παρθενος-προβλεψεις

Παρθένος

Παρθένος – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Υπάρχει μεγάλη εστίαση σε πληροφορίες ή συνδέσεις όπου υπάρχουν άλυτα ή κρυφά ζητήματα. Μόλις διαγραφούν, μπορείτε να εστιάσετε στον μελλοντικό σχεδιασμό.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Μια νέα σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο της καριέρας σας, καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, σηματοδοτεί ενεργητικές πρωτοβουλίες για να μεταδώσετε το επαγγελματικό σας μήνυμα. Τα άτομα με τα οποία συναλλάσσεστε τώρα τείνουν να είναι πιεστικοί και ανυπόμονοι, αλλά αυτό μπορεί να είναι καλό, καθώς σημαίνει ότι τα χρήματα ή η υποστήριξη έρχονται γρήγορα όταν χρειάζεται. Αυτήν τη στιγμή τα πράγματα πάνε αργά για εσάς λόγω ζητημάτων από το παρελθόν, που πιθανώς συνδέονται με ημιτελείς εργασίες, που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και το σημαντικό είναι να εξαλείψετε τις παρεξηγήσεις και να αποκαλύψετε τις αδυναμίες. Θα διαπιστώσετε ότι τα προβλήματα που φοβάστε απλά εξατμίζονται.

ΜΑΙΟΣ 2022

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους, κάτι που προκαλεί μια παρόρμηση να αναπτύξετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και να πάρετε νέες πρωτοβουλίες στην καριέρα σας. Ωστόσο, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα στις 10, θα χρειαστεί να βάλετε τα σχέδια σε παύση και να προετοιμάσετε καλύτερα το έδαφος. Την περίοδο γύρω στην 3η εβδομάδα του Μαΐου, οι εταίροι θα έχουν μπει σε θέση να προσφέρουν υποστήριξη. Αυτή τη στιγμή που ίσως χρειαστεί να παραδώσετε προσωρινά την ηγεσία σε κάποιον με τη σωστή επιρροή. Υπάρχει μεγάλη εστίαση στην επικοινωνία, τα ταξίδια ή την εκπαίδευση όλο αυτόν τον μήνα, και την 1η Μαΐου μπορεί να υπάρξει μια εκπληκτική εξέλιξη που θα βγάλει τα πράγματα εκτός πορείας – ή ίσως φέρνει μια συναρπαστική ευκαιρία. Ζητήματα επικοινωνίας επισημαίνονται στην έκλειψη Σελήνης στις 16 και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με συναδέλφους ή επαγγελματικούς οργανισμούς, οι οποίες μπορεί να μπλοκαριστούν με κάποιο τρόπο. Ο Μάιος φέρνει επίσης σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για επαγγελματικές συνεργασίες, που ευνοούνται όλο τον Μάιο και τον Ιούνιο. Μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους να αναλάβουν αρκετά ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες, αλλά οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αρκετά μεγάλες. Ο ρόλος σας μπορεί να είναι να μετακινηθείτε από το ένα μέρος στο άλλο για να συρράψετε τις συνδέσεις που θα κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Αυτή την περίοδο θα είσαστε πολύ απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις. Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να περιμένετε αρκετές επαγγελματικές αλλαγές, και εάν είσαστε προετοιμασμένοι να πάρετε μεγαλύτερες υπευθυνότητες μπορείς να προοδεύσετε σημαντικά. Οι οικογενειακές ευθύνες μπορεί να πάρουν δεύτερη θέση έναντι στις επαγγελματικές φιλοδοξίες λόγω του ότι τώρα αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο εάν θέλετε να προοδεύσετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Κατά τη διάρκεια του 2022 υπάρχει έντονη εστίαση σε πρακτικά θέματα σε τρεις συγκεκριμένους τομείς - εργασία με παιδιά και δημιουργικότητα, ανάπτυξη πνευματικών δεξιοτήτων και μεταρρύθμιση του τρόπου ζωής σας, προωθώντας παράλληλα την ατζέντα σας. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο υπάρχουν ζητήματα που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα παιδιά ή τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε ξεπερνώντας το άγχος για την αυτοέκφραση. Αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο θέμα που ενεργοποιείται αυτή τη στιγμή και η αγάπη, το σεξ και ο ρομαντισμός μπορεί να είναι το χωνευτήρι στο οποίο μεταμορφώνεστε. Υπάρχει μια συναρπαστική εστίαση στις σχέσεις φέτος. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι ο Δίας, που γενικά αντιπροσωπεύει την καλή τύχη και την επέκταση, βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιό σας Παρθένο μέχρι τα μέσα Μαΐου, όταν ενώνεται με τον πλανήτη των ονείρων και της ψευδαίσθησης - τον Ποσειδώνα. Αυτό αντιπροσωπεύει σχέσεις με οραματιστές και δημιουργικούς ανθρώπους που μπορεί ή όχι να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους. Μπορείτε εύκολα να συναντήσετε κάποιον του οποίου τα όνειρα είναι τρυπημένα και οι ελπίδες του ξεφουσκώνουν, αλλά μπορεί εξίσου εύκολα να συναντήσετε έναν αληθινό οραματιστή που έχει πραγματικά ευεργετική επίδραση στον κόσμο και από τον οποίο θέλετε να εμπνευστείτε. Στην εργασία, οι τάσεις που επηρέασαν την καθημερινή σας ζωή και τους ρυθμούς σας το 2021 συνεχίζονται και το 2022. Αυτή είναι η εποχή που προσπαθείτε να ενοποιήσετε τις ομάδες εργασίας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μεγάλης αναδιάρθρωσης, καθώς οι νέες τάσεις αμφισβητούν τον αποδεκτό τρόπο δράσης. Μπορείτε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να πλοηγηθούν σε αυτές τις αλλαγές και ο Μάιος και ο Ιούνιος φέρνουν επαγγελματική ανέλιξη. Από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου, σημειώνονται μια σειρά από αλλαγές που επηρεάζουν τις σχέσεις, τα χρήματα και την ασφάλεια. Αυτή μπορεί να είναι μια αρκετά θετική περίοδος για τους συνεργάτες, που βρίσκουν δυναμικούς νέους τρόπους για να κερδίζουν χρήματα, αλλά που επίσης φαίνεται να αλλάζουν στυλ και να γίνονται πολύ πιο άμεσοι στις συναλλαγές τους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συμπονετικοί πάντοτε. Ενδιαφέρεστε για την καλή εξυπηρέτηση των άλλων και ανησυχείτε εύκολα για αυτούς. Μεθοδικοί, τακτοποιημένοι στις σχέσεις σας ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω της παροχής υπηρεσιών προς το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας.
  • Λέξεις κλειδιά : Αναλυτικοί, κριτικοί, μετριόφρονες, πρόθυμοι να βοηθήσουν, σκοπεύουν πάντα στο τέλειο.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 6ος

Γενικά ΟΡΓΑΝΩΣΗ Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά ο Ερμής. Σχετικά με το σώμα, η Παρθένος συνδέεται με το πεπτικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό είναι πιο αντιδραστικό ζώδιο στην ενέργειά του. Σαν ζώδιο της Γης έχει σχέση με τα υλικά πράγματα και τις προσωπικές λειτουργίες, την εργασία, το σώμα καθώς και την αρχή της οργάνωσης. Σαν ευμετάβλητο ζώδιο είναι προσαρμόσιμο και αυτό εκδηλώνεται σαν ένα χάρισμα για κρίση και ανάλυση. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκδηλώνονται με έναν τελειομανή τρόπο και προκαλούν τάσεις για κριτική και αυτοκριτική. Υπάρχει προδιάθεση για σκληρή δουλειά και προσφορά βοήθειας στους άλλους. Η εργασία είναι μια πολύ σημαντική αρχή και υπάρχει μια ανάγκη να οργανώνονται οι άνθρωποι κοινωνικά ανάλογα με την εργασία. Υπάρχει τάση για ανάλυση των πάντων και ταξινόμηση των πληροφοριών. Η λογική κυριαρχεί και μια μεγαλύτερη ισορροπία θα μπορούσε να επιτευχθεί αν θα δινόταν μεγαλύτερος χώρος στην φαντασία και τις παράλογες παρορμήσεις.