σκορπιος-προβλεψεις

Σκορπιός

Σκορπιός – Προβλέψεις

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε μόνοι σας με ένα έργο καριέρας, αλλά στα παρασκήνια λαμβάνετε πολλή υποστήριξη και ενθάρρυνση. Το διαδικτυακό σας δίκτυο βοηθά στην προώθηση της ατζέντας σας. 

Από 29 Μαΐου έως 04  Ιουνίου 2023

Αυτές είναι στιγμές που έχετε αρκετή εξέχουσα θέση, και καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, μπορείτε να περιμένετε να ενωθείτε με ένα χαρισματικό άτομο που θέλει ακόμα περισσότερα από τα φώτα της δημοσιότητας. Ξεκινά μια περίοδος που συχνάζεις στα υψηλότερα κλιμάκια της κοινωνίας και δαπανώνται πολλά χρήματα για branding και κύρος. Σε ρομαντικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό ο ελεύθερος Σκορπιός να έρθει σε επαφή με έναν σύντροφο, ίσως ένα επαγγελματικό ειδύλλιο και οι επόμενοι μήνες θα είναι συναρπαστικοί αλλά μάλλον δύσκολοι, καθώς οι πιθανοί σύντροφοι δεν θέλουν να δεσμευτούν και επιμένουν στην ελευθερία τους και ανεξαρτησία. Στις αρχές αυτής της εβδομάδας κάτι εξαφανίζεται.

ΜΑΪΟΣ 2023

Πιθανότατα να έχετε νιώσει τα βουητά εδώ και καιρό, και εδώ, τον Μάιο, αυτά τα βουητά γίνονται πολύ πιο απτά. Κατά το πρώτο μέρος του μήνα είστε ικανοποιημένοι να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε και να εμβαθύνετε την κατανόησή σας. Ωστόσο, η πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 5 ξυπνά έντονα συναισθήματα, ιδιαίτερα σε σχέση με άλλα άτομα που είναι διατεθειμένα να ταρακουνήσουν λίγο το σκάφος. Στη νέα σελήνη γύρω στις 19-20 Μαΐου, υπάρχει μια σημαντική αλλαγή έμφασης και νιώθετε ότι βρίσκεστε σε θέση δύναμης και θα θέλετε να διεκδικήσετε την ηγεσία σας. Συντελούνται τεκτονικές αλλαγές, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι οι σχέσεις επαγγελματικά και εγχώρια περνούν μια περίοδο ανατροπής. Οι άνθρωποι που συναντάτε αυτή τη στιγμή έχουν εξαιρετικά ισχυρές ιδεολογικές πεποιθήσεις τις οποίες θέλουν να βάλουν μπουλντόζα. Μπορεί να είσαι ένας από αυτούς. Ή, επειδή βρίσκεστε σε μια μάχη εξουσίας, νιώθετε την ανάγκη να διεκδικήσετε τον εαυτό σας. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι μπορεί να είναι σωστό, αλλά όποια κατάσταση προκύψει θα χρειαστεί να συσχετιστείτε με μια νέα δομή εξουσίας, η οποία προκύπτει όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά στο βαθύτερο επίπεδο της κοινωνίας. Η διατήρηση της σταθερότητας μπορεί να είναι η υψηλότερη προτεραιότητα, αν και καθώς τα τεκτονικά στρώματα αναδιατάσσονται, αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση.

Η Νέα Σελήνη  19 Μαΐου 2023

Στην 28ο 25΄  του Ταύρου στις 18:59 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 19 Μαΐου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Μια εποχή ξεκινά τώρα κατά την οποία κατευθύνετε την προσοχή σας στον έξω κόσμο με περισσότερο εξωστρεφή τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι συναντάτε ανθρώπους και πιθανώς ότι ταξιδεύετε πολύ. Άλλοι άνθρωποι θα έχουν μεγάλη επίδραση σε ότι κάνετε, και μπορεί να βρεθείτε υποχρεωμένοι να δίνετε προτεραιότητα στα δικά τους ενδιαφέροντα. Την ίδια στιγμή οι δικές σας υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν μέσω ενδιαφερουσών σχέσεων. Κατά την περίοδο αυτή, οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απορροφήσουν για το καλύτερο ή το χειρότερο. Την ίδια στιγμή μπορείτε να μάθετε κάτι σχετικά με την έμφυτη αδυναμία του να επενδύετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια πάνω σε κάποιον άλλο.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Τους πρώτους τρεις μήνες του 2023, εξακολουθείτε να προσπαθείτε να πλοηγηθείτε στον συναισθηματικό λαβύρινθο στον οποίο έχετε βρεθεί εδώ και πολλούς μήνες. Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ωστόσο, νιώθετε σαν να έχετε λύσει μερικούς γρίφους και με τις πληροφορίες που έχετε συγκεντρώσει, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Βοηθά να καταφέρετε να αποκαταστήσετε μια καλύτερη σχέση με έναν στενό σύντροφο στο σπίτι, ώστε να υπάρξει συμφωνία για τα επόμενα βήματα. Οι βασικές αλλαγές έρχονται στα τέλη Μαρτίου, όταν πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια έχουν επιλυθεί και δημιουργήθηκαν πιο στέρεες βάσεις, μετά από μερικά χρόνια με σημαντική αναδιάρθρωση. Μπορεί να νιώθετε σαν να βγαίνετε από μια σκιά αυτή τη στιγμή και υπάρχει μια νέα αίσθηση σκοπού για το μέλλον. Δίνεται μεγάλη έμφαση στα παιδιά και την εκπαίδευσή τους, καθώς και σε νέες δημιουργικές προκλήσεις που μπορεί να σας πάρουν πολύ χρόνο για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω σπουδών ή διεθνών συνδέσεων. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους. Στον προσωπικό σου ορίζοντα εμφανίζονται νέα άτομα που μπορεί να είναι πολύ κυρίαρχα, αλλά και πολύ ενθαρρυντικά. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σχέσεις και είναι μια στιγμή που είστε έτοιμοι να πάρετε μια εξουσία και να πολεμήσετε για τις πεποιθήσεις σας. Λάβετε υπόψη σας ότι μπορείτε να ατενίζετε την αντίθεση λίγο υπερβολικά, οπότε είναι καλύτερο να μειώσετε την ένταση των πειστικών σας τακτικών. Ο μήνας Ιούνιος είναι μια εξαιρετική περίοδος, καθώς είναι μια περίοδος που μπορεί να υπάρξει η υπόσχεση μιας στενής συνεργασίας. Είναι μια εποχή που τόσο εσείς όσο και ένας σύντροφος έχετε αστερία και θα υπάρχει έντονη επιθυμία να κάνετε κάτι απρόβλεπτο και να περπατήσετε στην άγρια ​​πλευρά. Μπορεί να υπάρχουν μυστηριώδεις παράγοντες που εμποδίζουν την πλήρη ανάπτυξη μιας σχέσης – κυρίως επειδή οι σύντροφοι δεν μπορούν να αντισταθούν στο να βρίσκονται στο προσκήνιο, ενώ εσείς προτιμάτε να προχωρήσετε με πιο ταπεινούς στόχους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε ικανοί να λέτε όχι, και να ακολουθείτε τον δρόμο σας χωρίς παρεκτροπές. Ισχυρή προσωπικότητα, και ισχυρή θέληση σας βοηθά στο να πηγαίνετε κατευθείαν στην καρδιά των πραγμάτων. Ένας συνεχής αγώνας για την διατήρηση κάποιας θέσης στην ζωή. 

  • Λέξεις κλειδιά : Διεισδυτικοί, καχύποπτοι, ενδοσκοπικοί, θα προτιμούσε να συνδιαλλάσσεται χωρίς οι άλλοι να φορούν μάσκες. 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 8ος

Γενικά ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ Το ζώδιο του Σκορπιού παραδοσιακά το κυβερνά ο ’ρης αν και ο Πλούτωνας από το 1930 που ανακαλύφθηκε έχει αναλάβει και αυτός τον ίδιο ρόλο. Σωματικά ο Σκορπιός έχει σχέση με τα γεννητικά όργανα και τις απεκκρίσεις Σαν ζώδιο του Νερού συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων ειδικά τα βαθιά πρωτογενή συναισθήματα που έχουν σχέση με την επιβίωση και την σεξουαλικότητα. Σαν Σταθερό ζώδιο, η ενέργειά του εκδηλώνεται με σταθερό τρόπο, προσφέροντας μεγάλη αποφασιστικότητα και αντοχή. Οι πλανήτες στον Σκορπιό αναζητούν την συναισθηματική ασφάλεια μέσα σε ένα απειλητικό κόσμο γι' αυτό και υπάρχει η σύνδεση με την ζήλια και το πάθος. Η ανησυχία για το άγνωστο και η επιθυμία για έλεγχο των όσων συμβαίνουν γύρω κάνει τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο να αποκτούν κάποιες συγκεκριμένες βασανιστικές ιδιότητες. Υπάρχει μια μυστικοπάθεια και τυραννικότητα που καλύπτεται από ένα προσωπείο έντονου αυτοέλεγχου. Η ενστικτώδεις γνώσεις, τα αποκρυφιστικά χαρίσματα και η ψυχολογική ικανότητα εκδηλώνονται στον Σκορπιό γιατί ο χαρακτήρας ζει μέσα στον κόσμο των δαιμόνων που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν.