τοξοτης-προβλεψεις

Τοξότης

Τοξότης – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπογραμμίζει την ανάγκη σας να εξερευνήσετε τον κόσμο και να διευρύνετε τους πνευματικούς και δημιουργικούς σας ορίζοντες. Η ανησυχία σας μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία στο σπίτι.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Αυτή είναι μια περίοδος εξόδου για εσάς, η οποία είναι ιδιαίτερα καλή για τις σχέσεις. Ξέρετε τι θέλετε να κάνετε, αλλά οι άλλοι τείνουν να αμφιταλαντεύονται μεταξύ διαφορετικών επιλογών και είναι πιο ασαφείς. Οι εταίροι επιλύουν επιτέλους μια δύσκολη κατάσταση, η οποία μπορεί να έχει ρίζες στην οικονομία, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, και αυτό φέρνει μια θετική μεταμόρφωση. Μέχρι το Σαββατοκύριακο υπάρχουν νέες και εξαιρετικά ελπιδοφόρες εξελίξεις για τις σχέσεις. Τα δημιουργικά έργα, ειδικά με τα παιδιά φέρνουν περιπέτεια και επιτυχία. Αυτή την περίοδο ξεκινά μια μεγάλη περίοδος εκπαίδευσης και επικοινωνίας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Από τώρα μέχρι τα μέσα Μαΐου, ο Δίας –ο πλανήτης που σχετίζεται με το ζώδιό σας– βρίσκεται στον Κριό, οπότε έχετε περίπου τρεις μήνες για να κάνετε πραγματικά μια βουτιά. Αυτή η επιρροή είναι μεγάλη για να εκφράσετε κάτι μοναδικό για τον εαυτό σας και για να κάνετε μια εξαιρετική παράσταση. Είναι μια περίοδος ενθουσιασμού και περιπέτειας, ιδανική για παιδιά και ακόμα καλύτερη για ρομαντικές πρωτοβουλίες, ειδικά στα τέλη Φεβρουαρίου που είναι πραγματικά μια διασκεδαστική περίοδος. Καθώς ξεκινά ο Φεβρουάριος, δίνεται έμφαση στις σχέσεις. Στη δουλειά αυτό μπορεί να είναι συναρπαστικό και λίγο ενοχλητικό, καθώς εφαρμόζονται ριζοσπαστικές νέες ιδέες και δημιουργούνται νέες συνδέσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Στο σπίτι, ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να προβληματιστεί από μια παράφωνη σχέση με κάποιον στον οποίο έχει χάσει την εμπιστοσύνη του. Οι οικογενειακές σχέσεις τείνουν να είναι ασταθείς, αλλά φαίνεται ότι ένα μέλος της οικογένειας είναι πρόθυμο να θυσιάσει πολλά για να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν. Γύρω στις 20 Φεβρουαρίου μια νέα σελήνη φέρνει αλλαγές στο σπίτι και στην προσωπική σας ζωή. Αυτή είναι η αρχή μιας πολύ αισιόδοξης περιόδου για εσάς, όταν οι σχέσεις λειτουργούν πολύ καλά. Είναι υπέροχο για έρωτες και ρομαντισμούς, αλλά είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος για επικοινωνία, εκπαίδευση και δικτύωση γενικότερα. Εάν έχετε ένα δημιουργικό ή εκπαιδευτικό έργο, τότε θα υπάρξει επιτυχία.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με ασχολίες που αφορούν τη μόρφωσή, την εκπαίδευση και τη στέρεη χρήση των προσωπικών σας ικανοτήτων. Θα εστιάσετε στα ταξίδια, και στη χώρα σας και σε διπλανές χώρες. Ξυπνούν ζητήματα σχετικά με γείτονες, και μπορεί να αναμειχθείτε με τοπικά προγράμματα. Θα πρέπει να δώσετε κάποιες εξετάσεις, και να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικές με την ικανότητά σας να διδάσκετε, να γράφετε ή και να μεταδίδετε πληροφορίες. Η φάση αυτή της ζωής σας θα σας κάνει να ασχολείστε με μια αρμαθιά κοινωνικών επαφών και συναντήσεων.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το 2023, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας, ο Δίας, μπαίνει ξανά στον Κριό, μετά από μια ανάδρομη περίοδο στους Ιχθύες, όταν ίσως έπρεπε να αντιμετωπίσετε μια δυστυχισμένη οικογενειακή κατάσταση. Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου μπορείτε να ακολουθήσετε ένα δημιουργικό εγχείρημα που τέθηκε σε αναμονή και είναι μια εξαιρετική περίοδος για παιδιά και ρομαντικά, όταν αναλαμβάνετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες και δημιουργείτε πραγματικά θετικές συνδέσεις, ιδιαίτερα στα μέσα Ιανουαρίου. Στις 17 Μαΐου, ο Δίας μετακομίζει στον Ταύρο και αυτό προκαλεί μια εξαιρετική αλλαγή, η οποία είναι πιθανό να επηρεάσει βαθιά την επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να προκύψει μια ιδεολογική σύγκρουση, η οποία φέρνει ισχυρά υπόγεια ρεύματα που σαμποτάρουν την καλή επικοινωνία. Αυτό μπορεί να συμβεί στη δουλειά, αλλά μπορεί επίσης να συμβεί σε σχέση με δασκάλους, αδέρφια ή ανθρώπους στη γειτονιά. Υπάρχει μια αδιαλλαξία για αυτήν την περίοδο. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να εμπλακεί σε μακροχρόνιες συζητήσεις για ζητήματα αρχής και αν είσαι αποφασισμένος να αποδειχθεί ότι έχεις δίκιο, φρόντισε… μπαίνεις σε μια τρύπα που είναι πιο βαθιά από ό,τι ξέρεις. Για τον Τοξότη, η είσοδος του Δία στον Ταύρο είναι θεωρητικά καλή για επιτυχία στη δουλειά, και για διεύρυνση του ρόλου σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου μπορεί να έχει δημιουργήσει το σκηνικό για την αλλαγή, ώστε να αναλάβετε έναν νέο ρόλο τον Μάιο. Ωστόσο, ο Δίας μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την υπερβολική επέκταση ή την υπερβολική σπατάλη, και όλο το καλοκαίρι υπάρχει μια τάση να θέλει κανείς να δημιουργήσει μια καλή εντύπωση και στη συνέχεια να ανακαλύψει το κόστος. Οι συνεργάτες μπορούν να δώσουν λογικές συμβουλές που αξίζει να ακούσετε, ιδιαίτερα στις αρχές Αυγούστου – που είναι μια πολύ καλή περίοδος για επαγγελματικούς λόγους και σχέσεις. Το 2023 είναι μια σημαντική περίοδος για εξελίξεις στο εσωτερικό. Η φετινή και η επόμενη χρονιά φέρνουν πολύ μεγαλύτερη οικογενειακή ευθύνη και σημαντικές προκλήσεις, αλλά είναι μια εποικοδομητική περίοδος για να χτίσουμε ισχυρότερα θεμέλια. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό στα μέσα Ιουνίου, όταν οι επενδύσεις τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία σας αποδίδουν.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε πάντοτε ευγενικοί και ειλικρινείς. Προσπαθείτε να βρίσκεστε μέσα στα πράγματα και εμβαθύνετε με ευκολία σε αυτά. Σας αρέσουν οι γεωγραφικές ή διανοητικές περιπλανήσεις. Εξωστρεφείς πέρα από το φυσιολογικό, φιλικοί και καλά "δικτυωμένοι". 

  •   Λέξεις κλειδιά : Πρόσχαροι, ανοιχτόμυαλοι, τους αρέσει η ελευθερία, ζητούν πάντα νέες εμπειρίες.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΔΙΑΣ ΟΙΚΟΣ = 9ος Γενικά ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνά ο Δίας. Σωματικά συνδέεται με την λεκάνη έχει αρσενική φύση και γι' αυτό έχει μια πιο δραστική ενέργεια. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με τη προσωπικότητα του και ειδικότερα με την αναζήτηση βαθύτερου νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Για αυτό ασχολείται με τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ερεθίσματα. Σαν Μεταβλητό ζώδιο, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκδηλώνουν την ενέργειά τους με έναν χαλαρό και ευπροσάρμοστο τρόπο, με κάποια συγκεκριμένη ανησυχία και αστάθεια. Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από την αγάπη, την αλήθεια, την ορθότητα και μια άχαρη τάση να εκφράζεται πολύ απότομα ακόμα και όταν δεν τίθεται θέμα. Υπάρχει αγάπη για τους ανοιχτούς ορίζοντες και τα ταξίδια και μια ανάγκη για άνοδο του διανοητικού επιπέδου. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για υπερπήδηση της ζωώδους φύσης και προσέγγισης του θείου και μια ανυπομονησία σχετικά με τα ασήμαντα πράγματα της ζωής. Η αντιπάθεια για ότι είναι επιφανειακό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια έλλειψη ανοχής για τις λεπτές διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων.