σκορπιος-προβλεψεις

Σκορπιός

Σκορπιός – Προβλέψεις

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή ομάδες που αντλούν την έμπνευσή τους από μια παγκόσμια προοπτική ξυπνούν τα δικά σας όνειρα. Η πρόκληση είναι να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα. 

Από 15 έως 21 Απριλίου 2024

Την Τετάρτη αυτή την εβδομάδα, υπάρχει πανσέληνος στο ζώδιό σας Σκορπιός, και αυτό εστιάζει στις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα σχετικά με την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες και τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Αυτή είναι μια περίοδος που βρίσκετε τα πόδια σας αφού συναντήσετε εμπόδια και προκλήσεις που μπορεί να έχουν υπονομεύσει την αυτοπεποίθησή σας. Υπάρχει μια αίσθηση αποπροσανατολισμού, που ανακουφίζεται από δημιουργικές δραστηριότητες και την απόλαυση του κινηματογράφου, της μουσικής κ.λπ. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, εσείς και οι πιθανοί συνεργάτες θα είστε σε μεταβατικό στάδιο και θα υπάρχει μια νέα αίσθηση ενδυνάμωσης και δράσης.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Η κύρια εστίαση τον Απρίλιο είναι στο πώς μπορείτε να ξεπεράσετε καλύτερα τους φόβους απόδοσης, ώστε να εργαστείτε δημιουργικά, να έχετε ικανοποιητικές σωματικές σχέσεις, να αντιμετωπίσετε δύσκολα παιδιά και γενικά να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας με θετικό τρόπο. Ο δρόμος προς την επιτυχία βρίσκεται στη σκληρή δουλειά, την εκπαίδευση, την εξάσκηση και την αυτοπειθαρχία – ακόμα κι αν, και στην πραγματικότητα, το κίνητρό σας είναι χαμηλό και θέλετε απλώς να τα παρατήσετε. Όσο πιο σκληρά εργάζεστε για να ξεπεράσετε δημιουργικά εμπόδια, τόσο περισσότερη επιτυχία μπορείτε να περιμένετε. Μετά τα μέσα Απριλίου, τα πράγματα αρχίζουν να πάνε όπως πρέπει. Μπορείτε να περιμένετε φανταστική υποστήριξη από απροσδόκητες πηγές, για παράδειγμα διεθνείς επαφές, ομάδες και οργανισμούς. Ίσως η σημαντική ανακάλυψη που περιμένατε να έρθει αυτή τη στιγμή. Θαμμένη βαθιά στα θεμέλια των αλλαγών που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή είναι μια αίσθηση ότι έχετε φτάσει στο τέλος μιας εποχής και ότι πρέπει να δημιουργηθούν νέα θεμέλια. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις και οι συνεργάτες σας είναι πρόθυμοι, ίσως και επίμονοι, να αφήσουν νέες ρίζες. Ονειρεύεστε ένα νέο μέλλον, που ταλαντεύεται ανάμεσα σε μια αίσθηση ανικανότητας και μια αίσθηση ελπίδας. Μέχρι το τέλος Απριλίου, οι θετικές εξελίξεις στη δουλειά φέρνουν μια αίσθηση ενδυνάμωσης και ελέγχου.

Νέα Σελήνη 08 Απριλίου 2024

Στην 19ο 24΄ του Κριού στις 21:21 ώρα Ελλάδας

(Ολική Ηλιακή έκλειψη)

Η Νέα Σελήνη από 08 Απριλίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριός Ζυγός στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως (παρορμητικό).

Μετά από μια περίοδο εστίασης στην προσωπική σας αυτό-έκφραση, τώρα είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι οι ασχολίες σας έχουν κάποιο νόημα στην πράξη. Τώρα είναι η στιγμή να εργαστείτε σκληρά και ευσυνείδητα, έχοντας στο μυαλό σας ότι είναι πιο σημαντικό να βοηθάτε τους άλλους, από το να ενισχύετε το εγώ σας. Κοιτάξτε γύρω σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι λυγίζετε από το βάρος των οικιακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οπότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε νέες και πιο αποδοτικές συνήθειες για να ανακουφίσετε την πίεση που έχετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Ξεκινάτε το 2024 λίγο αποπροσανατολισμένοι λόγω υπερβολών ή οικονομικών σφαλμάτων κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, και στη συνέχεια εγκαθιστάτε αμέσως σε ένα πειθαρχημένο καθεστώς, με έμφαση στην ανάπτυξη των πνευματικών δεξιοτήτων και των διαπιστευτηρίων σας. Ο Ιανουάριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για παραγωγικές συνεργασίες σε σχέση με έργα επικοινωνίας. Στα τέλη Ιανουαρίου, ο Πλούτωνας μετακομίζει στον Υδροχόο και αυτό δημιουργεί αναβρασμούς όσον αφορά την οικογενειακή ζωή, τις ρίζες και την κληρονομιά σας. Αυτό θα το έχετε νιώσει ελαφρώς το 2023, αλλά τώρα η παρόρμηση να αποστασιοποιηθείτε από ένα οικογενειακό περιβάλλον που έχει ελαττώματα γίνεται πολύ έντονη. Στα μέσα Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας ενώνονται στον Υδροχόο για πρώτη φορά μετά από 250 χρόνια, και αυτό σηματοδοτεί ένα τέλος και μια αρχή. Είναι το τέλος των οικογενειακών επιρροών, που δεν θέλετε πλέον να αποδεχτείτε, και η αρχή της δημιουργίας νέων οικογενειακών ριζών. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια βασική στιγμή για μια σχέση, ειδικά αν η μετεγκατάσταση έρχεται στο προσκήνιο. Το 2024 είναι μια χρονιά κατά την οποία αποκτάτε μια πολύ βαθύτερη εικόνα των ψυχολογικών παραγόντων που πηγαίνουν πίσω στο χρόνο και οι οποίοι συμβάλλουν στην αίσθηση της έλλειψης ριζών. Μέσα από το ενδιαφέρον για το κάρμα, την ψυχοθεραπεία και άλλα εργαλεία, αρχίζετε να αποκτάτε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των ασυνείδητων παραγόντων που σας επηρεάζουν. Υπάρχουν πράγματα που υπονομεύουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ειδικά σε καταστάσεις που κρίνονται οι επιδόσεις σας. Θα υπάρξουν πολλές δοκιμασίες φέτος, όταν θα πρέπει να ξεπεράσετε και την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η προετοιμασία και η εστίαση είναι το κλειδί. Οι δύο τελευταίοι μήνες του 2024 είναι ιδιαίτερα σημαντικοί. Στις αρχές Νοεμβρίου, υπάρχουν αντηχήσεις που επηρεάζουν και πάλι τις παλιές οικογενειακές σχέσεις και θα προσπαθήσετε να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Μερικές φορές νομίζεις ότι ξέρεις, τότε το θάρρος σου διαλύεται και κάνεις πίσω. Οι αποφάσεις που παίρνετε αυτή την περίοδο είναι καθοριστικές για τις νέες σχέσεις. Η πιθανότητα μετεγκατάστασης είναι επίσης έντονη σε αυτήν την περίοδο.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε ικανοί να λέτε όχι, και να ακολουθείτε τον δρόμο σας χωρίς παρεκτροπές. Ισχυρή προσωπικότητα, και ισχυρή θέληση σας βοηθά στο να πηγαίνετε κατευθείαν στην καρδιά των πραγμάτων. Ένας συνεχής αγώνας για την διατήρηση κάποιας θέσης στην ζωή. 

  • Λέξεις κλειδιά : Διεισδυτικοί, καχύποπτοι, ενδοσκοπικοί, θα προτιμούσε να συνδιαλλάσσεται χωρίς οι άλλοι να φορούν μάσκες. 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 8ος

Γενικά ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΒΑΘΟΣ Το ζώδιο του Σκορπιού παραδοσιακά το κυβερνά ο ’ρης αν και ο Πλούτωνας από το 1930 που ανακαλύφθηκε έχει αναλάβει και αυτός τον ίδιο ρόλο. Σωματικά ο Σκορπιός έχει σχέση με τα γεννητικά όργανα και τις απεκκρίσεις Σαν ζώδιο του Νερού συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων ειδικά τα βαθιά πρωτογενή συναισθήματα που έχουν σχέση με την επιβίωση και την σεξουαλικότητα. Σαν Σταθερό ζώδιο, η ενέργειά του εκδηλώνεται με σταθερό τρόπο, προσφέροντας μεγάλη αποφασιστικότητα και αντοχή. Οι πλανήτες στον Σκορπιό αναζητούν την συναισθηματική ασφάλεια μέσα σε ένα απειλητικό κόσμο γι' αυτό και υπάρχει η σύνδεση με την ζήλια και το πάθος. Η ανησυχία για το άγνωστο και η επιθυμία για έλεγχο των όσων συμβαίνουν γύρω κάνει τους πλανήτες που βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο να αποκτούν κάποιες συγκεκριμένες βασανιστικές ιδιότητες. Υπάρχει μια μυστικοπάθεια και τυραννικότητα που καλύπτεται από ένα προσωπείο έντονου αυτοέλεγχου. Η ενστικτώδεις γνώσεις, τα αποκρυφιστικά χαρίσματα και η ψυχολογική ικανότητα εκδηλώνονται στον Σκορπιό γιατί ο χαρακτήρας ζει μέσα στον κόσμο των δαιμόνων που οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να αγνοούν.