ιχθεις-προβλεψεις

Ιχθείς

Ιχθείς Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον Άρη το Σαββατοκύριακο, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα προκλητικό μέλος της οικογένειας. Είναι καλύτερο να αποφύγετε τις αμφιλεγόμενες συζητήσεις.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη το περασμένο Σαββατοκύριακο, μπορεί να υπήρξε κάποια οικογενειακή διχόνοια, αλλά καθώς εξελίσσεται αυτή η εβδομάδα, οι εντάσεις υποχωρούν και οι θετικές τάσεις κυριαρχούν. Κοινωνικά, και σε σχέση με τους συνεργάτες, μια κατάσταση που πηγαινοέρχεται εδώ και μερικούς μήνες επιλύεται με σταθερή επικοινωνία, κάτι που μπορεί να σημαίνει διακοπή μιας σύνδεσης που ήταν πολύ απαιτητική. Το Σαββατοκύριακο φέρνει μια πολύ πιο γαλήνια ατμόσφαιρα και δημιουργείται αρμονία με τους ανθρώπους της οικογένειας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βγείτε έξω με την οικογένεια.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Καθώς ξεκινά ο μήνας Φεβρουάριος, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει μια παράφωνη επαφή με τον Άρη, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει δυσαρμονία στο σπίτι, ίσως επειδή οι άνθρωποι δεν σέβονται τα όρια ή δεν εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας. Αυτή είναι μια πολύ ιδεαλιστική περίοδος για εσάς και το στρώμα καλωσορίσματος σας είναι έξω για ονειροπόλους και οραματιστές που μπορεί να θέλουν να σας χαρίσουν με την παρουσία τους. Αν τα όνειρα μπορούν να μεταφραστούν σε συγκεκριμένη δράση, αυτό είναι καλό. Στις αρχές Φεβρουαρίου είστε στην ευχάριστη θέση να κρατάτε τον εαυτό σας για τον εαυτό σας και η κύρια εστίασή σας είναι σε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Οι τάσεις είναι ελπιδοφόρες από αυτή την άποψη, ιδιαίτερα την ώρα της νέας σελήνης στις 20, που πέφτει στο ζώδιό σας Ιχθύς. Αισθάνεστε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που θα ξεκινήσουν πραγματικά στις αρχές Απριλίου. Πολλά από τα σχέδιά σας δεν έχουν ριζώσει πρόσφατα, αλλά σε δύο μήνες θα γίνουν. Το τελευταίο μέρος του Φεβρουαρίου προαναγγέλλει μια περίοδο καλής τύχης τόσο σε οικονομικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Τα πράγματα βελτιώνονται πραγματικά για ένα μέλος της οικογένειας που αντιμετώπιζε προβλήματα τους τελευταίους μήνες. και οι άνθρωποι έχουν πολύ καλύτερη κατανόηση μεταξύ τους. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος για αγάπη και συνεργασία στη ζωή σας και στο τέλος του μήνα έρχονται υλικές και συναισθηματικές ευλογίες.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Σίγουρα δεν ενδιαφέρεστε να είστε το κέντρο της προσοχής την περίοδο αυτή, η οποία χαρακτηρίζεται από μια αίσθηση κοινωνικής απομόνωσης. Μπορείτε ακόμα να κατορθώσετε να επιτύχετε, αλλά θα λειτουργήσετε καλύτερα πίσω από τη σκηνή. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία είναι πιθανό να θελήσετε να επανεξετάσετε κάποιες από τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες έτσι ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τη συναισθηματική ποιότητα της ζωής σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υποχώρησης από το σαματά της ζωής, θα αναζητάς την καλυτέρευση της ποιότητας του εσωτερικού σου κόσμου. Η επιβαλλόμενη απομόνωση θα σου φέρει μεγαλύτερη πνευματική ενημερότητα.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το 2023, υπάρχει μια αίσθηση απελευθέρωσης καθώς βγαίνετε από μια μάλλον κυκλοθυμική περίοδο, όταν υπήρχαν κάποια θέματα από το παρελθόν που απορρόφησαν την προσοχή σας. Θέλετε να ξεκινήσετε για άλλη μια φορά με νέες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση και η περίοδος από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τα σχέδια που ξεκίνησαν πέρυσι. Το μεγάλο γεγονός το 2023 είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας Ιχθύς στις αρχές Μαρτίου. Αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική μετάβαση. Μπορεί να έχετε νιώσει ότι δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε την προσωπική σας ατζέντα τα τελευταία δύο χρόνια και ότι δυνάμεις πέρα ​​από τον έλεγχό σας έχουν δημιουργήσει ασταθείς συνθήκες. Με τον Κρόνο να μπαίνει στο ζώδιό σας, θα μπορέσετε να χαράξετε μια νέα πορεία και να αρχίσετε να χτίζετε το μέλλον που δεν μπορούσατε να κάνετε νωρίτερα. Τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις, με αποκορύφωμα μια ιστορική αλλαγή το 2025. Στα μέσα Μαΐου, υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις καθώς αισθάνεστε μια αυξανόμενη ανάγκη να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές δεξιότητες και τα εκπαιδευτικά προσόντα, και ο υπόλοιπος χρόνος χαρακτηρίζεται από επέκταση του δικτύου και των διανοητικών σας ικανοτήτων. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία ξεκινά με συναντήσεις με ανθρώπους ή οργανισμούς των οποίων τα συστήματα πεποιθήσεων είναι πολύ ακραία. Αυτό είναι επίσης κάτι που μπορεί να αντιμετωπίσετε στη δουλειά, όπου μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις για μια σύγκρουση απόψεων. Οι άνθρωποι τείνουν να εμμένουν στις πεποιθήσεις τους –συμπεριλαμβανομένου σας– σαν να εξαρτιόταν η ζωή τους από αυτό, αλλά αυτή θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι μια καλή στιγμή για να εγκαταλείψετε ιδέες που σας αποδυναμώνουν. Αυτή η μάχη για την καθιέρωση του σωστού ή του λάθους, ή για την εύρεση του σωστού συνόλου πνευματικών αξιών, ή απλώς για την επίτευξη συμφωνίας, τείνει να συνεχιστεί με πιο ήπια μορφή όλο το καλοκαίρι. Ζητήματα του τρόπου ζωής και οι συνήθειες υγείας μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη και η υπερβολική απόλαυση θα μπορούσε να είναι η πηγή χαμηλής ενέργειας. Γενικά όμως, αυτή είναι μια περίοδος που η θέληση και η αυτοπειθαρχία σας είναι ισχυρές.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συχνά υποφέρετε για τα πιστεύω σας και τα ιδανικά σας. Πολύ διαισθητικοί συχνά είστε πολύ ικανοί στο να φέρνετε στην πραγματικότητα οράματα, όνειρα. Αρκετά φιλόδοξοι ώστε να θυσιάσετε τα πάντα επάνω στις ιδέες σας και απόψεις σας για την ζωή.  

  • Λέξεις κλειδιά : Ευφάνταστοι, ευκολοεπηρέαστοι, υλιστές, επιδιώκουν την υπέρβαση του εαυτού τους.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 12ος

Γενικά ΥΠΕΡΒΑΣΗ Οι Ιχθείς παραδοσιακά είχαν κυβερνήτη τον Δία μέχρι το 1864 που ανακαλύφθηκε ο Ποσειδώνας που από τότε κυβερνά και αυτό το ζώδιο. Σωματικά έχει σχέση με τα πόδια και το λεμφικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και έτσι η ενέργειά του εκφράζεται με ένα πιο παθητικό τρόπο. Σαν Ζώδιο του νερού αφορά τα συναισθήματα, ειδικά εκείνα τα παγκόσμια συναισθήματα που έχουν σχέση με τις ανθρώπινες δυσχέρειες και τον πόνο. Σαν μεταβλητό ζώδιο μεταδίδει ενέργεια σποραδικά και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι Ιχθείς πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Οι πλανήτες στους Ιχθείς εκφράζονται με ευαισθησία και με ένα μάλλον διάχυτο τρόπο. Το ζώδιο διοχετεύει απροσδιόριστες παρορμήσεις και οι πλανήτες εδώ είναι πολύ δεκτικοί στα σώματα που δέχονται σε ένα αιθέριο επίπεδο. Υπάρχει έντονη τάση για όνειρα και φαντασίες καθώς και μια αίσθηση προσωπικού μαρτυρίου. Η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία των Ιχθύων συχνά βρίσκει διέξοδο στην δημιουργία, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την μουσική, τον κινηματογράφο, την φύση αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από κοινωνική μέριμνα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο των ονείρων, των απογοητεύσεων και της ψυχικής ανάτασης.