διδυμοι-προβλεψεις

Δίδυμοι

Διδυμοι – Προβλέψεις

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Τα άτομα με τα οποία είστε μαζί έχουν πολλές ιδέες και προτείνουν πολλές επιλογές, αλλά θα λειτουργήσει κάποιο από αυτά στην πράξη; Δεν είναι συνετό να βασίζεστε στις πληροφορίες που λαμβάνετε.

Από 10 έως 16 Ιουνίου 2024

Η εβδομάδα ξεκινά με μια σύνοδο του ζωδίου σας κυβερνήτη Ερμή με την Αφροδίτη, κάτι που είναι πολύ ωραίο για επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, μπορεί εύκολα να προκύψει παρεξήγηση, ίσως επειδή οι υποσχέσεις που δόθηκαν ελαφρά αποδεικνύονται μη παραδοτέες. Η εστίαση αυτή την εβδομάδα είναι να καλλιεργήσετε τα πράγματα που έχουν αξία για εσάς. Η εστίαση είναι στα χρήματα και τη διατήρηση, και μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους για να ενοποιήσετε υλικά περιουσιακά στοιχεία. Η πανσέληνος το Σαββατοκύριακο υπογραμμίζει τις αλληλεπιδράσεις των σχέσεων και την προσπάθεια να βρει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στο να δίνεις και να παίρνεις. Αποφύγετε την κτητικότητα.

Ιούνιος 2024

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Δίας μπήκε στο ζώδιό σας στους Διδύμους, όπου θα είναι για περίπου ένα χρόνο. Αυτό είναι πολύ ευνοϊκό για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας διανοητικά και μέσω ταξιδιών, ειδικά λόγω της άφιξης νέων και μεγαλύτερων χαρακτήρων στη ζωή σας. Αυτή θα είναι μια χρονιά επαγγελματικής επιτυχίας και επικοινωνιακών καινοτομιών. Επιπλέον, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους στις 3 Ιουνίου, ενώνοντας τον Δία, και αυτό είναι μια κλασική υπογραφή για σχέσεις που τελειώνουν και ξεκινούν. Ο ανύπαντρος Δίδυμος θα συναντηθεί με κάποιον αυτή τη στιγμή και η συζήτηση θα έχει βουή. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθετε και τόσα πολλά μέρη να πάτε. Επιπροσθέτως, η νέα σελήνη πέφτει στους Διδύμους στις 6 Ιουνίου, ενώνοντας τον πλανήτη του ρομαντισμού, την Αφροδίτη. Τουλάχιστον, μπορείτε να περιμένετε κόσμο να συγκεντρωθεί στο χώρο σας και να κάψει το λάδι του μεσονυχτίου. Μια μύγα στο γάλα μπορεί να συνδεθεί με ένα δυσάρεστο πρόβλημα σταδιοδρομίας – ή ίσως οι νέοι άνθρωποι στη ζωή σας έχουν πολλές προβληματικές αποσκευές. Αν και αυτή είναι μια καλή χρονιά για προσωπική ανάπτυξη, θα αντιμετωπίσετε μια επαγγελματική κατάσταση που είναι ασταθής και σε ρευστό. Η ηγεσία είναι ξεφλουδισμένη και η λήψη αποφάσεων εσφαλμένη. Προσπαθήστε να μην συμβάλλετε στις δυσκολίες εγκαταλείποντας τα καθήκοντά σας.

Νέα Σελήνη 06 Ιουνίου 2024

Στην 16ο 17΄ των Διδύμων στις 15:36 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 06 Ιουνίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).

Η φάση αυτή σας βρίσκει να ανέρχεστε από παλιές καταστάσεις απομόνωσης και να ασχολείστε πάρα πολύ προσωπικά με την επανεξέταση της κατεύθυνσης που επιθυμείτε να πάρει η ζωή σας. Τώρα είναι η στιγμή κατά την οποία μετράνε οι εντυπώσεις, έτσι τώρα μπορείτε να κάνετε εντύπωση στους ανθρώπους που συναντάτε. Είναι αποδεκτό να είστε λίγο απορροφημένοι με τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Αυτή είναι η δική σας εποχή οπότε καταναλώστε τη σε ανάπτυξη του εαυτού σας. Η αυτογνωσία σας οδηγεί στο να γνωρίσετε τι σας κάνει να διεγείρεστε συναισθηματικά.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Το μεγάλο γεγονός για τους Διδύμους εδώ το 2024 είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας στις 26 Μαΐου. Ο Δίας βρίσκεται σε κάθε ζώδιο για ένα χρόνο και γενικά φέρνει επέκταση και τύχη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τις συνεργασίες και οι πιθανοί σύντροφοι μετά τον Μάιο τείνουν να είναι τόσο γνώστες όσο και ομιλητικοί και πολύ πρόθυμοι να συμμορφωθούν με τον τρόπο που θέλετε να είναι τα πράγματα. Οι αρχές Ιουνίου είναι η ιδανική εποχή για συνεργασία. Μια πραγματικά θετική μεταμόρφωση μπορεί να συμβεί στη ζωή σας, όχι μόνο ρομαντικά. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετικά καλή περίοδος για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από τη μελέτη, τα ταξίδια και τη διάδοση των σκέψεων και των ιδεών σας. Φιλοσοφικά, το 2024 είναι μια χρονιά κατά την οποία είστε ανοιχτοί στην εξερεύνηση νέων ιδεών. Η τεχνητή νοημοσύνη και οι δυνατότητες που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να φέρουν μια εντελώς νέα άποψη για τις μελλοντικές δυνατότητες. Θα ήταν ανταποδοτικό να συγκεντρωθείτε με συνεργάτες και άλλους για να σχηματίσετε μια ομάδα για την προώθηση της ατζέντας σας, ιδιαίτερα τον Μάιο και τον Ιούνιο. Οι επαγγελματικές συνεργασίες είναι επίσης στην ατζέντα φέτος, αλλά υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Ακόμα κι αν θέλετε να επεκταθείτε, υπάρχουν κανόνες και κανονισμοί που μπορούν να περιορίσουν την ανάπτυξη ή διευθυντές που χρειάζονται πολλή πειθώ πριν έρθουν στην άποψή σας. Φαίνεται ότι υπάρχει ένας αγώνας για να χτιστεί κάτι που συνεχίζει να παρασύρεται, όπως η προσπάθεια να χτίσετε ένα κάστρο με άμμο όταν έρχεται η παλίρροια. Ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι μήνες με συναρπαστικές ευκαιρίες. Αυτή τη στιγμή δίνεται μεγάλη έμφαση στα τοπικά ταξίδια και μπορεί να υπάρχουν ενδιαφέροντα άτομα που το επισκέπτονται. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. τόσοι πολλοί άνθρωποι για να μιλήσετε και να συναντήσετε. Τα άτομα με τα οποία συνδέεστε αυτή τη στιγμή μπορεί να προέρχονται από άλλους πολιτισμούς ή να μιλούν άλλες γλώσσες και αρχίζετε να εργάζεστε με αμφιλεγόμενες ιδέες. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος προσφέρουν πολλά ταξίδια ή διεθνείς αλληλεπιδράσεις. Οι συνεργασίες ανθίζουν, αλλά μπορεί να υπάρχουν παράγοντες που δημιουργούν απόσταση μεταξύ σας.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αναζητάτε, ερευνάτε. Επίσης πολύ κοινωνικοί με το περιβάλλον σας και με ολες τις μορφές. Αλληλογραφία, τηλέφωνο, ταξίδια, συχνές συναντήσεις. Είστε ευτυχισμένοι από την ποικιλία και πολύπλοκότητα της ζωής.
  • Λέξεις κλειδιά : Περίεργοι, πνευματώδεις, ευαίσθητοι, ευπροσάρμοστοι και πάνω απ' όλα τους αρέσει η ενημέρωση.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 3ος Γενικά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ζώδιο των Διδύμων κυβερνά ο Ερμής. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέονται με τα χέρια και τους πνεύμονες. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και γι' αυτό εκφράζει την ενέργειά του με έναν πιο εξωστρεφή τρόπο. Είναι ζώδιο του Αέρα και γι' αυτό συνδέεται με την επικοινωνία, τις πνευματικές επαφές και τις κοινωνικές αρχές. Είναι επίσης ένα ευμετάβλητο ζώδιο που προσφέρει περισσότερη ευλυγισία και προσαρμοστικότητα. Οι πλανήτες που εισέρχονται σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλώνται στην προσωπική ευφυία, προκαλώντας τρομερή περιέργεια και ανάγκη για ανταλλαγή ιδεών με άλλους ανθρώπου σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Τα αρνητικά στοιχεία των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα, η αξιοπιστία και η τάση να εμπλέκονται με πολλά πράγματα συγχρόνως. Είναι άνθρωποι των ιδεών αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να τις εφαρμόζουν. Παρόλα αυτά αυτή η επιρροή παρέχει μεγάλη πνευματική οξυδέρκεια παρόλο που συχνά υπάρχει ένα είδος διάσπασης σχετικά με τους εισερχόμενου σε αυτό το ζώδιο πλανήτες. Οι πλανήτες εδώ εκφράζουν σημαντική ευστροφία και πνευματικές ικανότητες σχετικά με κάθε μορφή επικοινωνίας.