τοξοτης-προβλεψεις

Τοξότης

Τοξότης – Προβλέψεις

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Μετά από κάποιες απογοητευτικές οικογενειακές σχέσεις, τα πράγματα πάνε πολύ πιο ομαλά αργότερα αυτή τη Δευτέρα. Είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα για να συνδεθείτε με φίλους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. 

Από 29 Μαΐου έως 04  Ιουνίου 2023

Μετά την πανσέληνο στο ζώδιό σας το περασμένο Σαββατοκύριακο, πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι εμφανίζονται στη ζωή σας και είναι μια πολυάσχολη περίοδος για ταξίδια και σχέσεις. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται και δημιουργείται μια ισχυρή σύνδεση με χαρισματικούς και σημαντικούς ανθρώπους, ειδικά στη διεθνή σκηνή. Αυτήν τη στιγμή ασχολείστε ενεργά με τη δημιουργία συνθηκών σταθερότητας και σταθερής ανάπτυξης στην εργασία και στο σπίτι και είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε τις αξίες της ομάδας σας. Ταυτόχρονα, υπάρχουν πολλοί πειρασμοί που μπορούν να σας παρασύρουν στο δρόμο σας. Οι οδηγίες για τον τρόπο ζωής και την υγεία υπερβαίνουν τα όρια, όταν πρόκειται για κοινωνικές και ταξιδιωτικές εκδηλώσεις.

ΜΑΪΟΣ 2023

Εδώ και ένα χρόνο, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Δίας βρίσκεται στον Κριό, κάτι που σας έχει προκαλέσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Τώρα, στις 16 Μαΐου, ο Δίας βγαίνει από τον Κριό και στο ζώδιο του Ταύρου, που φέρνει μια εντελώς νέα τάση που συνδέεται με την επιθυμία για οικονομική σταθερότητα και άνετες συνθήκες στην εργασία. Στην αρχή, όμως, δεν συμβαίνει αυτό. Με την είσοδό του στον Ταύρο, ο Δίας συναντά μια αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, η οποία είναι η αστρολογική υπογραφή για ιδεολογικές μάχες εξουσίας. Αυτές οι μάχες επικεντρώνονται στις συνθήκες εργασίας στην καθημερινότητά σας, οι οποίες βρίσκονται σε διαδικασία μεταμόρφωσης. Είναι πιθανό να συναντήσετε εξαιρετικά κυρίαρχες διανοητικές προσωπικότητες που θέλουν να επιβάλουν αλλαγές που βασίζονται σε μια νέα ιδεολογία. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με αλλαγές που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει, για παράδειγμα την εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία συνοδεύεται από μια αίσθηση αναπόφευκτου. Αυτό που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους είναι να προβλέψετε τι είδους αλλαγές είναι πιθανό να συμβούν και τι είδους διαταραχή στον εργασιακό χώρο θα είναι το αποτέλεσμα. Η αλλαγή μπορεί να αναβληθεί για λίγο, αλλά όχι μακροπρόθεσμα. Όσο περισσότερη καινοτομία λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή, τόσο το καλύτερο, αλλά βοηθάει να υπάρχει προσεκτικός διάλογος με τους ανθρώπους –τόσο στο σπίτι όσο και στον χώρο εργασίας– που επηρεάζονται περισσότερο.

Η Νέα Σελήνη  19 Μαΐου 2023

Στην 28ο 25΄  του Ταύρου στις 18:59 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 19 Μαΐου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Μετά από μια περίοδο εστίασης στην προσωπική σας αυτό-έκφραση, τώρα είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι οι ασχολίες σας έχουν κάποιο νόημα στην πράξη. Τώρα είναι η στιγμή να εργαστείτε σκληρά και ευσυνείδητα, έχοντας στο μυαλό σας ότι είναι πιο σημαντικό να βοηθάτε τους άλλους, από το να ενισχύετε το εγώ σας. Κοιτάξτε γύρω σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι λυγίζετε από το βάρος των οικιακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οπότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε νέες και πιο αποδοτικές συνήθειες για να ανακουφίσετε την πίεση που έχετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το 2023, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας, ο Δίας, μπαίνει ξανά στον Κριό, μετά από μια ανάδρομη περίοδο στους Ιχθύες, όταν ίσως έπρεπε να αντιμετωπίσετε μια δυστυχισμένη οικογενειακή κατάσταση. Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου μπορείτε να ακολουθήσετε ένα δημιουργικό εγχείρημα που τέθηκε σε αναμονή και είναι μια εξαιρετική περίοδος για παιδιά και ρομαντικά, όταν αναλαμβάνετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες και δημιουργείτε πραγματικά θετικές συνδέσεις, ιδιαίτερα στα μέσα Ιανουαρίου. Στις 17 Μαΐου, ο Δίας μετακομίζει στον Ταύρο και αυτό προκαλεί μια εξαιρετική αλλαγή, η οποία είναι πιθανό να επηρεάσει βαθιά την επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να προκύψει μια ιδεολογική σύγκρουση, η οποία φέρνει ισχυρά υπόγεια ρεύματα που σαμποτάρουν την καλή επικοινωνία. Αυτό μπορεί να συμβεί στη δουλειά, αλλά μπορεί επίσης να συμβεί σε σχέση με δασκάλους, αδέρφια ή ανθρώπους στη γειτονιά. Υπάρχει μια αδιαλλαξία για αυτήν την περίοδο. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να εμπλακεί σε μακροχρόνιες συζητήσεις για ζητήματα αρχής και αν είσαι αποφασισμένος να αποδειχθεί ότι έχεις δίκιο, φρόντισε… μπαίνεις σε μια τρύπα που είναι πιο βαθιά από ό,τι ξέρεις. Για τον Τοξότη, η είσοδος του Δία στον Ταύρο είναι θεωρητικά καλή για επιτυχία στη δουλειά, και για διεύρυνση του ρόλου σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου μπορεί να έχει δημιουργήσει το σκηνικό για την αλλαγή, ώστε να αναλάβετε έναν νέο ρόλο τον Μάιο. Ωστόσο, ο Δίας μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την υπερβολική επέκταση ή την υπερβολική σπατάλη, και όλο το καλοκαίρι υπάρχει μια τάση να θέλει κανείς να δημιουργήσει μια καλή εντύπωση και στη συνέχεια να ανακαλύψει το κόστος. Οι συνεργάτες μπορούν να δώσουν λογικές συμβουλές που αξίζει να ακούσετε, ιδιαίτερα στις αρχές Αυγούστου – που είναι μια πολύ καλή περίοδος για επαγγελματικούς λόγους και σχέσεις. Το 2023 είναι μια σημαντική περίοδος για εξελίξεις στο εσωτερικό. Η φετινή και η επόμενη χρονιά φέρνουν πολύ μεγαλύτερη οικογενειακή ευθύνη και σημαντικές προκλήσεις, αλλά είναι μια εποικοδομητική περίοδος για να χτίσουμε ισχυρότερα θεμέλια. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό στα μέσα Ιουνίου, όταν οι επενδύσεις τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία σας αποδίδουν.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε πάντοτε ευγενικοί και ειλικρινείς. Προσπαθείτε να βρίσκεστε μέσα στα πράγματα και εμβαθύνετε με ευκολία σε αυτά. Σας αρέσουν οι γεωγραφικές ή διανοητικές περιπλανήσεις. Εξωστρεφείς πέρα από το φυσιολογικό, φιλικοί και καλά "δικτυωμένοι". 

  •   Λέξεις κλειδιά : Πρόσχαροι, ανοιχτόμυαλοι, τους αρέσει η ελευθερία, ζητούν πάντα νέες εμπειρίες.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΔΙΑΣ ΟΙΚΟΣ = 9ος Γενικά ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνά ο Δίας. Σωματικά συνδέεται με την λεκάνη έχει αρσενική φύση και γι' αυτό έχει μια πιο δραστική ενέργεια. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με τη προσωπικότητα του και ειδικότερα με την αναζήτηση βαθύτερου νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Για αυτό ασχολείται με τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ερεθίσματα. Σαν Μεταβλητό ζώδιο, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκδηλώνουν την ενέργειά τους με έναν χαλαρό και ευπροσάρμοστο τρόπο, με κάποια συγκεκριμένη ανησυχία και αστάθεια. Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από την αγάπη, την αλήθεια, την ορθότητα και μια άχαρη τάση να εκφράζεται πολύ απότομα ακόμα και όταν δεν τίθεται θέμα. Υπάρχει αγάπη για τους ανοιχτούς ορίζοντες και τα ταξίδια και μια ανάγκη για άνοδο του διανοητικού επιπέδου. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για υπερπήδηση της ζωώδους φύσης και προσέγγισης του θείου και μια ανυπομονησία σχετικά με τα ασήμαντα πράγματα της ζωής. Η αντιπάθεια για ότι είναι επιφανειακό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια έλλειψη ανοχής για τις λεπτές διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων.