Κριος Προβλεψεις

Κριός

Κριός – Προβλέψεις

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Αυτή τη Δευτέρα το επίκεντρο είναι οι σχέσεις και προκύπτουν αρκετά θέματα από το παρελθόν που μπορεί να προκαλέσουν έντονα συναισθήματα. Τα οικονομικά δείχνουν πολλά υποσχόμενα, αλλά οι αδύναμοι κρίκοι χρειάζονται προσοχή. 

Από 22 έως 28 Απριλίου 2024

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με έναν ακριβή συνδυασμό του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτό είναι ένα αρκετά σπάνιο γεγονός και πιθανότατα θα προκαλέσει μια αίσθηση ότι τα πράγματα τελειώνουν και διαλύονται, ίσως συνοδευόμενη από μια αίσθηση εξάντλησης ή απελπισίας – αν και είναι επίσης μια σημαντική στιγμή για να ανοίξουμε κανάλια προς το θείο. Στη συνέχεια, την 1η Μαΐου ο Άρης μετακομίζει στο ζώδιό σας Κριός, και αυτό φέρνει ένα κύμα ενέργειας και μεγάλη επιθυμία να ξεκινήσετε κάτι νέο. Ανακαλύπτεις ξανά την πρωτοβουλία σου και δίνεις ώθηση, όλα αρχίζουν να προχωρούν πιο γρήγορα και η πρώτη σου προτεραιότητα είναι να τακτοποιήσεις τις φιλίες – με ποιον θέλεις να είσαι και με ποιον θέλεις να απορρίψεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Άρης είναι στους Ιχθύς για όλο τον Απρίλιο, η κανονικά δυναμική σας ενέργεια διαλύεται και οι στόχοι που έχετε θέσει είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Αυτή είναι μια στιγμή για εσωτερική εργασία και όχι για εξωτερικά επιτεύγματα, που σημαίνει να εργάζεστε στο σώμα και το μυαλό σας και να επικεντρώνετε την ενέργειά σας περισσότερο στη βοήθεια ανθρώπων ή σε πνευματικά ενδιαφέροντα. Αυτό μπορεί να πάει καλά, αρκεί να έχετε αυτές τις προτεραιότητες σωστά. Καθώς ο Άρης κινείται για να ενώσει τον Κρόνο από τις 6 έως τις 11 Απριλίου, αυτή μπορεί να είναι η πιο δύσκολη ψυχολογικά περίοδος για εσάς, επειδή τα εμπόδια συσσωρεύονται ενώ το κίνητρο μειώνεται. Μπορεί να βοηθήσει να αποσυρθεί κανείς από φιλόδοξα έργα αυτή τη στιγμή και να υποχωρήσει. Την ίδια περίοδο, η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιό σας Κριός, κάτι που δείχνει υποστηρικτικούς συνεργάτες που είναι πρόθυμοι να ενεργήσουν για λογαριασμό σας. Καθώς η ετήσια νέα σελήνη στον Κριό λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο, είναι σημαντικό να αφιερώσετε λίγο χρόνο εστιάζοντας στη ζωή σας και σε πρωτοβουλίες που μπορείτε να πάρετε για να επιλύσετε το παλιό κάρμα. Οι τελευταίες 10 ημέρες του Απριλίου είναι ίσως η καλύτερη περίοδος αυτόν τον μήνα, κυρίως επειδή μπορεί να υπάρξει οικονομική καλή τύχη μέσω της διεύρυνσης των οριζόντων σας. Εάν έχετε πάρει ρίσκα και τρέφετε ελπίδες, τότε αυτή είναι η στιγμή που αποδίδουν.

Νέα Σελήνη 08 Απριλίου 2024

Στην 19ο 24΄ του Κριού στις 21:21 ώρα Ελλάδας

(Ολική Ηλιακή έκλειψη)

Η Νέα Σελήνη από 08 Απριλίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριός Ζυγός στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως (παρορμητικό).

Η φάση αυτή σας βρίσκει να ανέρχεστε από παλιές καταστάσεις απομόνωσης και να ασχολείστε πάρα πολύ προσωπικά με την επανεξέταση της κατεύθυνσης που επιθυμείτε να πάρει η ζωή σας. Τώρα είναι η στιγμή κατά την οποία μετράνε οι εντυπώσεις, έτσι τώρα μπορείτε να κάνετε εντύπωση στους ανθρώπους που συναντάτε. Είναι αποδεκτό να είστε λίγο απορροφημένοι με τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Αυτή είναι η δική σας εποχή οπότε καταναλώστε τη σε ανάπτυξη του εαυτού σας. Η αυτογνωσία σας οδηγεί στο να γνωρίσετε τι σας κάνει να διεγείρεστε συναισθηματικά.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Μόλις συνέλθετε από τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς – που υπόσχονται να είστε πιο διονυσιακές από ότι συνήθως – είστε αποφασισμένοι να ασκήσετε επαγγελματικό αντίκτυπο. Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι σκληρά εργαζόμενοι μήνες που φέρνουν ανάπτυξη και καινοτομία στην επαγγελματική σας ζωή. Γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου λαμβάνει χώρα μια σημαντική μετάβαση που επηρεάζει τις φιλίες και την πίστη σας σε διάφορους κοινωνικούς οργανισμούς. Ξεκινά τώρα μια περίοδος που ισχυρά άτομα, θεσμοί και καλλιτέχνες ασκούν επιρροή στη ζωή σας. Είστε all-in και αρχίζετε να συναναστρέφεστε με ομάδες που έχουν εξαιρετικά ισχυρές απόψεις και έχουν το μυαλό να κάνουν βαθιές κοινωνικές μεταρρυθμίσεις. Δημιουργείτε δυνατές σχέσεις αυτή τη στιγμή και μπορεί να υπάρξει και μια ρομαντική εμπλοκή. Εάν υπάρχει, τότε η σχέση θα είναι αντισυμβατική και θα αμφισβητήσει τα υπάρχοντα ταμπού. Από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου, η ζωή γίνεται πιο μπερδεμένη. Είναι δύσκολο να επιτύχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα, οι απογοητεύσεις συσσωρεύονται και μπορεί να αισθάνεστε μάλλον απομονωμένοι. Οι σχέσεις που κάποτε υπόσχονταν, τείνουν να παραμένουν στα σύννεφα. Μέχρι τον Μάιο, ωστόσο, ξεκινά μια δυναμική περίοδος, όταν παίρνετε τον έλεγχο και κάνετε τα πράγματα. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για οικονομική ενίσχυση. Ο Ιούλιος θα είναι ένας συναρπαστικός και ρομαντικός μήνας και αυτή είναι μια εξαιρετική εποχή για ταξίδια και εξωτικές πολιτιστικές εμπειρίες. Τον Αύγουστο υπάρχει έντονη εστίαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια και την εκπαίδευση και μπορείτε να περιμένετε τόσο προκλήσεις όσο και επιτυχίες. Η ζωή γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα τους τελευταίους δύο μήνες του 2024, επειδή ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης μπαίνει στον Λέοντα και μετά πηγαίνει ανάδρομος, επιστρέφοντας στο ζώδιο του Καρκίνου. Κάνοντας αυτό, ο Άρης αντιτίθεται στον Πλούτωνα τρεις φορές, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα φέρει στο προσκήνιο παιδιά, ρομαντισμό και ορισμένες φιλίες. Γίνονται μάχες εξουσίας, ειδικά με συνεργάτες, στις αρχές Δεκεμβρίου. Μπορείτε να περιμένετε κάποια σημαντική και συναισθηματικά φορτισμένη ανασυγκρότηση που θα λάβει χώρα αυτή τη στιγμή, και αυτή είναι επίσης μια περίοδος δημιουργικών ανακαλύψεων.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πάντα πρώτοι. Δεν φοβάστε να κάνετε κάτι μόνοι σας και σπάνια στηρίζεστε στους άλλους. Μία ιδιαίτερη αίσθηση "αποστολής" κάνει τις πράξεις σας θαρραλέες και παρορμητικές. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.

  •   Λέξεις κλειδιά : Δυναμικοί, ενεργητικοί, ευθείς, θαρραλέοι, επιζητούν τις περιπέτειες και τις προκλήσεις.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΣ = 1ος

Γενικά

ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ

Το ζώδιο του Κριού κυβερνιέται από τον Άρη. Συνδέεται με το κεφάλι σε ότι αφορά το σώμα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και έχει έτσι μια πιο διεισδυτική ενέργεια. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης τοποθετηθεί εδώ θα έχει ανάγκη να εκδηλωθεί με μεγάλο δυναμισμό και ότι η έκφραση της προσωπικότητας μέσα από την δράση παίζει σπουδαίο ρόλο. Έχεις τρομερή επιθυμία να έρχεσαι πρώτος και αυτό εκφράζεται με μια αφελή έξαρση και παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος με ιππότες και πριγκίπισσες. Καθώς ο Κριός είναι ένα κυρίαρχο ζώδιο η ενέργεια του εκδηλώνεται με δυναμικές εκρήξεις. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, έχουν σημασία και τα χειροπιαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι με έντονα τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου διακρίνονται για τα ηγετικά τους χαρίσματα και την πρωτοπορία τους, παρόλο που είναι παρορμητικοί και οξύθυμοι. Πρέπει να ελέγχουν την ανυπομονησία τους και τον εγωκεντρισμό τους και να αντιληφθούν και τις ανάγκες των άλλων αν θέλουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.