αιγοκερως-προβλεψεις

Αιγόκερως

Αιγόκερως – Προβλέψεις

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να καλλιεργήσετε σχέσεις με ανθρώπους που είναι έτοιμοι για νέες τάσεις που μεταμορφώνουν τη βιομηχανία. Οι επαναστατικές και δημιουργικές ιδέες αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη.

Από 15 έως 21 Απριλίου 2024

Η πανσέληνος μεσοβδόμαδα επικαλείται μια ισχυρότερη επίγνωση των τεκτονικών αλλαγών στις φιλίες και στην κοινωνία γενικότερα, που επηρεάζουν πράγματα όπως το οικονομικό σας μέλλον ή την ψυχική ηρεμία όσων βρίσκονται κοντά σας. Αυτή είναι μια φάση ζωής που διανύετε, η οποία αναδεικνύει την κατάσταση, την οικονομία και την αυτοεκτίμηση, απαιτώντας μια σημαντική προσπάθεια για να αποκτήσετε νέες δεξιότητες για να αντιμετωπίσετε τις μεταμορφώσεις που συμβαίνουν. Αυτή είναι επίσης μια εποχή δημιουργικών ανακαλύψεων, όχι μόνο για τον εαυτό σας, αλλά ειδικά για τις ομάδες με τις οποίες μπορεί να συμμετέχετε ή τα παιδιά που εξετάζουν ριζικές νέες επιλογές.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2024

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, ο Άρης κινείται για να ενώσει τον κυβερνήτη του ζώδιού σας Κρόνο, ο οποίος είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που υπογραμμίζει τις προσπάθειες να ξεπεραστούν οι προκλήσεις. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να προκύψουν από μια ποικιλία διαφορετικών παραγόντων – πιεστικοί φίλοι, δυστυχισμένα αδέρφια, ενοχλητικοί σύντροφοι, προβλήματα στην τοπική γειτονιά κ.λπ. Για να ξεπεραστούν αυτές οι προκλήσεις, απαιτείται επιμονή και υπομονή. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που πρέπει να κατακτήσετε τη δημιουργική τέχνη της επικοινωνίας και μπορεί να νιώθετε σαν να πρέπει να περάσετε μια προκλητική εξέταση για την οποία δεν αισθάνεστε επαρκώς εξοπλισμένοι. Ωστόσο, με προσπάθεια και συγκέντρωση, θα πετύχετε τους στόχους σας και θα αποδώσετε καλά. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για δημιουργικές ανακαλύψεις, ειδικά εκπαιδευτικά και με παιδιά. Υπάρχει επίσης σημαντική εστίαση στην οικογενειακή ζωή αυτόν τον Απρίλιο, ειδικά σε ό,τι αφορά τα άλυτα ζητήματα. Τα σχέδια που σχεδιάστηκαν βιαστικά τον περασμένο μήνα πρέπει να αναθεωρηθούν δυναμικά πριν μπορέσουν να υλοποιηθούν. Πληροφορίες έρχονται στο φως και γίνονται οικογενειακές συγκεντρώσεις, που φέρνουν κοντά όλα τα μέλη της οικογένειας. Είναι πολύ πιθανό να γίνονται έντονες συζητήσεις για παραπλανητικά αδέρφια και ανεύθυνες δραστηριότητες.

Νέα Σελήνη 08 Απριλίου 2024

Στην 19ο 24΄ του Κριού στις 21:21 ώρα Ελλάδας

(Ολική Ηλιακή έκλειψη)

Η Νέα Σελήνη από 08 Απριλίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριός Ζυγός στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως (παρορμητικό).

Κατά την έναρξη της φάσης αυτής, θα υπάρξουν αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, για παράδειγμα μια μετακόμιση, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την καριέρα σας. Μπορεί να είναι σημαντικότερο για εσάς να βρείτε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον, από ότι να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που έρχονται πραγματικά στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, και θα παρακινείστε ισχυρά προς τη δημιουργία των πιο ασφαλών καταστάσεων σε ότι έχει σχέση με την οικιακή σου ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια στον τομέα αυτό.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Ως Αιγόκερως, ο πλανήτης Κρόνος θα έχει μεγαλύτερη επιρροή σε εσάς από ό,τι στους περισσότερους ανθρώπους, και αυτό σημαίνει ότι η κίνηση του Κρόνου στα 12 ζώδια κάθε 30 χρόνια θα αντανακλά σημαντικές φάσεις στην ανάπτυξή σας. Επί του παρόντος, ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που δείχνει ότι βρίσκεστε στη μέση μιας περιόδου δυόμιση ετών με έμφαση στην επικοινωνία, την εκπαίδευση και τις τοπικές σχέσεις, για παράδειγμα με γείτονες ή αδέρφια. Υπάρχουν οι τομείς όπου βρίσκονται οι προκλήσεις μέχρι τα μέσα του 2025. Καθώς ξεκινά το 2024, βρίσκεστε σε μια ευνοϊκή περίοδο ανάπτυξης, η οποία είναι ιδιαίτερα καλή για εκπαιδευτικές επιδόσεις και δημιουργικά έργα, ιδίως με τα παιδιά. Καθώς περνά ο καιρός, θα υπάρχουν πολλές προκλήσεις που αντικατοπτρίζονται από αλλαγές στον εργασιακό χώρο. Η επικοινωνία γίνεται πιο δύσκολη, ίσως επειδή οι συνάδελφοι θέλουν να εφαρμόσουν ιδέες που μπορεί να είναι ή να μην είναι έξυπνες και τις οποίες αισθάνεστε ανεπαρκείς για να εφαρμόσετε. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις, εν μέρει προωθώντας περισσότερο ρεαλισμό και εν μέρει κατέχοντας μια ευρύτερη ποικιλία δεξιοτήτων. Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, σημειώνετε μεγάλη πρόοδο σε ένα μαθησιακό περιβάλλον. Η περίοδος από τον Ιούνιο έως τον Νοέμβριο είναι μια περίοδος επαναβαθμονόμησης, καθώς εξετάζετε όσα έχετε μάθει και αντιμετωπίζετε τυχόν αδυναμίες που προκύπτουν – οι οποίες θα γίνουν εμφανείς στα μέσα Αυγούστου, ειδικά σε σχέση με τους συναδέλφους. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου έχετε ολοκληρώσει την ανασκόπηση της προόδου και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε για άλλη μια φορά, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που έχουν προκύψει στη δουλειά. Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού του 2025 θα έχετε φτάσει σε έναν εκπαιδευτικό στόχο και θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε άλλες προτεραιότητες. Υπάρχει σημαντική εστίαση στην προσωπική σας οικονομία και στη διαχείριση των πόρων που ξεκινά στα μέσα του 2024. Εάν εργάζεστε με χρήματα με κάποιο τρόπο, τότε η τεχνητή νοημοσύνη θα διαταράξει τον τρόπο εργασίας των ανθρώπων. Το τέλος Μαΐου φέρνει εντελώς νέες δυνάμεις στο παιχνίδι και αν χειριστείτε σωστά τις αλλαγές, μπορεί να υπάρξει μια σημαντική αλλαγή που θα έχει θετική επίδραση στα οικονομικά σας.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αυτοσυγκέντρωση και μια σοβαρή άποψη για την ζωή. Όχι τόσο συναισθηματικοί. Συνεκτικοί, συγκρατημένοι, και προσκολλημένοι στους στόχους και τις φιλοδοξίες της ζωής με επιμονή. Αντικειμενικοί και αρκετά φιλοσοφημένοι έχετε αίσθηση της πραγματικότητας.

  • Λέξεις κλειδιά : Επιμελείς, πρακτικοί, πειθαρχικοί, επιζητούν την απομόνωση και την προσωπική τους ακεραιότητα.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΚΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΣ = 10ος

Γενικά ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Παραδοσιακός κυβερνήτης του Αιγόκερω είναι ο πλανήτης Κρόνος. Σωματικά έχει σχέση με τα γόνατα και μέχρι ενός βαθμού με τις κλειδώσεις, το δέρμα και τα οστά. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργειά του εκδηλώνεται με τρόπο περισσότερο αντιδραστικό. Σαν κυρίαρχο ζώδιο ο Αιγόκερως βάζει στόχους και διοχετεύει στην ενέργειά του στον στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Σαν ζώδιο της Γης έχει την τάση για πρακτικούς στόχους που αφορούν υλικά θέματα. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω εκδηλώνονται με αποφασιστικό και σοβαρό τρόπο, αγωνιζόμενοι για τιμές και ένα είδος κοινωνικής καταξίωσης. Υπάρχει επιθυμία για κατάκτηση της κορυφής με σκληρή δουλειά και επιμονή. Η καταξίωση και η εκτελεστική εξουσία είναι το ίδιο σημαντικές όσο η κοινωνική θέση. Όταν οι πλανήτες βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο μπορεί να υπάρχει μεγάλη τυπικότητα και έλλειψη αυθορμητισμού που να οφείλεται στις κακοτυχίες κάποιας νεαρότερης ηλικίας. Υπάρχει τάση για έλεγχο των συναισθημάτων και μεγάλη αυτοπειθαρχία αλλά θα ωφελούσε πού αν αφηνόταν ο χαρακτήρας να αναπτύξει μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον για τους άλλους.