oroskopos

Ο Ωροσκόπος

Ωροσκοπος

ωροσκοπος-αστρολογιαΟ τρόπος που εκφράζουμε και παρουσιάζουμε τον εαυτό μας, είναι το σημείο του Ωροσκόπου. λέγεται πως είναι το πιο σημαντικό σημείο του γενέθλιου χάρτη, και εξαρτάται από την ώρα που γεννηθήκαμε σε στενή σχέση με την τοποθεσία. Σαν ωροσκόπο ορίζουμε την ανατολική γωνία του γενέθλιου ωροσκοπίου και είναι η μοίρα που βρίσκεται επάνω στην ακμή του πρώτου οίκου ή το σημείο της Γης που ανατέλλει τη στιγμή για την οποία χαράσεταο ο γενέθλιος χάρτης του Ουρανού. Ο Ωροσκόπος του ωροσκοπίου που προκύπτει  είναι ένα από τα ζωτικά σημεία του χάρτη και τα στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται περιέχει  τα κύρια χαρακτηριστικά της ζωής που πρόκειται να εκδηλωθεί.

 

Ο Ωροσκόπος στα ζώδια

Ωροσκόπος στον Κριό

 

krios

Κριός

Είστε άφοβοι, τολμηροί και παρορμητικοί. Ενεργείτε πρώτα και κάνετε ερωτήσεις μετά. Ενεργείτε πολύ δυναμικά, και πιθανόν οι άλλοι να σας θεωρήσουν κάπως προκλητικούς ή και εγωιστές. Η ένταση στις ενέργειες σας θεωρείται κάτι το φυσιολογικό.

Ωροσκόπος στον Ταύρο

tayros

Ταυρος

 Παραμένετε σταθεροί, ακόμα και ευγενικοί στις περισσότερες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε. Μερικές φορές όμως γίνεστε πολύ επίμονοι, και πεισματάρηδες προσπαθώντας να αναλύσετε ένα θέμα σας με την ησυχία σας.

 

Ωροσκόπος στους Διδύμους 

didimoi

Διδυμοι

Είστε γρήγοροι, έξυπνοι, και δίνετε πάρα πολλά στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Ομιλητικοί, ίσως νευρικοί και συχνά αλλάζετε διαθέσεις προσπαθώντας να ικανοποιήσετε όλους αυτούς που σας περιτριγυρίζουν.                                                                                                        

Ωροσκόπος στον Καρκίνο 

karkinos

Καρκινος

Περισσότερο συναισθηματικοί παρά αντιδραστικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ομιλητικοί, ίσως νευρικοί,, και συχνά αλλάζεται διαθέσεις προσπαθώντας να ικανοποιήσετε όλους αυτούς που σας περιτριγυρίζουν. Γρήγορες εναλλαγές στόχων ή σκοπών στη ζωή.

Ωροσκόπος στο Λέοντα

leon

Λεοντας

Πολύ φιλικοί και με αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας αλλά με έναν ιδιαίτερα εγωιστικό τρόπο. Εκτιμάτε ιδιαίτερα την αισθηματική και πνευματική ελευθερία έστω και αν συχνά πέφτετε θύματα καταστάσεων που σας περιορίζουν. Πολύ πιθανό δύο γάμους στην ζωή.

Ωροσκόπος στη Παρθένο 

parthenos

Παρθενος

Μία ιδιαίτερη ικανότητα στο να καθρεφτίζετε τα αισθήματα των άλλων και να γίνεστε γρήγορα αγαπητοί από αυτούς. Ίσως υπερβολικά εξυπηρετικοί με τους άλλους τους κάνετε πολλές φορές να διερωτώνται στο εάν κρατάτε τίποτα για τον εαυτό σας.

Ωροσκόπος στον Ζυγό

zygos

Ζυγος

Οι τρόποι σας είναι πολύ ευγενικοί και η ευαισθησία σας συχνά θα γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους άλλους. Έχετε την αίσθηση, όχι μόνον στο ότι υποφέρεται αλλά και στο ότι είστε ικανοί για μεγαλύτερη αυτοθυσία όταν και όπου χρειαστεί.

Ωροσκόπος στον Σκορπιό 

scorpios

Σκορπιος

Μία ισχυρή αλλά και παθιασμένη προσωπικότητα η οποία θα τείνει να συγκεντρώνει τα ενδιαφέροντά της επάνω σε θέματα στενά συνδεδεμένα με την απόκτηση δύναμης ή εξουσίας. Μυστικότητα και μερικές φορές σιωπηλή υπερευαισθησία. Αγωνιστικότητα.

Ωροσκόπος στον Τοξότη 

toxotis

Τοξοτης

Έχετε μία ιδιαίτερα γοητευτική εμφάνιση και ευγενικούς τρόπους, οι οποίοι υποχρεώνουν τους άλλους. Σάς αρέσει να ταξιδεύετε ή να μετακινήστε, έστω και "νοητικά". Πολύ φιλικοί και ιδιαίτερα δεμένοι με το σπίτι και το άμεσο περιβάλλον σας.

Ωροσκόπος στον Αιγόκερω 

aigokeros

Αιγοκερως

Παρουσιάζετε τον εαυτό σας με έναν πολύ πρακτικό και συντηρητικό τρόπο. Σχεδόν πάντοτε αντικειμενικοί και πρακτικοί, η καριέρα σας πιθανόν να αποσπάσει και το μεγαλύτερο μέρος ή ενδιαφέρον σας στην ζωή. Βαθιά ανησυχία για το μέλλον σας.

Ωροσκόπος στον Υδροχόο 

ydrochoos

Υδροχοος

Πολύ κοινωνικοί και φιλικοί, δεν χάνετε ευκαιρία για καινούργιες σχέσεις ή επικοινωνία με τους ανθρώπους. Ο ιδεαλισμός σας αλλά και η εκκεντρικότητα σας, γρήγορα γίνεται αντιληπτοί και αποδεκτοί από τους άλλους. Αλλαγές και σκαμπανεβάσματα στην ζωή.

Ωροσκόπος στους Ιχθείς

ixthis

Ιχθεις

Καλή συμπεριφορά και ευγενικοί τρόποι. Η ευαισθησία σας στην επικοινωνία και τις σχέσεις με τους άλλους γίνεται πάντα αντιληπτή. Συχνά δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι όχι μόνον υποφέρετε αλλά και ότι είστε ικανοί να αυτοθυσιαστείτε για αυτούς.

Διάβασε και αυτό...