ταυρος-προβλεψεις

Ταύρος

Ταύρος – Προβλέψεις

Πέμπτη 02 Μαΐου 2024

Η ομάδα ή ο οργανισμός με τον οποίο συνεργάζεστε επαγγελματικά τείνει να έχει ιδέες που δεν συμφωνούν με τις δικές σας. Επιμείνετε στα σχέδιά σας - θα λειτουργήσουν.

Από 29 Απριλίου έως 5  Μαΐου 2024

Τώρα που ο κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο, η καλή τύχη έρχεται στο δρόμο σας και έχετε την αυτοπεποίθηση και τους πόρους για να ξεκινήσετε νέες ιδέες και έργα που φέρνουν ελπίδα και απελευθέρωση στη ζωή σας. Η νέα σελήνη στον Ταύρο την Τετάρτη ενώνει τον Ουρανό, γεγονός που υποδηλώνει την έναρξη κάτι ριζικά καινούργιου, που θα αλλάξει την τροχιά της ζωής σας. Αυτή είναι μια ευκαιρία κάθε 14 χρόνια να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς και να ξεκινήσετε δραστηριότητες που ενισχύουν τη συνείδηση ​​που ανοίγουν εντελώς νέους ορίζοντες. Αυτό που ξεκινάτε αυτή την εβδομάδα έχει επιπτώσεις στο μέλλον.

Μάϊος 2024

Στο τέλος του περασμένου μήνα, ο Δίας ένωσε τον Ουρανό στο ζώδιό σας – ένα γεγονός που φέρνει αφύπνιση μέσα από την επέκταση των κοινωνικών και πνευματικών σας οριζόντων. Τώρα είστε στο δρόμο για να ακολουθήσετε το δικό σας μοναδικό μονοπάτι στη ζωή, εστιάζοντας κατά προτίμηση σε αντισυμβατικά εγχειρήματα, σύγχρονες ιδέες και ίσως διεθνείς διασυνδέσεις. Τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο τώρα και η εμπιστοσύνη είναι υψηλή. Θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων για να επιδιώξετε τους στόχους και τις προσωπικές αξίες που είναι αποκλειστικά δικές σας. Κάποια αναπροσαρμογή μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος, καθώς συμβιβάζεστε με δομικές αλλαγές σταδιοδρομίας που μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τις δικές σας προτεραιότητες. Οι συλλογικές δυνάμεις και οι κοινωνικές πιέσεις μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άβολα, αλλά όχι αρκετά άβολα για να σας παρασύρουν στην πορεία σας. Οι τελευταίες 10 ημέρες του Μαΐου είναι ίσως οι πιο συναρπαστικές, και είναι αυτή τη στιγμή που τυχόν ρίσκα που έχετε αναλάβει αποδίδουν και βρίσκεστε σταθερά σε μια επιτυχημένη τροχιά. Οι υπέροχοι φίλοι και/ή οι διεθνείς διασυνδέσεις σας μεταφέρουν σε έναν νέο κόσμο ανακάλυψης και ενθουσιασμού. Μέχρι το τέλος του μήνα, είστε έτοιμοι για μια μεταμόρφωση που μπορεί να αλλάξει τις οικονομικές σας βάσεις για τη χρονιά που έρχεται.

Πανσέληνος 24 Απριλίου 2024

Στην 04ο 17΄  του Σκορπιού στις 02:49 ώρα Ελλάδας

(Ροζ Πανσέληνος)

Η Πανσέληνος από 24 Απριλίου 2024 λαμβάνει μέρος στον άξονα Ταύρου Σκορπιού στο σταυρό Ταύρος Σκορπιός , Λέων Υδροχόος (σταθερά).

Μια εποχή ξεκινά τώρα κατά την οποία κατευθύνετε την προσοχή σας στον έξω κόσμο με περισσότερο εξωστρεφή τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι συναντάτε ανθρώπους και πιθανώς ότι ταξιδεύετε πολύ. Άλλοι άνθρωποι θα έχουν μεγάλη επίδραση σε ότι κάνετε, και μπορεί να βρεθείτε υποχρεωμένοι να δίνετε προτεραιότητα στα δικά τους ενδιαφέροντα. Την ίδια στιγμή οι δικές σας υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν μέσω ενδιαφερουσών σχέσεων. Κατά την περίοδο αυτή, οι σχέσεις σας με τους άλλους θα σας απορροφήσουν για το καλύτερο ή το χειρότερο. Την ίδια στιγμή μπορείτε να μάθετε κάτι σχετικά με την έμφυτη αδυναμία του να επενδύετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια πάνω σε κάποιον άλλο.

1 Ιανουαρίου - 31 Δεκεμβρίου 2024

Καθώς ο Πλούτωνας αλλάζει ζώδιο τον Ιανουάριο του 2024, δίνεται έντονη έμφαση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Εάν υπάρχει κάποιος τομέας στην καριέρα σας που σας έχει βαρεθεί, αρχίζετε να σκέφτεστε πώς θα ήταν η ζωή αν το παρατούσατε. Υπάρχει ανάγκη για ένα βαθύ, ελκυστικό και ψυχολογικά εμπλουτιστικό στοιχείο στην καριέρα σας. Ταυτόχρονα, οι νέες τάσεις αυξάνουν την πιθανότητα συναλλαγής με ηγέτες ή αρχές που κυριαρχούν και είναι αμείλικτη. Αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν είτε οι επιχειρηματικοί συνεργάτες είτε οι ρομαντικοί σύντροφοι ενεργούν με αυταρχικό τρόπο. Αυτή είναι μια βασική στιγμή για να διεκδικήσετε τον εαυτό σας επαγγελματικά. Προκύπτουν νέες ευκαιρίες για να συνδεθείτε μαζικά με τους ανθρώπους, να συνεργαστείτε με διεθνείς οργανισμούς και να εργαστείτε για μεταρρυθμίσεις, ιδιαίτερα εκείνες που εμπνέονται από ανθρωπιστικές αρχές. Μπορείτε να εμπλακείτε με ισχυρούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή για καλό σκοπό – απλά πρέπει να προσέχετε να μην είστε πολύ ιδεολόγοι ή φανατικοί. Προς τα τέλη Μαρτίου, η εστίαση είναι στις κοινωνικές ευθύνες και αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή στιγμή για να γίνετε μέλος μιας καθιερωμένης ομάδας που έχει γνήσια επιθυμία να βελτιώσει τις συνθήκες για τους ανθρώπους που υποφέρουν με κάποιο τρόπο. Καθώς ο Δίας και ο Ουρανός ενώνονται στο ζώδιό σας λίγο αργότερα, η αρχή της άνοιξης είναι μια τέλεια στιγμή για να κάνετε αλλαγές και να πάτε σε μια πιο συναρπαστική κατεύθυνση, και τα τέλη Μαΐου φέρνουν μια σημαντική μετάβαση και μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για να κερδίσετε χρήματα με βάση την επικοινωνία ή την εκπαίδευση σας. ταλέντα. Ο Ιούλιος είναι ένας πολύ συναρπαστικός μήνας, και για τον single Ταύρο, υπάρχει η πιθανότητα μιας ρομαντικής εμπειρίας με κάποιον που είναι έξω από τα βάθη με κάποιο τρόπο, αλλά που φέρνει ένα τρενάκι εμπειριών στις αποσκευές του. Αυτή είναι μια αρκετά καλή περίοδος για ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς. Το τελευταίο δίμηνο του 2024 χαρακτηρίζεται από κάποιες ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν την οικογενειακή ζωή ή την καριέρα. Μπορεί να είστε σε διαφωνίες με έναν σύντροφο, ειδικά στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά από την άλλη, αυτή μπορεί να είναι μια έντονη περίοδος αισθηματικά. Οι πιθανοί συνεργάτες δεν είναι ξεκάθαροι σχετικά με το τι θέλουν και δεν μπορούν να αποφασίσουν για τη σωστή πορεία δράσης.