Κριος Προβλεψεις

Κριός

Κριός – Προβλέψεις

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με μια μάλλον ανοργάνωτη νότα. Το σημαντικό είναι να δημιουργηθεί ένα υποστηρικτικό περιβάλλον. Η εστίασή σας αργότερα σήμερα είναι σε δημιουργικές αναζητήσεις. 

Από 29 Μαΐου έως 04  Ιουνίου 2023

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μερικές εκπλήξεις, ίσως επειδή κάποιες οικονομικές προσδοκίες εκπληρώνονται ή λόγω ενός συναρπαστικού και προσοδοφόρου έργου εργασίας. Για τον ελεύθερο Κριό που αναζητά αγάπη, μπορείτε να περιμένετε ένα άτομο με παρόμοια ρομαντική διάθεση να μπει στη σκηνή μαζί σας και την καλοκαιρινή περίοδο είναι πιθανό να δείτε ένα ακριβό τάνγκο να παίζεται με κάποιον που είναι εξίσου ισχυρός με εσάς. . Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για ρομαντικές εξελίξεις σε υπάρχουσες συνεργασίες και με παιδιά. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το τραπεζικό σας υπόλοιπο μπορεί να αντέξει την πίεση.

ΜΑΪΟΣ 2023

Οι αρχές Μαΐου χαρακτηρίζονται από εστίαση σε εσωτερικά θέματα, όπου συμβαίνουν πολλά. Μπορεί να είναι μια αρκετά συναισθηματική περίοδος, αλλά μεγαλώνετε και αποδέχεστε ορισμένες συνθήκες που δεν είστε σε θέση να αλλάξετε. Μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας του μήνα, υπάρχουν νέες και πολύ πιο θετικές τάσεις, ίσως λόγω της άφιξης κάποιου απαλού και στοργικού στο σπίτι. Η ζωή γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γύρω στις 20 Μαΐου, όταν ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Άρης, απομακρύνεται από τον Καρκίνο και μεταβαίνει στον Λέοντα, κάτι που υπό κανονικές συνθήκες θα σήμαινε μια θετική μεταμόρφωση από την αντιμετώπιση της υπερβολικής εξάρτησης σε μια σίγουρη και εξωστρεφή προσέγγιση. Αυτό που το κάνει διαφορετικό τώρα είναι μια βαρυσήμαντη πλανητική ευθυγράμμιση που περιλαμβάνει τον Άρη, τον Δία και τον Πλούτωνα, κάτι που υποδεικνύει μια κρίση ή μια μάχη για την εξουσία. Είναι μια στιγμή που δεν θα αποθαρρυνθείτε από μια πορεία δράσης. Παίζεις όλα σου τα ατού και παίζεις για να κερδίσεις, χωρίς συμβιβασμούς. Κατά το τελευταίο μέρος του Μαΐου θα χρειαστεί να συνειδητοποιήσετε την τάση να αγκαλιάζετε ιδεολογίες, κάτι που μπορεί να μην είναι ευεργετικό μακροπρόθεσμα. Η επιβίωση του ισχυρότερου μπορεί να ήταν μια Δαρβινική στρατηγική, αλλά αν κοιτάξετε γύρω σας θα διαπιστώσετε ότι οι σύντροφοι ή τα μέλη της οικογένειας έχουν μια άλλη στρατηγική, η οποία είναι η συμπόνια και η αυτοθυσία.

Η Νέα Σελήνη  19 Μαΐου 2023

Στην 28ο 25΄  του Ταύρου στις 18:59 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 19 Μαΐου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Η περίοδος αυτή της ζωής σας έχει ισχυρή έμφαση σε προσπάθειες που αφορούν την απόκτηση ενός υψηλού εισοδήματος. Τι πόρους έχετε, και τι πόρους μπορείτε να δημιουργήσετε; Θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με πρακτικά οικονομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις με τράπεζες, και ταξινόμηση των οικονομικών σας θεμελίων. Εξοφλείτε τις οφειλές σας, ταξινομείτε τα ασφαλιστικά σας και δημιουργείτε νέες δεσμεύσεις. Τελείως χωριστά από τις επαγγελματικές προσπάθειες που κάνετε για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων, ασχολείστε με πρακτικά βήματα για την επίτευξη της γενικής σας ασφάλειας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το έτος 2023, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης πρόκειται να στραφεί κατευθείαν στο ζώδιο των Διδύμων. Λόγω της ανάδρομης κίνησης, βρίσκεται στους Διδύμους εδώ και πολλούς μήνες, δίνοντας παρατεταμένη εστίαση στην επικοινωνία και τη μάθηση από τη μια πλευρά και τις σχέσεις με τα αδέρφια και τους συμφοιτητές ή ταξιδιώτες από την άλλη. Ήταν και συνεχίζει να είναι μια μπερδεμένη περίοδος για εσάς μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Ευτυχώς έχετε ισχυρούς συμμάχους και είστε μέρος μιας ομάδας που είναι εξαιρετικά υποστηρικτική. Ωστόσο, επειδή ο Άρης συγκρούεται επανειλημμένα με τον πλανήτη των ονείρων και των ψευδαισθήσεων, τον Ποσειδώνα, ξεφεύγετε εύκολα από το μονοπάτι – ειδικά λόγω εξαπάτησης και αναλήψεων. Τελικά βγαίνεις από αυτόν τον λαβύρινθο στα τέλη Μαρτίου, και αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή εστίασης μακριά από κοινωνικά και επικοινωνιακά ζητήματα και προς το σπίτι και την οικογένεια. Μια μακρά περίοδος ξεκινά όταν απολαμβάνεις μια περίοδο απομόνωσης και ηρεμίας, ώστε να μπορέσεις να αφοσιωθείς στην καλλιέργεια στενών συναισθηματικών δεσμών. Από ρομαντική άποψη, οι πρώτοι τρεις μήνες του 2023 είναι αβέβαιοι, εν μέρει επειδή δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας και ποια κατεύθυνση θέλετε να πάτε. Οι αρχές Ιανουαρίου είναι μια θετική καμπή και οι φιλίες μπορεί να στραφούν σε ρομαντισμό. Οι αρχές Φεβρουαρίου είναι πιο δύσκολες καθώς οι πιθανοί συνεργάτες είναι εξίσου αβέβαιοι με εσάς για το πώς να προχωρήσουν. Η πιο δραματική περίοδος για έρωτες και ρομαντισμούς θα είναι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βρείτε κάποιον που είναι τόσο παθιασμένος όσο εσείς και είναι ιδανική στιγμή για συνεργασία με κάποιον από διαφορετικό κοινωνικό, πολιτιστικό ή εθνικό υπόβαθρο. Ωστόσο, υπάρχει μια ακραία ανησυχία που επηρεάζει τις σχέσεις και η καλύτερη στιγμή για αγάπη με τους όρους σας είναι το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου. Οι τελευταίοι μήνες του 2023 είναι μια ισχυρή και απελευθερωμένη περίοδος για εσάς. Ο Νοέμβριος είναι η πιο έντονη περίοδος, που θα αναζητάτε ασυμβίβαστα την προσωπική σας μεταμόρφωση μέσα από ψυχολογικά και πνευματικά ενδιαφέροντα.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πάντα πρώτοι. Δεν φοβάστε να κάνετε κάτι μόνοι σας και σπάνια στηρίζεστε στους άλλους. Μία ιδιαίτερη αίσθηση "αποστολής" κάνει τις πράξεις σας θαρραλέες και παρορμητικές. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.

  •   Λέξεις κλειδιά : Δυναμικοί, ενεργητικοί, ευθείς, θαρραλέοι, επιζητούν τις περιπέτειες και τις προκλήσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΣ = 1ος

Γενικά

ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ

Το ζώδιο του Κριού κυβερνιέται από τον Άρη. Συνδέεται με το κεφάλι σε ότι αφορά το σώμα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και έχει έτσι μια πιο διεισδυτική ενέργεια. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης τοποθετηθεί εδώ θα έχει ανάγκη να εκδηλωθεί με μεγάλο δυναμισμό και ότι η έκφραση της προσωπικότητας μέσα από την δράση παίζει σπουδαίο ρόλο. Έχεις τρομερή επιθυμία να έρχεσαι πρώτος και αυτό εκφράζεται με μια αφελή έξαρση και παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος με ιππότες και πριγκίπισσες. Καθώς ο Κριός είναι ένα κυρίαρχο ζώδιο η ενέργεια του εκδηλώνεται με δυναμικές εκρήξεις. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, έχουν σημασία και τα χειροπιαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι με έντονα τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου διακρίνονται για τα ηγετικά τους χαρίσματα και την πρωτοπορία τους, παρόλο που είναι παρορμητικοί και οξύθυμοι. Πρέπει να ελέγχουν την ανυπομονησία τους και τον εγωκεντρισμό τους και να αντιληφθούν και τις ανάγκες των άλλων αν θέλουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.