Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Από 20 έως 26  Μαΐου 2024

ΚΡΙΟΣ

Η τρέχουσα εστίαση είναι να ανακαλύψετε το δικό σας ατομικό μονοπάτι στη ζωή και να προσπαθήσετε δυναμικά να το ακολουθήσετε, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να προχωρήσετε μόνοι σας σε κάτι που μερικές φορές μπορεί να είναι μια επώδυνη διαδικασία. Αυτή είναι μια πραγματικά εξωστρεφής περίοδος, όταν συνδέεστε με άτομα που εκτιμούν την ευφυΐα, από τα οποία μπορείτε να μάθετε την τέχνη της δημιουργικής επικοινωνίας. Ελκύεστε προς ομάδες με ισχυρές ιδεολογίες, κάτι που σας εμπνέει να παραμερίσετε παλιές ιδέες και να αγκαλιάσετε με ενθουσιασμό νέες. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για μελέτη και ομαδική εργασία παρέα με ταλαντούχους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπήρξαν πολλές σημαντικές αλλαγές πρόσφατα, και η πρόκληση τώρα είναι να προσαρμόσετε και να εδραιώσετε τη θέση σας, κυρίως οικονομικά. Είστε στην τέλεια θέση για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με πολυτάλαντους ανθρώπους που κυριαρχούν στην τέχνη της επικοινωνίας. Αυτή θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αξιοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή το μαζικό μάρκετινγκ και οι ενδείξεις δείχνουν ότι όσο περισσότερες συνδέσεις κάνετε τώρα, τόσο περισσότερο εισόδημα μπορείτε να δημιουργήσετε. Αυτό που μετράει είναι η ικανότητά σας να κατακτήσετε τη γλώσσα πειστικά, και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω σας που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι μια εξαιρετικά πολυάσχολη εβδομάδα, με πολλούς ανθρώπους γύρω σας που θέλουν να προωθήσουν την ατζέντα σας. Μια σημαντική περίοδος τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις προσωπικές σχέσεις έχει τώρα ξεκινήσει και υπάρχει αμοιβαίο όφελος από την αλληλοβοήθεια. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να έχετε μια συγκρατημένη στάση και να παραμένετε στο παρασκήνιο – υπάρχουν ορισμένα προσωπικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. αργότερα, είστε πιο πρακτικοί. Αυτή είναι μια επαναστατική περίοδος για μια νέα φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής, και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαφωτιστικές μελέτες που αποκαλύπτουν σημαντικά μυστικά για τη λειτουργία του νου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενώ αυτή είναι ακόμα μια περίοδος που βάζετε πολλή ενέργεια στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, έχετε την τάση να παραμένετε στο παρασκήνιο, περιμένοντας ίσως την κατάλληλη στιγμή. Είναι μια καλή εβδομάδα για να δημιουργήσετε σχέσεις με ομάδες και άτομα, ειδικά εάν υπάρχει κάποιο είδος παγκόσμιας εμβέλειας, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα. Ένας τομέας στον οποίο εστιάζετε τώρα είναι η πνευματική σας ζωή και οι σχέσεις που έχετε με σημαντικούς στοχαστές. Είναι μια εποχή που οι παλιές πεποιθήσεις παραμερίζονται και νέες πεποιθήσεις αγκαλιάζονται. Η αγάπη και η συμπόνια είναι πρωταρχικής σημασίας.

ΛΕΩΝ

Ο Μάιος και ο Ιούνιος θα αποδειχθούν μια πολυάσχολη περίοδος κοινωνικά και αυτή την εβδομάδα ένα εντελώς νέο σύνολο ανθρώπων μπορεί να μπει στη ζωή σας. Στη σκηνή εμφανίζονται χαρακτήρες μεγαλύτεροι από τη ζωή με σημαντικές απόψεις, μυώντας σας σε νέες ιδέες για την κοινωνία. Εξετάζετε απόψεις που μπορεί να αποξενώνουν τους άλλους, αλλά υπάρχουν πολλοί νέοι φίλοι που ασπάζονται αυτές τις ιδέες. Μπορείτε να περιμένετε να σας πιάσουν σε μαζικές εκδηλώσεις, είτε στο διαδίκτυο είτε στους δρόμους, και είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για τις πεποιθήσεις σας. Και στην καριέρα σας, αυτή είναι μια περίοδος πειραματισμού και νέας σκέψης, χωρίς να διαταράσσετε πάρα πολύ τις καθιερωμένες μεθόδους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής ενώνει τον ηλεκτρικό Ουρανό και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξυπνήσετε νέες ιδέες μέσω του ενδιαφέροντος για την αστρολογία και άλλες αντισυμβατικές μεθόδους. Μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις με άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, ειδικά στο εξωτερικό. Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν τώρα στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλές φωνές φωνάζουν να ακουστούν και όλοι έχουν μια ιδέα για το πώς να προσαρμοστούν και να μεταμορφωθούν. Επειδή οι βασικοί κανόνες στην εργασία αρχίζουν να αλλάζουν, η επιτυχία εξαρτάται πλέον από το να προσαρμοστείς πρώτος στις επόμενες τάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Μια εξαιρετικά εξωστρεφής και αισιόδοξη περίοδος έχει ξεκινήσει τώρα, η οποία θα διευρύνει δραματικά τους ορίζοντές σας μέσα από ταξίδια και σπουδές τον επόμενο χρόνο. Νέες ιδέες βουίζουν και βρίσκεστε παρέα με άλλους που είναι συντονισμένοι με τον τρόπο σκέψης σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να μεταδώσετε το μήνυμά σας σε ένα ευρύ κοινό. Είναι αυτή τη στιγμή που μπορείτε να ανακαλύψετε τις λανθάνουσες δυνατότητές σας, ίσως με τη βοήθεια σοφών ανθρώπων που μπορούν να μοιραστούν τις ιδέες τους μαζί σας. Καθώς πλησιάζει η περίοδος των γιορτών, αυτή την εβδομάδα είναι η ώρα να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που γνωρίζετε στο εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επί του παρόντος, υπάρχει μεγάλη εστίαση στη δουλειά σας, όπου ρίχνετε πολλή ενέργεια. Είναι επίσης καλή ιδέα να εργαστείτε για τη φυσική κατάσταση και την υγεία και να εντοπίσετε τυχόν λανθάνουσες αδυναμίες, τις οποίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε με προπόνηση και δίαιτα. Εν τω μεταξύ, οι οικείες σχέσεις αναδεικνύονται και αυτή τη στιγμή κάθε σχέση αισθάνεται οικεία. Η όρασή σας με τις ακτίνες Χ του Σκορπιού ενισχύεται και αποκτάτε εξαιρετική εικόνα για τους κρυμμένους παράγοντες που έχουν κωδικοποιηθεί στο DNA σας και των άλλων ανθρώπων – παράγοντες που επηρεάζουν βαθιά την ασυνείδητη συμπεριφορά. Αυτή την εβδομάδα, αρχίζετε να καταλαβαίνετε πώς ακριβώς είστε προϊόν της ανατροφής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάτε την εβδομάδα με τον κυβερνήτη του ζώδιού σας τον Δία τώρα στο αντίθετο ζώδιό σας στους Διδύμους, όπου θα είναι για ένα χρόνο. Ένας εντελώς νέος κόσμος ανοίγεται, με σημαντικές σχέσεις να παίζουν βασικό ρόλο. Συναντάτε πολλά νέα άτομα που ξέρουν πώς να περνούν καλά και που αμφισβητούν τις ιδέες σας. Αυτή είναι μια στιγμή για να ακούσετε και να μάθετε, γιατί υπάρχει ένας εντελώς νέος τρόπος να δούμε τον κόσμο εκεί έξω. Είναι η στιγμή να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους, αλλά να τους αφήσετε να σας δείξουν το μονοπάτι, και όχι το αντίστροφο, που είναι το κανονικό σας στυλ. Βαθιές ψυχολογικές γνώσεις έρχονται στο δρόμο σας, αποκαλύπτοντας μυστική γνώση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με θετικές εμπειρίες μάθησης και επικοινωνίας, ειδικά με παιδιά ή μια δημιουργική ομάδα. Υπάρχουν εντελώς νέες τάσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας τώρα, πιθανώς λόγω της άφιξης λιγότερο έμπειρων συναδέλφων που προτείνουν με ενθουσιασμό νέες ιδέες και μεθόδους. Ο εργασιακός χώρος είναι γεμάτος, και οι ανακαλύψεις στην επικοινωνία βρίσκονται σε διαδικασία αλλαγής αξιών. Γεγονός είναι ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο ιεραρχούνται και παράγονται οι πόροι και τα χρήματα απαιτούν νέες προσεγγίσεις. Κάποιες προσεγγίσεις λειτουργούν και άλλες όχι – το σημαντικό είναι να δοκιμάσετε την καθεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, αναπτύσσεται μια νέα και σημαντική τάση, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφρασή σας. Αυτή είναι η στιγμή να πειραματιστείτε με νέες ιδέες που μπορούν να σας βγάλουν από μια μάλλον διαρροή οικονομική κατάσταση και να δημιουργήσουν νέες πηγές εισοδήματος. Δίνεται τεράστια έμφαση στην αποκάλυψη των μυστικών δυνάμεών σας τώρα – μια ικανότητα να σκέφτεστε έξω από το κουτί, να αλλάζετε στερεότυπες απόψεις και γενικά να ενδυναμώνετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτή είναι μια αλλαγή τρόπου ζωής που αναδεικνύει την εξωστρεφή και ρομαντική σας φύση, επομένως είναι καλό να βγείτε εκεί έξω και να κάνετε πάρτι.

ΙΧΘΕΙΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά και η κύρια εστίαση αυτής της εξέλιξης είναι στις ρίζες σας, στο σπίτι σας και στην οικογενειακή σας ζωή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να έχετε μια πολιτική ανοιχτού σπιτιού, όταν μπορείτε να φιλοξενήσετε καλούς ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν. Χύνεται φως στο δικό σας παρελθόν και πράγματα που είχατε ξεχάσει από την παιδική σας ηλικία αναδύονται στη συνείδηση. Υπάρχουν πολλοί περισπασμοί στο σπίτι τώρα, αλλά αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πρέπει να δημιουργήσετε τον προσωπικό σας χώρο για συλλογισμό και διαλογισμό. Η οικογενειακή ζωή μπορεί να απαιτεί από εσάς να μοιράζετε τον χρόνο σας ανάμεσα σε αυτό που θέλετε και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι – και άλλοι έχουν προτεραιότητα.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς