ταυρος-προβλεψεις

Ταύρος

Ταύρος – Προβλέψεις

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να αντιμετωπίσετε οδυνηρές αναμνήσεις που έχουν μια καρμική συνιστώσα. Όταν βοηθάς άλλους με παρόμοια θέματα, βοηθάς τον εαυτό σου.

Από 15 έως 21 Απριλίου 2024

Επί του παρόντος, υπάρχει ένας στενός δεσμός με ένα άτομο, με το οποίο έχετε ισχυρή συγγένεια, και το οποίο έχει επανεμφανιστεί πρόσφατα στη ζωή σας, φέρνοντας μεγαλύτερη επίγνωση των πνευματικών διλημμάτων που αντιμετωπίζετε αυτήν τη στιγμή. Αυτή είναι μια περίοδος που επιλέγετε προσεκτικά την εταιρεία σας, καθώς χρειάζεστε χώρο για να εξερευνήσετε την εσωτερική σας ζωή. Η πανσέληνος την Τετάρτη αναδεικνύει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές, και αυτή είναι μια περίοδος που ισχυροί άνθρωποι έχουν μεγάλη επιρροή στη ζωή σας. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα βγείτε από τη σκιά και θα επιβληθείτε πολύ περισσότερο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Τις πρώτες μέρες του Απριλίου, ο κυβερνήτης του ζώδιου Αφροδίτη κινείται για να συναντήσει τον Ποσειδώνα, κάτι που προκαλεί τόσο λύπη όσο και χαρά και μια βαθιά λαχτάρα για μια πιο ικανοποιητική κατάσταση, ειδικά συνδεδεμένη με φιλίες. Οι αρχές Απριλίου φέρνουν δύσκολες συνθήκες για εσάς και ειδικά για τους συνεργάτες και τους φίλους, που μπορεί να παλεύουν με μακροπρόθεσμα ζητήματα που διαλύουν την ενέργειά τους και υπονομεύουν τα κίνητρά τους. Ο ιδεαλισμός που ασπάζεστε αυτή τη στιγμή μπορεί κάλλιστα να είναι ανεπαρκής για να δημιουργήσετε το είδος των βελτιώσεων που ονειρεύεστε. Μετά τις 6 Απριλίου, μπορεί να προτιμήσετε να φύγετε μόνοι σας και αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για την εξάλειψη των μη ρεαλιστικών προσδοκιών και την προσαρμογή στις πρόσφατες αλλαγές που πραγματοποιούνται όσον αφορά τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα είστε ικανοποιημένοι με την αποχώρηση από κοινωνικές επιπλοκές και δουλεύετε για τα προσωπικά σας συμφέροντα. Διατηρήστε χαμηλό προφίλ – μόνο στο τέλος του μήνα μπορείτε να ξεκινήσετε να προωθείτε τη δική σας ατζέντα. Στις 20 Απριλίου, ακριβώς τη στιγμή που ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας, υπάρχει μια σύνοδος του Δία και του Ουρανού στον Ταύρο. Αυτοί οι σύνδεσμοι συμβαίνουν μόνο κάθε 14 χρόνια και η τελευταία φορά που έγιναν στο ζώδιο του Ταύρου ήταν το 1941, οπότε μπορείτε να περιμένετε τα εγκαίνια ενός νέου και σημαντικού. Αυτό είναι μια εξαιρετική επιρροή για την απαλλαγή από τους περιορισμούς και για την ξαφνική επιτυχία.

Νέα Σελήνη 08 Απριλίου 2024

Στην 19ο 24΄ του Κριού στις 21:21 ώρα Ελλάδας

(Ολική Ηλιακή έκλειψη)

Η Νέα Σελήνη από 08 Απριλίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριός Ζυγός στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως (παρορμητικό).

Σίγουρα δεν ενδιαφέρεστε να είστε το κέντρο της προσοχής την περίοδο αυτή, η οποία χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση κοινωνικής απομόνωσης. Μπορείτε ακόμα να κατορθώσετε να επιτύχετε, αλλά θα λειτουργήσετε καλύτερα πίσω από τη σκηνή. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία είναι πιθανό να θελήσετε να επανεξετάσετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες έτσι ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τη συναισθηματική ποιότητα της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υποχώρησης από το σαματά της ζωής, θα αναζητάς την καλυτέρευση της ποιότητας του εσωτερικού σου κόσμου. Η επιβαλλόμενη απομόνωση θα σου φέρει μεγαλύτερη πνευματική ενημερότητα.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Καθώς ο Πλούτωνας αλλάζει ζώδιο τον Ιανουάριο του 2024, δίνεται έντονη έμφαση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Εάν υπάρχει κάποιος τομέας στην καριέρα σας που σας έχει βαρεθεί, αρχίζετε να σκέφτεστε πώς θα ήταν η ζωή αν το παρατούσατε. Υπάρχει ανάγκη για ένα βαθύ, ελκυστικό και ψυχολογικά εμπλουτιστικό στοιχείο στην καριέρα σας. Ταυτόχρονα, οι νέες τάσεις αυξάνουν την πιθανότητα συναλλαγής με ηγέτες ή αρχές που κυριαρχούν και είναι αμείλικτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν είτε οι επιχειρηματικοί συνεργάτες είτε οι ρομαντικοί σύντροφοι ενεργούν με αυταρχικό τρόπο. Αυτή είναι μια βασική στιγμή για να διεκδικήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά. Προκύπτουν νέες ευκαιρίες για να συνδεθείτε μαζικά με τους ανθρώπους, να συνεργαστείτε με διεθνείς οργανισμούς και να εργαστείτε για μεταρρυθμίσεις, ιδιαίτερα εκείνες που εμπνέονται από ανθρωπιστικές αρχές. Μπορείτε να εμπλακείτε με ισχυρούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή για καλό σκοπό – απλά πρέπει να προσέχετε να μην είστε πολύ ιδεολόγοι ή φανατικοί. Προς τα τέλη Μαρτίου, η εστίαση είναι στις κοινωνικές ευθύνες και αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή για να γίνετε μέλος μιας καθιερωμένης ομάδας που έχει γνήσια επιθυμία να βελτιώσει τις συνθήκες για τους ανθρώπους που υποφέρουν με κάποιο τρόπο. Καθώς ο Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στο ζώδιό σας λίγο αργότερα, η αρχή της άνοιξης είναι μια τέλεια στιγμή για να κάνετε αλλαγές και να πάτε σε μια πιο συναρπαστική κατεύθυνση, και τα τέλη Μαΐου φέρνουν μια σημαντική μετάβαση και μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για να κερδίσετε χρήματα με βάση την επικοινωνία ή την εκπαίδευση σας. ταλέντα. Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ συναρπαστικός μήνας, και για τον single Ταύρο, υπάρχει η πιθανότητα μιας ρομαντικής εμπειρίας με κάποιον που είναι έξω από τα βάθη με κάποιο τρόπο, αλλά που φέρνει ένα τρενάκι εμπειριών στις αποσκευές του. Αυτή είναι μια αρκετά καλή περίοδος για ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Το τελευταίο δίμηνο του 2024 χαρακτηρίζεται από κάποιες ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν την οικογενειακή ζωή ή την καριέρα. Μπορεί να είστε σε διαφωνίες με έναν σύντροφο, ειδικά στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά από την άλλη, αυτή μπορεί να είναι μια έντονη περίοδος αισθηματικά. Οι πιθανοί συνεργάτες δεν είναι ξεκάθαροι σχετικά με το τι θέλουν και δεν μπορούν να αποφασίσουν για τη σωστή πορεία δράσης.