ιχθεις-προβλεψεις

Ιχθείς

Ιχθείς Προβλέψεις

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Τα μέλη της οικογένειας είναι αναποφάσιστα για την πορεία δράσης που πρέπει να λάβουν και η ενέργεια μεταδίδεται στους ανέμους. Απόψε, ωστόσο, κατανοείτε πολύ καλύτερα τη συναισθηματική δυναμική.

Από 10 έως 16 Ιουνίου 2024

Υπάρχουν πολλές αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον όπως συμβαίνει αυτή την εβδομάδα, ίσως επειδή κάποια μέλη της οικογένειας προχωρούν ή αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στα δικά τους ενδιαφέροντα. Μια πολύ δημιουργική περίοδος ξεκινά τώρα, η οποία είναι εξαιρετική για να γαλουχήσετε την καρδιά και το μυαλό αυτών που αγαπάτε. Αντιπροσωπεύετε ένα σημείο αγκύρωσης για τους ανθρώπους, παρόλο που εσείς οι ίδιοι μπορεί να αισθάνεστε αδέσμευτοι. Μπορεί να μοιάζει λίγο με το να είσαι μπέιμπι σίτερ, όπου οι άνθρωποι βασίζονται σε εσένα, παρόλο που η κατάστασή σου είναι παροδική. Το Σαββατοκύριακο αναδεικνύει οικογενειακές και κοινωνικές εκδηλώσεις, που είναι μεγάλη υπόθεση για μερικούς ανθρώπους.

Ιούνιος 2024

Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης που σχετίζεται με το ζώδιό σας, που βρίσκεται στους Ιχθύς από το 2010, φτάνει στο όριο των Ιχθύων, πριν γίνει ανάδρομος. Ίσως μπορείτε να αισθανθείτε αυτή τη σημαντική αλλαγή αυτή τη στιγμή, η οποία θα γίνει πολύ πιο εμφανής το 2025. Το σίγουρο είναι ότι τώρα βιώνετε μια αλλαγή σκηνής ψυχολογικά και πνευματικά, αν όχι στην πραγματικότητα μια αλλαγή τοποθεσίας. Έχει ξεκινήσει μια περίοδος που ασχολείστε πολύ περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια και το πρώτο μισό του Ιουνίου είναι μια περίοδος που οι άνθρωποι μαζεύονται στο σπίτι για να συζητήσουν νέες ιδέες που μπορούν να φέρουν μια θετική μεταμόρφωση για εσάς. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για σπίτι και συνεργασίες, και αυτό που λειτουργεί τώρα είναι να συμβαδίζει με τις επιθυμίες των πιθανών συντρόφων και της ευρύτερης οικογένειάς τους. Οι εξελίξεις τον Ιούνιο αναδεικνύουν ένα δίλημμα μεταξύ δεσμεύσεων που είχατε με φίλους και κοινωνικών έργων και νέων απαιτήσεων στο εσωτερικό. Τώρα οι κοινωνικές ανησυχίες πρέπει να πάρουν δεύτερη θέση, ενώ οι οικογενειακές ανησυχίες έχουν προτεραιότητα, και αυτό θα σημαίνει κάποιες ανησυχίες και συγκρούσεις για μεγάλο μέρος του τρέχοντος έτους. Ωστόσο, κατά το δεύτερο μισό του Ιουνίου, μπορείτε να περιμένετε πολλές ευχάριστες στιγμές με συνεργάτες και παιδιά, και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για διακοπές.

Νέα Σελήνη 06 Ιουνίου 2024

Στην 16ο 17΄ των Διδύμων στις 15:36 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 06 Ιουνίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).

Κατά την έναρξη της φάσης αυτής, θα υπάρξουν αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, για παράδειγμα μια μετακόμιση, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την καριέρα σας. Μπορεί να είναι σημαντικότερο για εσάς να βρείτε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον, από ότι να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που έρχονται πραγματικά στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, και θα παρακινείστε ισχυρά προς τη δημιουργία των πιο ασφαλών καταστάσεων σε ότι έχει σχέση με την οικιακή σου ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια στον τομέα αυτό.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Το 2024 χωρίζεται σε δύο σημαντικές φάσεις. Μέχρι το τέλος Μαΐου, η εστίαση είναι στη συνέχιση μιας διαδικασίας εκπαίδευσης, ομαδικής αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας, ειδικά σε τοπικό επίπεδο και με φίλους. Τα πράγματα με τα οποία εργάζεστε πέρυσι αρχίζουν να δίνουν σταθερά αποτελέσματα, ειδικά αν ασχολείστε με κοινωνικές ομάδες ή οργανισμούς. Θα αρχίσετε να αγκαλιάζετε νέες τεχνολογίες ή μελέτες και να συνδέεστε με διεθνείς ή εξειδικευμένες ομάδες, οι οποίες θα επεκτείνουν κατά πολύ τον τομέα της εξειδίκευσής σας. Η δεύτερη φάση που διαρκεί από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο συνδέεται με το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες και το τοπικό περιβάλλον. Υπάρχει μια νέα σειρά εκδηλώσεων στα τέλη Μαΐου, που φέρνει μια χαρούμενη μεταμόρφωση στο σπίτι, και αυτή η καλή τύχη μπορεί επίσης να συνδεθεί με νέες εξελίξεις στην καριέρα. Οι οικογενειακές αλλαγές σε βγάζουν από τη ζώνη άνεσής σου, γιατί πρέπει να εγκαταλείψεις κάποια πράγματα με τα οποία είχες δεσμευτεί και επίσης να προσαρμοστείς στις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για μετακόμιση, για βελτίωση σπιτιού, νέα περιουσιακά στοιχεία και οικογένεια γενικότερα. Μπορεί να γνωρίζετε ότι ο Κρόνος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιό σας Ιχθύς και δεν θα φύγει μέχρι τα μέσα του 2025. Αυτό φέρνει πρόσθετες ευθύνες και μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας. Ενώ στις αρχές του 2024 οι προκλήσεις με τις οποίες αντιμετωπίζατε αντιμετωπίζονται με επιτυχία, αργότερα μέσα στο έτος η εστίαση στρέφεται προς αντικρουόμενα συμφέροντα που αφορούν οικογενειακές και κοινωνικές/επαγγελματικές δεσμεύσεις. Η περίοδος από τα μέσα Αυγούστου έως τα μέσα Δεκεμβρίου χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο θέμα που θα σας πάρει πολύ χρόνο. Κάπως θα πρέπει να βάλετε κάποιες από τις ελπίδες και τα όνειρά σας που συνδέονται με την οικογενειακή ζωή σε αναμονή, καθώς αντιμετωπίζετε τις απαιτήσεις που έχουν οι φίλοι ή οι ομάδες για τον χρόνο σας. Όλοι στην οικογένεια, ή ίσως οι επαγγελματίες συνεργάτες, τείνουν να αντιμετωπίζουν τις ίδιες απογοητεύσεις αυτή την περίοδο και ο τρόπος για να το ξεπεράσεις είναι να μπεις στη θέση των άλλων ανθρώπων, ώστε να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση του τι πρέπει να γίνει.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συχνά υποφέρετε για τα πιστεύω σας και τα ιδανικά σας. Πολύ διαισθητικοί συχνά είστε πολύ ικανοί στο να φέρνετε στην πραγματικότητα οράματα, όνειρα. Αρκετά φιλόδοξοι ώστε να θυσιάσετε τα πάντα επάνω στις ιδέες σας και απόψεις σας για την ζωή.  

  • Λέξεις κλειδιά : Ευφάνταστοι, ευκολοεπηρέαστοι, υλιστές, επιδιώκουν την υπέρβαση του εαυτού τους.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 12ος

Γενικά ΥΠΕΡΒΑΣΗ Οι Ιχθείς παραδοσιακά είχαν κυβερνήτη τον Δία μέχρι το 1864 που ανακαλύφθηκε ο Ποσειδώνας που από τότε κυβερνά και αυτό το ζώδιο. Σωματικά έχει σχέση με τα πόδια και το λεμφικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και έτσι η ενέργειά του εκφράζεται με ένα πιο παθητικό τρόπο. Σαν Ζώδιο του νερού αφορά τα συναισθήματα, ειδικά εκείνα τα παγκόσμια συναισθήματα που έχουν σχέση με τις ανθρώπινες δυσχέρειες και τον πόνο. Σαν μεταβλητό ζώδιο μεταδίδει ενέργεια σποραδικά και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι Ιχθείς πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Οι πλανήτες στους Ιχθείς εκφράζονται με ευαισθησία και με ένα μάλλον διάχυτο τρόπο. Το ζώδιο διοχετεύει απροσδιόριστες παρορμήσεις και οι πλανήτες εδώ είναι πολύ δεκτικοί στα σώματα που δέχονται σε ένα αιθέριο επίπεδο. Υπάρχει έντονη τάση για όνειρα και φαντασίες καθώς και μια αίσθηση προσωπικού μαρτυρίου. Η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία των Ιχθύων συχνά βρίσκει διέξοδο στην δημιουργία, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την μουσική, τον κινηματογράφο, την φύση αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από κοινωνική μέριμνα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο των ονείρων, των απογοητεύσεων και της ψυχικής ανάτασης.