Σου έστειλα ένα email με την ανακοίνωση της έναρξης της Εορταστικής προσφοράς μας.

Σήμερα σου στέλνω τις τιμές και την εορταστική προσφορά μας,   γιατί η τιμή είναι τέτοια όπου αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να το αποκτήσεις!

Το “πακέτο” μας για εφέτος έχει τίτλο “Προσωπικές Αναλυτικές Προβλέψεις 2017” και περιλαμβάνει 2 βιβλία με τις Προσωπικές αναλυτικές προβλέψεις σου για το 2017.

  1. Προσωπικές αναλυτικές προβλέψεις 2017 (Διελεύσεις σε καθημερινή βάση με αργούς και γρήγορους πλανήτες στον γενέθλιο χάρτη σου)  45€“.
  2. Προσωπικές προβλέψεις στους Τομείς (οικονομικά, αισθηματικά, υγεία, εργασία, επαγγελματικά, ερωτικά στον γενέθλιο χάρτη σου) 35€“.

“Το συνολικό κόστος των 2 βιβλίων για όλο τον χρόνο είναι 80€ μπορεί και περισσότερο.

Όχι όμως για αυτές τις γιορτές!

Η Προσφορά που κάνουμε ξεπερνάει το 50% και δεν θα την βρεις ξανά στο μέλλον (ίσως τα επόμενα Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά)!

Η τιμή που έχουν και τα 2 βιβλία είναι 35€!!! και η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος των γιορτών(Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Υ.Γ. Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την Προσφορά πάτησε reply σε αυτό το email και θα απαντήσω σε κάθε απορία σου.
………………
Επειδή με ρώτησαν κάποιοι – όλες οι προβλέψεις είναι προσωπικές; Ναι είναι προσωπικές και βασίζονται στον γενέθλιο χάρτη σου.
………………
Τις προσωπικές σου προβλέψεις θα μπορείς να τις διαβάζεις online στο membership site του astro-logos.gr (με προσωπικό κωδικό χρήστη και κωδικό ασφαλείας) από τον υπολογιστή σου ή το smartphone σου ή το tablet σου ή θα μπορείς να τις κατεβάσεις σε αρχείο pdf στον υπολογιστή σου.

 

Με εκτίμηση

Αχιλλέας Ζαχαρής  achizacharis@astro-logos.gr

Σύμβουλος Αστρολογίας. – Προγραμματιστής Αναλυτής.

Αυτό το email δεν εμφανίζετε σωστά; Δείτε το στον browser σας

Έχετε εγγραφεί μόνοι σας στις λίστες μας.

Αν θέλετε να μην λαμβάνετε τα emai μας παρακαλώ πιέστε τον παρακάτω σύνδεσμο για την οριστική διαγραφή από τις λίστες μας.

Ευχαριστούμε πολύ.