παρθενος-προβλεψεις

Παρθένος

Παρθένος – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Η διαύγεια επιστρέφει και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Στη δουλειά υπάρχει πνεύμα αλληλεγγύης. Οι συνάδελφοι είναι πρόθυμοι να αναλάβουν ευθύνες, παρόλο που τα πράγματα είναι ασταθή.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Τώρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινήθηκε απευθείας μετά από μια ανάδρομη περίοδο 3 εβδομάδων, αλλά εξακολουθεί να είναι στην Παρθένο, αυτή η εβδομάδα είναι μια στιγμή που ξεκαθαρίζετε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα ζητήματα που έχετε τακτοποιήσει. Έχετε κάνει όλη τη σκληρή δουλειά – τώρα πρέπει να απαλλαγείτε από τη σκόνη που έχει απομείνει και να αρχίσετε να γυαλίζετε για να έχετε τέλεια αποτελέσματα. Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι που έχετε βοηθήσει αρχίζουν να ευδοκιμούν και η οικονομική σας κατάσταση αρχίζει να φαίνεται πραγματικά πολλά υποσχόμενη. Οι ανταμοιβές θα έρθουν στο δρόμο σας τις επόμενες δύο εβδομάδες και οι επαγγελματικές συνδέσεις αρχίζουν να αποδίδονται.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής –ο οποίος ήταν ανάδρομος– βρίσκεται στην Παρθένο, κάτι που υποδηλώνει ότι έπρεπε να τακτοποιήσετε κάποια σημαντικά ζητήματα. Αυτή η περίοδος λοιπόν είναι η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε επιτέλους τα πράγματα, τόσο μέσω σταθερής επικοινωνίας όσο και μέσω ενεργειών για την αφαίρεση ή τη μετατροπή ενός αδύναμου κρίκου. Στη συνέχεια, ο Ερμής επιστρέφει στον Ζυγό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επαναλάβετε μια σχέση ή ένα έργο επικοινωνίας που έμεινε στον αέρα. Υπάρχει πραγματικά μεγάλη εστίαση στα περιουσιακά στοιχεία, τους πόρους και την οικονομία, και τώρα μπορείτε να περιμένετε μερικά πολύ θετικά αποτελέσματα. Αυτό που λειτουργεί είναι να καλλιεργήσετε σχέσεις με ανθρώπους που μπορούν να φέρουν ευημερία στη ζωή σας και αυτό σημαίνει βελτιστοποίηση των δεξιοτήτων σχέσεων, ιδιαίτερα με τους ανθρώπους ή τους οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεστε. Τα πράγματα πάνε καλά και μπορείτε να περιμένετε περισσότερα χρήματα, προαγωγή ή τουλάχιστον βελτιωμένες σχέσεις με τους ανθρώπους που μετράνε. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές γύρω στις 25, και αυτή είναι μια περίοδος έντονων εξελίξεων που επηρεάζουν την επικοινωνία, τα ταξίδια ή τις σχέσεις με αδέρφια, γείτονες, συνταξιδιώτες κ.λπ. διερεύνηση κρυφών ζητημάτων.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Η περίοδος αυτή της ζωής σας έχει ισχυρή έμφαση σε προσπάθειες που αφορούν την απόκτηση ενός υψηλού εισοδήματος. Τι πόρους έχετε, και τι πόρους μπορείτε να δημιουργήσετε; Θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με πρακτικά οικονομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις με τράπεζες, και ταξινόμηση των οικονομικών σας θεμελίων. Εξοφλείτε τις οφειλές σας, ταξινομείτε τα ασφαλιστικά σας και δημιουργείτε νέες δεσμεύσεις. Τελείως χωριστά από τις επαγγελματικές προσπάθειες που κάνετε για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων, ασχολείστε με πρακτικά βήματα για την επίτευξη της γενικής σας ασφάλειας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Κατά τη διάρκεια του 2022 υπάρχει έντονη εστίαση σε πρακτικά θέματα σε τρεις συγκεκριμένους τομείς - εργασία με παιδιά και δημιουργικότητα, ανάπτυξη πνευματικών δεξιοτήτων και μεταρρύθμιση του τρόπου ζωής σας, προωθώντας παράλληλα την ατζέντα σας. Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο υπάρχουν ζητήματα που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα παιδιά ή τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε ξεπερνώντας το άγχος για την αυτοέκφραση. Αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο θέμα που ενεργοποιείται αυτή τη στιγμή και η αγάπη, το σεξ και ο ρομαντισμός μπορεί να είναι το χωνευτήρι στο οποίο μεταμορφώνεστε. Υπάρχει μια συναρπαστική εστίαση στις σχέσεις φέτος. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι ο Δίας, που γενικά αντιπροσωπεύει την καλή τύχη και την επέκταση, βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιό σας Παρθένο μέχρι τα μέσα Μαΐου, όταν ενώνεται με τον πλανήτη των ονείρων και της ψευδαίσθησης - τον Ποσειδώνα. Αυτό αντιπροσωπεύει σχέσεις με οραματιστές και δημιουργικούς ανθρώπους που μπορεί ή όχι να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους. Μπορείτε εύκολα να συναντήσετε κάποιον του οποίου τα όνειρα είναι τρυπημένα και οι ελπίδες του ξεφουσκώνουν, αλλά μπορεί εξίσου εύκολα να συναντήσετε έναν αληθινό οραματιστή που έχει πραγματικά ευεργετική επίδραση στον κόσμο και από τον οποίο θέλετε να εμπνευστείτε. Στην εργασία, οι τάσεις που επηρέασαν την καθημερινή σας ζωή και τους ρυθμούς σας το 2021 συνεχίζονται και το 2022. Αυτή είναι η εποχή που προσπαθείτε να ενοποιήσετε τις ομάδες εργασίας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μεγάλης αναδιάρθρωσης, καθώς οι νέες τάσεις αμφισβητούν τον αποδεκτό τρόπο δράσης. Μπορείτε να αναλάβετε ηγετικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να πλοηγηθούν σε αυτές τις αλλαγές και ο Μάιος και ο Ιούνιος φέρνουν επαγγελματική ανέλιξη. Από τα μέσα Μαΐου έως τα τέλη Οκτωβρίου, σημειώνονται μια σειρά από αλλαγές που επηρεάζουν τις σχέσεις, τα χρήματα και την ασφάλεια. Αυτή μπορεί να είναι μια αρκετά θετική περίοδος για τους συνεργάτες, που βρίσκουν δυναμικούς νέους τρόπους για να κερδίζουν χρήματα, αλλά που επίσης φαίνεται να αλλάζουν στυλ και να γίνονται πολύ πιο άμεσοι στις συναλλαγές τους.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συμπονετικοί πάντοτε. Ενδιαφέρεστε για την καλή εξυπηρέτηση των άλλων και ανησυχείτε εύκολα για αυτούς. Μεθοδικοί, τακτοποιημένοι στις σχέσεις σας ανακαλύπτετε τον εαυτό σας μέσω της παροχής υπηρεσιών προς το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας.
  • Λέξεις κλειδιά : Αναλυτικοί, κριτικοί, μετριόφρονες, πρόθυμοι να βοηθήσουν, σκοπεύουν πάντα στο τέλειο.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 6ος

Γενικά ΟΡΓΑΝΩΣΗ Το ζώδιο της Παρθένου κυβερνά ο Ερμής. Σχετικά με το σώμα, η Παρθένος συνδέεται με το πεπτικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό είναι πιο αντιδραστικό ζώδιο στην ενέργειά του. Σαν ζώδιο της Γης έχει σχέση με τα υλικά πράγματα και τις προσωπικές λειτουργίες, την εργασία, το σώμα καθώς και την αρχή της οργάνωσης. Σαν ευμετάβλητο ζώδιο είναι προσαρμόσιμο και αυτό εκδηλώνεται σαν ένα χάρισμα για κρίση και ανάλυση. Οι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο εκδηλώνονται με έναν τελειομανή τρόπο και προκαλούν τάσεις για κριτική και αυτοκριτική. Υπάρχει προδιάθεση για σκληρή δουλειά και προσφορά βοήθειας στους άλλους. Η εργασία είναι μια πολύ σημαντική αρχή και υπάρχει μια ανάγκη να οργανώνονται οι άνθρωποι κοινωνικά ανάλογα με την εργασία. Υπάρχει τάση για ανάλυση των πάντων και ταξινόμηση των πληροφοριών. Η λογική κυριαρχεί και μια μεγαλύτερη ισορροπία θα μπορούσε να επιτευχθεί αν θα δινόταν μεγαλύτερος χώρος στην φαντασία και τις παράλογες παρορμήσεις.