παρθενος-προβλεψεις

Παρθένος

Παρθένος – Προβλέψεις

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Το πρωί μπορεί να σας αφήσει λίγο συναισθηματικά αποπροσανατολισμένο, ίσως λόγω κακής επικοινωνίας, αλλά αργότερα μέσα στην ημέρα τα πράγματα βελτιώνονται. Οι ιδέες και οι επαφές δημιουργούν χρήματα. 

Από 29 Μαΐου έως 04  Ιουνίου 2023

Ξεκινάς την εβδομάδα με ενθουσιασμένη διάθεση γιατί επιτέλους κάνεις την κίνηση ή παίρνεις το αποτέλεσμα που περίμενες. Παίρνεις μια ανάσα ελευθερίας και ανοίγονται εξωτικοί ψυχικοί και γεωγραφικοί ορίζοντες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για ταξίδια ή για αλληλεπίδραση με πνευματικά προσανατολισμένες ομάδες. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή που οι σύντροφοι μπορεί να ταξιδεύουν ή όταν συναντάτε συνεργάτες εν κινήσει. Ένας φίλος ή ένας συνάδελφος μπορεί να εξαφανιστεί μυστηριωδώς από τη σκηνή στις αρχές αυτής της εβδομάδας και γενικά επικεντρώνεται στις ανακατατάξεις στη δουλειά λόγω νέων μεθόδων με τις οποίες δεν αισθάνεστε ακόμα άνετα.

ΜΑΪΟΣ 2023

Καθώς ξεκινά ο Μάιος, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής, ο οποίος είναι ανάδρομος μέχρι τις 15, συναντά τον Ήλιο και αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που έχετε μια σημαντική συνειδητοποίηση ή όταν μπορείτε να μεταδώσετε σημαντικές πληροφορίες. Το πρώτο μισό του μήνα είναι μια στιγμή για να συζητήσετε λεπτομερή σχέδια με συνεργάτες για να δώσετε στο μέλλον περισσότερη δομή. Οι λέξεις κλειδιά είναι η συνεργασία και η μάθηση. Αναδεικνύονται οι μελέτες, ειδικά αν υπάρχουν διεθνείς διασυνδέσεις και μη παραδοσιακά ενδιαφέροντα. Μετά τις 20 Μαΐου, υπάρχει μια αποφασιστική αλλαγή έμφασης. Αυτό είναι ένα σημείο καμπής για εσάς, όταν μπορείτε να αρχίσετε να προχωράτε μπροστά και να επιδιώκετε κάποιες πρωτοποριακές ιδέες. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στην καριέρα σας και ιδιαίτερα σε μια μεταμόρφωση που λαμβάνει χώρα η οποία αλλάζει αργά αλλά σταθερά τους βασικούς κανόνες για την εργασία. Γύρω στις 20 Μαΐου ξεκινά μια έντονη ιδεολογική συζήτηση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει έναν σύντροφο ή ένα μέλος της οικογένειας περισσότερο από εσάς. Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο χάσμα που επηρεάζει τις πεποιθήσεις τώρα, και ότι οι άνθρωποι τηρούν φανατικά τη μία ή την άλλη πλευρά. Οι άνθρωποι διεκδικούν πνευματική εξουσία και δαιμονοποιούν όσους δεν συμμερίζονται τις πεποιθήσεις τους. Είναι ένα καζάνι μαγισσών που θα μπορούσες κάλλιστα να το κάνεις χωρίς.

Η Νέα Σελήνη  19 Μαΐου 2023

Στην 28ο 25΄  του Ταύρου στις 18:59 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 19 Μαΐου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Έγνοιες σχετικές με την οικονομική επιβίωση μυστηριωδώς εξαφανίζονται την περίοδο αυτή, ανοίγοντας το δρόμο για την ευτυχία που αφορά τις δυνατότητες του μέλλοντος. Υπάρχει μια έντονη πιθανότητα ταξιδιών και ανάπτυξης  ενδιαφερόντων σε ξένους πολιτισμούς. Τώρα είναι η εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αυξάνοντας την κατανόησή σας. Για το σκοπό αυτό είναι φρόνιμο να παρακολουθήσετε μαθήματα και να ανταλλάσσετε ιδέες με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το νέο έτος 2023, η ζωή είναι αρκετά έντονη, ειδικά σε σχέση με τα παιδιά και τυχόν δημιουργικά εγχειρήματα που μπορεί να κάνετε. Καθώς ο κυβερνήτης του ζώδιού σας ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτή τη στιγμή, αυτή η έντονη εστίαση συνεχίζεται μέχρι τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στις 10 Φεβρουαρίου, η οποία φέρνει κάποιο είδος κάθαρσης. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς, όταν δουλεύετε καλά με τους συναδέλφους και καταφέρνετε να δεσμεύσετε τα άκρα. Το βασικό γεγονός το 2023 είναι η άφιξη του Κρόνου στο αντίθετο ζώδιο σας Ιχθύς, όπου θα είναι για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Αυτό υπογραμμίζει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της σχέσης και πιθανώς σηματοδοτεί την ανάγκη για περισσότερη δέσμευση, ακόμα κι αν υπάρχουν ευθύνες. Μπορεί να υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις – ιδιαίτερα γύρω στον Ιούνιο, κάτι που είναι καλό για τους συνεργάτες και καλό για τη θέση σας στην κοινωνία γενικότερα. Οι σύντροφοι μπορεί να θέλουν να κάνουν μια μεταμόρφωση στη ζωή τους αυτή τη στιγμή, και μπορεί επίσης να σκέφτεστε μια διαφορετική γραμμή εργασίας ή σπουδών. Υπάρχει μια θετική εστίαση στη διεύρυνση των οριζόντων σας μέσω σπουδών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ταξιδιών κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023, και αυτό μπορεί να καταλήξει σε μια πραγματικά συναρπαστική εξέλιξη στις αρχές του 2024 επίσης. Αυτό αντανακλάται επίσης στη διάθεσή σας, η οποία είναι πολύ λιγότερο αισιόδοξη και αισιόδοξη για το μέλλον – ίσως λόγω θετικών εξελίξεων στις σχέσεις. Βασικές περίοδοι για σχέσεις είναι η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, η οποία είναι παθιασμένη αλλά ίσως μάλλον αγχωτική. Τότε ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι πολύ ενδιαφέροντες με μια σύνθετη αλληλεπίδραση που έχει ένα στοιχείο απρόβλεπτου. Ωστόσο, υπάρχουν πραγματικά θετικές τάσεις για την αγάπη και τα ταξίδια αυτή τη στιγμή, και ακόμα κι αν έχετε αλλάξει γνώμη ή αν η αγάπη φαίνεται να υποχωρεί, υπάρχουν επανειλημμένες ευκαιρίες για να το κάνετε καλό… και με τους δικούς σας όρους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συμπονετικοί πάντοτε. Ενδιαφέρεστε για την καλή εξυπηρέτηση των άλλων και ανησυχείτε εύκολα για αυτούς. Μεθοδικοί, τακτοποιημένοι στις σχέσεις σας ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω της παροχής υπηρεσιών προς το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας.
  • Λέξεις κλειδιά : Αναλυτικοί, κριτικοί, μετριόφρονες, πρόθυμοι να βοηθήσουν, σκοπεύουν πάντα στο τέλειο.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 6ος

Γενικά ΟΡΓΑΝΩΣΗ Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά ο Ερμής. Σχετικά με το σώμα, η Παρθένος συνδέεται με το πεπτικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό είναι πιο αντιδραστικό ζώδιο στην ενέργειά του. Σαν ζώδιο της Γης έχει σχέση με τα υλικά πράγματα και τις προσωπικές λειτουργίες, την εργασία, το σώμα καθώς και την αρχή της οργάνωσης. Σαν ευμετάβλητο ζώδιο είναι προσαρμόσιμο και αυτό εκδηλώνεται σαν ένα χάρισμα για κρίση και ανάλυση. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκδηλώνονται με έναν τελειομανή τρόπο και προκαλούν τάσεις για κριτική και αυτοκριτική. Υπάρχει προδιάθεση για σκληρή δουλειά και προσφορά βοήθειας στους άλλους. Η εργασία είναι μια πολύ σημαντική αρχή και υπάρχει μια ανάγκη να οργανώνονται οι άνθρωποι κοινωνικά ανάλογα με την εργασία. Υπάρχει τάση για ανάλυση των πάντων και ταξινόμηση των πληροφοριών. Η λογική κυριαρχεί και μια μεγαλύτερη ισορροπία θα μπορούσε να επιτευχθεί αν θα δινόταν μεγαλύτερος χώρος στην φαντασία και τις παράλογες παρορμήσεις.