αιγοκερως-προβλεψεις

Αιγόκερως

Αιγόκερως – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Αυτή η Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για μια οικεία συζήτηση με παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα, με σκοπό να ξεκαθαρίσετε συναισθηματικά φορτισμένα θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Κρόνος κινείται ανάδρομα, και αυτό σημαίνει ότι από τώρα έως τα τέλη Οκτωβρίου η εστίασή σας θα είναι περισσότερο στο παρελθόν παρά στο μέλλον. Υπάρχουν ημιτελή ζητήματα που αφορούν τη δουλειά και το παιχνίδι που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί, και η γενική αίσθηση είναι ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν πουθενά. Αυτό συμβαίνει επειδή πρέπει να εδραιωθείτε και να εργαστείτε με αυτά που έχετε, αντί να προχωρήσετε μπροστά. Ένας τομέας όπου τα πράγματα είναι δυναμικά είναι το οικιακό περιβάλλον, όπου δρομολογούνται σημαντικές νέες πρωτοβουλίες. Αυτά μπορεί να είναι επικίνδυνα, αλλά χρειάζονται την υποστήριξή σας.

ΜΑΙΟΣ 2022

Βρίσκεστε σε μια περίοδο που σημειώνετε σημαντικές προόδους, ειδικά σε τομείς της ζωής σας που αφορούν τα οικονομικά, τις επενδύσεις ή τη διαχείριση μιας ομάδας. Αυτόν τον μήνα φτάνεις όσο πιο μακριά μπορείς προς το παρόν, και αυτό που απαιτείται στους επόμενους μήνες είναι περισσότερη ενοποίηση. Πρέπει να φροντίσετε τις γραμμές ανεφοδιασμού σας, να φροντίσετε την ομάδα σας και να αποκτήσετε ξανά πόρους που δεν είναι ακόμη εγγυημένοι. Ο μήνας ξεκινά με μια νέα σελήνη, η οποία εστιάζει έντονα σε ξαφνικές εξελίξεις, που μπορεί να επηρεάσουν ένα δημιουργικό έργο ή κάτι που έχει να κάνει με τα παιδιά. Οι άνθρωποι πρέπει να απελευθερωθούν από τους περιορισμούς και στη σεληνιακή έκλειψη στις 16 Μαΐου αυτό γίνεται ιδιαίτερα αισθητό. Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνική σκηνή, ίσως λόγω ισχυρών συναισθημάτων που συνδέονται με γεγονότα του παρελθόντος. Πιθανότατα θα πρέπει να σκάψετε τις φτέρνες σας και να αντισταθείτε σθεναρά σε κάθε πίεση. Ο Μάιος είναι ένας μήνας που υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σας στο σπίτι. Υπάρχουν ευκαιρίες για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο και να διευρύνετε το σαλόνι σας και είναι μια καλή στιγμή να κάνετε αλλαγές και ίσως να πάρετε μερικά ρίσκα – ιδιαίτερα καθώς ο Μάιος πλησιάζει στο τέλος του. Μπορείτε να περιμένετε από κάποιον στην οικογένεια να πιέζει για αλλαγή, και αυτό μπορεί να μην είναι κακό.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Μετά από μια περίοδο εστίασης στην προσωπική σας αυτό-έκφραση, τώρα είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι οι ασχολίες σας έχουν κάποιο νόημα στην πράξη. Τώρα είναι η στιγμή να εργαστείτε σκληρά και ευσυνείδητα, έχοντας στο μυαλό σας ότι είναι πιο σημαντικό να βοηθάτε τους άλλους, από το να ενισχύετε το εγώ σας. Κοιτάξτε γύρω σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι λυγίζετε από το βάρος των οικιακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οπότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε νέες και πιο αποδοτικές συνήθειες για να ανακουφίσετε την πίεση που έχετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Κατά τη διάρκεια του 2022 συνεχίζονται οι μεγάλες τάσεις που επηρεάζουν την κοινωνία και συγκεκριμένα εσάς, οι οποίες απαιτούν αναδιάρθρωση των οικονομικών και της ασφάλειας, ιδιαίτερα σε σχέση με τις δημιουργικές ομάδες αφενός και τα παιδιά από την άλλη. Βασικά βρίσκεστε σε μια ισχυρή θέση και μπορείτε να οδηγήσετε τα κύματα της αλλαγής επιδέξια ως μέρος μιας ομάδας ή ενός οργανισμού. Μάλλον έχετε ήδη αναδιαρθρωθεί με επιτυχία το 2021, αλλά παρόλα αυτά, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος του 2022 είναι μια περίοδος που απειλούνται περισσότερες ανατροπές. Ίσως όμως να μην υλοποιηθούν. Οι αλλαγές στον κύκλο της έκλειψης το 2022 δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις κοινωνικές υποθέσεις και τις εξελίξεις με τα παιδιά και οι αρχές Μαΐου είναι μια βασική στιγμή για μια σημαντική εξέλιξη που θα μπορούσε να φέρει κάποιου είδους απελευθέρωση ή απροσδόκητο γεγονός για τους αγαπημένους. Ο Απρίλιος και οι αρχές Μαΐου είναι εξαιρετικοί χρόνοι επικοινωνίας και εκπαίδευσης, κυρίως στις δημιουργικές τέχνες, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο κ.λπ. Μέχρι τα τέλη Μαΐου υπάρχει μια ριζική αλλαγή της έμφασης που επηρεάζει το σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Αυτό χαρακτηρίζεται από δυναμικές εξελίξεις όπως ένα οικογενειακό ταξίδι ή περιπέτεια ή νέες αφίξεις στο σπίτι. Μια περίοδος επέκτασης ξεκινά καθώς εσείς και η οικογένεια παίρνετε νέες πρωτοβουλίες και είστε πρόθυμοι να αναλάβετε μεγαλύτερους κινδύνους. Το 2022 είναι μια περίοδος οικονομικής εξυγίανσης και μέχρι το τέλος του έτους έχετε την αίσθηση ότι εσείς - και η ομάδα ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε - έχετε επιτύχει ένα εκπληκτικό ποσό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις ανατροπές που έχει περάσει η κοινωνία. Το κίνητρό σας καθ' όλη τη διάρκεια - εκτός από την κατανοητή ανάγκη να σταθεροποιήσετε και να βελτιώσετε τη δική σας οικονομική κατάσταση - ήταν να δείξετε αλληλεγγύη και να εργαστείτε για το γενικότερο καλό. Το επόμενο έτος θα προχωρήσετε και η εστίαση θα απομακρυνθεί από τις υλικές εκτιμήσεις και στη δική σας πνευματική ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αυτοσυγκέντρωση και μια σοβαρή άποψη για την ζωή. Όχι τόσο συναισθηματικοί. Συνεκτικοί, συγκρατημένοι, και προσκολλημένοι στους στόχους και τις φιλοδοξίες της ζωής με επιμονή. Αντικειμενικοί και αρκετά φιλοσοφημένοι έχετε αίσθηση της πραγματικότητας.

  • Λέξεις κλειδιά : Επιμελείς, πρακτικοί, πειθαρχικοί, επιζητούν την απομόνωση και την προσωπική τους ακεραιότητα.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΚΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΣ = 10ος

Γενικά ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Παραδοσιακός κυβερνήτης του Αιγόκερω είναι ο πλανήτης Κρόνος. Σωματικά έχει σχέση με τα γόνατα και μέχρι ενός βαθμού με τις κλειδώσεις, το δέρμα και τα οστά. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργειά του εκδηλώνεται με τρόπο περισσότερο αντιδραστικό. Σαν κυρίαρχο ζώδιο ο Αιγόκερως βάζει στόχους και διοχετεύει στην ενέργειά του στον στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Σαν ζώδιο της Γης έχει την τάση για πρακτικούς στόχους που αφορούν υλικά θέματα. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω εκδηλώνονται με αποφασιστικό και σοβαρό τρόπο, αγωνιζόμενοι για τιμές και ένα είδος κοινωνικής καταξίωσης. Υπάρχει επιθυμία για κατάκτηση της κορυφής με σκληρή δουλειά και επιμονή. Η καταξίωση και η εκτελεστική εξουσία είναι το ίδιο σημαντικές όσο η κοινωνική θέση. Όταν οι πλανήτες βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο μπορεί να υπάρχει μεγάλη τυπικότητα και έλλειψη αυθορμητισμού που να οφείλεται στις κακοτυχίες κάποιας νεαρότερης ηλικίας. Υπάρχει τάση για έλεγχο των συναισθημάτων και μεγάλη αυτοπειθαρχία αλλά θα ωφελούσε πού αν αφηνόταν ο χαρακτήρας να αναπτύξει μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον για τους άλλους.