Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

ΚΡΙΟΣ

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης ενώνει τον Δία στον Κριό, που είναι μια ισχυρή και ενεργητική διαμόρφωση, που εγγυάται ότι θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την ανταγωνιστικότητά σας. Αυτό μπορεί να διοχετευθεί σε οποιοδήποτε νέο δυναμικό εγχείρημα, αλλά η εστίαση αυτή την εβδομάδα είναι στην προσέγγιση και την επικοινωνία. Αυτό θα μπορούσε να ξεκινήσει μια σειρά από ταξίδια, ή ενασχόληση με υποθέσεις γειτονιάς ή μαθησιακά έργα που απαιτούν ενέργεια και πρωτοβουλία. Ταυτόχρονα, τα πράγματα εξελίσσονται οικονομικά και αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε παλιά προβλήματα και να θέσετε τις βάσεις για ανάπτυξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας η Αφροδίτη έχει μετακομίσει στον Ταύρο, που σημαίνει το τέλος μιας δύσκολης και απομονωμένης περιόδου και την αρχή μιας εποχής που μπορείτε να ορίσετε τη δική σας ανεξάρτητη ατζέντα. Νιώθετε πιο άνετα στο πετσί σας τώρα και αυτό σας δίνει την αυτοπεποίθηση να επιμείνετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Υπάρχει μεγάλη εστίαση σε νέες οικονομικές πρωτοβουλίες, ειδικά εκείνες που περιλαμβάνουν συνεργάτες, οι οποίοι είναι γεμάτοι ενθουσιασμό και ιδέες στις οποίες τείνουν να συμμετέχουν χωρίς να σας εμπλέκουν πολύ. Τώρα είναι η ώρα να επιλύσετε τυχόν ημιτελή ζητήματα από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα ξεκινά με την ετήσια νέα σελήνη στο ζώδιό σας στους Διδύμους, που αναδεικνύει έντονα τις κοινωνικές πρωτοβουλίες την επόμενη περίοδο. Τα εξαιρετικά δυναμικά άτομα έχουν ένα ισχυρό μήνυμα που θέλουν να περάσουν και υπάρχει μια ατμόσφαιρα υψηλής ενέργειας στις ομαδικές εκδηλώσεις. Οι συζητήσεις με φίλους μπορεί να γίνουν θερμές, αλλά γενικά έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Οι φίλοι μπορεί να είναι πιεστικοί, αλλά η καρδιά τους βρίσκεται στη σωστή θέση. Πιθανότατα θα αποσπαστείτε από κάποιες παλιές ανησυχίες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ασχοληθείτε πλήρως αυτή τη στιγμή. Τα προβλήματα που φοβάσαι εξαφανίζονται πριν γίνουν σοβαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μια εξαιρετική δυναμική περίοδος για εκδηλώσεις σταδιοδρομίας και οι δυναμικοί ηγέτες μοιράζονται τους στόχους σας, καθώς θέλουν να προωθήσουν μια ατζέντα για να επεκταθούν και να κερδίσουν έδαφος. Είναι πιθανό να πετύχετε σε οτιδήποτε βάλετε στο στόχαστρο σας και η ιδέα είναι να ενεργήσετε γρήγορα και αποφασιστικά. Είναι σημαντικό για εσάς να μπορείτε να εργάζεστε σε μια ανενόχλητη τοποθεσία, καθώς συμβαίνουν πολλά, επομένως πρέπει να διατηρήσετε τη διαύγεια του μυαλού σας. Ευνοείται ο διαλογισμός, οι βόλτες στη φύση και οτιδήποτε βοηθά στην ηρεμία. Νέοι φίλοι εμφανίζονται επίσης στη σκηνή τώρα, υπογραμμίζοντας την αξία των διαπολιτισμικών σχέσεων με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο κατά κάποιο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Αισθάνεστε σαν να κάνετε μια νέα αρχή αυτή την εβδομάδα, ειδικά όσον αφορά τις φιλίες και τις νέες ομαδικές συνδέσεις. Είναι μια πραγματικά δυναμική περίοδος για εσάς, όταν συναντάτε ανθρώπους με επιρροή στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που έχουν το θάρρος των πεποιθήσεών τους και πιστεύουν στην αυτονομία και τη μη παρέμβαση. Αυτές είναι ιδέες που ασπάζεστε ολόψυχα και όσο περισσότερο συναντιέστε με σκεπτόμενους ανθρώπους που βάζουν πράξεις πίσω από τα λόγια τους, τόσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται η ζωή. Υπάρχουν επίσης καλές τάσεις επαγγελματικά, με φιλικούς ηγέτες που προάγουν τη σταθερότητα και την ευημερία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο της καριέρας σας, καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, σηματοδοτεί ενεργητικές πρωτοβουλίες για να μεταδώσετε το επαγγελματικό σας μήνυμα. Τα άτομα με τα οποία συναλλάσσεστε τώρα τείνουν να είναι πιεστικοί και ανυπόμονοι, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλό, καθώς σημαίνει ότι τα χρήματα ή η υποστήριξη έρχονται γρήγορα όταν χρειάζεται. Αυτήν τη στιγμή τα πράγματα πάνε αργά για εσάς λόγω ζητημάτων από το παρελθόν, που πιθανώς συνδέονται με ημιτελείς εργασίες, που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και το σημαντικό είναι να εξαλείψετε τις παρεξηγήσεις και να αποκαλύψετε τις αδυναμίες. Θα διαπιστώσετε ότι τα προβλήματα που φοβάστε απλά εξατμίζονται.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε εισέλθει σε μια περίοδο όπου η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι σημαντικές και έχετε αφήσει μια περίοδο που ήσασταν μάλλον εκτεθειμένοι και ευάλωτοι. Η απόκτηση ασφάλειας είναι μια μικρή πρόκληση, καθώς οι συνεργάτες και άλλοι με τους οποίους αντιμετωπίζετε αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά πρόθυμοι να ολοκληρώσουν τα πράγματα. Όταν είναι ανυπόμονοι, πρέπει να αποφύγετε να βιαστείτε και να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει γερή βάση για οποιεσδήποτε πρωτοβουλίες. Ωστόσο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι άνθρωποι θα πετύχουν αυτό στο οποίο έχουν βάλει στόχο, όπως και εσείς. Δίνεται έμφαση στην ταχεία διεύρυνση των οριζόντων μέσω ταξιδιού ή μέσω μελέτης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια εξαιρετικά δυναμική περίοδος ξεκινά για εσάς στην επαγγελματική σας ζωή καθώς ενώνετε δυνάμεις με επιτυχημένες επιχειρήσεις που οδηγούν σε επέκταση και επιτυχία. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορείτε να κερδίσετε τον ανταγωνισμό. Οι κίνδυνοι ανταμείβονται και τώρα θα πρέπει να εξερευνήσετε τα κανονικά σας όρια στη δουλειά. Πρέπει να δείξετε ηγεσία και αποφασιστικότητα, και εάν χρειάζεστε κεφάλαια ή άλλη υποστήριξη, τότε θα πρέπει να επεκτείνετε τις συνδέσεις σας έτσι ώστε οι πόροι να ρέουν. Όσον αφορά την υγεία και τη φυσική κατάσταση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να ξεκινήσετε περιπετειώδη έργα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με τον δυναμικό Άρη να ενώνει τον κυβερνήτη του ζώδιού σας με τον Δία που αποτελεί υπογραφή για αγωνιστική επιτυχία. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να εκδηλωθείτε και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Το θάρρος ανταμείβεται, η ντροπαλότητα όχι. Με αυτό το νέο και εκτεταμένο στυλ προσελκύετε πολλούς ανθρώπους στη ζωή σας και μπορούν να αναπτυχθούν κάθε είδους σχέσεις – τόσο ρομαντικά, με παιδιά, όσο και μόνο με τη συνάντηση πολλών ενδιαφέροντων ανθρώπων. Είναι καιρός να γιορτάσετε και να απολαύσετε τη ζωή, να ξεκινήσετε περιπέτειες, να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να κερδίσετε. Τα μακροπρόθεσμα έργα φαίνονται πολλά υποσχόμενα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Κρόνος κινείται ανάδρομα, και αυτό σημαίνει ότι από τώρα έως τα τέλη Οκτωβρίου η εστίασή σας θα είναι περισσότερο στο παρελθόν παρά στο μέλλον. Υπάρχουν ημιτελή ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και το παιχνίδι που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί, και η γενική αίσθηση είναι ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν πουθενά. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να εδραιωθείτε και να εργαστείτε με αυτά που έχετε, αντί να προχωρήσετε μπροστά. Ένας τομέας όπου τα πράγματα είναι δυναμικά είναι το οικιακό περιβάλλον, όπου δρομολογούνται σημαντικές νέες πρωτοβουλίες. Αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα, αλλά χρειάζονται την υποστήριξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτήν τη στιγμή, με τον αργοκίνητο Κρόνο στο ζώδιό σας, υπάρχουν αναρίθμητες προκλήσεις τις οποίες έχετε μεγάλο κίνητρο να ξεπεράσετε καθώς θέτετε τις βάσεις για ένα βιώσιμο και ευημερούν μέλλον. Αυτή την εβδομάδα μπορεί κάλλιστα να αισθάνεστε ότι τα πράγματα έχουν σταματήσει, αλλά έχετε ήδη προχωρήσει πολύ φέτος και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εδραιώσετε τη θέση σας αντί να προχωρήσετε. Μπορεί επίσης να υπάρχουν οικογενειακά ζητήματα που με την πρώτη ματιά είναι ανησυχητικά, αλλά σε πιο προσεκτική ανάλυση αποδεικνύεται ότι δεν απαιτούν προσπάθεια από την πλευρά σας. Σε αυτή την περίοδο παύσης, υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να γνωρίσετε κόσμο και να διασκεδάσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή την εβδομάδα είστε απίστευτα γεμάτοι ενέργεια. Ξέρεις τι θέλεις και είσαι αποφασισμένος να το αποκτήσεις. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση οδηγούν τώρα σε οικονομική επέκταση και περιπετειώδεις πρωτοβουλίες που μπορούν να φέρουν χρήματα και πόρους στο δρόμο σας. Υπάρχει πολλή δραστηριότητα στο σπίτι, με τα μέλη της οικογένειας να φουσκώνουν από ενθουσιασμό για να επεκταθούν, να προσκαλέσουν κόσμο, να ταξιδέψουν και γενικά να είναι εν κινήσει. Μπορεί να υπάρχει κάποια εστίαση σε ένα πρόβλημα επικοινωνίας που αφορά έναν σύντροφο ή μέλος της οικογένειας και υπάρχουν ορισμένα ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να επιλυθούν. Τα προβλήματα εξαφανίζονται πριν σοβαρευτούν.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς