καρκινος-προβλεψεις

Καρκίνος

Καρκίνος – Προβλέψεις

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023

Πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιες υπολειπόμενες ανησυχίες σήμερα, επομένως μια θετική και προσεκτική στάση είναι απαραίτητη. Εάν έχετε πνευματικές συνδέσεις, μπορεί να είναι πηγή ειρήνης. 

Από 2 έως 8 Οκτωβρίου 2023

Υπάρχει σημαντική εστίαση στις οικογενειακές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα και υιοθετείτε έναν συμβιβαστικό και διπλωματικό ρόλο για να διασφαλίσετε ότι όλα λειτουργούν καλά. Το Σαββατοκύριακο φέρνει έντονη αλληλεπίδραση στο σπίτι, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τα παιδιά ή κάποιον που αγαπάτε να απορρίπτουν την αυθεντικότητα και να επιβεβαιώνουν την προσωπική τους δύναμη, κάτι που, αν και μάλλον αναστατώνει αρχικά, είναι μια θετική εξέλιξη. Το Σαββατοκύριακο φέρνει επίσης νέες αφίξεις στη γειτονιά, και ίσως επισκέψεις στο σπίτι σας. Επί του παρόντος, η θέση σας εξαρτάται μάλλον από άλλους, αλλά τουλάχιστον οικονομικά, τα πράγματα ρυθμίζονται.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Για μεγάλο μέρος του Οκτωβρίου, η εστίαση είναι στις σχέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, όπου επιθυμείτε να απολαύσετε τη ζωή και να δημιουργήσετε αρμονία. Δεν πάνε όλα καλά, καθώς ένα μέλος της οικογένειας περνά μια καθαρτική κατάσταση στις αρχές του μήνα, που ευτυχώς αποδεικνύεται ότι φέρνει μια μεταμορφωτική αλλαγή. Είναι πιθανό ο ρόλος του ειρηνοποιού να μην είναι ενδυναμωτικός για εσάς και να υπάρχει όλο και λιγότερη προθυμία για συμβιβασμούς όσο προχωρά ο μήνας. Η έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου φέρνει νέες μακροπρόθεσμες εξελίξεις στο σπίτι και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για οικογενειακές συναντήσεις, ταξίδια και αισθητικές αναζητήσεις. Αυτή η περίοδος είναι επίσης μια περίοδος δημιουργικής ανάπτυξης, ιδιαίτερα αν έχετε να αντιμετωπίσετε μια πνευματική πρόκληση. Οποιεσδήποτε απογοητεύσεις έχουν να κάνουν με τις σπουδές, τα ταξίδια ή τη διεθνή προσέγγιση γίνονται στο επίκεντρο όλης της προσοχής σας τις τελευταίες 10 ημέρες του Οκτωβρίου. Αυτή είναι μια μεταβατική περίοδος από μια στάση laissez-faire στην εφαρμογή τεράστιας δύναμης θέλησης και συγκέντρωσης για να επιτύχετε τους δημιουργικούς σας στόχους και να δημιουργήσετε κάποιου είδους ανατροπή. Αυτό μπορεί επίσης να είναι σε πνευματικό επίπεδο καθώς συμβιβάζεστε με τα εμπόδια που προκύπτουν στη ζωή σας και ανακαλύπτετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος.

Πανσέληνος 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στην 06ο 00΄ του Κριού από 12:57 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 29 Σεπτεμβρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο  σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως,  (παρορμητικό).

Αυτή την περίοδο θα είσαστε πολύ απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις. Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να περιμένετε αρκετές επαγγελματικές αλλαγές, και εάν είσαστε προετοιμασμένοι να πάρετε μεγαλύτερες υπευθυνότητες μπορείς να προοδεύσετε σημαντικά. Οι οικογενειακές ευθύνες μπορεί να πάρουν δεύτερη θέση έναντι στις επαγγελματικές φιλοδοξίες λόγω του ότι τώρα αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο εάν θέλετε να προοδεύσετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Η περίοδος μέχρι τα μέσα Μαΐου 2023 είναι μια περίοδος που μπορείτε να παρακολουθήσετε τις περσινές επαγγελματικές πρωτοβουλίες, να αναλάβετε την ηγεσία με κάποιο τρόπο και να πρωτοπορήσετε σε νέα επαγγελματικά έργα. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε μια μεγάλη ώθηση, η οποία κορυφώνεται γύρω από την έκλειψη ηλίου στα τέλη Απριλίου. Μετά από αυτή την έκλειψη, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα και είναι πολύ πιθανό ότι οι μεγάλοι και μάλλον απρόσωποι οργανισμοί έχουν μεγαλύτερο ρόλο να διαδραματίσουν όσον αφορά τα χρήματα και την ασφάλεια. Γύρω στις 21 Απριλίου, και στη συνέχεια στα μέσα Μαΐου, νέες συνθήκες που δεν έχετε ξανασυναντήσει μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο δομούνται τα πράγματα, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην κοινωνική σας ζωή και τη σχέση σας με οργανισμούς. Όλα φαίνονται μεγαλύτερα. Αυτή η αλλαγή προαναγγέλλει μια επέκταση του δικτύου των συνδέσεων και των φίλων σας και μερικά αρκετά δραματικά ομαδικά γεγονότα. Σε αυτήν την περίοδο –στην πραγματικότητα γύρω στις αρχές Μαρτίου– υπάρχει επίσης μια σημαντική αλλαγή έμφασης όσον αφορά την περαιτέρω εκπαίδευση, τις πολιτιστικές ανταλλαγές και τις διεθνείς υποθέσεις. Μεγάλη οικονομική πίεση που συνδέεται με τις αρχές υποχωρεί αυτή τη στιγμή και θα σας ενδιαφέρει περισσότερο να αναπτύξετε τις πνευματικές σας δυνάμεις μέσω σπουδών ή ταξιδιών. Αυτή είναι μια στιγμή που ενσωματώνεστε καλά με τις δυνάμεις της κοινωνίας που είναι πιο συμβατικές ή συντηρητικές – και οι οποίες έχουν τη δύναμη και τα χρήματα. Μετά από μια καλοκαιρινή περίοδο μεγάλης ευχαρίστησης και ενθουσιασμού – και σημαντικών εξόδων – η επόμενη ηλιακή έκλειψη στα μέσα Οκτωβρίου αναδεικνύει το σπίτι και την οικογένεια και είναι μια στιγμή που μπορεί να θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο αρμονικό περιβάλλον. Λίγο αργότερα τον Οκτώβριο, περίπου την ώρα της έκλειψης της Σελήνης, θα υπάρξει ένα μεγάλο γεγονός και αυτό θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια οφέλη από επαγγελματικά εγχειρήματα ή μια σημαντική εξέλιξη στην κοινωνική σας ζωή. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος οικειότητας και ρομαντισμού, όταν το χάρισμά σας κορυφώνεται και αποκτάτε αυτό που θέλετε. Αυτή είναι επίσης μια ισχυρή περίοδος στη ζωή των παιδιών και στις σχέσεις τους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Πολύ ευαίσθητοι, πολλές φορές τα πάντα στην ζωή σας εξαρτώνται απο τη διαίσθηση ή τα αισθήματά σας. Αρκετά προσγειωμένοι αναζητάτε την ασφάλεια και προστασία για την οικογένεια και τον εαυτό σας. Σας αρέσει ιδιαίτερα η μαγειρική, και το μεγάλωμα φυτών.

  •  Λέξεις κλειδιά : Συναισθηματικοί, προστατευτικοί, επιζητούν εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΣΕΛΗΝΗ ΟΙΚΟΣ = 4ος

Γενικά

ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ Το ζώδιο του Καρκίνου κυβερνά η Σελήνη. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με το στήθος και το στομάχι. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργεια του είναι περισσότερο αντιδραστική. Είναι ζώδιο του Νερού και έτσι συνδέεται με τον κόσμο των συναισθημάτων και των ενστίκτων. Είναι επίσης ένα κυρίαρχο ζώδιο που σημαίνει ότι οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκφράζονται με έναν πολύ δυναμικό τρόπο - ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την φροντίδα και την προστασία. Αυτό το ζώδιο συνδέεται με την μητρότητα και την οικογένεια. Υπάρχει μεγάλη ευαισθησία σε εσωτερικό επίπεδο αλλά μια μάλλον μυστικοπαθή φύση. Η αφοσίωση και η προσκόλληση, ο συναισθηματισμός και το παρελθόν είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Καρκίνου. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλούν έναν ευπαθή χαρακτήρα και μια υπερευαίσθητη φύση. Υπάρχει επίσης μια κτητικότητα και τάση για συναισθηματική καταπίεση. Παρόλα αυτά ο Καρκίνος προσφέρει μια έντονη ενστικτώδη φύση και βαθιά συναισθήματα. Υπάρχει μεγάλη προσκόλληση με το σπίτι και αντίληψη του περιβάλλοντος. Οι πλανήτες στον Καρκίνο, εκδηλώνονται πιο ξεκάθαρα σε ότι έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένεια.