Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες που πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτή την εβδομάδα. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε σε μια μακρά περίοδο, η οποία θα επεκταθεί έως τον Απρίλιο του επόμενου έτους, όπου το επίκεντρο είναι η εκπαίδευση και η επικοινωνία, καθώς και οι σχέσεις με φίλους, συμφοιτητές, αδέρφια και άλλα άτομα με τα οποία συνδέεστε σε καθημερινή βάση. Καθώς εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα, υπάρχουν αμφιβολίες. Μπορεί να υπάρχει εξαπάτηση στον αέρα ή μπορεί να λάβετε –ή να δώσετε– ψευδείς πληροφορίες. Οποιαδήποτε εξαπάτηση θα σας στοιχειώσει ξανά, επομένως είναι σημαντικό να είστε πιστοί στον εαυτό σας. Εάν είναι απαραίτητες οι τακτικές αποφυγής, αυτό μπορεί να είναι εντάξει, αλλά μείνετε σε αυτό που γνωρίζετε ότι είναι αλήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μεγάλη εστίαση στο εργασιακό περιβάλλον και τις σχέσεις με τους συναδέλφους και διαδραματίζετε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία αρμονίας και ισορροπίας. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά στην καριέρα σας και όσον αφορά τις συνεργασίες και τις οικονομικές ευκαιρίες τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ωστόσο, δεν θα ήταν συνετό να εμπιστευτείτε τυφλά τους συνεργάτες και τους άλλους, καθώς αυτή είναι μια περίοδος που μπορεί να γίνουν λάθη, τα οποία θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές οικονομικές συνέπειες. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ηγέτες και τους επαγγελματίες συναδέλφους που ανήκουν σε έναν καθιερωμένο οργανισμό, αλλά να προσέχετε τους πωλητές λαδιού φιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινείται τώρα κατευθείαν μετά από μια ανάδρομη περίοδο τριών εβδομάδων, επομένως πολλά θέματα από το παρελθόν, ειδικά όσον αφορά τα οικογενειακά θέματα, έχουν ξεκαθαριστεί. Τώρα είναι μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για ρομαντισμούς, παιδιά και άλλα άτομα με τα οποία είστε κοντά, αλλά για εσάς υπάρχουν ακόμα πολλά χαλαρά πράγματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Έχετε ολοκληρώσει δύο στάδια μιας διαδικασίας τριών σταδίων και υπάρχουν ακόμα ορισμένα πράγματα που πρέπει να ταξινομηθούν. Όταν καθαρίζετε κάτι έξω, δεν θέλετε να αφήσετε κομμάτια εδώ κι εκεί, που μαζεύουν βρωμιά για άλλη μια φορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επί του παρόντος, η εστίασή σας είναι στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή, και σε αυτόν τον τομέα το ισχυρότερο κίνητρό σας είναι να διατηρήσετε την αρμονία και να χτίσετε σε ό,τι είναι σταθερό. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για σχέσεις και συνεργασίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλή παρέα. Η πανσέληνος στις 8 Οκτωβρίου αναδεικνύει αυτές τις θετικές τάσεις και αυτή είναι επίσης μια περίοδος που οι πρωτοβουλίες φαίνεται να αποδίδουν. Οι ομάδες και οι οργανισμοί στους οποίους βασίζεστε ανακατασκευάζονται, γεγονός που δημιουργεί κάποια οικονομική αβεβαιότητα, αλλά είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Είστε σε μια περίοδο που φέρνει πολιτιστική ανάπτυξη και μπορείτε να περιμένετε να είστε παρέα με συνεργάτες που κάνουν τη ζωή γλυκιά και ανταποδοτική. Όλα όσα συνδέονται με την επικοινωνία και τη μάθηση ευημερούν τώρα, και τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δημιουργήσετε μερικές εξαιρετικές συνεργασίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για έρωτες και ρομαντισμό, και όταν πρόκειται για ερωτοτροπία, η καλύτερη στρατηγική σας είναι η ευγένεια και ο σεβασμός, ενώ κατά τα άλλα δεν σαλπίζετε τα δικά σας προτερήματα. Μέχρι την Κυριακή υπάρχει έντονη αίσθηση ότι οι προσωπικοί ορίζοντες διευρύνονται, με ταξίδια και σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινήθηκε απευθείας μετά από μια ανάδρομη περίοδο 3 εβδομάδων, αλλά εξακολουθεί να είναι στην Παρθένο, αυτή η εβδομάδα είναι μια στιγμή που ξεκαθαρίζετε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα ζητήματα που έχετε τακτοποιήσει. Έχετε κάνει όλη τη σκληρή δουλειά – τώρα πρέπει να απαλλαγείτε από τη σκόνη που έχει απομείνει και να αρχίσετε να γυαλίζετε για να έχετε τέλεια αποτελέσματα. Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι που έχετε βοηθήσει αρχίζουν να ευδοκιμούν και η οικονομική σας κατάσταση αρχίζει να φαίνεται πραγματικά πολλά υποσχόμενη. Οι ανταμοιβές θα έρθουν στο δρόμο σας τις επόμενες δύο εβδομάδες και οι επαγγελματικές συνδέσεις αρχίζουν να αποδίδονται.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι μια αισιόδοξη εβδομάδα και τα πράγματα εξελίσσονται σε πολλούς τομείς. Είστε πολύ υπεύθυνος για τις δικές σας υποθέσεις τώρα και έχετε φίλους που είναι εκεί για να σας βοηθήσουν με την προσωπική σας ατζέντα. Τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορείτε να περιμένετε πραγματικά θετικές εξελίξεις σε σχέση με τα παιδιά, δημιουργικά έργα, ρομαντισμό και μελέτη – όλα μπαίνουν στη θέση τους. Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι πιθανοί συνεργάτες ή οι διεθνείς διασυνδέσεις μπορεί να ακολουθήσουν λάθος δρόμο και μπορείτε εύκολα να καταλήξετε να εξαπατηθείτε. Απλά εμπιστευτείτε τη δική σας κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενώ τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και είναι μια καλή στιγμή για να σφυρηλατήσετε συμμαχίες με κοινοτικούς οργανισμούς ή οικογενειακές ομάδες, τώρα πλησιάζετε στο βαλτωμένο έδαφος, όπου μπορεί να γλιστρήσετε και να γλιστρήσετε και να χάσετε την αίσθηση της κατεύθυνσης. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ορισμένοι φίλοι δεν υπόσχονται τι θα προσφέρουν ή για προσωπικούς λόγους και αμφιβολίες για τον εαυτό τους. Από την προσωπική πλευρά, μια υπερδραστήρια φαντασία μπορεί να σας παρασύρει. Δεν μπορείτε να στοιχηματίσετε σε δύο άλογα και πρέπει να είστε αξιόπιστοι. Τίποτα δεν είναι πέτρινο, οπότε ο σοφός Σκορπιός αφήνει περιθώρια για αλλαγή πορείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μερικές πολύ θετικές τάσεις στην κοινωνική σας ζωή και το περιβάλλον είναι ιδανικό για δημιουργικές πρωτοβουλίες και κοινωνικές εκδηλώσεις. Το ομαδικό πνεύμα είναι ισχυρό, παρόλο που ο ατομικιστής μέσα σου μπορεί να θέλει να το κάνει μόνος του. Οι φίλοι είναι πιστοί και αξιόπιστοι αυτή τη στιγμή και οι προοπτικές είναι εξαιρετικές για ομαδική εργασία και εκπαιδευτικά έργα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να βασιστεί σε όλους, και φαίνεται ότι κάποιος που ήταν καλός πιθανός συνεργάτης, τρέχει σε άβολα εδάφη. Αυτό αποδεικνύεται καλά στο τέλος, γιατί όταν οι άλλοι αντιστρέφουν την πορεία τους, μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανότατα το έχετε νιώσει τα τελευταία δύο χρόνια – την 45χρονη επανάληψη μιας σύγκρουσης μεταξύ αυτών των δύο γιγάντων Κρόνου και Ουρανού – και εδώ τον Οκτώβριο έχουν την τελευταία τους αψιμαχία πριν προχωρήσουν. Αυτό αντικατοπτρίζεται από την αντικατάσταση του παλιού με το νέο, που επηρεάζει τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά από τη μια και τα παιδιά και τις ομάδες από την άλλη. Αλλά τώρα όλα λειτουργούν προς όφελός σας, ίσως λόγω αλλαγών ηγεσίας στην επαγγελματική σας ζωή, ίσως επειδή οι συνάδελφοι παράγουν τα αγαθά. Εργάζεστε μαζί με άλλους ως μια αρμονική ομάδα και δημιουργείτε αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του αέρα, που σημαίνει ότι είστε ένα άτομο με ιδέες που ευδοκιμεί στην αλληλεπίδραση με τους άλλους. Τώρα με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Άρη να δημιουργούν ένα χαρούμενο τρίγωνο στον Αέρα, τα πράγματα είναι πραγματικά καλά για εσάς. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι ιδανικές για αρμονικές συνδέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, με ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτιστικές δραστηριότητες, τα ταξίδια και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ιδανικό και για ρομαντισμό. Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι ιδιαίτερα καλές για να συνεργαστείτε με συναδέλφους και συνεργάτες που συμφωνούν απόλυτα σχετικά με τη σωστή πορεία δράσης. Δίνεις τη μέγιστη απόδοση σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτή είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα για τους συνεργάτες και την οικογένεια, καθώς ξεκαθαρίζουν πολλά ζητήματα που έχουν προκύψει από μια περίοδο επαναξιολόγησης ή ανασυγκρότησης. Είναι καλό που κάποιος ασχολείται με πρακτικά ζητήματα, αλλά οι άνθρωποι μπορεί να αποπροσανατολιστούν και να μπουν σε ένα χάος. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν βάζετε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και οι άνθρωποι αμφιβάλλουν για το τι θέλετε. Ίσως να είστε και εσείς, και είναι πιθανό να έχετε κάποια ημιτελή δουλειά που απαιτεί να χρειάζεστε χρόνο για να φροντίσετε τις δικές σας υποθέσεις αντί να ανησυχείτε για άλλους ανθρώπους. Αυτό κάνει τη λήψη αποφάσεων λίγο δύσκολη.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς