Κριος Προβλεψεις

Κριός

Κριός – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για περιπέτειες με παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα. Οι άνθρωποι θέλουν να ανταγωνιστούν και να αποδώσουν. Μια κοινωνική περίσταση μπορεί να οδηγήσει σε απροσδόκητα έξοδα.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Υπάρχει σημαντική εστίαση στην επικοινωνία στις σχέσεις αυτή τη στιγμή, και αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι υπάρχει ακόμα κάποια αβεβαιότητα στο μυαλό σας για το τι πραγματικά θέλετε. Η αγάπη χαρακτηρίζεται από λαχτάρα εν μέρει επειδή οι άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα από λάθος οπτική γωνία. Υπάρχουν επίσης εξελίξεις επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα, όταν ένας συνεργάτης κάνει μια κίνηση που μεταμορφώνει την προοπτική σας, για παράδειγμα εγκατάλειψη μιας σύνδεσης ή ενός έργου που απορροφά πολλούς πόρους. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να δημιουργήσετε τις σχέσεις σας με φιλικές δυνάμεις σε συγκεκριμένες ομάδες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Για να καταλάβετε τι συμβαίνει στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, βοηθάει να γνωρίζετε ότι ο πλανήτης που σχετίζεται με το ζώδιό σας - ο Άρης - εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και δεν θα φύγει μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Αυτό οφείλεται στην ανάδρομη κίνησή του, η οποία λαμβάνει χώρα περίπου μία φορά κάθε δύο χρόνια. Ο Άρης μπήκε στους Διδύμους τον Αύγουστο του περασμένου έτους, οπότε είναι πάνω από μισό χρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Τώρα αυτό είναι καλό για την εκπαίδευση και την επικοινωνία, αλλά είναι πολύπλοκο, κυρίως επειδή ο Άρης συγκρούεται με τον Ποσειδώνα, κάτι που οδηγεί σε σύγχυση, ψέματα, παραπληροφόρηση, αποπροσανατολισμό ή απλώς έλλειψη κατεύθυνσης και κινήτρων. Αυτή η σύγκρουση συμβαίνει για τρίτη και τελευταία φορά στα μέσα Μαρτίου. Επίσης, επειδή ο Δίδυμος έχει δύο όψεις, τότε μπορεί να έχετε δύο επιλογές για τις οποίες χωρίζετε. Στα τέλη Μαρτίου θα έχετε λύσει τη σύγχυση και θα περάσετε σε μια κάπως πιο σταθερή κατάσταση, ειδικά στο σπίτι. Το καλό με την περίοδο από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου είναι ότι ο πλανήτης της σοφίας και της καλής τύχης, ο Δίας, βρίσκεται στον Κριό, κάτι που φέρνει ενθουσιασμό και μια πραγματικά έντονη παρόρμηση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω σπουδών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ταξιδιών. Είναι επίσης μια πολύ καλή στιγμή για δέσμευση σε ομάδες, ειδικά εάν η εκπαίδευση είναι προτεραιότητα, και ειδικά γύρω από την πανσέληνο στις 6 Φεβρουαρίου.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Θα βιώσετε μια αύξηση των κοινωνικών σας  δραστηριοτήτων κατά την περίοδο αυτή. Η επαγγελματική πρόοδος θα έρθει περισσότερο μέσω των ανθρώπων που γνωρίζετε, παρά των γνωριμιών που θα κάνετε. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία να έχεις περισσότερο χρόνο για επαγγελματική ανάπαυση και να αισθάνεστε περίσσευμα ενέργειας σε ότι έχει σχέση με τον ελεύθερο χρόνο σας.  Στα προσωπικά σας η περίοδος αυτή της ζωής σας θα είναι πολύ εξωστρεφής και είναι πιθανό να βρείτε τον εαυτό σας να αναμειγνύεται με ομάδες ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και χόμπι.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το έτος 2023, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης πρόκειται να στραφεί κατευθείαν στο ζώδιο των Διδύμων. Λόγω της ανάδρομης κίνησης, βρίσκεται στους Διδύμους εδώ και πολλούς μήνες, δίνοντας παρατεταμένη εστίαση στην επικοινωνία και τη μάθηση από τη μια πλευρά και τις σχέσεις με τα αδέρφια και τους συμφοιτητές ή ταξιδιώτες από την άλλη. Ήταν και συνεχίζει να είναι μια μπερδεμένη περίοδος για εσάς μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Ευτυχώς έχετε ισχυρούς συμμάχους και είστε μέρος μιας ομάδας που είναι εξαιρετικά υποστηρικτική. Ωστόσο, επειδή ο Άρης συγκρούεται επανειλημμένα με τον πλανήτη των ονείρων και των ψευδαισθήσεων, τον Ποσειδώνα, ξεφεύγετε εύκολα από το μονοπάτι – ειδικά λόγω εξαπάτησης και αναλήψεων. Τελικά βγαίνεις από αυτόν τον λαβύρινθο στα τέλη Μαρτίου, και αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική αλλαγή εστίασης μακριά από κοινωνικά και επικοινωνιακά ζητήματα και προς το σπίτι και την οικογένεια. Μια μακρά περίοδος ξεκινά όταν απολαμβάνεις μια περίοδο απομόνωσης και ηρεμίας, ώστε να μπορέσεις να αφοσιωθείς στην καλλιέργεια στενών συναισθηματικών δεσμών. Από ρομαντική άποψη, οι πρώτοι τρεις μήνες του 2023 είναι αβέβαιοι, εν μέρει επειδή δυσκολεύεστε να αποφασίσετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας και ποια κατεύθυνση θέλετε να πάτε. Οι αρχές Ιανουαρίου είναι μια θετική καμπή και οι φιλίες μπορεί να στραφούν σε ρομαντισμό. Οι αρχές Φεβρουαρίου είναι πιο δύσκολες καθώς οι πιθανοί συνεργάτες είναι εξίσου αβέβαιοι με εσάς για το πώς να προχωρήσουν. Η πιο δραματική περίοδος για έρωτες και ρομαντισμούς θα είναι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για να βρείτε κάποιον που είναι τόσο παθιασμένος όσο εσείς και είναι ιδανική στιγμή για συνεργασία με κάποιον από διαφορετικό κοινωνικό, πολιτιστικό ή εθνικό υπόβαθρο. Ωστόσο, υπάρχει μια ακραία ανησυχία που επηρεάζει τις σχέσεις και η καλύτερη στιγμή για αγάπη με τους όρους σας είναι το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου. Οι τελευταίοι μήνες του 2023 είναι μια ισχυρή και απελευθερωμένη περίοδος για εσάς. Ο Νοέμβριος είναι η πιο έντονη περίοδος, που θα αναζητάτε ασυμβίβαστα την προσωπική σας μεταμόρφωση μέσα από ψυχολογικά και πνευματικά ενδιαφέροντα.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πάντα πρώτοι. Δεν φοβάστε να κάνετε κάτι μόνοι σας και σπάνια στηρίζεστε στους άλλους. Μία ιδιαίτερη αίσθηση "αποστολής" κάνει τις πράξεις σας θαρραλέες και παρορμητικές. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.

  •   Λέξεις κλειδιά : Δυναμικοί, ενεργητικοί, ευθείς, θαρραλέοι, επιζητούν τις περιπέτειες και τις προκλήσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΣ = 1ος

Γενικά

ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ

Το ζώδιο του Κριού κυβερνιέται από τον Άρη. Συνδέεται με το κεφάλι σε ότι αφορά το σώμα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και έχει έτσι μια πιο διεισδυτική ενέργεια. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης τοποθετηθεί εδώ θα έχει ανάγκη να εκδηλωθεί με μεγάλο δυναμισμό και ότι η έκφραση της προσωπικότητας μέσα από την δράση παίζει σπουδαίο ρόλο. Έχεις τρομερή επιθυμία να έρχεσαι πρώτος και αυτό εκφράζεται με μια αφελή έξαρση και παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος με ιππότες και πριγκίπισσες. Καθώς ο Κριός είναι ένα κυρίαρχο ζώδιο η ενέργεια του εκδηλώνεται με δυναμικές εκρήξεις. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, έχουν σημασία και τα χειροπιαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι με έντονα τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου διακρίνονται για τα ηγετικά τους χαρίσματα και την πρωτοπορία τους, παρόλο που είναι παρορμητικοί και οξύθυμοι. Πρέπει να ελέγχουν την ανυπομονησία τους και τον εγωκεντρισμό τους και να αντιληφθούν και τις ανάγκες των άλλων αν θέλουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.