παρθενος-προβλεψεις

Παρθένος

Παρθένος – Προβλέψεις

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2023

Η Σελήνη στο ζώδιό σας ενισχύει την επιθυμία να εμπλακείτε με ανθρώπους και να δημιουργήσετε δημιουργικές συνεργασίες. Μπορείτε να πάρετε πολλή έμπνευση από συνδέσεις στο εξωτερικό. 

Από 04 έως 10 Δεκεμβρίου 2023

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ο κυβερνήτης των ζωδίων σας ο Ερμής πηγαίνει σταθερά ανάδρομος, κάτι που θα είναι πολύ καλό για να συνεχίσετε τις σχέσεις με τα παιδιά και την οικογένεια ή για να ξαναεπισκεφτείτε ένα ειδύλλιο – ίσως με κάποιον που βρίσκεται σε κάποια απόσταση. Υπάρχουν προοπτικές για χαρούμενες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, καθώς και σε σχέση με δημιουργικά έργα και καθοδήγηση. Υπάρχουν νέες εξελίξεις στο σπίτι αυτή τη στιγμή, και μερικοί άνθρωποι έχουν πολύ υψηλές προσδοκίες για το μέλλον - όνειρα για ταξίδια ή επέκταση του σπιτιού ίσως. Είναι δουλειά σας να φέρετε στη γη τις υπερβολικές προσδοκίες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Καθώς ξεκινά ο μήνας Δεκέμβριος, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής μετακινείται από τον Τοξότη στον Αιγόκερω, κάτι που σηματοδοτεί ένα διάλειμμα από τις μάλλον συγκεχυμένες τάσεις στην οικιακή σας ζωή και μια πολύ εποικοδομητική εστίαση στην προώθηση του εαυτού σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αυτή είναι μια πραγματικά εξαιρετική περίοδος για έρωτα και ρομαντισμό, για δημιουργικά έργα και για την ενθάρρυνση των παιδιών εκπαιδευτικά. Μπορείτε να ξεκινήσετε πράγματα, αλλά θα καθυστερήσουν. Οι σχέσεις με συνεργάτες, δασκάλους και μέντορες ανθίζουν, αλλά το χριστουγεννιάτικο ιντερμέδιο σημαίνει ότι όλα τίθενται σε αναμονή. Η περίοδος από τα Χριστούγεννα έως την Πρωτοχρονιά χαρακτηρίζεται από μάλλον χαοτικές συνθήκες, ειδικά σε σχέση με τα αδέρφια ή τους επισκέπτες γενικότερα. Είναι πολύ πιθανό να παγιδευτείτε σε έναν ιστό αράχνης ίντριγκας και αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για εσάς. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Αναμένετε η επικοινωνία να είναι κρυπτική, με περισσότερα πράγματα να κρύβονται παρά να αποκαλύπτονται. Η εξαπάτηση είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν και η περίοδος των Χριστουγέννων φέρνει μια σειρά από παράγοντες άγχους και σαφώς θα αντιμετωπίζετε ημιτελή και επίμαχα οικογενειακά ζητήματα, μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς υπάρχουν σαφείς βελτιώσεις. Τα πράγματα ανατρέπονται και ξεκινά μια πολύ θετική περίοδος για τους συντρόφους.

Πανσέληνος 27 Νοεμβρίου 2023

Στην 04ο 51΄  των Διδύμων στις 11:14 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 27 Νοεμβρίου 2023  λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).

Αυτή την περίοδο θα είσαστε πολύ απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις. Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να περιμένετε αρκετές επαγγελματικές αλλαγές, και εάν είσαστε προετοιμασμένοι να πάρετε μεγαλύτερες υπευθυνότητες μπορείς να προοδεύσετε σημαντικά. Οι οικογενειακές ευθύνες μπορεί να πάρουν δεύτερη θέση έναντι στις επαγγελματικές φιλοδοξίες λόγω του ότι τώρα αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο εάν θέλετε να προοδεύσετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το νέο έτος 2023, η ζωή είναι αρκετά έντονη, ειδικά σε σχέση με τα παιδιά και τυχόν δημιουργικά εγχειρήματα που μπορεί να κάνετε. Καθώς ο κυβερνήτης του ζώδιού σας ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτή τη στιγμή, αυτή η έντονη εστίαση συνεχίζεται μέχρι τη σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στις 10 Φεβρουαρίου, η οποία φέρνει κάποιο είδος κάθαρσης. Ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος είναι μια περίοδος σκληρής δουλειάς, όταν δουλεύετε καλά με τους συναδέλφους και καταφέρνετε να δεσμεύσετε τα άκρα. Το βασικό γεγονός το 2023 είναι η άφιξη του Κρόνου στο αντίθετο ζώδιο σας Ιχθύς, όπου θα είναι για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Αυτό υπογραμμίζει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της σχέσης και πιθανώς σηματοδοτεί την ανάγκη για περισσότερη δέσμευση, ακόμα κι αν υπάρχουν ευθύνες. Μπορεί να υπάρξουν πολύ θετικές εξελίξεις – ιδιαίτερα γύρω στον Ιούνιο, κάτι που είναι καλό για τους συνεργάτες και καλό για τη θέση σας στην κοινωνία γενικότερα. Οι σύντροφοι μπορεί να θέλουν να κάνουν μια μεταμόρφωση στη ζωή τους αυτή τη στιγμή, και μπορεί επίσης να σκέφτεστε μια διαφορετική γραμμή εργασίας ή σπουδών. Υπάρχει μια θετική εστίαση στη διεύρυνση των οριζόντων σας μέσω σπουδών, πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ταξιδιών κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023, και αυτό μπορεί να καταλήξει σε μια πραγματικά συναρπαστική εξέλιξη στις αρχές του 2024 επίσης. Αυτό αντανακλάται επίσης στη διάθεσή σας, η οποία είναι πολύ λιγότερο αισιόδοξη και αισιόδοξη για το μέλλον – ίσως λόγω θετικών εξελίξεων στις σχέσεις. Βασικές περίοδοι για σχέσεις είναι η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, η οποία είναι παθιασμένη αλλά ίσως μάλλον αγχωτική. Τότε ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι πολύ ενδιαφέροντες με μια σύνθετη αλληλεπίδραση που έχει ένα στοιχείο απρόβλεπτου. Ωστόσο, υπάρχουν πραγματικά θετικές τάσεις για την αγάπη και τα ταξίδια αυτή τη στιγμή, και ακόμα κι αν έχετε αλλάξει γνώμη ή αν η αγάπη φαίνεται να υποχωρεί, υπάρχουν επανειλημμένες ευκαιρίες για να το κάνετε καλό… και με τους δικούς σας όρους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συμπονετικοί πάντοτε. Ενδιαφέρεστε για την καλή εξυπηρέτηση των άλλων και ανησυχείτε εύκολα για αυτούς. Μεθοδικοί, τακτοποιημένοι στις σχέσεις σας ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω της παροχής υπηρεσιών προς το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας.
  • Λέξεις κλειδιά : Αναλυτικοί, κριτικοί, μετριόφρονες, πρόθυμοι να βοηθήσουν, σκοπεύουν πάντα στο τέλειο.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 6ος

Γενικά ΟΡΓΑΝΩΣΗ Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά ο Ερμής. Σχετικά με το σώμα, η Παρθένος συνδέεται με το πεπτικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό είναι πιο αντιδραστικό ζώδιο στην ενέργειά του. Σαν ζώδιο της Γης έχει σχέση με τα υλικά πράγματα και τις προσωπικές λειτουργίες, την εργασία, το σώμα καθώς και την αρχή της οργάνωσης. Σαν ευμετάβλητο ζώδιο είναι προσαρμόσιμο και αυτό εκδηλώνεται σαν ένα χάρισμα για κρίση και ανάλυση. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκδηλώνονται με έναν τελειομανή τρόπο και προκαλούν τάσεις για κριτική και αυτοκριτική. Υπάρχει προδιάθεση για σκληρή δουλειά και προσφορά βοήθειας στους άλλους. Η εργασία είναι μια πολύ σημαντική αρχή και υπάρχει μια ανάγκη να οργανώνονται οι άνθρωποι κοινωνικά ανάλογα με την εργασία. Υπάρχει τάση για ανάλυση των πάντων και ταξινόμηση των πληροφοριών. Η λογική κυριαρχεί και μια μεγαλύτερη ισορροπία θα μπορούσε να επιτευχθεί αν θα δινόταν μεγαλύτερος χώρος στην φαντασία και τις παράλογες παρορμήσεις.