λεων-προβλεψεις

Λέων

Λέων – Προβλέψεις

Τρίτη 05 Μαρτίου 2024

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να εστιάσετε στα πρακτικά στη δουλειά, διασφαλίζοντας ότι όλοι εργάζονται για έναν κοινό στόχο. Μόλις τεθούν τα θεμέλια, μπορεί να υπάρξει καινοτομία. 

Από 04 έως 10 Μαρτίου 2024

Αυτή τη στιγμή το επίκεντρο είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις. Κοινωνικά αυτό έχει χαρακτηριστεί από αλληλεπιδράσεις, άλλες φιλικές, άλλες όχι, με άτομα από περιθωριακές ομάδες που έχουν αποσταθεροποιήσει τα πράγματα. Σε ένα πιο οικείο επίπεδο, ωστόσο, έχετε αναζητήσει τρόπους να ξεπεράσετε τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα με διάφορα μέσα. Αυτό κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο καθώς προσπαθείτε να προσδιορίσετε την ταυτότητά σας σε σχέσεις που τείνουν να είναι ρευστές ή προκλητικές. Ως Λέων, δεν είναι στη φύση σου να είσαι αόρατος, αλλά αυτή είναι μια περίοδος ενδοσκοπικής. Την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα αλλάζουν και ξεκινά μια θετική και εξωστρεφής περίοδος.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024

Ο Μάρτιος ξεκινά με μια εσωστρεφή νότα καθώς προσπαθείτε να πλοηγηθείτε σε ισχυρά αλλά μπερδεμένα συναισθηματικά σήματα. Οι σχέσεις μπορεί να αισθάνονται λίγο ομιχλώδεις και η επικοινωνία τείνει να είναι σαν να διαβάζεις σήματα καπνού. Ωστόσο, η καλή τύχη μπορεί να έρθει στο δρόμο σας, ίσως λόγω της προστασίας ανθρώπων με επιρροή που σας ρίχνουν μια ζώνη σωτηρίας. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για ψυχολογική διορατικότητα, ειδικά μέσω της χρήσης εικόνων και αφήγησης ιστοριών, και η νέα σελήνη στις 10 Μαρτίου μπορεί να τροφοδοτήσει το ασυνείδητο μυαλό σας για να λάβει έμπνευση από ψηλά. Αυτό προαναγγέλλει επίσης μια εξέλιξη στην επαγγελματική σας ζωή, η οποία σας δίνει περισσότερο χώρο και ελευθερία. Υπάρχει μια ριζική αλλαγή γύρω στις 20 Μαρτίου όταν βγαίνετε από την ομίχλη στο φως του ήλιου. Αυτό φέρνει ανανεωμένη αυτοπεποίθηση και πεποίθηση ότι μπορείτε να διαμορφώσετε το μέλλον σας. Νέες συνδέσεις με ισχυρές ομάδες, ίσως διεθνώς, ανοίγουν το μυαλό σας στις δυνατότητές σας. Στις αρχές Μαρτίου, τα άτομα με τα οποία συνδέεστε έτειναν να είναι πολύ ενοχλητικά και οι σχέσεις χαρακτηρίζονταν από πρόκληση και αστάθεια, αλλά καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του, νιώθετε ότι έχετε τα πράγματα υπό έλεγχο.

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024

Στην 05ο 22’ της Παρθένου στις 14:28 ώρα Ελλάδας

Η Πανσέληνος  από 24 Φεβρουαρίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα της Παρθένου Ιχθύων στο σταυρό Παρθένος Ιχθείς, Δίδυμοι Τοξότης (μεταβλητά).

Η περίοδος αυτή της ζωής σας έχει ισχυρή έμφαση σε προσπάθειες που αφορούν την απόκτηση ενός υψηλού εισοδήματος. Τι πόρους έχετε, και τι πόρους μπορείτε να δημιουργήσετε; Θα είσαστε πολύ απασχολημένοι με πρακτικά οικονομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις με τράπεζες, και ταξινόμηση των οικονομικών σας θεμελίων. Εξοφλείτε τις οφειλές σας, ταξινομείτε τα ασφαλιστικά σας και δημιουργείτε νέες δεσμεύσεις. Τελείως χωριστά από τις επαγγελματικές προσπάθειες που κάνετε για την επίτευξη των οικονομικών σας στόχων, ασχολείστε με πρακτικά βήματα για την επίτευξη της γενικής σας ασφάλειας.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Το πρώτο μέρος του 2024 είναι μια εξαιρετική περίοδος τόσο για επαγγελματική ανάπτυξη όσο και για πρωτοβουλίες επέκτασης προς νέες κατευθύνσεις. Υπήρξε κάποια ανησυχία τα τελευταία χρόνια, και υπάρχει μια ώθηση να αναπτύξετε ένα μονοπάτι που μπορεί να σας κάνει οικονομικά ανεξάρτητους. Οι μήνες μέχρι το τέλος Απριλίου είναι εξαιρετικοί για την πραγματοποίηση επαγγελματικών φιλοδοξιών και για την αύξηση της εμβέλειας και των πλεονεκτημάτων σας, ειδικά σε σχέση με διεθνή θέματα. Η έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου αναδεικνύει διεθνείς πρωτοβουλίες, ταξίδια και εξερευνήσεις. Το 2023, ο Πλούτωνας βούτηξε το δάχτυλό του στο αντίθετο ζώδιό σας τον Υδροχόο και μετά πήγε ανάδρομος πίσω στον Αιγόκερω. Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο Πλούτωνας μπαίνει ξανά στον Υδροχόο, όπου θα είναι για τα επόμενα 20 χρόνια. Αυτό δίνει έμφαση στις σχέσεις, τόσο προσωπικές όσο και σε σχέση με ομάδες. Γίνεται μια μετάβαση που θα μεταμορφώσει την κοινωνική σας ζωή. Στις αρχές Ιουνίου, υπάρχει μια τεράστια ώθηση κοινωνικά και μια εντελώς νέα ομάδα ανθρώπων εμφανίζεται στη σκηνή. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γεμάτοι δημιουργικές ιδέες και θα είναι μέρος της μεταμόρφωσης που θα πραγματοποιηθεί φέτος. Οι φίλοι, τα παιδιά άλλων ανθρώπων, οι ομάδες πληροφοριών κ.λπ. θα παίξουν σημαντικό ρόλο και υπόσχεται να είναι πολύ διασκεδαστικό. Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι πολύ εξωστρεφείς μήνες για εσάς, όταν τα ταξίδια και η πολλή κοινωνική αλληλεπίδραση είναι στην ημερήσια διάταξη. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για πολιτιστικές εμπειρίες με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Φαίνεται ότι θα περάσετε χαρούμενες καλοκαιρινές διακοπές. Τον Σεπτέμβριο χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Γενικά, αυτή είναι μια περίοδος που εμφανίζονται οικονομικές ευπάθειες, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε μια απαράδεκτη κατάσταση με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως φόρους, τράπεζες κ.λπ. δεν είναι καλό και πρέπει να αγνοηθεί. Από τον Νοέμβριο μέχρι το τέλος του χρόνου ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας και επειδή κινείται ανάδρομα κοντράρει τον Πλούτωνα τρεις φορές. Είναι σημαντικό να μην μπείτε σε μάχες ενάντια σε ομάδες που είναι πιο ισχυρές από εσάς.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Εξωστρεφείς και συχνά πολύ γενναιόδωροι με τους άλλους. Ισχυρά αισθήματα και συχνή υπερευαισθησία. Πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας και τα κατορθώματά σας. Συχνά γίνεστε πολύ θεατρικοί ή δραματικοί όταν πρόκειται να πετύχετε κάποιο στόχο σας. 

  • Λέξεις κλειδιά : Κοινωνικοί, δραματικοί, αξιοπρεπείς, πάνω απ' όλα ζητούν την αυτοέκφραση.

ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΗΛΙΟΣ ΟΙΚΟΣ = 5ος

Γενικά ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ Το ζώδιο του Λέοντα το κυβερνά ο Ήλιος. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέεται με την καρδιά και την πλάτη. Λέγεται ότι ο Λέοντας έχει αρσενική φύση και γι' αυτό η ενέργεια του εκφράζεται με ένα εξωστρεφή τρόπο. Σαν ζώδιο της Φωτιάς έχει σχέση με την αρχή της προσωπικότητας και καθώς επίσης ταξινομείται σαν ένα από τα σταθερά ζώδια, οι πλανήτες που τοποθετούνται εδώ έχουν μια σταθεροποιητική επίδραση οικοδομώντας και διατηρώντας την προσωπικότητα του καθενός. Υπάρχει μια έντονη δημιουργική έκφραση και εκδήλωση της προσωπικότητας που συνδέεται με αυτό το ζώδιο - οι πλανήτες που τοποθετούνται στον Λέοντα δρουν με τρόπο δραματικό και θέλουν να αντανακλώνται στο περιβάλλον τους. Όταν οι πλανήτες εκδηλώνονται αρνητικά σε αυτό το ζώδιο υπάρχει συχνά ναρκισσισμός, υπερηφάνεια και μεγάλη αυταρέσκεια. Όταν εκδηλώνονται θετικά υπάρχει ζεστασιά και χαρά για την ζωή καθώς και ένας παιχνιδιάρης και ρομαντικός χαρακτήρας. Το ζώδιο αυτό συνδέεται με τα παιδιά, την χαρισματικότητα και την ψυχαγωγία. Οι πλανήτες στον Λέοντα δρουν με δύναμη και εξουσία ασκώντας μεγάλη επιρροή πάνω στους άλλους. Μπορείς να πετύχεις την ισορροπία αν αρχίσεις να βλέπεις τον εαυτό σου με αντικειμενικότητα.