αιγοκερως-προβλεψεις

Αιγόκερως

Αιγόκερως – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Στρεσογόνες καταστάσεις μπορεί να προκύψουν το Σαββατοκύριακο για διάφορους λόγους. Εάν επιλέξετε κάποιες εξωστρεφείς δραστηριότητες, ίσως αυτές οι εντάσεις να διοχετευθούν θετικά.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Μπορεί να αισθάνεστε υπό κάποια συναισθηματική πίεση καθώς ξεκινά η εργάσιμη εβδομάδα, ίσως λόγω κάποιας οικονομικής αστάθειας, αλλά σε γενικές γραμμές τα πράγματα λειτουργούν καλά και μέσα σε ένα μήνα, η εστίασή σας μπορεί να προχωρήσει σε ενδιαφέροντα που τονώνουν περισσότερο διανοητικά. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, κινείται ανάδρομα και άμεσα στο ζώδιό σας εδώ και δύο μήνες, αλλά στο τέλος της εβδομάδας προχωρά. Πριν το κάνει, υπάρχει μια έντονη περίοδος που λέγονται λόγια και λαμβάνονται αποφάσεις. Αυτό ανοίγει το δρόμο για πολύ θετικές εξελίξεις οικονομικά τις επόμενες εβδομάδες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Εδώ, τον Φεβρουάριο, πλησιάζετε στο τέλος μιας φάσης όπου ο πλανήτης που σχετίζεται με το ζώδιό σας - ο Κρόνος - σύντομα θα απομακρυνθεί από τον Υδροχόο και θα εισέλθει στους Ιχθείς για μια περίοδο 2-3 ετών. Αυτό σας δίνει δύο μήνες για να ολοκληρώσετε έργα στα οποία έχετε εργαστεί εδώ και μερικά χρόνια που συνδέονται με ομάδες και οικονομική εξυγίανση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αντιμετωπίσατε μια σειρά από δομικές ανατροπές –και όχι λιγότερο από τον Covid– με ψυχραιμία και ήσασταν ο βράχος στον οποίο βασίστηκαν άλλοι άνθρωποι. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ο Ήλιος ενώνεται με τον Κρόνο και αυτό σηματοδοτεί την τέλεια περίοδο για οικονομική συνεργασία. Είναι μια εποχή που άλλοι άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί σου γιατί είσαι δυνατός και αυτοί δεν είναι τόσο δυνατοί. Εν τω μεταξύ, υπάρχουν εξαιρετικές τάσεις για τη συνεργασία με συναδέλφους και για την εφαρμογή νέων σχεδίων που βελτιστοποιούν τους πόρους της ομάδας. Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου φέρνει μια σειρά από αλλαγές. Στο σπίτι και στη δουλειά νέοι άνθρωποι, ενθουσιώδεις αλλά ίσως κάπως αφελείς, εμφανίζονται στη σκηνή προαναγγέλλοντας μερικές πραγματικά ενδιαφέρουσες οικογενειακές πρωτοβουλίες. Μια νέα τάση ξεκινά τώρα που συνδέεται με τη μάθηση και την επικοινωνία, και αυτό προμηνύει μια αλλαγή τροχιάς που θα λάβει χώρα στο τέλος του επόμενου μήνα. Τότε ξεκινά μια περίοδος με έμφαση στις εκπαιδευτικές προκλήσεις.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Η περίοδος αυτή της ζωής σας έχει ισχυρή έμφαση σε προσπάθειες που αφορούν την απόκτηση ενός υψηλού εισοδήματος. Τι πόρους έχετε, και τι πόρους μπορείτε να δημιουργήσετε; Θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με πρακτικά οικονομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις με τράπεζες, και ταξινόμηση των οικονομικών σας θεμελίων. Εξοφλείτε τις οφειλές σας, ταξινομείτε τα ασφαλιστικά σας και δημιουργείτε νέες δεσμεύσεις. Τελείως χωριστά από τις επαγγελματικές προσπάθειες που κάνετε για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων, ασχολείστε με πρακτικά βήματα για την επίτευξη της γενικής σας ασφάλειας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Αιγόκεροι είναι πολύ ευαίσθητοι στην κίνηση του Κρόνου. Τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω της σπάνιας σύγκρουσης μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού, υπήρξαν μια σειρά από ανατροπές που συνδέονται με τα οικονομικά από τη μια και τον ρομαντισμό ή τα παιδιά από την άλλη. Πιθανότατα τα έχετε χειριστεί πολύ καλά και μπορέσατε επίσης να αξιοποιήσετε τις δεξιότητες των συναδέλφων σας, αλλά από την άλλη μπορεί να μην έχετε κερδίσει κανέναν διαγωνισμό δημοτικότητας. Στις αρχές Μαρτίου ο Κρόνος μετακινείται από τον Υδροχόο και στους Ιχθείς, όπου θα είναι για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, και αυτό δημιουργεί μια αλλαγή εστίασης μακριά από τη διαχείριση των πόρων και προς νέες ευκαιρίες για τη βελτίωση της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας – που είναι τομείς στους οποίους μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε κάποια ικανότητα. Το τέλος Μαρτίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για τη δημιουργία νέων σχέσεων όπου υπάρχει ένα στοιχείο μάθησης και μπορεί επίσης να είναι μια βασική περίοδος για την έναρξη έργων επικοινωνίας, ίσως τοπικά. Στα μέσα Μαΐου, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που είναι πιθανό να έχουν σημαντική επίδραση στη ζωή των παιδιών ή σε σχέση με τη δική σας δημιουργική απόδοση ή, ίσως πιο πιθανό, τον ρομαντισμό. Είναι σαν να μπαίνει η ζωή σε μια νέα ταχύτητα αυτή τη στιγμή, και μπορεί να γίνει πολύ έντονη. Εάν αυτό συνδέεται με τα παιδιά, τότε μπορεί να περάσουν από μια σημαντική αλλαγή στις πεποιθήσεις ή στους μελλοντικούς τους στόχους. Σε ρομαντικό επίπεδο, όλη η περίοδος από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο χαρακτηρίζεται από βαθιές και σύνθετες αλληλεπιδράσεις, όπου υπάρχει η τάση να παραβιάζονται όλοι οι κανόνες. Είναι ίσως μια εποχή που παίζετε στοίχημα, αλλά μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Τον Ιούνιο έχετε την αίσθηση ότι έχετε πάει πολύ μακριά, πολύ γρήγορα, και τους επόμενους μήνες μπορεί να μετανιώσετε ή να επαναλάβετε τα βήματά σας, ίσως ακόμη και να σκεφτείτε να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη κατάσταση όταν ένιωθα ότι έχετε περισσότερο έλεγχο. Θα ανακαλύψετε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχουν οφέλη από την επιστροφή στο παρελθόν.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αυτοσυγκέντρωση και μια σοβαρή άποψη για την ζωή. Όχι τόσο συναισθηματικοί. Συνεκτικοί, συγκρατημένοι, και προσκολλημένοι στους στόχους και τις φιλοδοξίες της ζωής με επιμονή. Αντικειμενικοί και αρκετά φιλοσοφημένοι έχετε αίσθηση της πραγματικότητας.

  • Λέξεις κλειδιά : Επιμελείς, πρακτικοί, πειθαρχικοί, επιζητούν την απομόνωση και την προσωπική τους ακεραιότητα.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΚΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΣ = 10ος

Γενικά ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Παραδοσιακός κυβερνήτης του Αιγόκερω είναι ο πλανήτης Κρόνος. Σωματικά έχει σχέση με τα γόνατα και μέχρι ενός βαθμού με τις κλειδώσεις, το δέρμα και τα οστά. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργειά του εκδηλώνεται με τρόπο περισσότερο αντιδραστικό. Σαν κυρίαρχο ζώδιο ο Αιγόκερως βάζει στόχους και διοχετεύει στην ενέργειά του στον στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Σαν ζώδιο της Γης έχει την τάση για πρακτικούς στόχους που αφορούν υλικά θέματα. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω εκδηλώνονται με αποφασιστικό και σοβαρό τρόπο, αγωνιζόμενοι για τιμές και ένα είδος κοινωνικής καταξίωσης. Υπάρχει επιθυμία για κατάκτηση της κορυφής με σκληρή δουλειά και επιμονή. Η καταξίωση και η εκτελεστική εξουσία είναι το ίδιο σημαντικές όσο η κοινωνική θέση. Όταν οι πλανήτες βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο μπορεί να υπάρχει μεγάλη τυπικότητα και έλλειψη αυθορμητισμού που να οφείλεται στις κακοτυχίες κάποιας νεαρότερης ηλικίας. Υπάρχει τάση για έλεγχο των συναισθημάτων και μεγάλη αυτοπειθαρχία αλλά θα ωφελούσε πού αν αφηνόταν ο χαρακτήρας να αναπτύξει μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον για τους άλλους.