λεων-προβλεψεις

Λέων

Λέων – Προβλέψεις

Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2022

Οι σχέσεις με τους εταίρους και τις ομάδες επισημαίνονται σήμερα και είναι μια θετική στιγμή για δέσμευση. Την επόμενη εβδομάδα οι σχέσεις διαμορφώνονται και εδραιώνονται.

Από 03 έως 09 Οκτωβρίου 2022

Είστε σε μια περίοδο που φέρνει πολιτιστική ανάπτυξη και μπορείτε να περιμένετε να είστε παρέα με συνεργάτες που κάνουν τη ζωή γλυκιά και ανταποδοτική. Όλα όσα συνδέονται με την επικοινωνία και τη μάθηση ευημερούν τώρα, και τις επόμενες δύο εβδομάδες θα δημιουργήσετε μερικές εξαιρετικές συνεργασίες. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για έρωτες και ρομαντισμό, και όταν πρόκειται για ερωτοτροπία, η καλύτερη στρατηγική σας είναι η ευγένεια και ο σεβασμός, ενώ κατά τα άλλα δεν σαλπίζετε τα δικά σας προτερήματα. Μέχρι την Κυριακή υπάρχει έντονη αίσθηση ότι οι προσωπικοί ορίζοντες διευρύνονται, με ταξίδια και σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022

Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, το ζώδιο σας κυβερνά τον Ήλιο και τον πλανήτη της αρμονίας Αφροδίτη πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο ο ένας τον άλλον, κάτι που υποδηλώνει ότι θα είστε παρέα με έναν πολύ καλό συνεργάτη που μπορεί να σας βοηθήσει σε ό,τι κι αν κάνετε. Είναι μια περίοδος που η επικοινωνία, η εκπαίδευση και τα ταξίδια είναι στην ημερήσια διάταξη, καθώς και πολιτιστικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μπορείτε να περιμένετε μεγάλη επιτυχία σε αυτούς τους τομείς, κυρίως λόγω της στενής συνεργασίας με εξειδικευμένους συνεργάτες ή οργανισμούς που εκτιμούν την ικανότητά σας να προσαρμόζεστε στις ανάγκες τους. Τα μέσα Οκτωβρίου είναι η ιδανική στιγμή για συναντήσεις, επαγγελματικές και ρομαντικές, και η αγάπη είναι στην ημερήσια διάταξη, είτε για εσάς είτε για έναν στενό φίλο. Η πανσέληνος γύρω στις 11 είναι εξαιρετική για ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό, και αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μια ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιον που σύντομα θα είναι απρόσιτος. Υπάρχει μια σημαντική μετάβαση για εσάς την τελευταία εβδομάδα του μήνα, όταν εμφανίζεται μια νέα κατάσταση στο σπίτι ή στην οικογενειακή σας ζωή. Αυτή είναι μια στιγμή που κάποιος με τον οποίο είστε κοντά μπορεί να βρίσκεται σε μια ευάλωτη κατάσταση είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά, και έχετε τη δύναμη να βοηθήσετε εάν οι καιροί είναι δύσκολοι. Αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια περίοδος που θα δημιουργηθεί μια εντελώς νέα βάση για τη ζωή σας, επηρεάζοντας τόσο τις οικογενειακές ρίζες όσο και την καριέρα.
Νέα Σελήνη 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στην 02ο 48΄ του Ζυγού στις 00:54 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 26 Σεπτεμβρίου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος  Αιγόκερως  (παρορμητικό).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με ασχολίες που αφορούν τη μόρφωσή, την εκπαίδευση και τη στέρεη χρήση των προσωπικών σας ικανοτήτων. Θα εστιάσετε στα ταξίδια, και στη χώρα σας και σε διπλανές χώρες. Ξυπνούν ζητήματα σχετικά με γείτονες, και μπορεί να αναμειχθείτε με τοπικά προγράμματα. Θα πρέπει να δώσετε κάποιες εξετάσεις, και να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σχετικές με την ικανότητά σας να διδάσκετε, να γράφετε ή και να μεταδίδετε πληροφορίες. Η φάση αυτή της ζωής σας θα σας κάνει να ασχολείστε με μια αρμαθιά κοινωνικών επαφών και συναντήσεων.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Το έτος 2022 ξεκινά με αρκετά έντονη εστίαση στη δουλειά και στους καθημερινούς ρυθμούς σας, συνεχίζοντας ένα θέμα που χαρακτηρίζει τη ζωή σας εδώ και αρκετά χρόνια, όπου υπήρχε ένα απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας και έντονες αλληλεπιδράσεις με τους άλλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχετε κατακτήσει πολλά από τα ψυχολογικά ζητήματα που εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Εδώ, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, η ένταση αυξάνεται καθώς οι μεταρρυθμίσεις εφαρμόζονται, οι συνάδελφοι εξαφανίζονται (και επανεμφανίζονται) και οι καινοτομίες εφαρμόζονται. Η καινοτομία είναι κάτι που αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς, καθώς οι τεκτονικές αλλαγές επηρεάζουν τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους οργανισμούς. Τόσο πέρυσι όσο και εδώ το 2022, αναζητάτε τρόπους να μεταμορφώσετε την καριέρα σας, να αποκτήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και να βρείτε νέους τρόπους έμπνευσης. Καθώς ο κύκλος της έκλειψης το 2022 έχει βαθιά επίδραση τόσο στην οικιακή όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, μπορείτε να περιμένετε να δρομολογηθούν αλλαγές, ειδικά στις αρχές Μαΐου, και κυρίως τον Νοέμβριο, όταν οι απροσδόκητες εξελίξεις στο σπίτι δίνουν έντονη εστίαση στην μεταμορφώσεις που θα θέλατε να θέσετε σε κίνηση. Τόσο στις αρχές του έτους όσο και στα τέλη του έτους, μπορείτε να περιμένετε μερικές βαθιές και λεπτές συναισθηματικές εμπειρίες, οι οποίες - αν και αποπροσανατολιστικές - σας διδάσκουν πολλά για το τι συμβαίνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτές οι περίοδοι μπορεί να οδηγήσουν τόσο σε θετική ροή χρήματος (αρχές 2022) όσο και στη συνέχεια σε κίνδυνο απάτης (τέλη 2022). Να προσέχεις. Το τέλος Μαΐου και για αρκετούς μήνες μετά είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική στιγμή για εσάς, καθώς ανοίγονται νέοι ορίζοντες μέσα από συναντήσεις με μέντορες και τυχοδιώκτες, μέσα από ταξίδια και με τη μετάδοση των ιδεών σας σε ένα ευρύ κοινό. Αυτή είναι μια περίοδος ανάληψης ρίσκου και τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ άγρια. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, αυτή η ριζική διεύρυνση των ενδιαφερόντων σας φέρνει σε επαφή με διασκεδαστικούς ταξιδιώτες, οι οποίοι διευρύνουν την επίγνωσή σας τόσο για την ξένη όσο και για την τοπική κουλτούρα και με τους οποίους ο ρομαντισμός μπορεί επίσης να είναι στην ημερήσια διάταξη.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Εξωστρεφείς και συχνά πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους. Ισχυρά αισθήματα και συχνή υπερευαισθησία. Πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας και τα κατορθώματά σας. Συχνά γίνεστε πολύ θεατρικοί ή δραματικοί όταν πρόκειται να πετύχετε κάποιο στόχο σας. 

  • Λέξεις κλειδιά : Κοινωνικοί, δραματικοί, αξιοπρεπείς, πάνω απ' όλα ζητούν την αυτοέκφραση.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΗΛΙΟΣ ΟΙΚΟΣ = 5ος

Γενικά ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ Το ζώδιο του Λέοντα το κυβερνά ο Ήλιος. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με την καρδιά και την πλάτη. Λέγεται ότι ο Λέοντας έχει αρσενική φύση και γι' αυτό η ενέργεια του εκφράζεται με ένα εξωστρεφή τρόπο. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με την αρχή της προσωπικότητας και καθώς επίσης ταξινομείται σαν ένα από τα σταθερά ζώδια, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ έχουν μια σταθεροποιητική επίδραση οικοδομώντας και διατηρώντας την προσωπικότητα του καθενός. Υπάρχει μια έντονη δημιουργική έκφραση και εκδήλωση της προσωπικότητας που συνδέεται με αυτό το ζώδιο - οι πλανήτες που τοποθετούνται στον Λέοντα δρουν με τρόπο δραματικό και θέλουν να αντανακλώνται στο περιβάλλον τους. Όταν οι πλανήτες εκδηλώνονται αρνητικά σε αυτό το ζώδιο υπάρχει συχνά ναρκισσισμός, υπερηφάνεια και μεγάλη αυταρέσκεια. Όταν εκδηλώνονται θετικά υπάρχει ζεστασιά και χαρά για την ζωή καθώς και ένας παιχνιδιάρης και ρομαντικός χαρακτήρας. Το ζώδιο αυτό συνδέεται με τα παιδιά, την χαρισματικότητα και την ψυχαγωγία. Οι πλανήτες στον Λέοντα δρουν με δύναμη και εξουσία ασκώντας μεγάλη επιρροή πάνω στους άλλους. Μπορείς να πετύχεις την ισορροπία αν αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου με αντικειμενικότητα.