Καθημερινές Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

ΚΡΙΟΣ

Αυτό είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο για περιπέτειες με παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα. Οι άνθρωποι θέλουν να ανταγωνιστούν και να αποδώσουν. Μια κοινωνική περίσταση μπορεί να οδηγήσει σε απροσδόκητα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας την Αφροδίτη να συγκρούεται με τον Άρη το Σαββατοκύριακο, μπορεί να προκύψουν ξαφνικές εντάσεις μεταξύ φίλων ή με έναν σύντροφο. Ρίχνεις λάδι σε ταραγμένα νερά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό είναι ένα σούπερ Σαββατοκύριακο για να επισκεφθείτε ανθρώπους στη γειτονιά ή να αλληλεπιδράσετε με φίλους και συγγενείς. Ίσως κρατάτε το κλειδί για την επίλυση των διαφορών των ανθρώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο που είστε λίγο τσιγκούνηδες σήμερα, είναι το τέλειο Σαββατοκύριακο για τολμηρές πρωτοβουλίες. Βάζεις καλή απόδοση παρόλο που νιώθεις αουτσάιντερ.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σας το Σαββατοκύριακο φέρνει έντονες εξελίξεις στις σχέσεις, με υψηλά επίπεδα άγχους. Ωστόσο, ανοίγονται νέοι συναρπαστικοί ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που μπορείτε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας και τη δημιουργικότητα των παιδιών σε κάτι ουσιαστικό. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις και αγχωτικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει σημαντικά κοινωνικά γεγονότα, παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε μεγάλη ανησυχία. Μπορεί να διαφωνείτε για τις βασικές αξίες, αλλά είστε πολύ ευγενικοί για να το πείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπογραμμίζει τα στρες και τις πιέσεις που προσπαθούν να εξισορροπήσουν τις προτεραιότητες της οικογένειας και της καριέρας. Οι συνεργάτες κάνουν ό,τι μπορούν για να σας ηρεμήσουν. Να είσαι ευγενικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπογραμμίζει την ανάγκη σας να εξερευνήσετε τον κόσμο και να διευρύνετε τους πνευματικούς και δημιουργικούς σας ορίζοντες. Η ανησυχία σας μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στρεσογόνες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν το Σαββατοκύριακο για διάφορους λόγους. Εάν επιλέξετε κάποιες εξωστρεφείς δραστηριότητες, ίσως αυτές οι εντάσεις να διοχετευθούν θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο αντίπαλό σας ζώδιο Λέων το Σαββατοκύριακο υπογραμμίζει τις εντάσεις λόγω διαφορετικών αναγκών. Οι σύντροφοι μπορεί να είναι ξεροκέφαλοι και απρόβλεπτοι. Μείνε ψύχραιμος.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον Άρη το Σαββατοκύριακο, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα προκλητικό μέλος της οικογένειας. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τις αμφιλεγόμενες συζητήσεις.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς