ιχθεις-προβλεψεις

Ιχθείς

Ιχθείς Προβλέψεις

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023

Μπορεί να ξυπνήσετε από μια οικογενειακή διαμάχη, αλλά η μέρα εξελίσσεται αρμονικά συζητώντας πράγματα που συνήθως σαρώνονται κάτω από το χαλί. Οι συνεργάτες διώχνουν τις παρεξηγήσεις

Από 2 έως 8 Οκτωβρίου 2023

Η κύρια εστίαση αυτή την εβδομάδα είναι η κοινή χρήση και οι οικονομικές αλληλεπιδράσεις με διαφορετικούς ανθρώπους. Μπορεί να υπάρχει μια αστήρικτη κατάσταση οικονομικά, η οποία έχει προκύψει από την επιθυμία να αποφευχθεί η σύγκρουση. Μέχρι το Σαββατοκύριακο, οποιαδήποτε αδυναμία αντιμετωπίζεται οριστικά, αλλά παρόλα αυτά, να έχετε κατά νου ότι πίσω από την ευγενική πρόσοψη ορισμένων ανθρώπων, υπάρχει ένα σερί χειραγώγησης. Είναι εντάξει να κάνετε μια απώλεια για να απαλλαγείτε από κακές επιρροές. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας υπάρχουν πολλές αλλαγές στο δρόμο. Κυρίως, νέοι άνθρωποι εμφανίζονται στον ορίζοντα που είναι πρόθυμοι να κάνουν πολύ δρόμο για να βοηθήσουν σε μια δύσκολη πρόκληση στη ζωή σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Όσον αφορά την προσωπική σας ανάπτυξη, πρέπει να έχετε τη μακροπρόθεσμη άποψη αυτή τη στιγμή. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας Ιχθύς, υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη από ό,τι συνήθως, ιδιαίτερα σε κοινωνικό πλαίσιο. Για παράδειγμα, ένας φίλος που αντιμετωπίζει προβλήματα μπορεί να εξαρτάται από εσάς ή ένα ομαδικό έργο μπορεί να απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Βασικά, έχετε καλή διάθεση να εξομαλύνετε τα πράγματα και οι προκλήσεις τώρα αποτελούν μέρος μιας σημαντικής διαδικασίας μάθησης. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο αντίθετο ζώδιό σας στην Παρθένο γύρω στα μέσα Οκτωβρίου, υπάρχουν ευεργετικές εξελίξεις στις σχέσεις, ίσως με έναν αδερφό ή κάποιον με τον οποίο περνάτε χρόνο. Μια ηλιακή έκλειψη αυτή τη στιγμή υπογραμμίζει τη σημασία της κοινής χρήσης – τόσο σε υλικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι προβληματισμένοι και έχετε τους πόρους να απευθυνθείτε και να βοηθήσετε. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος επικοινωνίας και εκπαίδευσης, ειδικά αν υπάρχει ψυχολογική διάσταση. Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου χαρακτηρίζεται από έντονη εστίαση σε πνευματικές προκλήσεις, ταξίδια και δραστηριότητες που διευρύνουν τους πολιτιστικούς σας ορίζοντες. Αλληλεπιδράτε με άτομα που έχουν ισχυρές πεποιθήσεις που σας διώχνουν από τη ζώνη άνεσής σας όσον αφορά τις ιδέες και τις προσωπικές σας πεποιθήσεις. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να μελετήσετε σκληρά και να αποκτήσετε βαθιές γνώσεις.

Πανσέληνος 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στην 06ο 00΄ του Κριού από 12:57 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 29 Σεπτεμβρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο  σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως,  (παρορμητικό).

Η περίοδος αυτή της ζωής σας έχει ισχυρή έμφαση σε προσπάθειες που αφορούν την απόκτηση ενός υψηλού εισοδήματος. Τι πόρους έχετε, και τι πόρους μπορείτε να δημιουργήσετε; Θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με πρακτικά οικονομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις με τράπεζες, και ταξινόμηση των οικονομικών σας θεμελίων. Εξοφλείτε τις οφειλές σας, ταξινομείτε τα ασφαλιστικά σας και δημιουργείτε νέες δεσμεύσεις. Τελείως χωριστά από τις επαγγελματικές προσπάθειες που κάνετε για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων, ασχολείστε με πρακτικά βήματα για την επίτευξη της γενικής σας ασφάλειας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Καθώς ξεκινά το 2023, υπάρχει μια αίσθηση απελευθέρωσης καθώς βγαίνετε από μια μάλλον κυκλοθυμική περίοδο, όταν υπήρχαν κάποια θέματα από το παρελθόν που απορρόφησαν την προσοχή σας. Θέλετε να ξεκινήσετε για άλλη μια φορά με νέες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση και η περίοδος από τον Ιανουάριο έως τα μέσα Μαΐου σας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τα σχέδια που ξεκίνησαν πέρυσι. Το μεγάλο γεγονός το 2023 είναι η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο σας Ιχθύς στις αρχές Μαρτίου. Αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική μετάβαση. Μπορεί να έχετε νιώσει ότι δεν καταφέρατε να πραγματοποιήσετε την προσωπική σας ατζέντα τα τελευταία δύο χρόνια και ότι δυνάμεις πέρα ​​από τον έλεγχό σας έχουν δημιουργήσει ασταθείς συνθήκες. Με τον Κρόνο να μπαίνει στο ζώδιό σας, θα μπορέσετε να χαράξετε μια νέα πορεία και να αρχίσετε να χτίζετε το μέλλον που δεν μπορούσατε να κάνετε νωρίτερα. Τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις, με αποκορύφωμα μια ιστορική αλλαγή το 2025. Στα μέσα Μαΐου, υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις καθώς αισθάνεστε μια αυξανόμενη ανάγκη να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές δεξιότητες και τα εκπαιδευτικά προσόντα, και ο υπόλοιπος χρόνος χαρακτηρίζεται από επέκταση του δικτύου και των διανοητικών σας ικανοτήτων. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία ξεκινά με συναντήσεις με ανθρώπους ή οργανισμούς των οποίων τα συστήματα πεποιθήσεων είναι πολύ ακραία. Αυτό είναι επίσης κάτι που μπορεί να αντιμετωπίσετε στη δουλειά, όπου μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις για μια σύγκρουση απόψεων. Οι άνθρωποι τείνουν να εμμένουν στις πεποιθήσεις τους –συμπεριλαμβανομένου σας– σαν να εξαρτιόταν η ζωή τους από αυτό, αλλά αυτή θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι μια καλή στιγμή για να εγκαταλείψετε ιδέες που σας αποδυναμώνουν. Αυτή η μάχη για την καθιέρωση του σωστού ή του λάθους, ή για την εύρεση του σωστού συνόλου πνευματικών αξιών, ή απλώς για την επίτευξη συμφωνίας, τείνει να συνεχιστεί με πιο ήπια μορφή όλο το καλοκαίρι. Ζητήματα του τρόπου ζωής και οι συνήθειες υγείας μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη και η υπερβολική απόλαυση θα μπορούσε να είναι η πηγή χαμηλής ενέργειας. Γενικά όμως, αυτή είναι μια περίοδος που η θέληση και η αυτοπειθαρχία σας είναι ισχυρές.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συχνά υποφέρετε για τα πιστεύω σας και τα ιδανικά σας. Πολύ διαισθητικοί συχνά είστε πολύ ικανοί στο να φέρνετε στην πραγματικότητα οράματα, όνειρα. Αρκετά φιλόδοξοι ώστε να θυσιάσετε τα πάντα επάνω στις ιδέες σας και απόψεις σας για την ζωή.  

  • Λέξεις κλειδιά : Ευφάνταστοι, ευκολοεπηρέαστοι, υλιστές, επιδιώκουν την υπέρβαση του εαυτού τους.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 12ος

Γενικά ΥΠΕΡΒΑΣΗ Οι Ιχθείς παραδοσιακά είχαν κυβερνήτη τον Δία μέχρι το 1864 που ανακαλύφθηκε ο Ποσειδώνας που από τότε κυβερνά και αυτό το ζώδιο. Σωματικά έχει σχέση με τα πόδια και το λεμφικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και έτσι η ενέργειά του εκφράζεται με ένα πιο παθητικό τρόπο. Σαν Ζώδιο του νερού αφορά τα συναισθήματα, ειδικά εκείνα τα παγκόσμια συναισθήματα που έχουν σχέση με τις ανθρώπινες δυσχέρειες και τον πόνο. Σαν μεταβλητό ζώδιο μεταδίδει ενέργεια σποραδικά και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι Ιχθείς πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Οι πλανήτες στους Ιχθείς εκφράζονται με ευαισθησία και με ένα μάλλον διάχυτο τρόπο. Το ζώδιο διοχετεύει απροσδιόριστες παρορμήσεις και οι πλανήτες εδώ είναι πολύ δεκτικοί στα σώματα που δέχονται σε ένα αιθέριο επίπεδο. Υπάρχει έντονη τάση για όνειρα και φαντασίες καθώς και μια αίσθηση προσωπικού μαρτυρίου. Η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία των Ιχθύων συχνά βρίσκει διέξοδο στην δημιουργία, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την μουσική, τον κινηματογράφο, την φύση αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από κοινωνική μέριμνα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο των ονείρων, των απογοητεύσεων και της ψυχικής ανάτασης.