καρκινος-προβλεψεις

Καρκίνος

Καρκίνος – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για τον καθορισμό νέων και δυναμικών στόχων που θέλετε να πετύχετε γρήγορα. Μια γνωριμία από το παρελθόν ξεκαθαρίζει ένα παλιό μυστήριο.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Αυτή είναι μια εξαιρετική δυναμική περίοδος για εκδηλώσεις σταδιοδρομίας και οι δυναμικοί ηγέτες μοιράζονται τους στόχους σας, καθώς θέλουν να προωθήσουν μια ατζέντα για να επεκταθούν και να κερδίσουν έδαφος. Είναι πιθανό να πετύχετε σε οτιδήποτε βάλετε στο στόχαστρο σας και η ιδέα είναι να ενεργήσετε γρήγορα και αποφασιστικά. Είναι σημαντικό για εσάς να μπορείτε να εργάζεστε σε μια ανενόχλητη τοποθεσία, καθώς συμβαίνουν πολλά, επομένως πρέπει να διατηρήσετε τη διαύγεια του μυαλού σας. Ευνοείται ο διαλογισμός, οι βόλτες στη φύση και οτιδήποτε βοηθά στην ηρεμία. Νέοι φίλοι εμφανίζονται επίσης στη σκηνή τώρα, υπογραμμίζοντας την αξία των διαπολιτισμικών σχέσεων με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο κατά κάποιο τρόπο.

ΜΑΙΟΣ 2022

Η νέα σελήνη την πρώτη μέρα του Μαΐου ενώνει τον Ουρανό, κάτι που αποτελεί συνταγή για μάλλον συναρπαστικές εξελίξεις στην κοινωνική σκηνή. Είναι πιθανό να υπάρξει μια ισχυρή δέσμευση με περιθωριακές ομάδες και οργανισμούς αυτή τη στιγμή, και υπάρχει μια έντονη παρόρμηση να γίνει κάτι ασυνήθιστο και ακόμη και επικίνδυνο. Θα πολεμήσετε για τα ιδανικά και τις πεποιθήσεις σας μαζί με ανθρώπους που τα μοιράζονται με πάθος. Η κοινωνική δέσμευση γίνεται πιο περίπλοκη αργότερα τον Μάιο, την ώρα μιας σεληνιακής έκλειψης, καθώς τα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε συναντούν αντίθεση από άλλες ομάδες που έχουν αρχές στις οποίες δεν θα συμβιβαστούν. Αυτό το αδιέξοδο μπορεί επίσης να επηρεάσει τις σχέσεις με τα παιδιά ή τα κρυφά ειδύλλια και άλλα παρόμοια, και ούτε εσείς ούτε οι άλλοι είναι πιθανό να είστε πολύ ευέλικτοι. Το βασικό γεγονός αυτόν τον μήνα είναι η άφιξη του Δία στο ζώδιο του Κριού στις 10, κάτι που πρόκειται να δώσει τεράστια ώθηση στα επαγγελματικά σχέδια. Αυτή η επιρροή ήταν ενεργή τελευταία φορά το 2010-2011 και προαναγγέλλει μια σημαντική επέκταση στην επαγγελματική σας ζωή και ίσως κάποια καλή τύχη στη συμφωνία. Μια εξαιρετικά δυναμική περίοδος ξεκινά επαγγελματικά, η οποία αναπτύσσεται όλο τον Μάιο και κορυφώνεται στις αρχές Ιουνίου με σημαντικές πρωτοβουλίες. Για ό,τι και να παλέψεις αυτή τη στιγμή, θα υπάρξει νίκη.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Σίγουρα δεν ενδιαφέρεστε να είστε το κέντρο της προσοχής την περίοδο αυτή, η οποία χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση κοινωνικής απομόνωσης. Μπορείτε ακόμα να κατορθώσετε να επιτύχετε, αλλά θα λειτουργήσετε καλύτερα πίσω από τη σκηνή. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία είναι πιθανό να θελήσετε να επανεξετάσετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες έτσι ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τη συναισθηματική ποιότητα της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υποχώρησης από το σαματά της ζωής, θα αναζητάς την καλυτέρευση της ποιότητας του εσωτερικού σου κόσμου. Η επιβαλλόμενη απομόνωση θα σου φέρει μεγαλύτερη πνευματική ενημερότητα.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Το έτος 2022 ξεκινά με αρκετά έντονη εστίαση στις προσωπικές σχέσεις καθώς λαμβάνει χώρα μια μακροπρόθεσμη διαδικασία μετασχηματισμού, η οποία φέρνει έντονες αλληλεπιδράσεις και συναισθηματικές ή ψυχολογικές αλλαγές. Ο Ιανουάριος είναι μια περίοδος που αυτή η διαδικασία είναι στο πιο έντονο της, και πρέπει να αποφασίσετε πόσο είστε έτοιμοι να περάσετε και σε ποιο βαθμό είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε. Αυτές οι έντονες αλληλεπιδράσεις μπορεί να επηρεάσουν τόσο τις σχέσεις με τους συνεργάτες, προσωπικές ή επαγγελματικές, όσο και φίλους και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ή αρχές Φεβρουαρίου μπορεί να υπάρξει ευνοϊκή επίλυση ενός θέματος με φίλους ή ομάδα ή οργανισμό, κάτι που φέρνει ριζικές βελτιώσεις. Σε σχέση με την κοινωνία και τα κοινωνικά ζητήματα, το 2022 συνεχίζει μια διαδικασία βαθιάς δομικής αλλαγής, η οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονη τον Φεβρουάριο, τις αρχές Μαΐου και τον Νοέμβριο. Αυτή είναι μια περίοδος που είναι πιθανό να εμπλακείτε με μεγάλες ομάδες, που αμφισβητούν τον καθιερωμένο τρόπο να κάνεις πράγματα και ανατρέπουν τις παραδόσεις. Αυτό μπορεί να είναι καλό, αλλά ακόμα κι αν ακολουθήσετε έναν εναλλακτικό δρόμο, θα πρέπει να πληρώσετε τις οφειλές σας. Το πρώτο μέρος του 2022 είναι μια περίοδος που διευρύνετε τους πνευματικούς και δημιουργικούς σας ορίζοντες και εμπνέεστε από οραματιστές στοχαστές που έχουν ένα μεγάλο όνειρο, το οποίο μπορεί να είναι ή όχι γειωμένο στην πραγματικότητα. Το να εμπνέεσαι μπορεί να είναι εμπλουτιστικό, αλλά να θυμάσαι: το να βλέπεις είναι να πιστεύεις. ο έλεγχος των γεγονότων είναι απαραίτητος. Γενικά αυτή είναι μια έντονη χρονιά για εσάς, που ο προσωπικός σας μαγνητισμός κορυφώνεται. Μπορείτε να περιμένετε ρομαντισμό και φιλίες να καούν ζεστά και κρύα, με νέους δεσμούς να δημιουργούνται και παλιούς δεσμούς να αφήνονται πίσω. Υπάρχουν δυναμικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή κατά τον μήνα Μάιο και αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να πάρετε επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Τα διεθνή εγχειρήματα μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη και είναι κρίσιμος χρόνος επέκτασης. Τίποτα δεν αποτολμήθηκε, τίποτα δεν κέρδισε - είναι σίγουρα εντάξει να αναλάβετε ορισμένα ρίσκα, τα οποία, ακόμα κι αν δεν αποδώσουν φέτος, θα τα καταφέρουν του χρόνου.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πολύ ευαίσθητοι, πολλές φορές τα πάντα στην ζωή σας εξαρτώνται απο τη διαίσθηση ή τα αισθήματά σας. Αρκετά προσγειωμένοι αναζητάτε την ασφάλεια και προστασία για την οικογένεια και τον εαυτό σας. Σας αρέσει ιδιαίτερα η μαγειρική, και το μεγάλωμα φυτών.

  •  Λέξεις κλειδιά : Συναισθηματικοί, προστατευτικοί, επιζητούν εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΣΕΛΗΝΗ ΟΙΚΟΣ = 4ος

Γενικά

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνά η Σελήνη. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με το στήθος και το στομάχι. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργεια του είναι περισσότερο αντιδραστική. Είναι ζώδιο του Νερού και έτσι συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων και των ενστίκτων. Είναι επίσης ένα κυρίαρχο ζώδιο που σημαίνει ότι οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκφράζονται με έναν πολύ δυναμικό τρόπο - ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την φροντίδα και την προστασία. Αυτό το ζώδιο συνδέεται με την μητρότητα και την οικογένεια. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία σε εσωτερικό επίπεδο αλλά μια μάλλον μυστικοπαθή φύση. Η αφοσίωση και η προσκόλληση, ο συναισθηματισμός και το παρελθόν είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Καρκίνου. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλούν έναν ευπαθή χαρακτήρα και μια υπερευαίσθητη φύση. Υπάρχει επίσης μια κτητικότητα και τάση για συναισθηματική καταπίεση. Παρόλα αυτά ο Καρκίνος προσφέρει μια έντονη ενστικτώδη φύση και βαθιά συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλη προσκόλληση με το σπίτι και αντίληψη του περιβάλλοντος. Οι πλανήτες στον Καρκίνο, εκδηλώνονται πιο ξεκάθαρα σε ότι έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια.