ταυρος-προβλεψεις

Ταύρος

Ταύρος – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας, είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε προσωπικές και επαγγελματικές πιέσεις. Μαθαίνεις κάτι και έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τις επιλογές.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας η Αφροδίτη έχει μετακομίσει στον Ταύρο, που σημαίνει το τέλος μιας δύσκολης και απομονωμένης περιόδου και την αρχή μιας εποχής που μπορείτε να ορίσετε τη δική σας ανεξάρτητη ατζέντα. Νιώθετε πιο άνετα στο πετσί σας τώρα και αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση να επιμείνετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Υπάρχει μεγάλη εστίαση σε νέες οικονομικές πρωτοβουλίες, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν συνεργάτες, οι οποίοι είναι γεμάτοι ενθουσιασμό και ιδέες στις οποίες τείνουν να συμμετέχουν χωρίς να σας εμπλέκουν πολύ. Τώρα είναι η ώρα να επιλύσετε τυχόν ημιτελή ζητήματα από το παρελθόν.

ΜΑΙΟΣ 2022

Την 1η Μαΐου, μια νέα σελήνη στο ζώδιό σας ενώνει τον απρόβλεπτο Ουρανό, ο οποίος ξεκινά τον μήνα σε ένα δυναμικό ξεκίνημα με ριζικές νέες πρωτοβουλίες που σηματοδοτούν την αλλαγή του τρόπου ζωής και την ανάγκη να επιβεβαιώσετε τις μοναδικές σας ιδιότητες. Θα θέλετε χρόνο μόνοι σας για να εξετάσετε τις επιλογές σας και ένα πράγμα που είναι στο μυαλό σας είναι να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ της ανεξαρτησίας και της εξάρτησης από τους άλλους. Υπάρχουν ισχυρές πνευματικές δυνάμεις στο παιχνίδι, αρχικά συνδεδεμένες με άτομα που θέλετε να βοηθήσετε, και στη συνέχεια περισσότερο μόνοι σας. Υπάρχει έντονη εστίαση στις ομάδες, τους οργανισμούς και την κοινωνία γενικότερα κατά το πρώτο εξάμηνο του Μαΐου. Μπορεί να αισθάνεστε παρασυρμένοι σε ένα κύμα συναισθημάτων σε σχέση με άτομα με τα οποία νιώθετε ισχυρό δεσμό, παρόλο που μπορεί να μην τους γνωρίζετε καλά. Η ενασχόληση με συλλογικά γεγονότα για τα οποία είστε ανίκανοι να κάνετε πολλά μπορεί κάλλιστα να προκαλέσει μια αίσθηση απελπισίας και ένα από τα ισχυρότερα κίνητρά σας εδώ τον Μάιο είναι να κατανοήσετε το νόημα των γεγονότων και τα δεινά που μπορούν να προκαλέσουν. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη μετακομίζει στον Ταύρο και αυτό σηματοδοτεί μια πολύ πιο δυναμική και πρακτική περίοδο. Γίνεσαι πολύ πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και για το τι θέλεις να κάνεις.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Η περίοδος αυτή της ζωής σας έχει ισχυρή έμφαση σε προσπάθειες που αφορούν την απόκτηση ενός υψηλού εισοδήματος. Τι πόρους έχετε, και τι πόρους μπορείτε να δημιουργήσετε; Θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με πρακτικά οικονομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις με τράπεζες, και ταξινόμηση των οικονομικών σας θεμελίων. Εξοφλείτε τις οφειλές σας, ταξινομείτε τα ασφαλιστικά σας και δημιουργείτε νέες δεσμεύσεις. Τελείως χωριστά από τις επαγγελματικές προσπάθειες που κάνετε για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων, ασχολείστε με πρακτικά βήματα για την επίτευξη της γενικής σας ασφάλειας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκινάτε τη χρονιά με τον κυβερνήτη του ζώδιού σας την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα και να ενώνει τον Πλούτωνα, κάτι που δείχνει ότι βρίσκεστε στη μέση μιας διαδικασίας επανεξέτασης των αγαπημένων σας πεποιθήσεων. Ο πολύς φανατισμός, η πολλή ιδεολογική συζήτηση και η πολλή ένταση σε εξουθενώνει και χρειάζεσαι απεγνωσμένα νέα ενέργεια και υποστήριξη. Αυτό έρχεται με τη μορφή ενός αυστηρού μέντορα ή συντρόφου, ο οποίος είναι έτοιμος να ενώσει τις δυνάμεις σας μαζί σας. Οι παλιές ιδέες και πεποιθήσεις αντικαθίστανται από νέες - είναι μια επανάσταση. Η περίοδος από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου είναι επίσης μια βασική περίοδος για συνεργασία - ειδικά αν βρίσκεστε σε ξένο περιβάλλον ή σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική πνευματική ομάδα. Τα τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου είναι εξαιρετικά με μεγάλες ανατροπές και μαγνητική έλξη. Το παλιό αντικαθίσταται από το νέο και η εστίαση μετατοπίζεται στην εφαρμογή στην καριέρα σας όλων όσων έχετε βιώσει. Ξεκινούν μεγάλα έργα, ίσως με διεθνή οργανισμό. Η εστίαση σε ομάδες και οργανισμούς γίνεται έντονη τον Απρίλιο και αυτή είναι μια περίοδος που παρασύρεστε σε ένα ρεύμα ιδεαλισμού σε μια ουτοπική αναζήτηση να δημιουργήσετε βιωσιμότητα και δικαιοσύνη σε κοινωνικά θέματα. Η ηλιακή έκλειψη της 1ης Μαΐου υπογραμμίζει αυτή την ανάγκη να ξεφύγουμε από τη συμβατική σκέψη και να εφαρμόσουμε επαναστατικές νέες ιδέες. Ο πειραματισμός και η απελευθέρωση είναι θέματα φέτος και τα τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου αναδεικνύουν την έλξη σας για ρίσκο και αλλαγή. Οι σύντροφοι μπορεί να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στο να ηλεκτρίσουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή και είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε να είστε μαζί με κάποιους μάλλον άγριους ή αντισυμβατικούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε αυτός που κρατά τα χειριστήρια. Σε οικονομικό επίπεδο, πρέπει να περπατήσετε πολύ προσεκτικά το δεύτερο μέρος του 2022, ειδικά με συνεργάτες ή φίλους. Μπορεί να σας εξαπατήσουν ή εύκολα να πειστείτε να αποχωριστείτε τα χρήματά σας. Κλείστε το πορτοφόλι σας σφιχτά με φερμουάρ.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Μεγάλη υπομονή. Ανταποκρίνεστε στις επιθυμίες των άλλων αλλά δημιουργείτε, βασιζόμενοι επάνω στα ήδη υπάρχοντα. Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να σκεφθείτε πριν πάρετε κάποιες αποφάσεις. Προτιμάτε συχνά να είστε ακροατής παρά ομιλητής. 

  •  Λέξεις κλειδιά : Πρακτικοί, συχνά σκεπτικοί και πεισματάρηδες, αγαπούν τη γαλήνη και την ηρεμία. 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΙΚΟΣ = 2ος  

Γενικά

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Το ζώδιο του Ταύρου κυβερνά η Αφροδίτη. Σε ότι αφορά το σώμα έχει σχέση με τον λάρυγγα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και για αυτό είναι πιο παθητικό και δεκτικό όταν εκφράζει την ενέργειά του. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης και έτσι συνδέεται με την γονιμότητα και την σταθερότητα. Όταν ένας πλανήτης τοποθετείται σε αυτό το ζώδιο έχει σταθεροποιητική επιρροή και εκδηλώνει την ενέργειά του με τρόπο αποφασιστικό και ακλόνητο. Ο Ταύρος είναι επίσης ένα σταθερό ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι δεν ξεφεύγει από την πορεία του. Η διατήρησή των πραγμάτων όπως έχουν, για μεγάλες περιόδους και η απροθυμία για αλλαγές είναι οι ιδιότητες αυτού του ζωδίου. Ο Ταύρος επίσης συνδέεται με τα αποθέματα της Φύσης και με όλα τα ζητήματα που αφορούν υλικές αξίες. Έτσι έχει να κάνει με τα οικονομικά, τα υλικά αγαθά και την ασφάλεια. Οι άνθρωποι με έντονα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου έχουν την τάση να είναι υλιστές και να τελματώνουν μέσα σε μια ρουτίνα. Όταν μαθαίνουν να αποκόβονται περιοδικά από αυτά που τους δένουν αποκτούν μεγαλύτερη αντίληψη της ζωής. Έχουν την ικανότητα να ηρεμούν και να απολαμβάνουν τις χαρές που προσφέρουν οι αισθήσεις.