καρκινος-προβλεψεις

Καρκίνος

Καρκίνος – Προβλέψεις

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Εάν έχετε δουλειά να κάνετε αυτήν την Πέμπτη, περιμένετε μερικές αποτυχίες, ίσως επειδή οι σύντροφοι δεν σας υποστηρίζουν. Διατηρήστε τη δημιουργική ροή - οι καλές συνδέσεις φέρνουν ροή χρημάτων.

Από 15 έως 21 Ιουλίου 2024

Μια μετάβαση λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα καθώς η εστίαση απομακρύνεται από την ανησυχία για την προσωπική σας ζωή και τις ανησυχίες σας και περισσότερο προς μια παρόρμηση για δημιουργική έκφραση. Αυτή η δημιουργικότητα μπορεί να έχει κάτι να κάνει με ιδέες που κερδίζουν χρήματα, όπου ελπίζετε να μεταμορφώσετε την οικονομία σας, και από αυτή την άποψη οι συνδέσεις στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή που θέλετε να εδραιώσετε και να εξαλείψετε τις απειλές για τη σταθερότητα, κάτι που μπορεί να κάνετε σε εσωτερικό επίπεδο, μέσω διαλογιστικών δραστηριοτήτων και σε πρακτικό επίπεδο, όπου σκέφτεστε νέα σχέδια.

Ιούλιος 2024

Ο Ιούλιος ξεκινάει καλά και στις αρχές του μήνα είναι μια εξαιρετική περίοδος για να καλλιεργήσετε σχέσεις με συνεργάτες και ξένες σχέσεις. Η νέα σελήνη στις 5-6 Ιουλίου φέρνει πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Οι φιλίες, ειδικά με μη παραδοσιακούς ανθρώπους, ανθίζουν και είναι μια καλή στιγμή για κοινωνικές εκδηλώσεις που παρέχουν ευκαιρίες μάθησης και που απαιτούν αποφασιστικότητα και ανθεκτικότητα. Οικονομικά, οι αρχές Ιουλίου είναι αρκετά θετικές και οι νέες συνδέσεις μπορούν να φέρουν καλή τύχη, ειδικά γύρω στις 8. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να διευρύνετε τους διανοητικούς σας ορίζοντες μέσω της πνευματικής πρακτικής. Η υλική καλή τύχη συνεχίζεται μέχρι τις 20, που είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να απολαύσετε μικρές πολυτέλειες στο σπίτι που τόσο πολύ εκτιμάτε. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, μπορεί να υπάρξει μια απροσδόκητη οικονομική εξέλιξη, οπότε φροντίστε να έχετε ένα buffer. Η πανσέληνος στις 20-21 Ιουλίου είναι ίσως η πιο σημαντική περίοδος αυτόν τον μήνα, καθώς πέφτει στον Πλούτωνα, γεγονός που υπογραμμίζει μια μεταμόρφωση που συντελείται τόσο ψυχολογικά όσο και σε σχέση με την οικονομική ασφάλεια. Μια θετική μεταμόρφωση μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή και κάτι πολύ νέο ξεκινά. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις ευκαιρίες, πρέπει να επενδύσετε μεγάλη προσπάθεια.

Νέα Σελήνη 06 Ιουλίου 2024

Στην 14ο 23΄  του Καρκίνου στις 01:57 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από τις 06 Ιουλίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως (παρορμητικό).

Η φάση αυτή σας βρίσκει να ανέρχεστε από παλιές καταστάσεις απομόνωσης και να ασχολείστε πάρα πολύ προσωπικά με την επανεξέταση της κατεύθυνσης που επιθυμείτε να πάρει η ζωή σας. Τώρα είναι η στιγμή κατά την οποία μετράνε οι εντυπώσεις, έτσι τώρα μπορείτε να κάνετε εντύπωση στους ανθρώπους που συναντάτε. Είναι αποδεκτό να είστε λίγο απορροφημένοι με τον εαυτό σας σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Αυτή είναι η δική σας εποχή οπότε καταναλώστε τη σε ανάπτυξη του εαυτού σας. Η αυτογνωσία σας οδηγεί στο να γνωρίσετε τι σας κάνει να διεγείρεστε συναισθηματικά.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Καθώς ξεκινά ο Ιανουάριος του 2024, μπορεί να εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια μπερδεμένη κατάσταση στην επαγγελματική σας ζωή, ίσως λόγω αναξιόπιστων ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε, ειδικά αν έχετε συνδέσεις στο εξωτερικό. Αν και αυτή είναι μια καλή χρονιά για πνευματική εξερεύνηση και μελέτη, δεν είναι τόσο καλή αν θέλετε να μεταδώσετε τις ιδέες σας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες θετικές περίοδοι και η καλύτερη στιγμή για οτιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές, ομάδες ή διεθνείς οργανισμούς είναι εντός του παραθύρου από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο. Οι πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν στις αρχές Απριλίου μπορούν να φέρουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα – αν ξανασκεφτείτε την τακτική σας. Καθώς αυτή είναι μια χρονιά που ο Πλούτωνας μετακινείται από το αντίθετο ζώδιό σας στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο, μια έντονη εποχή που έφερε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις πλησιάζει στο τέλος της. Υπάρχει μια νέα εστίαση στον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης των ομάδων και των οργανισμών που μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια και την ασφάλειά σας. Αυτό θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι περιοχές όπου είστε χρεωμένοι και το 2024 είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε κάτι γι' αυτό. Μια θετική στάση ως προς το πώς να μεταμορφώσετε την ασφάλειά σας μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας με οργανισμούς μπορεί να αποφέρει υψηλή απόδοση στην επένδυση του χρόνου σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονιά για πνευματική και ψυχολογική ανάπτυξη και πραγματικά αποδίδει καρπούς για να συνδεθείτε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς – ειδικά την διαδικτυακή κοινότητα. Υπάρχουν έντονες τάσεις στις αρχές Ιουνίου, οι οποίες είναι ασυνήθιστες για διορατικότητα και αυτοανακάλυψη, ειδικά αν έχετε την ευκαιρία να πάτε σε ένα καταφύγιο με άτομα με ομοϊδεάτες. Το τέλος Ιουλίου είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε οικονομικά ζητήματα και υπάρχει μια ευκαιρία εδώ να απαλλαγείτε από το χρέος και να μεταμορφώσετε την οικονομία σας περιορίζοντας ορισμένα έξοδα. Το θέμα των οικονομικών γίνεται ακόμη πιο δυναμικό στις αρχές Νοεμβρίου. Υπάρχουν τόσο απειλές όσο και πιθανότητες αυτή τη στιγμή, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε αποφασιστικά μέχρι τις αρχές του 2025. Εάν μια στρατηγική δεν λειτουργεί, επιστρέψτε στον πίνακα σχεδίασης και επεξεργαστείτε μια άλλη.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πολύ ευαίσθητοι, πολλές φορές τα πάντα στην ζωή σας εξαρτώνται απο τη διαίσθηση ή τα αισθήματά σας. Αρκετά προσγειωμένοι αναζητάτε την ασφάλεια και προστασία για την οικογένεια και τον εαυτό σας. Σας αρέσει ιδιαίτερα η μαγειρική, και το μεγάλωμα φυτών.

  •  Λέξεις κλειδιά : Συναισθηματικοί, προστατευτικοί, επιζητούν εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΣΕΛΗΝΗ ΟΙΚΟΣ = 4ος

Γενικά

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνά η Σελήνη. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με το στήθος και το στομάχι. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργεια του είναι περισσότερο αντιδραστική. Είναι ζώδιο του Νερού και έτσι συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων και των ενστίκτων. Είναι επίσης ένα κυρίαρχο ζώδιο που σημαίνει ότι οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκφράζονται με έναν πολύ δυναμικό τρόπο - ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την φροντίδα και την προστασία. Αυτό το ζώδιο συνδέεται με την μητρότητα και την οικογένεια. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία σε εσωτερικό επίπεδο αλλά μια μάλλον μυστικοπαθή φύση. Η αφοσίωση και η προσκόλληση, ο συναισθηματισμός και το παρελθόν είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Καρκίνου. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλούν έναν ευπαθή χαρακτήρα και μια υπερευαίσθητη φύση. Υπάρχει επίσης μια κτητικότητα και τάση για συναισθηματική καταπίεση. Παρόλα αυτά ο Καρκίνος προσφέρει μια έντονη ενστικτώδη φύση και βαθιά συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλη προσκόλληση με το σπίτι και αντίληψη του περιβάλλοντος. Οι πλανήτες στον Καρκίνο, εκδηλώνονται πιο ξεκάθαρα σε ότι έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια.