ταυρος-προβλεψεις

Ταύρος

Ταύρος – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας την Αφροδίτη να συγκρούεται με τον Άρη το Σαββατοκύριακο, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές εντάσεις μεταξύ φίλων ή με έναν σύντροφο. Ρίχνεις λάδι σε ταραγμένα νερά.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Μια αρμονική σύνδεση ανάμεσα στον κυβερνήτη του ζωδίου σας την Αφροδίτη και τον Ουρανό στις αρχές αυτής της εβδομάδας υπογραμμίζει τη σημασία μιας συγκεκριμένης ομάδας με την οποία συμμετέχετε. Είναι μια εποχή που τα ιδανικά είναι δυνατά και που επιλέγεις να είσαι με ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν κάτι για τους άλλους. Τα ιδανικά και το ανεξάρτητο πνεύμα σας μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με τους συντρόφους, που μπορεί να ανησυχούν περισσότερο για χρήματα ή άλλα θέματα. Τα ιδανικά σας επηρεάζουν επίσης το πώς θέλετε να είναι ο κόσμος για τα παιδιά. Προς το τέλος της εβδομάδας γίνονται έντονες συζητήσεις για θέματα αρχής, αν και μέχρι το Σαββατοκύριακο ξεχνιούνται.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Για το μεγαλύτερο μέρος του Φεβρουαρίου, η εστίασή σας είναι στις φιλίες και τις ομαδικές σας πίστεις και θα σας παρακινούν ιδιαίτερα ιδεαλιστικές αιτίες, όπως το κλίμα και η οικολογία και οι συνακόλουθες συσχετίσεις με τη φύση και την αγνότητα. Ωστόσο, είναι εύκολο να μπείτε σε συζητήσεις με συνεργάτες και άλλους που μπορεί να διαφωνούν ενάντια σε κάποιες από τις πεποιθήσεις σας ή τις πεποιθήσεις των φίλων σας. Προσέξτε λοιπόν να μην εμπλακείτε εξωπραγματικά σε αιτίες, ειδικά στα μέσα Φεβρουαρίου και ειδικά εάν τα χρήματα είναι στην ημερήσια διάταξη. Όσον αφορά τις σχέσεις, τείνουν να υπονομεύονται από τη συνεχιζόμενη ανασφάλεια ή την έλλειψη δέσμευσης από τους συντρόφους, οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει να δηλώσουν ποιες είναι οι προθέσεις τους. Δεν έχει νόημα να θυσιάσετε τον εαυτό σας για την αγάπη εάν η αφοσίωσή σας δεν ανταποκρίνεται, και είναι καλύτερα να διατηρήσετε κάποια ελευθερία και ανεξαρτησία εάν έχετε αμφιβολίες. Υπάρχει έντονη εστίαση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αυτόν τον μήνα, ιδιαίτερα γύρω από την πανσέληνο στις 6, και είναι αυτή τη στιγμή που η ανάγκη σας για χώρο και ελευθερία είναι αρκετά έντονη. Είναι καλό να εμπλακείτε με οργανισμούς που σας επιτρέπουν να λειτουργείτε με δική σας πρωτοβουλία και με αξίες στις οποίες πιστεύετε. Το τέλος Φεβρουαρίου φέρνει μια βαθύτερη βύθιση στην πνευματική σας αυτονομία.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Αυτή την περίοδο θα είσαστε πολύ απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις. Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να περιμένετε αρκετές επαγγελματικές αλλαγές, και εάν είσαστε προετοιμασμένοι να πάρετε μεγαλύτερες υπευθυνότητες μπορείς να προοδεύσετε σημαντικά. Οι οικογενειακές ευθύνες μπορεί να πάρουν δεύτερη θέση έναντι στις επαγγελματικές φιλοδοξίες λόγω του ότι τώρα αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο εάν θέλετε να προοδεύσετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Το 2023 ξεκινά με θετικό τόνο, με έμφαση στη βελτίωση των επαγγελματικών συνδέσεων και συνεργασιών, με στόχο την εδραίωση του δικτύου σας και τη βελτίωση των οικονομικών. Οι τελευταίοι μήνες του 2022 και οι πρώτοι τρεις μήνες του 2023 είναι πολύ δύσκολοι για την οικονομική διοίκηση, κυρίως επειδή οι πιθανοί εταίροι ακολουθούν πολύ εύκολα το λάθος μονοπάτι. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα έχετε πολύ πιο σταθερό έλεγχο σε θέματα ασφάλειας. Στις αρχές Ιουνίου, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για τέσσερις μεγάλους μήνες λόγω της ανάδρομης κίνησης. Αυτό συμβαίνει κάθε 8 χρόνια, επομένως η τελευταία φορά που συνέβη ήταν το καλοκαίρι του 2015. Αυτή θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για εσάς, κυρίως επειδή η Αφροδίτη έρχεται σε επαφή τόσο με τον Δία όσο και με τον Ουρανό από τις αρχές Ιουνίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Αυτός ο συνδυασμός είναι συναρπαστικός και ανησυχητικός. Επειδή ο Δίας μπήκε στο ζώδιό σας στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου και αργότερα θα ενταχθεί στον Ουρανό, αυτή είναι μια σημαντική φάση επέκτασης και απελευθέρωσης για εσάς που θα διαρκέσει μέχρι το 2024. Αυτή η περίοδος είναι σε κάποιο βαθμό μια περίοδος δημιουργίας φωλιάς και είναι εξαιρετική για ρομαντισμό και παιδιά, αν και για ορισμένους, η εδραίωση μιας συνεργασίας μπορεί να είναι άπιαστη. Υπάρχει ένας υπαινιγμός πολυτέλειας και εξωτικού, και αναμφίβολα θα ξοδέψετε πολλά χρήματα, ίσως λόγω γάμου, σημαντικών οικογενειακών γεγονότων και γιορτών. Η επιρροή Δία-Ουρανού μπορεί επίσης να φέρει στη ζωή σας ανθρώπους από μια εξωτική κουλτούρα ή μπορεί απλώς να θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας για να φέρετε κάποιο είδος ξένης αισθητικής. Εάν η αγάπη αποδεικνύεται άπιαστη, είναι επειδή εσείς και οι πιθανοί σύντροφοι είστε πολύ επίμονοι στο να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνετε. Υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία τον Σεπτέμβριο και αυτή είναι μια περίοδος που οι σύντροφοι θα παρακινηθούν να κάνουν τα πράγματα όπως εσείς θέλετε. Στην επαγγελματική σας ζωή, υπάρχουν θετικές τάσεις για παραγωγική ενασχόληση με μια εξέχουσα ομάδα της κοινωνίας, με θετικές ευκαιρίες να εμφανίζονται στα μέσα Ιουνίου.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πάντα πρώτοι. Δεν φοβάστε να κάνετε κάτι μόνοι σας και σπάνια στηρίζεστε στους άλλους. Μία ιδιαίτερη αίσθηση "αποστολής" κάνει τις πράξεις σας θαρραλέες και παρορμητικές. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.
  •   Λέξεις κλειδιά : Δυναμικοί, ενεργητικοί, ευθείς, θαρραλέοι, επιζητούν τις περιπέτειες και τις προκλήσεις.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΣ = 1ος Γενικά ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ Το ζώδιο του Κριού κυβερνιέται από τον Άρη. Συνδέεται με το κεφάλι σε ότι αφορά το σώμα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και έχει έτσι μια πιο διεισδυτική ενέργεια. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης τοποθετηθεί εδώ θα έχει ανάγκη να εκδηλωθεί με μεγάλο δυναμισμό και ότι η έκφραση της προσωπικότητας μέσα από την δράση παίζει σπουδαίο ρόλο. Έχεις τρομερή επιθυμία να έρχεσαι πρώτος και αυτό εκφράζεται με μια αφελή έξαρση και παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος με ιππότες και πριγκίπισσες. Καθώς ο Κριός είναι ένα κυρίαρχο ζώδιο η ενέργεια του εκδηλώνεται με δυναμικές εκρήξεις. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, έχουν σημασία και τα χειροπιαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι με έντονα τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου διακρίνονται για τα ηγετικά τους χαρίσματα και την πρωτοπορία τους, παρόλο που είναι παρορμητικοί και οξύθυμοι. Πρέπει να ελέγχουν την ανυπομονησία τους και τον εγωκεντρισμό τους και να αντιληφθούν και τις ανάγκες των άλλων αν θέλουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.