παρθενος-προβλεψεις

Παρθένος

Παρθένος – Προβλέψεις

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Η Παρασκευή φέρνει νέους ανθρώπους στην ηγεσία των οποίων η κύρια προτεραιότητα είναι η δημιουργία νέων γραμμών επικοινωνίας, οι νέες επιχειρηματικές συνδέσεις και η αυξημένη συνειδητοποίηση της σημασίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.  

Από 20 έως 26  Μαΐου 2024

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής ενώνει τον ηλεκτρικό Ουρανό και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξυπνήσετε νέες ιδέες μέσω του ενδιαφέροντος για την αστρολογία και άλλες αντισυμβατικές μεθόδους. Μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρές σχέσεις με άτομα που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας, ειδικά στο εξωτερικό. Μεγάλες αλλαγές συμβαίνουν τώρα στην επαγγελματική σας ζωή. Πολλές φωνές φωνάζουν να ακουστούν και όλοι έχουν μια ιδέα για το πώς να προσαρμοστούν και να μεταμορφωθούν. Επειδή οι βασικοί κανόνες στην εργασία αρχίζουν να αλλάζουν, η επιτυχία εξαρτάται πλέον από το να προσαρμοστείς πρώτος στις επόμενες τάσεις.

Μάϊος 2024

Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν αρκετά έντονοι συναισθηματικά και ψυχολογικά, πιθανώς επειδή νιώσατε την επιθυμία να εμβαθύνετε σε διαμορφωτικά γεγονότα από το παρελθόν σας. Αυτή η τάση συνεχίζεται για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, οπότε υπάρχει μια σημαντική αλλαγή της έμφασης, η οποία κάνει τη ζωή πολύ πιο ευχάριστη και πολύ λιγότερο αγχωτική. Μέχρι τα μέσα Μαΐου το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στη διεύρυνση των οριζόντων σας πνευματικά και μέσω ταξιδιών. Αυτή τη στιγμή ασπάζεστε πολύ ισχυρές πεποιθήσεις που σας φέρνουν σε αντίθεση με ορισμένες τάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, όπως η τεχνητή νοημοσύνη ή ο αυτοματισμός για παράδειγμα, που δημιουργούν πολύ άγχος. Σε αυτήν την περίοδο έλκεστε σε ομάδες, ιδιαίτερα στη διεθνή σφαίρα, που είναι κοινωνικά συνειδητοποιημένες και κοιτάζουν προς το μέλλον. Αυτή είναι η τέλεια περίοδος για αντισυμβατικές σπουδές και για ψυχαγωγικές εναλλακτικές απόψεις. Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου προκύπτουν σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Πραγματοποιούνται τεκτονικές μετατοπίσεις, οι οποίες μπορούν επίσης να επηρεάσουν την τροχιά των εταίρων. Εμφανίζονται νέα φιλικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα εξωστρεφές και χαρούμενο περιβάλλον, ανοίγοντας νέες δυνατότητες καριέρας μέσω κοινωνικής δικτύωσης και βελτιωμένων τεχνικών επικοινωνίας.

Πανσέληνος 23 Μαΐου 2024

Στην 02ο 57΄ του Τοξότη στις 16:53 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 23 Μαΐου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Διδύμων Τοξότη στο σταυρό Διδύμων Τοξότη, Παρθένου Ιχθύων (μεταβλητό).

Κατά την έναρξη της φάσης αυτής, θα υπάρξουν αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, για παράδειγμα μια μετακόμιση, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την καριέρα σας. Μπορεί να είναι σημαντικότερο για εσάς να βρείτε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον, από ότι να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που έρχονται πραγματικά στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, και θα παρακινείστε ισχυρά προς τη δημιουργία των πιο ασφαλών καταστάσεων σε ότι έχει σχέση με την οικιακή σου ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια στον τομέα αυτό.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Η χρονιά ξεκινά με σύγχυση, καθώς το πρώτο μισό του Ιανουαρίου υπογραμμίζει μια κατάσταση που σχετίζεται με το σπίτι ή τις οικογενειακές σχέσεις από τις οποίες πρέπει να απομακρυνθείτε. Αφού το κάνετε αυτό, ακολουθούν εξαιρετικές τάσεις, οι οποίες είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες για τη συνεργασία, την εκπαίδευση και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά. Θα μπορείτε να επανεκκινήσετε ένα δημιουργικό έργο που τέθηκε σε αναμονή τα Χριστούγεννα. Τα τέλη Φεβρουαρίου και οι αρχές Μαρτίου δεν είναι πραγματικά λιγότερο μπερδεμένα, τουλάχιστον όσον αφορά τις σχέσεις. Μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιορίσετε τι θέλουν οι άλλοι άνθρωποι, και όσο δεν το γνωρίζετε, αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε κενό. Επειδή ο Κρόνος βρίσκεται στο αντίθετό σας ζώδιο φέτος και του χρόνου, οι σχέσεις είναι προκλητικές και οι άνθρωποι απαιτητικοί. Σε αυτήν την περίοδο, πρέπει να προσαρμοστείτε στις ανάγκες των συνεργατών και να τους αφήσετε να αποφασίσουν ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσουν. Υπάρχουν πράγματι συναρπαστικές προοπτικές, ειδικά για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας πνευματικά, πολιτιστικά ή μέσω ταξιδιών, τουλάχιστον στις αρχές Μαΐου. Υπάρχει μια αλλαγή εστίασης καθώς ξεκινά ο μήνας Ιούνιος και αυτή τη στιγμή υπάρχουν ευκαιρίες που επηρεάζουν την καριέρα σας. Είναι μια πιθανότητα οι τεχνολογικές εξελίξεις όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη να αρχίσουν να αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εργασία, καθώς ορισμένες διαδικασίες αρχίζουν να αυτοματοποιούνται. Οι αρχές Ιουνίου είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνεργαστείτε με ανθρώπους για να επωφεληθείτε από τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει στην επαγγελματική σας ζωή. Ο Ιούνιος είναι μια εξαιρετική περίοδος για να συνεργαστείτε με μια δημιουργική ομάδα που ξέρει ακριβώς πώς να μεταδώσει το μήνυμα στις μάζες. Τους δύο τελευταίους μήνες του 2024, δίνεται μεγάλη έμφαση σε οικογενειακά θέματα και συνεργασίες. Μέχρι τα Χριστούγεννα, πρέπει να περιηγηθείτε πολύ προσεκτικά στη δυναμική της οικογένειας. Τα σχέδια που μπορεί να έχετε εσείς και ένας πιθανός σύντροφος τείνουν να μην είναι ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή, γι' αυτό και αντιμετωπίζετε το ένα εμπόδιο μετά το άλλο. Η ιδέα είναι να μείνετε προσγειωμένοι και να κρατάτε τα πράγματα απλά. Πρέπει να υπάρχουν μεγάλα σχέδια για την επόμενη χρονιά.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συμπονετικοί πάντοτε. Ενδιαφέρεστε για την καλή εξυπηρέτηση των άλλων και ανησυχείτε εύκολα για αυτούς. Μεθοδικοί, τακτοποιημένοι στις σχέσεις σας ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω της παροχής υπηρεσιών προς το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας.
  • Λέξεις κλειδιά : Αναλυτικοί, κριτικοί, μετριόφρονες, πρόθυμοι να βοηθήσουν, σκοπεύουν πάντα στο τέλειο.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 6ος

Γενικά ΟΡΓΑΝΩΣΗ Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά ο Ερμής. Σχετικά με το σώμα, η Παρθένος συνδέεται με το πεπτικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό είναι πιο αντιδραστικό ζώδιο στην ενέργειά του. Σαν ζώδιο της Γης έχει σχέση με τα υλικά πράγματα και τις προσωπικές λειτουργίες, την εργασία, το σώμα καθώς και την αρχή της οργάνωσης. Σαν ευμετάβλητο ζώδιο είναι προσαρμόσιμο και αυτό εκδηλώνεται σαν ένα χάρισμα για κρίση και ανάλυση. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκδηλώνονται με έναν τελειομανή τρόπο και προκαλούν τάσεις για κριτική και αυτοκριτική. Υπάρχει προδιάθεση για σκληρή δουλειά και προσφορά βοήθειας στους άλλους. Η εργασία είναι μια πολύ σημαντική αρχή και υπάρχει μια ανάγκη να οργανώνονται οι άνθρωποι κοινωνικά ανάλογα με την εργασία. Υπάρχει τάση για ανάλυση των πάντων και ταξινόμηση των πληροφοριών. Η λογική κυριαρχεί και μια μεγαλύτερη ισορροπία θα μπορούσε να επιτευχθεί αν θα δινόταν μεγαλύτερος χώρος στην φαντασία και τις παράλογες παρορμήσεις.