λεων-προβλεψεις

Λέων

Λέων – Προβλέψεις

Τρίτη 03 Οκτωβρίου 2023

Αυτή η Τρίτη είναι μια καλή στιγμή για να διορθώσετε τυχόν οικονομικές λανθασμένες εκτιμήσεις και να εξαλείψετε τις σπάταλες συνήθειες στη δουλειά. Οι φίλοι είναι πηγή διασκέδασης και ενθάρρυνσης. 

Από 2 έως 8 Οκτωβρίου 2023

Το να είσαι διπλωματικός και ευγενικός έχει τα πλεονεκτήματά του αυτή τη στιγμή, ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που νιώθεις λίγο αναξιόπιστο. Οι σχέσεις με τους άλλους, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, ανθίζουν γιατί επιτρέπεις στους ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους και να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο φέρνει κάποιες μάλλον έντονες αλληλεπιδράσεις, ίσως με ένα μέλος της οικογένειας ή με κάποιον άλλο στη γειτονιά, και μπορεί να ειπωθούν πράγματα που έχουν καταστραφεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι καλό, και αυτό θέτει σε κίνηση ενδυναμωτικές αλλαγές, ειδικά στο σπίτι, που φέρνουν εποικοδομητική ανάπτυξη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

Τις πρώτες τρεις εβδομάδες του Οκτωβρίου, χαίρεστε να εξομαλύνετε τα νερά, να εφαρμόσετε τη γοητεία και τις διπλωματικές σας ικανότητες και να κάνετε συμβιβασμούς όταν προκύπτουν δυσκολίες. Αναγνωρίζετε ότι δεν είστε σε ισχυρή θέση, οπότε δεν προκαλείτε σάλο. Είναι μια καλή στιγμή για εκπαίδευση και επικοινωνία, καθώς και για ρομαντικές σχέσεις. Ωστόσο, υπάρχει μια εξέλιξη την πρώτη εβδομάδα του μήνα, όταν κάποιος κουράζεται να παίζει ωραία και ξαφνικά φέρεται εκτός χαρακτήρα, δημιουργώντας κάτι σαν κρίση. Τα πράγματα αλλάζουν τις τελευταίες 10 ημέρες του μήνα, καθώς τα επίπεδα άγχους εμφανίζονται αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε πλέον να αντιμετωπίσετε αδυναμία στον εαυτό σας ή στους άλλους. Λέτε τη γνώμη σας, παρόλο που υπάρχουν κίνδυνοι. Στη συνέχεια, υπάρχει μια αλλαγή εστίασης και μια πολύ μεγαλύτερη αίσθηση προσωπικής ενδυνάμωσης. Την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου υπάρχει έντονη εστίαση σε οικιακά και οικογενειακά θέματα, τόσο σε εξωτερικό επίπεδο, αλλά και ψυχολογικά. Υπάρχουν ζητήματα στο σπίτι που είστε αποφασισμένοι να τα καταφέρετε. Σε πρακτικό επίπεδο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να πεταχτούν ή να επισκευαστούν. Σε ψυχολογικό επίπεδο είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε συναισθηματικά φορτισμένα ζητήματα και να βρείτε μια λύση.

Πανσέληνος 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στην 06ο 00΄ του Κριού από 12:57 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος από 29 Σεπτεμβρίου 2023 λαμβάνει μέρος στον άξονα Κριού Ζυγού στο  σταυρό Κριός Ζυγός, Καρκίνος Αιγόκερως,  (παρορμητικό).

Έγνοιες σχετικές με την οικονομική επιβίωση μυστηριωδώς εξαφανίζονται την περίοδο αυτή, ανοίγοντας το δρόμο για την ευτυχία που αφορά τις δυνατότητες του μέλλοντος. Υπάρχει μια έντονη πιθανότητα ταξιδιών και ανάπτυξης  ενδιαφερόντων σε ξένους πολιτισμούς. Τώρα είναι η εποχή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας αυξάνοντας την κατανόησή σας. Για το σκοπό αυτό είναι φρόνιμο να παρακολουθήσετε μαθήματα και να ανταλλάσσετε ιδέες με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2023

Υπάρχουν πολλά σημαντικά θέματα που κυριαρχούν το 2023. Πρώτα απ 'όλα, μια αόριστη αίσθηση ανησυχίας ή έλλειψης νοήματος που έτεινε να επηρεάσει τη διάθεσή σας τους τελευταίους δύο μήνες του 2022 εξατμίζεται και επιστρέφετε σε ένα αίσθημα αισιοδοξίας και οράματος . Αυτό σημαίνει ότι η περίοδος μέχρι τα μέσα Μαΐου είναι μια περίοδος που ανοίγουν οι ορίζοντές σας και υπάρχουν συναρπαστικές ταξιδιωτικές ευκαιρίες. Το επόμενο βασικό γεγονός είναι η είσοδος του πλανήτη Πλούτωνα στο αντίθετο ζώδιό σας Υδροχόος, το οποίο θα έχει βαθιά επίδραση στις σχέσεις την περίοδο από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο, μετά την οποία κινείται ανάδρομα πίσω στον Αιγόκερω. (Θα επιστρέψει το 2024). Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτού του χρονικού παραθύρου είναι η έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου που επηρεάζει κυρίως τις σχέσεις σταδιοδρομίας και ένα άλλο είναι γύρω στα μέσα Μαΐου, μια περίοδος που φέρνει μια ισχυρή παρόρμηση να εκφράσετε αυτό που πραγματικά θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Εάν υπάρχουν ευκαιρίες για συναρπαστικές αλλαγές αυτή τη στιγμή, τότε θα είστε αποφασισμένοι να έχετε τη θέλησή σας. Θα έχετε να κάνετε με ισχυρούς ανθρώπους και οργανισμούς και θα θέλετε εσείς οι ίδιοι περισσότερη δύναμη. Τα τελευταία χρόνια, τόσο οι επαγγελματικές όσο και οι προσωπικές σχέσεις είναι στο μυαλό σας και πιθανότατα υπήρξαν μερικές τεκτονικές αλλαγές που επηρεάζουν αυτούς τους τομείς. Το 2023 υπάρχει ένα διαφορετικό είδος έμφασης, που έχει να κάνει περισσότερο με τη συναισθηματική αλληλεπίδραση και τον καλύτερο τρόπο για να ξεπεραστούν τυχόν εμπόδια που συμβαίνουν. Αυτό σχετίζεται επίσης με τις οικονομικές αλληλεπιδράσεις με τις αρχές, οι οποίες μπορεί να είναι απαιτητικές, αλλά θα υπάρξουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο εξάμηνο του Ιουνίου. Οι αρχές του καλοκαιριού υπόσχονται να είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος για εσάς, η οποία περιπλέκεται από απρόβλεπτες εξελίξεις και έλξη. Είναι συναρπαστικό όμως. Η δεύτερη ηλιακή έκλειψη του 2023 συμβαίνει στις 14 Οκτωβρίου και αυτό δείχνει μια θετική περίοδο για εκπαίδευση, επικοινωνία και ταξίδια. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις – και για να εγκαταλείψετε τις παλιές, ιδιαίτερα στη δουλειά.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Εξωστρεφείς και συχνά πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους. Ισχυρά αισθήματα και συχνή υπερευαισθησία. Πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας και τα κατορθώματά σας. Συχνά γίνεστε πολύ θεατρικοί ή δραματικοί όταν πρόκειται να πετύχετε κάποιο στόχο σας. 

  • Λέξεις κλειδιά : Κοινωνικοί, δραματικοί, αξιοπρεπείς, πάνω απ' όλα ζητούν την αυτοέκφραση.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΗΛΙΟΣ ΟΙΚΟΣ = 5ος

Γενικά ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ Το ζώδιο του Λέοντα το κυβερνά ο Ήλιος. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με την καρδιά και την πλάτη. Λέγεται ότι ο Λέοντας έχει αρσενική φύση και γι' αυτό η ενέργεια του εκφράζεται με ένα εξωστρεφή τρόπο. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με την αρχή της προσωπικότητας και καθώς επίσης ταξινομείται σαν ένα από τα σταθερά ζώδια, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ έχουν μια σταθεροποιητική επίδραση οικοδομώντας και διατηρώντας την προσωπικότητα του καθενός. Υπάρχει μια έντονη δημιουργική έκφραση και εκδήλωση της προσωπικότητας που συνδέεται με αυτό το ζώδιο - οι πλανήτες που τοποθετούνται στον Λέοντα δρουν με τρόπο δραματικό και θέλουν να αντανακλώνται στο περιβάλλον τους. Όταν οι πλανήτες εκδηλώνονται αρνητικά σε αυτό το ζώδιο υπάρχει συχνά ναρκισσισμός, υπερηφάνεια και μεγάλη αυταρέσκεια. Όταν εκδηλώνονται θετικά υπάρχει ζεστασιά και χαρά για την ζωή καθώς και ένας παιχνιδιάρης και ρομαντικός χαρακτήρας. Το ζώδιο αυτό συνδέεται με τα παιδιά, την χαρισματικότητα και την ψυχαγωγία. Οι πλανήτες στον Λέοντα δρουν με δύναμη και εξουσία ασκώντας μεγάλη επιρροή πάνω στους άλλους. Μπορείς να πετύχεις την ισορροπία αν αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου με αντικειμενικότητα.