Κριος Προβλεψεις

Κριός

Κριός – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Αυτή την Κυριακή ο Άρης ενώνει τον Δία στο ζώδιό σας, που είναι ένας υπερδυναμικός συνδυασμός που συνδέεται με τη νίκη. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια για να ξεπεράσετε τις οικονομικές απογοητεύσεις.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης ενώνει τον Δία στον Κριό, που είναι μια ισχυρή και ενεργητική διαμόρφωση, που εγγυάται ότι θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την ανταγωνιστικότητά σας. Αυτό μπορεί να διοχετευθεί σε οποιοδήποτε νέο δυναμικό εγχείρημα, αλλά η εστίαση αυτή την εβδομάδα είναι στην προσέγγιση και την επικοινωνία. Αυτό θα μπορούσε να ξεκινήσει μια σειρά από ταξίδια, ή ενασχόληση με υποθέσεις γειτονιάς ή μαθησιακά έργα που απαιτούν ενέργεια και πρωτοβουλία. Ταυτόχρονα, τα πράγματα εξελίσσονται οικονομικά και αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε παλιά προβλήματα και να θέσετε τις βάσεις για ανάπτυξη.

ΜΑΙΟΣ 2022

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος, η Αφροδίτη, που για εσάς αντιπροσωπεύει τους συντρόφους και τις σχέσεις, μετακομίζει στο ζώδιό σας Κριός, και αυτό υποδηλώνει ότι τα θέματα της συνεργασίας θα κυριαρχήσουν αυτόν τον μήνα και ότι οι πιθανοί σύντροφοι είναι περισσότερο από πρόθυμοι να κάνουν το κουμάντο σας. Θα θέλουν να είναι ανεξάρτητοι, αλλά εσείς θα βάλετε τους πυροβολισμούς. Στην πραγματικότητα, αυτός θα είναι ένας μεγάλος μήνας για εσάς, γιατί ο Δίας μπαίνει επίσης στο ζώδιό σας, στις 10 Μαΐου, και η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν το 2010. Στα τέλη Μαΐου, ο Άρης μπαίνει και στο ζώδιό σας, οπότε γενικά εισέρχεστε σε μια πραγματικά δυναμική περίοδο που θα ανοίξει δραματικά νέους ορίζοντες τόσο μέσω των ταξιδιών όσο και μέσω της περαιτέρω εκπαίδευσης. Η νέα σελήνη τον Μάιο σηματοδοτεί μια ριζική αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση και μπορείτε να περιμένετε μια έκπληξη που θα προκύψει λόγω περιστάσεων πολύ πέρα ​​από τον έλεγχό σας. Είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε και να αλλάξετε, και στην πραγματικότητα θα έρθουν νέες ευκαιρίες στο δρόμο σας. Μέχρι τα μέσα Μαΐου αρχίζουν να αναπτύσσονται μεγάλα νέα σχέδια, αλλά αρχικά θα είστε συγκλονισμένοι και αβέβαιοι για το πώς να ενεργήσετε ή ποια κατεύθυνση να πάτε. Μέχρι το τέλος του μήνα, ωστόσο, θα ανεβάζετε στροφές στον κινητήρα σας και θα προχωράτε με απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε την πρωτοβουλία να μεταδώσετε το μήνυμά σας.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με ασχολίες που αφορούν τη μόρφωσή, την εκπαίδευση και τη στέρεη χρήση των προσωπικών σας ικανοτήτων. Θα εστιάσετε στα ταξίδια, και στη χώρα σας και σε διπλανές χώρες. Ξυπνούν ζητήματα σχετικά με γείτονες, και μπορεί να αναμειχθείτε με τοπικά προγράμματα. Θα πρέπει να δώσετε κάποιες εξετάσεις, και να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικές με την ικανότητά σας να διδάσκετε, να γράφετε ή και να μεταδίδετε πληροφορίες. Η φάση αυτή της ζωής σας θα σας κάνει να ασχολείστε με μια αρμαθιά κοινωνικών επαφών και συναντήσεων.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Στα τέλη Ιανουαρίου 2022 υπάρχει έντονη εστίαση σε θέματα καριέρας, η οποία γίνεται πιο έντονη τον Φεβρουάριο, και αυτό σχετίζεται με την ανάγκη να αναλάβουμε περισσότερη εξουσία και έλεγχο. Περιπλέκεται από το γεγονός ότι ένας συνεργάτης ή συνεργάτιδα διέρχεται από μια βαθιά διαδικασία μεταμόρφωσης, η οποία οδηγεί σε ευεργετικές αλλαγές που επηρεάζουν την ασφάλεια και τα οικονομικά. Είστε μέρος αυτής της διαδικασίας και καθώς ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης ενώνεται με την Αφροδίτη προς τα τέλη Φεβρουαρίου, είναι πιθανό να κάνετε μια ισχυρή συνεργασία που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινάει τον Απρίλιο, η οποία έχει πολύ μικρή σχέση με φιλοδοξίες και καριέρα. Αυτή είναι μια εποχή δραματικής πνευματικής ανάπτυξης και διορατικότητας. Ωστόσο, η διορατικότητα δεν πηγάζει από το τίποτα - πιθανότατα η αίσθηση του να είσαστε μόνοι και η παραπλάνηση σε αναγκάζει να μπεις μέσα για να ανακαλύψεις περισσότερα για το νόημα και την κατεύθυνση της ζωής σου. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αναπτύξετε ένα ενδιαφέρον για την αλληλεπίδραση μεταξύ μυαλού και σώματος - ή σε μεγαλύτερη κλίμακα το ενδιαφέρον σας για την οικολογία και τη βιωσιμότητα. Μια δυναμική και ενδυναμωτική περίοδος ξεκινά με ένα ξέσπασμα στα τέλη Μαΐου, και αυτή τη στιγμή είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε κάτι νέο, πρωτοποριακό και περιπετειώδες. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω σπουδών ή ταξιδιών. Η βασική περίοδος το 2022 είναι από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως το τέλος του έτους, όταν ο Άρης πηγαίνει στους Διδύμους, κινούμενος στη συνέχεια ανάδρομος στα τέλη Οκτωβρίου. Εδώ η εστίαση στη ζωή σας μετατοπίζεται στη μάθηση και την επικοινωνία. Ή κακή επικοινωνία – γιατί αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε εύκολα να παρασυρθείτε από άστοχο ιδεαλισμό ή από απλή εξαπάτηση. Προσέξτε σε τι επενδύετε την ενέργειά σας και προτιμήστε τις λογικές επιλογές. Πολύ καλύτερα να συνεργάζεσαι με καθιερωμένες ομάδες που προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τα πράγματα, παρά με ιδεαλιστές που κάνουν το αντίθετο.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πάντα πρώτοι. Δεν φοβάστε να κάνετε κάτι μόνοι σας και σπάνια στηρίζεστε στους άλλους. Μία ιδιαίτερη αίσθηση "αποστολής" κάνει τις πράξεις σας θαρραλέες και παρορμητικές. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.

  •   Λέξεις κλειδιά : Δυναμικοί, ενεργητικοί, ευθείς, θαρραλέοι, επιζητούν τις περιπέτειες και τις προκλήσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΣ = 1ος

Γενικά

ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ

Το ζώδιο του Κριού κυβερνιέται από τον Άρη. Συνδέεται με το κεφάλι σε ότι αφορά το σώμα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και έχει έτσι μια πιο διεισδυτική ενέργεια. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης τοποθετηθεί εδώ θα έχει ανάγκη να εκδηλωθεί με μεγάλο δυναμισμό και ότι η έκφραση της προσωπικότητας μέσα από την δράση παίζει σπουδαίο ρόλο. Έχεις τρομερή επιθυμία να έρχεσαι πρώτος και αυτό εκφράζεται με μια αφελή έξαρση και παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος με ιππότες και πριγκίπισσες. Καθώς ο Κριός είναι ένα κυρίαρχο ζώδιο η ενέργεια του εκδηλώνεται με δυναμικές εκρήξεις. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, έχουν σημασία και τα χειροπιαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι με έντονα τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου διακρίνονται για τα ηγετικά τους χαρίσματα και την πρωτοπορία τους, παρόλο που είναι παρορμητικοί και οξύθυμοι. Πρέπει να ελέγχουν την ανυπομονησία τους και τον εγωκεντρισμό τους και να αντιληφθούν και τις ανάγκες των άλλων αν θέλουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.