λεων-προβλεψεις

Λέων

Λέων – Προβλέψεις

Σάββατο 04 Φεβρουαρίου 2023

Η πανσέληνος στο ζώδιό σας το Σαββατοκύριακο φέρνει έντονες εξελίξεις στις σχέσεις, με υψηλά επίπεδα άγχους. Ωστόσο, ανοίγονται νέοι συναρπαστικοί ορίζοντες.

Από 30 Ιανουαρίου έως 05 Φεβρουαρίου 2023

Μπορεί ακόμα να αντιμετωπίζετε κάποια αστάθεια στις προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις καθώς ξεκινά αυτή η εβδομάδα, αλλά ο δρόμος είναι ξεκάθαρος για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με συνεργάτες και οργανισμούς που μπορούν να δώσουν το πλαίσιο επιτυχίας. Στη δουλειά, μια μεταμόρφωση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και μετά από ένα τελικό ξεκαθάρισμα αργότερα μέσα στην εβδομάδα, οι άνθρωποι προχωρούν. Νέοι φίλοι εμφανίζονται στον ορίζοντα το Σαββατοκύριακο και ξεκινά μια πραγματικά διασκεδαστική και αισιόδοξη περίοδος, η οποία διευρύνει τους ορίζοντές σας, είτε μέσω πνευματικών προόδων, είτε μέσω ταξιδιού. Μια σημαντική αλλαγή βρίσκεται στο δρόμο που θα φέρει εντελώς νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

Για μεγάλο μέρος του Φεβρουαρίου η εστίαση είναι στις σχέσεις με τους άλλους. Αυτό εν μέρει σχετίζεται με τους φίλους και τις ομάδες που είναι σημαντικές για εσάς και εν μέρει με τη συνεργασία. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε τις σχέσεις αυτή την περίοδο είναι να προσαρμοστείτε σε άλλους ανθρώπους και να αναπτύξετε αρχές αλληλεγγύης. Δεν πρόκειται για προσωπική αναγνώριση αυτή τη στιγμή, αλλά συνδέεται περισσότερο με την προώθηση ενός ομαδικού σκοπού. Τα μέσα Φεβρουαρίου είναι η ιδανική περίοδος για δέσμευση και εδραίωση στις σχέσεις, ενώ είναι επίσης η εποχή που οι μεγαλύτερες απαιτήσεις σας έχουν οι άλλοι. Αξίζει σίγουρα να συμβιβαστείτε γιατί αυτή είναι μια εποχή που άλλοι άνθρωποι τρέχουν την παράσταση. Αυτή η περίοδος είναι επίσης μια περίοδος που μπορεί να υπάρξει ένας βαθμός σύγχυσης σε ορισμένες σχέσεις, ίσως επειδή είναι πολύ δύσκολο να διαβάζεις τους ανθρώπους συναισθηματικά. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα υπάρχει μια μετάβαση και νέες τάσεις αρχίζουν να συνδέονται με την ανάγκη για μεγαλύτερο συναισθηματικό βάθος και οικειότητα. Εξακολουθεί να είναι μια καλή περίοδος για χαλαρές φιλίες, ειδικά με συνδέσεις στο εξωτερικό, αλλά η περιέργειά σας επικεντρώνεται σε όλους τους λεπτούς μηχανισμούς που κάνουν τους ανθρώπους να τσιμπήσουν. Με βαθιές αλλαγές στο δρόμο τους επόμενους μήνες, όσο περισσότερα μαθαίνετε για ψυχολογικά θέματα, τόσο το καλύτερο.

Νέα Σελήνη  21 Φεβρουαρίου 2023

Στην 01ο 31΄ του Υδροχόου στις 22:52 ώρα Ελλάδας.

Η Νέα Σελήνη από 21 Φεβρουαρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στον  σταυρό Ταύρος Σκορπιός, Λέοντας Υδροχόος,  (σταθερό).

Μια εποχή ξεκινά τώρα κατά την οποία κατευθύνετε την προσοχή σας στον έξω κόσμο με περισσότερο εξωστρεφή τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι συναντάτε ανθρώπους και πιθανώς ότι ταξιδεύετε πολύ. Άλλοι άνθρωποι θα έχουν μεγάλη επίδραση σε ότι κάνετε, και μπορεί να βρεθείτε υποχρεωμένοι να δίνετε προτεραιότητα στα δικά τους ενδιαφέροντα. Την ίδια στιγμή οι δικές σας υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν μέσω ενδιαφερουσών σχέσεων. Κατά την περίοδο αυτή, οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απορροφήσουν για το καλύτερο ή το χειρότερο. Την ίδια στιγμή μπορείτε να μάθετε κάτι σχετικά με την έμφυτη αδυναμία του να επενδύετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια πάνω σε κάποιον άλλο.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Υπάρχουν πολλά σημαντικά θέματα που κυριαρχούν το 2023. Πρώτα απ 'όλα, μια αόριστη αίσθηση ανησυχίας ή έλλειψης νοήματος που έτεινε να επηρεάσει τη διάθεσή σας τους τελευταίους δύο μήνες του 2022 εξατμίζεται και επιστρέφετε σε ένα αίσθημα αισιοδοξίας και οράματος . Αυτό σημαίνει ότι η περίοδος μέχρι τα μέσα Μαΐου είναι μια περίοδος που ανοίγουν οι ορίζοντές σας και υπάρχουν συναρπαστικές ταξιδιωτικές ευκαιρίες. Το επόμενο βασικό γεγονός είναι η είσοδος του πλανήτη Πλούτωνα στο αντίθετο ζώδιό σας Υδροχόος, το οποίο θα έχει βαθιά επίδραση στις σχέσεις την περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο, μετά την οποία κινείται ανάδρομα πίσω στον Αιγόκερω. (Θα επιστρέψει το 2024). Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτού του χρονικού παραθύρου είναι η έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου που επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις σταδιοδρομίας και ένα άλλο είναι γύρω στα μέσα Μαΐου, μια περίοδος που φέρνει μια ισχυρή παρόρμηση να εκφράσετε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Εάν υπάρχουν ευκαιρίες για συναρπαστικές αλλαγές αυτή τη στιγμή, τότε θα είστε αποφασισμένοι να έχετε τη θέλησή σας. Θα έχετε να κάνετε με ισχυρούς ανθρώπους και οργανισμούς και θα θέλετε εσείς οι ίδιοι περισσότερη δύναμη. Τα τελευταία χρόνια, τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές σχέσεις είναι στο μυαλό σας και πιθανότατα υπήρξαν μερικές τεκτονικές αλλαγές που επηρεάζουν αυτούς τους τομείς. Το 2023 υπάρχει ένα διαφορετικό είδος έμφασης, που έχει να κάνει περισσότερο με τη συναισθηματική αλληλεπίδραση και τον καλύτερο τρόπο για να ξεπεραστούν τυχόν εμπόδια που συμβαίνουν. Αυτό σχετίζεται επίσης με τις οικονομικές αλληλεπιδράσεις με τις αρχές, οι οποίες μπορεί να είναι απαιτητικές, αλλά θα υπάρξουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του Ιουνίου. Οι αρχές του καλοκαιριού υπόσχονται να είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος για εσάς, η οποία περιπλέκεται από απρόβλεπτες εξελίξεις και έλξη. Είναι συναρπαστικό όμως. Η δεύτερη ηλιακή έκλειψη του 2023 συμβαίνει στις 14 Οκτωβρίου και αυτό δείχνει μια θετική περίοδο για εκπαίδευση, επικοινωνία και ταξίδια. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις – και για να εγκαταλείψετε τις παλιές, ιδιαίτερα στη δουλειά.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Εξωστρεφείς και συχνά πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους. Ισχυρά αισθήματα και συχνή υπερευαισθησία. Πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας και τα κατορθώματά σας. Συχνά γίνεστε πολύ θεατρικοί ή δραματικοί όταν πρόκειται να πετύχετε κάποιο στόχο σας. 

  • Λέξεις κλειδιά : Κοινωνικοί, δραματικοί, αξιοπρεπείς, πάνω απ' όλα ζητούν την αυτοέκφραση.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΗΛΙΟΣ ΟΙΚΟΣ = 5ος

Γενικά ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ Το ζώδιο του Λέοντα το κυβερνά ο Ήλιος. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με την καρδιά και την πλάτη. Λέγεται ότι ο Λέοντας έχει αρσενική φύση και γι' αυτό η ενέργεια του εκφράζεται με ένα εξωστρεφή τρόπο. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με την αρχή της προσωπικότητας και καθώς επίσης ταξινομείται σαν ένα από τα σταθερά ζώδια, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ έχουν μια σταθεροποιητική επίδραση οικοδομώντας και διατηρώντας την προσωπικότητα του καθενός. Υπάρχει μια έντονη δημιουργική έκφραση και εκδήλωση της προσωπικότητας που συνδέεται με αυτό το ζώδιο - οι πλανήτες που τοποθετούνται στον Λέοντα δρουν με τρόπο δραματικό και θέλουν να αντανακλώνται στο περιβάλλον τους. Όταν οι πλανήτες εκδηλώνονται αρνητικά σε αυτό το ζώδιο υπάρχει συχνά ναρκισσισμός, υπερηφάνεια και μεγάλη αυταρέσκεια. Όταν εκδηλώνονται θετικά υπάρχει ζεστασιά και χαρά για την ζωή καθώς και ένας παιχνιδιάρης και ρομαντικός χαρακτήρας. Το ζώδιο αυτό συνδέεται με τα παιδιά, την χαρισματικότητα και την ψυχαγωγία. Οι πλανήτες στον Λέοντα δρουν με δύναμη και εξουσία ασκώντας μεγάλη επιρροή πάνω στους άλλους. Μπορείς να πετύχεις την ισορροπία αν αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου με αντικειμενικότητα.