Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

Από 29 Μαΐου έως 04  Ιουνίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μερικές εκπλήξεις, ίσως επειδή κάποιες οικονομικές προσδοκίες εκπληρώνονται ή λόγω ενός συναρπαστικού και προσοδοφόρου έργου εργασίας. Για τον ελεύθερο Κριό που αναζητά αγάπη, μπορείτε να περιμένετε ένα άτομο με παρόμοια ρομαντική διάθεση να μπει στη σκηνή μαζί σας και την καλοκαιρινή περίοδο είναι πιθανό να δείτε ένα ακριβό τάνγκο να παίζεται με κάποιον που είναι εξίσου ισχυρός με εσάς. . Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για ρομαντικές εξελίξεις σε υπάρχουσες συνεργασίες και με παιδιά. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το τραπεζικό σας υπόλοιπο μπορεί να αντέξει την πίεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη βγαίνει από το απαλό και ευαίσθητο ζώδιο του Καρκίνου και στο πιο εκφραστικό και δραματικό ζώδιο του Λέοντα. Η εστίαση τώρα μετατοπίζεται στις εξελίξεις στο εσωτερικό και μπορεί να παρασυρθείτε από εξωφρενικές επιθυμίες, οι οποίες μπορούν να βάλουν ένα μεγάλο πλήγμα στο τραπεζικό σας υπόλοιπο. Είναι μια περίοδος που θέλετε να ξεχυθείτε σε κοινωνικές περιστάσεις και να δείξετε τι αξίζεις. Τα έργα που ξεκινάτε τώρα θα παραταθούν για μια περίοδο τεσσάρων μηνών, με πολλά μπρος-πίσω. Δεν είναι ακριβώς μια σταθερή περίοδος, αλλά σίγουρα δεν είναι και βαρετή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, βγαίνετε από τις σκιές και κάνετε μια εκπληκτική κίνηση, την οποία σχεδιάζατε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η οποία έχει καθυστερήσει καθώς τακτοποιήσατε πολλές υπολειπόμενες ημιτελείς εργασίες. Τώρα το μονοπάτι είναι σχεδόν καθαρό για συναρπαστικές κινήσεις και υψηλότερο προφίλ. Προτού αναδυθείτε πλήρως και πάρετε τον έλεγχο, υπάρχουν δημιουργικά και πνευματικά οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε, τα οποία μπορούν επίσης να σας ωφελήσουν επαγγελματικά. Υπάρχει μεγάλη εστίαση στα ταξίδια και τις σχέσεις, και τους επόμενους μήνες μπορείτε να περιμένετε να συναντήσετε πολλούς διασκεδαστικούς ανθρώπους και να εξερευνήσετε τη γειτονιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, η Αφροδίτη απομακρύνεται από το ζώδιό σας Καρκίνος και ξεκινά μια περίοδος με έμφαση στα έξοδα και όλες τις απολαύσεις που μπορεί να φέρει. Μπαίνεις σε ένα τετράμηνο με λίγη ευημερία αλλά και απρόβλεπτες εξελίξεις. Πραγματικά θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τις ορμές δαπανών, αλλά θέλετε να απολαύσετε τη ζωή και θέλετε να απολαύσετε την αγάπη και τις φιλίες, επομένως πρέπει απλώς να βεβαιωθείτε ότι είστε φίλοι με την τράπεζα. Ελέγξτε την οικονομική κατάσταση στα μέσα της εβδομάδας – μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν είχατε λάβει υπόψη σας. Τις επόμενες δύο εβδομάδες έχετε την τάση να κρατάτε χαμηλό προφίλ και να επικεντρώνεστε στις εξελίξεις στη δουλειά.

ΛΕΩΝ

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο πλανήτης της αγάπης και της έλξης, η Αφροδίτη, μετακομίζει στο ζώδιό σας Λέοντα. Το κάνει αυτό κάθε χρόνο, αλλά αυτή τη φορά συμβαίνει κάτι πιο ασυνήθιστο, ειδικά γύρω στις 7 Ιουνίου, όταν εμφανίζονται τα πράγματα που φουσκώνουν κάτω από την επιφάνεια. Τώρα ξεκινάει ένα τετράμηνο που έχει να κάνει με τις σχέσεις και για τον single Leo θα είναι ένα πολύ ρομαντικό καλοκαίρι με πολύ πάθος και απρόβλεπτο. Εάν είστε ήδη σε σχέση, φροντίστε να κάνετε κάτι πραγματικά συναρπαστικό και ασυνήθιστο με τον σύντροφο και τα παιδιά. Θα χρειαστείτε πολλά χρήματα για να ξεπεράσετε όλα τα ενδιαφέροντα γεγονότα στον ορίζοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάς την εβδομάδα με ενθουσιασμένη διάθεση γιατί επιτέλους κάνεις την κίνηση ή παίρνεις το αποτέλεσμα που περίμενες. Παίρνεις μια ανάσα ελευθερίας και ανοίγονται εξωτικοί ψυχικοί και γεωγραφικοί ορίζοντες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ταξίδια ή για αλληλεπίδραση με πνευματικά προσανατολισμένες ομάδες. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή που οι σύντροφοι μπορεί να ταξιδεύουν ή όταν συναντάτε συνεργάτες εν κινήσει. Ένας φίλος ή ένας συνάδελφος μπορεί να εξαφανιστεί μυστηριωδώς από τη σκηνή στις αρχές αυτής της εβδομάδας και γενικά επικεντρώνεται στις ανακατατάξεις στη δουλειά λόγω νέων μεθόδων με τις οποίες δεν αισθάνεστε ακόμα άνετα.

ΖΥΓΟΣ

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη μεταβαίνει από τον απαλό και ευαίσθητο Καρκίνο στον Λέοντα και τότε αρχίζει η διασκέδαση. Ίσως όχι αρχικά, καθώς η Αφροδίτη αντιτίθεται στον Πλούτωνα, ο οποίος ήταν διάσημος στον μύθο για την απαγωγή της Αφροδίτης στον Κάτω Κόσμο και τη γοητεία της. Αν υποθέσουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μπορείτε να περιμένετε ότι η κοινωνική σας ζωή θα γίνει μάλλον συναρπαστική και πιθανότατα θα προσκληθείτε σε πάρτι υψηλής ποιότητας. Μπορεί να είναι ακριβό, οπότε θα χρειαστείτε έναν ευεργέτη. Οι εβδομάδες, και οι μήνες που έρχονται, είναι απίστευτα κοινωνικές και ο ανύπαντρος Ζυγός θα χάσει την καρδιά του σε πολλούς χαρισματικούς φίλους/συντρόφους. Τα ταμπού αμφισβητούνται και οι κανόνες παραβιάζονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτές είναι στιγμές που έχετε αρκετή εξέχουσα θέση, και καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, μπορείτε να περιμένετε να ενωθείτε με ένα χαρισματικό άτομο που θέλει ακόμα περισσότερα από τα φώτα της δημοσιότητας. Ξεκινά μια περίοδος που συχνάζεις στα υψηλότερα κλιμάκια της κοινωνίας και δαπανώνται πολλά χρήματα για branding και κύρος. Σε ρομαντικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανό ο ελεύθερος Σκορπιός να έρθει σε επαφή με έναν σύντροφο, ίσως ένα επαγγελματικό ειδύλλιο και οι επόμενοι μήνες θα είναι συναρπαστικοί αλλά μάλλον δύσκολοι, καθώς οι πιθανοί σύντροφοι δεν θέλουν να δεσμευτούν και επιμένουν στην ελευθερία τους και ανεξαρτησία. Στις αρχές αυτής της εβδομάδας κάτι εξαφανίζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά την πανσέληνο στο ζώδιό σας το περασμένο Σαββατοκύριακο, πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι εμφανίζονται στη ζωή σας και είναι μια πολυάσχολη περίοδος για ταξίδια και σχέσεις. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται και δημιουργείται μια ισχυρή σύνδεση με χαρισματικούς και σημαντικούς ανθρώπους, ειδικά στη διεθνή σκηνή. Αυτήν τη στιγμή ασχολείστε ενεργά με τη δημιουργία συνθηκών σταθερότητας και σταθερής ανάπτυξης στην εργασία και στο σπίτι και είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε τις αξίες της ομάδας σας. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλοί πειρασμοί που μπορούν να σας παρασύρουν στο δρόμο σας. Οι οδηγίες για τον τρόπο ζωής και την υγεία υπερβαίνουν τα όρια, όταν πρόκειται για κοινωνικές και ταξιδιωτικές εκδηλώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Κρόνο αυτή τη στιγμή στους Ιχθείς, θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για πράγματα που δεν σχετίζονται με τη δουλειά και τις φιλοδοξίες – θα προτιμούσατε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας μέσω της αλληλεπίδρασης με άτομα του κύκλου σας στο σπίτι και με παιδιά ή δημιουργικούς ανθρώπους . Μακροπρόθεσμα αυτό φαίνεται πολύ καλό για σταθερή ανάπτυξη και εκπλήρωση. Αρχίζει επίσης μια ρομαντική περίοδος, αν όχι για εσάς, τότε για κάποιον που αγαπάτε, ένα παιδί για παράδειγμα. Ξεκινά μια περίοδος που γίνονται έξοδα και μαδούνται χαμηλά φρούτα. Οι άνθρωποι σπάνε ταμπού και μπορεί να έχετε την τάση να τα πηγαίνετε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο πλανήτης της αγάπης και της έλξης, η Αφροδίτη, μετακινείται στο αντίθετο ζώδιό σας Λέοντα και αμέσως αντιτίθεται στον Πλούτωνα στο ζώδιό σας Υδροχόος. Αυτό είναι ένα ισχυρό κοκτέιλ σχέσης, και θα έρθουν περισσότερα τους επόμενους τέσσερις μήνες καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα και άμεσα σε στενή σύνδεση με αυτόν τον άλλο παραδεισένιο εραστή, τον Άρη. Σαφώς, για τον αδέσμευτο Υδροχόο, αυτή είναι μια ρομαντική και ερωτική περίοδος, που μπορεί να δημιουργήσει κάποια αναστάτωση και να σημαίνει βαριές δαπάνες. Ωστόσο, εισέρχεστε σε μια περίοδο σταθεροποίησης τόσο σε οικονομικό όσο και σε εγχώριο επίπεδο… εξαρτάται από τις επιλογές που θα κάνετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε σε μια περίοδο εξερεύνησης, πράγμα που σημαίνει ότι θα θέλετε να συνδεθείτε με φίλους και γείτονες, καθώς και να εμπλακείτε με άτομα σε περιβάλλον μάθησης για να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Ο Ιούνιος φέρνει πολλές επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα. Στη δουλειά, αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μια αλλαγή, ίσως λόγω ενός νέου και χαρισματικού προσώπου που μπαίνει στη σκηνή και δημιουργεί ισχυρά υπόγεια ρεύματα. Μπορεί να υπάρχει κάτι σχετικά με τους συναδέλφους αυτή τη στιγμή που προκαλεί αντίσταση μέσα σας. Οι άνθρωποι φαίνονται υπερβολικοί και αυτοαπορροφημένοι με τρόπο που έρχεται σε αντίθεση με τις δικές σας αξίες.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς