arhs

Άρης

Ο Άρης στον Ταύρο

Ο Άρης από 10 Ιουλίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας  Υδροχόος (σταθερό) όπου θα βρίσκεται μέχρι 21 Ιουλίου 2024 όπου περνάει στο ζώδιο των Διδύμων.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να ξεπεράσετε τις υλιστικές προκλήσεις. Θα πολεμήσετε σκληρά για να διατηρήσετε το κεκτημένα σας. Την περίοδο αυτή μπορεί να είσαστε το είδος του ανθρώπου που ξοδεύει και του φαίνεται κι έχετε ένα χαρακτήρα που διαπνέεται από έντονες επιθυμίες – ακόμα και σε ότι αφορά τα ερωτικά ενδιαφέροντα. Η παρορμητικότητα και η ισχυρογνωμοσύνη μπορούν να σας μπλέξουν σε φασαρίες και στους δύο τομείς γι' αυτό προσέξτε. Ίσως να εστιάσετε αρκετά στις ερωτικές σας ορμές με τις οποίες μετράτε την προσωπική σας αξία. Οι γυναίκες τώρα βρίσκουν ότι οι διαφορές απόψεων σε ότι αφορά τα οικονομικά μπορούν να γίνουν σημαντικές αιτίες έντασης σε μια σχέση. Οι άνδρες βλέπουν την οικονομική ανεξαρτησία σαν βασικό δικαίωμα και αυτό επίσης μπορεί να γίνει αιτία συγκρούσεων. Οι φυσικές σας δυνάμεις μπορεί να παίζουν ρόλο στην σταδιοδρομία σας. Είσαστε πολύ ανταγωνιστικοί όσο αφορά την απόκτηση χρημάτων και θα αγωνιστείτε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι εποχή όπου πρέπει να ενεργοποιήσετε το περιβάλλον σας, τώρα υπάρχουν έντονα αρσενικά χαρακτηριστικά. Οι άνθρωποι γύρω σας εκτιμούν την τραχιά αλλά καλόκαρδη προσωπικότητα και την ευθύτητά σας, αλλά μπορεί να νιώθουν νευρικά ή να νιώθουν ότι απειλούνται με την παρουσία σας. Ίσως κάποιες φορές να χρειαστεί να προστατεύσετε τον εαυτό σας για να επιβιώσετε και έτσι συμπεριφέρεστε προκλητικά απέναντι σε άλλους. Θα συνειδητοποιήσετε ότι η ανεξαρτησία και η ελευθερία των κινήσεων είναι πράγματα σημαντικά για εσάς. Δεν σας λείπει το θάρρος αλλά και η επίδειξη αρκετής πολεμικότητας. Υπάρχει δυναμισμός και ενθουσιασμός στην συμπεριφορά σας που πραγματικά κινητοποιεί τους γύρω σας. Στα επαγγελματικά είσαστε άτομο που χρειάζεται προκλήσεις. Αναδεικνύεστε στις δυσκολίες που απαιτούν δράση και αποφασιστικότητα. Θα είσαστε ικανοί να πάρετε σκληρές αποφάσεις, όταν οι άλλοι υποχωρούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια περίοδος για εσωτερική μάχη. Τώρα πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα σας προέρχονται από τον κόσμο της φαντασίας σας. Οι ανησυχίες και οι φόβοι ίσως προκληθούν από κάποιον αδελφό ή τον πατέρα. Επειδή η φαντασία σας καλπάζει μπορείτε να νιώθετε ένα υποθετικό κίνδυνο πολύ έντονο και πραγματικό. Δεν θα έπρεπε να επιδεινώσετε αυτά τα συναισθήματα με ναρκωτικά, κατάχρηση χαπιών ή αλκοόλ καθώς είσαστε πολύ ευαίσθητοι στις κακές επιρροές. Για τις γυναίκες με αυτήν την επιρροή, όταν συναλλάσσονται με τους άνδρες έχουν την τάση να έχουν απραγματοποίητες προσδοκίες οι οποίες προκαλούν απογοητεύσεις. Στα ερωτικά μπορεί να υπάρχει κάποιο όνειρο για ένα είδος ιερού δεσμού και απόρριψης των σωματικών επιθυμιών. Οι μυστικές ερωτικές σχέσης στις οποίες ελπίζετε να πραγματοποιήσετε αυτό το όνειρο οδηγούν στην σύγχυση και το χάος. Αυτή η επιρροή χρησιμοποιείται καλύτερα στην αναζήτηση ψυχικών γνώσεων - αλλά και εδώ χρειάζεται να διασφαλίσετε ότι και τα δυο πόδια σας στέκονται σταθερά στο έδαφος. Ίσως η σκληρή δουλειά για το καλό των άλλων εξαγνίζει την ψυχή σας. Τώρα δεν σας παρακινεί εύκολα η δουλειά σας και δεν παίρνετε τις φιλοδοξίες σας σοβαρά. Δεν είσαστε ανταγωνιστικοί, η τουλάχιστον δεν είσαστε δοσμένοι ολοκληρωτικά στο να αναλαμβάνετε έναν αγώνα, βασικά γιατί δεν βλέπετε τον λόγο. Λειτουργείτε τώρα καλύτερα όταν εργάζεστε στον δικό σας χώρο, χωρίς εξωτερικές παρεμβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα σας ενδιαφέρει και ασχολείστε πολύ με τους φίλους σας, είσαστε πάρα πολύ πιστοί και έτοιμοι να αγωνισθείτε με τα αδέλφια σας για κάποιο κοινό σκοπό. Παρόλα αυτά πολλά προβλήματα προκύπτουν στο κοινωνικό σας κύκλο ίσως, λόγω του ότι έχετε την τάση να λέτε τη γνώμη σας με ένα προκλητικό τρόπο, πιθανόν γιατί σας βλέπουν κάπως περιθωριοποιημένους. Ίσως δεν λαμβάνετε υπόψη σας τις κοινωνικές αβρότητες κι έχετε την τάση να αναμοχλεύετε τις δυσαρέσκειες μέσα στις ομάδες. Σας αρέσουν οι ακατέργαστοι άνθρωποι τους οποίους εμπιστεύεστε για την τιμιότητα και την ευθύτητά τους. Περίοδος όπου έχετε την ικανότητα να αναλάβετε ένα δυναμικό ρόλο μέσα σε κάποια ομάδα, ίσως σχετικά με τα αθλήματα ή εξωτερικές εργασίες. Γενικά μιλώντας σας αρέσει η συντροφιά των ανδρών. Οι γυναίκες με αυτήν την επιρροή συχνά έλκονται σεξουαλικά από κάποιον φίλο. Οι άνδρες προτιμούν να είναι με φίλους τους άνδρες καθώς νιώθουν πολύ περιορισμένοι μέσα στις ερωτικές σχέσεις τους. Μεγάλο το αίσθημα της αλληλεγγύης τώρα. Σας συγκινούν βαθύτατα οι κοινωνικοί στόχοι και μπορεί να βρείτε επαγγελματική ικανοποίηση εργαζόμενοι για την παρακίνηση, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, διάφορων ομάδων. Θα είσαστε από την φύση σας ένας αναμορφωτής, έτοιμοι να παλέψετε για τις ιδέες σας. Τα κίνητρά σας τώρα δεν είναι εγωιστικά και είσαστε έτοιμοι να μπείτε στην πρώτη γραμμή και να πολεμήσετε για τα συλλογικά συμφέροντα. Έντονες ιδεολογικές αρχές.

ΛΕΩΝ

Πάρτε επαγγελματικές πρωτοβουλίες. Τώρα είσαστε δυνατοί χαρακτήρες κι έχετε την τάση να είσαστε κυριαρχικοί. Μάχες χαρακτήρων μεταξύ εσάς και των γονιών σας. Εποχή που ίσως φέρει την επαγγελματική πρόοδο, μπορεί επίσης να φέρει την οικογενειακή δυσαρμονία, ιδιαίτερα γιατί έχετε την τάση να επενδύετε την ενέργειά σας στην δουλειά σας. Προσοχή σημαντικό είναι για εσάς να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στην ερωτική σας ζωή τώρα και ακόμα να ξεπεράσετε την τάση σας για επίδειξη της κυριαρχίας σας ή το να βλέπεις τον έρωτα απλά σαν μια πράξη. Οι γυναίκες με αυτήν την θέση έλκονται από άνδρες των πράξεων που έχουν υψηλό επαγγελματικό προφίλ. Τα ερωτικά προβλήματα προκύπτουν στην εργασία είτε λόγω ερωτοτροπιών είτε λόγω (αν είσαι γυναίκα) του ότι δεν έχετε την δύναμη να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις των ανδρών. Η επαγγελματική επιτυχία την περίοδο αυτή είναι για εσάς μια συνεχή μάχη και βάζετε σημαντική ενέργεια στο να αφήσετε το σημάδι σας στην κοινωνία. Είσαστε αγωνιστές και αυτό σημαίνει ότι μπλέκεστε σε επαγγελματικές λογομαχίες, ειδικά με άνδρες προϊστάμενους. Τώρα λειτουργείτε καλύτερα όταν μπορείτε να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις. Είναι στα αλήθεια πολύ να περιμένει κανείς από εσάς να δεχθείτε εντολές από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περίοδος αναζήτησης με σθένος και ένταση της αλήθειας και της γνώσης και αυτή η αναζήτηση μπορεί να σας φέρει σε ξένους τόπους. Θα είσαστε ο άνθρωπος που εξερευνάει και συνεχώς αγωνίζεται να διευρύνει τους ορίζοντές του και να ικανοποιήσει τα ενδιαφέροντά του. Οι γυναίκες με αυτήν την θέση του Άρη συχνά έλκονται από άνδρες από άλλες χώρες και πολιτισμούς, οι άνδρες βρίσκουν το ταίρι τους στο εξωτερικό. Τώρα έχετε ισχυρές απόψεις. Η πνευματική σας εξέλιξη μπορεί να επηρεασθεί από κάποιον έμπιστο φίλο που σας συμβουλεύει παρόλο που δεν έχετε την προδιάθεση να υποδουλώνεστε στις αρχές και τις πεποιθήσεις του οποιουδήποτε. Ίσως τώρα να βλέπετε τον Θεό σαν οργισμένο και τρομερό αλλά προσπαθείτε να ανεβείτε στο ύψος των ψυχικών προκλήσεων καθώς κάνετε το ταξίδι προς την αλήθεια. Οι απόψεις και πεποιθήσεις σας ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας ζωή. Έχετε μεγάλη επιθυμία να διευρύνετε τις γνώσεις σας και την αντίληψή σας, αλλά λειτουργείτε καλύτερα σαν αυτοδίδακτος. Πολλές πνευματικές συγκρούσεις προκύπτουν τώρα όταν οι άλλοι προσπαθούν να σας φορτώσουν τις ιδέες τους. Υποστηρίζετε τις απόψεις σας με μεγάλη δύναμη και ίσως με καταπίεση. Επιτυχίες θα έχουν οι δάσκαλοι η σε κάποιο τομέα που να απαιτεί πειθώ, η να έχει να κάνει με την διάδοση πληροφοριών και ιδεών. Μπορεί  να ταξιδέψετε για χάρη της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Εποχή για συναλλαγές εξουσίας. Το διάστημα αυτό οι συναισθηματικές και ερωτικές σχέσεις "τρώνε" πολύ από την ενέργειά σας. Ο Άρης θα σας δώσει την δύναμη για να επιβιώσετε σε δύσκολες καταστάσεις. Αλλά αυτό ακριβώς το χάρισμα για επιβίωση υποσκάπτει την αρμονία στη ζωή σας. Είσαστε ευαίσθητοι προς κάθε έλεγχο που σας ασκείται και φοβάστε μην τυχόν αυτό γίνει από κάποιους σε εσάς. Τώρα είσαστε συναισθηματικά αμυντικοί και κατηγορηματικοί συγχρόνως και στην πραγματικότητα θα καταλήξετε να ασκείτε τον έλεγχό σας. Η υπερβολική σας ανάγκη να ελέγχετε τις εξελίξεις σε μια σχέση σημαίνει ότι δεν επιτρέπετε στο σύντροφο σας να έχει καμία ελευθερία. Μπορεί να προκύψουν ζήλιες και εξαντλητικές συναισθηματικές μάχες για επικράτηση των ερωτικών σας θέλω. Έχετε πρόβλημα στο να υποχωρείτε. Ο έρωτας και η εξουσία συγχέονται. Μόνο με την εμπιστοσύνη προς τον άλλον και με την απουσία ελέγχου μπορείτε να πετύχετε πραγματική ερωτική απελευθέρωση και χαλάρωση. Τώρα αποκτάτε μεγάλη ψυχολογική αντίληψη και σας κάνει ικανό να ξεπερνάτε και να μεταλλάσσετε τον πόνο που σας προκαλούν οι πόθοι σας. Θα καταλάβετε ότι είσαστε αυτοί που δέχονται τις επιδείξεις της δύναμης, αλλά αντιδράτε ατρόμητα, τουλάχιστον εξωτερικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανταγωνισμός είναι αναπτυγμένος την εποχή αυτή. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να είσαστε δυναμικοί και ευθείς στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Θα σας  συγκινούν οι προκλήσεις και μερικές φορές ίσως αποζητήσετε τον καυγά. Η  διπλωματία τώρα δεν είναι το δυνατό σας σημείο. Προσοχή είσαστε μάλλον προκλητικοί και οι τρόποι σας προκαλούν αντίσταση κι επιθετικότητα, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα σε δουλειές που απαιτούν τον ανταγωνισμό. Ακόμα τώρα δεν μπορείτε να γίνετε καλοί συνέταιροι γιατί θα προκύψουν προβλήματα σχετικά με διαφορές απόψεων. Παρόλα αυτά μπορεί να συνεργασθείτε με κάποιον πολύ σκληρά εργαζόμενο που να είναι η δυναμική παρουσία στην μεταξύ σας συνεργασία. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι για  να πετύχετε στην ζωή σας θα πρέπει να μάθετε να είσαστε λιγότερο αμυντικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξει έντονη ημερήσια δραστηριότητα το διάστημα αυτό. Ίσως να είσαστε ένα είδος ανθρώπου που του αρέσει η δουλειά, έτσι είτε είσαστε στην δουλειά, είτε είσαστε στο σπίτι με την οικογένεια, θα σας αρέσει η δράση. Πιθανόν τώρα να υπάρχουν μηχανικές ικανότητες και νιώθετε άνετα όταν κάνετε χρήσιμες δουλειές. Αν το άλλο μισό σας εκτιμά την εργατικότητά σας τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά - παρόλα αυτά οι σχέσεις σας μπορεί να λειτουργήσουν καλύτερα αν έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Οι συγκρούσεις για το ποιος κάνει τι στο σπίτι μπορεί να υπονομεύσουν την
αρμονία στην σχέση. Μην περιμένετε το άτομο που αγαπάτε να συνεργασθεί στον ίδιο βαθμό μαζί σας για τις δουλειές του σπιτιού. Εσείς χρειάζεστε να ξοδέψετε τη πλεονάζουσα ενέργεια, ο σύντροφός σας πιθανόν όχι. Εποχή όπου είσαστε ακούραστοι εργάτες, και πιάνετε πραγματικά την δουλειά από τα "κέρατα" με έναν απαράμιλλο ενθουσιασμό και δυναμισμό. Το παράδειγμά σας σίγουρα εμπνέει τους άλλους, αλλά οι συνεργασίες με ομάδες δεν είναι του δικού σας γούστου, εκτός κι αν είσαστε ο αρχηγός. Σαν αρχηγός όμως τείνετε να είσαστε αυταρχικοί, η να κατευθύνετε τους άλλους με σκληρότητα. Αν φανείτε εξυπηρετικοί, οι συνάδελφοι θα σας εκτιμήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εποχή δημιουργικού ενθουσιασμού. Θα εκφράζεστε και θα νιώθετε σαν Δον Ζουάν. Αν είσαστε άντρας μπορεί να είσαστε ένα είδος Δον Ζουάν ή αν είσαστε γυναίκα θα σε τράβηξε ένας τύπος Δον Ζουάν. Τώρα ξεκινάτε να κερδίσετε την καρδιά του ατόμου που αγαπάτε με αποφασιστικότητα κι ενθουσιασμό. Δεν ενοχλείστε από τις αντιστάσεις - το αντίθετο μάλιστα, στην πραγματικότητα η αγάπη για εσάς είναι μια πρόκληση. Πιθανόν να έχετε έντονες σεξουαλικές ορμές… ίσως να είναι και μέρος της καθημερινής σας ζωτικότητας. Παρόλα αυτά θα προκύψουν προβλήματα από τις ερωτικές σας σχέσεις επειδή έχετε έλλειψη ερωτικής πειθαρχίας και αυτό αποσταθεροποιεί τις σχέσεις. Στην αρχή μπορεί να βλέπετε τα παιδιά σαν κάτι που σας περιορίζει αλλά στην πραγματικότητα το να είσαστε γονιοί μπορεί να είναι πολύ καλό για εσάς γιατί έχετε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να παίξετε. Μπορεί να σας τραβήξει ο αθλητισμός η τα τυχερά παιχνίδια. Τις ημέρες που έρχονται θα είσαστε θαρραλέοι και πολύ δραστήριοι και σας αρέσει να κάνετε να συμβαίνουν πράγματα γύρω σας. Στις επιχειρήσεις είσαστε πρόθυμοι να κάνετε το πρώτο βήμα κι έχετε καλό ένστικτο για γρήγορα κέρδη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυξημένη οικιακή δραστηριότητα την εποχή αυτή. Προσοχή ίσως οικογενειακές εντάσεις. Τώρα μπορείτε να γίνετε ένας δραστήριος γονιός και να παίξετε έναν σημαντικό ρόλο στην τοπική σου κοινωνία. Μπορείτε να αναζητήσετε την αποδέσμευση, από τις οικογενειακές εντάσεις με το να είσαστε δραστήριοι στο σπίτι ασχολούμενοι με τις κατασκευές, την κηπουρική ή με κάποια κανονική επαγγελματική απασχόληση με το σπίτι. Έχετε προστατευτικά ένστικτα και είσαστε έτοιμοι να αγωνισθείτε για ανθρώπους που σας χρειάζονται. Για αυτό μπορεί να αποφασίσετε να εργασθείτε με κάποιο τρόπο για την κοινότητα, είτε για ένα καλύτερο περιβάλλον, είτε για θέματα κοινωνικά, συναισθηματικά η οικολογικά. Την εποχή αυτή είσαστε συγχρόνως ενεργητικοί και απαιτητικοί στις εργασιακές σας σχέσεις και αυτό μπορεί να προκαλέσει μια ατμόσφαιρα έντασης γύρω σας. Ξεδιπλώνεται ταλέντο για θέματα γης και ιδιοκτησίας και ιδιαίτερα για τις εργολαβίες ανέγερσης κτηρίων. Μπορεί επίσης να διαπνέεστε από ισχυρά πατριωτικά συναισθήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ευκαιρία τώρα να εστιάσετε στην πνευματική δραστηριότητα. Θα διαπιστώσετε ότι είσαι άτομο που του αρέσει να είναι σε συνεχή κίνηση και να ανακαλύπτει νέα πράγματα. Η δυναμική συμπεριφορά σας όσο αφορά την διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων θα σας φέρει επιτυχία σε μια καριέρα όπου θα έχεις να ταξιδεύετε. Ίσως να είσαστε σκληροί διαπραγματευτές και αντισταθμίζετε με τον ενθουσιασμό την έλλειψη διπλωματίας. Αν ξεπεράσετε την τάση σας για λογομαχίες και κατσάδιασμα των άλλων, στα σίγουρα θα πετύχετε με την δύναμη της πνευματικής προσπάθειας και μόνον. Η εκπαίδευση, τα ταξίδια και οι πληροφορίες παίζουν σημαντικό ρόλο για εσάς τώρα. Τώρα κάποια αδέλφια - ή ίσως ο πατέρας ή ένας καθηγητής με νεανικότητα, μπορεί να έχει σημαντική επιρροή στην πνευματική σας ανάπτυξη.  Μπορεί να έχετε προβλήματα στο περιβάλλον σας με γείτονες και τα σχετικά, εν μέρει επειδή έχετε μια αμυντική στάση για την περιοχή σας. Το μυαλό σας μπορεί να εξελιχθεί σε ένα υπέροχο εργαλείο.