τοξοτης-προβλεψεις

Τοξότης

Τοξότης – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Είστε εξαιρετικά θετικοί στο να εκφράσετε ακριβώς αυτό που θέλετε και μια νέα σελήνη στο αντίθετο ζώδιό σας στους Διδύμους αργότερα σήμερα αναδεικνύει συναντήσεις και νέες συνδέσεις.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Η εβδομάδα ξεκινά με τον δυναμικό Άρη να ενώνει τον κυβερνήτη του ζώδιού σας με τον Δία που αποτελεί υπογραφή για αγωνιστική επιτυχία. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να εκδηλωθείτε και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Το θάρρος ανταμείβεται, η ντροπαλότητα όχι. Με αυτό το νέο και εκτεταμένο στυλ προσελκύετε πολλούς ανθρώπους στη ζωή σας και μπορούν να αναπτυχθούν κάθε είδους σχέσεις – τόσο ρομαντικά, με παιδιά, όσο και μόνο με τη συνάντηση πολλών ενδιαφέρον των ανθρώπων. Είναι καιρός να γιορτάσετε και να απολαύσετε τη ζωή, να ξεκινήσετε περιπέτειες, να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να κερδίσετε. Τα μακροπρόθεσμα έργα φαίνονται πολλά υποσχόμενα.

ΜΑΙΟΣ 2022

Ο μήνας Μάιος ξεκινά με ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και εκπληκτικές εξελίξεις στη δουλειά και νιώθετε να ξεκινά μια νέα φάση στη ζωή σας. Μεγάλη σημασία έχει το γεγονός ότι ο κυβερνήτης του ζώδιού σας ο Δίας μετακινείται από τους Ιχθύς και στον Κριό, και αυτό σημαίνει ότι η περίοδος μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα είναι εξαιρετικά δυναμική και εξωστρεφής. Η τελευταία φορά που ο Δίας βρέθηκε στον Κριό ήταν το 2010-2011. Την επόμενη περίοδο θα επεκτείνετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και θα αναλάβετε την πρωτοβουλία να βελτιστοποιήσετε την προσωπική σας απόδοση. Θα είστε πιο σίγουροι και λίγο πιεστικοί, πρόθυμοι να πάρετε μεγάλα ρίσκα για να τραβήξετε την προσοχή. Δεν θα φοβάστε να στοιχηματίσετε, ακόμη και στο σημείο να είστε απερίσκεπτοι καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του. Αλλά γενικά, το να ρισκάρεις σίγουρα αποδίδει τώρα. Υπάρχει έντονη εστίαση στις σχέσεις αυτόν τον μήνα, παρόλο που έχουν έναν ασυνήθιστο χαρακτήρα. Νέοι συνεργάτες ή συνεργάτες εμφανίζονται στον ορίζοντα και κάνουν ευνοϊκές σχέσεις, ιδιαίτερα τις ημέρες γύρω στις 20 Μαΐου. Οι συνεργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή μπορεί να τεθούν σε αναμονή, αλλά τελικά θα υλοποιηθούν. Για τον ελεύθερο Τοξότη, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρει την πρωτοβουλία να γνωρίσει κόσμο. Τίποτα δεν αποτολμήθηκε, τίποτα δεν κέρδισε.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Μια εποχή ξεκινά τώρα κατά την οποία κατευθύνετε την προσοχή σας στον έξω κόσμο με περισσότερο εξωστρεφή τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι συναντάτε ανθρώπους και πιθανώς ότι ταξιδεύετε πολύ. Άλλοι άνθρωποι θα έχουν μεγάλη επίδραση σε ότι κάνετε, και μπορεί να βρεθείτε υποχρεωμένοι να δίνετε προτεραιότητα στα δικά τους ενδιαφέροντα. Την ίδια στιγμή οι δικές σας υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν μέσω ενδιαφερουσών σχέσεων. Κατά την περίοδο αυτή, οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απορροφήσουν για το καλύτερο ή το χειρότερο. Την ίδια στιγμή μπορείτε να μάθετε κάτι σχετικά με την έμφυτη αδυναμία του να επενδύετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια πάνω σε κάποιον άλλο.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Ως Τοξότης, είστε πραγματικά ευαίσθητοι στην κίνηση του πλανήτη σας Δία, ο οποίος χρειάζεται 12 χρόνια για να γυρίσει γύρω από τον Ήλιο, και επομένως είναι ένα έτος σε κάθε ζώδιο. Καθώς ξεκινά το 2022, ο Δίας εισέρχεται ξανά στους Ιχθύς (ήταν εκεί για μια σύντομη περίοδο από τον Μάιο έως τον Ιούλιο του περασμένου έτους) και εδώ το 2022 μπορείτε να εστιάσετε πλήρως σε κάποιες προσδοκίες που είχατε συνδεθεί με το σπίτι, την οικογένεια και τις ρίζες σας. Αυτό είναι το είδος της εποχής που υπάρχουν προσθήκες στην οικογένεια, επεκτάσεις που κατασκευάζονται στο σπίτι, ακόμη και μια παρόρμηση για μετεγκατάσταση - κατά προτίμηση σε ένα μέρος κοντά ή πάνω στο νερό. Αυτό που κάνει αυτή την τάση μοναδική είναι ότι ο Δίας ενώνεται με τον Ποσειδώνα (ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύες μέχρι το 2025) στις αρχές Απριλίου, και αυτός ο συνδυασμός είναι σαν ένα τεράστιο όνειρο. Είναι σχεδόν μια φούσκα που περιμένει να σκάσει. Επιπλέον, τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη μπαίνουν στους Ιχθύς αυτή τη στιγμή, οπότε κάτι πολύ ιδιαίτερο συμβαίνει στο οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να είναι πολύ όμορφο γύρω στα τέλη Απριλίου, για παράδειγμα η γέννηση ενός παιδιού, αλλά από την άλλη, αν οι προσδοκίες δεν είναι ρεαλιστικές, τότε μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις. Εάν αγοράζετε ακίνητο, μην κοιτάξετε απλώς το φυλλάδιο, ελέγξτε για πιθανές πλημμύρες ή ζημιές από το νερό! Μέχρι τα μέσα Μαΐου, υπάρχει μια τεράστια αλλαγή έμφασης για εσάς και ξεκινά μια δυναμική και εξωστρεφής περίοδος όταν ενδιαφέρεστε να κάνετε μια δυνατή παράσταση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για αθλήματα και περιπέτεια και η όρεξή σας για κίνδυνο και νίκη αυξάνεται σημαντικά. Ρομαντικά, είναι ένας χρόνος γνωριμιών με ταχύτητα – ό,τι κι αν κάνετε, το κάνετε γρήγορα και αυθόρμητα. Η περίοδος από τον Μάιο έως τον Ιούνιο είναι μια βασική περίοδος για σχέσεις, και ακόμα κι αν φανεί ότι αρχικά αποτυγχάνετε, η επιτυχία θα έρθει σίγουρα μετά από επαναλαμβανόμενες πρωτοβουλίες. Η έμφαση στις σχέσεις είναι επίσης εμφανής τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αυτή τη φορά ειδικά με παιδιά και παρέες. Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία αυτή τη στιγμή μεταξύ της δικής σας ανάγκης για αυτοπροβολή, που είναι σημαντική το 2022, με τις ανάγκες των φίλων σας. Ενώ το τελευταίο μέρος του έτους είναι θετικό για τις σχέσεις, μπορεί να υπάρχει μια μύγα με τη μορφή κάποιου που είναι αναξιόπιστο ή απατηλό. Εάν αποσπάτε την προσοχή σας από πολλές σχέσεις, χρειάζεται λίγος χρόνος για να απεγκλωβιστείτε.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε πάντοτε ευγενικοί και ειλικρινείς. Προσπαθείτε να βρίσκεστε μέσα στα πράγματα και εμβαθύνετε με ευκολία σε αυτά. Σας αρέσουν οι γεωγραφικές ή διανοητικές περιπλανήσεις. Εξωστρεφείς πέρα από το φυσιολογικό, φιλικοί και καλά "δικτυωμένοι". 

  •   Λέξεις κλειδιά : Πρόσχαροι, ανοιχτόμυαλοι, τους αρέσει η ελευθερία, ζητούν πάντα νέες εμπειρίες.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΔΙΑΣ ΟΙΚΟΣ = 9ος Γενικά ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνά ο Δίας. Σωματικά συνδέεται με την λεκάνη έχει αρσενική φύση και γι' αυτό έχει μια πιο δραστική ενέργεια. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με τη προσωπικότητα του και ειδικότερα με την αναζήτηση βαθύτερου νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Για αυτό ασχολείται με τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ερεθίσματα. Σαν Μεταβλητό ζώδιο, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκδηλώνουν την ενέργειά τους με έναν χαλαρό και ευπροσάρμοστο τρόπο, με κάποια συγκεκριμένη ανησυχία και αστάθεια. Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από την αγάπη, την αλήθεια, την ορθότητα και μια άχαρη τάση να εκφράζεται πολύ απότομα ακόμα και όταν δεν τίθεται θέμα. Υπάρχει αγάπη για τους ανοιχτούς ορίζοντες και τα ταξίδια και μια ανάγκη για άνοδο του διανοητικού επιπέδου. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για υπερπήδηση της ζωώδους φύσης και προσέγγισης του θείου και μια ανυπομονησία σχετικά με τα ασήμαντα πράγματα της ζωής. Η αντιπάθεια για ότι είναι επιφανειακό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια έλλειψη ανοχής για τις λεπτές διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων.