ιχθεις-προβλεψεις

Ιχθείς

Ιχθείς Προβλέψεις

Τρίτη 05 Μαρτίου 2024

Υπάρχει θετική εστίαση σε φίλους, ομάδες και οργανισμούς αυτή την Τρίτη, καθώς τα πράγματα γίνονται καλύτερα δομημένα και οργανωμένα. Οι σύντροφοι είναι ευφάνταστοι, αλλά χρειάζονται οδηγίες.

Από 04 έως 10 Μαρτίου 2024

Καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, ο πλανήτης της αγάπης και της έλξης, η Αφροδίτη, μετακομίζει στο ζώδιό σας, προαναγγέλλοντας μια εξαιρετικά ευεργετική περίοδο εδώ τον Μάρτιο. Αυτή είναι μόνο η αρχή μιας θετικής τελικής διαδρομής, όταν επεκτείνετε με επιτυχία την εμβέλεια και τους διανοητικούς σας ορίζοντες. Μπορείτε να περιμένετε ένα ευγενικό και συμπονετικό άτομο να μπει στη ζωή σας τώρα, βοηθώντας σε προκλήσεις που μπορούν να επηρεάσουν τις κοινωνικές, εκπαιδευτικές και αδερφικές σχέσεις. Οι δεσμοί που δημιουργείτε τώρα ενώνονται μέσα από τις δυνάμεις της αγάπης και της συμπόνιας. Τώρα είναι η ώρα να δώσετε φωνή στα όνειρά σας και να συνεργαστείτε με άλλους για να τα πετύχετε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάρτιος, ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνονται στον Κρόνο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένας αριθμός ανθρώπων που συνωστίζονται γύρω σας με κάθε είδους ιδέες. Η επικοινωνία είναι έντονη αλλά παραγωγική, και παρόλο που μπορεί να καίτε το κερί και στα δύο άκρα, και υπάρχουν πολλές προκλήσεις, μπορείτε να επιτύχετε πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα – ιδιαίτερα όσον αφορά τα ομαδικά έργα, τη μάθηση και τις σχέσεις. Όλοι είναι στο πλευρό σας και πρόθυμοι να κάνουν συμβιβασμούς. Ίσως όχι όλοι. Υπάρχουν ενδείξεις ότι αγχώνεστε από συγκεκριμένα άτομα ή ομάδες με τα οποία έχετε εξ αποστάσεως σχέση. Πρέπει να αντιμετωπίσετε ιδέες που τείνουν να είναι ακραίες και ενοχλητικές, και ίσως μερικές από αυτές τις σκέψεις πηγάζουν από το δικό σας κεφάλι. Μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις ή απρόβλεπτα γεγονότα στη γειτονιά σας ή όταν ταξιδεύετε, αλλά επειδή έχετε ισχυρούς συμμάχους αυτή τη στιγμή, τα ξεπερνάτε γρήγορα αυτά τα πράγματα. Στις 12 Μαρτίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της έλξης και της αρμονίας, μετακομίζει στο ζώδιό σας και μπορείτε να περιμένετε ένα εξυπηρετικό και ευγενικό άτομο να μπει στη σκηνή, να εξομαλύνει τυχόν προβλήματα και γενικά να φέρει λίγη χαρά στη ζωή σας. Μπορεί αυτός ο κάποιος να έχει δύσκολα θέματα, αλλά μπορείτε να περιμένετε μια βαθιά αρμονία της ψυχής μέσω αυτής της επαφής.

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024

Στην 05ο 22’ της Παρθένου στις 14:28 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος  από 24 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα της Παρθένου Ιχθύων στο σταυρό Παρθένος Ιχθείς, Δίδυμοι Τοξότης (μεταβλητά).

Μια εποχή ξεκινά τώρα κατά την οποία κατευθύνετε την προσοχή σας στον έξω κόσμο με περισσότερο εξωστρεφή τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι συναντάτε ανθρώπους και πιθανώς ότι ταξιδεύετε πολύ. Άλλοι άνθρωποι θα έχουν μεγάλη επίδραση σε ότι κάνετε, και μπορεί να βρεθείτε υποχρεωμένοι να δίνετε προτεραιότητα στα δικά τους ενδιαφέροντα. Την ίδια στιγμή οι δικές σας υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν μέσω ενδιαφερουσών σχέσεων. Κατά την περίοδο αυτή, οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απορροφήσουν για το καλύτερο ή το χειρότερο. Την ίδια στιγμή μπορείτε να μάθετε κάτι σχετικά με την έμφυτη αδυναμία του να επενδύετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια πάνω σε κάποιον άλλο.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Το 2024 χωρίζεται σε δύο σημαντικές φάσεις. Μέχρι το τέλος Μαΐου, η εστίαση είναι στη συνέχιση μιας διαδικασίας εκπαίδευσης, ομαδικής αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας, ειδικά σε τοπικό επίπεδο και με φίλους. Τα πράγματα με τα οποία εργάζεστε πέρυσι αρχίζουν να δίνουν σταθερά αποτελέσματα, ειδικά αν ασχολείστε με κοινωνικές ομάδες ή οργανισμούς. Θα αρχίσετε να αγκαλιάζετε νέες τεχνολογίες ή μελέτες και να συνδέεστε με διεθνείς ή εξειδικευμένες ομάδες, οι οποίες θα επεκτείνουν κατά πολύ τον τομέα της εξειδίκευσής σας. Η δεύτερη φάση που διαρκεί από τον Ιούνιο έως τον Δεκέμβριο συνδέεται με το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες και το τοπικό περιβάλλον. Υπάρχει μια νέα σειρά εκδηλώσεων στα τέλη Μαΐου, που φέρνει μια χαρούμενη μεταμόρφωση στο σπίτι, και αυτή η καλή τύχη μπορεί επίσης να συνδεθεί με νέες εξελίξεις στην καριέρα. Οι οικογενειακές αλλαγές σε βγάζουν από τη ζώνη άνεσής σου, γιατί πρέπει να εγκαταλείψεις κάποια πράγματα με τα οποία είχες δεσμευτεί και επίσης να προσαρμοστείς στις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, είναι μια ευνοϊκή περίοδος για μετακόμιση, για βελτίωση σπιτιού, νέα περιουσιακά στοιχεία και οικογένεια γενικότερα. Μπορεί να γνωρίζετε ότι ο Κρόνος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιό σας Ιχθύς και δεν θα φύγει μέχρι τα μέσα του 2025. Αυτό φέρνει πρόσθετες ευθύνες και μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σας. Ενώ στις αρχές του 2024 οι προκλήσεις με τις οποίες αντιμετωπίζατε αντιμετωπίζονται με επιτυχία, αργότερα μέσα στο έτος η εστίαση στρέφεται προς αντικρουόμενα συμφέροντα που αφορούν οικογενειακές και κοινωνικές/επαγγελματικές δεσμεύσεις. Η περίοδος από τα μέσα Αυγούστου έως τα μέσα Δεκεμβρίου χαρακτηρίζεται από ένα ιδιαίτερο θέμα που θα σας πάρει πολύ χρόνο. Κάπως θα πρέπει να βάλετε κάποιες από τις ελπίδες και τα όνειρά σας που συνδέονται με την οικογενειακή ζωή σε αναμονή, καθώς αντιμετωπίζετε τις απαιτήσεις που έχουν οι φίλοι ή οι ομάδες για τον χρόνο σας. Όλοι στην οικογένεια, ή ίσως οι επαγγελματίες συνεργάτες, τείνουν να αντιμετωπίζουν τις ίδιες απογοητεύσεις αυτή την περίοδο και ο τρόπος για να το ξεπεράσεις είναι να μπεις στη θέση των άλλων ανθρώπων, ώστε να υπάρχει αμοιβαία κατανόηση του τι πρέπει να γίνει.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συχνά υποφέρετε για τα πιστεύω σας και τα ιδανικά σας. Πολύ διαισθητικοί συχνά είστε πολύ ικανοί στο να φέρνετε στην πραγματικότητα οράματα, όνειρα. Αρκετά φιλόδοξοι ώστε να θυσιάσετε τα πάντα επάνω στις ιδέες σας και απόψεις σας για την ζωή.  

  • Λέξεις κλειδιά : Ευφάνταστοι, ευκολοεπηρέαστοι, υλιστές, επιδιώκουν την υπέρβαση του εαυτού τους.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 12ος

Γενικά ΥΠΕΡΒΑΣΗ Οι Ιχθείς παραδοσιακά είχαν κυβερνήτη τον Δία μέχρι το 1864 που ανακαλύφθηκε ο Ποσειδώνας που από τότε κυβερνά και αυτό το ζώδιο. Σωματικά έχει σχέση με τα πόδια και το λεμφικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και έτσι η ενέργειά του εκφράζεται με ένα πιο παθητικό τρόπο. Σαν Ζώδιο του νερού αφορά τα συναισθήματα, ειδικά εκείνα τα παγκόσμια συναισθήματα που έχουν σχέση με τις ανθρώπινες δυσχέρειες και τον πόνο. Σαν μεταβλητό ζώδιο μεταδίδει ενέργεια σποραδικά και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι Ιχθείς πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Οι πλανήτες στους Ιχθείς εκφράζονται με ευαισθησία και με ένα μάλλον διάχυτο τρόπο. Το ζώδιο διοχετεύει απροσδιόριστες παρορμήσεις και οι πλανήτες εδώ είναι πολύ δεκτικοί στα σώματα που δέχονται σε ένα αιθέριο επίπεδο. Υπάρχει έντονη τάση για όνειρα και φαντασίες καθώς και μια αίσθηση προσωπικού μαρτυρίου. Η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία των Ιχθύων συχνά βρίσκει διέξοδο στην δημιουργία, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την μουσική, τον κινηματογράφο, την φύση αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από κοινωνική μέριμνα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο των ονείρων, των απογοητεύσεων και της ψυχικής ανάτασης.