τοξοτης-προβλεψεις

Τοξότης

Τοξότης – Προβλέψεις

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023

Μπορείτε να περιμένετε ότι η επικοινωνία στο σπίτι ή επαγγελματικά θα είναι κάπως δύσκολη νωρίς σήμερα. Κοινωνικά, τα πράγματα πάνε καλά και μπορείτε να διασκεδάσετε με φίλους. 

Από 2 έως 8 Οκτωβρίου 2023

Μια σειρά από αλλαγές είναι στο δρόμο αυτή την εβδομάδα. Οι συνάδελφοι και οι ηγέτες με τους οποίους έχετε συνεργαστεί καλά, προχωρήστε σε άλλα πράγματα, αφήνοντάς σας να συνεχίσετε με τα μακροπρόθεσμα έργα εργασίας στα οποία έχετε δεσμευτεί. Το θέμα είναι να ξεπεράσετε όσα έχετε επιτύχει και να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν αποτελεσματικά. Όταν είναι, μπορείτε να ξεκινήσετε μια ριζοσπαστική νέα κατεύθυνση, αλλά αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους. Το Σαββατοκύριακο φέρνει μια αναταραχή στην κοινωνική σας ζωή, ή ίσως στις σχέσεις των παιδιών, και ένας αδύναμος κρίκος εξαλείφεται. Η εστίαση είναι στις προκλήσεις στις οικογενειακές σχέσεις αυτή τη στιγμή.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Για τους επόμενους δύο μήνες, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας, ο Δίας, κινείται ανάδρομα, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι η προσοχή σας είναι στραμμένη στην εδραίωση και την αντιμετώπιση ζητημάτων από το παρελθόν. Αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν πολύ με τον τρόπο που οργανώνετε την καθημερινή σας ζωή και τις συνήθειές σας, καθώς και το είδος της προόδου που θέλετε να σημειώσετε στη δουλειά. Οδεύετε προς μια επεκτατική και καινοτόμο περίοδο που ξεκινά στις αρχές του επόμενου έτους. Καθώς ξεκινάει ο Οκτώβριος, επεξεργάζεστε κάποιες διαταραχές που προκαλούνται από μια σύγκρουση αξιών ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους από τους οποίους εξαρτάστε, αλλά πολύ γρήγορα επικρατούν νέες τάσεις ηγεσίας. Αρχίζει να κυριαρχεί μια εργατική ηθική, με μια ηγεσία πιο προσανατολισμένη στις υπηρεσίες με την οποία τα πας καλά. Γύρω στις 12 Οκτωβρίου δίνεται μεγάλη έμφαση στις προσπάθειες για την ανακούφιση μιας δυστυχισμένης κατάστασης που επηρεάζει την οικογένεια ή την κοινότητα και οι λύσεις σε δύσκολα προβλήματα προκύπτουν μέσω συντονισμένης δράσης. Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου θα απορροφηθείτε περισσότερο από προσωπικά και προσωπικά ζητήματα, και αυτό συνεπάγεται τη δημιουργία μιας καλύτερης ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής σας ευημερίας. Υπάρχει μεγάλη εστίαση στην οικογένεια αυτή τη στιγμή και στην οικοδόμηση μιας ισχυρής πνευματικής βάσης για προσωπική ανάπτυξη.

Πανσέληνος 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στην 06ο 00΄ του Κριού από 12:57 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 29 Σεπτεμβρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο  σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως,  (παρορμητικό).

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να φανερώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Τώρα είναι η στιγμή να δείξετε τις ικανότητές σας και να σχεδιάσετε ένα ανώτερο προφίλ. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας στο κέντρο της προσοχής όλων, πιθανώς με κάποια αξιότητα δασκάλου, ή λόγω κοινωνικών πιέσεων για διασκέδαση ή για επίδειξη των ταλέντων σας. Σε αυτή την περίοδο σημασία δεν έχει τι ακριβώς γνωρίζετε, αλλά ποιόν γνωρίζετε. Οι ερωτικές περιπέτειες, η δημιουργική επιτυχία ή η γέννηση παιδιών μπορούν να είναι παράγοντες που σας δίνουν ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σας και της ταυτότητάς σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το 2023, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας, ο Δίας, μπαίνει ξανά στον Κριό, μετά από μια ανάδρομη περίοδο στους Ιχθύες, όταν ίσως έπρεπε να αντιμετωπίσετε μια δυστυχισμένη οικογενειακή κατάσταση. Από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου μπορείτε να ακολουθήσετε ένα δημιουργικό εγχείρημα που τέθηκε σε αναμονή και είναι μια εξαιρετική περίοδος για παιδιά και ρομαντικά, όταν αναλαμβάνετε επιτυχημένες πρωτοβουλίες και δημιουργείτε πραγματικά θετικές συνδέσεις, ιδιαίτερα στα μέσα Ιανουαρίου. Στις 17 Μαΐου, ο Δίας μετακομίζει στον Ταύρο και αυτό προκαλεί μια εξαιρετική αλλαγή, η οποία είναι πιθανό να επηρεάσει βαθιά την επαγγελματική σας ζωή. Μπορεί να προκύψει μια ιδεολογική σύγκρουση, η οποία φέρνει ισχυρά υπόγεια ρεύματα που σαμποτάρουν την καλή επικοινωνία. Αυτό μπορεί να συμβεί στη δουλειά, αλλά μπορεί επίσης να συμβεί σε σχέση με δασκάλους, αδέρφια ή ανθρώπους στη γειτονιά. Υπάρχει μια αδιαλλαξία για αυτήν την περίοδο. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να εμπλακεί σε μακροχρόνιες συζητήσεις για ζητήματα αρχής και αν είσαι αποφασισμένος να αποδειχθεί ότι έχεις δίκιο, φρόντισε… μπαίνεις σε μια τρύπα που είναι πιο βαθιά από ό,τι ξέρεις. Για τον Τοξότη, η είσοδος του Δία στον Ταύρο είναι θεωρητικά καλή για επιτυχία στη δουλειά, και για διεύρυνση του ρόλου σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου μπορεί να έχει δημιουργήσει το σκηνικό για την αλλαγή, ώστε να αναλάβετε έναν νέο ρόλο τον Μάιο. Ωστόσο, ο Δίας μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την υπερβολική επέκταση ή την υπερβολική σπατάλη, και όλο το καλοκαίρι υπάρχει μια τάση να θέλει κανείς να δημιουργήσει μια καλή εντύπωση και στη συνέχεια να ανακαλύψει το κόστος. Οι συνεργάτες μπορούν να δώσουν λογικές συμβουλές που αξίζει να ακούσετε, ιδιαίτερα στις αρχές Αυγούστου – που είναι μια πολύ καλή περίοδος για επαγγελματικούς λόγους και σχέσεις. Το 2023 είναι μια σημαντική περίοδος για εξελίξεις στο εσωτερικό. Η φετινή και η επόμενη χρονιά φέρνουν πολύ μεγαλύτερη οικογενειακή ευθύνη και σημαντικές προκλήσεις, αλλά είναι μια εποικοδομητική περίοδος για να χτίσουμε ισχυρότερα θεμέλια. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό στα μέσα Ιουνίου, όταν οι επενδύσεις τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία σας αποδίδουν.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Είστε πάντοτε ευγενικοί και ειλικρινείς. Προσπαθείτε να βρίσκεστε μέσα στα πράγματα και εμβαθύνετε με ευκολία σε αυτά. Σας αρέσουν οι γεωγραφικές ή διανοητικές περιπλανήσεις. Εξωστρεφείς πέρα από το φυσιολογικό, φιλικοί και καλά "δικτυωμένοι". 

  •   Λέξεις κλειδιά : Πρόσχαροι, ανοιχτόμυαλοι, τους αρέσει η ελευθερία, ζητούν πάντα νέες εμπειρίες.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΔΙΑΣ ΟΙΚΟΣ = 9ος Γενικά ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ Το ζώδιο του Τοξότη κυβερνά ο Δίας. Σωματικά συνδέεται με την λεκάνη έχει αρσενική φύση και γι' αυτό έχει μια πιο δραστική ενέργεια. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με τη προσωπικότητα του και ειδικότερα με την αναζήτηση βαθύτερου νοήματος της ανθρώπινης ύπαρξης. Για αυτό ασχολείται με τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ερεθίσματα. Σαν Μεταβλητό ζώδιο, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ εκδηλώνουν την ενέργειά τους με έναν χαλαρό και ευπροσάρμοστο τρόπο, με κάποια συγκεκριμένη ανησυχία και αστάθεια. Ο Τοξότης χαρακτηρίζεται από την αγάπη, την αλήθεια, την ορθότητα και μια άχαρη τάση να εκφράζεται πολύ απότομα ακόμα και όταν δεν τίθεται θέμα. Υπάρχει αγάπη για τους ανοιχτούς ορίζοντες και τα ταξίδια και μια ανάγκη για άνοδο του διανοητικού επιπέδου. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για υπερπήδηση της ζωώδους φύσης και προσέγγισης του θείου και μια ανυπομονησία σχετικά με τα ασήμαντα πράγματα της ζωής. Η αντιπάθεια για ότι είναι επιφανειακό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα μια έλλειψη ανοχής για τις λεπτές διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων.