τοξοτης-προβλεψεις

Τοξότης

Τοξότης – Προβλέψεις

Τρίτη 05 Μαρτίου 2024

Αυτή η Τρίτη φέρνει σταθερή πρόοδο οικονομικά, στο σπίτι με την οικογένεια και στη δουλειά. Οι σύντροφοι τείνουν να είναι μπερδεμένοι και αποπροσανατολισμένοι και μπορείτε να τους δώσετε δομή. 

Από 04 έως 10 Μαρτίου 2024

Καθώς ο πλανήτης Κρόνος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον ηλιακό 4ο οίκο σας, αντιπροσωπεύοντας το σπίτι και την οικογένεια, εδώ θα αντιμετωπίσετε μεγάλες προκλήσεις για τον επόμενο χρόνο περίπου. Εργάζεστε με αυτές τις προκλήσεις εποικοδομητικά και αυτό φέρνει ανάπτυξη και σχετική σταθερότητα, με την επαγγελματική και την οικογενειακή ζωή σε αρμονία. Αυτή η οικογενειακή αρμονία ενισχύεται καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ίσως λόγω ενός φίλου ή της επίδρασης ενός συμπονετικού μέλους της οικογένειας που φέρνει ένα μήνυμα αγάπης. Υπάρχουν εξαιρετικά ευεργετικές τάσεις για την οικογενειακή φροντίδα, και αυτές οι τάσεις επηρεάζουν επίσης την ατμόσφαιρα της εργασίας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Ξεκινάτε τον Μάρτιο με σημαντικές αντιπαραθέσεις που διαταράσσουν την καθημερινότητά σας, ειδικά στη δουλειά. Νέες ομάδες και συνεργασίες φέρνουν άτομα με αρκετά εμπρηστικές ιδέες που έρχονται σε αντίθεση με τις δικές σας ιδέες και αρχές. Είναι σαν να βρίσκεσαι στην άλλη πλευρά μιας διαδήλωσης στο δρόμο – οι άνθρωποι φωνάζουν πολύ, αλλά υπάρχει λίγος χρόνος για να έρθει με λογικά επιχειρήματα. Αυτές οι ανατρεπτικές τάσεις είναι έντονες τη στιγμή της νέας σελήνης γύρω στις 10 Μαρτίου και μπορεί να οδηγήσουν σε αμφιλεγόμενες αλλαγές στην εργασία ή στη γειτονιά. Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που δίνεται μεγάλη έμφαση στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή, ειδικά μετά τη νέα σελήνη. Μπορεί να θέλετε να αντιμετωπίσετε μια μακροπρόθεσμη πρόκληση που επηρεάζει την οικογένεια και οι αρχές Μαρτίου είναι αρκετά καλές για την επίλυση ορισμένων πραγμάτων που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε από το σπίτι ή να εργαστείτε στο σπίτι. Αυτήν τη στιγμή ο κυβερνήτης του ζώδιού σας ο Δίας βρίσκεται στον Ταύρο, κάτι που για έναν Τοξότη δίνει έμφαση σε μια περίοδο σταθερής ανάπτυξης στην εργασία. Ταυτόχρονα, η καινοτομία και η αλλαγή θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη αίσθηση χώρου και ελευθερίας καθώς αρχίζετε να εργάζεστε σε συναρπαστικούς νέους τομείς. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή ρόλου γύρω στα τέλη Μαΐου, όταν κυριαρχούν οι προσωπικές σχέσεις και τα νέα πνευματικά ενδιαφέροντα.

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024

Στην 05ο 22’ της Παρθένου στις 14:28 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος  από 24 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα της Παρθένου Ιχθύων στο σταυρό Παρθένος Ιχθείς, Δίδυμοι Τοξότης (μεταβλητά).

Αυτή την περίοδο θα είσαστε πολύ απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις. Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να περιμένετε αρκετές επαγγελματικές αλλαγές, και εάν είσαστε προετοιμασμένοι να πάρετε μεγαλύτερες υπευθυνότητες μπορείς να προοδεύσετε σημαντικά. Οι οικογενειακές ευθύνες μπορεί να πάρουν δεύτερη θέση έναντι στις επαγγελματικές φιλοδοξίες λόγω του ότι τώρα αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο εάν θέλετε να προοδεύσετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Πίσω στο 2023 και για τους πρώτους μήνες του 2024, η εστίασή σας ήταν στη δημιουργία σταθερότητας και ανάπτυξης στο καθημερινό εργασιακό σας περιβάλλον. Αυτό ισχύει και για την οικογενειακή κατάσταση, η οποία συνεχίζει να είναι ένα έργο σε εξέλιξη καθώς προσπαθείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα και ικανοποίηση. Ωστόσο, σταθερότητα δεν σημαίνει στασιμότητα – έχετε μεγάλο κίνητρο να αγκαλιάσετε τον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία, εφόσον τα θεμέλια είναι γερά. Μέχρι το τέλος Απριλίου, όλα μπαίνουν στη θέση τους. Νέες και καλύτερες συνθήκες προκύπτουν στη δουλειά, ίσως με έμφαση στις διεθνείς διασυνδέσεις. Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, όλα αλλάζουν καθώς ο κυβερνήτης του ζώδιού σας, ο Δίας, μετακινείται από τον Ταύρο και πηγαίνει στους Διδύμους, όπου θα είναι για ένα χρόνο. Ο Δίας εναρμονίζεται ταυτόχρονα με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται τώρα στον Υδροχόο, και αυτό δείχνει μια σημαντική μεταμόρφωση στις σχέσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετικά τυχερή στιγμή για εσάς όταν συναντάτε έξυπνους και φιλικούς ανθρώπους που σας μυούν σε νέες ιδέες και νέους πολιτισμούς. Αυτή είναι επίσης μια περίοδος με μεγάλες αισθηματικές δυνατότητες, ειδικά από τις 23 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου, όταν μια νέα σελήνη μπορεί να υποδηλώνει νέες σχέσεις. Καθώς ο Δίας βρίσκεται στους Διδύμους για το υπόλοιπο του 2024, θα είστε κάπως έξω από τη ζώνη άνεσής σας, γιατί θα εξαρτάστε περισσότερο από τους άλλους και από αυτό που θέλουν να κάνουν. Δεν έχετε όλες τις απαντήσεις σε αυτήν την περίοδο, επομένως είναι σημαντικό να αναβάλλετε τα άλλα άτομα που έχουν. Μία από τις ξεκάθαρες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι μια συνεχιζόμενη κατάσταση στην οικιακή σας ζωή, η οποία χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να επιλυθεί. Η περίοδος από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο χαρακτηρίζεται από συνεχείς υπενθυμίσεις για την αντιμετώπιση των καθηκόντων που σχετίζονται με το περιβάλλον του σπιτιού. Κάθε φορά που προσπαθείς να πάρεις τον εύκολο δρόμο, έρχεσαι αντιμέτωπος με μια πρόκληση που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις καθώς προκύπτουν, ακόμα κι αν φαίνεται ότι δεν θα εξαφανιστούν ποτέ. Θα το κάνουν, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το 2025.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε πάντοτε ευγενικοί και ειλικρινείς. Προσπαθείτε να βρίσκεστε μέσα στα πράγματα και εμβαθύνετε με ευκολία σε αυτά. Σας αρέσουν οι γεωγραφικές ή διανοητικές περιπλανήσεις. Εξωστρεφείς πέρα από το φυσιολογικό, φιλικοί και καλά "δικτυωμένοι". 

  •   Λέξεις κλειδιά : Πρόσχαροι, ανοιχτόμυαλοι, τους αρέσει η ελευθερία, ζητούν πάντα νέες εμπειρίες.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΔΙΑΣ ΟΙΚΟΣ = 9ος Γενικά ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνά ο Δίας. Σωματικά συνδέεται με την λεκάνη έχει αρσενική φύση και γι' αυτό έχει μια πιο δραστική ενέργεια. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με τη προσωπικότητα του και ειδικότερα με την αναζήτηση βαθύτερου νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Για αυτό ασχολείται με τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ερεθίσματα. Σαν Μεταβλητό ζώδιο, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκδηλώνουν την ενέργειά τους με έναν χαλαρό και ευπροσάρμοστο τρόπο, με κάποια συγκεκριμένη ανησυχία και αστάθεια. Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από την αγάπη, την αλήθεια, την ορθότητα και μια άχαρη τάση να εκφράζεται πολύ απότομα ακόμα και όταν δεν τίθεται θέμα. Υπάρχει αγάπη για τους ανοιχτούς ορίζοντες και τα ταξίδια και μια ανάγκη για άνοδο του διανοητικού επιπέδου. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για υπερπήδηση της ζωώδους φύσης και προσέγγισης του θείου και μια ανυπομονησία σχετικά με τα ασήμαντα πράγματα της ζωής. Η αντιπάθεια για ότι είναι επιφανειακό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια έλλειψη ανοχής για τις λεπτές διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων.