λεων-προβλεψεις

Λέων

Λέων – Προβλέψεις

Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Οι φίλοι ή η οικογένεια που ζουν πολύ μακριά ασκούν ισχυρή επιρροή πάνω σας – φαίνεται να υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας μέσω ταξιδιών ή διεθνών επαφών.

Από 23 έως 29 Μαϊου 2022

Αισθάνεστε σαν να κάνετε μια νέα αρχή αυτή την εβδομάδα, ειδικά όσον αφορά τις φιλίες και τις νέες ομαδικές συνδέσεις. Είναι μια πραγματικά δυναμική περίοδος για εσάς, όταν συναντάτε ανθρώπους με επιρροή στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που έχουν το θάρρος των πεποιθήσεών τους και πιστεύουν στην αυτονομία και τη μη παρέμβαση. Αυτές είναι ιδέες που ασπάζεστε ολόψυχα και όσο περισσότερο συναντιέστε με σκεπτόμενους ανθρώπους που βάζουν πράξεις πίσω από τα λόγια τους, τόσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται η ζωή. Υπάρχουν επίσης καλές τάσεις επαγγελματικά, με φιλικούς ηγέτες που προάγουν τη σταθερότητα και την ευημερία.

ΜΑΙΟΣ 2022

Είστε σε μια περίοδο που θέλετε να πειραματιστείτε με νέους τρόπους βιοπορισμού που θα σας δώσουν περισσότερο χώρο και ελευθερία, και την 1η Μαΐου μια νέα σελήνη που ενώνει τον πλανήτη της καινοτομίας, τον Ουρανό, ξεκινά νέες πρωτοβουλίες στη στρατόσφαιρα. Αυτή είναι μια περίοδος που δεν θέλετε να αποφασίσει κάποιος άλλος για εσάς – χαίρεστε να λαμβάνετε υποστήριξη από άτομα που εμπνέετε, αλλά πρέπει να είστε το αφεντικό. Αυτή η τάση προς περισσότερη επαγγελματική ανεξαρτησία συνεχίζεται, αλλά στα μέσα Μαΐου αντιμετωπίζετε περισσότερα προβλήματα και εναντίωση, ίσως από έναν σύντροφο ή από ομάδες με τις οποίες συμμετέχετε ή από την οικογένεια που θέλει εγγυήσεις ασφάλειας. Η έκλειψη Σελήνης στις 16 αναδεικνύει τις ανασφάλειες και το άγχος που μπορεί να νιώθει η οικογένεια. Ωστόσο, ο Μάιος είναι ένας μήνας αυξανόμενης αισιοδοξίας, όταν ανοίγουν νέοι ορίζοντες, ίσως με ταξίδια μεγάλων αποστάσεων στην ημερήσια διάταξη ή συναρπαστικές ευκαιρίες μάθησης. Αυτό το άνοιγμα των δυνατοτήτων ξυπνά μια πρωτοποριακή παρόρμηση που είναι ιδιαίτερα έντονη προς τα τέλη Μαΐου και στις αρχές Ιουνίου. Αυτή τη στιγμή θα κάνετε νέες συνδέσεις και θα αναπτύξετε δίκτυα. Οι συναρπαστικές επαφές τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο φέρνουν μια αίσθηση χαράς.

Νέα Σελήνη 30 Μαΐου 2022

Στην 09ο 03΄ των Διδύμων στις 14:30 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 30 Μαΐου 2022 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).
Θα βιώσετε μια αύξηση των κοινωνικών σας  δραστηριοτήτων κατά την περίοδο αυτή. Η επαγγελματική πρόοδος θα έρθει περισσότερο μέσω των ανθρώπων που γνωρίζετε, παρά των γνωριμιών που θα κάνετε. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία να έχεις περισσότερο χρόνο για επαγγελματική ανάπαυση και να αισθάνεστε περίσσευμα ενέργειας σε ότι έχει σχέση με τον ελεύθερο χρόνο σας.  Στα προσωπικά σας η περίοδος αυτή της ζωής σας θα είναι πολύ εξωστρεφής και είναι πιθανό να βρείτε τον εαυτό σας να αναμειγνύεται με ομάδες ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και χόμπι.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2022

Το έτος 2022 ξεκινά με αρκετά έντονη εστίαση στη δουλειά και στους καθημερινούς ρυθμούς σας, συνεχίζοντας ένα θέμα που χαρακτηρίζει τη ζωή σας εδώ και αρκετά χρόνια, όπου υπήρχε ένα απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας και έντονες αλληλεπιδράσεις με τους άλλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχετε κατακτήσει πολλά από τα ψυχολογικά ζητήματα που εμφανίζονται σε καθημερινή βάση. Εδώ, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, η ένταση αυξάνεται καθώς οι μεταρρυθμίσεις εφαρμόζονται, οι συνάδελφοι εξαφανίζονται (και επανεμφανίζονται) και οι καινοτομίες εφαρμόζονται. Η καινοτομία είναι κάτι που αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσάς, καθώς οι τεκτονικές αλλαγές επηρεάζουν τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους οργανισμούς. Τόσο πέρυσι όσο και εδώ το 2022, αναζητάτε τρόπους να μεταμορφώσετε την καριέρα σας, να αποκτήσετε περισσότερη ανεξαρτησία και να βρείτε νέους τρόπους έμπνευσης. Καθώς ο κύκλος της έκλειψης το 2022 έχει βαθιά επίδραση τόσο στην οικιακή όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, μπορείτε να περιμένετε να δρομολογηθούν αλλαγές, ειδικά στις αρχές Μαΐου, και κυρίως τον Νοέμβριο, όταν οι απροσδόκητες εξελίξεις στο σπίτι δίνουν έντονη εστίαση στην μεταμορφώσεις που θα θέλατε να θέσετε σε κίνηση. Τόσο στις αρχές του έτους όσο και στα τέλη του έτους, μπορείτε να περιμένετε μερικές βαθιές και λεπτές συναισθηματικές εμπειρίες, οι οποίες - αν και αποπροσανατολιστικές - σας διδάσκουν πολλά για το τι συμβαίνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτές οι περίοδοι μπορεί να οδηγήσουν τόσο σε θετική ροή χρήματος (αρχές 2022) όσο και στη συνέχεια σε κίνδυνο απάτης (τέλη 2022). Να προσέχεις. Το τέλος Μαΐου και για αρκετούς μήνες μετά είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική στιγμή για εσάς, καθώς ανοίγονται νέοι ορίζοντες μέσα από συναντήσεις με μέντορες και τυχοδιώκτες, μέσα από ταξίδια και με τη μετάδοση των ιδεών σας σε ένα ευρύ κοινό. Αυτή είναι μια περίοδος ανάληψης ρίσκου και τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ άγρια. Μέχρι τον Σεπτέμβριο, αυτή η ριζική διεύρυνση των ενδιαφερόντων σας φέρνει σε επαφή με διασκεδαστικούς ταξιδιώτες, οι οποίοι διευρύνουν την επίγνωσή σας τόσο για την ξένη όσο και για την τοπική κουλτούρα και με τους οποίους ο ρομαντισμός μπορεί επίσης να είναι στην ημερήσια διάταξη.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Εξωστρεφείς και συχνά πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους. Ισχυρά αισθήματα και συχνή υπερευαισθησία. Πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας και τα κατορθώματά σας. Συχνά γίνεστε πολύ θεατρικοί ή δραματικοί όταν πρόκειται να πετύχετε κάποιο στόχο σας. 

  • Λέξεις κλειδιά : Κοινωνικοί, δραματικοί, αξιοπρεπείς, πάνω απ' όλα ζητούν την αυτοέκφραση.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΗΛΙΟΣ ΟΙΚΟΣ = 5ος

Γενικά ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ Το ζώδιο του Λέοντα το κυβερνά ο Ήλιος. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με την καρδιά και την πλάτη. Λέγεται ότι ο Λέοντας έχει αρσενική φύση και γι' αυτό η ενέργεια του εκφράζεται με ένα εξωστρεφή τρόπο. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με την αρχή της προσωπικότητας και καθώς επίσης ταξινομείται σαν ένα από τα σταθερά ζώδια, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ έχουν μια σταθεροποιητική επίδραση οικοδομώντας και διατηρώντας την προσωπικότητα του καθενός. Υπάρχει μια έντονη δημιουργική έκφραση και εκδήλωση της προσωπικότητας που συνδέεται με αυτό το ζώδιο - οι πλανήτες που τοποθετούνται στον Λέοντα δρουν με τρόπο δραματικό και θέλουν να αντανακλώνται στο περιβάλλον τους. Όταν οι πλανήτες εκδηλώνονται αρνητικά σε αυτό το ζώδιο υπάρχει συχνά ναρκισσισμός, υπερηφάνεια και μεγάλη αυταρέσκεια. Όταν εκδηλώνονται θετικά υπάρχει ζεστασιά και χαρά για την ζωή καθώς και ένας παιχνιδιάρης και ρομαντικός χαρακτήρας. Το ζώδιο αυτό συνδέεται με τα παιδιά, την χαρισματικότητα και την ψυχαγωγία. Οι πλανήτες στον Λέοντα δρουν με δύναμη και εξουσία ασκώντας μεγάλη επιρροή πάνω στους άλλους. Μπορείς να πετύχεις την ισορροπία αν αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου με αντικειμενικότητα.