λεων-προβλεψεις

Λέων

Λέων – Προβλέψεις

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Μπορεί να είστε μέλος μιας πραγματικά ιδεαλιστικής ομάδας φίλων αυτή τη στιγμή, αλλά άλλο πράγμα είναι να έχετε ιδέες και όνειρα και πολύ άλλο να τα εφαρμόσετε στον πραγματικό κόσμο.

Από 10 έως 16 Ιουνίου 2024

Μπορεί να βρείτε την κοινωνική σας ζωή λίγο ανεκπλήρωτη αυτή την εβδομάδα, ίσως επειδή κάποιοι από τους φίλους σας προχωρούν ή έχουν γίνει λιγότερο προσβάσιμοι. Υπάρχει επίσης η αίσθηση ότι υπάρχουν πάρα πολλοί περισπασμοί και ότι η ενέργειά σας διαχέεται λόγω επιπόλαιων δραστηριοτήτων. Εν πάση περιπτώσει, όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο, σας ενδιαφέρει ένα διαφορετικό σύνολο προτεραιοτήτων. Από τη μια πλευρά, μπορεί να υπάρχει ένα ισχυρό αίσθημα ευθύνης που συνδέεται με τη δουλειά σας και, από την άλλη, να αισθάνεστε ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από το χρόνο μόνοι σας για να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και να αναπτύξετε δημιουργικές ιδέες.

Ιούνιος 2024

Στις αρχές Ιουνίου θα εμπλακείτε στενά με καλούς φίλους και θα κάνετε μια πολύ ενεργή κοινωνική ζωή. Για τους επόμενους πολλούς μήνες, θα υπάρξει μεγάλη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου και τα γεγονότα φέρνουν τώρα πολλούς ανθρώπους στη ζωή σας. Τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα έντονα στη νέα σελήνη στις 6 Ιουνίου, και αυτή είναι μια στιγμή που ξεκινούν έργα, στα οποία συμμετέχουν ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων που έχουν όλοι κίνητρο να ξεπεράσουν τις προκλήσεις στην κοινή σας ατζέντα. Αν και αυτή είναι μια πολύ διεγερτική περίοδος για εσάς διανοητικά, υπάρχουν και συγκρούσεις. Αυτά μπορεί να προκύψουν επειδή οι εταίροι αισθάνονται αποκλεισμένοι ή επειδή υπάρχει έλλειψη πόρων. Στις 10 Ιουνίου, κάτι αλλάζει σε επαγγελματικό επίπεδο, και αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα άτομο που διψάει για εξουσία, που θέλει να υπαγορεύσει τις διαδικασίες. Ένα ξένο στοιχείο εισχωρεί σε επαγγελματικές συναλλαγές, κάτι που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε αρκετά άβολα. Αποφύγετε τις μάχες εξουσίας. Μετά τα μέσα Ιουνίου, υπάρχει ένα στοιχείο εξάντλησης με τις κοινωνικές δεσμεύσεις και αυτή τη στιγμή θα έχετε περισσότερο κίνητρο να περάσετε χρόνο μόνοι σας ή απλώς με μερικούς στενούς φίλους. Καθώς πλησιάζει η περίοδος των διακοπών, αυτή θα ήταν η τέλεια στιγμή για να αποστασιοποιηθείτε από τη δουλειά και να αναζητήσετε ένα γαλήνιο περιβάλλον μακριά από το τρελό πλήθος.

Νέα Σελήνη 06 Ιουνίου 2024

Στην 16ο 17΄ των Διδύμων στις 15:36 ώρα Ελλάδας

Η Νέα Σελήνη από 06 Ιουνίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Δίδυμοι Τοξότης στο σταυρό Δίδυμοι Τοξότης, Παρθένος Ιχθύες (μεταβλητό).

Θα βιώσετε μια αύξηση των κοινωνικών σας  δραστηριοτήτων κατά την περίοδο αυτή. Η επαγγελματική πρόοδος θα έρθει περισσότερο μέσω των ανθρώπων που γνωρίζετε, παρά των γνωριμιών που θα κάνετε. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία να έχεις περισσότερο χρόνο για επαγγελματική ανάπαυση και να αισθάνεστε περίσσευμα ενέργειας σε ότι έχει σχέση με τον ελεύθερο χρόνο σας.  Στα προσωπικά σας η περίοδος αυτή της ζωής σας θα είναι πολύ εξωστρεφής και είναι πιθανό να βρείτε τον εαυτό σας να αναμειγνύεται με ομάδες ανθρώπων με τους οποίους μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και χόμπι.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Το πρώτο μέρος του 2024 είναι μια εξαιρετική περίοδος τόσο για επαγγελματική ανάπτυξη όσο και για πρωτοβουλίες επέκτασης προς νέες κατευθύνσεις. Υπήρξε κάποια ανησυχία τα τελευταία χρόνια, και υπάρχει μια ώθηση να αναπτύξετε ένα μονοπάτι που μπορεί να σας κάνει οικονομικά ανεξάρτητους. Οι μήνες μέχρι το τέλος Απριλίου είναι εξαιρετικοί για την πραγματοποίηση επαγγελματικών φιλοδοξιών και για την αύξηση της εμβέλειας και των πλεονεκτημάτων σας, ειδικά σε σχέση με διεθνή θέματα. Η έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου αναδεικνύει διεθνείς πρωτοβουλίες, ταξίδια και εξερευνήσεις. Το 2023, ο Πλούτωνας βούτηξε το δάχτυλό του στο αντίθετο ζώδιό σας τον Υδροχόο και μετά πήγε ανάδρομος πίσω στον Αιγόκερω. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο Πλούτωνας μπαίνει ξανά στον Υδροχόο, όπου θα είναι για τα επόμενα 20 χρόνια. Αυτό δίνει έμφαση στις σχέσεις, τόσο προσωπικές όσο και σε σχέση με ομάδες. Γίνεται μια μετάβαση που θα μεταμορφώσει την κοινωνική σας ζωή. Στις αρχές Ιουνίου, υπάρχει μια τεράστια ώθηση κοινωνικά και μια εντελώς νέα ομάδα ανθρώπων εμφανίζεται στη σκηνή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεμάτοι δημιουργικές ιδέες και θα είναι μέρος της μεταμόρφωσης που θα πραγματοποιηθεί φέτος. Οι φίλοι, τα παιδιά άλλων ανθρώπων, οι ομάδες πληροφοριών κ.λπ. θα παίξουν σημαντικό ρόλο και υπόσχεται να είναι πολύ διασκεδαστικό. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι πολύ εξωστρεφείς μήνες για εσάς, όταν τα ταξίδια και η πολλή κοινωνική αλληλεπίδραση είναι στην ημερήσια διάταξη. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για πολιτιστικές εμπειρίες με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Φαίνεται ότι θα περάσετε χαρούμενες καλοκαιρινές διακοπές. Τον Σεπτέμβριο χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Γενικά, αυτή είναι μια περίοδος που εμφανίζονται οικονομικές ευπάθειες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε μια απαράδεκτη κατάσταση με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως φόρους, τράπεζες κ.λπ. δεν είναι καλό και πρέπει να αγνοηθεί. Από τον Νοέμβριο μέχρι το τέλος του χρόνου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και επειδή κινείται ανάδρομα κοντράρει τον Πλούτωνα τρεις φορές. Είναι σημαντικό να μην μπείτε σε μάχες ενάντια σε ομάδες που είναι πιο ισχυρές από εσάς.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Εξωστρεφείς και συχνά πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους. Ισχυρά αισθήματα και συχνή υπερευαισθησία. Πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας και τα κατορθώματά σας. Συχνά γίνεστε πολύ θεατρικοί ή δραματικοί όταν πρόκειται να πετύχετε κάποιο στόχο σας. 

  • Λέξεις κλειδιά : Κοινωνικοί, δραματικοί, αξιοπρεπείς, πάνω απ' όλα ζητούν την αυτοέκφραση.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΗΛΙΟΣ ΟΙΚΟΣ = 5ος

Γενικά ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ Το ζώδιο του Λέοντα το κυβερνά ο Ήλιος. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με την καρδιά και την πλάτη. Λέγεται ότι ο Λέοντας έχει αρσενική φύση και γι' αυτό η ενέργεια του εκφράζεται με ένα εξωστρεφή τρόπο. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με την αρχή της προσωπικότητας και καθώς επίσης ταξινομείται σαν ένα από τα σταθερά ζώδια, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ έχουν μια σταθεροποιητική επίδραση οικοδομώντας και διατηρώντας την προσωπικότητα του καθενός. Υπάρχει μια έντονη δημιουργική έκφραση και εκδήλωση της προσωπικότητας που συνδέεται με αυτό το ζώδιο - οι πλανήτες που τοποθετούνται στον Λέοντα δρουν με τρόπο δραματικό και θέλουν να αντανακλώνται στο περιβάλλον τους. Όταν οι πλανήτες εκδηλώνονται αρνητικά σε αυτό το ζώδιο υπάρχει συχνά ναρκισσισμός, υπερηφάνεια και μεγάλη αυταρέσκεια. Όταν εκδηλώνονται θετικά υπάρχει ζεστασιά και χαρά για την ζωή καθώς και ένας παιχνιδιάρης και ρομαντικός χαρακτήρας. Το ζώδιο αυτό συνδέεται με τα παιδιά, την χαρισματικότητα και την ψυχαγωγία. Οι πλανήτες στον Λέοντα δρουν με δύναμη και εξουσία ασκώντας μεγάλη επιρροή πάνω στους άλλους. Μπορείς να πετύχεις την ισορροπία αν αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου με αντικειμενικότητα.