αιγοκερως-προβλεψεις

Αιγόκερως

Αιγόκερως – Προβλέψεις

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023

Η εργασία παρουσιάζει κάποιες προκλήσεις νωρίς σήμερα, αλλά οι καλές σχέσεις με συναδέλφους και ηγέτες βοηθούν στην εξομάλυνση των πραγμάτων. Οι ανεφάρμοστες ιδέες απορρίπτονται.

Από 2 έως 8 Οκτωβρίου 2023

Οι εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, ή ίσως στην ευρύτερη οικογένεια, είναι βασικές αυτή την εβδομάδα και τα πράγματα φτάσουν σε σημείο κρίσης το Σαββατοκύριακο. Η ηγεσία είναι αδύναμη και βασίζεται στη συναίνεση αυτή τη στιγμή, και οι άνθρωποι τείνουν να αποφεύγουν τη διπλωματική ή τη σύγκρουση. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αυτό δεν είναι πλέον εφικτό και ένας αδύναμος παίκτης αποβάλλεται. Αυτό δεν λύνει εντελώς το πρόβλημα, αλλά για εσάς σημαίνει ότι σύντομα θα αποκτήσετε έναν φίλο και σύμμαχο, ο οποίος μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στη ζωή σας. Έχετε να αντιμετωπίσετε μια προκλητική καμπύλη μάθησης τους τελευταίους μήνες και ένας καλός φίλος είναι αυτό που χρειάζεστε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Ως Αιγόκερως είστε πολύ ευαίσθητοι στην αργή κίνηση του Κρόνου, που αντιπροσωπεύει προκλήσεις και περιορισμούς, και τη θέληση να τους ξεπεράσετε. Επί του παρόντος, ο Κρόνος πλησιάζει στο τέλος μιας ανάδρομης φάσης και στα τέλη Οκτωβρίου κινείται απευθείας. Αυτό υποδηλώνει ότι εργάζεστε εξαιρετικά σκληρά για να κατακτήσετε ένα έργο μάθησης ή επικοινωνίας ή για να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις με άτομα με τα οποία αλληλεπιδράτε σε καθημερινή βάση. Ο Οκτώβριος δεν είναι για την επίτευξη προόδου, αλλά για την εδραίωση και την επίλυση ανεπίλυτων ζητημάτων. Για μεγάλο μέρος του Οκτωβρίου μπορεί να αισθάνεστε ότι η αναποτελεσματική ηγεσία είναι ένα ζήτημα. Περίπου στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του μήνα, ένας αδύναμος ηγέτης μπορεί να αποβληθεί. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σχετίζεται με ένα μέλος της οικογένειας που παλεύει με μια προσωπική αδυναμία. Περίπου στις 12 Οκτωβρίου, μια σημαντική αλλαγή λαμβάνει χώρα στην κοινωνική σκηνή, η οποία είναι μια μεγάλη βελτίωση για οικογενειακά θέματα καθώς και φιλίες. Έρχεται στη σκηνή μια νέα και δυνατή γνωριμία που είναι απόλυτα συντονισμένη με τις ανάγκες και τις ανασφάλειές σας. Αυτό ξεκινά μια εξαιρετική περίοδο για ομαδική εργασία και κοινωνική δέσμευση. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα επιβαρύνει κοινωνικά και ομαδικά ζητήματα και ισχυροί άνθρωποι οργανώνονται για να ολοκληρώσουν μια δύσκολη δουλειά. Δεν υπάρχει τόση κουβέντα, και πολλή δράση, που σας ταιριάζει μια χαρά.

Πανσέληνος 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στην 06ο 00΄ του Κριού από 12:57 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 29 Σεπτεμβρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο  σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως,  (παρορμητικό).

Κατά την έναρξη της φάσης αυτής, θα υπάρξουν αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, για παράδειγμα μια μετακόμιση, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την καριέρα σας. Μπορεί να είναι σημαντικότερο για εσάς να βρείτε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον, από ότι να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που έρχονται πραγματικά στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, και θα παρακινείστε ισχυρά προς τη δημιουργία των πιο ασφαλών καταστάσεων σε ότι έχει σχέση με την οικιακή σου ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια στον τομέα αυτό.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι Αιγόκεροι είναι πολύ ευαίσθητοι στην κίνηση του Κρόνου. Τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω της σπάνιας σύγκρουσης μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού, υπήρξαν μια σειρά από ανατροπές που συνδέονται με τα οικονομικά από τη μια και τον ρομαντισμό ή τα παιδιά από την άλλη. Πιθανότατα τα έχετε χειριστεί πολύ καλά και μπορέσατε επίσης να αξιοποιήσετε τις δεξιότητες των συναδέλφων σας, αλλά από την άλλη μπορεί να μην έχετε κερδίσει κανέναν διαγωνισμό δημοτικότητας. Στις αρχές Μαρτίου ο Κρόνος μετακινείται από τον Υδροχόο και στους Ιχθείς, όπου θα είναι για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, και αυτό δημιουργεί μια αλλαγή εστίασης μακριά από τη διαχείριση των πόρων και προς νέες ευκαιρίες για τη βελτίωση της εκπαίδευσης και της επικοινωνίας – που είναι τομείς στους οποίους μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε κάποια ικανότητα. Το τέλος Μαρτίου είναι μια εξαιρετική περίοδος για τη δημιουργία νέων σχέσεων όπου υπάρχει ένα στοιχείο μάθησης και μπορεί επίσης να είναι μια βασική περίοδος για την έναρξη έργων επικοινωνίας, ίσως τοπικά. Στα μέσα Μαΐου, υπάρχουν σημαντικές αλλαγές που είναι πιθανό να έχουν σημαντική επίδραση στη ζωή των παιδιών ή σε σχέση με τη δική σας δημιουργική απόδοση ή, ίσως πιο πιθανό, τον ρομαντισμό. Είναι σαν να μπαίνει η ζωή σε μια νέα ταχύτητα αυτή τη στιγμή, και μπορεί να γίνει πολύ έντονη. Εάν αυτό συνδέεται με τα παιδιά, τότε μπορεί να περάσουν από μια σημαντική αλλαγή στις πεποιθήσεις ή στους μελλοντικούς τους στόχους. Σε ρομαντικό επίπεδο, όλη η περίοδος από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο χαρακτηρίζεται από βαθιές και σύνθετες αλληλεπιδράσεις, όπου υπάρχει η τάση να παραβιάζονται όλοι οι κανόνες. Είναι ίσως μια εποχή που παίζετε στοίχημα, αλλά μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Τον Ιούνιο έχετε την αίσθηση ότι έχετε πάει πολύ μακριά, πολύ γρήγορα, και τους επόμενους μήνες μπορεί να μετανιώσετε ή να επαναλάβετε τα βήματά σας, ίσως ακόμη και να σκεφτείτε να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη κατάσταση όταν ένιωθα ότι έχετε περισσότερο έλεγχο. Θα ανακαλύψετε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχουν οφέλη από την επιστροφή στο παρελθόν.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αυτοσυγκέντρωση και μια σοβαρή άποψη για την ζωή. Όχι τόσο συναισθηματικοί. Συνεκτικοί, συγκρατημένοι, και προσκολλημένοι στους στόχους και τις φιλοδοξίες της ζωής με επιμονή. Αντικειμενικοί και αρκετά φιλοσοφημένοι έχετε αίσθηση της πραγματικότητας.

  • Λέξεις κλειδιά : Επιμελείς, πρακτικοί, πειθαρχικοί, επιζητούν την απομόνωση και την προσωπική τους ακεραιότητα.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΚΡΟΝΟΣ ΟΙΚΟΣ = 10ος

Γενικά ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ Παραδοσιακός κυβερνήτης του Αιγόκερω είναι ο πλανήτης Κρόνος. Σωματικά έχει σχέση με τα γόνατα και μέχρι ενός βαθμού με τις κλειδώσεις, το δέρμα και τα οστά. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και γι' αυτό η ενέργειά του εκδηλώνεται με τρόπο περισσότερο αντιδραστικό. Σαν κυρίαρχο ζώδιο ο Αιγόκερως βάζει στόχους και διοχετεύει στην ενέργειά του στον στρατηγικό σχεδιασμό προκειμένου να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Σαν ζώδιο της Γης έχει την τάση για πρακτικούς στόχους που αφορούν υλικά θέματα. Οι πλανήτες στον Αιγόκερω εκδηλώνονται με αποφασιστικό και σοβαρό τρόπο, αγωνιζόμενοι για τιμές και ένα είδος κοινωνικής καταξίωσης. Υπάρχει επιθυμία για κατάκτηση της κορυφής με σκληρή δουλειά και επιμονή. Η καταξίωση και η εκτελεστική εξουσία είναι το ίδιο σημαντικές όσο η κοινωνική θέση. Όταν οι πλανήτες βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο μπορεί να υπάρχει μεγάλη τυπικότητα και έλλειψη αυθορμητισμού που να οφείλεται στις κακοτυχίες κάποιας νεαρότερης ηλικίας. Υπάρχει τάση για έλεγχο των συναισθημάτων και μεγάλη αυτοπειθαρχία αλλά θα ωφελούσε πού αν αφηνόταν ο χαρακτήρας να αναπτύξει μεγαλύτερη ευαισθησία και ενδιαφέρον για τους άλλους.