τοξοτης-προβλεψεις

Τοξότης

Τοξότης – Προβλέψεις

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Μπορεί να υπάρχει διαφορά απόψεων σχετικά με την αντιμετώπιση προκλήσεων στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Βασικά, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αφήσετε άλλους ανθρώπους να μιλήσουν.

Από 15 έως 21 Ιουλίου 2024

Μια πολύ εξωστρεφής περίοδος έχει πλέον ξεκινήσει, όταν συναντάς δυναμικούς και έξυπνους ανθρώπους που θα ήθελαν να σε συντροφεύουν στις περιπέτειές σου. Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδανικές για ταξίδια ή απλώς για διεγερτικές συζητήσεις με ένα σωρό ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η εβδομάδα ξεκινά με δυναμική νότα και τα ταξίδια που ξεκινούν αυτή τη στιγμή σας μεταφέρουν σε μυστηριώδη μέρη όπου υπάρχουν μυστικά για να ανακαλύψετε. Συναντάτε άτομα με ισχυρές απόψεις που τους αρέσει να αμφισβητούν συμβατικές ιδέες και ως εκ τούτου εξερευνάτε έννοιες και πεποιθήσεις που σας ήταν ξένες.

Ιούλιος 2024

Αυτήν τη στιγμή, επειδή ο κυβερνήτης του ζώδιού σας ο Δίας είναι στο αντίθετο ζώδιο σας Δίδυμοι, ο πιο μεταμορφωτικός τομέας στη ζωή σας είναι οι σχέσεις. Οι αρχές Ιουλίου είναι ιδιαίτερα θετικές για τη συνεργασία και υπάρχει η επιθυμία να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας και να ταξιδέψετε με έναν σύντροφο σε ξένες τοποθεσίες, όπου μπορείτε να μάθετε πολλά και ίσως να πειραματιστείτε με μια άλλη γλώσσα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για μάθηση και πνευματική ανάπτυξη. Οι αρχές Ιουλίου είναι επίσης μια περίοδος που επικεντρώνεται στα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα στις σχέσεις τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά. Οι συνάδελφοι τείνουν να είναι λίγο προκλητικοί και ίσως μπαίνουν σε μια κολλώδη θέση μέσω αμφίβολων ηθικών επιλογών. Ωστόσο, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε στο σπίτι και στον κήπο και για να κατανοήσετε καλύτερα τα οικογενειακά συναισθήματα. Η καλύτερη εποχή για ταξίδια εδώ τον Ιούλιο είναι πολύ μακριά γύρω από την πανσέληνο στις 21. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε κοινότητες στην τοπική γειτονιά και για να ταξιδέψετε σε εξωτικές τοποθεσίες σε μια περιπέτεια. Μια πολύ δραστήρια και ευχάριστη περίοδος ξεκινά εδώ, με νέα άτομα να εμφανίζονται στον ορίζοντα που σας ενθαρρύνουν να πιέσετε τον εαυτό σας πέρα ​​από τα κανονικά όρια. Οι άνθρωποι με τους οποίους αντιμετωπίζετε προκαλούν και μεταμορφώνουν τις πεποιθήσεις σας και μπορεί να είναι πολύ πειστικοί.

Νέα Σελήνη 06 Ιουλίου 2024

Στην 14ο 23΄  του Καρκίνου στις 01:57 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από τις 06 Ιουλίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως (παρορμητικό).

Κατά την περίοδο αυτή θα βιώσετε αρκετές κρίσεις λόγω του ότι η ασφάλειά σας εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες. Η προσοχή σας μπορεί να απορροφάται από ό,τι νομίζετε ότι σας χρωστούν οι άλλοι. Την ίδια στιγμή μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι λόγω αυτών που σας χρωστάνε. Μπορεί να είναι εποικοδομητικό για εσάς να διαγράψετε κάποιους πόρους με τους οποίους είστε εξαιρετικά προσκολλημένοι. Είναι καλύτερα να βιώσετε μια απώλεια από το να πετάξετε καλές επενδύσεις και να κρατήσετε κακές. Οι συντάξεις, ασφάλειες και κληρονομιές μπορεί να φανούν χρήσιμες την περίοδο αυτή.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Πίσω στο 2023 και για τους πρώτους μήνες του 2024, η εστίασή σας ήταν στη δημιουργία σταθερότητας και ανάπτυξης στο καθημερινό εργασιακό σας περιβάλλον. Αυτό ισχύει και για την οικογενειακή κατάσταση, η οποία συνεχίζει να είναι ένα έργο σε εξέλιξη καθώς προσπαθείτε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα και ικανοποίηση. Ωστόσο, σταθερότητα δεν σημαίνει στασιμότητα – έχετε μεγάλο κίνητρο να αγκαλιάσετε τον εκσυγχρονισμό και την καινοτομία, εφόσον τα θεμέλια είναι γερά. Μέχρι το τέλος Απριλίου, όλα μπαίνουν στη θέση τους. Νέες και καλύτερες συνθήκες προκύπτουν στη δουλειά, ίσως με έμφαση στις διεθνείς διασυνδέσεις. Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, όλα αλλάζουν καθώς ο κυβερνήτης του ζώδιού σας, ο Δίας, μετακινείται από τον Ταύρο και πηγαίνει στους Διδύμους, όπου θα είναι για ένα χρόνο. Ο Δίας εναρμονίζεται ταυτόχρονα με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται τώρα στον Υδροχόο, και αυτό δείχνει μια σημαντική μεταμόρφωση στις σχέσεις. Αυτή είναι μια εξαιρετικά τυχερή στιγμή για εσάς όταν συναντάτε έξυπνους και φιλικούς ανθρώπους που σας μυούν σε νέες ιδέες και νέους πολιτισμούς. Αυτή είναι επίσης μια περίοδος με μεγάλες αισθηματικές δυνατότητες, ειδικά από τις 23 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου, όταν μια νέα σελήνη μπορεί να υποδηλώνει νέες σχέσεις. Καθώς ο Δίας βρίσκεται στους Διδύμους για το υπόλοιπο του 2024, θα είστε κάπως έξω από τη ζώνη άνεσής σας, γιατί θα εξαρτάστε περισσότερο από τους άλλους και από αυτό που θέλουν να κάνουν. Δεν έχετε όλες τις απαντήσεις σε αυτήν την περίοδο, επομένως είναι σημαντικό να αναβάλλετε τα άλλα άτομα που έχουν. Μία από τις ξεκάθαρες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι μια συνεχιζόμενη κατάσταση στην οικιακή σας ζωή, η οποία χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να επιλυθεί. Η περίοδος από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο χαρακτηρίζεται από συνεχείς υπενθυμίσεις για την αντιμετώπιση των καθηκόντων που σχετίζονται με το περιβάλλον του σπιτιού. Κάθε φορά που προσπαθείς να πάρεις τον εύκολο δρόμο, έρχεσαι αντιμέτωπος με μια πρόκληση που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η καλύτερη πορεία δράσης είναι να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις καθώς προκύπτουν, ακόμα κι αν φαίνεται ότι δεν θα εξαφανιστούν ποτέ. Θα το κάνουν, αλλά θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το 2025.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε πάντοτε ευγενικοί και ειλικρινείς. Προσπαθείτε να βρίσκεστε μέσα στα πράγματα και εμβαθύνετε με ευκολία σε αυτά. Σας αρέσουν οι γεωγραφικές ή διανοητικές περιπλανήσεις. Εξωστρεφείς πέρα από το φυσιολογικό, φιλικοί και καλά "δικτυωμένοι". 

  •   Λέξεις κλειδιά : Πρόσχαροι, ανοιχτόμυαλοι, τους αρέσει η ελευθερία, ζητούν πάντα νέες εμπειρίες.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΔΙΑΣ ΟΙΚΟΣ = 9ος Γενικά ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνά ο Δίας. Σωματικά συνδέεται με την λεκάνη έχει αρσενική φύση και γι' αυτό έχει μια πιο δραστική ενέργεια. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με τη προσωπικότητα του και ειδικότερα με την αναζήτηση βαθύτερου νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Για αυτό ασχολείται με τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ερεθίσματα. Σαν Μεταβλητό ζώδιο, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκδηλώνουν την ενέργειά τους με έναν χαλαρό και ευπροσάρμοστο τρόπο, με κάποια συγκεκριμένη ανησυχία και αστάθεια. Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από την αγάπη, την αλήθεια, την ορθότητα και μια άχαρη τάση να εκφράζεται πολύ απότομα ακόμα και όταν δεν τίθεται θέμα. Υπάρχει αγάπη για τους ανοιχτούς ορίζοντες και τα ταξίδια και μια ανάγκη για άνοδο του διανοητικού επιπέδου. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για υπερπήδηση της ζωώδους φύσης και προσέγγισης του θείου και μια ανυπομονησία σχετικά με τα ασήμαντα πράγματα της ζωής. Η αντιπάθεια για ότι είναι επιφανειακό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια έλλειψη ανοχής για τις λεπτές διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων.