ταυρος-προβλεψεις

Ταύρος

Ταύρος – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Η έμφαση δίνεται στην ηγεσία και την ομαδική αλληλεγγύη σήμερα ενόψει των αλλαγών που επηρεάζουν εσάς προσωπικά. Είναι μια καλή στιγμή να συνεργαστείτε με συνάδελφο για να δημιουργήσετε συμφωνίες.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μεγάλη εστίαση στο εργασιακό περιβάλλον και τις σχέσεις με τους συναδέλφους και διαδραματίζετε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία αρμονίας και ισορροπίας. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στην καριέρα σας και όσον αφορά τις συνεργασίες και τις οικονομικές ευκαιρίες τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ωστόσο, δεν θα ήταν συνετό να εμπιστευτείτε τυφλά τους συνεργάτες και τους άλλους, καθώς αυτή είναι μια περίοδος που μπορεί να γίνουν λάθη, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές οικονομικές συνέπειες. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ηγέτες και τους επαγγελματίες συναδέλφους που ανήκουν σε έναν καθιερωμένο οργανισμό, αλλά να προσέχετε τους πωλητές λαδιού φιδιού.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Ο Οκτώβριος ξεκινάει καλά στη δουλειά, όπου οι δεξιότητές σας στους ανθρώπινους πόρους συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας συναίνεσης και αρμονίας. Υπάρχει μια διαδικασία επέκτασης που λαμβάνει χώρα, η οποία μπορεί να σημαίνει σύνδεση με νέους πελάτες, πελάτες ή συναδέλφους μακριά από τον τόπο εργασίας σας. Οι καλές τάσεις στην επαγγελματική σας ζωή συνεχίζονται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, με ιδιαίτερη έμφαση στις παραγωγικές συνεργασίες στα μέσα Οκτωβρίου. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για ρομαντικές συναντήσεις ή ρομάντζα γραφείου ίσως. Οι σχέσεις με την ηγεσία ή τον οργανισμό του οποίου είστε μέλος ανθίζουν και αναπτύσσονται. Θα διαπιστώσετε ότι ο ρόλος τους στη δημιουργία επιτυχίας για εσάς είναι εξαιρετικός και επίσης ότι η δουλειά που κάνετε εκτιμάται πραγματικά από την ηγεσία. Με λίγη τύχη αυτό θα πρέπει να φέρει κάποιου είδους προώθηση ή οικονομικό μπόνους. Στις 23 Οκτωβρίου ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη μεταβαίνει στο αντίπαλό σας ζώδιο Σκορπιό και σε αυτό το σημείο η έμφαση δίνεται στις σχέσεις. Φαίνεται ότι πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα, όλα αφορούν τη συνεργασία και την οικογένεια. Τα πράγματα ζεσταίνονται και θα καίτε το κερί και στις δύο άκρες. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η θέση σας δεν είναι ισχυρή σε αυτό το σημείο, επομένως θα πρέπει να προσαρμοστείτε. Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε το άγχος με αγαπημένα πρόσωπα, τα οποία μπορεί να χρειαστεί να ανατρέψουν τα σχέδιά τους αυτή τη στιγμή.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Μετά από μια περίοδο εστίασης στην προσωπική σας αυτό-έκφραση, τώρα είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι οι ασχολίες σας έχουν κάποιο νόημα στην πράξη. Τώρα είναι η στιγμή να εργαστείτε σκληρά και ευσυνείδητα, έχοντας στο μυαλό σας ότι είναι πιο σημαντικό να βοηθάτε τους άλλους, από το να ενισχύετε το εγώ σας. Κοιτάξτε γύρω σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι λυγίζετε από το βάρος των οικιακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οπότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε νέες και πιο αποδοτικές συνήθειες για να ανακουφίσετε την πίεση που έχετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Στα τέλη Ιανουαρίου 2022 υπάρχει έντονη εστίαση σε θέματα καριέρας, η οποία γίνεται πιο έντονη τον Φεβρουάριο, και αυτό σχετίζεται με την ανάγκη να αναλάβουμε περισσότερη εξουσία και έλεγχο. Περιπλέκεται από το γεγονός ότι ένας συνεργάτης ή συνεργάτιδα διέρχεται από μια βαθιά διαδικασία μεταμόρφωσης, η οποία οδηγεί σε ευεργετικές αλλαγές που επηρεάζουν την ασφάλεια και τα οικονομικά. Είστε μέρος αυτής της διαδικασίας και καθώς ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης ενώνεται με την Αφροδίτη προς τα τέλη Φεβρουαρίου, είναι πιθανό να κάνετε μια ισχυρή συνεργασία που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινάει τον Απρίλιο, η οποία έχει πολύ μικρή σχέση με φιλοδοξίες και καριέρα. Αυτή είναι μια εποχή δραματικής πνευματικής ανάπτυξης και διορατικότητας. Ωστόσο, η διορατικότητα δεν πηγάζει από το τίποτα - πιθανότατα η αίσθηση του να είσαστε μόνοι και η παραπλάνηση σε αναγκάζει να μπεις μέσα για να ανακαλύψεις περισσότερα για το νόημα και την κατεύθυνση της ζωής σου. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αναπτύξετε ένα ενδιαφέρον για την αλληλεπίδραση μεταξύ μυαλού και σώματος - ή σε μεγαλύτερη κλίμακα το ενδιαφέρον σας για την οικολογία και τη βιωσιμότητα. Μια δυναμική και ενδυναμωτική περίοδος ξεκινά με ένα ξέσπασμα στα τέλη Μαΐου, και αυτή τη στιγμή είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε κάτι νέο, πρωτοποριακό και περιπετειώδες. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω σπουδών ή ταξιδιών. Η βασική περίοδος το 2022 είναι από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως το τέλος του έτους, όταν ο Άρης πηγαίνει στους Διδύμους, κινούμενος στη συνέχεια ανάδρομος στα τέλη Οκτωβρίου. Εδώ η εστίαση στη ζωή σας μετατοπίζεται στη μάθηση και την επικοινωνία. Ή κακή επικοινωνία – γιατί αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε εύκολα να παρασυρθείτε από άστοχο ιδεαλισμό ή από απλή εξαπάτηση. Προσέξτε σε τι επενδύετε την ενέργειά σας και προτιμήστε τις λογικές επιλογές. Πολύ καλύτερα να συνεργάζεσαι με καθιερωμένες ομάδες που προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τα πράγματα, παρά με ιδεαλιστές που κάνουν το αντίθετο.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πάντα πρώτοι. Δεν φοβάστε να κάνετε κάτι μόνοι σας και σπάνια στηρίζεστε στους άλλους. Μία ιδιαίτερη αίσθηση "αποστολής" κάνει τις πράξεις σας θαρραλέες και παρορμητικές. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.
  •   Λέξεις κλειδιά : Δυναμικοί, ενεργητικοί, ευθείς, θαρραλέοι, επιζητούν τις περιπέτειες και τις προκλήσεις.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΣ = 1ος Γενικά ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ Το ζώδιο του Κριού κυβερνιέται από τον Άρη. Συνδέεται με το κεφάλι σε ότι αφορά το σώμα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και έχει έτσι μια πιο διεισδυτική ενέργεια. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης τοποθετηθεί εδώ θα έχει ανάγκη να εκδηλωθεί με μεγάλο δυναμισμό και ότι η έκφραση της προσωπικότητας μέσα από την δράση παίζει σπουδαίο ρόλο. Έχεις τρομερή επιθυμία να έρχεσαι πρώτος και αυτό εκφράζεται με μια αφελή έξαρση και παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος με ιππότες και πριγκίπισσες. Καθώς ο Κριός είναι ένα κυρίαρχο ζώδιο η ενέργεια του εκδηλώνεται με δυναμικές εκρήξεις. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, έχουν σημασία και τα χειροπιαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι με έντονα τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου διακρίνονται για τα ηγετικά τους χαρίσματα και την πρωτοπορία τους, παρόλο που είναι παρορμητικοί και οξύθυμοι. Πρέπει να ελέγχουν την ανυπομονησία τους και τον εγωκεντρισμό τους και να αντιληφθούν και τις ανάγκες των άλλων αν θέλουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.