ιχθεις-προβλεψεις

Ιχθείς

Ιχθείς Προβλέψεις

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Σας αρέσει να κάνετε πράγματα στη δική σας γλυκιά στιγμή, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι άλλοι άνθρωποι τείνουν να αναλαμβάνουν και να οργανώνουν τα πράγματα. Αλλά τότε, αν είναι ευχαριστημένοι με αυτό, δεν πειράζει.

Από 29 Μαΐου έως 04  Ιουνίου 2023

Αυτήν τη στιγμή βρίσκεστε σε μια περίοδο εξερεύνησης, πράγμα που σημαίνει ότι θα θέλετε να συνδεθείτε με φίλους και γείτονες, καθώς και να εμπλακείτε με άτομα σε περιβάλλον μάθησης για να διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας. Ο Ιούνιος φέρνει πολλές επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα. Στη δουλειά, αυτή η εβδομάδα ξεκινά με μια αλλαγή, ίσως λόγω ενός νέου και χαρισματικού προσώπου που μπαίνει στη σκηνή και δημιουργεί ισχυρά υπόγεια ρεύματα. Μπορεί να υπάρχει κάτι σχετικά με τους συναδέλφους αυτή τη στιγμή που προκαλεί αντίσταση μέσα σας. Οι άνθρωποι φαίνονται υπερβολικοί και αυτοαπορροφημένοι με τρόπο που έρχεται σε αντίθεση με τις δικές σας αξίες.

ΜΑΪΟΣ 2023

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου δίνεται μεγάλη έμφαση στη μάθηση, τα ταξίδια και την επικοινωνία και είναι μια εξαιρετική περίοδος για να εξετάσετε τα πράγματα που έχετε μάθει μαζί με τους συνεργάτες σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για νέους συναρπαστικούς διανοητικούς ορίζοντες που ανοίγονται στη δουλειά , στο κολέγιο και κοινωνικά. Τότε αρχίζουν να συμβαίνουν μεγάλα πράγματα. Καθώς ο Δίας κινείται στον Ταύρο, συγκρούοντας ταυτόχρονα με τον Άρη και τον Πλούτωνα στις 20 Μαΐου, εμφανίζεται μια κρίση που φαίνεται να έχει να κάνει με τις μεταβαλλόμενες παγκόσμιες συνθήκες που μπορεί να φαίνονται πολύ απειλητικές. Αυτό θα μπορούσε να επικεντρωθεί στις νέες αφίξεις στην εργασία, όπου άτομα με πολύ μικρή ευαισθησία προσπαθούν να παρασύρουν άλλους για να κάνουν αλλαγές που δημιουργούν μόνο άγχος. Οι αλλαγές γύρω στις 20 μπορούν επίσης να συνδεθούν με τις δικές σας μεταβαλλόμενες ανάγκες. Αυτό που γίνεται σημαντικό για εσάς μετά από αυτήν την ημερομηνία είναι να αυξήσετε τις γνώσεις σας και να συνδεθείτε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας. Αυτή είναι μια συναρπαστική διαδικασία που κορυφώνεται σε ένα χρόνο, η οποία φέρνει μια πολύ μεγαλύτερη κατανόηση των θεμάτων που μπορούν να αλλάξουν και να ενισχύσουν την επίγνωσή σας. Ωστόσο, το τελευταίο μέρος του Μαΐου χαρακτηρίζεται από μια αντιπαράθεση με μια εξωγήινη ιδεολογία την οποία πρέπει να απορρίψετε.

Η Νέα Σελήνη  19 Μαΐου 2023

Στην 28ο 25΄  του Ταύρου στις 18:59 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 19 Μαΐου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με ασχολίες που αφορούν τη μόρφωσή, την εκπαίδευση και τη στέρεη χρήση των προσωπικών σας ικανοτήτων. Θα εστιάσετε στα ταξίδια, και στη χώρα σας και σε διπλανές χώρες. Ξυπνούν ζητήματα σχετικά με γείτονες, και μπορεί να αναμειχθείτε με τοπικά προγράμματα. Θα πρέπει να δώσετε κάποιες εξετάσεις, και να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικές με την ικανότητά σας να διδάσκετε, να γράφετε ή και να μεταδίδετε πληροφορίες. Η φάση αυτή της ζωής σας θα σας κάνει να ασχολείστε με μια αρμαθιά κοινωνικών επαφών και συναντήσεων.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το 2023, υπάρχει μια αίσθηση απελευθέρωσης καθώς βγαίνετε από μια μάλλον κυκλοθυμική περίοδο, όταν υπήρχαν κάποια θέματα από το παρελθόν που απορρόφησαν την προσοχή σας. Θέλετε να ξεκινήσετε για άλλη μια φορά με νέες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση και η περίοδος από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τα σχέδια που ξεκίνησαν πέρυσι. Το μεγάλο γεγονός το 2023 είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας Ιχθύς στις αρχές Μαρτίου. Αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική μετάβαση. Μπορεί να έχετε νιώσει ότι δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε την προσωπική σας ατζέντα τα τελευταία δύο χρόνια και ότι δυνάμεις πέρα ​​από τον έλεγχό σας έχουν δημιουργήσει ασταθείς συνθήκες. Με τον Κρόνο να μπαίνει στο ζώδιό σας, θα μπορέσετε να χαράξετε μια νέα πορεία και να αρχίσετε να χτίζετε το μέλλον που δεν μπορούσατε να κάνετε νωρίτερα. Τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις, με αποκορύφωμα μια ιστορική αλλαγή το 2025. Στα μέσα Μαΐου, υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις καθώς αισθάνεστε μια αυξανόμενη ανάγκη να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές δεξιότητες και τα εκπαιδευτικά προσόντα, και ο υπόλοιπος χρόνος χαρακτηρίζεται από επέκταση του δικτύου και των διανοητικών σας ικανοτήτων. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία ξεκινά με συναντήσεις με ανθρώπους ή οργανισμούς των οποίων τα συστήματα πεποιθήσεων είναι πολύ ακραία. Αυτό είναι επίσης κάτι που μπορεί να αντιμετωπίσετε στη δουλειά, όπου μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις για μια σύγκρουση απόψεων. Οι άνθρωποι τείνουν να εμμένουν στις πεποιθήσεις τους –συμπεριλαμβανομένου σας– σαν να εξαρτιόταν η ζωή τους από αυτό, αλλά αυτή θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι μια καλή στιγμή για να εγκαταλείψετε ιδέες που σας αποδυναμώνουν. Αυτή η μάχη για την καθιέρωση του σωστού ή του λάθους, ή για την εύρεση του σωστού συνόλου πνευματικών αξιών, ή απλώς για την επίτευξη συμφωνίας, τείνει να συνεχιστεί με πιο ήπια μορφή όλο το καλοκαίρι. Ζητήματα του τρόπου ζωής και οι συνήθειες υγείας μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη και η υπερβολική απόλαυση θα μπορούσε να είναι η πηγή χαμηλής ενέργειας. Γενικά όμως, αυτή είναι μια περίοδος που η θέληση και η αυτοπειθαρχία σας είναι ισχυρές.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συχνά υποφέρετε για τα πιστεύω σας και τα ιδανικά σας. Πολύ διαισθητικοί συχνά είστε πολύ ικανοί στο να φέρνετε στην πραγματικότητα οράματα, όνειρα. Αρκετά φιλόδοξοι ώστε να θυσιάσετε τα πάντα επάνω στις ιδέες σας και απόψεις σας για την ζωή.  

  • Λέξεις κλειδιά : Ευφάνταστοι, ευκολοεπηρέαστοι, υλιστές, επιδιώκουν την υπέρβαση του εαυτού τους.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 12ος

Γενικά ΥΠΕΡΒΑΣΗ Οι Ιχθείς παραδοσιακά είχαν κυβερνήτη τον Δία μέχρι το 1864 που ανακαλύφθηκε ο Ποσειδώνας που από τότε κυβερνά και αυτό το ζώδιο. Σωματικά έχει σχέση με τα πόδια και το λεμφικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και έτσι η ενέργειά του εκφράζεται με ένα πιο παθητικό τρόπο. Σαν Ζώδιο του νερού αφορά τα συναισθήματα, ειδικά εκείνα τα παγκόσμια συναισθήματα που έχουν σχέση με τις ανθρώπινες δυσχέρειες και τον πόνο. Σαν μεταβλητό ζώδιο μεταδίδει ενέργεια σποραδικά και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι Ιχθείς πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Οι πλανήτες στους Ιχθείς εκφράζονται με ευαισθησία και με ένα μάλλον διάχυτο τρόπο. Το ζώδιο διοχετεύει απροσδιόριστες παρορμήσεις και οι πλανήτες εδώ είναι πολύ δεκτικοί στα σώματα που δέχονται σε ένα αιθέριο επίπεδο. Υπάρχει έντονη τάση για όνειρα και φαντασίες καθώς και μια αίσθηση προσωπικού μαρτυρίου. Η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία των Ιχθύων συχνά βρίσκει διέξοδο στην δημιουργία, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την μουσική, τον κινηματογράφο, την φύση αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από κοινωνική μέριμνα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο των ονείρων, των απογοητεύσεων και της ψυχικής ανάτασης.