σκορπιος-προβλεψεις

Σκορπιός

Σκορπιός – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Αυτή την Κυριακή υπάρχει μια βαθιά εστίαση στις σχέσεις. Ισχύουν νέοι όροι. Είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε νέα πρωτοποριακά έργα, ενώ οι συνεργάτες εργάζονται για τη δημιουργία ασφάλειας.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Μια εξαιρετικά δυναμική περίοδος ξεκινά για εσάς στην επαγγελματική σας ζωή καθώς ενώνετε δυνάμεις με επιτυχημένες επιχειρήσεις που οδηγούν σε επέκταση και επιτυχία. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό. Οι κίνδυνοι ανταμείβονται και τώρα θα πρέπει να εξερευνήσετε τα κανονικά σας όρια στη δουλειά. Πρέπει να δείξετε ηγεσία και αποφασιστικότητα, και εάν χρειάζεστε κεφάλαια ή άλλη υποστήριξη, τότε θα πρέπει να επεκτείνετε τις συνδέσεις σας έτσι ώστε οι πόροι να ρέουν. Όσον αφορά την υγεία και τη φυσική κατάσταση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε περιπετειώδη έργα.

ΜΑΙΟΣ 2022

Μια νέα σελήνη στο αντίθετό σας ζώδιο Ταύρος την 1η Μαΐου υπογραμμίζει σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στις σχέσεις και αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να συναντήσετε εξαιρετικούς ανθρώπους από ασυνήθιστα κοινωνικά στρώματα. Αυτή μπορεί να είναι μια μάλλον αποσταθεροποιητική επιρροή, η οποία τονίζεται ακόμη περισσότερο στη σεληνιακή έκλειψη, η οποία πέφτει στο ζώδιό σας στις 16. Σημαντικά γεγονότα αυτή την περίοδο μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε ανασφαλείς ή υπό την πίεση της οικογένειας. Οι τρεις πρώτες εβδομάδες του Μαΐου είναι μια περίοδος που θα θελήσετε να εκφραστείτε δημιουργικά και είναι μια καλή περίοδος για μουσική, ταινίες και διασκέδαση. Σε ρομαντικό επίπεδο, είναι πιο περίπλοκο, ίσως επειδή δεν είσαι σε θέση να αποφασίσεις τι πραγματικά θέλεις. Μπορείτε εύκολα να παρασυρθείτε από μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Τα πράγματα αλλάζουν ριζικά την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, με νέα και εξαιρετικά δυναμική εστίαση στη δουλειά σας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αναλάβετε το προβάδισμα και ίσως να ξεκινήσετε κάτι εντελώς νέο με βάση τις δημιουργικές σας ορμές. Δεν θα ανεχτείτε κανέναν περιορισμό στην ελευθερία σας να αποφασίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Θα λάβετε μεγάλη υποστήριξη από άτομα με υλικούς πόρους και ισχυρά δίκτυα και μπορείτε να περιμένετε σημαντική επιτυχία.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Κατά την περίοδο αυτή θα βιώσετε αρκετές κρίσεις λόγω του ότι η ασφάλειά σας εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες. Η προσοχή σας μπορεί να απορροφάται από ό,τι νομίζετε ότι σας χρωστούν οι άλλοι. Την ίδια στιγμή μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι λόγω αυτών που σας χρωστάνε. Μπορεί να είναι εποικοδομητικό για εσάς να διαγράψετε κάποιους πόρους με τους οποίους είστε εξαιρετικά προσκολλημένοι. Είναι καλύτερα να βιώσετε μια απώλεια από το να πετάξετε καλές επενδύσεις και να κρατήσετε κακές. Οι συντάξεις, ασφάλειες και κληρονομιές μπορεί να φανούν χρήσιμες την περίοδο αυτή.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Στις αρχές του 2022, υπάρχει μια ισχυρή εστίαση στις δεξιότητες επικοινωνίας και μάθησης - το είδος της στιγμής που ρίχνετε τον εαυτό σας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δίνεται έμφαση σε ημιτελή ζητήματα, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη και να ολοκληρωθούν. Αυτό μπορεί επίσης να συνδεθεί με σχέσεις με αδέρφια, γείτονες ή άλλα άτομα με τα οποία έχετε την τάση να συνδέεστε σε καθημερινή βάση. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι μια εξαιρετική περίοδος για σχέσεις και θα συνεργαστείτε πολύ στενά με κάποιον με τον οποίο έχετε ισχυρό δεσμό. Αυτό θα μπορούσε να είναι ρομαντικό, αλλά ταυτόχρονα οι περιστάσεις είναι δύσκολες, και υπάρχει μια παρόρμηση να αφήσετε κάτι που σας καταναλώνει πάρα πολύ ενέργεια. Αυτή είναι μια βαθιά καθαρτική περίοδος, όπου πολλά ζητήματα εκτρέφονται από το παρελθόν και συζητούνται σε σημείο εξάντλησης. Στα μέσα Αυγούστου υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη η οποία θα κυριαρχήσει μέχρι το τέλος του έτους. Η εστίαση θα είναι στη νοητική, συναισθηματική και ψυχολογική σας ανάπτυξη. Αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σε βαθύ επίπεδο, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την οικονομική ασφάλεια, και υπάρχει τόσο θετική όσο και αρνητική πλευρά σε αυτό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για λογικές επενδύσεις, δάνεια και έργα βελτίωσης σπιτιού και η οικογένεια ή η τοπική κοινότητα θα είναι μια ισχυρή πηγή υποστήριξης και δύναμης. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν. Το μειονέκτημα αυτής της περιόδου είναι η αντιμετώπιση των συναισθηματικών ζητημάτων, όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα ή η σύγχυση. Μπορείτε εύκολα να κάνετε λανθασμένες κρίσεις και να παραπλανηθείτε αυτή τη στιγμή, και αν κόψετε τις γωνίες, ξεκινήσετε τις απάτες ή αλλιώς προσπαθήσετε να αποφύγετε αυτό που πρέπει να γίνει, θα επικρατήσει χάος. Είναι επίσης πιθανό να βιώσετε εξαπάτηση από άλλους. Πρέπει να κάνετε προσεκτικά διάκριση ανάμεσα σε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε - και γενικά μπορείτε να εμπιστευτείτε την οικογενειακή καθοδήγηση - και σε ποιους πρέπει να προσέχετε. Θα αποκαλυφθούν απάτες όπως η απιστία, η αποφυγή κ.λπ. Διατηρήστε ένα ίσιο και στενό μονοπάτι.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε ικανοί να λέτε όχι, και να ακολουθείτε τον δρόμο σας χωρίς παρεκτροπές. Ισχυρή προσωπικότητα, και ισχυρή θέληση σας βοηθά στο να πηγαίνετε κατευθείαν στην καρδιά των πραγμάτων. Ένας συνεχής αγώνας για την διατήρηση κάποιας θέσης στην ζωή. 

  • Λέξεις κλειδιά : Διεισδυτικοί, καχύποπτοι, ενδοσκοπικοί, θα προτιμούσε να συνδιαλλάσσεται χωρίς οι άλλοι να φορούν μάσκες. 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 8ος

Γενικά ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ Το ζώδιο του Σκορπιού παραδοσιακά το κυβερνά ο ’ρης αν και ο Πλούτωνας από το 1930 που ανακαλύφθηκε έχει αναλάβει και αυτός τον ίδιο ρόλο. Σωματικά ο Σκορπιός έχει σχέση με τα γεννητικά όργανα και τις απεκκρίσεις Σαν ζώδιο του Νερού συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων ειδικά τα βαθιά πρωτογενή συναισθήματα που έχουν σχέση με την επιβίωση και την σεξουαλικότητα. Σαν Σταθερό ζώδιο, η ενέργειά του εκδηλώνεται με σταθερό τρόπο, προσφέροντας μεγάλη αποφασιστικότητα και αντοχή. Οι πλανήτες στον Σκορπιό αναζητούν την συναισθηματική ασφάλεια μέσα σε ένα απειλητικό κόσμο γι' αυτό και υπάρχει η σύνδεση με την ζήλια και το πάθος. Η ανησυχία για το άγνωστο και η επιθυμία για έλεγχο των όσων συμβαίνουν γύρω κάνει τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο να αποκτούν κάποιες συγκεκριμένες βασανιστικές ιδιότητες. Υπάρχει μια μυστικοπάθεια και τυραννικότητα που καλύπτεται από ένα προσωπείο έντονου αυτοέλεγχου. Η ενστικτώδεις γνώσεις, τα αποκρυφιστικά χαρίσματα και η ψυχολογική ικανότητα εκδηλώνονται στον Σκορπιό γιατί ο χαρακτήρας ζει μέσα στον κόσμο των δαιμόνων που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν.