Κριος Προβλεψεις

Κριός

Κριός – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Αυτή η Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε με συνεργάτες και φίλους για να δημιουργήσετε συνοχή στις ομάδες και να εργαστείτε σε ένα μεγάλο έργο αλλαγής και ανανέωσης.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες που πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτή την εβδομάδα. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε σε μια μακρά περίοδο, η οποία θα επεκταθεί έως τον Απρίλιο του επόμενου έτους, όπου το επίκεντρο είναι η εκπαίδευση και η επικοινωνία, καθώς και οι σχέσεις με φίλους, συμφοιτητές, αδέρφια και άλλα άτομα με τα οποία συνδέεστε σε καθημερινή βάση. Καθώς εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα, υπάρχουν αμφιβολίες. Μπορεί να υπάρχει εξαπάτηση στον αέρα ή μπορεί να λάβετε –ή να δώσετε– ψευδείς πληροφορίες. Οποιαδήποτε εξαπάτηση θα σας στοιχειώσει ξανά, επομένως είναι σημαντικό να είστε πιστοί στον εαυτό σας. Εάν είναι απαραίτητες οι τακτικές αποφυγής, αυτό μπορεί να είναι εντάξει, αλλά μείνετε σε αυτό που γνωρίζετε ότι είναι αλήθεια.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Για το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου, ο πλανήτης της σοφίας και της επέκτασης - ο Δίας - βρίσκεται στο ζώδιό σας Κριός, αλλά καθώς κινείται ανάδρομα, επιστρέφει στους Ιχθείς στις 28. Αυτό υποδηλώνει ότι ένα σχέδιο επέκτασης, μελέτη ή ταξίδι αναβάλλεται μέχρι να προκύψουν καλύτερες συνθήκες, κάτι που συμβαίνει όταν ο Δίας επιστρέψει στον Κριό στις 20 Δεκεμβρίου. Θα φύγει τελικά από το ζώδιό σας τον Μάιο του 2023 και αυτή τη στιγμή η εστίαση στρέφεται προς την εδραίωση και όχι προς την επέκταση. Την ίδια στιγμή που ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθείς, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης κινείται ανάδρομα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Καθώς ο Οκτώβριος εξελίσσεται, τα πράγματα θα γίνονται πιο αργά και πιο δύσκολα. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθετε, τόσα πολλά μέρη να πάτε, τόσοι πολλοί άνθρωποι με τους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε. Όλα αυτά χρειάζονται χρόνο και οποιαδήποτε έργα έχετε θα περάσουν από μια σειρά καθυστερήσεων και δεν θα ολοκληρωθούν πριν από τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Κάποια πράγματα όμως θα πάνε καλά και ο Οκτώβριος είναι μια εξαιρετική περίοδος για σχέσεις, με μια βασική περίοδο γύρω στην εβδομάδα της 17ης ημέρας, όταν υπάρχει τέλεια αρμονία ανάμεσα σε εσάς και σε κάποιον που θέλετε να είστε μαζί. Είναι καλό να παίρνετε τα πράγματα πολύ αργά και να επικεντρώνεστε στην επικοινωνία και τη σύνδεση. Το σημαντικό με την αγάπη αυτή τη στιγμή είναι να είσαι στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορείτε να έρθετε κοντά μέσω μιας κοινής σύνδεσης με μια ομάδα.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Μια εποχή ξεκινά τώρα κατά την οποία κατευθύνετε την προσοχή σας στον έξω κόσμο με περισσότερο εξωστρεφή τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι συναντάτε ανθρώπους και πιθανώς ότι ταξιδεύετε πολύ. Άλλοι άνθρωποι θα έχουν μεγάλη επίδραση σε ότι κάνετε, και μπορεί να βρεθείτε υποχρεωμένοι να δίνετε προτεραιότητα στα δικά τους ενδιαφέροντα. Την ίδια στιγμή οι δικές σας υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν μέσω ενδιαφερουσών σχέσεων. Κατά την περίοδο αυτή, οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απορροφήσουν για το καλύτερο ή το χειρότερο. Την ίδια στιγμή μπορείτε να μάθετε κάτι σχετικά με την έμφυτη αδυναμία του να επενδύετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια πάνω σε κάποιον άλλο.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκινάτε τη χρονιά με τον κυβερνήτη του ζώδιού σας την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα και να ενώνει τον Πλούτωνα, κάτι που δείχνει ότι βρίσκεστε στη μέση μιας διαδικασίας επανεξέτασης των αγαπημένων σας πεποιθήσεων. Ο πολύς φανατισμός, η πολλή ιδεολογική συζήτηση και η πολλή ένταση σε εξουθενώνει και χρειάζεσαι απεγνωσμένα νέα ενέργεια και υποστήριξη. Αυτό έρχεται με τη μορφή ενός αυστηρού μέντορα ή συντρόφου, ο οποίος είναι έτοιμος να ενώσει τις δυνάμεις σας μαζί σας. Οι παλιές ιδέες και πεποιθήσεις αντικαθίστανται από νέες - είναι μια επανάσταση. Η περίοδος από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου είναι επίσης μια βασική περίοδος για συνεργασία - ειδικά αν βρίσκεστε σε ξένο περιβάλλον ή σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική πνευματική ομάδα. Τα τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου είναι εξαιρετικά με μεγάλες ανατροπές και μαγνητική έλξη. Το παλιό αντικαθίσταται από το νέο και η εστίαση μετατοπίζεται στην εφαρμογή στην καριέρα σας όλων όσων έχετε βιώσει. Ξεκινούν μεγάλα έργα, ίσως με διεθνή οργανισμό. Η εστίαση σε ομάδες και οργανισμούς γίνεται έντονη τον Απρίλιο και αυτή είναι μια περίοδος που παρασύρεστε σε ένα ρεύμα ιδεαλισμού σε μια ουτοπική αναζήτηση να δημιουργήσετε βιωσιμότητα και δικαιοσύνη σε κοινωνικά θέματα. Η ηλιακή έκλειψη της 1ης Μαΐου υπογραμμίζει αυτή την ανάγκη να ξεφύγουμε από τη συμβατική σκέψη και να εφαρμόσουμε επαναστατικές νέες ιδέες. Ο πειραματισμός και η απελευθέρωση είναι θέματα φέτος και τα τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου αναδεικνύουν την έλξη σας για ρίσκο και αλλαγή. Οι σύντροφοι μπορεί να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στο να ηλεκτρίσουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή και είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε να είστε μαζί με κάποιους μάλλον άγριους ή αντισυμβατικούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε αυτός που κρατά τα χειριστήρια. Σε οικονομικό επίπεδο, πρέπει να περπατήσετε πολύ προσεκτικά το δεύτερο μέρος του 2022, ειδικά με συνεργάτες ή φίλους. Μπορεί να σας εξαπατήσουν ή εύκολα να πειστείτε να αποχωριστείτε τα χρήματά σας. Κλείστε το πορτοφόλι σας σφιχτά με φερμουάρ.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πάντα πρώτοι. Δεν φοβάστε να κάνετε κάτι μόνοι σας και σπάνια στηρίζεστε στους άλλους. Μία ιδιαίτερη αίσθηση "αποστολής" κάνει τις πράξεις σας θαρραλέες και παρορμητικές. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.

  •   Λέξεις κλειδιά : Δυναμικοί, ενεργητικοί, ευθείς, θαρραλέοι, επιζητούν τις περιπέτειες και τις προκλήσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΣ = 1ος

Γενικά

ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ

Το ζώδιο του Κριού κυβερνιέται από τον Άρη. Συνδέεται με το κεφάλι σε ότι αφορά το σώμα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και έχει έτσι μια πιο διεισδυτική ενέργεια. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης τοποθετηθεί εδώ θα έχει ανάγκη να εκδηλωθεί με μεγάλο δυναμισμό και ότι η έκφραση της προσωπικότητας μέσα από την δράση παίζει σπουδαίο ρόλο. Έχεις τρομερή επιθυμία να έρχεσαι πρώτος και αυτό εκφράζεται με μια αφελή έξαρση και παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος με ιππότες και πριγκίπισσες. Καθώς ο Κριός είναι ένα κυρίαρχο ζώδιο η ενέργεια του εκδηλώνεται με δυναμικές εκρήξεις. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, έχουν σημασία και τα χειροπιαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι με έντονα τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου διακρίνονται για τα ηγετικά τους χαρίσματα και την πρωτοπορία τους, παρόλο που είναι παρορμητικοί και οξύθυμοι. Πρέπει να ελέγχουν την ανυπομονησία τους και τον εγωκεντρισμό τους και να αντιληφθούν και τις ανάγκες των άλλων αν θέλουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.