδες, καθώς και για διεθνείς συνδέσεις.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινείται τώρα κατευθείαν μετά από μια ανάδρομη περίοδο τριών εβδομάδων, επομένως πολλά θέματα από το παρελθόν, ειδικά όσον αφορά τα οικογενειακά θέματα, έχουν ξεκαθαριστεί. Τώρα είναι μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για ρομαντισμούς, παιδιά και άλλα άτομα με τα οποία είστε κοντά, αλλά για εσάς υπάρχουν ακόμα πολλά χαλαρά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Έχετε ολοκληρώσει δύο στάδια μιας διαδικασίας τριών σταδίων και υπάρχουν ακόμα ορισμένα πράγματα που πρέπει να ταξινομηθούν. Όταν καθαρίζετε κάτι έξω, δεν θέλετε να αφήσετε κομμάτια εδώ κι εκεί, που μαζεύουν βρωμιά για άλλη μια φορά.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Καθώς ξεκινάει ο μήνας Οκτώβριος, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής κινείται απευθείας μετά από μια ανάδρομη περίοδο 22 ημερών. Αυτό υποδηλώνει ότι έχετε ολοκληρώσει μια διαδικασία επαναξιολόγησης και έχετε διευθετήσει ορισμένα ζητήματα στο σπίτι. Ορισμένες αλλαγές που κάνατε τον περασμένο μήνα δεν ήταν επαρκείς, επομένως κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα πρέπει να φτάσετε στη ρίζα του προβλήματος μια για πάντα. Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου θα μπορείτε να παραλάβετε δραστηριότητες που είχαν τεθεί σε αναμονή. Αυτό συνδέεται στενά με τις σχέσεις με έναν σύντροφο ή συνεργάτη ή ίσως με τα παιδιά και τους συντρόφους τους. Τώρα είναι η ώρα να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις και τα σχέδια, και εδώ ο ρόλος σας είναι διπλωματικός. Θα διαπιστώσετε ότι οι συνεργάτες έχουν αλλάξει κάποια σχέδια στο μεταξύ και έχουν ημιτελείς εργασίες που πρέπει επίσης να ασχοληθούν. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για ρομαντισμό, ακόμα κι αν οι σύντροφοι βρεθούν σε ένα μακρινό μέρος ή πιαστούν σε κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Για τον single Δίδυμο αυτή είναι η τέλεια στιγμή για ραντεβού, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευκαιρίες στα μέσα Οκτωβρίου. Είναι μια πραγματικά θετική περίοδος και για τα παιδιά, και αν έχετε παιδιά σε ηλικία γάμου, τότε ίσως έρχονται καλά νέα αυτή τη στιγμή. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την τυχερή περίοδο για κάθε είδους δημιουργική δραστηριότητα, ταξίδια, σπουδές και ομαδική εργασία.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να φανερώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Τώρα είναι η στιγμή να δείξετε τις ικανότητές σας και να σχεδιάσετε ένα ανώτερο προφίλ. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας στο κέντρο της προσοχής όλων, πιθανώς με κάποια αξιότητα δασκάλου, ή λόγω κοινωνικών πιέσεων για διασκέδαση ή για επίδειξη των ταλέντων σας. Σε αυτή την περίοδο σημασία δεν έχει τι ακριβώς γνωρίζετε, αλλά ποιόν γνωρίζετε. Οι ερωτικές περιπέτειες, η δημιουργική επιτυχία ή η γέννηση παιδιών μπορούν να είναι παράγοντες που σας δίνουν ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σας και της ταυτότητάς σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Συνολικά το 2022 θα εστιάσετε σε μια διαδικασία μετασχηματισμού, η οποία έχει ξεκινήσει καλά εδώ και αρκετά χρόνια, που περιλαμβάνει την εμβάθυνση σε συναισθηματικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες τείνουν να παραμένουν θαμμένα. Αυτό μπορεί για παράδειγμα να οδηγήσει σε ενδιαφέρον ή εμπειρία με τη θεραπεία. Οι σχέσεις τείνουν να γίνονται πιο έντονες και βαθύτερες, και πρέπει να φροντίσετε να μην έχετε εμμονή στο να ανακαλύπτετε πληροφορίες ή να ανακρίνετε αγαπημένα πρόσωπα. Οι βασικές περίοδοι έντασης για αυτήν την απαιτητική συναισθηματική διαδικασία είναι τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου, τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Ιουνίου και τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Αυτές οι περίοδοι αντιπροσωπεύουν επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψετε στο παρελθόν και να επιλύσετε παλιά ζητήματα, καθώς και να εξαλείψετε το χρέος. Όταν δεν ξεθάβεις το παρελθόν, τότε διανύεις μια δραματική περίοδο επέκτασης, που ανοίγει νέους ορίζοντες μέσα από συνεργασίες, σπουδές και ταξίδια. Οι βασικές περίοδοι για αυτό είναι ο Μάιος και ειδικά ο Σεπτέμβριος, ο τελευταίος μήνας είναι πραγματικά υπέροχος για ρομαντισμούς, παιδιά και φιλίες. Ευκαιρίες που μπορεί να πιστεύετε ότι χάθηκαν επανεμφανίζονται αυτή τη στιγμή, και μπορεί ακόμη και να χαθούν ξανά και να βρεθούν ξανά. Λες και πρέπει να βρίσκεσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα, να δένεις χαλαρά άκρα σε ένα μέρος, για να ξεκινήσεις κάτι νέο σε άλλο. Το 2022 είναι μια χρονιά εξαιρετικών εξελίξεων στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς συνεργάζεστε με συνεργάτιδες ή συνεργάτες και προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρο. Τα ιδανικά είναι πρωταρχικής σημασίας αυτή τη στιγμή και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις, είναι σημαντικό να παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι. Τα τέλη Απριλίου είναι μια εποχή που αυτές οι προσδοκίες είναι στο υψηλότερο σημείο τους και μπορεί να διοχετευθούν σε ένα κοινωνικό ή αλτρουιστικό έργο, ή ακόμα καλύτερα ίσως, σε ένα καταπληκτικό δημιουργικό εγχείρημα σχεδιασμένο να προσεγγίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ομάδα. Το κύριο πρόβλημα είναι η παραπλάνηση από αναξιόπιστους ανθρώπους και από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο, πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά τι κάνουν οι άλλοι για λογαριασμό σας.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αναζητάτε, ερευνάτε. Επίσης πολύ κοινωνικοί με το περιβάλλον σας και με ολες τις μορφές. Αλληλογραφία, τηλέφωνο, ταξίδια, συχνές συναντήσεις. Είστε ευτυχισμένοι από την ποικιλία και πολύπλοκότητα της ζωής.
  • Λέξεις κλειδιά : Περίεργοι, πνευματώδεις, ευαίσθητοι, ευπροσάρμοστοι και πάνω απ' όλα τους αρέσει η ενημέρωση.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 3ος Γενικά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ζώδιο των Διδύμων κυβερνά ο Ερμής. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέονται με τα χέρια και τους πνεύμονες. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και γι' αυτό εκφράζει την ενέργειά του με έναν πιο εξωστρεφή τρόπο. Είναι ζώδιο του Αέρα και γι' αυτό συνδέεται με την επικοινωνία, τις πνευματικές επαφές και τις κοινωνικές αρχές. Είναι επίσης ένα ευμετάβλητο ζώδιο που προσφέρει περισσότερη ευλυγισία και προσαρμοστικότητα. Οι πλανήτες που εισέρχονται σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλώνται στην προσωπική ευφυία, προκαλώντας τρομερή περιέργεια και ανάγκη για ανταλλαγή ιδεών με άλλους ανθρώπου σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Τα αρνητικά στοιχεία των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα, η αξιοπιστία και η τάση να εμπλέκονται με πολλά πράγματα συγχρόνως. Είναι άνθρωποι των ιδεών αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να τις εφαρμόζουν. Παρόλα αυτά αυτή η επιρροή παρέχει μεγάλη πνευματική οξυδέρκεια παρόλο που συχνά υπάρχει ένα είδος διάσπασης σχετικά με τους εισερχόμενου σε αυτό το ζώδιο πλανήτες. Οι πλανήτες εδώ εκφράζουν σημαντική ευστροφία και πνευματικές ικανότητες σχετικά με κάθε μορφή επικοινωνίας.