διδυμοι-προβλεψεις

Δίδυμοι

Διδυμοι – Προβλέψεις

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Επικεντρώνεται στις οικογενειακές υποθέσεις νωρίτερα σήμερα, αν και μέχρι το βράδυ υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να συναντήσετε δημιουργικούς ανθρώπους και να περάσετε καλά, ακόμα κι αν είναι μόνο στο Netflix. 

Από 29 Μαΐου έως 04  Ιουνίου 2023

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, βγαίνετε από τις σκιές και κάνετε μια εκπληκτική κίνηση, την οποία σχεδιάζατε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η οποία έχει καθυστερήσει καθώς τακτοποιήσατε πολλές υπολειπόμενες ημιτελείς εργασίες. Τώρα το μονοπάτι είναι σχεδόν καθαρό για συναρπαστικές κινήσεις και υψηλότερο προφίλ. Προτού αναδυθείτε πλήρως και πάρετε τον έλεγχο, υπάρχουν δημιουργικά και πνευματικά οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε, τα οποία μπορούν επίσης να σας ωφελήσουν επαγγελματικά. Υπάρχει μεγάλη εστίαση στα ταξίδια και τις σχέσεις, και τους επόμενους μήνες μπορείτε να περιμένετε να συναντήσετε πολλούς διασκεδαστικούς ανθρώπους και να εξερευνήσετε τη γειτονιά σας.

ΜΑΪΟΣ 2023

Ο μήνας Μάιος είναι μια πολύ στοχαστική περίοδος για εσάς, όταν προτιμάτε να περιπλανηθείτε από την πεπατημένη και να εξερευνήσετε πνευματικές και ψυχολογικές ιδέες και την επίδρασή τους στο μυαλό και το σώμα. Καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τα μέσα Μαΐου, μπορεί να εμφανιστούν υλικά και αναμνήσεις, τα οποία θα θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να επεξεργαστείτε. Καθώς ο Ερμής στρέφεται απευθείας, συντονίζεστε με κυρίαρχα θέματα στην κοινωνία και έχετε την ικανότητα να βοηθάτε και να συμβουλεύετε τους ηγέτες. Η νέα σελήνη στις 20 Μαΐου πραγματοποιείται σε μια περίοδο που σημειώνονται σημαντικές αλλαγές γύρω σας. Αυτή τη στιγμή μπορεί να βρεθείτε στο στόχαστρο νέων ιδεολογικών τάσεων από τις οποίες μπορεί να προτιμήσετε να κρατήσετε πολύ μακριά. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει έναν σύντροφο περισσότερο από εσάς και η παρόρμηση είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να εξαφανιστείτε στη σκιά, αντί να εμπλακείτε σε τοξικές συζητήσεις, με τελεσίγραφα να πετούν τριγύρω. Εάν βρίσκεστε σε ένα περιβάλλον όπου η διδασκαλία ή η επικοινωνία είναι εξέχουσα θέση, τότε οι νέοι ομιλητές τείνουν να απορροφούν το οξυγόνο. Αυτές οι ακραίες τάσεις επικοινωνίας μπορούν επίσης να επηρεάσουν τις σχέσεις με τα αδέρφια ή τους γείτονες, ή ακόμη και με οποιονδήποτε συναντάτε ή ταξιδεύετε με τακτικά. Λειτουργείτε καλύτερα κρατώντας τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Έχετε τις δικές σας απόψεις, αλλά δεν χρειάζεται να τις μοιραστείτε.

Η Νέα Σελήνη  19 Μαΐου 2023

Στην 28ο 25΄  του Ταύρου στις 18:59 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 19 Μαΐου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Σίγουρα δεν ενδιαφέρεστε να είστε το κέντρο της προσοχής την περίοδο αυτή, η οποία χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση κοινωνικής απομόνωσης. Μπορείτε ακόμα να κατορθώσετε να επιτύχετε, αλλά θα λειτουργήσετε καλύτερα πίσω από τη σκηνή. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία είναι πιθανό να θελήσετε να επανεξετάσετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες έτσι ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τη συναισθηματική ποιότητα της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υποχώρησης από το σαματά της ζωής, θα αναζητάς την καλυτέρευση της ποιότητας του εσωτερικού σου κόσμου. Η επιβαλλόμενη απομόνωση θα σου φέρει μεγαλύτερη πνευματική ενημερότητα.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Η χρονιά ξεκινά με τον κυβερνήτη του ζώδιού σας Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω και η περίοδος μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου αναδεικνύει μια έντονη ψυχικά περίοδο, όταν κάνετε ανακαλύψεις για πολλά κρυμμένα συναισθηματικά και ψυχολογικά ζητήματα. Είναι μια νευρική περίοδος, αλλά μπορείτε να μάθετε πολλά για τα παιχνίδια δύναμης που παίζουν οι άνθρωποι, ειδικά στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ο Ερμής συναντά τον θεό του Κάτω Κόσμου - τον Πλούτωνα. Υπάρχει σημαντική εστίαση στις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή τον Μάρτιο. Είστε πάντα ανοιχτοί σε ευφάνταστες πρωτοβουλίες σταδιοδρομίας και καταλαβαίνετε πώς να συνδεθείτε με τις συλλογικές τάσεις, και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να διοχετεύσετε τη φαντασία σας, αλλά να είστε προσεκτικοί, καθώς η λανθασμένη εκτίμηση και η εξαπάτηση είναι επίσης στον αέρα. Αυτή τη στιγμή προκύπτουν προκλήσεις, πιθανώς λόγω της βαριάς ηγεσίας, ή ίσως απλώς επειδή είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Αυτό προαναγγέλλει μια περίοδο δύο ετών ή περισσότερο, όταν έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την καριέρα σας. Η περίοδος από τον Απρίλιο έως τις αρχές Ιουνίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για την ανάπτυξη της εσωτερικής, πνευματικής σας ζωής – αυτή είναι μια τάση που μπορεί να συνεχιστεί για ολόκληρο το 2023 στην πραγματικότητα – και μπορεί να έλθετε σε ομάδες ανθρώπων που βρίσκονται στην ανάπτυξη της συνείδησης. Είναι μια από εκείνες τις φορές που η εσωτερική σας ζωή μπορεί να σημαίνει περισσότερα για εσάς από αυτό που συμβαίνει στον εξωτερικό κόσμο, επομένως μια πνευματική υποχώρηση ή απομόνωση μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη. Η βασική περίοδος για σχέσεις το 2023 είναι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος, που είναι μια περίοδος που είστε πολύ απασχολημένοι με οικογενειακά θέματα, οργανώνοντας πολλά και διαφορετικά έργα. Οι πιθανοί συνεργάτες σε αυτήν την περίοδο μπορεί να λείπουν πολύ ή κάπως απομακρυσμένοι, αλλά είναι ακόμα και εξαιρετική ώρα για να συνδεθείτε. Συμμετοχές που στην αρχή φαίνονται απλές ή φευγαλέες αποδεικνύονται ότι έχουν κολλητική δύναμη, έτσι ώστε να υπάρχουν επαναλαμβανόμενες ευκαιρίες σύνδεσης και επανασύνδεσης. Οι σχέσεις αυτή την περίοδο ενώνουν το πρακτικό ή σωματικό, με το πνευματικό.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αναζητάτε, ερευνάτε. Επίσης πολύ κοινωνικοί με το περιβάλλον σας και με ολες τις μορφές. Αλληλογραφία, τηλέφωνο, ταξίδια, συχνές συναντήσεις. Είστε ευτυχισμένοι από την ποικιλία και πολύπλοκότητα της ζωής.
  • Λέξεις κλειδιά : Περίεργοι, πνευματώδεις, ευαίσθητοι, ευπροσάρμοστοι και πάνω απ' όλα τους αρέσει η ενημέρωση.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 3ος Γενικά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ζώδιο των Διδύμων κυβερνά ο Ερμής. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέονται με τα χέρια και τους πνεύμονες. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και γι' αυτό εκφράζει την ενέργειά του με έναν πιο εξωστρεφή τρόπο. Είναι ζώδιο του Αέρα και γι' αυτό συνδέεται με την επικοινωνία, τις πνευματικές επαφές και τις κοινωνικές αρχές. Είναι επίσης ένα ευμετάβλητο ζώδιο που προσφέρει περισσότερη ευλυγισία και προσαρμοστικότητα. Οι πλανήτες που εισέρχονται σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλώνται στην προσωπική ευφυία, προκαλώντας τρομερή περιέργεια και ανάγκη για ανταλλαγή ιδεών με άλλους ανθρώπου σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Τα αρνητικά στοιχεία των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα, η αξιοπιστία και η τάση να εμπλέκονται με πολλά πράγματα συγχρόνως. Είναι άνθρωποι των ιδεών αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να τις εφαρμόζουν. Παρόλα αυτά αυτή η επιρροή παρέχει μεγάλη πνευματική οξυδέρκεια παρόλο που συχνά υπάρχει ένα είδος διάσπασης σχετικά με τους εισερχόμενου σε αυτό το ζώδιο πλανήτες. Οι πλανήτες εδώ εκφράζουν σημαντική ευστροφία και πνευματικές ικανότητες σχετικά με κάθε μορφή επικοινωνίας.