Καθημερινές Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η Τετάρτη είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε με συνεργάτες και φίλους για να δημιουργήσετε συνοχή στις ομάδες και να εργαστείτε σε ένα μεγάλο έργο αλλαγής και ανανέωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έμφαση δίνεται στην ηγεσία και την ομαδική αλληλεγγύη σήμερα ενόψει των αλλαγών που επηρεάζουν εσάς προσωπικά. Είναι μια καλή στιγμή να συνεργαστείτε με συνάδελφο για να δημιουργήσετε συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξεσκονίζετε τον εαυτό σας μετά από μια ανατροπή που σας δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε την εστίασή σας. Είναι μια θετική στιγμή για παιδιά και δημιουργικές ομάδες, καθώς και για διεθνείς συνδέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια σύνοδος Σελήνης-Κρόνου αυτή την Τετάρτη υπογραμμίζει βαθιές αλλαγές που επηρεάζουν τις συμμαχίες και την ασφάλεια. Υπάρχουν ευκαιρίες για συμφωνίες και εξυγίανση.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις με τους εταίρους και τις ομάδες επισημαίνονται σήμερα και είναι μια θετική στιγμή για δέσμευση. Την επόμενη εβδομάδα οι σχέσεις διαμορφώνονται και εδραιώνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διαύγεια επιστρέφει και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Στη δουλειά υπάρχει πνεύμα αλληλεγγύης. Οι συνάδελφοι είναι πρόθυμοι να αναλάβουν ευθύνες, παρόλο που τα πράγματα είναι ασταθή.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι μια πολύ θετική μέρα για εργασία με παιδιά, εραστή ή ίσως μια δημιουργική ομάδα. Τις επόμενες μέρες τα πράγματα θα πάνε εξαιρετικά καλά σε αυτούς τους τομείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το επίκεντρο είναι η οικογένεια, η οικοδόμηση και η κοινότητα σήμερα. Ο καθένας συμφωνεί γενικά για το τι θέλει. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε ρεαλιστικές επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μια εξαιρετική Τετάρτη για να είστε μέρος μιας ομάδας ανθρώπων με ατζέντα μάθησης. Είναι μια κοινωνικά ενεργή περίοδος με άτομα που συναντιούνται και μοιράζονται ιδέες με χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σήμερα, κάτι που είναι καλό για σοβαρές συμφωνίες σχετικά με τον οικονομικό προγραμματισμό και την ομαδική οικονομία. Το κλειδί είναι να αποφευχθεί η μελλοντική αναστάτωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια σύνοδος Σελήνης-Κρόνου στο ζώδιό σας σήμερα δείχνει ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που εκτιμούν αυτό που πρεσβεύετε. Μπορεί να υπάρξει κάποια οικιακή αναστάτωση.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα άτομα που συναντάτε σήμερα τείνουν να ανακατεύουν τα πράγματα με προκλητικές ιδέες. Τα επαναστατικά ιδανικά πρέπει να αξιολογηθούν ανάλογα με το πόση αναστάτωση προκαλούν.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς