Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει σημαντική εστίαση στην επικοινωνία στις σχέσεις αυτή τη στιγμή, και αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι υπάρχει ακόμα κάποια αβεβαιότητα στο μυαλό σας για το τι πραγματικά θέλετε. Η αγάπη χαρακτηρίζεται από λαχτάρα εν μέρει επειδή οι άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα από λάθος οπτική γωνία. Υπάρχουν επίσης εξελίξεις επαγγελματικά αυτή την εβδομάδα, όταν ένας συνεργάτης κάνει μια κίνηση που μεταμορφώνει την προοπτική σας, για παράδειγμα εγκατάλειψη μιας σύνδεσης ή ενός έργου που απορροφά πολλούς πόρους. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να δημιουργήσετε τις σχέσεις σας με φιλικές δυνάμεις σε συγκεκριμένες ομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια αρμονική σύνδεση ανάμεσα στον κυβερνήτη του ζωδίου σας την Αφροδίτη και τον Ουρανό στις αρχές αυτής της εβδομάδας υπογραμμίζει τη σημασία μιας συγκεκριμένης ομάδας με την οποία συμμετέχετε. Είναι μια εποχή που τα ιδανικά είναι δυνατά και που επιλέγεις να είσαι με ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν κάτι για τους άλλους. Τα ιδανικά και το ανεξάρτητο πνεύμα σας μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με τους συντρόφους, που μπορεί να ανησυχούν περισσότερο για χρήματα ή άλλα θέματα. Τα ιδανικά σας επηρεάζουν επίσης το πώς θέλετε να είναι ο κόσμος για τα παιδιά. Προς το τέλος της εβδομάδας γίνονται έντονες συζητήσεις για θέματα αρχής, αν και μέχρι το Σαββατοκύριακο ξεχνιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής κινείται ανάδρομα και άμεσος στον Αιγόκερω τους τελευταίους δύο μήνες, αλλά αυτή την εβδομάδα περνά στον Υδροχόο, κάτι που φέρνει μια δραματική αλλαγή στη διάθεση και μια πολύ πιο αισιόδοξη στάση. Πριν το κάνει, ωστόσο, ενώνει τον θεό του κάτω κόσμου, τον Πλούτωνα, την Παρασκευή, και αυτό αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα εβδομάδων ανάλυσης, που τώρα οδηγεί σε συναισθηματική κάθαρση και ανοίγει το δρόμο για το μέλλον. Μια πραγματικά θετική περίοδος ξεκινά το Σαββατοκύριακο, η οποία φέρνει αρμονία με φίλους και συνεργάτες, και ίσως κάποιες διεθνείς επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχουν οικονομικές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε καθώς ξεκινά η εβδομάδα, που εν μέρει συνδέονται με κάποιους απροσδόκητους παράγοντες άγχους και εν μέρει επειδή οι δημιουργικές πρωτοβουλίες μπορεί να χρειάζονται επένδυση. Είναι πιθανώς καλή ιδέα να ελέγξετε κάποιες σχέσεις και να αφήσετε αυτές που εξαντλούν τους πόρους και να εργαστείτε σε αυτές που φέρνουν ικανοποίηση. Μέχρι το Σαββατοκύριακο, οι πόροι απελευθερώνονται, η δικτύωση και η επικοινωνία αρχίζουν να δείχνουν υπόσχεση και μπορεί να αναμένεται κάποια επέκταση στην επαγγελματική σας ζωή. Αν και ορισμένες συνδέσεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες, εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να προσεγγίσετε ανθρώπους, ειδικά διεθνώς.

ΛΕΩΝ

Μπορεί ακόμα να αντιμετωπίζετε κάποια αστάθεια στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, αλλά ο δρόμος είναι ξεκάθαρος για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με συνεργάτες και οργανισμούς που μπορούν να δώσουν το πλαίσιο επιτυχίας. Στη δουλειά, μια μεταμόρφωση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μετά από ένα τελικό ξεκαθάρισμα αργότερα μέσα στην εβδομάδα, οι άνθρωποι προχωρούν. Νέοι φίλοι εμφανίζονται στον ορίζοντα το Σαββατοκύριακο και ξεκινά μια πραγματικά διασκεδαστική και αισιόδοξη περίοδος, η οποία διευρύνει τους ορίζοντές σας, είτε μέσω πνευματικών προόδων, είτε μέσω ταξιδιού. Μια σημαντική αλλαγή βρίσκεται στο δρόμο που θα φέρει εντελώς νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής θα μετακινηθεί επιτέλους από τον Αιγόκερω, όπου κινείται ανάδρομα και κατευθείαν εδώ και μερικούς μήνες, και στον Υδροχόο. Πριν το κάνει, περνάει τον Πλούτωνα και αυτό σηματοδοτεί μια κάθαρση ή μύηση, τα εμπόδια αφαιρούνται και όλη η δουλειά που έχετε κάνει, σε σχέση με έργα, παιδιά και δημιουργικά σχέδια, θα αποδώσει. Μέχρι το Σαββατοκύριακο προκύπτει ένα νέο σκηνικό, το οποίο θα είναι εξαιρετικά θετικό για τις εργασιακές σχέσεις. Το φυσικό σας ταλέντο να βοηθάτε άλλους και να είστε μέλος μιας ομάδας κερδίζει διακρίσεις και νέοι πόροι έρχονται στο δρόμο σας.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα, οι υπολειπόμενες εντάσεις με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους υποχωρούν και είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε τη δική σας ατζέντα χωρίς λογομαχίες. Αυτό που σας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο είναι να εργαστείτε δημιουργικά προς όφελος των άλλων. Θα θέλατε να προσεγγίσετε περισσότερους ανθρώπους με αυτό που κάνετε και να κάνετε πράγματα με νέους και πρωτότυπους τρόπους. Ίσως είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε πόσα είστε έτοιμοι να κάνετε για τους άλλους, καθώς οι άνθρωποι μπορούν να σας εκμεταλλευτούν. Ένα στενόχωρο οικογενειακό ζήτημα επιλύεται προς το τέλος της εβδομάδας μέσω αποφασιστικής επικοινωνίας, αφήνοντας το Σαββατοκύριακο για να διασκεδάσετε με παιδιά ή με κάποιον που αγαπάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί ακόμα να προσπαθείτε να προσανατολιστείτε ρομαντικά καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, το πρόβλημα είναι ότι ούτε εσείς ούτε οι πιθανοί σύντροφοι είστε ξεκάθαροι για το τι θέλετε. Όσο περισσότερες επιλογές, τόσο περισσότερη σύγχυση, και μπορεί να χρειαστεί πάνω από ένα μήνα για να αποκτήσετε επιτέλους μια αίσθηση του τι θα φέρει το μέλλον. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει ιδιαίτερα έντονη και υπάρχει μια τάση να βλέπουμε τα πράγματα με όρους ασπρόμαυρου, αντί με αποχρώσεις του γκρι. Ωστόσο, μέχρι το Σαββατοκύριακο εμφανίζονται θετικές τάσεις, ειδικά με φίλους και οικογένεια, κάτι που φέρνει ευχάριστες εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μια περίοδος εξόδου για εσάς, η οποία είναι ιδιαίτερα καλή για τις σχέσεις. Ξέρετε τι θέλετε να κάνετε, αλλά οι άλλοι τείνουν να αμφιταλαντεύονται μεταξύ διαφορετικών επιλογών και είναι πιο ασαφείς. Οι εταίροι επιλύουν επιτέλους μια δύσκολη κατάσταση, η οποία μπορεί να έχει ρίζες στην οικονομία, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, και αυτό φέρνει μια θετική μεταμόρφωση. Μέχρι το Σαββατοκύριακο υπάρχουν νέες και εξαιρετικά ελπιδοφόρες εξελίξεις για τις σχέσεις. Τα δημιουργικά έργα, ειδικά με τα παιδιά φέρνουν περιπέτεια και επιτυχία. Αυτή την περίοδο ξεκινά μια μεγάλη περίοδος εκπαίδευσης και επικοινωνίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να αισθάνεστε υπό κάποια συναισθηματική πίεση καθώς ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα, ίσως λόγω κάποιας οικονομικής αστάθειας, αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα λειτουργούν καλά και μέσα σε ένα μήνα, η εστίασή σας μπορεί να προχωρήσει σε ενδιαφέροντα που τονώνουν περισσότερο διανοητικά. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, κινείται ανάδρομα και άμεσα στο ζώδιό σας εδώ και δύο μήνες, αλλά στο τέλος της εβδομάδας προχωρά. Πριν το κάνει, υπάρχει μια έντονη περίοδος που λέγονται λόγια και λαμβάνονται αποφάσεις. Αυτό ανοίγει το δρόμο για πολύ θετικές εξελίξεις οικονομικά τις επόμενες εβδομάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να έχετε κάποιο ακαθόριστο άγχος στις αρχές αυτής της εβδομάδας, πιθανότατα να προέρχεται από καταστάσεις που είναι εκτός του ελέγχου σας, αλλά μέχρι το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας εξαιρετικά θετικές τάσεις καθοδηγούν τις σκέψεις σας αλλού. Το Σαββατοκύριακο είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είστε με παιδιά και ανθρώπους που αγαπάτε, που φέρνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δυνατοτήτων στη ζωή σας. Τις επόμενες εβδομάδες, οι σχέσεις εδραιώνονται και πολλοί από τους στόχους που έχετε θέσει στον εαυτό σας εκπληρώνονται. Σε ένα μήνα περίπου, θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και να εδραιώσετε τα κέρδη που έχετε ήδη πετύχει.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη το περασμένο Σαββατοκύριακο, μπορεί να υπήρξε κάποια οικογενειακή διχόνοια, αλλά καθώς εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα, οι εντάσεις υποχωρούν και οι θετικές τάσεις κυριαρχούν. Κοινωνικά, και σε σχέση με τους συνεργάτες, μια κατάσταση που πηγαινοέρχεται εδώ και μερικούς μήνες επιλύεται με σταθερή επικοινωνία, κάτι που μπορεί να σημαίνει διακοπή μιας σύνδεσης που ήταν πολύ απαιτητική. Το Σαββατοκύριακο φέρνει μια πολύ πιο γαλήνια ατμόσφαιρα και δημιουργείται αρμονία με τους ανθρώπους της οικογένειας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε έξω με την οικογένεια.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς