4. Φόρμα παραγγελίας Συναστρίας

Τρόποι Αποστολής - Πληρωμής

Αποστολή

Τα αποτελέσματα της Ανάλυσης Ερωτικής Σχέσης θα τα λάβετε με email σε 2 αρχεία που θα έχουν την μορφή:

α) Interactive Ηλεκτρονικού Βιβλίου σε EXE αρχείο για τον υπολογιστή σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να το εκτυπώσετε σε αρχείο pdf. 

β) Σε αρχείο μορφής pdf  όπου μπορείτε να το διαβάσετε online  στο smartphone σας, στο tablet σας ή στον υπολογιστή σας.

Το Δώρο σας είναι σε μορφή αρχείου pdf  (ημερομηνία προβλέψεων από την ημέρα που θα λάβετε την παραγγελία σας) θα σταλεί μαζί με την Ανάλυσή σας στον email που θα λάβετε όπου μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να το διαβάσετε online.

Μόλις γίνει η πληρωμή και πιστοποιηθεί μέσα σε 72 ώρες θα λάβεις στο email σου την Ανάλυση Ερωτικής Σχέσης & το Δώρο της προσφοράς μας.

 

Πληρωμή

Υπάρχουν 3 τρόποι πληρωμής:

1. Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα - PayPal

Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας και επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής θα βρεθείτε άμεσα στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας (δεν χρειάζεται λογαριασμός PayPal) ή με τον λογαριασμό σας στο PayPal.

2. eBanking

Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας και επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής θα σας σταλεί email με τα στοιχεία του λογαριασμού της τράπεζας. Μπορείτε να πληρώσετε με μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό σας ή την Χρεωστική σας κάρτα.

3. Κατάθεση στην τράπεζα

Μόλις ολοκληρώσετε την συμπλήρωση της φόρμας και επιλέξετε τον παραπάνω τρόπο πληρωμής θα σας σταλεί email με τα στοιχεία του λογαριασμού της τράπεζας. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση χρημάτων στην τράπεζα.

Ανάλυση Ερωτικής Σχέσης

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας:

Μήνας & Έτος που γνωρίσατε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. π.χ: Ιανουάριος 2017