σκορπιος-προβλεψεις

Σκορπιός

Σκορπιός – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπογραμμίζει τα στρες και τις πιέσεις που προσπαθούν να εξισορροπήσουν τις προτεραιότητες της οικογένειας και της καριέρας. Οι συνεργάτες κάνουν ό,τι μπορούν για να σας ηρεμήσουν. Να είσαι ευγενικός.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί ακόμα να προσπαθείτε να προσανατολιστείτε ρομαντικά καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, το πρόβλημα είναι ότι ούτε εσείς ούτε οι πιθανοί σύντροφοι είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε. Όσο περισσότερες επιλογές, τόσο περισσότερη σύγχυση, και μπορεί να χρειαστεί πάνω από ένα μήνα για να αποκτήσετε επιτέλους μια αίσθηση του τι θα φέρει το μέλλον. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα έντονη και υπάρχει μια τάση να βλέπουμε τα πράγματα με όρους ασπρόμαυρου, αντί με αποχρώσεις του γκρι. Ωστόσο, μέχρι το Σαββατοκύριακο εμφανίζονται θετικές τάσεις, ειδικά με φίλους και οικογένεια, κάτι που φέρνει ευχάριστες εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που αρχίζεις να μαζεύεις ατμό. Οι έρευνες ή ακόμα και η εμμονή με το παρελθόν φέρνουν διαφωτιστικά αποτελέσματα και μεγάλο μέρος του μήνα χαρακτηρίζεται από αφομοίωση ψυχολογικών γνώσεων, ιδιαίτερα συνδεδεμένων με οικογενειακά θέματα, τις ρίζες σας και την κληρονομιά σας. Εδώ και πολλούς μήνες η ζωή ήταν κάπως νευρική και αποπροσανατολιστική, ειδικά συνδεδεμένη με τις στενές σχέσεις στη ζωή σας – με τους συντρόφους, την οικογένεια ή τα παιδιά. Οι αρχές Φεβρουαρίου χαρακτηρίζονται από κάποια σύγχυση από αυτή την άποψη και πρέπει να διατηρήσετε τη ζωή σας απλή. Εάν διασκεδάζετε πάρα πολλές διαφορετικές επιλογές, ειδικά ρομαντικά, τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν λίγο χαοτικά. Αυτή η περίοδος στη ζωή σας πλησιάζει στο τέλος του στα τέλη Μαρτίου, όταν προχωράτε σε νέους ορίζοντες και θα πρέπει να είναι μια εποικοδομητική στιγμή για την οικογένεια. Η εδραίωση του σπιτιού και της οικογενειακής σας ζωής είναι ένα σημαντικό θέμα για το μεγαλύτερο μέρος του Φεβρουαρίου. Η πανσέληνος στις 6 υπογραμμίζει κάποια αναστάτωση που συνδέεται με τις διαφορετικές απαιτήσεις του σπιτιού και της καριέρας, αλλά μετά τα μέσα Φεβρουαρίου υπάρχει εξυγίανση και είναι μια καλή στιγμή για εγχώριες υποχρεώσεις. Ξεκινά μια εξαιρετική περίοδος για νέες ανεξάρτητες πρωτοβουλίες στην εργασία τόσο για εσάς όσο και για πιθανούς συνεργάτες και υπάρχει μια γενική περίοδος αυξανόμενης αρμονίας τόσο στο σπίτι, μεταξύ φίλων και στην κοινότητά σας.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Κατά την έναρξη της φάσης αυτής, θα υπάρξουν αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, για παράδειγμα μια μετακόμιση, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την καριέρα σας. Μπορεί να είναι σημαντικότερο για εσάς να βρείτε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον, από ότι να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που έρχονται πραγματικά στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, και θα παρακινείστε ισχυρά προς τη δημιουργία των πιο ασφαλών καταστάσεων σε ότι έχει σχέση με την οικιακή σου ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια στον τομέα αυτό.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Τους πρώτους τρεις μήνες του 2023, εξακολουθείτε να προσπαθείτε να πλοηγηθείτε στον συναισθηματικό λαβύρινθο στον οποίο έχετε βρεθεί εδώ και πολλούς μήνες. Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ωστόσο, νιώθετε σαν να έχετε λύσει μερικούς γρίφους και με τις πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Βοηθά να καταφέρετε να αποκαταστήσετε μια καλύτερη σχέση με έναν στενό σύντροφο στο σπίτι, ώστε να υπάρξει συμφωνία για τα επόμενα βήματα. Οι βασικές αλλαγές έρχονται στα τέλη Μαρτίου, όταν πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια έχουν επιλυθεί και δημιουργήθηκαν πιο στέρεες βάσεις, μετά από μερικά χρόνια με σημαντική αναδιάρθρωση. Μπορεί να νιώθετε σαν να βγαίνετε από μια σκιά αυτή τη στιγμή και υπάρχει μια νέα αίσθηση σκοπού για το μέλλον. Δίνεται μεγάλη έμφαση στα παιδιά και την εκπαίδευσή τους, καθώς και σε νέες δημιουργικές προκλήσεις που μπορεί να σας πάρουν πολύ χρόνο για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω σπουδών ή διεθνών συνδέσεων. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους. Στον προσωπικό σου ορίζοντα εμφανίζονται νέα άτομα που μπορεί να είναι πολύ κυρίαρχα, αλλά και πολύ ενθαρρυντικά. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σχέσεις και είναι μια στιγμή που είστε έτοιμοι να πάρετε μια εξουσία και να πολεμήσετε για τις πεποιθήσεις σας. Λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να ατενίζετε την αντίθεση λίγο υπερβολικά, οπότε είναι καλύτερο να μειώσετε την ένταση των πειστικών σας τακτικών. Ο μήνας Ιούνιος είναι μια εξαιρετική περίοδος, καθώς είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρξει η υπόσχεση μιας στενής συνεργασίας. Είναι μια εποχή που τόσο εσείς όσο και ένας σύντροφος έχετε αστερία και θα υπάρχει έντονη επιθυμία να κάνετε κάτι απρόβλεπτο και να περπατήσετε στην άγρια ​​πλευρά. Μπορεί να υπάρχουν μυστηριώδεις παράγοντες που εμποδίζουν την πλήρη ανάπτυξη μιας σχέσης – κυρίως επειδή οι σύντροφοι δεν μπορούν να αντισταθούν στο να βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ εσείς προτιμάτε να προχωρήσετε με πιο ταπεινούς στόχους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε ικανοί να λέτε όχι, και να ακολουθείτε τον δρόμο σας χωρίς παρεκτροπές. Ισχυρή προσωπικότητα, και ισχυρή θέληση σας βοηθά στο να πηγαίνετε κατευθείαν στην καρδιά των πραγμάτων. Ένας συνεχής αγώνας για την διατήρηση κάποιας θέσης στην ζωή. 

  • Λέξεις κλειδιά : Διεισδυτικοί, καχύποπτοι, ενδοσκοπικοί, θα προτιμούσε να συνδιαλλάσσεται χωρίς οι άλλοι να φορούν μάσκες. 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 8ος

Γενικά ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ Το ζώδιο του Σκορπιού παραδοσιακά το κυβερνά ο ’ρης αν και ο Πλούτωνας από το 1930 που ανακαλύφθηκε έχει αναλάβει και αυτός τον ίδιο ρόλο. Σωματικά ο Σκορπιός έχει σχέση με τα γεννητικά όργανα και τις απεκκρίσεις Σαν ζώδιο του Νερού συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων ειδικά τα βαθιά πρωτογενή συναισθήματα που έχουν σχέση με την επιβίωση και την σεξουαλικότητα. Σαν Σταθερό ζώδιο, η ενέργειά του εκδηλώνεται με σταθερό τρόπο, προσφέροντας μεγάλη αποφασιστικότητα και αντοχή. Οι πλανήτες στον Σκορπιό αναζητούν την συναισθηματική ασφάλεια μέσα σε ένα απειλητικό κόσμο γι' αυτό και υπάρχει η σύνδεση με την ζήλια και το πάθος. Η ανησυχία για το άγνωστο και η επιθυμία για έλεγχο των όσων συμβαίνουν γύρω κάνει τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο να αποκτούν κάποιες συγκεκριμένες βασανιστικές ιδιότητες. Υπάρχει μια μυστικοπάθεια και τυραννικότητα που καλύπτεται από ένα προσωπείο έντονου αυτοέλεγχου. Η ενστικτώδεις γνώσεις, τα αποκρυφιστικά χαρίσματα και η ψυχολογική ικανότητα εκδηλώνονται στον Σκορπιό γιατί ο χαρακτήρας ζει μέσα στον κόσμο των δαιμόνων που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν.