ιχθεις-προβλεψεις

Ιχθείς

Ιχθείς Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Τα άτομα που συναντάτε σήμερα τείνουν να ανακατεύουν τα πράγματα με προκλητικές ιδέες. Τα επαναστατικά ιδανικά πρέπει να αξιολογηθούν ανάλογα με το πόση αναστάτωση προκαλούν.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Αυτή είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα για τους συνεργάτες και την οικογένεια, καθώς ξεκαθαρίζουν πολλά ζητήματα που έχουν προκύψει από μια περίοδο επαναξιολόγησης ή ανασυγκρότησης. Είναι καλό που κάποιος ασχολείται με πρακτικά ζητήματα, αλλά οι άνθρωποι μπορεί να αποπροσανατολιστούν και να μπουν σε ένα χάος. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν βάζετε τα χαρτιά σας στο τραπέζι και οι άνθρωποι αμφιβάλλουν για το τι θέλετε. Ίσως να είστε και εσείς, και είναι πιθανό να έχετε κάποια ημιτελή δουλειά που απαιτεί να χρειάζεστε χρόνο για να φροντίσετε τις δικές σας υποθέσεις αντί να ανησυχείτε για άλλους ανθρώπους. Αυτό κάνει τη λήψη αποφάσεων λίγο δύσκολη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Ο Οκτώβριος ξεκινά με έντονη εστίαση στις οικείες σχέσεις, οι οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κατάσταση ρευστότητας. Ένα βασικό θέμα αυτή τη στιγμή είναι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματα και τους κοινόχρηστους πόρους και είναι πολύ σημαντικό για εσάς να μην κάνετε υπερβολική επέκταση. Τον τελευταίο περίπου μήνα, μπορεί κάλλιστα να υπήρξαν πολλές συζητήσεις και οι πιθανοί συνεργάτες πιθανότατα χρειάστηκε να αλλάξουν πορεία αρκετές φορές για να σας εξυπηρετήσουν. Αρχές Οκτωβρίου είναι μια εποχή που ξεκαθαρίζονται επιτέλους παλιά ζητήματα. Ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός αυτό το μήνα είναι η επιστροφή του Δία, ο οποίος είναι ανάδρομος αυτή τη στιγμή, στο ζώδιό σας Ιχθύς γύρω στις 26 Οκτωβρίου, και αυτό υποδηλώνει ότι έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να επιλύσετε ορισμένα προσωπικά ζητήματα που ήταν πολύ σημαντικά για εσάς στις αρχές του έτους, ιδιαίτερα τον Απρίλιο. Από πολλές απόψεις, τα ισχυρότερα πλεονεκτήματά σας είναι η δημιουργικότητα από τη μια πλευρά και η συμπονετική κατανόηση των άλλων από την άλλη. Από τα τέλη Οκτωβρίου έως τα τέλη Δεκεμβρίου θα συμμετάσχετε στη βοήθεια άλλων ανθρώπων και θα εργαστείτε με τη δική σας πνευματική ευαισθησία. Το τέλος Οκτωβρίου είναι μια σημαντική μετάβαση για εσάς και θα υπάρχει έντονη εστίαση σε όσα συμβαίνουν στον ευρύτερο κόσμο. Θα θέλατε να δείτε κάποια μορφή μεταμόρφωσης να λαμβάνει χώρα και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε τις απόψεις σας σχετικά με το πώς θα πρέπει να συμβεί αυτό.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Κατά την περίοδο αυτή θα βιώσετε αρκετές κρίσεις λόγω του ότι η ασφάλειά σας εξαρτάται από εξωγενείς παράγοντες. Η προσοχή σας μπορεί να απορροφάται από ό,τι νομίζετε ότι σας χρωστούν οι άλλοι. Την ίδια στιγμή μπορεί να αισθάνεστε αδύναμοι λόγω αυτών που σας χρωστάνε. Μπορεί να είναι εποικοδομητικό για εσάς να διαγράψετε κάποιους πόρους με τους οποίους είστε εξαιρετικά προσκολλημένοι. Είναι καλύτερα να βιώσετε μια απώλεια από το να πετάξετε καλές επενδύσεις και να κρατήσετε κακές. Οι συντάξεις, ασφάλειες και κληρονομιές μπορεί να φανούν χρήσιμες την περίοδο αυτή.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Καθώς ξεκινά το 2022, ο Δίας - ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού συστήματος - μετακινείται στο ζώδιό σας, όπου θα βρίσκεται μέχρι τις 10 Μαΐου. Αυτός ο πλανήτης κινείται ανάδρομα, επομένως πέρυσι μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου ήταν επίσης στο ζώδιό σας. Τι συνέβη εκείνη την περίοδο; Ό,τι συνέβη και ίσως τέθηκε σε αναμονή λόγω ημιτελών εργασιών, θα ολοκληρωθεί τους πρώτους τέσσερις μήνες του τρέχοντος έτους. Γενικά ο Δίας φέρνει σημαντικές γνώσεις για το νόημα και την κατεύθυνση της ζωής σας, έτσι τον Ιανουάριο θα βιώσετε μια αίσθηση επέκτασης και κατανόησης και μια τόνωση της αυτοπεποίθησης για το μέλλον. Συμβαίνει όμως και κάτι άλλο που είναι πολύ ασυνήθιστο. Την περίοδο 2011 έως 2025 ο Ποσειδώνας -ο πλανήτης του μυστηρίου και της φαντασίας- ήταν στο ζώδιό σας. Στα μέσα Απριλίου, ο Δίας ενώνει τον Ποσειδώνα και αυτό προαναγγέλλει μια σημαντική εξέλιξη στη ζωή σας. Αυτή η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα συμβολίζει ένα τεράστιο όνειρο, αλλά μπορεί επίσης να είναι σαν μια γιγάντια φούσκα, η οποία μπορεί εύκολα να σκάσει. Επομένως, είναι εντάξει να κινητοποιήσετε τη φαντασία και τη φαντασία σας για να κάνετε κάτι δημιουργικό και μαγικό, αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε προσγειωμένοι. Ο Ίκαρος μπορούσε να πετάξει καλά - αλλά τα φτερά του δυστυχώς έπεσαν, σωστά; Καθώς η Αφροδίτη ενώνεται επίσης με τον Δία και τον Ποσειδώνα στα τέλη Απριλίου, η αγάπη είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν χάσεις την καρδιά σου από κάποιον, φρόντισε να μην είναι αστέρι του κινηματογράφου. Εάν μείνετε προσγειωμένοι, μπορούν να συμβούν σπουδαία πράγματα. Μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου υπάρχει μια αλλαγή εστίασης που έχει δυναμική επίδραση στην προσωπική σας οικονομία. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε νωρίς σε αυτήν την περίοδο μπορούν να φέρουν ταχεία επέκταση και μερίσματα. Αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε να πάρετε ένα ρίσκο ή να ανατρέψετε έναν δυναμικό ηγέτη που ξέρει πότε να ενεργήσει και πώς να λάβει γρήγορες αποφάσεις. Θα πρέπει να βιώσετε οικονομική ανάπτυξη σε αυτήν την περίοδο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι μια περίοδος που πρέπει να επιλύσετε κάποια υπολειπόμενη σύγχυση που σχετίζεται με τις εξελίξεις στις αρχές του 2022. Ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να κάνει τα νεύρα και πρέπει να αποφύγετε να βραχείτε.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συχνά υποφέρετε για τα πιστεύω σας και τα ιδανικά σας. Πολύ διαισθητικοί συχνά είστε πολύ ικανοί στο να φέρνετε στην πραγματικότητα οράματα, όνειρα. Αρκετά φιλόδοξοι ώστε να θυσιάσετε τα πάντα επάνω στις ιδέες σας και απόψεις σας για την ζωή.  

  • Λέξεις κλειδιά : Ευφάνταστοι, ευκολοεπηρέαστοι, υλιστές, επιδιώκουν την υπέρβαση του εαυτού τους.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 12ος

Γενικά ΥΠΕΡΒΑΣΗ Οι Ιχθείς παραδοσιακά είχαν κυβερνήτη τον Δία μέχρι το 1864 που ανακαλύφθηκε ο Ποσειδώνας που από τότε κυβερνά και αυτό το ζώδιο. Σωματικά έχει σχέση με τα πόδια και το λεμφικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και έτσι η ενέργειά του εκφράζεται με ένα πιο παθητικό τρόπο. Σαν Ζώδιο του νερού αφορά τα συναισθήματα, ειδικά εκείνα τα παγκόσμια συναισθήματα που έχουν σχέση με τις ανθρώπινες δυσχέρειες και τον πόνο. Σαν μεταβλητό ζώδιο μεταδίδει ενέργεια σποραδικά και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι Ιχθείς πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Οι πλανήτες στους Ιχθείς εκφράζονται με ευαισθησία και με ένα μάλλον διάχυτο τρόπο. Το ζώδιο διοχετεύει απροσδιόριστες παρορμήσεις και οι πλανήτες εδώ είναι πολύ δεκτικοί στα σώματα που δέχονται σε ένα αιθέριο επίπεδο. Υπάρχει έντονη τάση για όνειρα και φαντασίες καθώς και μια αίσθηση προσωπικού μαρτυρίου. Η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία των Ιχθύων συχνά βρίσκει διέξοδο στην δημιουργία, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την μουσική, τον κινηματογράφο, την φύση αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από κοινωνική μέριμνα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο των ονείρων, των απογοητεύσεων και της ψυχικής ανάτασης.