Κριος Προβλεψεις

Κριός

Κριός – Προβλέψεις

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023

Εστιάστε περισσότερο στο να κάνετε τα πράγματα αντί να θεωρητικοποιείτε πώς να κάνετε πράγματα αυτήν την Τρίτη. Η έμφαση δίνεται στην ενσωμάτωση νέων μεθόδων στην πρακτική ζωή σας. 

Από 04 έως 10 Δεκεμβρίου 2023

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δείτε κάποιες οικονομικές βελτιώσεις, κυρίως σε σχέση με συνεργάτες ή επιχειρηματικές ρυθμίσεις. Οι συνάδελφοι και οι συνεργάτες αφιερώνουν χρόνο για να επανεξετάσουν διάφορες επιλογές, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερα χρήματα στο δρόμο σας. Διαφορετικά, η εστίαση αυτή την εβδομάδα είναι σε νέες πρωτοβουλίες για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω ταξιδιών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων ή πνευματικών έργων. Αυτή είναι μια αισιόδοξη περίοδος για εσάς με εστίαση σε μυριάδες ευκαιρίες που μπορεί να φέρει ή όχι το μέλλον. Θα χρειαστεί να προφυλαχτείτε από το να περιμένετε πάρα πολλά ή οποιεσδήποτε δηλώσεις που μπορεί να θεωρηθούν ως ύβρις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Καθώς ξεκινά ο μήνας Δεκέμβριος, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης βρίσκεται μαζί με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη, που είναι ένας πραγματικά δυναμικός και εξωστρεφής συνδυασμός. Για ολόκληρο αυτόν τον μήνα, η εστίασή σας είναι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, πνευματικά, πολιτιστικά και μέσω ταξιδιών. Παλεύετε σκληρά για τις πεποιθήσεις σας, ξεπερνάτε τις προσωπικές αμφιβολίες και τον σκεπτικισμό και επιδιώκετε τις υψηλότερες φιλοδοξίες σας. Μαθαίνεις πολλά, ταξιδεύεις (ίσως διεθνώς) και είσαι πολύ δυναμικός στο να μεταφέρεις την άποψή σου. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά δημιουργείται μια ειδική κατάσταση. Σαφώς, πολύ αλκοόλ τείνει να καταναλώνεται αυτή την περίοδο, μειώνοντας την καλή κρίση, αλλά βρίσκεστε επίσης μπερδεμένοι σε έναν ιστό αράχνης παρεξηγήσεων αυτήν την περίοδο, ιδιαίτερα σε σχέση με τα αδέρφια. Οι ιδέες που συζητήθηκαν αυτή τη στιγμή αποτυγχάνουν και οι υποσχέσεις που δίνονται σύντομα εξατμίζονται. Αυτό συμβάλλει στην αίσθηση ότι χάνετε κατεύθυνση και κίνητρο, τα οποία ανακαλύπτετε ξανά μόνο στις αρχές Ιανουαρίου. Το μάθημα αυτού του μήνα είναι ότι πρέπει να καθοδηγείστε από τη δική σας ηθική πυξίδα, και όχι από ασυνεχείς συμβουλές που λαμβάνετε από άλλους, και ότι ζητήματα πεποίθησης, σωστού και λάθους κ.λπ. δεν τίθενται σε πέτρα. Όλα είναι υποκειμενικά. Η ευελιξία είναι σημαντική όταν πρόκειται για συστήματα πεποιθήσεων.

Πανσέληνος 27 Νοεμβρίου 2023

Στην 04ο 51΄  των Διδύμων στις 11:14 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 27 Νοεμβρίου 2023  λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με ασχολίες που αφορούν τη μόρφωσή, την εκπαίδευση και τη στέρεη χρήση των προσωπικών σας ικανοτήτων. Θα εστιάσετε στα ταξίδια, και στη χώρα σας και σε διπλανές χώρες. Ξυπνούν ζητήματα σχετικά με γείτονες, και μπορεί να αναμειχθείτε με τοπικά προγράμματα. Θα πρέπει να δώσετε κάποιες εξετάσεις, και να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικές με την ικανότητά σας να διδάσκετε, να γράφετε ή και να μεταδίδετε πληροφορίες. Η φάση αυτή της ζωής σας θα σας κάνει να ασχολείστε με μια αρμαθιά κοινωνικών επαφών και συναντήσεων.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το έτος 2023, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης πρόκειται να στραφεί κατευθείαν στο ζώδιο των Διδύμων. Λόγω της ανάδρομης κίνησης, βρίσκεται στους Διδύμους εδώ και πολλούς μήνες, δίνοντας παρατεταμένη εστίαση στην επικοινωνία και τη μάθηση από τη μια πλευρά και τις σχέσεις με τα αδέρφια και τους συμφοιτητές ή ταξιδιώτες από την άλλη. Ήταν και συνεχίζει να είναι μια μπερδεμένη περίοδος για εσάς μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Ευτυχώς έχετε ισχυρούς συμμάχους και είστε μέρος μιας ομάδας που είναι εξαιρετικά υποστηρικτική. Ωστόσο, επειδή ο Άρης συγκρούεται επανειλημμένα με τον πλανήτη των ονείρων και των ψευδαισθήσεων, τον Ποσειδώνα, ξεφεύγετε εύκολα από το μονοπάτι – ειδικά λόγω εξαπάτησης και αναλήψεων. Τελικά βγαίνεις από αυτόν τον λαβύρινθο στα τέλη Μαρτίου, και αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή εστίασης μακριά από κοινωνικά και επικοινωνιακά ζητήματα και προς το σπίτι και την οικογένεια. Μια μακρά περίοδος ξεκινά όταν απολαμβάνεις μια περίοδο απομόνωσης και ηρεμίας, ώστε να μπορέσεις να αφοσιωθείς στην καλλιέργεια στενών συναισθηματικών δεσμών. Από ρομαντική άποψη, οι πρώτοι τρεις μήνες του 2023 είναι αβέβαιοι, εν μέρει επειδή δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας και ποια κατεύθυνση θέλετε να πάτε. Οι αρχές Ιανουαρίου είναι μια θετική καμπή και οι φιλίες μπορεί να στραφούν σε ρομαντισμό. Οι αρχές Φεβρουαρίου είναι πιο δύσκολες καθώς οι πιθανοί συνεργάτες είναι εξίσου αβέβαιοι με εσάς για το πώς να προχωρήσουν. Η πιο δραματική περίοδος για έρωτες και ρομαντισμούς θα είναι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βρείτε κάποιον που είναι τόσο παθιασμένος όσο εσείς και είναι ιδανική στιγμή για συνεργασία με κάποιον από διαφορετικό κοινωνικό, πολιτιστικό ή εθνικό υπόβαθρο. Ωστόσο, υπάρχει μια ακραία ανησυχία που επηρεάζει τις σχέσεις και η καλύτερη στιγμή για αγάπη με τους όρους σας είναι το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου. Οι τελευταίοι μήνες του 2023 είναι μια ισχυρή και απελευθερωμένη περίοδος για εσάς. Ο Νοέμβριος είναι η πιο έντονη περίοδος, που θα αναζητάτε ασυμβίβαστα την προσωπική σας μεταμόρφωση μέσα από ψυχολογικά και πνευματικά ενδιαφέροντα.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πάντα πρώτοι. Δεν φοβάστε να κάνετε κάτι μόνοι σας και σπάνια στηρίζεστε στους άλλους. Μία ιδιαίτερη αίσθηση "αποστολής" κάνει τις πράξεις σας θαρραλέες και παρορμητικές. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.

  •   Λέξεις κλειδιά : Δυναμικοί, ενεργητικοί, ευθείς, θαρραλέοι, επιζητούν τις περιπέτειες και τις προκλήσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΣ = 1ος

Γενικά

ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ

Το ζώδιο του Κριού κυβερνιέται από τον Άρη. Συνδέεται με το κεφάλι σε ότι αφορά το σώμα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και έχει έτσι μια πιο διεισδυτική ενέργεια. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης τοποθετηθεί εδώ θα έχει ανάγκη να εκδηλωθεί με μεγάλο δυναμισμό και ότι η έκφραση της προσωπικότητας μέσα από την δράση παίζει σπουδαίο ρόλο. Έχεις τρομερή επιθυμία να έρχεσαι πρώτος και αυτό εκφράζεται με μια αφελή έξαρση και παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος με ιππότες και πριγκίπισσες. Καθώς ο Κριός είναι ένα κυρίαρχο ζώδιο η ενέργεια του εκδηλώνεται με δυναμικές εκρήξεις. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, έχουν σημασία και τα χειροπιαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι με έντονα τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου διακρίνονται για τα ηγετικά τους χαρίσματα και την πρωτοπορία τους, παρόλο που είναι παρορμητικοί και οξύθυμοι. Πρέπει να ελέγχουν την ανυπομονησία τους και τον εγωκεντρισμό τους και να αντιληφθούν και τις ανάγκες των άλλων αν θέλουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.