καρκινος-προβλεψεις

Καρκίνος

Καρκίνος – Προβλέψεις

Τρίτη 05 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι μια εξαιρετική Τρίτη για να συνεργαστείτε με συνεργάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ειδικά αν έχετε σχέδια επέκτασης και θέλετε να συμμετάσχετε σε κάτι μεγαλύτερο.

Από 04 έως 10 Μαρτίου 2024

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του Ήλιου και του Ποσειδώνα, και αυτό προκαλεί σημαντική έμπνευση πνευματικά και δημιουργικά. Είστε ένα ανοιχτό κανάλι προς το θείο αυτή τη στιγμή και σε πιο πρακτικό επίπεδο μπορείτε να αξιοποιήσετε τη σχέση με συναρπαστικές ομάδες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, που μπορούν να σας προσφέρουν τους υλικούς πόρους για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Όποιοι σπόροι φυτευτούν αυτή την εβδομάδα μπορεί να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς οι άγγελοι φέρνουν άφθονα οφέλη. Είναι σημαντικό να αναλάβετε την πρωτοβουλία παρουσιάζοντας νέες ιδέες.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Είστε σε μια πολύ ενδοσκοπική διάθεση καθώς ξεκινά ο Μάρτιος, κάνοντας εικασίες ίσως για τα βαριά βάρη που μπορεί να επιβάλει το κάρμα και η μοίρα σε εσάς και σε άλλους. Είναι μια περίοδος που έχετε την τάση να γεννάτε, αλλά από πολλές απόψεις υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Χρηματοοικονομικά υπάρχει περισσότερη σταθερότητα και ανάπτυξη, και υπάρχει επίσης η προοπτική μιας επαναστατικής ανακάλυψης σε λίγους μήνες, που θα περιλαμβάνει ίσως διεθνείς συνδέσεις. Η νέα σελήνη στις 10 Μαρτίου αναδεικνύει μια συναρπαστική περίοδο προσωπικής ανάπτυξης, η οποία σχετίζεται με τη διεύρυνση των οριζόντων σας μέσω ταξιδιών και νέων ενδιαφερόντων. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εμπλακείτε με άτομα που έχουν μη παραδοσιακά ενδιαφέροντα – όπως η αστρολογία. Ωστόσο, οι αρχές Μαρτίου μπορεί να είναι κάπως συναισθηματικά ανατρεπτικές, ίσως λόγω απρόβλεπτων ανθρώπων που θέλουν να κάνουν κάποιου είδους επίδειξη πυροτεχνημάτων. Οι συνειρμοί με εξτρεμιστικούς τύπους καλό είναι να αποφεύγονται. Το τελευταίο 10ήμερο του Μαρτίου χαρακτηρίζεται από δυναμικές νέες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή και ως ένα βαθμό στο σπίτι. Μπορεί να είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τη δύναμη των διεθνών συνδέσεων για να αναλάβετε νέες πρωτοβουλίες αυτή τη στιγμή. Η έκλειψη Σελήνης στις 25 Μαρτίου υπογραμμίζει τις αλλαγές που μπορεί να θέλετε να θέσετε σε κίνηση.

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024

Στην 05ο 22’ της Παρθένου στις 14:28 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος  από 24 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα της Παρθένου Ιχθύων στο σταυρό Παρθένος Ιχθείς, Δίδυμοι Τοξότης (μεταβλητά).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με ασχολίες που αφορούν τη μόρφωσή, την εκπαίδευση και τη στερεή χρήση των προσωπικών σας ικανοτήτων. Θα εστιάσετε στα ταξίδια, και στη χώρα σας και σε διπλανές χώρες. Ξυπνούν ζητήματα σχετικά με γείτονες, και μπορεί να αναμειχθείτε με τοπικά προγράμματα. Θα πρέπει να δώσετε κάποιες εξετάσεις, και να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικές με την ικανότητά σας να διδάσκετε, να γράφετε ή και να μεταδίδετε πληροφορίες. Η φάση αυτή της ζωής σας θα σας κάνει να ασχολείστε με μια αρμαθιά κοινωνικών επαφών και συναντήσεων.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Καθώς ξεκινά ο Ιανουάριος του 2024, μπορεί να εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια μπερδεμένη κατάσταση στην επαγγελματική σας ζωή, ίσως λόγω αναξιόπιστων ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε, ειδικά αν έχετε συνδέσεις στο εξωτερικό. Αν και αυτή είναι μια καλή χρονιά για πνευματική εξερεύνηση και μελέτη, δεν είναι τόσο καλή αν θέλετε να μεταδώσετε τις ιδέες σας. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες θετικές περίοδοι και η καλύτερη στιγμή για οτιδήποτε έχει να κάνει με σπουδές, ομάδες ή διεθνείς οργανισμούς είναι εντός του παραθύρου από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο. Οι πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν στις αρχές Απριλίου μπορούν να φέρουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα – αν ξανασκεφτείτε την τακτική σας. Καθώς αυτή είναι μια χρονιά που ο Πλούτωνας μετακινείται από το αντίθετο ζώδιό σας στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο, μια έντονη εποχή που έφερε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις πλησιάζει στο τέλος της. Υπάρχει μια νέα εστίαση στον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης των ομάδων και των οργανισμών που μπορούν να επηρεάσουν την ασφάλεια και την ασφάλειά σας. Αυτό θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι περιοχές όπου είστε χρεωμένοι και το 2024 είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε κάτι γι' αυτό. Μια θετική στάση ως προς το πώς να μεταμορφώσετε την ασφάλειά σας μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας με οργανισμούς μπορεί να αποφέρει υψηλή απόδοση στην επένδυση του χρόνου σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική χρονιά για πνευματική και ψυχολογική ανάπτυξη και πραγματικά αποδίδει καρπούς για να συνδεθείτε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς – ειδικά την διαδικτυακή κοινότητα. Υπάρχουν έντονες τάσεις στις αρχές Ιουνίου, οι οποίες είναι ασυνήθιστες για διορατικότητα και αυτοανακάλυψη, ειδικά αν έχετε την ευκαιρία να πάτε σε ένα καταφύγιο με άτομα με ομοϊδεάτες. Το τέλος Ιουλίου είναι μια καλή στιγμή για να αντιμετωπίσετε οικονομικά ζητήματα και υπάρχει μια ευκαιρία εδώ να απαλλαγείτε από το χρέος και να μεταμορφώσετε την οικονομία σας περιορίζοντας ορισμένα έξοδα. Το θέμα των οικονομικών γίνεται ακόμη πιο δυναμικό στις αρχές Νοεμβρίου. Υπάρχουν τόσο απειλές όσο και πιθανότητες αυτή τη στιγμή, τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσετε αποφασιστικά μέχρι τις αρχές του 2025. Εάν μια στρατηγική δεν λειτουργεί, επιστρέψτε στον πίνακα σχεδίασης και επεξεργαστείτε μια άλλη.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πολύ ευαίσθητοι, πολλές φορές τα πάντα στην ζωή σας εξαρτώνται απο τη διαίσθηση ή τα αισθήματά σας. Αρκετά προσγειωμένοι αναζητάτε την ασφάλεια και προστασία για την οικογένεια και τον εαυτό σας. Σας αρέσει ιδιαίτερα η μαγειρική, και το μεγάλωμα φυτών.

  •  Λέξεις κλειδιά : Συναισθηματικοί, προστατευτικοί, επιζητούν εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΣΕΛΗΝΗ ΟΙΚΟΣ = 4ος

Γενικά

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνά η Σελήνη. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με το στήθος και το στομάχι. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργεια του είναι περισσότερο αντιδραστική. Είναι ζώδιο του Νερού και έτσι συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων και των ενστίκτων. Είναι επίσης ένα κυρίαρχο ζώδιο που σημαίνει ότι οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκφράζονται με έναν πολύ δυναμικό τρόπο - ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την φροντίδα και την προστασία. Αυτό το ζώδιο συνδέεται με την μητρότητα και την οικογένεια. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία σε εσωτερικό επίπεδο αλλά μια μάλλον μυστικοπαθή φύση. Η αφοσίωση και η προσκόλληση, ο συναισθηματισμός και το παρελθόν είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Καρκίνου. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλούν έναν ευπαθή χαρακτήρα και μια υπερευαίσθητη φύση. Υπάρχει επίσης μια κτητικότητα και τάση για συναισθηματική καταπίεση. Παρόλα αυτά ο Καρκίνος προσφέρει μια έντονη ενστικτώδη φύση και βαθιά συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλη προσκόλληση με το σπίτι και αντίληψη του περιβάλλοντος. Οι πλανήτες στον Καρκίνο, εκδηλώνονται πιο ξεκάθαρα σε ότι έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια.