Ετήσιες Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Στα τέλη Ιανουαρίου 2022 υπάρχει έντονη εστίαση σε θέματα καριέρας, η οποία γίνεται πιο έντονη τον Φεβρουάριο, και αυτό σχετίζεται με την ανάγκη να αναλάβουμε περισσότερη εξουσία και έλεγχο. Περιπλέκεται από το γεγονός ότι ένας συνεργάτης ή συνεργάτιδα διέρχεται από μια βαθιά διαδικασία μεταμόρφωσης, η οποία οδηγεί σε ευεργετικές αλλαγές που επηρεάζουν την ασφάλεια και τα οικονομικά. Είστε μέρος αυτής της διαδικασίας και καθώς ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Άρης ενώνεται με την Αφροδίτη προς τα τέλη Φεβρουαρίου, είναι πιθανό να κάνετε μια ισχυρή συνεργασία που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινάει τον Απρίλιο, η οποία έχει πολύ μικρή σχέση με φιλοδοξίες και καριέρα. Αυτή είναι μια εποχή δραματικής πνευματικής ανάπτυξης και διορατικότητας. Ωστόσο, η διορατικότητα δεν πηγάζει από το τίποτα - πιθανότατα η αίσθηση του να είσαστε μόνοι και η παραπλάνηση σε αναγκάζει να μπεις μέσα για να ανακαλύψεις περισσότερα για το νόημα και την κατεύθυνση της ζωής σου. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αναπτύξετε ένα ενδιαφέρον για την αλληλεπίδραση μεταξύ μυαλού και σώματος - ή σε μεγαλύτερη κλίμακα το ενδιαφέρον σας για την οικολογία και τη βιωσιμότητα. Μια δυναμική και ενδυναμωτική περίοδος ξεκινά με ένα ξέσπασμα στα τέλη Μαΐου, και αυτή τη στιγμή είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσετε κάτι νέο, πρωτοποριακό και περιπετειώδες. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω σπουδών ή ταξιδιών. Η βασική περίοδος το 2022 είναι από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως το τέλος του έτους, όταν ο Άρης πηγαίνει στους Διδύμους, κινούμενος στη συνέχεια ανάδρομος στα τέλη Οκτωβρίου. Εδώ η εστίαση στη ζωή σας μετατοπίζεται στη μάθηση και την επικοινωνία. Ή κακή επικοινωνία – γιατί αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε εύκολα να παρασυρθείτε από άστοχο ιδεαλισμό ή από απλή εξαπάτηση. Προσέξτε σε τι επενδύετε την ενέργειά σας και προτιμήστε τις λογικές επιλογές. Πολύ καλύτερα να συνεργάζεσαι με καθιερωμένες ομάδες που προσπαθούν να σταθεροποιήσουν τα πράγματα, παρά με ιδεαλιστές που κάνουν το αντίθετο.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Ξεκινάτε τη χρονιά με τον κυβερνήτη του ζώδιού σας την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα και να ενώνει τον Πλούτωνα, κάτι που δείχνει ότι βρίσκεστε στη μέση μιας διαδικασίας επανεξέτασης των αγαπημένων σας πεποιθήσεων. Ο πολύς φανατισμός, η πολλή ιδεολογική συζήτηση και η πολλή ένταση σε εξουθενώνει και χρειάζεσαι απεγνωσμένα νέα ενέργεια και υποστήριξη. Αυτό έρχεται με τη μορφή ενός αυστηρού μέντορα ή συντρόφου, ο οποίος είναι έτοιμος να ενώσει τις δυνάμεις σας μαζί σας. Οι παλιές ιδέες και πεποιθήσεις αντικαθίστανται από νέες - είναι μια επανάσταση. Η περίοδος από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα τέλη Φεβρουαρίου είναι επίσης μια βασική περίοδος για συνεργασία - ειδικά αν βρίσκεστε σε ξένο περιβάλλον ή σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική πνευματική ομάδα. Τα τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου είναι εξαιρετικά με μεγάλες ανατροπές και μαγνητική έλξη. Το παλιό αντικαθίσταται από το νέο και η εστίαση μετατοπίζεται στην εφαρμογή στην καριέρα σας όλων όσων έχετε βιώσει. Ξεκινούν μεγάλα έργα, ίσως με διεθνή οργανισμό. Η εστίαση σε ομάδες και οργανισμούς γίνεται έντονη τον Απρίλιο και αυτή είναι μια περίοδος που παρασύρεστε σε ένα ρεύμα ιδεαλισμού σε μια ουτοπική αναζήτηση να δημιουργήσετε βιωσιμότητα και δικαιοσύνη σε κοινωνικά θέματα. Η ηλιακή έκλειψη της 1ης Μαΐου υπογραμμίζει αυτή την ανάγκη να ξεφύγουμε από τη συμβατική σκέψη και να εφαρμόσουμε επαναστατικές νέες ιδέες. Ο πειραματισμός και η απελευθέρωση είναι θέματα φέτος και τα τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου αναδεικνύουν την έλξη σας για ρίσκο και αλλαγή. Οι σύντροφοι μπορεί να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στο να ηλεκτρίσουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή και είναι πολύ πιθανό να επιλέξετε να είστε μαζί με κάποιους μάλλον άγριους ή αντισυμβατικούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε αυτός που κρατά τα χειριστήρια. Σε οικονομικό επίπεδο, πρέπει να περπατήσετε πολύ προσεκτικά το δεύτερο μέρος του 2022, ειδικά με συνεργάτες ή φίλους. Μπορεί να σας εξαπατήσουν ή εύκολα να πειστείτε να αποχωριστείτε τα χρήματά σας. Κλείστε το πορτοφόλι σας σφιχτά με φερμουάρ.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Συνολικά το 2022 θα εστιάσετε σε μια διαδικασία μετασχηματισμού, η οποία έχει ξεκινήσει καλά εδώ και αρκετά χρόνια, που περιλαμβάνει την εμβάθυνση σε συναισθηματικά ζητήματα και θέματα ασφάλειας, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες τείνουν να παραμένουν θαμμένα. Αυτό μπορεί για παράδειγμα να οδηγήσει σε ενδιαφέρον ή εμπειρία με τη θεραπεία. Οι σχέσεις τείνουν να γίνονται πιο έντονες και βαθύτερες, και πρέπει να φροντίσετε να μην έχετε εμμονή στο να ανακαλύπτετε πληροφορίες ή να ανακρίνετε αγαπημένα πρόσωπα. Οι βασικές περίοδοι έντασης για αυτήν την απαιτητική συναισθηματική διαδικασία είναι τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου, τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Ιουνίου και τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τις αρχές Οκτωβρίου. Αυτές οι περίοδοι αντιπροσωπεύουν επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψετε στο παρελθόν και να επιλύσετε παλιά ζητήματα, καθώς και να εξαλείψετε το χρέος. Όταν δεν ξεθάβεις το παρελθόν, τότε διανύεις μια δραματική περίοδο επέκτασης, που ανοίγει νέους ορίζοντες μέσα από συνεργασίες, σπουδές και ταξίδια. Οι βασικές περίοδοι για αυτό είναι ο Μάιος και ειδικά ο Σεπτέμβριος, ο τελευταίος μήνας είναι πραγματικά υπέροχος για ρομαντισμούς, παιδιά και φιλίες. Ευκαιρίες που μπορεί να πιστεύετε ότι χάθηκαν επανεμφανίζονται αυτή τη στιγμή, και μπορεί ακόμη και να χαθούν ξανά και να βρεθούν ξανά. Λες και πρέπει να βρίσκεσαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα, να δένεις χαλαρά άκρα σε ένα μέρος, για να ξεκινήσεις κάτι νέο σε άλλο. Το 2022 είναι μια χρονιά εξαιρετικών εξελίξεων στην επαγγελματική σας ζωή, καθώς συνεργάζεστε με συνεργάτιδες ή συνεργάτες και προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε ένα μεγάλο όνειρο. Τα ιδανικά είναι πρωταρχικής σημασίας αυτή τη στιγμή και οι προσδοκίες είναι υψηλές. Για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις, είναι σημαντικό να παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι. Τα τέλη Απριλίου είναι μια εποχή που αυτές οι προσδοκίες είναι στο υψηλότερο σημείο τους και μπορεί να διοχετευθούν σε ένα κοινωνικό ή αλτρουιστικό έργο, ή ακόμα καλύτερα ίσως, σε ένα καταπληκτικό δημιουργικό εγχείρημα σχεδιασμένο να προσεγγίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ομάδα. Το κύριο πρόβλημα είναι η παραπλάνηση από αναξιόπιστους ανθρώπους και από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο, πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά τι κάνουν οι άλλοι για λογαριασμό σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Το έτος 2022 ξεκινά με αρκετά έντονη εστίαση στις προσωπικές σχέσεις καθώς λαμβάνει χώρα μια μακροπρόθεσμη διαδικασία μετασχηματισμού, η οποία φέρνει έντονες αλληλεπιδράσεις και συναισθηματικές ή ψυχολογικές αλλαγές. Ο Ιανουάριος είναι μια περίοδος που αυτή η διαδικασία είναι στο πιο έντονο της, και πρέπει να αποφασίσετε πόσο είστε έτοιμοι να περάσετε και σε ποιο βαθμό είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε. Αυτές οι έντονες αλληλεπιδράσεις μπορεί να επηρεάσουν τόσο τις σχέσεις με τους συνεργάτες, προσωπικές ή επαγγελματικές, όσο και φίλους και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου μπορεί να υπάρξει ευνοϊκή επίλυση ενός θέματος με φίλους ή ομάδα ή οργανισμό, κάτι που φέρνει ριζικές βελτιώσεις. Σε σχέση με την κοινωνία και τα κοινωνικά ζητήματα, το 2022 συνεχίζει μια διαδικασία βαθιάς δομικής αλλαγής, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη τον Φεβρουάριο, τις αρχές Μαΐου και τον Νοέμβριο. Αυτή είναι μια περίοδος που είναι πιθανό να εμπλακείτε με μεγάλες ομάδες, που αμφισβητούν τον καθιερωμένο τρόπο να κάνεις πράγματα και ανατρέπουν τις παραδόσεις. Αυτό μπορεί να είναι καλό, αλλά ακόμα κι αν ακολουθήσετε έναν εναλλακτικό δρόμο, θα πρέπει να πληρώσετε τις οφειλές σας. Το πρώτο μέρος του 2022 είναι μια περίοδος που διευρύνετε τους πνευματικούς και δημιουργικούς σας ορίζοντες και εμπνέεστε από οραματιστές στοχαστές που έχουν ένα μεγάλο όνειρο, το οποίο μπορεί να είναι ή όχι γειωμένο στην πραγματικότητα. Το να εμπνέεσαι μπορεί να είναι εμπλουτιστικό, αλλά να θυμάσαι: το να βλέπεις είναι να πιστεύεις. ο έλεγχος των γεγονότων είναι απαραίτητος. Γενικά αυτή είναι μια έντονη χρονιά για εσάς, που ο προσωπικός σας μαγνητισμός κορυφώνεται. Μπορείτε να περιμένετε ρομαντισμό και φιλίες να καούν ζεστά και κρύα, με νέους δεσμούς να δημιουργούνται και παλιούς δεσμούς να αφήνονται πίσω. Υπάρχουν δυναμικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή κατά τον μήνα Μάιο και αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να πάρετε επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Τα διεθνή εγχειρήματα μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη και είναι κρίσιμος χρόνος επέκτασης. Τίποτα δεν αποτολμήθηκε, τίποτα δεν κέρδισε - είναι σίγουρα εντάξει να αναλάβετε ορισμένα ρίσκα, τα οποία, ακόμα κι αν δεν αποδώσουν φέτος, θα τα καταφέρουν του χρόνου.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Το έτος 2022 ξεκινά με αρκετά έντονη εστίαση στη δουλειά και στους καθημερινούς ρυθμούς σας, συνεχίζοντας ένα θέμα που χαρακτηρίζει τη ζωή σας εδώ και αρκετά χρόνια, όπου υπήρχε ένα απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας και έντονες αλληλεπιδράσεις με τους άλλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχετε κατακτήσει πολλά από τα ψυχολογικά ζητήματα που εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Εδώ, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, η ένταση αυξάνεται καθώς οι μεταρρυθμίσεις εφαρμόζονται, οι συνάδελφοι εξαφανίζονται (και επανεμφανίζονται) και οι καινοτομίες εφαρμόζονται. Η καινοτομία είναι κάτι που αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς, καθώς οι τεκτονικές αλλαγές επηρεάζουν τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους οργανισμούς. Τόσο πέρυσι όσο και εδώ το 2022, αναζητάτε τρόπους να μεταμορφώσετε την καριέρα σας, να αποκτήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και να βρείτε νέους τρόπους έμπνευσης. Καθώς ο κύκλος της έκλειψης το 2022 έχει βαθιά επίδραση τόσο στην οικιακή όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, μπορείτε να περιμένετε να δρομολογηθούν αλλαγές, ειδικά στις αρχές Μαΐου, και κυρίως τον Νοέμβριο, όταν οι απροσδόκητες εξελίξεις στο σπίτι δίνουν έντονη εστίαση στην μεταμορφώσεις που θα θέλατε να θέσετε σε κίνηση. Τόσο στις αρχές του έτους όσο και στα τέλη του έτους, μπορείτε να περιμένετε μερικές βαθιές και λεπτές συναισθηματικές εμπειρίες, οι οποίες - αν και αποπροσανατολιστικές - σας διδάσκουν πολλά για το τι συμβαίνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτές οι περίοδοι μπορεί να οδηγήσουν τόσο σε θετική ροή χρήματος (αρχές 2022) όσο και στη συνέχεια σε κίνδυνο απάτης (τέλη 2022). Να προσέχεις. Το τέλος Μαΐου και για αρκετούς μήνες μετά είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική στιγμή για εσάς, καθώς ανοίγονται νέοι ορίζοντες μέσα από συναντήσεις με μέντορες και τυχοδιώκτες, μέσα από ταξίδια και με τη μετάδοση των ιδεών σας σε ένα ευρύ κοινό. Αυτή είναι μια περίοδος ανάληψης ρίσκου και τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ άγρια. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, αυτή η ριζική διεύρυνση των ενδιαφερόντων σας φέρνει σε επαφή με διασκεδαστικούς ταξιδιώτες, οι οποίοι διευρύνουν την επίγνωσή σας τόσο για την ξένη όσο και για την τοπική κουλτούρα και με τους οποίους ο ρομαντισμός μπορεί επίσης να είναι στην ημερήσια διάταξη.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Κατά τη διάρκεια του 2022 υπάρχει έντονη εστίαση σε πρακτικά θέματα σε τρεις συγκεκριμένους τομείς - εργασία με παιδιά και δημιουργικότητα, ανάπτυξη πνευματικών δεξιοτήτων και μεταρρύθμιση του τρόπου ζωής σας, προωθώντας παράλληλα την ατζέντα σας. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο υπάρχουν ζητήματα που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα παιδιά ή τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε ξεπερνώντας το άγχος για την αυτοέκφραση. Αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο θέμα που ενεργοποιείται αυτή τη στιγμή και η αγάπη, το σεξ και ο ρομαντισμός μπορεί να είναι το χωνευτήρι στο οποίο μεταμορφώνεστε. Υπάρχει μια συναρπαστική εστίαση στις σχέσεις φέτος. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι ο Δίας, που γενικά αντιπροσωπεύει την καλή τύχη και την επέκταση, βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιό σας Παρθένο μέχρι τα μέσα Μαΐου, όταν ενώνεται με τον πλανήτη των ονείρων και της ψευδαίσθησης - τον Ποσειδώνα. Αυτό αντιπροσωπεύει σχέσεις με οραματιστές και δημιουργικούς ανθρώπους που μπορεί ή όχι να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους. Μπορείτε εύκολα να συναντήσετε κάποιον του οποίου τα όνειρα είναι τρυπημένα και οι ελπίδες του ξεφουσκώνουν, αλλά μπορεί εξίσου εύκολα να συναντήσετε έναν αληθινό οραματιστή που έχει πραγματικά ευεργετική επίδραση στον κόσμο και από τον οποίο θέλετε να εμπνευστείτε. Στην εργασία, οι τάσεις που επηρέασαν την καθημερινή σας ζωή και τους ρυθμούς σας το 2021 συνεχίζονται και το 2022. Αυτή είναι η εποχή που προσπαθείτε να ενοποιήσετε τις ομάδες εργασίας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μεγάλης αναδιάρθρωσης, καθώς οι νέες τάσεις αμφισβητούν τον αποδεκτό τρόπο δράσης. Μπορείτε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να πλοηγηθούν σε αυτές τις αλλαγές και ο Μάιος και ο Ιούνιος φέρνουν επαγγελματική ανέλιξη. Από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου, σημειώνονται μια σειρά από αλλαγές που επηρεάζουν τις σχέσεις, τα χρήματα και την ασφάλεια. Αυτή μπορεί να είναι μια αρκετά θετική περίοδος για τους συνεργάτες, που βρίσκουν δυναμικούς νέους τρόπους για να κερδίζουν χρήματα, αλλά που επίσης φαίνεται να αλλάζουν στυλ και να γίνονται πολύ πιο άμεσοι στις συναλλαγές τους.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Καθώς ξεκινά το 2022, εμπλέκεστε έντονα σε οικογενειακές συνθήκες που εμφανίστηκαν τα Χριστούγεννα και υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξουν. Τα οικογενειακά θέματα και η εξέταση των συναισθηματικών σας θεμελίων, έχουν απορροφήσει πολλή ενέργεια τα τελευταία χρόνια και τον Ιανουάριο του 2022 είστε αποφασισμένοι να εγκαταλείψετε χαμένες αιτίες για να απελευθερώσετε την ενέργειά σας για να κάνετε κάτι νέο και συναρπαστικό. Σε ψυχολογικό επίπεδο, αυτή είναι μια περίοδος που αντιμετωπίζετε οικογενειακούς δαίμονες και κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου αποκτάτε επαναστατικές και καθαρτικές γνώσεις για τη συμπεριφορά σας. Στις αρχές Μαρτίου μια αργή σύνοδος του ζωδίου σας κυβερνήτη Αφροδίτης με τον φυσικό της σύντροφο Άρη αναδεικνύει τις σχέσεις. Αυτή τη στιγμή λαμβάνει χώρα μια ισχυρή μεταμόρφωση, υποκινούμενη από έναν αποφασιστικό σύντροφο που θέλει να αφήσει ό,τι δεν λειτούργησε και να ξεκινήσει εκ νέου. Αυτό μπορεί να σημαίνει μετακόμιση ή μετεγκατάσταση ή το οριστικό αντίο σε κάποιους παλιούς οικογενειακούς δεσμούς. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, νέες συνθήκες έχουν ξεκινήσει και υπάρχει περισσότερος χώρος και ανεξαρτησία. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι μήνες που προσπαθείτε να εκφράσετε τον μοναδικό σας εαυτό σε ένα δημιουργικά προκλητικό ομαδικό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να είναι στη δουλειά, μπορεί να είναι με παιδιά ή μπορεί να είναι με κάποιον που αγαπάς. Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από ασυνήθιστες περιστάσεις όταν αμφισβητείτε ορισμένα ταμπού και ακολουθείτε έναν αντισυμβατικό δρόμο. Η εξισορρόπηση της ανάγκης να ξεχωρίσεις με την ανάγκη να ενσωματωθείς σε μια ομάδα είναι το όνομα του παιχνιδιού. Η πιο ικανοποιητική περίοδος για εσάς φέτος ξεκινάει τον Οκτώβριο, που είναι ένας μήνας που υπάρχουν μεγάλα επιτεύγματα, τόσο δημιουργικά με τα παιδιά όσο και σε ομαδικό περιβάλλον. Τα μέσα έως τα τέλη του 2022 είναι μια καταπληκτική περίοδος για σχέσεις, ξεκινώντας με δυναμικές εξελίξεις στα τέλη Μαΐου, που μπορεί να φέρουν ταξίδια ή συναντήσεις με ανθρώπους από μακρινά μέρη. Τα μέσα Οκτωβρίου είναι εξαιρετικά για να αναπτύξετε μια σχέση με κάποιον που βρίσκεται σε κάποια απόσταση από εσάς, αλλά σε ερωτικά θέματα είναι σημαντικό να εμπιστεύεστε τη δική σας κρίση, αντί να πιστεύετε όλα όσα ακούτε από πιθανούς συντρόφους.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Στις αρχές του 2022, υπάρχει μια ισχυρή εστίαση στις δεξιότητες επικοινωνίας και μάθησης - το είδος της στιγμής που ρίχνετε τον εαυτό σας σε ένα απαιτητικό περιβάλλον για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Δίνεται έμφαση σε ημιτελή ζητήματα, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη και να ολοκληρωθούν. Αυτό μπορεί επίσης να συνδεθεί με σχέσεις με αδέρφια, γείτονες ή άλλα άτομα με τα οποία έχετε την τάση να συνδέεστε σε καθημερινή βάση. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι μια εξαιρετική περίοδος για σχέσεις και θα συνεργαστείτε πολύ στενά με κάποιον με τον οποίο έχετε ισχυρό δεσμό. Αυτό θα μπορούσε να είναι ρομαντικό, αλλά ταυτόχρονα οι περιστάσεις είναι δύσκολες, και υπάρχει μια παρόρμηση να αφήσετε κάτι που σας καταναλώνει πάρα πολύ ενέργεια. Αυτή είναι μια βαθιά καθαρτική περίοδος, όπου πολλά ζητήματα εκτρέφονται από το παρελθόν και συζητούνται σε σημείο εξάντλησης. Στα μέσα Αυγούστου υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη η οποία θα κυριαρχήσει μέχρι το τέλος του έτους. Η εστίαση θα είναι στη νοητική, συναισθηματική και ψυχολογική σας ανάπτυξη. Αυτό επηρεάζει τις σχέσεις σε βαθύ επίπεδο, καθώς και θέματα που σχετίζονται με την οικονομική ασφάλεια, και υπάρχει τόσο θετική όσο και αρνητική πλευρά σε αυτό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για λογικές επενδύσεις, δάνεια και έργα βελτίωσης σπιτιού και η οικογένεια ή η τοπική κοινότητα θα είναι μια ισχυρή πηγή υποστήριξης και δύναμης. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν. Το μειονέκτημα αυτής της περιόδου είναι η αντιμετώπιση των συναισθηματικών ζητημάτων, όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα ή η σύγχυση. Μπορείτε εύκολα να κάνετε λανθασμένες κρίσεις και να παραπλανηθείτε αυτή τη στιγμή, και αν κόψετε τις γωνίες, ξεκινήσετε τις απάτες ή αλλιώς προσπαθήσετε να αποφύγετε αυτό που πρέπει να γίνει, θα επικρατήσει χάος. Είναι επίσης πιθανό να βιώσετε εξαπάτηση από άλλους. Πρέπει να κάνετε προσεκτικά διάκριση ανάμεσα σε ποιους μπορείτε να εμπιστευτείτε - και γενικά μπορείτε να εμπιστευτείτε την οικογενειακή καθοδήγηση - και σε ποιους πρέπει να προσέχετε. Θα αποκαλυφθούν απάτες όπως η απιστία, η αποφυγή κ.λπ. Διατηρήστε ένα ίσιο και στενό μονοπάτι.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Ως Τοξότης, είστε πραγματικά ευαίσθητοι στην κίνηση του πλανήτη σας Δία, ο οποίος χρειάζεται 12 χρόνια για να γυρίσει γύρω από τον Ήλιο, και επομένως είναι ένα έτος σε κάθε ζώδιο. Καθώς ξεκινά το 2022, ο Δίας εισέρχεται ξανά στους Ιχθύς (ήταν εκεί για μια σύντομη περίοδο από τον Μάιο έως τον Ιούλιο του περασμένου έτους) και εδώ το 2022 μπορείτε να εστιάσετε πλήρως σε κάποιες προσδοκίες που είχατε συνδεθεί με το σπίτι, την οικογένεια και τις ρίζες σας. Αυτό είναι το είδος της εποχής που υπάρχουν προσθήκες στην οικογένεια, επεκτάσεις που κατασκευάζονται στο σπίτι, ακόμη και μια παρόρμηση για μετεγκατάσταση - κατά προτίμηση σε ένα μέρος κοντά ή πάνω στο νερό. Αυτό που κάνει αυτή την τάση μοναδική είναι ότι ο Δίας ενώνεται με τον Ποσειδώνα (ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύες μέχρι το 2025) στις αρχές Απριλίου, και αυτός ο συνδυασμός είναι σαν ένα τεράστιο όνειρο. Είναι σχεδόν μια φούσκα που περιμένει να σκάσει. Επιπλέον, τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη μπαίνουν στους Ιχθύς αυτή τη στιγμή, οπότε κάτι πολύ ιδιαίτερο συμβαίνει στο οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να είναι πολύ όμορφο γύρω στα τέλη Απριλίου, για παράδειγμα η γέννηση ενός παιδιού, αλλά από την άλλη, αν οι προσδοκίες δεν είναι ρεαλιστικές, τότε μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις. Εάν αγοράζετε ακίνητο, μην κοιτάξετε απλώς το φυλλάδιο, ελέγξτε για πιθανές πλημμύρες ή ζημιές από το νερό! Μέχρι τα μέσα Μαΐου, υπάρχει μια τεράστια αλλαγή έμφασης για εσάς και ξεκινά μια δυναμική και εξωστρεφής περίοδος όταν ενδιαφέρεστε να κάνετε μια δυνατή παράσταση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για αθλήματα και περιπέτεια και η όρεξή σας για κίνδυνο και νίκη αυξάνεται σημαντικά. Ρομαντικά, είναι ένας χρόνος γνωριμιών με ταχύτητα – ό,τι κι αν κάνετε, το κάνετε γρήγορα και αυθόρμητα. Η περίοδος από τον Μάιο έως τον Ιούνιο είναι μια βασική περίοδος για σχέσεις, και ακόμα κι αν φανεί ότι αρχικά αποτυγχάνετε, η επιτυχία θα έρθει σίγουρα μετά από επαναλαμβανόμενες πρωτοβουλίες. Η έμφαση στις σχέσεις είναι επίσης εμφανής τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αυτή τη φορά ειδικά με παιδιά και παρέες. Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία αυτή τη στιγμή μεταξύ της δικής σας ανάγκης για αυτοπροβολή, που είναι σημαντική το 2022, με τις ανάγκες των φίλων σας. Ενώ το τελευταίο μέρος του έτους είναι θετικό για τις σχέσεις, μπορεί να υπάρχει μια μύγα με τη μορφή κάποιου που είναι αναξιόπιστο ή απατηλό. Εάν αποσπάτε την προσοχή σας από πολλές σχέσεις, χρειάζεται λίγος χρόνος για να απεγκλωβιστείτε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Κατά τη διάρκεια του 2022 συνεχίζονται οι μεγάλες τάσεις που επηρεάζουν την κοινωνία και συγκεκριμένα εσάς, οι οποίες απαιτούν αναδιάρθρωση των οικονομικών και της ασφάλειας, ιδιαίτερα σε σχέση με τις δημιουργικές ομάδες αφενός και τα παιδιά από την άλλη. Βασικά βρίσκεστε σε μια ισχυρή θέση και μπορείτε να οδηγήσετε τα κύματα της αλλαγής επιδέξια ως μέρος μιας ομάδας ή ενός οργανισμού. Μάλλον έχετε ήδη αναδιαρθρωθεί με επιτυχία το 2021, αλλά παρόλα αυτά, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος του 2022 είναι μια περίοδος που απειλούνται περισσότερες ανατροπές. Ίσως όμως να μην υλοποιηθούν. Οι αλλαγές στον κύκλο της έκλειψης το 2022 δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις κοινωνικές υποθέσεις και τις εξελίξεις με τα παιδιά και οι αρχές Μαΐου είναι μια βασική στιγμή για μια σημαντική εξέλιξη που θα μπορούσε να φέρει κάποιου είδους απελευθέρωση ή απροσδόκητο γεγονός για τους αγαπημένους. Ο Απρίλιος και οι αρχές Μαΐου είναι εξαιρετικοί χρόνοι επικοινωνίας και εκπαίδευσης, κυρίως στις δημιουργικές τέχνες, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο κ.λπ. Μέχρι τα τέλη Μαΐου υπάρχει μια ριζική αλλαγή της έμφασης που επηρεάζει το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό χαρακτηρίζεται από δυναμικές εξελίξεις όπως ένα οικογενειακό ταξίδι ή περιπέτεια ή νέες αφίξεις στο σπίτι. Μια περίοδος επέκτασης ξεκινά καθώς εσείς και η οικογένεια παίρνετε νέες πρωτοβουλίες και είστε πρόθυμοι να αναλάβετε μεγαλύτερους κινδύνους. Το 2022 είναι μια περίοδος οικονομικής εξυγίανσης και μέχρι το τέλος του έτους έχετε την αίσθηση ότι εσείς - και η ομάδα ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε - έχετε επιτύχει ένα εκπληκτικό ποσό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις ανατροπές που έχει περάσει η κοινωνία. Το κίνητρό σας καθ' όλη τη διάρκεια - εκτός από την κατανοητή ανάγκη να σταθεροποιήσετε και να βελτιώσετε τη δική σας οικονομική κατάσταση - ήταν να δείξετε αλληλεγγύη και να εργαστείτε για το γενικότερο καλό. Το επόμενο έτος θα προχωρήσετε και η εστίαση θα απομακρυνθεί από τις υλικές εκτιμήσεις και στη δική σας πνευματική ανάπτυξη.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Είστε σε μια περίοδο που ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο. Θα είναι στο ζώδιό σας για δυόμισι χρόνια, μετά τον επόμενο χρόνο θα μετακομίσει στους Ιχθύες. Εν τω μεταξύ, το 2022 είναι μια χρονιά όπου υπάρχουν συνεχείς αλλαγές και ανατροπές, αν και ίσως όχι τόσο έντονες όσο το 2021. Υπάρχει μεγάλη πίεση πάνω σου αυτή τη στιγμή, εν μέρει λόγω αλλαγών στο οικιακό περιβάλλον και εν μέρει λόγω της πίεσης αναλαμβάνετε πρόθυμα τον εαυτό σας, γιατί αυτή είναι η ώρα σας - μια στιγμή που σχεδιάζετε και δημιουργείτε ένα νέο μέλλον. Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι μήνες αιχμής για οποιαδήποτε περαιτέρω αναδιάρθρωση στη ζωή σας, αλλά βασικά το πλαίσιο για το μέλλον σας έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή. Καθώς ο κύκλος της έκλειψης κινείται μέσα από τα ζώδια, το 2022 είναι μια εποχή όπου υπάρχει αυξημένη εστίαση στο σπίτι και την οικογένεια από τη μία πλευρά και στην καριέρα από την άλλη. Η έκλειψη Ηλίου που ενώνει τον Ουρανό - η οποία σχετίζεται με το ζώδιό σας - την 1η Μαΐου προαναγγέλλει αλλαγές στο σπίτι. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε έκτακτες οικονομικές εξελίξεις τον Απρίλιο που χαρακτηρίζονται -ελπίζουμε- από απλή καλή τύχη. Σε αυτήν την τρέχουσα περίοδο της ζωής σας υπάρχει σημαντική σύγχυση σχετικά με την οικονομία σας, η οποία τείνει να είναι αδόμητη και υπόκειται στις ιδιοτροπίες της μοίρας. Ή τα χρήματα ρέουν, ή δεν ρέουν. Ο Μάιος του 2022 θα πρέπει να είναι μια εποχή με ροές, αλλά προσέξτε πολύ - είναι εύκολο να εξαπατήσετε τον εαυτό σας ή να εξαπατηθείτε, γι' αυτό λάβετε συμβουλές, ελέγξτε τα στοιχεία και κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε πριν από οποιαδήποτε μεγάλη δαπάνη. Η εστίαση στην προσεκτική διαχείριση των πόρων είναι ιδιαίτερα έντονη από τον Οκτώβριο έως το τέλος του έτους, ειδικά σε σχέση με το ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε. Γενικά δεν πρέπει να ακούτε υποσχέσεις από άλλους ή να τους δανείζετε χρήματα αυτή τη στιγμή, γιατί η εξαπάτηση είναι στον αέρα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τους αγαπημένους σας με τα περισσότερα πράγματα, απλώς αποφύγετε τις οικονομικές επιπλοκές.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Καθώς ξεκινά το 2022, ο Δίας - ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού συστήματος - μετακινείται στο ζώδιό σας, όπου θα βρίσκεται μέχρι τις 10 Μαΐου. Αυτός ο πλανήτης κινείται ανάδρομα, επομένως πέρυσι μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου ήταν επίσης στο ζώδιό σας. Τι συνέβη εκείνη την περίοδο; Ό,τι συνέβη και ίσως τέθηκε σε αναμονή λόγω ημιτελών εργασιών, θα ολοκληρωθεί τους πρώτους τέσσερις μήνες του τρέχοντος έτους. Γενικά ο Δίας φέρνει σημαντικές γνώσεις για το νόημα και την κατεύθυνση της ζωής σας, έτσι τον Ιανουάριο θα βιώσετε μια αίσθηση επέκτασης και κατανόησης και μια τόνωση της αυτοπεποίθησης για το μέλλον. Συμβαίνει όμως και κάτι άλλο που είναι πολύ ασυνήθιστο. Την περίοδο 2011 έως 2025 ο Ποσειδώνας -ο πλανήτης του μυστηρίου και της φαντασίας- ήταν στο ζώδιό σας. Στα μέσα Απριλίου, ο Δίας ενώνει τον Ποσειδώνα και αυτό προαναγγέλλει μια σημαντική εξέλιξη στη ζωή σας. Αυτή η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα συμβολίζει ένα τεράστιο όνειρο, αλλά μπορεί επίσης να είναι σαν μια γιγάντια φούσκα, η οποία μπορεί εύκολα να σκάσει. Επομένως, είναι εντάξει να κινητοποιήσετε τη φαντασία και τη φαντασία σας για να κάνετε κάτι δημιουργικό και μαγικό, αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε προσγειωμένοι. Ο Ίκαρος μπορούσε να πετάξει καλά - αλλά τα φτερά του δυστυχώς έπεσαν, σωστά; Καθώς η Αφροδίτη ενώνεται επίσης με τον Δία και τον Ποσειδώνα στα τέλη Απριλίου, η αγάπη είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν χάσεις την καρδιά σου από κάποιον, φρόντισε να μην είναι αστέρι του κινηματογράφου. Εάν μείνετε προσγειωμένοι, μπορούν να συμβούν σπουδαία πράγματα. Μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου υπάρχει μια αλλαγή εστίασης που έχει δυναμική επίδραση στην προσωπική σας οικονομία. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε νωρίς σε αυτήν την περίοδο μπορούν να φέρουν ταχεία επέκταση και μερίσματα. Αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε να πάρετε ένα ρίσκο ή να ανατρέψετε έναν δυναμικό ηγέτη που ξέρει πότε να ενεργήσει και πώς να λάβει γρήγορες αποφάσεις. Θα πρέπει να βιώσετε οικονομική ανάπτυξη σε αυτήν την περίοδο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι μια περίοδος που πρέπει να επιλύσετε κάποια υπολειπόμενη σύγχυση που σχετίζεται με τις εξελίξεις στις αρχές του 2022. Ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να κάνει τα νεύρα και πρέπει να αποφύγετε να βραχείτε.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς