αιγοκερως-προβλεψεις

Αιγόκερως

Αιγόκερως – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σήμερα, κάτι που είναι καλό για σοβαρές συμφωνίες σχετικά με τον οικονομικό προγραμματισμό και την ομαδική οικονομία. Το κλειδί είναι να αποφευχθεί η μελλοντική αναστάτωση.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Πιθανότατα το έχετε νιώσει τα τελευταία δύο χρόνια – την 45χρονη επανάληψη μιας σύγκρουσης μεταξύ αυτών των δύο γιγάντων Κρόνου και Ουρανού – και εδώ τον Οκτώβριο έχουν την τελευταία τους αψιμαχία πριν προχωρήσουν. Αυτό αντικατοπτρίζεται από την αντικατάσταση του παλιού με το νέο, που επηρεάζει τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά από τη μια και τα παιδιά και τις ομάδες από την άλλη. Αλλά τώρα όλα λειτουργούν προς όφελός σας, ίσως λόγω αλλαγών ηγεσίας στην επαγγελματική σας ζωή, ίσως επειδή οι συνάδελφοι παράγουν τα αγαθά. Εργάζεστε μαζί με άλλους ως μια αρμονική ομάδα και δημιουργείτε αποτελέσματα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον ηλιακό 10ο οίκο της καριέρας σας καθώς ξεκινά ο Οκτώβριος, υπάρχουν πολύ ευνοϊκές τάσεις στην επαγγελματική σας ζωή και ακόμα κι αν αισθάνεστε σαν να πατάτε νερό και να μην έχετε κάνει πραγματικά μεγάλη πρόοδο, ο Οκτώβριος είναι μια στροφή σημείο κατά το οποίο θα έχετε ολοκληρώσει τις εργασίες αναδιάρθρωσης που συνεχίζονται για περισσότερο από ένα χρόνο. Έχεις κάνει ό,τι μπορείς και δεν είναι απαραίτητο να κάνεις περισσότερα. Αυτή η αναδιάρθρωση επηρεάζει τα οικονομικά και την ομαδική εργασία, και ίσως και τις ζωές των παιδιών. Θα διαπιστώσετε ότι τα άτομα στην ηγεσία είναι πολύ φιλικά μαζί σας τώρα, και η εβδομάδα που ξεκινά στις 10 φέρνει εξαιρετικά ευνοϊκές συμφωνίες, προαγωγή, περισσότερα χρήματα και σίγουρα αυξημένη αναγνώριση για το σταθερό σας χέρι. Και στο εγχώριο μέτωπο, σημειώνεται μεγάλη επέκταση λόγω των ευνοϊκών εξελίξεων στις σχέσεις, αν και τα πράγματα ενδέχεται να τεθούν σε αναμονή μέχρι το τέλος του έτους. Σημαντικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα γύρω από την έκλειψη Ηλίου στις 25 Οκτωβρίου και αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρξει κάποιο είδος μετάβασης για έναν σύντροφο ή κάποια νέα εξέλιξη στην κοινωνική σκηνή. Είστε πολύ πιο ενεργητικοί αυτή τη στιγμή, έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που αναπόφευκτα θα έρθουν.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Αυτή την περίοδο θα είσαστε πολύ απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις. Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να περιμένετε αρκετές επαγγελματικές αλλαγές, και εάν είσαστε προετοιμασμένοι να πάρετε μεγαλύτερες υπευθυνότητες μπορείς να προοδεύσετε σημαντικά. Οι οικογενειακές ευθύνες μπορεί να πάρουν δεύτερη θέση έναντι στις επαγγελματικές φιλοδοξίες λόγω του ότι τώρα αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο εάν θέλετε να προοδεύσετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Κατά τη διάρκεια του 2022 συνεχίζονται οι μεγάλες τάσεις που επηρεάζουν την κοινωνία και συγκεκριμένα εσάς, οι οποίες απαιτούν αναδιάρθρωση των οικονομικών και της ασφάλειας, ιδιαίτερα σε σχέση με τις δημιουργικές ομάδες αφενός και τα παιδιά από την άλλη. Βασικά βρίσκεστε σε μια ισχυρή θέση και μπορείτε να οδηγήσετε τα κύματα της αλλαγής επιδέξια ως μέρος μιας ομάδας ή ενός οργανισμού. Μάλλον έχετε ήδη αναδιαρθρωθεί με επιτυχία το 2021, αλλά παρόλα αυτά, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος του 2022 είναι μια περίοδος που απειλούνται περισσότερες ανατροπές. Ίσως όμως να μην υλοποιηθούν. Οι αλλαγές στον κύκλο της έκλειψης το 2022 δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις κοινωνικές υποθέσεις και τις εξελίξεις με τα παιδιά και οι αρχές Μαΐου είναι μια βασική στιγμή για μια σημαντική εξέλιξη που θα μπορούσε να φέρει κάποιου είδους απελευθέρωση ή απροσδόκητο γεγονός για τους αγαπημένους. Ο Απρίλιος και οι αρχές Μαΐου είναι εξαιρετικοί χρόνοι επικοινωνίας και εκπαίδευσης, κυρίως στις δημιουργικές τέχνες, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο κ.λπ. Μέχρι τα τέλη Μαΐου υπάρχει μια ριζική αλλαγή της έμφασης που επηρεάζει το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό χαρακτηρίζεται από δυναμικές εξελίξεις όπως ένα οικογενειακό ταξίδι ή περιπέτεια ή νέες αφίξεις στο σπίτι. Μια περίοδος επέκτασης ξεκινά καθώς εσείς και η οικογένεια παίρνετε νέες πρωτοβουλίες και είστε πρόθυμοι να αναλάβετε μεγαλύτερους κινδύνους. Το 2022 είναι μια περίοδος οικονομικής εξυγίανσης και μέχρι το τέλος του έτους έχετε την αίσθηση ότι εσείς - και η ομάδα ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε - έχετε επιτύχει ένα εκπληκτικό ποσό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις ανατροπές που έχει περάσει η κοινωνία. Το κίνητρό σας καθ' όλη τη διάρκεια - εκτός από την κατανοητή ανάγκη να σταθεροποιήσετε και να βελτιώσετε τη δική σας οικονομική κατάσταση - ήταν να δείξετε αλληλεγγύη και να εργαστείτε για το γενικότερο καλό. Το επόμενο έτος θα προχωρήσετε και η εστίαση θα απομακρυνθεί από τις υλικές εκτιμήσεις και στη δική σας πνευματική ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αυτοσυγκέντρωση και μια σοβαρή άποψη για την ζωή. Όχι τόσο συναισθηματικοί. Συνεκτικοί, συγκρατημένοι, και προσκολλημένοι στους στόχους και τις φιλοδοξίες της ζωής με επιμονή. Αντικειμενικοί και αρκετά φιλοσοφημένοι έχετε αίσθηση της πραγματικότητας.

  • Λέξεις κλειδιά : Επιμελείς, πρακτικοί, πειθαρχικοί, επιζητούν την απομόνωση και την προσωπική τους ακεραιότητα.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΚΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΣ = 10ος

Γενικά ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Παραδοσιακός κυβερνήτης του Αιγόκερω είναι ο πλανήτης Κρόνος. Σωματικά έχει σχέση με τα γόνατα και μέχρι ενός βαθμού με τις κλειδώσεις, το δέρμα και τα οστά. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργειά του εκδηλώνεται με τρόπο περισσότερο αντιδραστικό. Σαν κυρίαρχο ζώδιο ο Αιγόκερως βάζει στόχους και διοχετεύει στην ενέργειά του στον στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Σαν ζώδιο της Γης έχει την τάση για πρακτικούς στόχους που αφορούν υλικά θέματα. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω εκδηλώνονται με αποφασιστικό και σοβαρό τρόπο, αγωνιζόμενοι για τιμές και ένα είδος κοινωνικής καταξίωσης. Υπάρχει επιθυμία για κατάκτηση της κορυφής με σκληρή δουλειά και επιμονή. Η καταξίωση και η εκτελεστική εξουσία είναι το ίδιο σημαντικές όσο η κοινωνική θέση. Όταν οι πλανήτες βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο μπορεί να υπάρχει μεγάλη τυπικότητα και έλλειψη αυθορμητισμού που να οφείλεται στις κακοτυχίες κάποιας νεαρότερης ηλικίας. Υπάρχει τάση για έλεγχο των συναισθημάτων και μεγάλη αυτοπειθαρχία αλλά θα ωφελούσε πού αν αφηνόταν ο χαρακτήρας να αναπτύξει μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον για τους άλλους.