διδυμοι-προβλεψεις

Δίδυμοι

Διδυμοι – Προβλέψεις

Δευτέρα 06 Μαΐου 2024

Η αποφασιστική δράση σε σχέση με ένα φαινομενικά άλυτο πρόβλημα, που έχει επηρεάσει τις φιλίες ή τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, λύνει τα πράγματα εξαιρετικά γρήγορα σήμερα.

Από 06 έως 12  Μαΐου 2024

Αυτή την εβδομάδα, μια πολυάσχολη περίοδος στην κοινωνική σας ζωή πλησιάζει στο τέλος της και εισέρχεστε σε μια κατάσταση αδράνειας. Ξέρετε τι δεν θέλετε να κάνετε, αλλά οι περιστάσεις δεν είναι ακόμη ώριμες για να ξεκινήσετε αυτό που θέλετε να κάνετε. Σε αυτήν την περίοδο, πρέπει να προσέχετε την εσωτερική σας ζωή και είναι μια μεγάλη περίοδος για πνευματικές ανακαλύψεις, είτε σε μέρη μοναξιάς είτε σε σχέση με ομάδες που υποκινούνται από ανθρωπιστικές ανησυχίες. Την επόμενη εβδομάδα, πολλά πρόκειται να αλλάξουν καθώς πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας γεμάτοι ιδέες και έμπνευση. Αυτήν τη στιγμή όμως, είναι καιρός να αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις και τις πεποιθήσεις σας.

Μάϊος 2024

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου και του Απριλίου, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής ήταν ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρξε μια μακρά και παρατεταμένη εστίαση σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας – κυρίως φιλίες, ομάδες και κοινωνικές σχέσεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου βάλατε τις τελευταίες πινελιές στις εξελίξεις που έχετε ξεκινήσει σε αυτόν τον τομέα. Στην αρχή, λοιπόν, αυτή συνεχίζει να είναι μια δραστήρια και εξωστρεφής περίοδος κοινωνικά. Αυτό αλλάζει στα μέσα Μαΐου, εν μέρει επειδή έχετε επιτύχει τους στόχους σας και εν μέρει επειδή πρέπει να ξεφύγετε από τον κοινωνικό κυκλικό κόμβο. Αυτό που ακολουθεί είναι μια έντονη εστίαση στη δική σας εσωτερική ζωή και ανάγκες, και αρχικά αυτό πυροδοτείται από την ανάγκη να αμφισβητήσετε τις αποδεκτές πεποιθήσεις και να σφυρηλατήσετε τις δικές σας – ακόμα κι αν αυτό φέρει κάποια αποξένωση. Ο υπόλοιπος μήνας είναι μια τέλεια στιγμή για να δουλέψετε στο σώμα και το μυαλό σε απομόνωση. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του. Για τον ελεύθερο Δίδυμο, προκύπτουν πολλές ευκαιρίες για σχέσεις, καθώς στο χώρο σας μπαίνουν έξυπνα και πολυταξιδεμένα άτομα. Αυτό προμηνύει μια επιτυχημένη περίοδο για δουλειά, παιδιά και αγάπη. Οι πιθανοί συνεργάτες θα παρακινηθούν να κάνουν πράγματα με τους δικούς σας όρους. Αυτή θα είναι μια πολύ απασχολημένη και δραστήρια περίοδος με πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους να γεμίζουν τη ζωή σας.

Πανσέληνος 24 Απριλίου 2024

Στην 04ο 17΄  του Σκορπιού στις 02:49 ώρα Ελλάδας

(Ροζ Πανσέληνος)

Η Πανσέληνος από 24 Απριλίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Μετά από μια περίοδο εστίασης στην προσωπική σας αυτό-έκφραση, τώρα είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι οι ασχολίες σας έχουν κάποιο νόημα στην πράξη. Τώρα είναι η στιγμή να εργαστείτε σκληρά και ευσυνείδητα, έχοντας στο μυαλό σας ότι είναι πιο σημαντικό να βοηθάτε τους άλλους, από το να ενισχύετε το εγώ σας. Κοιτάξτε γύρω σας στο εργασιακό σας περιβάλλον για να δείτε πως μπορείτε να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Μπορεί να αισθάνεστε ότι λυγίζετε από το βάρος των οικιακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, οπότε είναι σημαντικό να δημιουργήσετε νέες και πιο αποδοτικές συνήθειες για να ανακουφίσετε την πίεση που έχετε.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Το μεγάλο γεγονός για τους Διδύμους εδώ το 2024 είναι η είσοδος του Δία στο ζώδιό σας στις 26 Μαΐου. Ο Δίας βρίσκεται σε κάθε ζώδιο για ένα χρόνο και γενικά φέρνει επέκταση και τύχη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τις συνεργασίες και οι πιθανοί σύντροφοι μετά τον Μάιο τείνουν να είναι τόσο γνώστες όσο και ομιλητικοί και πολύ πρόθυμοι να συμμορφωθούν με τον τρόπο που θέλετε να είναι τα πράγματα. Οι αρχές Ιουνίου είναι η ιδανική εποχή για συνεργασία. Μια πραγματικά θετική μεταμόρφωση μπορεί να συμβεί στη ζωή σας, όχι μόνο ρομαντικά. Αυτή είναι επίσης μια εξαιρετικά καλή περίοδος για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας μέσα από τη μελέτη, τα ταξίδια και τη διάδοση των σκέψεων και των ιδεών σας. Φιλοσοφικά, το 2024 είναι μια χρονιά κατά την οποία είστε ανοιχτοί στην εξερεύνηση νέων ιδεών. Η τεχνητή νοημοσύνη και οι δυνατότητες που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη μπορούν να φέρουν μια εντελώς νέα άποψη για τις μελλοντικές δυνατότητες. Θα ήταν ανταποδοτικό να συγκεντρωθείτε με συνεργάτες και άλλους για να σχηματίσετε μια ομάδα για την προώθηση της ατζέντας σας, ιδιαίτερα τον Μάιο και τον Ιούνιο. Οι επαγγελματικές συνεργασίες είναι επίσης στην ατζέντα φέτος, αλλά υπάρχουν πολλές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν. Ακόμα κι αν θέλετε να επεκταθείτε, υπάρχουν κανόνες και κανονισμοί που μπορούν να περιορίσουν την ανάπτυξη ή διευθυντές που χρειάζονται πολλή πειθώ πριν έρθουν στην άποψή σας. Φαίνεται ότι υπάρχει ένας αγώνας για να χτιστεί κάτι που συνεχίζει να παρασύρεται, όπως η προσπάθεια να χτίσετε ένα κάστρο με άμμο όταν έρχεται η παλίρροια. Ο Ιούλιος, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι μήνες με συναρπαστικές ευκαιρίες. Αυτή τη στιγμή δίνεται μεγάλη έμφαση στα τοπικά ταξίδια και μπορεί να υπάρχουν ενδιαφέροντα άτομα που το επισκέπτονται. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθουμε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. τόσοι πολλοί άνθρωποι για να μιλήσετε και να συναντήσετε. Τα άτομα με τα οποία συνδέεστε αυτή τη στιγμή μπορεί να προέρχονται από άλλους πολιτισμούς ή να μιλούν άλλες γλώσσες και αρχίζετε να εργάζεστε με αμφιλεγόμενες ιδέες. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος προσφέρουν πολλά ταξίδια ή διεθνείς αλληλεπιδράσεις. Οι συνεργασίες ανθίζουν, αλλά μπορεί να υπάρχουν παράγοντες που δημιουργούν απόσταση μεταξύ σας.

Χαρακτηριστικά ζωδίου

Αναζητάτε, ερευνάτε. Επίσης πολύ κοινωνικοί με το περιβάλλον σας και με ολες τις μορφές. Αλληλογραφία, τηλέφωνο, ταξίδια, συχνές συναντήσεις. Είστε ευτυχισμένοι από την ποικιλία και πολύπλοκότητα της ζωής.
  • Λέξεις κλειδιά : Περίεργοι, πνευματώδεις, ευαίσθητοι, ευπροσάρμοστοι και πάνω απ' όλα τους αρέσει η ενημέρωση.
ΠΛΑΝΗΤΗΣ = ΕΡΜΗΣ ΟΙΚΟΣ = 3ος Γενικά ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Το ζώδιο των Διδύμων κυβερνά ο Ερμής. Σε ότι έχει σχέση με το σώμα συνδέονται με τα χέρια και τους πνεύμονες. Λέγεται ότι έχει αρσενική φύση και γι' αυτό εκφράζει την ενέργειά του με έναν πιο εξωστρεφή τρόπο. Είναι ζώδιο του Αέρα και γι' αυτό συνδέεται με την επικοινωνία, τις πνευματικές επαφές και τις κοινωνικές αρχές. Είναι επίσης ένα ευμετάβλητο ζώδιο που προσφέρει περισσότερη ευλυγισία και προσαρμοστικότητα. Οι πλανήτες που εισέρχονται σε αυτό το ζώδιο συχνά αντανακλώνται στην προσωπική ευφυία, προκαλώντας τρομερή περιέργεια και ανάγκη για ανταλλαγή ιδεών με άλλους ανθρώπου σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Τα αρνητικά στοιχεία των Διδύμων είναι η επιπολαιότητα, η αξιοπιστία και η τάση να εμπλέκονται με πολλά πράγματα συγχρόνως. Είναι άνθρωποι των ιδεών αλλά δεν νιώθουν την ανάγκη να τις εφαρμόζουν. Παρόλα αυτά αυτή η επιρροή παρέχει μεγάλη πνευματική οξυδέρκεια παρόλο που συχνά υπάρχει ένα είδος διάσπασης σχετικά με τους εισερχόμενου σε αυτό το ζώδιο πλανήτες. Οι πλανήτες εδώ εκφράζουν σημαντική ευστροφία και πνευματικές ικανότητες σχετικά με κάθε μορφή επικοινωνίας.