σκορπιος-προβλεψεις

Σκορπιός

Σκορπιός – Προβλέψεις

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023

Η Αφροδίτη, που μόλις έφτασε στο ζώδιό σας, εναρμονίζεται με τον Κρόνο, κάτι που υποδηλώνει ότι οι σύντροφοι αναλαμβάνουν τώρα περισσότερες ευθύνες, ειδικά σε σχέση με οικογενειακά θέματα. 

Από 04 έως 10 Δεκεμβρίου 2023

Αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη θα μετακινηθείτε σε μια οικονομική επικίνδυνη ζώνη, οπότε πρέπει να προσέχετε. Το πρόβλημα είναι ότι έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει. Όσο πιο ψηλά προσπαθείτε τώρα, οικονομικά, τόσο πιο σκληρά πέφτετε, γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσετε την πληθωρικότητα και να παραμείνετε προσγειωμένοι. Μην πέσετε στην ίδια παγίδα με ορισμένους ηγέτες με τους οποίους συνεργάζεστε στενά, οι οποίοι πετούν πολύ κοντά στον ήλιο. Δεν είναι η ώρα για τζόγο ή επένδυση, παρόλο που ο πειρασμός είναι εκεί. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μπορούν να σας δώσουν σταθερές συμβουλές, και αυτή η συμβουλή είναι να ελέγξετε τα γεγονότα και να είστε υπομονετικοί.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Το πρώτο μισό του Δεκεμβρίου είναι μια δυναμική περίοδος για εσάς, ειδικά αν επιδιώκετε επέκταση και οικονομική ανάπτυξη. Μπορείτε να συνεργαστείτε με ηγέτες στον τομέα σας για να ανοίξετε ευκαιρίες, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που θα σας δώσουν μεγαλύτερη εμβέλεια. Αυτό λειτουργεί καλά μέχρι μετά το Σαββατοκύριακο της 16ης, όταν όσοι συνεργάζεστε χάσουν τον ενθουσιασμό τους, πιθανότατα επειδή πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Η περίοδος των Χριστουγέννων μπορεί, λογικά, να σας δείξει ότι διαρρέετε χρήματα. Τις μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, υπάρχει μια πολύ ευάλωτη κατάσταση για εσάς. Το είδος των συμβουλών που λαμβάνετε αυτή τη στιγμή θα σας παραπλανήσει και μπορεί να κάνετε λάθη. Στην πραγματικότητα, είστε ευάλωτοι σε παραπλανητικές πρακτικές και πρέπει να προσέχετε πολύ καλά το πρώτο μισό του Ιανουαρίου. Είναι μάλλον καλύτερο να μην κάνετε καμία οικονομική κίνηση αυτή τη στιγμή. Εάν το κάνετε, θα μπορούσατε να περάσετε εβδομάδες προσπαθώντας να καλύψετε τις προκύπτουσες διαρροές. Όσον αφορά τις σχέσεις, αυτός είναι ένας θετικός μήνας, ειδικά με αδέρφια και άτομα με τα οποία αλληλεπιδράτε σε καθημερινή βάση. Οι σύντροφοι τείνουν να είναι προσκολλημένοι μαζί σας – ίσως, από την άποψή σας πολύ δεμένοι, καθώς η ελευθερία κινήσεων είναι πραγματικά σημαντική για εσάς τώρα. Ωστόσο, αν θέλετε μια αρμονική ερωτική ζωή, αξίζει να ρίξετε πολλά χρήματα και στοργή στον σύντροφό σας.

Πανσέληνος 27 Νοεμβρίου 2023

Στην 04ο 51΄  των Διδύμων στις 11:14 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 27 Νοεμβρίου 2023  λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).

Κατά την περίοδο αυτή θα βιώσετε αρκετές κρίσεις λόγω του ότι η ασφάλειά σας εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες. Η προσοχή σας μπορεί να απορροφάται από ό,τι νομίζετε ότι σας χρωστούν οι άλλοι. Την ίδια στιγμή μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι λόγω αυτών που σας χρωστάνε. Μπορεί να είναι εποικοδομητικό για εσάς να διαγράψετε κάποιους πόρους με τους οποίους είστε εξαιρετικά προσκολλημένοι. Είναι καλύτερα να βιώσετε μια απώλεια από το να πετάξετε καλές επενδύσεις και να κρατήσετε κακές. Οι συντάξεις, ασφάλειες και κληρονομιές μπορεί να φανούν χρήσιμες την περίοδο αυτή.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Τους πρώτους τρεις μήνες του 2023, εξακολουθείτε να προσπαθείτε να πλοηγηθείτε στον συναισθηματικό λαβύρινθο στον οποίο έχετε βρεθεί εδώ και πολλούς μήνες. Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ωστόσο, νιώθετε σαν να έχετε λύσει μερικούς γρίφους και με τις πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Βοηθά να καταφέρετε να αποκαταστήσετε μια καλύτερη σχέση με έναν στενό σύντροφο στο σπίτι, ώστε να υπάρξει συμφωνία για τα επόμενα βήματα. Οι βασικές αλλαγές έρχονται στα τέλη Μαρτίου, όταν πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια έχουν επιλυθεί και δημιουργήθηκαν πιο στέρεες βάσεις, μετά από μερικά χρόνια με σημαντική αναδιάρθρωση. Μπορεί να νιώθετε σαν να βγαίνετε από μια σκιά αυτή τη στιγμή και υπάρχει μια νέα αίσθηση σκοπού για το μέλλον. Δίνεται μεγάλη έμφαση στα παιδιά και την εκπαίδευσή τους, καθώς και σε νέες δημιουργικές προκλήσεις που μπορεί να σας πάρουν πολύ χρόνο για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω σπουδών ή διεθνών συνδέσεων. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους. Στον προσωπικό σου ορίζοντα εμφανίζονται νέα άτομα που μπορεί να είναι πολύ κυρίαρχα, αλλά και πολύ ενθαρρυντικά. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σχέσεις και είναι μια στιγμή που είστε έτοιμοι να πάρετε μια εξουσία και να πολεμήσετε για τις πεποιθήσεις σας. Λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να ατενίζετε την αντίθεση λίγο υπερβολικά, οπότε είναι καλύτερο να μειώσετε την ένταση των πειστικών σας τακτικών. Ο μήνας Ιούνιος είναι μια εξαιρετική περίοδος, καθώς είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρξει η υπόσχεση μιας στενής συνεργασίας. Είναι μια εποχή που τόσο εσείς όσο και ένας σύντροφος έχετε αστερία και θα υπάρχει έντονη επιθυμία να κάνετε κάτι απρόβλεπτο και να περπατήσετε στην άγρια ​​πλευρά. Μπορεί να υπάρχουν μυστηριώδεις παράγοντες που εμποδίζουν την πλήρη ανάπτυξη μιας σχέσης – κυρίως επειδή οι σύντροφοι δεν μπορούν να αντισταθούν στο να βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ εσείς προτιμάτε να προχωρήσετε με πιο ταπεινούς στόχους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε ικανοί να λέτε όχι, και να ακολουθείτε τον δρόμο σας χωρίς παρεκτροπές. Ισχυρή προσωπικότητα, και ισχυρή θέληση σας βοηθά στο να πηγαίνετε κατευθείαν στην καρδιά των πραγμάτων. Ένας συνεχής αγώνας για την διατήρηση κάποιας θέσης στην ζωή. 

  • Λέξεις κλειδιά : Διεισδυτικοί, καχύποπτοι, ενδοσκοπικοί, θα προτιμούσε να συνδιαλλάσσεται χωρίς οι άλλοι να φορούν μάσκες. 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 8ος

Γενικά ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ Το ζώδιο του Σκορπιού παραδοσιακά το κυβερνά ο ’ρης αν και ο Πλούτωνας από το 1930 που ανακαλύφθηκε έχει αναλάβει και αυτός τον ίδιο ρόλο. Σωματικά ο Σκορπιός έχει σχέση με τα γεννητικά όργανα και τις απεκκρίσεις Σαν ζώδιο του Νερού συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων ειδικά τα βαθιά πρωτογενή συναισθήματα που έχουν σχέση με την επιβίωση και την σεξουαλικότητα. Σαν Σταθερό ζώδιο, η ενέργειά του εκδηλώνεται με σταθερό τρόπο, προσφέροντας μεγάλη αποφασιστικότητα και αντοχή. Οι πλανήτες στον Σκορπιό αναζητούν την συναισθηματική ασφάλεια μέσα σε ένα απειλητικό κόσμο γι' αυτό και υπάρχει η σύνδεση με την ζήλια και το πάθος. Η ανησυχία για το άγνωστο και η επιθυμία για έλεγχο των όσων συμβαίνουν γύρω κάνει τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο να αποκτούν κάποιες συγκεκριμένες βασανιστικές ιδιότητες. Υπάρχει μια μυστικοπάθεια και τυραννικότητα που καλύπτεται από ένα προσωπείο έντονου αυτοέλεγχου. Η ενστικτώδεις γνώσεις, τα αποκρυφιστικά χαρίσματα και η ψυχολογική ικανότητα εκδηλώνονται στον Σκορπιό γιατί ο χαρακτήρας ζει μέσα στον κόσμο των δαιμόνων που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν.