παρθενος-προβλεψεις

Παρθένος

Παρθένος – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που μπορείτε να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας και τη δημιουργικότητα των παιδιών σε κάτι ουσιαστικό. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από αντιπαραθέσεις και αγχωτικές καταστάσεις.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής θα μετακινηθεί επιτέλους από τον Αιγόκερω, όπου κινείται ανάδρομα και κατευθείαν εδώ και μερικούς μήνες, και στον Υδροχόο. Πριν το κάνει, περνάει τον Πλούτωνα και αυτό σηματοδοτεί μια κάθαρση ή μύηση, τα εμπόδια αφαιρούνται και όλη η δουλειά που έχετε κάνει, σε σχέση με έργα, παιδιά και δημιουργικά σχέδια, θα αποδώσει. Μέχρι το Σαββατοκύριακο προκύπτει ένα νέο σκηνικό, το οποίο θα είναι εξαιρετικά θετικό για τις εργασιακές σχέσεις. Το φυσικό σας ταλέντο να βοηθάτε άλλους και να είστε μέλος μιας ομάδας κερδίζει διακρίσεις και νέοι πόροι έρχονται στο δρόμο σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Επειδή ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής ήταν πρόσφατα ανάδρομος, πέρασε υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα στο ζώδιο του Αιγόκερω και στις 11 Φεβρουαρίου τελικά μετακινείται από αυτό το ζώδιο και στον Υδροχόο. Αυτό φέρνει μια αλλαγή εστίασης. Νωρίτερα η εστίαση ήταν στην αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα και την προσωπική απόδοση, αλλά για τον υπόλοιπο Φεβρουάριο είναι περισσότερο για το πώς να διοχετεύσετε τις δημιουργικές σας δεξιότητες πρακτικά στην επαγγελματική σας ζωή. Από την 11η και μετά, υπάρχουν εξαιρετικές τάσεις για τη δουλειά, κυρίως επειδή έρχεστε με ιδέες χωρίς αποκλεισμούς που κάνουν τους πάντες να συμμετέχουν. Τόσο οι εργασιακές όσο και οι προσωπικές συνεργασίες ευδοκιμούν και θα υπάρξει μεγαλύτερη προσέγγιση, περισσότεροι διαθέσιμοι πόροι και γενική διεύρυνση των δυνατοτήτων. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή περίοδος για την προώθηση νέων και καινοτόμων ιδεών και για τη συνεργασία με άλλους που ξέρουν πώς να τις πουλήσουν. Στις 20 Φεβρουαρίου υπάρχει μια νέα σελήνη στο αντίθετο ζώδιο σας Ιχθύς, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση στις σχέσεις. Αυτή είναι μια περίοδος που είναι θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά και θετική για τα οικονομικά της συνεργασίας λόγω τολμηρών πρωτοβουλιών και της απλής καλής τύχης. Τα τέλη Φεβρουαρίου είναι μια περίοδος που αποκτάτε πολύ μεγαλύτερη επίγνωση των συναισθηματικών ζητημάτων και της οικειότητας, κυρίως μέσω παιχνιδιάρικων πρωτοβουλιών.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Μετά από μια περίοδο εστίασης στην προσωπική σας αυτό-έκφραση, τώρα είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι οι ασχολίες σας έχουν κάποιο νόημα στην πράξη. Τώρα είναι η στιγμή να εργαστείτε σκληρά και ευσυνείδητα, έχοντας στο μυαλό σας ότι είναι πιο σημαντικό να βοηθάτε τους άλλους, από το να ενισχύετε το εγώ σας. Κοιτάξτε γύρω σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι λυγίζετε από το βάρος των οικιακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οπότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε νέες και πιο αποδοτικές συνήθειες για να ανακουφίσετε την πίεση που έχετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το νέο έτος 2023, η ζωή είναι αρκετά έντονη, ειδικά σε σχέση με τα παιδιά και τυχόν δημιουργικά εγχειρήματα που μπορεί να κάνετε. Καθώς ο κυβερνήτης του ζώδιού σας ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτή τη στιγμή, αυτή η έντονη εστίαση συνεχίζεται μέχρι τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στις 10 Φεβρουαρίου, η οποία φέρνει κάποιο είδος κάθαρσης. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς, όταν δουλεύετε καλά με τους συναδέλφους και καταφέρνετε να δεσμεύσετε τα άκρα. Το βασικό γεγονός το 2023 είναι η άφιξη του Κρόνου στο αντίθετο ζώδιο σας Ιχθύς, όπου θα είναι για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Αυτό υπογραμμίζει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της σχέσης και πιθανώς σηματοδοτεί την ανάγκη για περισσότερη δέσμευση, ακόμα κι αν υπάρχουν ευθύνες. Μπορεί να υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις – ιδιαίτερα γύρω στον Ιούνιο, κάτι που είναι καλό για τους συνεργάτες και καλό για τη θέση σας στην κοινωνία γενικότερα. Οι σύντροφοι μπορεί να θέλουν να κάνουν μια μεταμόρφωση στη ζωή τους αυτή τη στιγμή, και μπορεί επίσης να σκέφτεστε μια διαφορετική γραμμή εργασίας ή σπουδών. Υπάρχει μια θετική εστίαση στη διεύρυνση των οριζόντων σας μέσω σπουδών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ταξιδιών κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023, και αυτό μπορεί να καταλήξει σε μια πραγματικά συναρπαστική εξέλιξη στις αρχές του 2024 επίσης. Αυτό αντανακλάται επίσης στη διάθεσή σας, η οποία είναι πολύ λιγότερο αισιόδοξη και αισιόδοξη για το μέλλον – ίσως λόγω θετικών εξελίξεων στις σχέσεις. Βασικές περίοδοι για σχέσεις είναι η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, η οποία είναι παθιασμένη αλλά ίσως μάλλον αγχωτική. Τότε ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι πολύ ενδιαφέροντες με μια σύνθετη αλληλεπίδραση που έχει ένα στοιχείο απρόβλεπτου. Ωστόσο, υπάρχουν πραγματικά θετικές τάσεις για την αγάπη και τα ταξίδια αυτή τη στιγμή, και ακόμα κι αν έχετε αλλάξει γνώμη ή αν η αγάπη φαίνεται να υποχωρεί, υπάρχουν επανειλημμένες ευκαιρίες για να το κάνετε καλό… και με τους δικούς σας όρους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συμπονετικοί πάντοτε. Ενδιαφέρεστε για την καλή εξυπηρέτηση των άλλων και ανησυχείτε εύκολα για αυτούς. Μεθοδικοί, τακτοποιημένοι στις σχέσεις σας ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω της παροχής υπηρεσιών προς το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας.
  • Λέξεις κλειδιά : Αναλυτικοί, κριτικοί, μετριόφρονες, πρόθυμοι να βοηθήσουν, σκοπεύουν πάντα στο τέλειο.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 6ος

Γενικά ΟΡΓΑΝΩΣΗ Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά ο Ερμής. Σχετικά με το σώμα, η Παρθένος συνδέεται με το πεπτικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό είναι πιο αντιδραστικό ζώδιο στην ενέργειά του. Σαν ζώδιο της Γης έχει σχέση με τα υλικά πράγματα και τις προσωπικές λειτουργίες, την εργασία, το σώμα καθώς και την αρχή της οργάνωσης. Σαν ευμετάβλητο ζώδιο είναι προσαρμόσιμο και αυτό εκδηλώνεται σαν ένα χάρισμα για κρίση και ανάλυση. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκδηλώνονται με έναν τελειομανή τρόπο και προκαλούν τάσεις για κριτική και αυτοκριτική. Υπάρχει προδιάθεση για σκληρή δουλειά και προσφορά βοήθειας στους άλλους. Η εργασία είναι μια πολύ σημαντική αρχή και υπάρχει μια ανάγκη να οργανώνονται οι άνθρωποι κοινωνικά ανάλογα με την εργασία. Υπάρχει τάση για ανάλυση των πάντων και ταξινόμηση των πληροφοριών. Η λογική κυριαρχεί και μια μεγαλύτερη ισορροπία θα μπορούσε να επιτευχθεί αν θα δινόταν μεγαλύτερος χώρος στην φαντασία και τις παράλογες παρορμήσεις.