καρκινος-προβλεψεις

Καρκίνος

Καρκίνος – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Μια σύνοδος Σελήνης-Κρόνου αυτή την Τετάρτη υπογραμμίζει βαθιές αλλαγές που επηρεάζουν τις συμμαχίες και την ασφάλεια. Υπάρχουν ευκαιρίες για συμφωνίες και εξυγίανση.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Επί του παρόντος, η εστίασή σας είναι στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή, και σε αυτόν τον τομέα το ισχυρότερο κίνητρό σας είναι να διατηρήσετε την αρμονία και να χτίσετε σε ό,τι είναι σταθερό. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για σχέσεις και συνεργασίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλή παρέα. Η πανσέληνος στις 8 Οκτωβρίου αναδεικνύει αυτές τις θετικές τάσεις και αυτή είναι επίσης μια περίοδος που οι πρωτοβουλίες φαίνεται να αποδίδουν. Οι ομάδες και οι οργανισμοί στους οποίους βασίζεστε ανακατασκευάζονται, γεγονός που δημιουργεί κάποια οικονομική αβεβαιότητα, αλλά είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Ο μήνας Οκτώβριος ξεκινά με τυχερές εξελίξεις που επηρεάζουν την οικογενειακή ζωή, αλλά και πιθανώς την καριέρα. Υπάρχει ένα παράθυρο για επέκταση μέσω κοινωνικών συμμαχιών. Στο σπίτι διαδραματίζετε κεντρικό ρόλο στη διατήρηση της ειρήνης και μπορεί να είστε ιδιαίτερα κοντά σε ένα μέλος της οικογένειας που έχει πραγματικά ευεργετική επιρροή στο οικογενειακό περιβάλλον. Υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες για επιτυχημένη ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως γύρω από την πανσέληνο στις 9, κάτι που είναι εξαιρετικό για πρωτοβουλίες στο σπίτι και στη δουλειά. Τα μέσα Οκτωβρίου είναι μια τέλεια στιγμή για αγάπη και ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να έχει καλά νέα να μοιραστεί για μια σχέση. Μπορείτε να δημιουργήσετε επιτυχημένες συμμαχίες με ισχυρούς οργανισμούς – το κόλπο είναι να προσαρμόζεστε και να προσαρμόζεστε στις ανάγκες ομάδων πιο ισχυρών από εσάς. Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, η ζωή γίνεται όλο και πιο έντονη, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις. Η 23η Οκτωβρίου είναι μια βασική μεταβατική περίοδος και η έκλειψη Ηλίου στις 25 υποδηλώνει ότι θα ξεκινήσετε ένα μεγάλο δημιουργικό έργο. Υπάρχει επίσης πολύ έντονη εστίαση στις εξελίξεις με τα παιδιά αυτή τη στιγμή – ή αν είστε ελεύθεροι και βγαίνετε ραντεβού, σε έντονες ρομαντικές συναντήσεις. Αν και τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά, αξίζει να θυμάστε ότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι πίσω από τη σκηνή που μπορεί να παραπλανήσουν.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Κατά την έναρξη της φάσης αυτής, θα υπάρξουν αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, για παράδειγμα μια μετακόμιση, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την καριέρα σας. Μπορεί να είναι σημαντικότερο για εσάς να βρείτε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον, από ότι να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που έρχονται πραγματικά στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, και θα παρακινείστε ισχυρά προς τη δημιουργία των πιο ασφαλών καταστάσεων σε ότι έχει σχέση με την οικιακή σου ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια στον τομέα αυτό.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Το έτος 2022 ξεκινά με αρκετά έντονη εστίαση στις προσωπικές σχέσεις καθώς λαμβάνει χώρα μια μακροπρόθεσμη διαδικασία μετασχηματισμού, η οποία φέρνει έντονες αλληλεπιδράσεις και συναισθηματικές ή ψυχολογικές αλλαγές. Ο Ιανουάριος είναι μια περίοδος που αυτή η διαδικασία είναι στο πιο έντονο της, και πρέπει να αποφασίσετε πόσο είστε έτοιμοι να περάσετε και σε ποιο βαθμό είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε. Αυτές οι έντονες αλληλεπιδράσεις μπορεί να επηρεάσουν τόσο τις σχέσεις με τους συνεργάτες, προσωπικές ή επαγγελματικές, όσο και φίλους και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου μπορεί να υπάρξει ευνοϊκή επίλυση ενός θέματος με φίλους ή ομάδα ή οργανισμό, κάτι που φέρνει ριζικές βελτιώσεις. Σε σχέση με την κοινωνία και τα κοινωνικά ζητήματα, το 2022 συνεχίζει μια διαδικασία βαθιάς δομικής αλλαγής, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη τον Φεβρουάριο, τις αρχές Μαΐου και τον Νοέμβριο. Αυτή είναι μια περίοδος που είναι πιθανό να εμπλακείτε με μεγάλες ομάδες, που αμφισβητούν τον καθιερωμένο τρόπο να κάνεις πράγματα και ανατρέπουν τις παραδόσεις. Αυτό μπορεί να είναι καλό, αλλά ακόμα κι αν ακολουθήσετε έναν εναλλακτικό δρόμο, θα πρέπει να πληρώσετε τις οφειλές σας. Το πρώτο μέρος του 2022 είναι μια περίοδος που διευρύνετε τους πνευματικούς και δημιουργικούς σας ορίζοντες και εμπνέεστε από οραματιστές στοχαστές που έχουν ένα μεγάλο όνειρο, το οποίο μπορεί να είναι ή όχι γειωμένο στην πραγματικότητα. Το να εμπνέεσαι μπορεί να είναι εμπλουτιστικό, αλλά να θυμάσαι: το να βλέπεις είναι να πιστεύεις. ο έλεγχος των γεγονότων είναι απαραίτητος. Γενικά αυτή είναι μια έντονη χρονιά για εσάς, που ο προσωπικός σας μαγνητισμός κορυφώνεται. Μπορείτε να περιμένετε ρομαντισμό και φιλίες να καούν ζεστά και κρύα, με νέους δεσμούς να δημιουργούνται και παλιούς δεσμούς να αφήνονται πίσω. Υπάρχουν δυναμικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή κατά τον μήνα Μάιο και αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να πάρετε επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Τα διεθνή εγχειρήματα μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη και είναι κρίσιμος χρόνος επέκτασης. Τίποτα δεν αποτολμήθηκε, τίποτα δεν κέρδισε - είναι σίγουρα εντάξει να αναλάβετε ορισμένα ρίσκα, τα οποία, ακόμα κι αν δεν αποδώσουν φέτος, θα τα καταφέρουν του χρόνου.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πολύ ευαίσθητοι, πολλές φορές τα πάντα στην ζωή σας εξαρτώνται απο τη διαίσθηση ή τα αισθήματά σας. Αρκετά προσγειωμένοι αναζητάτε την ασφάλεια και προστασία για την οικογένεια και τον εαυτό σας. Σας αρέσει ιδιαίτερα η μαγειρική, και το μεγάλωμα φυτών.

  •  Λέξεις κλειδιά : Συναισθηματικοί, προστατευτικοί, επιζητούν εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΣΕΛΗΝΗ ΟΙΚΟΣ = 4ος

Γενικά

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνά η Σελήνη. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με το στήθος και το στομάχι. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργεια του είναι περισσότερο αντιδραστική. Είναι ζώδιο του Νερού και έτσι συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων και των ενστίκτων. Είναι επίσης ένα κυρίαρχο ζώδιο που σημαίνει ότι οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκφράζονται με έναν πολύ δυναμικό τρόπο - ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την φροντίδα και την προστασία. Αυτό το ζώδιο συνδέεται με την μητρότητα και την οικογένεια. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία σε εσωτερικό επίπεδο αλλά μια μάλλον μυστικοπαθή φύση. Η αφοσίωση και η προσκόλληση, ο συναισθηματισμός και το παρελθόν είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Καρκίνου. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλούν έναν ευπαθή χαρακτήρα και μια υπερευαίσθητη φύση. Υπάρχει επίσης μια κτητικότητα και τάση για συναισθηματική καταπίεση. Παρόλα αυτά ο Καρκίνος προσφέρει μια έντονη ενστικτώδη φύση και βαθιά συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλη προσκόλληση με το σπίτι και αντίληψη του περιβάλλοντος. Οι πλανήτες στον Καρκίνο, εκδηλώνονται πιο ξεκάθαρα σε ότι έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια.