καρκινος-προβλεψεις

Καρκίνος

Καρκίνος – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Παρόλο που είστε λίγο τσιγκούνηδες σήμερα, είναι το τέλειο Σαββατοκύριακο για τολμηρές πρωτοβουλίες. Βάζεις καλή απόδοση παρόλο που νιώθεις αουτσάιντερ.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Υπάρχουν οικονομικές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε καθώς ξεκινά η εβδομάδα, που εν μέρει συνδέονται με κάποιους απροσδόκητους παράγοντες άγχους και εν μέρει επειδή οι δημιουργικές πρωτοβουλίες μπορεί να χρειάζονται επένδυση. Είναι πιθανώς καλή ιδέα να ελέγξετε κάποιες σχέσεις και να αφήσετε αυτές που εξαντλούν τους πόρους και να εργαστείτε σε αυτές που φέρνουν ικανοποίηση. Μέχρι το Σαββατοκύριακο, οι πόροι απελευθερώνονται, η δικτύωση και η επικοινωνία αρχίζουν να δείχνουν υπόσχεση και μπορεί να αναμένεται κάποια επέκταση στην επαγγελματική σας ζωή. Αν και ορισμένες συνδέσεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες, εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να προσεγγίσετε ανθρώπους, ειδικά διεθνώς.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας να εναρμονίζεται με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, και αυτός είναι ίσως ένας από τους πιο αρμονικούς και πνευματικά συντονισμένους αστρολογικούς συνδυασμούς. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα χαρακτηρίζεται από την αίσθηση ότι σας φροντίζει ο καλός σας άγγελος και είναι μια υπέροχη στιγμή για πνευματική αφοσίωση. Πιο πρακτικά, ο Φεβρουάριος προσφέρει τη δυνατότητα εποικοδομητικών εξελίξεων, ιδίως σε σχέση με τη συνεργασία. Μπορείτε να κάνετε συμμαχίες, αν και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς, με ισχυρές οργανώσεις που εκπροσωπούν περιθωριακές ομάδες και εναλλακτικές ή αμφιλεγόμενες μεθόδους σκέψης. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ισχυρό στην πανσέληνο στις 6 Φεβρουαρίου. Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου εστιάζει στις διεθνείς υποθέσεις ή στις προσπάθειες για να κυριαρχήσετε νέους τομείς σπουδών. Αυτή είναι η αρχή μιας άκρως δυναμικής περιόδου επαγγελματικά, με πιθανότητα κάποιας καλής τύχης στο τέλος του μήνα. Τα πράγματα αλλάζουν και μέρος της οικονομικής πίεσης που αντιμετωπίζετε –ειδικά από τις αρχές– εξαφανίζεται. Αυτό που σύντομα θα γίνει πολύ πιο σημαντικό είναι να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσω σπουδών και ταξιδιών.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Κατά την περίοδο αυτή θα βιώσετε αρκετές κρίσεις λόγω του ότι η ασφάλειά σας εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες. Η προσοχή σας μπορεί να απορροφάται από ό,τι νομίζετε ότι σας χρωστούν οι άλλοι. Την ίδια στιγμή μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι λόγω αυτών που σας χρωστάνε. Μπορεί να είναι εποικοδομητικό για εσάς να διαγράψετε κάποιους πόρους με τους οποίους είστε εξαιρετικά προσκολλημένοι. Είναι καλύτερα να βιώσετε μια απώλεια από το να πετάξετε καλές επενδύσεις και να κρατήσετε κακές. Οι συντάξεις, ασφάλειες και κληρονομιές μπορεί να φανούν χρήσιμες την περίοδο αυτή.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Η περίοδος μέχρι τα μέσα Μαΐου 2023 είναι μια περίοδος που μπορείτε να παρακολουθήσετε τις περσινές επαγγελματικές πρωτοβουλίες, να αναλάβετε την ηγεσία με κάποιο τρόπο και να πρωτοπορήσετε σε νέα επαγγελματικά έργα. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μια μεγάλη ώθηση, η οποία κορυφώνεται γύρω από την έκλειψη ηλίου στα τέλη Απριλίου. Μετά από αυτή την έκλειψη, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα και είναι πολύ πιθανό ότι οι μεγάλοι και μάλλον απρόσωποι οργανισμοί έχουν μεγαλύτερο ρόλο να διαδραματίσουν όσον αφορά τα χρήματα και την ασφάλεια. Γύρω στις 21 Απριλίου, και στη συνέχεια στα μέσα Μαΐου, νέες συνθήκες που δεν έχετε ξανασυναντήσει μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο δομούνται τα πράγματα, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην κοινωνική σας ζωή και τη σχέση σας με οργανισμούς. Όλα φαίνονται μεγαλύτερα. Αυτή η αλλαγή προαναγγέλλει μια επέκταση του δικτύου των συνδέσεων και των φίλων σας και μερικά αρκετά δραματικά ομαδικά γεγονότα. Σε αυτήν την περίοδο –στην πραγματικότητα γύρω στις αρχές Μαρτίου– υπάρχει επίσης μια σημαντική αλλαγή έμφασης όσον αφορά την περαιτέρω εκπαίδευση, τις πολιτιστικές ανταλλαγές και τις διεθνείς υποθέσεις. Μεγάλη οικονομική πίεση που συνδέεται με τις αρχές υποχωρεί αυτή τη στιγμή και θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να αναπτύξετε τις πνευματικές σας δυνάμεις μέσω σπουδών ή ταξιδιών. Αυτή είναι μια στιγμή που ενσωματώνεστε καλά με τις δυνάμεις της κοινωνίας που είναι πιο συμβατικές ή συντηρητικές – και οι οποίες έχουν τη δύναμη και τα χρήματα. Μετά από μια καλοκαιρινή περίοδο μεγάλης ευχαρίστησης και ενθουσιασμού – και σημαντικών εξόδων – η επόμενη ηλιακή έκλειψη στα μέσα Οκτωβρίου αναδεικνύει το σπίτι και την οικογένεια και είναι μια στιγμή που μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο αρμονικό περιβάλλον. Λίγο αργότερα τον Οκτώβριο, περίπου την ώρα της έκλειψης της Σελήνης, θα υπάρξει ένα μεγάλο γεγονός και αυτό θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια οφέλη από επαγγελματικά εγχειρήματα ή μια σημαντική εξέλιξη στην κοινωνική σας ζωή. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος οικειότητας και ρομαντισμού, όταν το χάρισμά σας κορυφώνεται και αποκτάτε αυτό που θέλετε. Αυτή είναι επίσης μια ισχυρή περίοδος στη ζωή των παιδιών και στις σχέσεις τους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πολύ ευαίσθητοι, πολλές φορές τα πάντα στην ζωή σας εξαρτώνται απο τη διαίσθηση ή τα αισθήματά σας. Αρκετά προσγειωμένοι αναζητάτε την ασφάλεια και προστασία για την οικογένεια και τον εαυτό σας. Σας αρέσει ιδιαίτερα η μαγειρική, και το μεγάλωμα φυτών.

  •  Λέξεις κλειδιά : Συναισθηματικοί, προστατευτικοί, επιζητούν εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΣΕΛΗΝΗ ΟΙΚΟΣ = 4ος

Γενικά

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνά η Σελήνη. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με το στήθος και το στομάχι. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργεια του είναι περισσότερο αντιδραστική. Είναι ζώδιο του Νερού και έτσι συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων και των ενστίκτων. Είναι επίσης ένα κυρίαρχο ζώδιο που σημαίνει ότι οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκφράζονται με έναν πολύ δυναμικό τρόπο - ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την φροντίδα και την προστασία. Αυτό το ζώδιο συνδέεται με την μητρότητα και την οικογένεια. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία σε εσωτερικό επίπεδο αλλά μια μάλλον μυστικοπαθή φύση. Η αφοσίωση και η προσκόλληση, ο συναισθηματισμός και το παρελθόν είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Καρκίνου. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλούν έναν ευπαθή χαρακτήρα και μια υπερευαίσθητη φύση. Υπάρχει επίσης μια κτητικότητα και τάση για συναισθηματική καταπίεση. Παρόλα αυτά ο Καρκίνος προσφέρει μια έντονη ενστικτώδη φύση και βαθιά συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλη προσκόλληση με το σπίτι και αντίληψη του περιβάλλοντος. Οι πλανήτες στον Καρκίνο, εκδηλώνονται πιο ξεκάθαρα σε ότι έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια.