Φόρμα παραγγελίας Γενέθλιου χάρτη

Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής

Αποστολή

Τα αποτελέσματα της Ανάλυσης Γενέθλιου Χάρτη θα τα λάβετε με email σε 1 αρχείο συμπιεσμένης μορφή zip που θα περιέχει έναν φάκελο και ένα αρχείο pdf και θα έχουν την μορφή:

α) Ένας φάκελος με τα αρχεία του Responsive Web Site (30 Ιστοσελίδες) όπου μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενό του στον Υπολογιστή σας (Pc - Mac) ή στο Laptop σας. Επίσης μπορείτε να το ανεβάσετε στο Cloud σας και να διαβάζετε το περιεχόμενο στο Tablet ή στο Smartphone σας όποτε θέλετε.

Είναι συμβατό με όλους τους Internet Browsers ( Προγράμματα Περιήγησης Ιντερνέτ).

β) Σε αρχείο μορφής pdf  80 έως 100 σελίδες ανάλογα με τον χάρτη σας, για να μπορείτε όποτε θέλετε να το εκτυπώσετε σε χαρτί έχοντας ένα όμορφο και καλά δομημένο βιβλίο.

γ) Το Δώρο σας είναι σε μορφή αρχείου pdf  (ημερομηνία προβλέψεων από την ημέρα που θα λάβετε την παραγγελία σας) θα σταλεί μαζί με την Ανάλυσή σας στον email που θα λάβετε όπου μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να το διαβάσετε online.

Μόλις γίνει η πληρωμή και πιστοποιηθεί μέσα σε 72 ώρες θα λάβετε στο email σας το Responsive Web Site με την Ανάλυση του Γενέθλιου Χάρτη σας & το Δώρο της προσφοράς μας.

Πληρωμή

Υπάρχουν 3 τρόποι πληρωμής:

1. Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα - PayPal

Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας και επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής θα βρεθείτε άμεσα στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας (δεν χρειάζεται λογαριασμός PayPal) ή με τον λογαριασμό σας στο PayPal.

2. eBanking

Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας και επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής θα σας σταλεί email με τα στοιχεία του λογαριασμού της τράπεζας. Μπορείτε να πληρώσετε με μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό σας ή την Χρεωστική σας κάρτα.

3. Κατάθεση στην τράπεζα

Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας και επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής θα σας σταλεί email με τα στοιχεία του λογαριασμού της τράπεζας. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα.

Ανάλυση Γενέθλιου Χάρτη

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας: