ταυρος-προβλεψεις

Ταύρος

Ταύρος – Προβλέψεις

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023

Πρέπει να δοθεί προσοχή στα χρήματα και τους πόρους σήμερα, και στους ανθρώπους που βοηθούν τα πράγματα να ευημερήσουν. Απαιτούνται κοινωνικά από εσάς. Στη δουλειά, οι ενέργειες του παρελθόντος επισπεύδουν την αλλαγή. 

Από 2 έως 8 Οκτωβρίου 2023

Πλησιάζετε στο τέλος μιας σημαντικής φάσης όπου έχει επικεντρωθεί ισχυρά στο σπίτι και την οικογένεια, καθώς και στην ανάγκη σας να διεκδικήσετε έναν πιο ανεξάρτητο ρόλο. Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να σας φιλοξενήσουν, αλλά αυτή η περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, καθώς οι άνθρωποι απαλλάσσονται από καταστάσεις όπου αισθάνονται ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή συμβιβάζονται. Όταν έρθει η επόμενη εβδομάδα, οι ρόλοι αλλάζουν. Οι σύντροφοι επιβεβαιώνουν τη δύναμη της θέλησης και τη δύναμή τους, κάτι που είναι βασικά καλό – καλύτερα να έχετε δυνατούς συνεργάτες παρά αδύναμους και τώρα θα μπορείτε να βασιστείτε σε άλλους ανθρώπους για να σας βοηθήσουν στις δυσκολίες που προκύπτουν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Ο Οκτώβριος φέρνει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές. Μετά από μήνες που ο κυβερνήτης του ζώδιού σας η Αφροδίτη βρίσκεται στον Λέοντα – ο οποίος έχει δώσει μεγάλη έμφαση σε οικογενειακά ζητήματα και ζητήματα γοήτρου – στις 9 Οκτωβρίου η Αφροδίτη μετακομίζει στην Παρθένο. Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μια άμεση πρόκληση, η οποία έχει να κάνει είτε με παιδιά είτε με θέμα που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή. Γνωρίζετε έντονα τους τομείς της ζωής σας όπου οι αδυναμίες είναι εμφανείς και μεγάλο μέρος του Οκτωβρίου αφιερώνεται στην αντιμετώπιση και την εξάλειψη αυτών των αδυναμιών. Η εμπιστοσύνη στο πώς φαίνεστε στους άλλους υπονομεύεται και αν ο ρομαντισμός είναι στην ημερήσια διάταξη, τότε μπορεί αρχικά να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την απόρριψη. Φαίνεται σχεδόν σαν να υπάρχει μια αντιστροφή ρόλων, καθώς οι σύντροφοι επιδεικνύουν τώρα μεγάλη αποφασιστικότητα και δύναμη. Τώρα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς – οι εταίροι δεν θα το κάνουν. Καθώς προχωρά ο Οκτώβριος, συγκεντρώνετε μικρούς θριάμβους σιγά σιγά, αλλά κρατάτε χαμηλό προφίλ και δίνετε εύσημα στους άλλους. Οι φίλοι και τα άτομα με επιρροή είναι μια πραγματική ευλογία στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και μπορείτε να περιμένετε πολλή υποστήριξη, η οποία με τη σειρά της εμπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρείτε τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές – αν δεν το κάνετε, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε αργότερα.

Πανσέληνος 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στην 06ο 00΄ του Κριού από 12:57 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 29 Σεπτεμβρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο  σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως,  (παρορμητικό).

Σίγουρα δεν ενδιαφέρεστε να είστε το κέντρο της προσοχής την περίοδο αυτή, η οποία χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση κοινωνικής απομόνωσης. Μπορείτε ακόμα να κατορθώσετε να επιτύχετε, αλλά θα λειτουργήσετε καλύτερα πίσω από τη σκηνή. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία είναι πιθανό να θελήσετε να επανεξετάσετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες έτσι ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τη συναισθηματική ποιότητα της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υποχώρησης από το σαματά της ζωής, θα αναζητάς την καλυτέρευση της ποιότητας του εσωτερικού σου κόσμου. Η επιβαλλόμενη απομόνωση θα σου φέρει μεγαλύτερη πνευματική ενημερότητα.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Το 2023 ξεκινά με θετικό τόνο, με έμφαση στη βελτίωση των επαγγελματικών συνδέσεων και συνεργασιών, με στόχο την εδραίωση του δικτύου σας και τη βελτίωση των οικονομικών. Οι τελευταίοι μήνες του 2022 και οι πρώτοι τρεις μήνες του 2023 είναι πολύ δύσκολοι για την οικονομική διοίκηση, κυρίως επειδή οι πιθανοί εταίροι ακολουθούν πολύ εύκολα το λάθος μονοπάτι. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου θα έχετε πολύ πιο σταθερό έλεγχο σε θέματα ασφάλειας. Στις αρχές Ιουνίου, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει για τέσσερις μεγάλους μήνες λόγω της ανάδρομης κίνησης. Αυτό συμβαίνει κάθε 8 χρόνια, επομένως η τελευταία φορά που συνέβη ήταν το καλοκαίρι του 2015. Αυτή θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για εσάς, κυρίως επειδή η Αφροδίτη έρχεται σε επαφή τόσο με τον Δία όσο και με τον Ουρανό από τις αρχές Ιουνίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Αυτός ο συνδυασμός είναι συναρπαστικός και ανησυχητικός. Επειδή ο Δίας μπήκε στο ζώδιό σας στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου και αργότερα θα ενταχθεί στον Ουρανό, αυτή είναι μια σημαντική φάση επέκτασης και απελευθέρωσης για εσάς που θα διαρκέσει μέχρι το 2024. Αυτή η περίοδος είναι σε κάποιο βαθμό μια περίοδος δημιουργίας φωλιάς και είναι εξαιρετική για ρομαντισμό και παιδιά, αν και για ορισμένους, η εδραίωση μιας συνεργασίας μπορεί να είναι άπιαστη. Υπάρχει ένας υπαινιγμός πολυτέλειας και εξωτικού, και αναμφίβολα θα ξοδέψετε πολλά χρήματα, ίσως λόγω γάμου, σημαντικών οικογενειακών γεγονότων και γιορτών. Η επιρροή Δία-Ουρανού μπορεί επίσης να φέρει στη ζωή σας ανθρώπους από μια εξωτική κουλτούρα ή μπορεί απλώς να θέλετε να αλλάξετε το σπίτι σας για να φέρετε κάποιο είδος ξένης αισθητικής. Εάν η αγάπη αποδεικνύεται άπιαστη, είναι επειδή εσείς και οι πιθανοί σύντροφοι είστε πολύ επίμονοι στο να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνετε. Υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία τον Σεπτέμβριο και αυτή είναι μια περίοδος που οι σύντροφοι θα παρακινηθούν να κάνουν τα πράγματα όπως εσείς θέλετε. Στην επαγγελματική σας ζωή, υπάρχουν θετικές τάσεις για παραγωγική ενασχόληση με μια εξέχουσα ομάδα της κοινωνίας, με θετικές ευκαιρίες να εμφανίζονται στα μέσα Ιουνίου.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πάντα πρώτοι. Δεν φοβάστε να κάνετε κάτι μόνοι σας και σπάνια στηρίζεστε στους άλλους. Μία ιδιαίτερη αίσθηση "αποστολής" κάνει τις πράξεις σας θαρραλέες και παρορμητικές. Σας αρέσει να εντυπωσιάζετε τους άλλους με τις ικανότητες σας.
  •   Λέξεις κλειδιά : Δυναμικοί, ενεργητικοί, ευθείς, θαρραλέοι, επιζητούν τις περιπέτειες και τις προκλήσεις.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΑΡΗΣ ΟΙΚΟΣ = 1ος Γενικά ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΗ Το ζώδιο του Κριού κυβερνιέται από τον Άρη. Συνδέεται με το κεφάλι σε ότι αφορά το σώμα. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και έχει έτσι μια πιο διεισδυτική ενέργεια. Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι όταν ένας πλανήτης τοποθετηθεί εδώ θα έχει ανάγκη να εκδηλωθεί με μεγάλο δυναμισμό και ότι η έκφραση της προσωπικότητας μέσα από την δράση παίζει σπουδαίο ρόλο. Έχεις τρομερή επιθυμία να έρχεσαι πρώτος και αυτό εκφράζεται με μια αφελή έξαρση και παιδική αθωότητα. Είναι ένας κόσμος με ιππότες και πριγκίπισσες. Καθώς ο Κριός είναι ένα κυρίαρχο ζώδιο η ενέργεια του εκδηλώνεται με δυναμικές εκρήξεις. Οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι, έχουν σημασία και τα χειροπιαστά αποτελέσματα επιτυγχάνονται γρήγορα. Οι άνθρωποι με έντονα τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου διακρίνονται για τα ηγετικά τους χαρίσματα και την πρωτοπορία τους, παρόλο που είναι παρορμητικοί και οξύθυμοι. Πρέπει να ελέγχουν την ανυπομονησία τους και τον εγωκεντρισμό τους και να αντιληφθούν και τις ανάγκες των άλλων αν θέλουν να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.