Φόρμα παραγγελίας

Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής

Αποστολή

Ο Πίνακας με τις Θετικές - Αρνητικές - Ουδέτερες μέρες σου θα σταλούν με το email σου σε αρχεία pdf όπου μπορείς να τις διαβάζεις και  "online" από τον υπολογιστή σου, το smartphone σου, ή το tablet σου ή μπορείς να τις κατεβάσεις στον υπολογιστή σου.

Μόλις γίνει η πληρωμή και πιστοποιηθεί μέσα σε 48 ώρες θα λάβεις στο email σου τον Πίνακα με τις Θετικές - Αρνητικές Ουδέτερες μέρες σου για το 2019.

(Οι Τυχερές σου μέρες θα ισχύουν για ένα από την παραλαβή του Πίνακα)

Πληρωμή

Υπάρχουν 3 τρόποι πληρωμής:

1. Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα - PayPal

Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας και επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής θα βρεθείτε άμεσα στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας (δεν χρειάζεται λογαριασμός PayPal) ή με τον λογαριασμό σας στο PayPal.

2. eBanking

Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας και επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής θα σας σταλεί email με τα στοιχεία του λογαριασμού της τράπεζας. Μπορείτε να πληρώσετε με μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό σας ή την Χρεωστική σας κάρτα.

3. Κατάθεση στην τράπεζα

Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας και επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής θα σας σταλεί email με τα στοιχεία του λογαριασμού της τράπεζας. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα.

Προσφορά προσωπικών προβλέψεων 2018

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας: