Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2024

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος, ο Άρης μετακομίζει στο ζώδιό σας και αυτό ξυπνά την αίσθηση ότι επιστρέφετε στο σπίτι στον εαυτό σας μετά την περιπλάνηση στην έρημο. Τους τελευταίους δύο μήνες, θα έχετε αντιμετωπίσει αναρίθμητες προκλήσεις και θα έχετε βιώσει μια περίοδο χαμηλής ενέργειας, η οποία πιθανότατα σας εμπόδισε να καθορίσετε μια σαφή ατζέντα – πόσο μάλλον να πετύχετε τους στόχους σας. Εάν ο αλτρουισμός, η πνευματικότητα και η απομόνωση αντιπροσωπεύουν τις αξίες σας, αυτή η περίοδος μπορεί να ήταν εντάξει. Διαφορετικά όχι. Η πρώτη σας προτεραιότητα τον Μάιο είναι να αφήσετε το στίγμα σας ως άτομο και να διευθετήσετε τα κοινωνικά ενδιαφέροντα και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, εξαλείφοντας τις συνδέσεις που αποτελούν μέρος του παρελθόντος και ενδυναμώνοντας τις συνδέσεις που αντιπροσωπεύουν το μέλλον που θέλετε. Έχετε σκεφτεί πολλά πράγματα, έχετε διορθώσει την πορεία σας και τώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε με πλήρη ταχύτητα. Θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε όλους τους πόρους που χρειάζεστε αυτόν τον μήνα και ότι η οικονομική καλή τύχη θα έρθει στο δρόμο σας. Την ώρα της νέας σελήνης στις 8 Μαΐου, δημιουργούνται πολύ ευνοϊκές συνθήκες λόγω καινοτόμων αλλαγών και προσεκτικών πειραματισμών. Στο τέλος του μήνα, υπάρχει μια σημαντική αλλαγή έμφασης, όταν η εκπαίδευση και οι νέες κοινωνικές συνδέσεις φέρνουν πολλά οφέλη.

Μάϊος 2024

Στο τέλος του περασμένου μήνα, ο Δίας ένωσε τον Ουρανό στο ζώδιό σας – ένα γεγονός που φέρνει αφύπνιση μέσα από την επέκταση των κοινωνικών και πνευματικών σας οριζόντων. Τώρα είστε στο δρόμο για να ακολουθήσετε το δικό σας μοναδικό μονοπάτι στη ζωή, εστιάζοντας κατά προτίμηση σε αντισυμβατικά εγχειρήματα, σύγχρονες ιδέες και ίσως διεθνείς διασυνδέσεις. Τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο τώρα και η εμπιστοσύνη είναι υψηλή. Θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων για να επιδιώξετε τους στόχους και τις προσωπικές αξίες που είναι αποκλειστικά δικές σας. Κάποια αναπροσαρμογή μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος, καθώς συμβιβάζεστε με δομικές αλλαγές σταδιοδρομίας που μπορεί να έρχονται σε αντίθεση με τις δικές σας προτεραιότητες. Οι συλλογικές δυνάμεις και οι κοινωνικές πιέσεις μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άβολα, αλλά όχι αρκετά άβολα για να σας παρασύρουν στην πορεία σας. Οι τελευταίες 10 ημέρες του Μαΐου είναι ίσως οι πιο συναρπαστικές, και είναι αυτή τη στιγμή που τυχόν ρίσκα που έχετε αναλάβει αποδίδουν και βρίσκεστε σταθερά σε μια επιτυχημένη τροχιά. Οι υπέροχοι φίλοι και/ή οι διεθνείς διασυνδέσεις σας μεταφέρουν σε έναν νέο κόσμο ανακάλυψης και ενθουσιασμού. Μέχρι το τέλος του μήνα, είστε έτοιμοι για μια μεταμόρφωση που μπορεί να αλλάξει τις οικονομικές σας βάσεις για τη χρονιά που έρχεται.

Μάϊος 2024

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου και του Απριλίου, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Ερμής ήταν ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρξε μια μακρά και παρατεταμένη εστίαση σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας – κυρίως φιλίες, ομάδες και κοινωνικές σχέσεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου βάλατε τις τελευταίες πινελιές στις εξελίξεις που έχετε ξεκινήσει σε αυτόν τον τομέα. Στην αρχή, λοιπόν, αυτή συνεχίζει να είναι μια δραστήρια και εξωστρεφής περίοδος κοινωνικά. Αυτό αλλάζει στα μέσα Μαΐου, εν μέρει επειδή έχετε επιτύχει τους στόχους σας και εν μέρει επειδή πρέπει να ξεφύγετε από τον κοινωνικό κυκλικό κόμβο. Αυτό που ακολουθεί είναι μια έντονη εστίαση στη δική σας εσωτερική ζωή και ανάγκες, και αρχικά αυτό πυροδοτείται από την ανάγκη να αμφισβητήσετε τις αποδεκτές πεποιθήσεις και να σφυρηλατήσετε τις δικές σας – ακόμα κι αν αυτό φέρει κάποια αποξένωση. Ο υπόλοιπος μήνας είναι μια τέλεια στιγμή για να δουλέψετε στο σώμα και το μυαλό σε απομόνωση. Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του. Για τον ελεύθερο Δίδυμο, προκύπτουν πολλές ευκαιρίες για σχέσεις, καθώς στο χώρο σας μπαίνουν έξυπνα και πολυταξιδεμένα άτομα. Αυτό προμηνύει μια επιτυχημένη περίοδο για δουλειά, παιδιά και αγάπη. Οι πιθανοί συνεργάτες θα παρακινηθούν να κάνουν πράγματα με τους δικούς σας όρους. Αυτή θα είναι μια πολύ απασχολημένη και δραστήρια περίοδος με πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους να γεμίζουν τη ζωή σας.

Μάϊος 2024

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος, νέες δυναμικές δυνάμεις παίζουν στην επαγγελματική σας ζωή, είτε επειδή αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο είτε επειδή οι νέοι ηγέτες κάνουν θραύση, παίρνουν τον έλεγχο και κάνουν τα πράγματα. Παλιές μέθοδοι απορρίπτονται και νέες, πιο δυναμικές μέθοδοι εισάγονται. Δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση στις ομαδικές σχέσεις, τις φιλίες και τους διεθνείς οργανισμούς αυτόν τον μήνα και βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων. Αυτή είναι μια στιγμή που χτίζετε μια γέφυρα μεταξύ του παλιού και του νέου, υφαίνοντας ένα δίχτυ συνδέσεων που εκτείνονται πολύ πέρα ​​από τα τοπικά όρια. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την παρουσία στο διαδίκτυο και για πρωτοβουλίες που κερδίζουν χρήματα που κινητοποιούν μεγάλες ομάδες. Η καινοτομία σε αυτούς τους τομείς φέρνει μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και κοινωνική επιρροή. Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου αλλάζουν οι προτεραιότητές σας. Αυτή είναι μια στιγμή που κάνετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το πού πηγαίνετε και γιατί. Έρχεται μια φάση της ζωής σας –όχι ακόμα, αλλά σύντομα– όπου τα επαγγελματικά επιτεύγματα πρέπει να φανούν υπό το πρίσμα των πλεονεκτημάτων που μπορείτε να προσφέρετε στους άλλους και ποια οφέλη μπορείτε να αποκομίσετε σε πνευματικό επίπεδο. Το τελευταίο μέρος του μήνα είναι μια περίοδος υπαρξιακής διαύγειας, όταν αποκτάτε περισσότερη σοφία και γνώση για πνευματικά θέματα και αυτό δημιουργεί μια τάση που θα επικρατήσει τον επόμενο χρόνο.

Μάϊος 2024

Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην επαγγελματική σας ζωή καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος. Στα τέλη Απριλίου, υπήρξε μια σπάνια σύνοδος του Δία και του Ουρανού, που έβαλε στο επίκεντρο την αλλαγή και την καινοτομία στην καριέρα σου. Αυτό εγκαινιάζει μια περίοδο ευρύτερων οριζόντων, διεθνών υποθέσεων, περισσότερης ελευθερίας και χώρου και μια γενική αίσθηση απελευθέρωσης από τους παραδοσιακούς περιορισμούς σταδιοδρομίας. Η επαγγελματική αλλαγή έρχεται πλέον σε ελεγχόμενη μορφή, καθώς άλλα άτομα ή οργανισμοί παρέχουν επίσης σταθεροποιητική επιρροή. Κατά τη διάρκεια του Μαΐου, καθιερώνεστε ως κεντρικό πρόσωπο και μέχρι τα μέσα Μαΐου θα υπάρξουν ανακαλύψεις και σημαντική επέκταση, η οποία φέρνει τόσο αναγνώριση όσο και οικονομική ανταμοιβή. Μπορείτε να περιμένετε να είστε με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη που κατέχει τις οικονομικές και υλικές πτυχές της επιτυχίας. Το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου, υπάρχει μια σημαντική αλλαγή έμφασης. Αυτή τη στιγμή θα θελήσετε να αξιοποιήσετε εκτεταμένες νέες τάσεις στην κοινωνική σας ζωή και θα αναλάβετε προσωπικά πρωταγωνιστικό ρόλο. Μπορείτε να περιμένετε μια σημαντική αύξηση στις κοινωνικές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας αυτή τη στιγμή και είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί ένα εντελώς νέο σύνολο φίλων, οι οποίοι ενδιαφέρονται για πολιτιστικές δραστηριότητες, πάρτι διασκέδασης και ρομαντισμό.

Μάϊος 2024

Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν αρκετά έντονοι συναισθηματικά και ψυχολογικά, πιθανώς επειδή νιώσατε την επιθυμία να εμβαθύνετε σε διαμορφωτικά γεγονότα από το παρελθόν σας. Αυτή η τάση συνεχίζεται για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, οπότε υπάρχει μια σημαντική αλλαγή της έμφασης, η οποία κάνει τη ζωή πολύ πιο ευχάριστη και πολύ λιγότερο αγχωτική. Μέχρι τα μέσα Μαΐου το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στη διεύρυνση των οριζόντων σας πνευματικά και μέσω ταξιδιών. Αυτή τη στιγμή ασπάζεστε πολύ ισχυρές πεποιθήσεις που σας φέρνουν σε αντίθεση με ορισμένες τάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, όπως η τεχνητή νοημοσύνη ή ο αυτοματισμός για παράδειγμα, που δημιουργούν πολύ άγχος. Σε αυτήν την περίοδο έλκεστε σε ομάδες, ιδιαίτερα στη διεθνή σφαίρα, που είναι κοινωνικά συνειδητοποιημένες και κοιτάζουν προς το μέλλον. Αυτή είναι η τέλεια περίοδος για αντισυμβατικές σπουδές και για ψυχαγωγικές εναλλακτικές απόψεις. Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου προκύπτουν σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν την καριέρα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Πραγματοποιούνται τεκτονικές μετατοπίσεις, οι οποίες μπορούν επίσης να επηρεάσουν την τροχιά των εταίρων. Εμφανίζονται νέα φιλικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ένα εξωστρεφές και χαρούμενο περιβάλλον, ανοίγοντας νέες δυνατότητες καριέρας μέσω κοινωνικής δικτύωσης και βελτιωμένων τεχνικών επικοινωνίας.

Μάϊος 2024

Καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος, ο Άρης - ο πλανήτης που μπορεί να κυβερνά τόσο τους συντρόφους όσο και τους αντιπάλους - μετακομίζει στο αντίθετο ζώδιό σας στον Κριό. Το πιθανότερο είναι ότι θα συναντήσετε νέους και ενθουσιώδεις (και ίσως κάπως αφελείς) ανθρώπους αυτή τη στιγμή, οι οποίοι μπορεί να είναι πολύ δυνατοί και επικεντρωμένοι στη δική τους ατζέντα. Αυτό μπορεί να μην είναι κακό, καθώς ένας δυνατός σύντροφος είναι καλύτερος από έναν αδύναμο. Ωστόσο, οι αρχές Μαΐου δείχνουν επίσης να τραβάτε το βάρος σας και να επιμένετε δυναμικά στην εξάλειψη της εξάρτησης, οπότε το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί είναι ότι οι υπάρχουσες σχέσεις γίνονται έντονες ή, αν συναντήσετε κάποιον, μπορεί να υπάρξει σύγκρουση θελήσεων, τουλάχιστον αρχικά . Η συναισθηματική και οικεία ζωή σας είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς εδώ τον Μάιο και θα είστε αδιάλλακτοι στην απαίτησή σας για αυθεντικότητα και ικανοποίηση. Σε ψυχολογικό επίπεδο, αυτή είναι μια περίοδος προσωπικής ανακάλυψης και δραματικής ανάπτυξης, ειδικά την περίοδο από τα μέσα έως τα τέλη Μαΐου. Καθώς ο Μάιος πλησιάζει στο τέλος του, υπάρχουν πολλές, πάρα πολλές αλλαγές που συμβαίνουν, που προαναγγέλλονται από τη μετακίνηση του κυβερνήτη της Αφροδίτης από τον Ταύρο στους Διδύμους στις 23 Μαΐου. Ξαφνικά ανοίγονται για εσάς τεράστιοι νέοι ορίζοντες. Η ερχόμενη περίοδος θα φέρει ταξίδια και περιπέτειες και ρομαντικά μπορεί να έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Ξεκινά μια σημαντική περίοδος πνευματικής ανάπτυξης και πολιτισμικής αλληλεπίδρασης.

Μάϊος 2024

Οι αρχές Μαΐου φέρνουν μια σειρά από πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Η Αφροδίτη, η οποία για εσάς αντιπροσωπεύει τους συντρόφους, μετακινείται στο αντίπαλό σας ζώδιο Ταύρος, που δείχνει κάποιον να εμφανίζεται στους προσωπικούς σας ορίζοντες. Αν και αυτό είναι αρκετά ευνοϊκό, μπορεί επίσης να υπάρξει κάποιο είδος κρίσης. Στις υπάρχουσες σχέσεις, μπορείτε να περιμένετε από τον σύντροφό σας να ανησυχεί για την πορεία του/της και να είναι πρόθυμος να κάνει αρκετά δραστικές προσαρμογές αν χρειαστεί. Ένας άλλος τομέας αλλαγής είναι στη δουλειά, όταν τώρα ακολουθείτε μια πρακτική προσέγγιση, επιβεβαιώνοντας την ηγεσία σας σε ομάδες και ξεκινώντας κάτι νέο. Η πρώτη σας παρόρμηση είναι να εξαλείψετε την αναποτελεσματικότητα – αυτό ισχύει τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι – και να λάβετε σταθερή δράση για να αφαιρέσετε τυχόν εμπόδια στο δρόμο σας. Η ενέργεια και οι προσπάθειές σας επιταχύνουν τις τρέχουσες προσπάθειες των συναδέλφων σας για πρόοδο και μέχρι τα μέσα Μαΐου μπορείτε να διαχειριστείτε τα περισσότερα πράγματα μόνοι σας. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις θεαματικές εξελίξεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις με ομάδες – ιδιαίτερα σε σχέση με διεθνή εγχειρήματα. Σημαντικές μεταβάσεις λαμβάνουν χώρα καθώς ο μήνας πλησιάζει στο τέλος του και λαμβάνονται μέτρα για την αποκατάσταση ή την προσαρμογή στις πρόσφατες τεκτονικές αλλαγές που επηρεάζουν το σπίτι και την οικογένεια.

Μάϊος 2024

Αυτή η περίοδος του 2024 είναι μια βασική περίοδος για εσάς. Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας ο Δίας ένωσε τον Ουρανό και αυτό αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα μιας περιόδου στην επαγγελματική σας ζωή, όταν έχετε επεκταθεί πέρα ​​από τα κανονικά όρια, για παράδειγμα διεθνώς, τεχνολογικά ή αγκαλιάζοντας νέα και πιο ουσιαστική δουλειά. Έχοντας τεθεί νέες βάσεις, αυτός ο μήνας είναι μια περίοδος στρογγυλοποίησης, καθώς οι άνθρωποι συνεργάζονται μαζί σας και συνεχίζουν την προσπάθεια να υπηρετήσουν την κοινότητα με νέους και πρωτότυπους τρόπους. Διατίθενται πόροι και νέοι συνάδελφοι που δεν είναι ανοησίες διασφαλίζουν ότι υπάρχει μια σταθερή δομή ανάπτυξης. Στη συνέχεια, στις 25 Μαΐου, ο κυβερνήτης του ζώδιού σας Δίας μετακινείται από τον Ταύρο και στον Δίδυμο – το αντίθετό σας ζώδιο – όπου θα είναι για τον επόμενο χρόνο. Αυτό προαναγγέλλει μια σημαντική μετατόπιση από τις εργασιακές προτεραιότητες και προς τις προσωπικές σχέσεις. Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, πολλά άτομα εμφανίζονται στον ορίζοντα, προσφέροντας ενδιαφέρουσα συζήτηση και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Αυτό που είναι σημαντικό το τρέχον έτος είναι να ακούτε και να μαθαίνετε από τους άλλους – δεν διευθύνετε την εκπομπή και οι δικές σας απόψεις είναι δευτερεύουσες. Εάν θέλετε πραγματικά σοφία και γνώση, πρέπει να τα αναζητήσετε έξω από τη δική σας νοητική αρένα.

Μάϊος 2024

Αφήνεστε στην τύχη σας καθώς ξεκινά ο μήνας Μάιος – άλλοι άνθρωποι επικεντρώνονται σε νέους τομείς, ενώ εσείς εξακολουθείτε να παλεύετε να κατακτήσετε τις επικοινωνιακές και εκπαιδευτικές προκλήσεις, ως επί το πλείστον με επιτυχία. Οι πιέσεις του περασμένου μήνα υποχωρούν και τον Μάιο μπορείτε να προσβλέπετε σε φιλικά πρόσωπα και στοργική υποστήριξη από τα άτομα που βρίσκεστε κοντά σας. Ένας βασικός τομέας τώρα συνδέεται με την προβολή της ταυτότητάς σας σε δημιουργικούς τομείς, που μπορεί να είναι οτιδήποτε από ανταγωνιστικά σενάρια μέχρι ρομαντικές συναντήσεις. Τα παιδιά μπορεί να εμφανιστούν έντονα αυτόν τον μήνα, φέρνοντας αγάπη και παρασύροντάς σας σε ευχάριστες εμπειρίες. Πρέπει να αφήσετε τον έλεγχο και να απολαύσετε τις απολαύσεις που προσφέρουν η ζωή και η αγάπη. Είναι ένας καλός μήνας για σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην περίοδο από 8 έως 16 Μαΐου που συναντάτε συναρπαστικά και εξωτικά άτομα, ίσως σε διεθνές περιβάλλον. Το τελευταίο 10ήμερο του Μαΐου φέρνει μια εντελώς διαφορετική έμφαση. Η εστίαση μετακινείται στην εργασία και τις σχέσεις σας με συναδέλφους, πελάτες και πελάτες. Η πελατειακή βάση επεκτείνεται και περισσότεροι συνάδελφοι εμφανίζονται στο προσκήνιο με περισσότερες ιδέες για το πώς να χειριστούν τις πρόσφατες τεκτονικές αλλαγές που επηρεάζουν τα οικονομικά. Μπορεί να μην συμφωνείτε μαζί τους, αλλά προσπαθήστε να μην σταθείτε εμπόδιο στο δρόμο τους.

Μάϊος 2024

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Δίας ένωσε τον πλανήτη που σχετίζεται με το ζώδιό σας, τον Ουρανό, και αυτή η σπάνια και ισχυρή επιρροή θα έχει προκαλέσει σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν την οικογένεια, τις ρίζες και την κατοικία. Αυτή είναι μια πολύ διεθνής επιρροή και μπορεί να οδηγήσει σε κινήσεις, προσαρμογές σταδιοδρομίας και μια γενική αίσθηση ελευθερίας και απελευθέρωσης. Αυτές οι αβέβαιες αλλά ευνοϊκές τάσεις συνεχίζονται εδώ τον Μάιο, και αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε αλλαγές στο σπίτι που τονίζουν την αγάπη και την αρμονία στην οικογένεια. Ενώ πραγματοποιούνται αλλαγές, είναι ελεγχόμενες αλλαγές που λαμβάνουν προσεκτικά υπόψη τα χρήματα και τη διατήρηση των πόρων, οι οποίες, παρεμπιπτόντως, γίνονται πιο άφθονες. Στις 25 Μαΐου, ο Δίας μεταβαίνει στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα είναι για έναν ολόκληρο χρόνο. Η τελευταία εβδομάδα του Μαΐου είναι μια βασική περίοδος για δημιουργικότητα και αλλαγή. Καθώς ο Δίας εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα, ο οποίος μπήκε πρόσφατα στον Υδροχόο και έφερε μια σειρά από τεκτονικές αλλαγές, αυτή είναι μια στιγμή που αποκαλύπτονται κρυφές πληροφορίες, φέρνοντας θετική κάθαρση και διαφωτιστικά νέα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τα παιδιά ή με άτομα με τα οποία εργάζεστε δημιουργικά. Σχεδόν σίγουρα υποδηλώνει κάποιου είδους επικοινωνία.

Μάϊος 2024

Στο τέλος του περασμένου μήνα, συναρπαστικά γεγονότα θα σας έχουν ανοίξει νέους ορίζοντες, είτε λόγω ταξιδιών, εκπαιδευτικών επιτευγμάτων ή κοινωνικής αλληλεπίδρασης στη γειτονιά. Εδώ τον Μάιο, ο Δίας και ο Ποσειδώνας – δύο πλανήτες που σχετίζονται με το ζώδιό σας Ιχθύς – αλληλεπιδρούν αρμονικά και αυτό φέρνει μια τεράστια ώθηση στις ικανότητές σας της φαντασίας. Είναι ο τέλειος μήνας για να παρουσιάσετε τις ιδέες που ζείτε και λαχταράτε. Ο μήνας Μάιος είναι μια υπέροχη στιγμή για να βρεθείτε με ανθρώπους, τόσο στενά μέλη της οικογένειας όσο και φίλους της γειτονιάς, και όλοι συγκεντρώνονται ως κοινότητα για να προωθήσουν τους στόχους της κοινότητας. Και εκπαιδευτικά, αυτή είναι μια περίοδος που οι προσπάθειες στέφονται με επιτυχία. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, υπάρχει μια σημαντική αλλαγή έμφασης. Αυτή τη στιγμή, η εστίασή σας διοχετεύεται σε εξελίξεις στο σπίτι και στην οικογένεια. Εγκαινιάζεται μια περίοδος ενός έτους, όπου βρίσκεσαι να κάνεις πολλές προσαρμογές, ειδικά αν υπάρχει ένταση μεταξύ της κοινωνικής σου και της οικογενειακής σου ζωής. Αρχικά, όμως, μπορείτε να περιμένετε μια πολύ ευνοϊκή μεταμόρφωση σε αυτόν τον τομέα. Νέοι άνθρωποι εμφανίζονται στο σπίτι, ξυπνώντας μια νέα συνείδηση ​​για περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα.

Περισσότερα....

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος
Ιχθείς