Καθημερινές Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την Κυριακή ο Άρης ενώνει τον Δία στο ζώδιό σας, που είναι ένας υπερδυναμικός συνδυασμός που συνδέεται με τη νίκη. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια για να ξεπεράσετε τις οικονομικές απογοητεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας, είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε προσωπικές και επαγγελματικές πιέσεις. Μαθαίνεις κάτι και έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις τις επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νωρίς την Κυριακή είναι η ιδανική ώρα για διαλογιστικές δραστηριότητες, βόλτες στη φύση κ.λπ. Η ομορφιά και η γαλήνη ηρεμούν το μυαλό και σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλύσετε ένα παλιό θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για τον καθορισμό νέων και δυναμικών στόχων που θέλετε να πετύχετε γρήγορα. Μια γνωριμία από το παρελθόν ξεκαθαρίζει ένα παλιό μυστήριο.

ΛΕΩΝ

Οι φίλοι ή η οικογένεια που ζουν πολύ μακριά ασκούν ισχυρή επιρροή πάνω σας – φαίνεται να υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσω ταξιδιών ή διεθνών επαφών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μεγάλη εστίαση σε πληροφορίες ή συνδέσεις όπου υπάρχουν άλυτα ή κρυφά ζητήματα. Μόλις διαγραφούν, μπορείτε να εστιάσετε στον μελλοντικό σχεδιασμό.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκινά τώρα μια περίοδος όπου εστιάζεις σε κρυφά ή οικεία ζητήματα, τα οποία περιλαμβάνουν άλυτα ή ανείπωτα ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Πας βαθιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την Κυριακή υπάρχει μια βαθιά εστίαση στις σχέσεις. Ισχύουν νέοι όροι. Είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε νέα πρωτοποριακά έργα, ενώ οι συνεργάτες εργάζονται για τη δημιουργία ασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε εξαιρετικά θετικοί στο να εκφράσετε ακριβώς αυτό που θέλετε και μια νέα σελήνη στο αντίθετο ζώδιό σας στους Διδύμους αργότερα σήμερα αναδεικνύει συναντήσεις και νέες συνδέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για μια οικεία συζήτηση με παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα, με σκοπό να ξεκαθαρίσετε συναισθηματικά φορτισμένα θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρωί της Κυριακής φέρνει έντονη εστίαση στην οικογενειακή ζωή. Ξεθάβετε παλιά ζητήματα που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Η συζήτηση τώρα είναι ευρεία, ανοιχτή και ειλικρινής.

ΙΧΘΕΙΣ

Νιώθετε μια πραγματική ώθηση στην ενέργειά σας σήμερα, ίσως λόγω της ενθουσιαστικής υποστήριξης από κάποιον που πιστεύει σε εσάς. Πολλά παλιά θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς