ιχθεις-προβλεψεις

Ιχθείς

Ιχθείς Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Νιώθετε μια πραγματική ώθηση στην ενέργειά σας σήμερα, ίσως λόγω της ενθουσιαστικής υποστήριξης από κάποιον που πιστεύει σε εσάς. Πολλά παλιά θέματα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Αυτή την εβδομάδα είστε απίστευτα γεμάτοι ενέργεια. Ξέρεις τι θέλεις και είσαι αποφασισμένος να το αποκτήσεις. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση οδηγούν τώρα σε οικονομική επέκταση και περιπετειώδεις πρωτοβουλίες που μπορούν να φέρουν χρήματα και πόρους στο δρόμο σας. Υπάρχει πολλή δραστηριότητα στο σπίτι, με τα μέλη της οικογένειας να φουσκώνουν από ενθουσιασμό για να επεκταθούν, να προσκαλέσουν κόσμο, να ταξιδέψουν και γενικά να είναι εν κινήσει. Μπορεί να υπάρχει κάποια εστίαση σε ένα πρόβλημα επικοινωνίας που αφορά έναν σύντροφο ή μέλος της οικογένειας και υπάρχουν ορισμένα ζητήματα από το παρελθόν που πρέπει να επιλυθούν. Τα προβλήματα εξαφανίζονται πριν σοβαρευτούν.

ΜΑΙΟΣ 2022

Ο μήνας ξεκινά με μια ακριβή σύνοδο Αφροδίτης και Δία – δύο πλανήτες που τείνουν να φέρνουν ευτυχία και καλή τύχη – που λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σας. Τα γεγονότα κορυφώνονται αυτή τη στιγμή, ανοίγοντας την καρδιά σας και φέρνοντας μια έκρηξη αγάπης και ενσυναίσθησης. Αυτό θα πρέπει να είναι καλό τόσο ρομαντικά, οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Στις 10 Μαΐου, ο Δίας εγκαταλείπει το ζώδιό σας τους Ιχθύες και μετακομίζει στον Κριό. Λόγω της ανάδρομης κίνησης, θα επιστρέψει τους τελευταίους δύο μήνες του 2022, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας εκείνη τη στιγμή. Ο Δίας στον Κριό φέρνει νέες οικονομικές ευκαιρίες στη ζωή σας και συμφέρει να αναλάβετε πρωτοβουλίες που διευρύνουν την επιρροή σας. Στην πραγματικότητα, αξίζει να πάρετε μερικά ρίσκα, ειδικά στο τέλος του μήνα, όταν θα χρειαστεί να προχωρήσετε γρήγορα για να αποκομίσετε μεγάλες ανταμοιβές. Ο Μάιος είναι ένας μήνας που δίνεται μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία, την εκπαίδευση και τα ταξίδια, με πιθανότητα απροσδόκητων γεγονότων σε αυτούς τους τομείς, που μπορεί να φέρουν μεγάλη αναστάτωση. Μάλλον καλό είναι να μην εμπλακείτε πολύ σε αμφιλεγόμενες συζητήσεις, αν θέλετε να αποφύγετε την αποξένωση. Το τέλος Μαΐου φέρνει μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες για συνεργασίες και οικογενειακά ζητήματα, και παρόλο που κάποια σχέδια καθυστερούν, θα υπάρξει μια καλή έκβαση για τις σχέσεις.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Κατά την έναρξη της φάσης αυτής, θα υπάρξουν αλλαγές στο οικιακό σας περιβάλλον, για παράδειγμα μια μετακόμιση, μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την καριέρα σας. Μπορεί να είναι σημαντικότερο για εσάς να βρείτε τις ρίζες σας και να δημιουργήσετε ένα σταθερό οικιακό περιβάλλον, από ότι να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Τα οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που έρχονται πραγματικά στο προσκήνιο την περίοδο αυτή, και θα παρακινείστε ισχυρά προς τη δημιουργία των πιο ασφαλών καταστάσεων σε ότι έχει σχέση με την οικιακή σου ασφάλεια. Ωστόσο, πολλές αλλαγές θα έρθουν στην επιφάνεια στον τομέα αυτό.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Καθώς ξεκινά το 2022, ο Δίας - ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού συστήματος - μετακινείται στο ζώδιό σας, όπου θα βρίσκεται μέχρι τις 10 Μαΐου. Αυτός ο πλανήτης κινείται ανάδρομα, επομένως πέρυσι μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου ήταν επίσης στο ζώδιό σας. Τι συνέβη εκείνη την περίοδο; Ό,τι συνέβη και ίσως τέθηκε σε αναμονή λόγω ημιτελών εργασιών, θα ολοκληρωθεί τους πρώτους τέσσερις μήνες του τρέχοντος έτους. Γενικά ο Δίας φέρνει σημαντικές γνώσεις για το νόημα και την κατεύθυνση της ζωής σας, έτσι τον Ιανουάριο θα βιώσετε μια αίσθηση επέκτασης και κατανόησης και μια τόνωση της αυτοπεποίθησης για το μέλλον. Συμβαίνει όμως και κάτι άλλο που είναι πολύ ασυνήθιστο. Την περίοδο 2011 έως 2025 ο Ποσειδώνας -ο πλανήτης του μυστηρίου και της φαντασίας- ήταν στο ζώδιό σας. Στα μέσα Απριλίου, ο Δίας ενώνει τον Ποσειδώνα και αυτό προαναγγέλλει μια σημαντική εξέλιξη στη ζωή σας. Αυτή η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα συμβολίζει ένα τεράστιο όνειρο, αλλά μπορεί επίσης να είναι σαν μια γιγάντια φούσκα, η οποία μπορεί εύκολα να σκάσει. Επομένως, είναι εντάξει να κινητοποιήσετε τη φαντασία και τη φαντασία σας για να κάνετε κάτι δημιουργικό και μαγικό, αλλά προσπαθήστε να παραμείνετε προσγειωμένοι. Ο Ίκαρος μπορούσε να πετάξει καλά - αλλά τα φτερά του δυστυχώς έπεσαν, σωστά; Καθώς η Αφροδίτη ενώνεται επίσης με τον Δία και τον Ποσειδώνα στα τέλη Απριλίου, η αγάπη είναι στην ημερήσια διάταξη. Αν χάσεις την καρδιά σου από κάποιον, φρόντισε να μην είναι αστέρι του κινηματογράφου. Εάν μείνετε προσγειωμένοι, μπορούν να συμβούν σπουδαία πράγματα. Μεταξύ Μαΐου και Νοεμβρίου υπάρχει μια αλλαγή εστίασης που έχει δυναμική επίδραση στην προσωπική σας οικονομία. Οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε νωρίς σε αυτήν την περίοδο μπορούν να φέρουν ταχεία επέκταση και μερίσματα. Αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε να πάρετε ένα ρίσκο ή να ανατρέψετε έναν δυναμικό ηγέτη που ξέρει πότε να ενεργήσει και πώς να λάβει γρήγορες αποφάσεις. Θα πρέπει να βιώσετε οικονομική ανάπτυξη σε αυτήν την περίοδο. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι μια περίοδος που πρέπει να επιλύσετε κάποια υπολειπόμενη σύγχυση που σχετίζεται με τις εξελίξεις στις αρχές του 2022. Ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να κάνει τα νεύρα και πρέπει να αποφύγετε να βραχείτε.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Συχνά υποφέρετε για τα πιστεύω σας και τα ιδανικά σας. Πολύ διαισθητικοί συχνά είστε πολύ ικανοί στο να φέρνετε στην πραγματικότητα οράματα, όνειρα. Αρκετά φιλόδοξοι ώστε να θυσιάσετε τα πάντα επάνω στις ιδέες σας και απόψεις σας για την ζωή.  

  • Λέξεις κλειδιά : Ευφάνταστοι, ευκολοεπηρέαστοι, υλιστές, επιδιώκουν την υπέρβαση του εαυτού τους.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΙΚΟΣ = 12ος

Γενικά ΥΠΕΡΒΑΣΗ Οι Ιχθείς παραδοσιακά είχαν κυβερνήτη τον Δία μέχρι το 1864 που ανακαλύφθηκε ο Ποσειδώνας που από τότε κυβερνά και αυτό το ζώδιο. Σωματικά έχει σχέση με τα πόδια και το λεμφικό σύστημα. Λέγεται ότι έχει θηλυκή φύση και έτσι η ενέργειά του εκφράζεται με ένα πιο παθητικό τρόπο. Σαν Ζώδιο του νερού αφορά τα συναισθήματα, ειδικά εκείνα τα παγκόσμια συναισθήματα που έχουν σχέση με τις ανθρώπινες δυσχέρειες και τον πόνο. Σαν μεταβλητό ζώδιο μεταδίδει ενέργεια σποραδικά και χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι Ιχθείς πάνε όπου φυσάει ο άνεμος. Οι πλανήτες στους Ιχθείς εκφράζονται με ευαισθησία και με ένα μάλλον διάχυτο τρόπο. Το ζώδιο διοχετεύει απροσδιόριστες παρορμήσεις και οι πλανήτες εδώ είναι πολύ δεκτικοί στα σώματα που δέχονται σε ένα αιθέριο επίπεδο. Υπάρχει έντονη τάση για όνειρα και φαντασίες καθώς και μια αίσθηση προσωπικού μαρτυρίου. Η μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία των Ιχθύων συχνά βρίσκει διέξοδο στην δημιουργία, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την μουσική, τον κινηματογράφο, την φύση αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από κοινωνική μέριμνα. Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο των ονείρων, των απογοητεύσεων και της ψυχικής ανάτασης.