σκορπιος-προβλεψεις

Σκορπιός

Σκορπιός – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Το επίκεντρο είναι η οικογένεια, η οικοδόμηση και η κοινότητα σήμερα. Ο καθένας συμφωνεί γενικά για το τι θέλει. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε ρεαλιστικές επιλογές.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Ενώ τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και είναι μια καλή στιγμή για να σφυρηλατήσετε συμμαχίες με κοινοτικούς οργανισμούς ή οικογενειακές ομάδες, τώρα πλησιάζετε στο βαλτωμένο έδαφος, όπου μπορεί να γλιστρήσετε και να γλιστρήσετε και να χάσετε την αίσθηση της κατεύθυνσης. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένοι φίλοι δεν υπόσχονται τι θα προσφέρουν ή για προσωπικούς λόγους και αμφιβολίες για τον εαυτό τους. Από την προσωπική πλευρά, μια υπερδραστήρια φαντασία μπορεί να σας παρασύρει. Δεν μπορείτε να στοιχηματίσετε σε δύο άλογα και πρέπει να είστε αξιόπιστοι. Τίποτα δεν είναι πέτρινο, οπότε ο σοφός Σκορπιός αφήνει περιθώρια για αλλαγή πορείας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε σε μια δύσκολη θέση και η ζωή θα συνεχίσει να είναι λίγο νευρική για τους επόμενους πέντε ή έξι μήνες. Κάποια πράγματα θα λειτουργήσουν καλά, και κάποια πράγματα όχι τόσο πολύ – και εξαρτάται πολύ από τη συμπεριφορά σας. Το βασικό είναι να αποφύγετε καταστάσεις που λασπώνουν τα νερά, που περιλαμβάνουν εξαπάτηση ή σας αναγκάζουν να κάνετε κάποιου είδους διπλή ζωή. Εάν οι προθέσεις σας δεν είναι διαφανείς, τότε μπορεί να καταλήξετε να αποπροσανατολιστείτε. Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι οι μήνες που πρέπει να προσέχετε περισσότερο. Ακολουθήστε ένα ίσιο και στενό μονοπάτι και αποφύγετε να βάλετε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση όπου βασίζεστε σε άλλους – ή εάν βασίζεστε, περπατήστε πολύ προσεκτικά. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν τομείς που θα λειτουργήσουν πολύ καλά. Οι σχέσεις είναι καλές και σε πολύ βαθύ συναισθηματικό, ψυχολογικό και πνευματικό επίπεδο - ειδικά γύρω στα μέσα Οκτωβρίου. Όποια και αν είναι η πορεία δράσης που έχετε ξεκινήσει θα υπόκειται σε έλεγχο καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του. Μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 25 Οκτωβρίου φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων. Ίσως χρειαστεί να αντιστρέψετε την πορεία σας με κάποιο τρόπο. Η ζωή είναι εξαιρετικά έντονη και οι άνθρωποι εξαρτώνται από εσάς ακριβώς όταν θέλετε να ξεφύγετε από όλα αυτά.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Σίγουρα δεν ενδιαφέρεστε να είστε το κέντρο της προσοχής την περίοδο αυτή, η οποία χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση κοινωνικής απομόνωσης. Μπορείτε ακόμα να κατορθώσετε να επιτύχετε, αλλά θα λειτουργήσετε καλύτερα πίσω από τη σκηνή. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία είναι πιθανό να θελήσετε να επανεξετάσετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες έτσι ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τη συναισθηματική ποιότητα της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υποχώρησης από το σαματά της ζωής, θα αναζητάς την καλυτέρευση της ποιότητας του εσωτερικού σου κόσμου. Η επιβαλλόμενη απομόνωση θα σου φέρει μεγαλύτερη πνευματική ενημερότητα.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Στις αρχές του 2022, υπάρχει μια ισχυρή εστίαση στις δεξιότητες επικοινωνίας και μάθησης - το είδος της στιγμής που ρίχνετε τον εαυτό σας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δίνεται έμφαση σε ημιτελή ζητήματα, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη και να ολοκληρωθούν. Αυτό μπορεί επίσης να συνδεθεί με σχέσεις με αδέρφια, γείτονες ή άλλα άτομα με τα οποία έχετε την τάση να συνδέεστε σε καθημερινή βάση. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι μια εξαιρετική περίοδος για σχέσεις και θα συνεργαστείτε πολύ στενά με κάποιον με τον οποίο έχετε ισχυρό δεσμό. Αυτό θα μπορούσε να είναι ρομαντικό, αλλά ταυτόχρονα οι περιστάσεις είναι δύσκολες, και υπάρχει μια παρόρμηση να αφήσετε κάτι που σας καταναλώνει πάρα πολύ ενέργεια. Αυτή είναι μια βαθιά καθαρτική περίοδος, όπου πολλά ζητήματα εκτρέφονται από το παρελθόν και συζητούνται σε σημείο εξάντλησης. Στα μέσα Αυγούστου υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη η οποία θα κυριαρχήσει μέχρι το τέλος του έτους. Η εστίαση θα είναι στη νοητική, συναισθηματική και ψυχολογική σας ανάπτυξη. Αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σε βαθύ επίπεδο, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την οικονομική ασφάλεια, και υπάρχει τόσο θετική όσο και αρνητική πλευρά σε αυτό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για λογικές επενδύσεις, δάνεια και έργα βελτίωσης σπιτιού και η οικογένεια ή η τοπική κοινότητα θα είναι μια ισχυρή πηγή υποστήριξης και δύναμης. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν. Το μειονέκτημα αυτής της περιόδου είναι η αντιμετώπιση των συναισθηματικών ζητημάτων, όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα ή η σύγχυση. Μπορείτε εύκολα να κάνετε λανθασμένες κρίσεις και να παραπλανηθείτε αυτή τη στιγμή, και αν κόψετε τις γωνίες, ξεκινήσετε τις απάτες ή αλλιώς προσπαθήσετε να αποφύγετε αυτό που πρέπει να γίνει, θα επικρατήσει χάος. Είναι επίσης πιθανό να βιώσετε εξαπάτηση από άλλους. Πρέπει να κάνετε προσεκτικά διάκριση ανάμεσα σε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε - και γενικά μπορείτε να εμπιστευτείτε την οικογενειακή καθοδήγηση - και σε ποιους πρέπει να προσέχετε. Θα αποκαλυφθούν απάτες όπως η απιστία, η αποφυγή κ.λπ. Διατηρήστε ένα ίσιο και στενό μονοπάτι.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε ικανοί να λέτε όχι, και να ακολουθείτε τον δρόμο σας χωρίς παρεκτροπές. Ισχυρή προσωπικότητα, και ισχυρή θέληση σας βοηθά στο να πηγαίνετε κατευθείαν στην καρδιά των πραγμάτων. Ένας συνεχής αγώνας για την διατήρηση κάποιας θέσης στην ζωή. 

  • Λέξεις κλειδιά : Διεισδυτικοί, καχύποπτοι, ενδοσκοπικοί, θα προτιμούσε να συνδιαλλάσσεται χωρίς οι άλλοι να φορούν μάσκες. 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 8ος

Γενικά ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ Το ζώδιο του Σκορπιού παραδοσιακά το κυβερνά ο ’ρης αν και ο Πλούτωνας από το 1930 που ανακαλύφθηκε έχει αναλάβει και αυτός τον ίδιο ρόλο. Σωματικά ο Σκορπιός έχει σχέση με τα γεννητικά όργανα και τις απεκκρίσεις Σαν ζώδιο του Νερού συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων ειδικά τα βαθιά πρωτογενή συναισθήματα που έχουν σχέση με την επιβίωση και την σεξουαλικότητα. Σαν Σταθερό ζώδιο, η ενέργειά του εκδηλώνεται με σταθερό τρόπο, προσφέροντας μεγάλη αποφασιστικότητα και αντοχή. Οι πλανήτες στον Σκορπιό αναζητούν την συναισθηματική ασφάλεια μέσα σε ένα απειλητικό κόσμο γι' αυτό και υπάρχει η σύνδεση με την ζήλια και το πάθος. Η ανησυχία για το άγνωστο και η επιθυμία για έλεγχο των όσων συμβαίνουν γύρω κάνει τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο να αποκτούν κάποιες συγκεκριμένες βασανιστικές ιδιότητες. Υπάρχει μια μυστικοπάθεια και τυραννικότητα που καλύπτεται από ένα προσωπείο έντονου αυτοέλεγχου. Η ενστικτώδεις γνώσεις, τα αποκρυφιστικά χαρίσματα και η ψυχολογική ικανότητα εκδηλώνονται στον Σκορπιό γιατί ο χαρακτήρας ζει μέσα στον κόσμο των δαιμόνων που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν.