τοξοτης-προβλεψεις

Τοξότης

Τοξότης – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Αυτή είναι μια εξαιρετική Τετάρτη για να είστε μέρος μιας ομάδας ανθρώπων με ατζέντα μάθησης. Είναι μια κοινωνικά ενεργή περίοδος με άτομα που συναντιούνται και μοιράζονται ιδέες με χαρά.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν μερικές πολύ θετικές τάσεις στην κοινωνική σας ζωή και το περιβάλλον είναι ιδανικό για δημιουργικές πρωτοβουλίες και κοινωνικές εκδηλώσεις. Το ομαδικό πνεύμα είναι ισχυρό, παρόλο που ο ατομικιστής μέσα σου μπορεί να θέλει να το κάνει μόνος του. Οι φίλοι είναι πιστοί και αξιόπιστοι αυτή τη στιγμή και οι προοπτικές είναι εξαιρετικές για ομαδική εργασία και εκπαιδευτικά έργα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να βασιστεί σε όλους, και φαίνεται ότι κάποιος που ήταν καλός πιθανός συνεργάτης, τρέχει σε άβολα εδάφη. Αυτό αποδεικνύεται καλά στο τέλος, γιατί όταν οι άλλοι αντιστρέφουν την πορεία τους, μπορείτε να ολοκληρώσετε κάτι που σας ενδιαφέρει.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Ως Τοξότης, είστε πολύ ευαίσθητοι στην κίνηση του Δία, η οποία χρειάζεται 12 χρόνια για να περιστραφεί γύρω από τον Ήλιο και βρίσκεται σε κάθε ζώδιο για ένα χρόνο. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στον Κριό, επομένως αυτή είναι μια εξαιρετικά δυναμική περίοδος για εσάς, όταν η αυτοπεποίθηση είναι υψηλή και η ανάγκη να δημιουργήσετε εμφανώς αντίκτυπο είναι έντονη. Ωστόσο, ο Δίας είναι επίσης ανάδρομος και στα τέλη Οκτωβρίου επιστρέφει στους Ιχθείς για περίπου δύο μήνες. Αυτό επαναφέρει την εστίαση σε μια οικογενειακή κατάσταση που χρειάζεται στοργική προσοχή. Μετά επιστρέφει στον Κριό και η εστίαση είναι πάλι σε εσάς. Καθώς ξεκινά ο Οκτώβριος, δίνεται τεράστια έμφαση στην κοινωνική αλληλεπίδραση, και αυτό φέρνει μια επέκταση της επιρροής σας. Υπάρχει επίσης έντονη εστίαση στα παιδιά και τον ρομαντισμό. Θα εμπλακείτε με άτομα με αισθητική που προσπαθούν να μετριάσουν τον ενθουσιασμό σας και γενικά αυτή είναι μια πραγματικά θετική περίοδος όπου υπάρχουν πολλά να γιορτάσετε, όχι μόνο στη ζωή σας, αλλά και στη ζωή των φίλων που βρίσκουν ευτυχώς την αγάπη. Όταν ο Δίας επιστρέφει στους Ιχθύς την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή της έμφασης και ξεκινά μια εσωστρεφής περίοδος. Είναι σαν να συνειδητοποιείτε ξαφνικά τα βαθιά μυστήρια του πεπρωμένου σας. Αυτή είναι μια ψυχολογικά διαφωτιστική περίοδος, όταν κατανοείτε τη φύση του πόνου και όταν μπορείτε να αναπτύξετε πνευματική ικανότητα.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Θα βιώσετε μια αύξηση των κοινωνικών σας  δραστηριοτήτων κατά την περίοδο αυτή. Η επαγγελματική πρόοδος θα έρθει περισσότερο μέσω των ανθρώπων που γνωρίζετε, παρά των γνωριμιών που θα κάνετε. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία να έχεις περισσότερο χρόνο για επαγγελματική ανάπαυση και να αισθάνεστε περίσσευμα ενέργειας σε ότι έχει σχέση με τον ελεύθερο χρόνο σας.  Στα προσωπικά σας η περίοδος αυτή της ζωής σας θα είναι πολύ εξωστρεφής και είναι πιθανό να βρείτε τον εαυτό σας να αναμειγνύεται με ομάδες ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και χόμπι.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Ως Τοξότης, είστε πραγματικά ευαίσθητοι στην κίνηση του πλανήτη σας Δία, ο οποίος χρειάζεται 12 χρόνια για να γυρίσει γύρω από τον Ήλιο, και επομένως είναι ένα έτος σε κάθε ζώδιο. Καθώς ξεκινά το 2022, ο Δίας εισέρχεται ξανά στους Ιχθύς (ήταν εκεί για μια σύντομη περίοδο από τον Μάιο έως τον Ιούλιο του περασμένου έτους) και εδώ το 2022 μπορείτε να εστιάσετε πλήρως σε κάποιες προσδοκίες που είχατε συνδεθεί με το σπίτι, την οικογένεια και τις ρίζες σας. Αυτό είναι το είδος της εποχής που υπάρχουν προσθήκες στην οικογένεια, επεκτάσεις που κατασκευάζονται στο σπίτι, ακόμη και μια παρόρμηση για μετεγκατάσταση - κατά προτίμηση σε ένα μέρος κοντά ή πάνω στο νερό. Αυτό που κάνει αυτή την τάση μοναδική είναι ότι ο Δίας ενώνεται με τον Ποσειδώνα (ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύες μέχρι το 2025) στις αρχές Απριλίου, και αυτός ο συνδυασμός είναι σαν ένα τεράστιο όνειρο. Είναι σχεδόν μια φούσκα που περιμένει να σκάσει. Επιπλέον, τόσο ο Άρης όσο και η Αφροδίτη μπαίνουν στους Ιχθύς αυτή τη στιγμή, οπότε κάτι πολύ ιδιαίτερο συμβαίνει στο οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό μπορεί να είναι πολύ όμορφο γύρω στα τέλη Απριλίου, για παράδειγμα η γέννηση ενός παιδιού, αλλά από την άλλη, αν οι προσδοκίες δεν είναι ρεαλιστικές, τότε μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις. Εάν αγοράζετε ακίνητο, μην κοιτάξετε απλώς το φυλλάδιο, ελέγξτε για πιθανές πλημμύρες ή ζημιές από το νερό! Μέχρι τα μέσα Μαΐου, υπάρχει μια τεράστια αλλαγή έμφασης για εσάς και ξεκινά μια δυναμική και εξωστρεφής περίοδος όταν ενδιαφέρεστε να κάνετε μια δυνατή παράσταση. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για αθλήματα και περιπέτεια και η όρεξή σας για κίνδυνο και νίκη αυξάνεται σημαντικά. Ρομαντικά, είναι ένας χρόνος γνωριμιών με ταχύτητα – ό,τι κι αν κάνετε, το κάνετε γρήγορα και αυθόρμητα. Η περίοδος από τον Μάιο έως τον Ιούνιο είναι μια βασική περίοδος για σχέσεις, και ακόμα κι αν φανεί ότι αρχικά αποτυγχάνετε, η επιτυχία θα έρθει σίγουρα μετά από επαναλαμβανόμενες πρωτοβουλίες. Η έμφαση στις σχέσεις είναι επίσης εμφανής τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, αυτή τη φορά ειδικά με παιδιά και παρέες. Πρέπει να βρείτε μια ισορροπία αυτή τη στιγμή μεταξύ της δικής σας ανάγκης για αυτοπροβολή, που είναι σημαντική το 2022, με τις ανάγκες των φίλων σας. Ενώ το τελευταίο μέρος του έτους είναι θετικό για τις σχέσεις, μπορεί να υπάρχει μια μύγα με τη μορφή κάποιου που είναι αναξιόπιστο ή απατηλό. Εάν αποσπάτε την προσοχή σας από πολλές σχέσεις, χρειάζεται λίγος χρόνος για να απεγκλωβιστείτε.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε πάντοτε ευγενικοί και ειλικρινείς. Προσπαθείτε να βρίσκεστε μέσα στα πράγματα και εμβαθύνετε με ευκολία σε αυτά. Σας αρέσουν οι γεωγραφικές ή διανοητικές περιπλανήσεις. Εξωστρεφείς πέρα από το φυσιολογικό, φιλικοί και καλά "δικτυωμένοι". 

  •   Λέξεις κλειδιά : Πρόσχαροι, ανοιχτόμυαλοι, τους αρέσει η ελευθερία, ζητούν πάντα νέες εμπειρίες.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΔΙΑΣ ΟΙΚΟΣ = 9ος Γενικά ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνά ο Δίας. Σωματικά συνδέεται με την λεκάνη έχει αρσενική φύση και γι' αυτό έχει μια πιο δραστική ενέργεια. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με τη προσωπικότητα του και ειδικότερα με την αναζήτηση βαθύτερου νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Για αυτό ασχολείται με τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ερεθίσματα. Σαν Μεταβλητό ζώδιο, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκδηλώνουν την ενέργειά τους με έναν χαλαρό και ευπροσάρμοστο τρόπο, με κάποια συγκεκριμένη ανησυχία και αστάθεια. Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από την αγάπη, την αλήθεια, την ορθότητα και μια άχαρη τάση να εκφράζεται πολύ απότομα ακόμα και όταν δεν τίθεται θέμα. Υπάρχει αγάπη για τους ανοιχτούς ορίζοντες και τα ταξίδια και μια ανάγκη για άνοδο του διανοητικού επιπέδου. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για υπερπήδηση της ζωώδους φύσης και προσέγγισης του θείου και μια ανυπομονησία σχετικά με τα ασήμαντα πράγματα της ζωής. Η αντιπάθεια για ότι είναι επιφανειακό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια έλλειψη ανοχής για τις λεπτές διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων.